Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Jukurit kaudella 2015–2016 – Liigan porteilla

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana Wiljami, 19.04.2015 klo 10.18.

 1. Andi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Tappara
  Tuli käytyä Kalevankankaalla pitkästä aikaa tässä hiljattain ja valitettavan vaisuahan siellä oli kotijoukkueen voitosta huolimatta. Kentällä ei nähty kauheaa kiimaa, ja katsomossa vielä vähemmän. Ehkä tuo lippujonotus tosiaan on sellainen kirsikka sitten kakkuun että ei siinä kovassa pakkasessa ainakaan jaksa kauaa jonotella. Ja auta armias jos myyjä kuulee väärin sen katsomon mistä lipun haluat niin ostoaika varmaan triplaantuu yhdelle lipulle vielä.

  Ehkä tällaisena välikautena pitäisi yleisölle olla noissa ottelutapahtumissa sitten jotain spesiaalia että sinne hallille joku jaksaisi tulla, mutta eihän tuolla ollut. Siellä luultavasti kyllä painetaan ihan niska limassa hommia että homma kehittyisi ensi vuodelle vaaditulle tasolle ja hallille tulisi ihmisiä. Tuo 2500 katsojaa on ihan minimi ja jos uskottava haluaa olla niin päälle 3 tonnia olisi hyvä suoritus keskiarvoksi.

  Itsekin saatan panostaa ihan tukimielessä kausarin verran vaikka todennäköisesti asuinpaikasta johtuen en hallille eksy kuin pari kertaa kotimatseihin. Ehkä siellä toimistolla voitaisiin vääntää joku vieraskausari etäkannattajille niin käydään sitten katselemassa pk-seudulla yms noita matseja?

  Noilla vajaan kolmen tonnin yleisömäärillä muuten edelleen ne juoksuratakäytävät menee Kalevankankaalla todennäköisesti ihan tukkoon. Onko siihen asiaan jotain helpotusta tullut/tulossa?
   
 2. Vasen pakki #4 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
  Molemmat Mäkiset lähtevät Jokereihin.
  Jälkiviisaushan on aina "parasta", mutta olisiko kannattanut varautua ja peluuttaa enemmän omia junnuja kauden aikana hankkimassa kokemusta ja kovuutta. Kuitenkin olisi ollut 40 peliä ja neljä ja puoli kuukautta aikaa sinänsä merlityksettömällä kaudella. Nyt sitten ei ole reservissä ketään ja pelaajabudjetti käytetty. Mennäänkö kolmella kentällä?
   
 3. Savon Poika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1970, Keni Karalahti
  Nytten vain rohkeasti Vihavaiselle ja Epille lisää peliaikaa (tai miksi ei vaikka Mikael Vasaralle?), kun kaksoset valloittavat Venäjää.
   
 4. Linnankundi Jäsen

  Eikös näiden veljeksien pitänyt olla Jukureille koko kauden vuokralaisia, vai olinko ymmärtänyt jotain väärin.
   
 5. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Mäkiset lähtivät ensi viikoksi Jokereiden vieraskiertueelle mukaan, koska Jokereilla on enemmän tai vähemmän pelaajapulaa. Ensi viikon Hokki- ja Peliitat-pelit jäävät siis heiltä väliin ja palaavat sen jälkeen takaisin Jukureihin.
   
 6. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  En kyllä ymmärrä miten nuo kaksoset pystyvät auttamaan Jokereita KHL peleissä?
   
 7. dexter__35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
  Lainaus:
  Eipä taida Jokereilla olla vaihtoehtoja kuin Mäkiset ja a-junnut tällä hetkellä...
   
 8. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Mielenkiintoista nähdä mitä Jukurit tekee ennen siirtorajaa. Jatketaanko riskillä ja pidetään säästöliekki päällä, vai hommataanko vielä pelaajia? Mäkisten lähdettyä itäsuomen kiertueelle on nyt hyökkääjiä laittaa peliin ensi viikonlopuksi just tasan neljä ketjua, jos Suoknuutikin otetaan mukaan, eikä ylimääräisiä ole yhtään. Playoffit tulevat tuolla rosterilla olemaan kova pala. Säästellään liikaa ja tiputaan liian aikaisin jatkosta ukkojen vähyyden takia? Ei kovin säästäväiseltä tuntuisi tuokaan..
   
 9. Andy-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Todennäköisesti siellä tulee vielä vastaan nämä farmit, joista ei ukot lopu. Eikös sieltä ole tulossa palkintorahaakin noista voitoista? Mutta onhan meillä alakerrassa päteviä stuntteja esim. Kauppinen ja Suhonen.
   
 10. Vasen pakki #4 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
  Lainaus:
  On liikkunut juttua, että palkintorahat on mestisjoukkueille ja Jukurit ei saa senttiäkään vaikka voittaisi runkosarjan ja mestaruden. Muistaako/tietääkö joku tarkemmin vai onko HTT:n huhuja, toivottavasti. Toimistollahan tuo tiedettäisiin.

  Lainaus:
  Eipä ole Jukureillakaan vaihtoehtoina kuin Mäkiset tai omat A -junnut, kun rosteri on pidetty minimissä ja on mieluummin peluutettu Jokereiden kuin omia junnuja.
   
  Viimeksi muokattu: 31.01.2016 klo 21.07
 11. dexter__35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
  Lainaus:
  Mäkiset hankittiin tänne täysin pelaamaan ja kasvamaan, tuskin kukaan olisi arvannut tai uskonut että Jokereilla on 7 hyökkääjää loukkaantuneena+Kozun pelikiellossa. Onko meillä omia junnuja kenen taso riittää edes osittain mestikseen? Nuorten mestiksen ja suomi-sarjankin välinen tasokuilu on aika iso...
   
 12. Savon Poika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1970, Keni Karalahti
  Tatu Vihavainen, Mikael Vasara, Ali Liikanen. Tuossa on ainekin kolme nimeä keiden luulisin pystyvän pelaamaan Mestiksessä 4. kentän minuutteja ainekin. Aineskin Liikanenhan ''debytoi'' Heikki Honkasen kanssa SaPKoa vastaan harjoituskaudella.
   
 13. KOOKOOBOY Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  En ole nyt katsonut Jukureiden tilannetta ensi kauden osalta mutta nyt olisi todella järkevää hankkia 2-4 kaveria jotka voisivat olla mukana ensi kauden Liiga-joukkueessa. Eli selkeitä vahvistuksia joilla haluja pelata ensi kaudella sarjanousijan riveissä. Tämä voisi tuoda halliin jo tälle kaudelle lisää säpinää ja helpottaisi ensi kauteen lähtemistä kun runko alkaisi olla kasassa. Vai mitä ajatuksia tämä herättää?
   
 14. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Tämä on hyvä ajatus ja varmasti se on ollut myös seurajohdon mielessä. Se on vaan sitten eri asia, onko yhdelläkään Liiga-Jukureihin tulevalla mahdollisuutta tulla jo tällä kaudella. Voi olla vaikea yhtälö.
   
 15. Savon Poika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1970, Keni Karalahti
  Mäkisen siskot debytoivat tänään maailman toiseksi kovimmassa kiekkoliigassa, KHL:ssä Jokereiden nelosketjussa Tomi Mäen kanssa. Toivotaan pojille onnea ja menestystä ja toivotaan etteivät loukkaa itseään. Olisi nimittäin kiva yllätys Venäjän matkalta Jukureille.
   
 16. paraspelaaja Jäsen

  Enpä usko heidän saavan niin paljon peliaikaa, että kerkeäisivät kenenkään alle jäädä. Eiköhän siellä mennä kolmella kentällä, ja mahdollisesti pari hajavaihtoa Mäkisille. Hieno kokemus silti, jos ei tuosta itseluottamus lisäänny niin ei mistään.
   
 17. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Luonnollisesti olisi todella hyvä idea. Tässä vaiheessa hankittavat vahvistukset voisivat olla samaa sarjaa suunnilleen vuosi sitten kevään matseja varten hankittujen (tällä hetkellä sopimuksettoman) Mika Kujanpään ja (LeKiä edustavan) Miikka Männikön kanssa. Itse asiassa miksei suoraan samat jätkät, todennäköisesti ainakin Mirrille kelpaisi paikka näyttää että pystyy edelleen ratkaisemaan matseja omalla panoksella (Kerttulan mukaan viime kevään pleijjareiden tärkein yksittäinen jukuripelaaja ja tuohon lausuntoon on helppo yhtyä) ja syksyisestä Länsi-Savon haastattelusta jäi vahva maku että Liiga-Jukureissa voisi ihan mielelläänkin pelata vaikkei Mestis enää maistunutkaan (ainakin juttua varten poseerasi Kuparisaaressa Jukureiden hupparissa ja jutusta jäi maku ettei ollut läheskään ainoa kerta).

  Ketäs sopimuksettomia mestis/liigatason (siis tuolla välillä, saa toki olla valmiiksi liigatasoa mutta todennäköisesti olisi silloin turhan hinnakas hankinta) pelimiehiä yleensä on tällä hetkellä vailla sopimusta?
   
 18. Vasen pakki #4 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
  En välttämättä odottaisi vahvistuksia välttämättä lainkaan. Tuskin kummoisia kavereita verkkaripalkalla löytyy. Viime kaudella oli pakko voittaa ja panostaa joukkueeseen vielä keväällä. Nyt ei ole.
   
 19. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Jos (KUN) Jukurit voittaa runkosarjan, niin runkosarjan voittoraha (40000e) jaetaan tasan muiden joukkueiden kesken. Jukurit ei siis saa tuosta potista mitään. Mestis-mestaruudesta saatava palkintoraha on sen sijaan kaikille tavoiteltavana eli voittaessaan seitsemännen Mestis-mestaruuden Jukurit tienaisi 40000e.
   
 20. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  Justiinsa. Joku väsynyt runkosarjan voitto"pokaali" sitten varmaan kuitenkin hinataan Kalevankankaalle. Perseennäyttönä voisi kyseisen pystinkin jakaa rautasahan avulla 12 osaan ja lähettää postissa muille Mestis-joukkueelle oma palasensa. (no rehellisesti, eiköhän jukkis ole tälle menettelylle suostumuksensa antanut)
   
 21. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Onneksi runkosarjan voitosta ei näytä olevan juurikaan kilpailua. Voisi olla mielenkiintoista jos esim. Hokki olisi pisteen päässä Jukureista viimeisellä kierroksella ja Jukureilla on vastassa Jokipojat. Jokipojat tappiolla saisi osan potista kun taas Hokin voittaessa runkosarjan ei saisi mitään. Hullunkuriset säännöt
   
 22. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Oula Palve valittiin ansaitusti Mestiksen tammikuun pelaaksi. Tehot 10+8 yhdeksään peliin ei paljon selittelyjä kaipaa. Mako Kauppisen 10 peliin tekemät 2+9=11 (+7) oli jotenkin mennyt multa "ohi". Kapteeni on alkanut käskeä syksyn hiljaiselon jälkeen niin kuin on odotettu. Puolustajien pistepörssissäkään ei ole edellä kuin kuuden pinnan karussa oleva Teemu Suhonen.
   
 23. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Nythän pitäisi nimenomaan jo panostaa ensi kauden joukkueeseen ja sitä silmälläpitäen ottaa pari ratkaisijaa palkalliselle try-outille. Runkosarjan voittamisesta jaettava bonus olisi hyvinkin riittänyt tuollaiseen, jos se olisi ollut mahdollista saada Mikkeliin (runkosarjan voittohan tänne tulee melkoisen varmasti).
   
 24. dexter__35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
  Kyllä! Mäkiset oli maalin juonineet tänään Riikaa vastaan!
   
 25. Gameson Jäsen

  Toivottavasti onnistuminen näkyy piristysruiskeena myös Mestiksessä. Mäkisissä on kuitenkin potentiaalia.