Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Jukurit kaudella 2015–2016 – Liigan porteilla

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana Wiljami, 19.04.2015 klo 10.18.

 1. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Palstatoveri @Lätkä-Bongari Iso-E kirjoittikin jo viestin ensi kauden tiimoilta kiekkobuumiketjuun ja siinäkin valitteli ettei vielä kausiketjua ole olemassa, niin nytpä sitten olisi.

  Tänään saa vielä juhlia mestaruutta ja Stellan tähtitorille kutsutaan kansaa oikein Länsi-Savon etusivua myöten (sinikeltaista päälle, huom). Katseet alkavat kuitenkin olla pikkuhiljaa kohti ensi kautta. Onko luvassa "the välikausi" kaikkine kauhuineen, vai pystytäänkö Mikkelissä käyttämään aika hyödyllisesti masinoimalla kansanjoukot joukkueen taakse Liigaa odotellessa. Päivän lehdessä koko sivun juttu otsikolla "Talous kuntoon ja Liigaan", pääpointtina että urheilullisesti ollaan valmiit mutta talouspuolta on vielä parannettava reilusti. Viime kaudesta on tullut jonkun verran tappioita ja Lipiäisen mukaan suurin yksittäinen tekijä on budjetoidusta jäänyt yleisömäärä. Tämän kauden yleisötavoite oli 1500 katsojaa runkosarjassa, mistä jäätiin lehden mukaan 200:lla. Lisäksi aitiomyynti jäi edelliskaudesta.

  Kausien 13-14 ja 14-15 välisiä eroja yleisömäärissä ja aitiomyynnissä selvitellään varmasti toimistolla aktiivisesti. Voiko erot johtua pelkästään kevään -13 hyvistä kokemuksista (näytöstyyliin mestaruus ja lisäksi karsintamatsit)? Äkkiseltään tuo on ainoa erottava tekijä mikä mieleen tulee. Peliesitykset kaudella 13-14 olivat kuitenkin rehellisesti sanoen aika hirveitä ajoittain ja vaikka joukkue pesikin kasvonsa kevään matseissa, saavuttaen lopulta peräti finaalipaikan, niin yleisö oli jo talven rämpimisen aikana pettynyt joukkueeseen sen verran pahasti, ettei menestyksestäkään osattu enää nauttia. No nyt olisi täyden kotiluolan edessä voitettu mestaruus plakkarissa ja peliesitystenkään puolesta ei hirveämmin voi valittaa, vaikkei mitään paraatimarssia ollutkaan (toisaalta draamallisesti sitäkin hienompi polku runkosarjan voittoon loppumetreillä). Näitä hyviä tuntemuksia iskostetaan vielä paikallisille tänään Stellassa ja joukkuetta tuodaan varmasti esille pitkin kevättä ja kesää jos jonkinmoisissa kissanristiäisissä.

  Mutta sitten siihen ensi kauteen.

  Joukkueen rungon kuvittelen pysyvän ennallaan, Jukureissa on kuitenkin tajuttu jo useampi vuosi että avainpelaajat pidettävä joukkueessa jo pelkästään jatkuvuuden takia. Näillä puheilla olisi normaalia kautta silmälläpitäen odotettavissa sellainen vakio 80% samaa ja loput Kerttulan totaaliscouttaamia.

  Toisaalta ensi kaudella ei enää pelata sinänsä mestaruudesta, vaan liigakelpoisuuden osoittamisesta. Menestysnälkäisen paikallisyleisön takia tämä saattaa vaatia jopa nykyistä kovempaa joukkuetta ensi kaudelle.

  Mestaruusjoukkueen pelaajista varmasti usea kiinnostaa rahakkaampia seuroja. Samoin pelaajilla on oletettavasti mielihaluja päästä testaamaan myös isompia ympyröitä. Näin ollen voisi kuvitella edes nykyjoukkueen kasassapitämisen maksavan huomattavan paljon. Todennäköisesti ainakin kärkiketjujen ukkoja joudutaan päivittämään. Nähtäväksi jää, kuka lähtee ja ketä saadaan tilalle.

  Suuren yleisön takia joukkueessa olisi oltava tuttuja nimiä. Männikön jatko olisi ainakin luullakseni kovaa valuuttaa ja noteerattaisiin myös kahvipöydissä. Kevään -13 mestareista olisi myös todella hienoa saada paluumuuttajia, vaikka toisaalta sen joukkueen ykkösnyrkit (Koivisto, Partanen, Asplund) taitavat olla pahasti yli hintahaarukan. Kyseisen joukkueen edustajia tuli muuten bongattua yleisön joukosta perjantaina (esim. Hyvärinen), toivottavasti jokunen on unohtunut mestaruushulinoissa hallille.

  Jos Quemener saadaan pidettyä joukkueessa niin olisi luonnollisesti aika kova juttu. Tadella saattaa olla mielihaluja päästä johonkin pelaamaan isommassa roolissa ja Luomi ei ole vielä mielestäni täysin valmis kakosveskari (vaikka voisi kyllä jossain matsissa osaamistaan näyttää ainakin runkosarjan aikana), joten Ranelle tarvittaisiin ehkä kirittäjä, jos Mikkelissä jatkaa. Toisaalta kysyntää mestarivahdille on varmasti paljon.

  Tuossa nyt muutamia sekavia höpinöitä että päästään alkuun. Kevään aikana selvinnee ensi kauden runko ja oletettavasti juhannukseen mennessä käytännössä lopullinen kokoonpano. Näitä enemmän toivonkin nyt toimiston puolelta näkyvää mestaruuden hyödyntämistä ja joukkueen rummuttamista paikallisväestölle.
   
 2. Andy-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Siis yleisötavoite oli 1700 eikä 1500? Runkosarjan yleisömäärä oli n 1500. Muutama päivä varmaan voidaan nauttia, mutta ei viikkoja. Näin vihjasi myös Länsi-Savo pääkirjoituksessaan. Edellisen mestaruusvuoden jälkeiset krapulat pelaaja- ja valmentajasekoiluineen ovat toivottavasti jo kantapään kautta opittuja. Vieläkin tulee kylmiä väreitä mm. maalivahtiasioista.

  * Myyntipuolen on nostetava toimintaansa myös seuraavaan tasoon.
  * Pelaajamarkkinoilla ei voida viettää `välivuotta`
  * Mediapuoli pitää olla heti suuren yleisön saavutettavissa
  * Virallisen kannattajakulttuurin on nostettava myös toimintaansa
  * Ja vielä kerran! Tässä vaiheessa on kaikkein tärkeintä pitää `Jukuriflow` päällä!


  + Toivakka on julkisesti tuonut esille Liigan ja Jukurit

  Jatkakaa...
   
 3. Lähemäen Dynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, TML
  Hyvä avaus Wiljamilta.

  Se väkimäärä mikä tänään oli Stellan tähtitorilla joukkuetta vastaanottamassa, on erinomainen merkki siitä, että ehkä tämä taantuman partaalla huojuva käpylä saattaa sittenkin lähteä isomminkin Jukurien kelkkaan. Edellisen mestaruuden juhlintahan oli huomattavasti kesympää.
  Sain keskustella eilen Päämajalla kahden Jukurien toimistolla vaikuttavan työntekijän kanssa. Toinen otti oma aloitteisesti kauden aikana tehdyt virheet puheeksi ja että on niistä oppinut ja ne korjataan. Kuulosti oikein hyvältä! Toimiston terävyyttä nyt erityisesti tarvitaankin.

  Ymmärrän ettei paikallislehti voi olla kimpassa minkään urheiluseuran kanssa, mutta pidän kuitenkin merkittävänä tuota roolia minkä se tulee ottamaan uutisoidessaan tulevasta liigapaikasta. Netistä huolimatta paperilehti on edelleen ylivoimainen vaikuttaja ja tärkeässä roolissa yleisön sytyttäjänä.

  Mestarijoukkuuen pelaajien hinnat tuppaavat aina nousemaan, mutta Jukurit on kyllä mielestäni erinomaisessa asemassa pelaajamarkkinoilla. En usko kovin paljon liioittelevani, kun sanon että pelaajat haluavat nyt pelaamaan Jukureihin entistä voimakkaammin. Ketäpä eteenpäin pyrkivää kiekkoilijaa ei liigassa pelaaminen kiinnostaisi. Tässä on jopa pienoista Mestiksen Rosenborgimaista asemaa, kun KooKookin poistuu.
   
  Viimeksi muokattu: 19.04.2015 klo 19.45
 4. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Forsström ei täällä ainakaan jatka, vaan siirtyy ensi kaudeksi TPS:ään.

  Harmillista, sillä Fogu olisi ollut ehdottomasti nimi, jonka olisin nähnyt mahdollisessa Liiga-joukkueessakin.
   
 5. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Oliko teillä Guttigin kanssa jatkopahvi?
   
 6. KOOKOOBOY Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Torilta siististi pukeutuineilta herrasmiehiltä kuultua juttua Liigaan pääsemiseen liittyen:

  PLUSSAT
  + Halli ei ole ongelma! Se riittää kyllä!
  + Urheilullinen tavoite täyttyi
  + Junnut on nyt ihan OK!

  MIINUKSET
  - Talous ei ole hyvillä kantimilla ja nyt tuli toinen kausi putkeen tappiota.
  - Sarvisklubin pitää ottaa askelia eteenpäin
  - Yleisömäärät pitää saada nostettua
  - Ja vaikka kaikki nyt olevat sponsorisopimukset, kausarimyynnit, oluen myynnit, tulevan TV-sopparin tulot ja kaikki muu lasketaan yhteen --> Uupuu edelleen n. miljoona euroa! Tämä pitää uskottavasti Liigalle perustella suunnitelmalla että mistä se raha kaivetaan.

  Pelaajapuolesta osaa sanoa mittään kun nämä herrat kertoivat "vain" näitä toissijaisia asioita :)

  Paljon on siis työsarkaa ja nämä "pukumiehet" olivat sitä mieltä että Liiga-paikka ei todellakaan ole varma. Toki median kautta luovat fiilistä ja antavat painetta päättäjille mutta ei se kuulemma olisi vääryys jos ei nyt nousua tulisi... Niin ja nämä "pukumiehet" käyttivät kokoajan puheessa muotoa ME / MEILLE kun oli puhe Jukureista.
   
 7. hil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  West Bromwich Albion, Liga NOS & LigaPro
  Pääsin nuo KOOKOOBOYn kuulemat plussat ja miinukset ovat ihan ymmärrettäviä, esimerkiksi Jukureiden juniorit taisivat olla Liigaan nousseen KooKoon junioreiden edellä, ja toisaalta yleisömäärä on varmasti iso haaste. Mutta talouden suhteen Liigakandidaattien tilanne on sitten muuttunut täysin, ja faniryhmän auditointi Liigaa varten on myös aika uskomattoman tuntuinen asia.

  Viimeinen julkinen talousvertailu mitä itse tiedän on noin 15 kuukauden takaa. Silloin Urheilusanomat 6/2014 auditoi liikeyrityksinä Liigaan haluavia Mestisseuroja, ja tuli tulokseen että Jukureilla on hakijoista talous parhaassa kunnossa. Sen jälkeen Jukureilla on tullut yksi, ja tullee toinen, taloudellisesti tappiollinen kauden päätös, mutta eipä tuo kai hirveätä taloudellista juhlaa ole muuallakaan ollut. Pl. Sportin tämä kausi Liigassa(?).

  Mutta SarvisClub Liigakriteerinä vasta erikoinen asia on. Kuuluuko Liigakriteereihin myös faniryhmän arviointi? Kovin on katoavaista mainen kunnia, kun kaudella 2013–2014 palkitaan kauden parhaana faniryhmänä ja seuraavan kauden jälkeen saman faniryhmän takia ei voida nostaa joukkuetta Liigaan? Se Sarviksen maksama sakko Jukureiden "sopimattomasta käytöksestä" tässä hiertää vai mikä? Mitä noita Sarviksia olen seurannut niin kuluneella kaudella oli kai jäseniä eniten mitä on koskaan ollut. Ja aina ne on matkustaneet paljon, viime tiistaina olin itse mukana ja silloin puhuttiin että se olisi kauden 18. matka. Varmaan myös se 19. olisi järjestetty, jos olisi tarvittu.

  Olivatko ne torilla siististi pukeutuneet herrasmiehet varmasti selvin päin? Mikkelin torilla puhuttiin paljon Jukureista viime lauantaiaamuna joskus kello 3-5 aikaan väen poistuessa Vaakunasta Suomi Grillin kautta eteenpäin, itsekin olin tuota todistamassa. Mutta ei niitä puheita siinä tilassa ja tilanteessa kannata ihan kirjaimellisesti ottaa.
   
 8. KOOKOOBOY Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Kysymykseesi vastaus, kyllä kuuluu! Samaan pakettiin kuuluu toki koko kannattajakulttuurin / fanipohjan kartoitus. Sportilla oli oikein yhtenä isona asiana puoltamassa fanit ja RedArmy. Samaa kaavaa määritteli KooKoosta tullut palaute että fanit ovat iso osa kokopalasta. Puhutaan siis kokonaisuudesta jossa faniryhmä on yhtenä mittarina. Samoin esim.fanituotteiden myynti on yksi mittari. Iso etu on jos paikalliset ovat kovia reissaamaan sillä se on myös sitä lisäarvoa. Tällä ei tarkoitea pelkästään fanimatkalaisia bussilla vaan kokonaiskapasiteettia. Mutta siis sekin on yksi aihe...

  Ja mitä tulee titteliin Mestiksen paras faniryhmä niin se on oikeasti iso vitsi! Joka vuosi jaetaan eri ryhmälle jotta pysyy motivaatio yllä. Vanhan kaavan mukaan tänä vuonna titteli menee Turkuun... On toimintaa tai ei...

  Ja ihan kahvipöydässä keskustelua. Ja jottei tule väärin käsityksiä niin kyseessä ei ollut torijuhlat vaan yksityistilaisuus missä keskustelut käytiin. Olin hieman turistina siinä pöydässä...
   
 9. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  No voihan asian tietysti noinkin nähdä. Totuus kuitenkin on, että ainoastaan A-junnujen mestiksessä Jukurit sijoittui yhtä sijaa paremmin kuin KooKoo.
  Suurin ero on kuitenkin B- ja C-junioreissa, joissa KooKoo pelasi SM-liigassa ja Jukurit Suomi-sarjassa.

  A-juniorit: Jukurit ja KooKoo pelasivat nuorten mestiksessä. Jukurit oli kolmas ja KooKoo neljäs.

  B-juniorit: KooKoo SM-liigassa ja Jukurit Suomi-sarjassa.

  C-juniorit: KooKoo SM-lligassa ja Jukurit Suomi-sarjassa

  Liigakriteereissä todetaan omaan juniorituotantoon liittyen, että liigaan pyrkivän seuran juniorijoukkueiden pitää olla SM-liigassa tai Mestiksessä.

  Minulle olikin yllätys, että Jukureiden B- ja C-juniorit pelaavat Suomi-sarjassa eikä sielläkään kovin hyvällä menestyksellä. Oletin, että kyseiset Jukureiden juniorit olisivat olleet edes mestistasolla.
   
  Viimeksi muokattu: 21.04.2015 klo 19.51
 10. Andy-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  C2 valtakunnallisessa sarjassa oli myös joukkue kummaltakin. Jukurit sijoittui tässä sarjassa paremmin kuin KooKoo tai muut Mestisseurat. Tästä ryhmästä voi nousta tulevia Jukuripäitä !
   
 11. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  EIkös nämä B2 ja C2 junnut ole vähän niin kuin seurojen kakkosjoukkuita ja onko esim. liigaseuroilla edes edustusta kyseisissä sarjoissa? Liigakriteereissä ainakaan ei noteerata lainkaan kyseisiä sarjoja vaan ainoastaa A-, B- ja C-junnujen SM-liiga ja mestis. Pelaako nämä B2 ja C2 junnut liigassa, mestiksessä ja Suomisarjassa vai mikä näillä on sarjajärjestelmänä. Nämä vaikuttaa kyllä lähinnä höntsäporukoilta enkä juurikaan ole kuullut, että kukaan pelaaja olisi noussut liigapelaajaksi näiden B2- tai C2 kautta? Olisiko nimetä yhtään mestis- tai liigapelaa, jotka olisi pelanneet urallaan B2 tai C2 -junioreissa?
   
  Viimeksi muokattu: 21.04.2015 klo 20.47
 12. Andy-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Lainaus:
  Jääkiekkoliiton sivuilta pääset katsomaan kyseisen sarjan edesottamuksia menneeltä kaudelta.
   
 13. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Kävin kyllä katsomassa, mutta en löytänyt lainkaan sieltä B2- ja C2 nuorten liigan tai mestiksen sarjataulukkoja. Onko liigajoukkueiden junnuilla edustusta kyseissä sarjoissa? Osaatko sanoa, mitä nämä B2- ja C2 joukkueet ovat? Ovatko kenties nuorempia kuin B- tai C-junnut? Erittäin sekavilta kyseiset sarjat kyllä vaikuttavat ja en ole kuullut, että eri seurojen junnujen paremmuuksia nyt varsinaisesti arvioitaisiin näiden B2 ja C2 junnujen perusteella. Voin toki olla väärässäkin, mutta en ole aiemmin juurikaan kuullut edes kyseisten joukkueiden sarjoista vaikka varsinaiset A-, B- ja C-junnujen liiga ja mestis ovatkin minulle tuttuja.
   
 14. pertteli Jäsen

  C2-junnut on kyllä yhden ikäryhmän(olisko ollut tänä vuonna 00-syntyneet) "ykkösjoukkue", vaikka eivät virallisesta suomenmestaruudesta taida pelatakaan. Eli ei mikään höntsäsarja.
  B2-junnut on taas tarkoitettu nuoremmille B-ikäisille(B-ikäluokassa siis kaksi ikäryhmää), joiden taidot ei vielä riitä aitoihin B-junnuihin. Eli tätä sarjaa voidaan pitää ehkä hieman höntsäsarjana. Mutta kova sarja sekin ja hyvä kehittymisalusta junnuille, joilla esim. luustoikä on jäljessä omaan ikäänsä.
   
 15. Andy-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Tästä kyseisestä Jukuriryhmästä oli Pohjola leirillä myös nuoria. Nuori Jukurihyökkääjä Leevi Aaltonen palkittiin leirin lupaavimpana hyökkääjänä!
   
 16. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Nyt ilmeisesti puhutaan D-01 Pohjola-leiristä?
  KooKoo muuten sijoittui D1-valtakunnallisessa sarjassa pronssille kaatamalla pronssiottelussa SaiPan. Kultaa nappasi Tappara ja hopeaa Ilves.
  No joo oli miten oli nyt alkaa jutut menevät pahasti ohi viestiketjun otsikon. Ei muuta kun hyvää jatkoa Mikkeliin. En ole missään kiistänyt, etteikö Mikkelissä tehtäisi hyvää työtä junioreissa. Kalskahti vain @hil :in avausviesti, jossa hän mainitsi Jukureiden olevan junioreissa KooKoon edellä. Junnujen menestystä kannattaa ylipäätäänkin seurata pidemmällä aikavälillä. KooKoon A-junnut olivat huonoimmalla joukkueella vuosikymmeneen, kun KooKoon A:sta lähti parikentällistä pelaaja A-nuorten liigaan. Toki näistä monet palaavat ensi kaudella takaisin KooKoohon.

  Kaikki kunnia Leevi Aaltoselle. Pohjola-leirin parhaina on palkittu aikoinaan mm. Jesse Puljujärvi, Toni Rajala, Pekka Jormakka, Janne Ojanen, Esa Keskinen, Raimo Helminen ja Timo Jutila, joten ihan hyvän seuraan Leevi pääsee. Tosin nykyään leirillä ilmeisesti palkitaan lupaavimmat pelaajat pelipaikoittain, kun ennen palkittiin leirin paras pelaaja.
   
  Viimeksi muokattu: 21.04.2015 klo 22.24
 17. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Noissa ikäluokkien C2/B2-joukkueissahan pelaa enemmän niitä, jotka ovat jo suurimman kilpailuvietin menettäneet, sekä lupaavampia junnuja. Järisyttävän suurta tasoa noissa ei synny.

  Jukureiden A-juniorit pelasivat viime kaudella nuorten Mestistä ja sijoittuivat siellä KooKoon edelle kolmanneksi. Tässä on kuitenkin syytä muistaa, että KooKoon a-juniorilupauksista Tuukka Laakso pelasi pääsääntöisesti Hermeksessä/KooKoossa miehissä, B-ikäinen Sami Tamminen alkukauden Mestiksessä ja useat muut pelaajat pelaavat Liiga-joukkueiden A-junioreissa nuorten SM-liigaa, joista on odotettavissa paluumuuttajia ensi kaudeksi.

  B-junioreissa Jukurit pelasi viime kaudella B-Nuorten Suomi-Sarjaa, mikä on kolmanneksi korkein sarjataso B-junioreissa. KooKoon B-juniorit pelasivat taas SM-sarjassa ja säilyttivät siellä täpärästi sarjapaikkansa.

  C-junioreissa Jukurit pelasivat C2-nuorten valtakunnallista sarjaa, joka on lähtötasoltaa neljänneksi korkein C-juniorisarja Suomessa. KooKoo pelasi taas C-junioreiden SM-sarjassa, jossa säilyttivät paikkansa myös ensi kaudeksi.

  D:stä alas päin ei viitsi edes puhua vielä kilpailusta, joten ne nyt ovat sitten ihan haihattelua.

  Selvää on se, että Jukureilla on kuitenkin junioritoiminta tullut huomattavasti ylöspäin vanhoista ajoista. Ennenhän Jukureiden juniorit olivat ainakin omien jääkiekkoa pelanneiden kavereideni (muutama jopa tällä hetkellä Liigassa) mielestä täysi vitsi.
   
 18. Schröder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Augsburger Panther, Torpedo Nizhny Novgorod, JYP
  JYPillä ainakin ikäluokista edustukset löytyy, ja JYPin B2 ottikin mestaruudeen HPK:n vastaavan nenän edestä. En ole nyt viime aikoina katsonut keltä löytyy ja keltä ei, mutta aiemmin ainakin lähes poikkeuksettä jokaisella liigajoukkuella vastaavat ikäluokat löytyi. Kaikki ei ole heti valmiita menemään vanhempien joukkoon ja tämä on sopiva välitaso, minkä kautta muutama pelaaja voi lähteä rakentamaan uraa. Suurimmat lahjakkuudet toki tämän tason välttää, mutta voi tätäkin kautta nousta ihan liigaankin. Kaikille ei sama polku sovi.
   
 19. Stultus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukiputaan LämyAkat
  Lainaus:
  Sen verran pitää korjata, että tuo C2 valtakunnallinen sarja oli vuonna 2000-syntyneille se korkein sarjataso, jos halusi pelata oman ikäistensä kanssa. Ihan samaan tapaan, kuin C-nuorten SM-sarja oli se korkein sarjataso 1999-syntyneille. Vasta B-junnuissa kaksi ikäluokkaa (tällä kaudella 1997- ja 1998-syntyneet) yhdistetään selvemmin ja seurauksena on sitten se, että B2-joukkueet koostuvat pääasiassa näistä ylijäämäjätkistä ja myöhäisheränneistä.
   
 20. Jukule Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Jotenkin kuvittelisin että Pika saattaa hamuta jonkun muukin kuin Fogun Tepsiin, aika monta entuudestaan hyvää tuttua kuitenkin löytyy. Itse tässä kohtaa laskisin lähtijöiksi Fogun lisäksi Liitgaan tai muualle Palveen, Guttig, Lähde, Lukka, Purolinna, Savo. Uudet tulilja Männikkö ja Kujanpää.. pahoin pelkään että poistuvat maakunnasta, mutta olisi ensiarvoisen tärkeää saada nämä sepät jäämään Mikkeliin. Olisiko Ranella saumaa Liigaan jo ensi kaudelle? Kakkoseksi ehkä voisi jopa ollakkin johonkin alemman keskikastin joukkueeseen. Renelle myös äkkiä jatkopahvia kouraan kiitos. Lähtijä / tulija lista tottakai alkaa vasta elämään kun arvotaan tulevaisuuden suunnitelmat Jukuri organisaatiolle.
   
 21. Vasen pakki #4 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
  Lainaus:
  Listahan on tiedossa ja täälläkin ollut esillä moneen kertaan, siinä ei liene kenellekään mitään uutta tai yllättävää. Osin vaikeaa, osin paljon työläämpää kuin nyt toimistolla luullaan, mutta silti pitäisi olla tehtävissä, jos realiteetit, muutoksen tarve ja suuruus ymmärretään ajoissa. Olisiko organisaatiossa aihetta myös käydä kehityskeskusteluja, jos myynti sakkaa toista vuotta peräkkäin? Ovatko keinot vai miehet vääriä?

  Lainaus:
  Kyllä tässä asiassa löytyy luottoa JT:n osaamiseen (ainakin vielä). Tällä sarallahan sitä pitäisi olla. Samat asiat ja niistä saatu palaute on ollut tiedossa edellisestä auditointikierroksesta lähtien yli vuosi sitten. Kyllä niihin on pitänyt osata varautua tässä ajassa, käydä tarvittavat keskustelut yhteistyötahojen kanssa ja tehdä sellainen talouslaskelma mikä toisaalta riittää liigalle ja toisaalta on tällä alueella toteutettavissa.

  Lainaus:
  Jos näillä siististi pukeutuneilla miehillä oikeasti on tällainen visio, niin nyt menevät syvälle metsään. Mistään ei löydy sellaista viisasten kiveä, että seura nousee siitä alhosta jos nyt sanotaan, että "kaahtellaan sitä liigaa sitten joskus myöhemmin ja kehitetään rauhassa organisaatiota". Kaikki sakkaa. Katsojamäärät, ottelutapahtuma, kaikki myynti hallissa, sponssisopparit, fanitoiminnan kasvu, alueellinen kiinnostavuus, joukkueen budjetti ja sitä myötä pelaajat ja menestys. Aika katsoa liigakortti on nyt, sillä vaihtoehto on jäädä pysyvästi mestiksen (tai mikä nimi jatkossa onkaan) amatööri/farmijoukkueeksi ja organisaatioksi. Valintakysymys.
   
 22. KOOKOOBOY Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Ja kuten jo aikaisemmin kerroin "pukumiesten" suunnitelmasta. Nyt alkoi jo se median kautta paineistaminen päättäjiä kohtaan. Toisaalta artikkelista paistaa läpi että tämä ei todellakaan ole mikään läpihuuto-juttu... Etenkin tuo kohta osui silmään missä jo etukäteen selitellään pientä budjettia jne. Vai mitä ajatuksia muilla herää?

  Mestiksen huippuseuralta tyly linjaus – näin käy, jos Jukurit ei saa SM-liigapaikkaa - Mestis - Ilta-Sanomat
  Linkki vie Iltasanomien sivuille ja artikkeliin jossa Toivakka uhoaa --> nyt pitää nousta tai muuten...
   
 23. Steus Jäsen

  Kyseinen artikkeli on myös Urheilusanomien printissä. Jukurit oli samakokoisella (puoli sivua) jutulla myös viime vai toissa viikon aviisissa, joten ihan mukavasti tulee palstamillejä kansallisen tason painoksessa. Tämä "pitäisi, toivottavasti, uskoisin, ollaan epävirallisesti puhuttu" -linja tosin ei herätä luottamusta.
   
 24. Steus Jäsen

 25. Jukule Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Ikävä menetys mutta odotettavissa oli kuitennii. Noh joitain siirtokillinkejähän tuosta kilahtanee kassaan.