Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Jukurien talous

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana Jape, 02.01.2013 klo 18.20.

 1. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Höhöhöö.. Jos Jukurit haluaa joskus Liigassa pelata, kasata joukkueen ja tehdä edes nollatulosta niin pitäisin kiirettä niiden uusien yhteistyökumppaneiden hankinnan kanssa.
   
 2. Andy-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Kyllä minäkin pitäisin kiirettä maksamattomien palkkojen takia;) Eiköhän sieltä lomien jälkeen ulos tulla.
   
 3. Magnesia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kustannustehokkuus. Vittuako sitä myydä tuotetta jos ei ole tuotetta mitä myydä. Kohtuullisen yksinkertaista.
   
 4. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Kyllähän tuo kieltämättä on ollut hiljaista. Itse odotin isompaa näkyvyyttä ja ulostuloa mestaruuden ja liigapuheiden jälkeen. Varmasti myyntityötä tehdään kulisseissa, mutta joukkueen myyminen ja sitouttaminen "suurelle" yleisölle ei ole onnistunut. Ei voi enää miettiä vanhalla ajatusmallilla, ettei kesällä tarvitse myydä/ puffata jääkiekkojoukkuetta seuraavalle kaudelle.
   
 5. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Epäviralliset lähteet/viidakkorumpu on kertonut huhuja potentiaalisesti hyvistä asioista sekä joukkueen, että yhteistyökumppaneiden suhteen, mutta virallisesti ei joukkueen suunnalta ole kuulunut mitään aikoihin. Word of mouth on joissain tapauksissa ok markkinointikeino, mutta tällaisen tuotteen myynnissä suurelle yleisölle ehkä paskin mahdollinen. Jonkunlaista hypeä olisi pakko pitää yllä jatkuvasti, kun ylisyöttökin on huomattavasti täydellistä hiljaiseloa parempi vaihtoehto. Markkinoinnin ei tarvitsisi olla edes kallista, Jukureilla on facebookissa faneja 1,5x hallin paikkamäärä niin yrittäisivät edes noille muistuttaa joukkueen olemassaolosta aina välillä. Lisäksi paikallislehti tekisi mielellään juttuja joukkueesta jos sieltä vaan joku mitään kirjoitettavaa kertoisi. Ei tarvitse olla edes mitään varsinaista uutista, laittais vaikka jokaisen pelaajan kirjoittamaan fb saitille kesäkuulumiset muutaman päivän välein.
   
 6. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Ei oo kovin kauas viidakkorumpu kantautunut jos ei edes Jukureita seuraava ystäväni mitään ole kuullut. Todella hiljaista ollut Jukurien rummuttaminen. Tähän aikaa KooKoo muistaakseni rummutti yhteistyökumppaneista, sopimuksista ja sloganilla "pelaaamalla Liigaan". Muutenikin Mestis-puoli on todella hiljainen. Saas nähdä kuinka syksyllä käy.
   
 7. paraspelaaja Jäsen

 8. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
 9. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Eikös Tammiruusu lähtenyt aika päiviä sitten? Silti kauppalehdessä lukee toimarina
   
 10. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Lähti keväällä (vai alkukesästä) noiden velkarästien tultua ilmi. Vaikuttaa kyllä edelleen talousalueella (ex-jukuriketjun perusteella kixit -mainostoimistossa, olenkin ihmetellyt kun heppu edelleen ajoittain tulee kadulla vastaan vaikka oletin ettei Mikkelissä enää tohuilekaan. Toisaalta kuten isäukkoni pohdiskeluuni vastasi, "jossainhan ihmisen on asuttava").
   
 11. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Korjataan, että Harri ei lähtenyt tuon takia, ei todellakaan. Mutta se siitä.
   
 12. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  Itse taas ajattelen asiasta toisella tavalla. Eikä minulla ole syytä muuttaa uskomuksiani, ellei toisin todisteta.

  Mutta se tästä..
   
 13. Jape Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Veikkaan ettei velkarästit olleet syy ja Jukurithan julkaisi tiedotteenkin 1.3.2016 että hommat jatkuu, vaikka niistä isosti uutisoitiin.
  TIEDOTE: Tammiruusu jatkaa Jukurit HC Oy:n toimitusjohtajana | Jukurit

  Tuskin tuon tyyppistä tiedotetta olisi tullut jos velkarästit olisivat oikeasti olleet se suurin kivi kengässä. Eiköhän ne olleet tiedossa jo alusta asti.
   
 14. KOOKOOBOY Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Päinvastoin. Monesti voidaan tyynnyttää "myrskyä" sekä turvata oma selusta näillä kommenteilla. Imago tappio olisi ollut liian suuri jos oltaisiin heti myönnetty että nyt tuli rekrytoitua heikosti jne.

  Ja ihan sieltä kabineista asti kuultuna --> Toivakka oli kiehunut ja antanut sanaisen arkun tyhjäksi toimistolla ennen tätä lausuntoa. Samassa oli jo päätetty että heti kun "kohu" laantuu poistuu Ruusuke takavasemmalle... Tämä hoidettiin Jukurien toimiston että Toivakan osalta todella hienosti ja ammattimaisesti. Ei tullut kohua, henkilö poistuu takavasemmalla jonka jälkeen kaikki keskittyvät oleelliseen eli Jukurien ensimmäiseen liigakauteen.

  Pahoittelut että avauduin tähän sillä ei tämä minun mielestä enää vaikuta suoraan JUKURIEN TALOUS - otsikon alle.
   
 15. Harppa-setä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Ihanaa. että te aktiiviset KooKoo-kirjoittajat olette olemassa. Ilman teitä ei tiedettäisi ollenkaan mitä meidän joukkueessa tapahtuu.
  (Ja kyllä. Se oli sarkasmia)
   
 16. KOOKOOBOY Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Kiitokset :)

  Haluan olla vain tukemassa teitä kohti parempaa huomista (tässä sellainen keltainen peukku)
   
 17. Jape Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Mikkelin liike-elämä on lähtenyt vahvasti tukemaan Jukureita ja tavoitellut tulot on ylitetty reippaasti.
  Toivakan kommentit Ylen jutussa:
  Liike-elämän into yllätti Jukuripomon: ”Talous oli etukäteen suurin kysymysmerkki” | Yle Urheilu | yle.fi

  Hieno homma että juurikin tuo yritysmyynti on noin hyvissä kantimissa, vaikka siitä oli ennakkoon paljon epäilyjä. Mikkelin seudulta vaan ei löydy muutakaan urheiluseuraa, joka olisi Jukurien merkittävä kilpailija urheilusposoroinnin rahavirrassa. Tämän vuoksi nämä hyvät uutiset eivät ainakaan itselleni tule suurena yllätyksenä. Toki vahvistuneelle myyntiorganisaatiolle täytyy antaa kehuja, hyvää työtä on toimistolla tehty.
   
 18. paraspelaaja Jäsen

  Seuraavaksi jään odottamaan Sumulaakson Taloushallinto Ky:n saapumista paikalle. Eihän Mikkelissä pitänyt olla edes yrityksiä. ;)

  Ei sillä että haluaisin alkaa riitelemään, onhan huomenna juhlapäivä
   
 19. Gameson Jäsen

  On kyllä erittäin hienoa, että yritykset ovat ottaneet Jukurit omakseen. Huomiseen peliin on vielä seisomapaikkoja jäljellä. Näinköhän on molemmissa peleissä mökki täynnä ja mukava kassavirta heti ensimmäisistä peleistä.
   
 20. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Tähän voisin sanoa kouvolalaisena, että olen erittäin iloinen Jukurien yritysmyynnistä, mutta silti huolissani yleisömääristä varsinkin, jos joukkue kyntää syvällä missään vaihetta kautta. Onhan Jukurien ongelma ollut juurikin yleisömäärät Mestiksessä. Otaksun mikkeliläisten tarmoa tulla katsomaan Jukurien pelejä viiden pelin tappion jälkee. Toki olen taas mielelläni väärässä. Vaikka kausareita olisi ostettu vaikka kuinka paljon niin yleisömääriin tarvitaan tasaisuutta ja alle 2000 yleisömääriä en haluaisi nähdä.
   
 21. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Tämä on kieltämättä kova etu Jukureille. Vaikka talousalue olisikin pienempi, kuin esimerkiksi Kuopiossa tai etelämmässä niin kilpailuakin siitä sponsorisummasta on vähemmän. Jukureiden taloudellinen ja urheilullinen menestys on pelkästään hyvä asia niin Mikkelin, kuin koko Liigan osalta.
   
 22. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Kun parsa kerran toivoi vierailijoita paikalle, mutta toki ilman riidanhakuisuutta, niin täällä ollaan.

  Kuule se on ainakin mielestäni hyvä juttu ja tosi hyvää työtä, jos on saatu yritykset mukaan ja että talouden tilanne näyttää hyvältä. Ne ei ole mitään itsestäänselviä juttuja alkuunkaan - kuten molemmilla paikkakunnilla tiedetään.
   
 23. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Luin lehdestä, että ne ilmaiseksi jaetut makkarat tilattiin Kivikylästä. Kummaa ettei päädytty tilaamaan niitä paikalliselta tuottajalta. Vai eikö siellä Tikkalassa enää tehdä makkaraa ollenkaan? Tuli vaan mieleen kun luin tuon uutisen.
   
 24. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Ymmärtäänseni makkaranvalmistus on loppunut Mikkelissä jo aikoja sitten, voin tietenkin olla väärässä. Toisaalta jos Kivikylä on Jukureiden yhteistyökumppani, niin eikö ole luontevaa, että makkarat tulevat sieltä.
   
 25. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Mä selasin pikaisesti Jukurien sponsorit enkä huomannut, että Kivikylä on listalla. Sittenhän se on ihan ymmärrettävää.