Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Jukurien kannattajatoiminta – miten liigatasolle?

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana paraspelaaja, 25.01.2016 klo 17.16.

 1. Jayzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Golden Knights
  Lainaan itseäni eilisestä otteluketjusta:
  Epätahdissa takovan rumpalin irvikuvan lisäksi Sarvisclub on hommannut LEHMÄNKELLON. Onko siellä nyt katsottu liikaa Saturday Night Liveä? Kuulkaas nyt, "more cowbell" ei ole aina ratkaisu! Vetäkää se kilkutin mankelista läpi, kiitos. Ja puhkokaa rumpukalvo ellei sen hakkaajalle saada ostettua rytmitajua.
   
 2. HockeySpirit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Sivukatsomon läpsytinjengi huutelee päädyn SarvisClubille, että miten siellä oikein kuuluu kannattaa...

  Ei vaan Sarviksella on siinä mielessä hyvä tilanne, että palautetta tulee ja sen mukaan on helppo kehittää toimintaa, jotta hallin tunnelma paranisi entisestään. Paljonhan se jo onkin kehittynyt Mestisvuosista.
   
 3. Jayzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Golden Knights
  Lainaus:
  Olen istunut 99-prosenttisesti päätykatsomossa vuodesta 1998 asti Jukurien peleissä, ja paria opiskeluvuotta muulla paikkakunnalla lähes kaikki kotimatsit on tullut katsottua. Nämä ehdotukset olisivat ilman muuta tunnelman parantamisen edistäjiä. Ja ne läpsyttimet eivät ärsytä minua läheskään niin paljon kuin se tahtitajuton rumpu. Läpsyttimet ovat itse asiassa aivan hyvä peruskatsojien aktivointikeino.
   
 4. Lähemäen Dynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, TML
  Kaudella 14-15 milloin rumpu palasi päätyyn, sillä oli merkittävä vaikutus pitää jollain lailla kasassa edellisestä vuodesta sukeltavaa päätykannatusta. Mielestäni se on "juurtunut" hyvin päätyyn ja sen kautta tuetaan merkittävästi, ellei jopa johdeta, päädyn kannatusta. Mikäli rumpu poistuisi, se toisi huomattavasti lisää vastuuta capolle. Työesteen vuoksi Tappara peli jäi harmittavasti minulta näkemättä, mutta en ole aiemmin ainakaan huomannut mitään merkittäviä komppihäiriöitä, vaan rumpali on tehnyt hyvää työtä. Ehkä sitten itse olen rytmitajuton?

  Tähän pätee edelleen se vanha totuus. Kaikki paremmin osaavat, ei muuta kuin soitto sarvikseen, niin näytön paikka capona tai rumpalina järjestynee seuraavaan kotimatsiin. Siellä se veri sitten punnitaan. Lehmänkellosta en osaa sanoa mitään, kun en nähnyt, mutta ainakin keskieuroopassa ne toimivat hienosti.
   
 5. Jayzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Golden Knights
  Rumpu on ilman muuta hyvä lisä katsomossa, en muuta väitäkään. Aikanaan Jukureilla oli Suomi-sarjan aikoina (Muistaakseni, ehkä vielä ekalla Mestis-kaudellakin? Siitä on jo aikaa...) hemmetin osaava rumpuniekka katsomossa, joka todellakin loi sitä tunnelmaa osaavalla takomisellaan.

  Mutta oikeasti, tämä nykyinen sekoilu ei tee muuta kuin sotkee tilannetta. Kun ämyreistä alkaa jyskyttää pelitauolla biisi kuuluvalla, rytmikkäällä basarilla, niin kun tämä päädyn rumpali siihen liittyy, karkaa tahti lapasesta jo kahden iskun jälkeen ja alkaa kiilata niin pahasti, ettei siinä enää oikein tiedä, kumman tahdissa pitäisi taputtaa, taustanauhan vai rummun. Ja niin on taputus taas hajalla. Edes maailman tunnetuimmat ja helpoimmat sporttirummuttelut tyyliin We Will Rock You eivät onnistu ilman kiilausta. Tämä ei ole myöskään mikään yksittäistapaus, vaan toistuvaa tuskaa matsista toiseen, pelitauosta toiseen.

  Todellakin toivon, että joku paremmin osaava ottaisi Sarvikseen yhteyttä ja ottaisi kapulat käteen. Kuten sanoin, hyvä rumputyöskentely on erittäin hyvä lisä lätkäkatsomon kannustustoimintaan. Harmi vaan, että Jukurikatsomossa ei sellaista ole miesmuistiin nähty.

  Ja se lehmänkello on ihan vihoviimeinen kilkutin muutenkin. Ei sellainen kuulu urheilukatsomoon ollenkaan. No ehkä hiihtoladun varrelle korkeintaan.
   
 6. Lähemäen Dynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, TML
  Lainaus:
  Lainaan Jussi Halla-Ahoa: Yhteydenoton suhteen tulee vallitsemaan humiseva hiljaisuus. Sen sijaan näppäimistöt kotikoneilla jatkavat ankaraa ja tietävää paukettaan.
   
 7. Jayzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Golden Knights
  Kyllä. Tiedän, että se nykyinen rumpalointi on aivan paskaa. Ja tulen siitä kyllä jatkossakin mainitsemaan, jos aihetta on.
   
 8. paraspelaaja Jäsen

  Halla-ahon poliittiset näkemykset viistävät ehkä hieman ohi omistani, enkä sikäli humisevan hiljaisuuden merkityksestä tiedä mitään. Mutta eihän tuota nyt ole voinut olla huomaamatta, että tämän rumpalin vuoksi pääty ja sivukatsomot taputtavat jatkuvasti täysin eri tahtiin. Ei se voi kertakaikkiaan palvella ketään.

  Ja olen tässä samoilla linjoilla kuin edellinen. Itse asiassa saattaisin jopa ehkä mahdollisesti osatakin hitusen verran paremmin paukuttaa rumpua kuin nykyinen, sattuneesta syystä jota en tässä lähde sen kummemmin erittelemään. Siitä huolimatta en ole hakemassa pestiä, ja siitä huolimatta aion asiasta huomautella niin kauan kuin aihetta on.

  Eikä tämä poista sitä faktaa, että Jukurien kannatustoiminta on kaikkien aikojen liidossa.
   
 9. Lähemäen Dynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, TML
  Lainaus:
  En ole yhtään yllättynyt että PP osaisi homman paremmin, mutta ei nyt kuitenkaan sattuneesta syystä pääse pelipaikoille.
   
 10. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
 11. HockeySpirit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Mistä 50 hengen kannattajaryhmästä Vesalainen tuossa haastattelussa puhuu?
   
 12. Hirvikivääri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Halpa bisse
  Lainaus:
  Uudet tuulet puhaltavat, vaikkakin (hieman) yläkanttiin vedetty määrät Vesalaisen toimesta. Näin juttujen perusteella ymmärtänyt.
   
  Viimeksi muokattu: 28.09.2017 klo 17.50
 13. Anyukov Jäsen

  Lainaus:
  Onhan tuolla päätykatsomossa ollut kieltämättä monipuolisempi ja kovempi meno ja meininki päällä lähiaikoina, kuten jossain toisessa ketjussa mainitsinkin. Sivukatsomoihinkin uudet laulut kuuluvat hienosti. Onkohan juuri nämä asiat mahdollisesti Vesalaisen mainitseman uuden tulevan kannattajaryhmän aikaansaannosta? Olisihan se hienoa, jos sinne uusia tuulia saataisiin! Toivotaan, että tämä Vesalaisen juttu pitää paikkaansa, ja uusi ryhmä astuisi esiin.
   
 14. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat, tappelut, JoKP ja Solmu Salminen
  Onko tällä uudella kannattajaryhmällä jotain tekemistä legendaaristen "Vihree Paitojen" kanssa? Vai onko kyseessä Jukurit Undergroundin toinen tuleminen?

  Mielenkiintoista touhua, minusta Sarvis Club on ollut selvä suunnannäyttäjä suomalaisessa fanitoiminnassa jo pitkään, joten on typerää vieraskoreutta Joni Vesalaiselta käydä ylistämään pirkanmaalaista fanityötä.
   
 15. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Uusia kannattajia tulee kouluista, päiväkodeista... Lapsissa ja nuorissa on aina tulevaisuus. Miten saamme heidä "kasvamaan" heimoon? Tuo on mielestäni tärkeä kysymys. Mitä tarjottavaa heille olisi.
   
 16. Wilzu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charlestown Chiefs
  Lainaus:
  Minusta Jukurit kyllä vastaa tähän aika hyvin sillä, että pelaajat kiertävät kouluissa ja päiväkodeissa. Kun pelaajat ovat läsnä ja tulevat juttelemaan, on se aika kova juttu pikkupojalle. Oli se itsellekin joskus pienempänä melkoinen tapaus, kun silloiset MP:n liigapelaajat kävelivät kadulla vastaan. Koskaan en kyllä oppinut futista pelaamaan, mutta peleissä aloin silloin käydä ja käyn edelleen.

  Aika paljon onneksi Jukurien peleissä näkeekin perheen pienimpiä, joten kyllä sieltä uusi kannattajasukupolvi kasvaa. Se, miten heidät saa fanipäätyyn, on toki toinen homma.

  Viime vuonna tuli oltua itsekin paikalla muutaman pelaajan ja Ville Niemisen vieraillessa koulussa. Ala-asteikäisten innostus oli melkoista ja varmaan moni opettaja haluaisi hiljentää oppilaat tunnin alussa yhtä tehokkaasti, kuin Nemo...
   
  Viimeksi muokattu: 27.09.2017 klo 00.26
 17. Maalin takaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, UuKoo
  Komppaan Karate Mauria. Sarvis Club ei ole täydellinen faniryhmä, mutta se on ollut se the pyyteetön Jukuriheimo pitkän tovin ja tekee oikealla arvopohjalla upeaa työtä. Sarviksen heimo on monenkirjavaa sakkia, mutta yhtälailla erinomainen suvaitsevaisuuden ilmentymä, jossa omaa kiiltokuvamaisuutta tai faniryhmäbrändäystä ei turhaan pohdita. Vesalaisenkin kannattaisi kaikkessa julkisuuskiimassaan joskus oikeasti pohtia sanomisiaaan vaikka sinänsä ei pahaa tarkoitakaan. Mikkeliläinen kiekkokulttuuri on vielä rakennusvaiheessa, mutta kaikki tuo työ päiväkodeissa ja monimuotoinen yhteiskuntavastuun kantaminen on upeaa ja oikea tapa vahvistaa kulttuuria.
   
 18. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  "Vesalaisen mukaan kyseessä on kaveriporukka, joka oli pohtinut, lähtisikö aktiivisesti kannustamaan Jukureita."

  Ohessa linkki Länsi-Savon uutiseen asiasta.
   
 19. Anyukov Jäsen

  Lainaus:
  Toivotaan, että tämä uusi porukka lähtee toimimaan! On mukava kuulla, että jotain uutta on tuloillaan Sarviksen rinnalle/eteen!
   
 20. A.P.Järvi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TLF (Toimiston luottofanit)
  Fiksuilta kuulostivat Vesalaisen kommentit. Juuri näin tulee suhtautua kuluttajiin, jotka kannattavat omaa seuraa ja tuovat hallille rahaa. Kuopiossa oli tarjolla vähän toisenlaista kohtelua reilu pari vuotta sitten, kun Veljmiehet perustettiin. Seuran edustaja nimittäin kävi haukkumassa henkilökohtaisesti reppanoiksi ja rassukoiksi otteluun matkojen päätä saapuneita aloittelevia Veljmiehiä ja aloitti massiivisen mustamaalauskampanjan ko. porukkaa vastaan. Onneksi Mikkelissä on eri meininki!
   
 21. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat, tappelut, JoKP ja Solmu Salminen
  Lainaus:
  Jopas on merkillinen uutinen. Mikäs vitun puujumala tämä Vesalainen on? Joku kaveriporukka on päissään tuumaillut että "joskos tässä käytäisiin Jukoreita kannustelemaan" ja ovat sitten pyytäneet idealleen siunausta Jonilta, joka sitten on hyväksynyt ajatuksen ja toivottanut kundit tervetulleiksi Sarvis Clubin päätyyn ja kävellyt samalla pitkän linjan lojaaleja faneja edustavan puheenjohtajan yli. Ihme touhua.
   
 22. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Onhan tästä uudesta porukasta ollut huhuja. Haluavat ilmeisesti olla hiukan erillään Sarvisten touhuista, mutta järjestyä omaksi kannatusryhmäkseen.
  Kuulostaa hyvältä!
   
 23. Vasen pakki #4 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
  Suhteellisen tuore mikkeliläinen kiekkokannattajakulttuuri hakee uusia toimintatapoja ja -muotoja eli kehittyy - plussaa. Kannattajat, jotka eivät ole syystä tai toisesta halunneet olla mukana SC toiminnassa saavat (toivottavasti) toisenlaisen tavan aktiiviosallistumiseen - plussaa. Halliin saadaan lisää sinikeltaista väriä, ääntä ja tunnelmaa - plussaa.

  Eihän tätä voi sössiä kuin kateellisilla reviiiri- ja hiekkalaatikkoleikeillä tyyliin mikkeliläinen alasarjoissa rypevä potkupalloilu.
  Fanitus ja kannattaminen ei ole mikään yhden totuuden asia. Eihän? Kaikille tilaa riittää, kaikille paikkoja on...
   
 24. Hirvikivääri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Halpa bisse
  Lainaus:
  Totta, mutta onhan tämäkin nähty että katsomotoimintaa on YRIRETTY viedä eteenpäin, mutta kuitenkin sieltä löytyy se yksi jääräpäinen henkilö kuka ei tätä tahdo syystä tai toisesta.
   
 25. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat, tappelut, JoKP ja Solmu Salminen
  Mitähän osaa kannustuksesta pitäisi viedä eteenpäin?
  Ja kuka on tämä henkilö, johon viittaat?