Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Jukurien kannattajatoiminta – miten liigatasolle?

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana paraspelaaja, 25.01.2016 klo 17.16.

 1. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Kahteleppa tarkemmin... :P
   
 2. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Vuosien odotus on ohi, Jukurien verkkokauppa aukeaa vajaan tunnin päästä:
  Jukurien fanituotemyynti uudistuu | Jukurit
  (linkki uutiseen Jukurien sivulla)
  Lainaus:
   
 3. Vasen pakki #4 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
  Lainaus:
  Ihan pikku vinkkinä, jos homma jää kesken, niin älkää nyt hyvänen aika laittako keskeneräisiä kategorioita asiakkaille näkyviin valikoihin, tai näin (linkit nettikaupan sivulle) eli kaikki uutuustuotteet valikossa mitään ei ole saatavissa...
   
 4. Gameson Jäsen

  Lainaus:
  Vähän jäi sama fiilis, että homma on jäänyt kaikesta huolimatta kesken, vaikka tätä on tehty ja suunniteltu ymmärtääkseni hyvin pitkään.

  Pelipaitojakaan ei muuten voi vielä nettikaupasta ostella.
   
 5. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Helvettiläinen, en kerennyt tuota saittia selata kuin etusivun ja siinä olevat tuotteet kun yhdeksältä sivu aukesi. Toivottavasti lukevat toimistolla jatkista ahkeraan, tuo on nimittäin taas hieman noloa.
   
 6. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Jos mainostetaan että klo 9 aukeaa ja sitten linkit lyö erroria niin joku pitäisi erottaa. Eiköhän MAMK:ista olis löytynyt tuohonkin yksinkertaiseen asiaan paremmat tekijät.
   
 7. Jayzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Golden Knights
  Lainaus:
  Katos katos! Olen varmaan ostanut jotain männävuotisia ylijäämäkarkkeja :D Mutta hyvä näin! Noin se pitääkin olla.
   
 8. HockeySpirit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Tuli tässä mieleen, että kohta varmaan ihmisiä alkaa ärsyttää, kun Jukurit näkyy joka päivä Mikkelin tapahtumissa ja katukuvassa. Joka viikolle jotain uutta, eihän tätä voi mikkeliläiset sietää enää kovin pitkää ilman valitusta...
   
 9. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Jukurit näkyy joka päivä.... Näkyy ja kuuluu meille, jotka aktiivisesti seuraavat. Tavallinen kadunkulkija ei mielestäni saa yliannostusta. Tapahtumat ovat eri puolilla Mikkeliä. Mainonta on maltillista, mutta jatkuvaa. Jos on kiinnostunut, niin löytyy heti paikka ja aika tavata Jukureita.

  Kun olen jutellut henkilöiden kanssa, jotka eivät ole jääkiekosta kovinkaan kiinnostuneita, niin he ovat olleet sitä mieltä, että hyvä kun Jukureista on tietoa, mutta mistä saisi lisää?
   
 10. FireHawk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit, Anaheim Ducks
  Tämän ketjun otsikko lienee paras minkä alle omaa pohdintaani voisin availla:

  Mikkelissä on ilmeisesti saatu faneja kerättyä ihan mukavasti ja fanitoimintaakin kehitelty eteenpäin(?), niin tuli mieleen että oisko kysyntää/tarvetta rakentaa pääkaupunkiseudulle omaa etäfanitoimintaa saman tyypisellä sapluunalla kuten esim. SaiPan faneilla on?
  Olisi mukava jos olisi joku ravintola mistä kaikki Jukurien matsit olisi katsottavissa omalla porukalla ja mahdolliset matsireissut voisi olla myös aiheellisia.

  Toki, tiedän että tämmösen kanssa saatan olla erittäin aikasessa tai jopa aivan metsässä kun Jukurit ei ole liigaa pelannut vielä erääkään, mutta kunhan herättelen ajatuksia.
   
 11. Jukule Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Itse olen pohdiskellut samaa, isolla kirkolla kun ex-Mikkeliläistä asuu ihan jonkin verran. Oli se sitten ihan Ry toimintaa taikka vaan noin muuten vaan kuppila / matkahommat.
   
 12. Savon Poika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1970, Keni Karalahti
 13. FireHawk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit, Anaheim Ducks
  Lainaus:
  Homma pitää lähtee liikkeelle siitä että löytyis joku ravintolapäällikkö kenen ravintola järkevällä sijainnilla näyttäis Jukurien ottelut, siitä sit voisi alkaa kehittämään hommaa eteenpäin.
  Nyt kaikki maholliset suhteet käyttöön!
   
 14. Jayzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Golden Knights
  Lainaus:
  Ensimmäisenä tulee mieleen Pertti Oksan aikanaan Helsinkiin perustama Panimoravintola Bruuveri, Kampissa. Varmasti pääkaupunkiseudun mikkeliläisin mesta.
   
 15. Jukule Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Jos jollain on terävämpi mielikuva, kristallinkirkas muisti tai jopa tietoa, Bruuverissa ei tällä hetkellä olisi lainkaan perus töllöjä? Jonkin sortin projektori roikkuu katosta, mutta tämä ei ole koskaan ollut auki iltas aikaan kun olen itse sattunut olemaan olue... iltalenkillä kulmilla. Pystyykö näitä sitten jollain tapaa hyödyntämään, en tiedä. Muutoin menisi Bruuverin putkalle pikku investointi hommiksi. Muutoin ehdottomasti varsin Mikkeliläiseen kuvaan sopiva mesta, taisi jopa olla jossain kohtaa ex-majalaisia töissäkin tuolla.
   
 16. Harppa-setä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Bruuveri kokonsa ja aukioloaikojensa puolesta olisi kyllä aika mainio paikka pitää tukikohtaa. Jonkun pitää ottaa nyt asia hoitaakseen ja ottaa yhteyttä kippolaan. Helsingissä on kuitenkin kiekosta tykkääviä ex-mikkeliläisiä helposti ravintolasalillinen.
   
 17. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  Sijainti on kyllä niin keskeinen että siellä on väkeä laidasta laitaan. Ei se tietysti estä sitä että profiloituisi Jukureiden baariksi. Itse en kyllä sen jälkeen sinne menisi :)
   
 18. Lähemäen Dynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, TML
  Sarvis Club on tällä hetkellä jos ei liekeissä, niin ainakin kovassa nosteessa. Jäsenmäärä on kivunnut 219 henkilöön (30.9) ja paikallislehden mukaan siitäkin on tultu jo reippaasti ylöspäin. Kannatuksen kasvuun on vaikuttanut luonnollisesti koko seutukunnan tempautuminen kiekkohurmokseen, erinomaisesti hinnoitellut päätykausarit ja puheenjohtajiston ja hallituksen pitkäjänteinen työ. Uskon myös että Jukurien seurajohdon lopullinen täysi tuki vaikuttaa, sekä paikallislehtien useat tukevat positiiviset kannanotot.

  Takavuosien rönsyistä on opittu ja kun mestiksen pahimpien kiistakumppanien Vaasan 'kill em all' ja Kouvolan 'bad boys are here' - osastojen hassuhatuttelusta on päästy, niin toiminta saa entistä paremmin rauhan tekemiselleen. Sarvis ei selvästi edelleenkään ole nuoren hupparijengin sissiryhmä, eikä katsomotoiminta yllä esimerkiksi Ilveksen vastaavaan, mutta mielestäni nyt voidaan laittaa lopullinen piste uusien kannattajaryhmien joka kesäisille virityksille.

  Sarvis Club on noussut liigatasoiseksi kannattajaryhmäksi ja tuote selvästi myy mikkelissä. Sarvis Club on koko kansan faniyhdistys, johon mahtuu kaikki kannattajasta - faniin, vauvasta vaariin, eikä toimintaan kuuluvan tarvitse 'häpeillä' innostustaan. Sarvis kulkee omaa polkuaan ja polku on selvästi oikea.

  Parannettavaa löydän vielä kotikatsomotoiminnasta, ainahan parannettavaa on, mutta tämäkin riittää. Hienoa!
   
 19. paraspelaaja Jäsen

  Samoja mietteitä täälläkin! Jäsenmäärä on tänään 239, lähde JSC facebook.

  Ensimmäinen tärkeä asia on iso seisomakatsomo ja koko entisen kellotaulun muuttaminen fanikatsomoksi. Tämä antaa sen ensimmäisen askeleen, ylipäätään mahdollisuuden, toiminnan laajenemiselle. Tuo on ihannetilanne, kun fanikatsomo ja "tuulipukujen seisomakatsomo" on samaa aluetta, jolloin on mahdollista saada nämä tuulipuvut ikään kuin varkain mukaan kannatukseen ja siitä vähitellen kohti pysyvää osallistumista.

  Itse yhdistyksen johdossa on nk. "entiset tekijät", mutta siihen tärkeimpään eli katsomotoimintaan on saatu uutta verta ja uudet "johtajat". Mitä olen kuullut, niin siellä on lähes vapaat kädet toimia ja tarkoituksena on vähän kerrassaan tuoda uutta mukaan ja toki samassa päästä kaiken maailman hassu hattu-meiningistä eroon, jos sellaista nyt enää onkaan. Toisaalta meininki ei ole myöskään sitä väsynyttä wannabe-ultras touhua, kuten vaikkapa Kouvolassa.

  Nyt vaan uusia lauluja, huutoja ja vastaavaa enemmän ja enemmän kehiin. Toinen tärkeä tavoite on seisomakatsomon saaminen entistä enemmän mukaan. Kun tässä onnistutaan, alkaa lumipallo pyörimään lujaa oikeaan suuntaan. Potentiaali on oikeasti iso.

  SarvisClub ei enää ole se vähän hassu eristäytynyt inside-ryhmä, vaan yhdistys, joka palvelee ennen kaikkea koko Jukuri"heimoa", niin seisomakatsomossa kuin sen ulkopuolella. Tätä pitää entisestään vahvistaa. Ei pidä puhua "JSC:läisistä" tai "Sarvislaisista": tästä lähtien on vain Jukurikannattajia, ja Sarviksen ainut tehtävä on vahvistaa tätä yhteistä heimoa.
   
 20. Jukule Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Onko muuten pks ollut minkään sortin porukkaa missään pelejä katsomassa?
   
 21. Savon Poika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1970, Keni Karalahti
  Sarvikselle tämän iltaisesta ottelusta massiivinen peukku. Hyvältä näyttää meininki päädyssä!
   
 22. paraspelaaja Jäsen

  Kehitys on ollut huimaa jo pelkästään kauden alusta lukien. Ei muuta kuin peukut täältäkin ja hemmetin kovaa ajoa vaan. Itsehän avasin tämän ketjun otsikolla Jukurien kannattajatoiminta - miten liigatasolle, ja kyllä tässä pikkuhiljaa aletaan pääsarjassa olla siltäkin osin. Pitempää raporttia ehkä joskus :) (tai jos mennään vaan jokainen toteamaan taso paikan päälle)
   
 23. Savon Poika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1970, Keni Karalahti
  Sarvikselle semmoinen ehdotus, että heivatkaa se lehmänkello päädystä v*ttuun.
   
 24. Anyukov Jäsen

  Komppaan edellistä, ei kuulosta hyvälle.
   
 25. paraspelaaja Jäsen

  Jos siellä on joku lehmänkello käytössä, niin luonnollisesti tuollaiset vehkeilyt pois.

  Ja sitten se rumpu/rumpali vittuun päädystä, on tuo paukutus niin jäätävää. Onko nyt tilanne taas se ettei vaan uskalleta sanoa asiasta suoraan, koska tuosta on jo ihan tarpeeksi palautetta tullut, tätäkin kautta pitäisi mennä perille ja meneekin.

  Olen käsittänyt, että tuon rummun tarkoitus olisi rytmittää kannattamista. Siksi onkin aivan hervotonta, että samalla kun 4199 katsojaa yrittää luoda jonkilaista yhteistä rytmiä, niin tämä yksi jooseppi patoineen kairaa koko hommaa syvälle kakkoseen.