Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Jukurien juniorit

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana jesse72, 04.09.2006 klo 12.46.

 1. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Jukurit A muiluuttaa tällä hetkellä alkusarjassa viimeisenä olevaa EHC:tä: 20 minuuttia takana ja peli 5-0 isännille.

  01:22 1-0 Jukurit CICHORACKI OTTO (HYYRYLÄINEN MIKKO)
  02:07 2-0 Jukurit HERRANEN JUHO (PETTINEN TERO, VUORIKOSKI MIKKO )
  07:55 3-0 YV Jukurit LAAMANEN ELMERI (RIPATTI ERNO, SEPPÄNEN MIKKO )
  08:50 4-0 Jukurit HERRANEN JUHO (OTRANEN MIIKA, VUORIKOSKI MIKKO)
  18:05 5-0 Jukurit PETTINEN TERO (SEPPÄNEN MIKKO)


  E: Kaksi erää ottelua takana ja tilanne 7-0. Toisen erän molemmista osumista vastasi Otto Cichoracki, joka näin ollen merkitsee kypärätemppua.
  E2: Lopputulos tuo samainen 7-0.
   
  Viimeksi muokattu: 20.10.2013 klo 16.56
 2. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Joo ei tänään ollu kyllä kovimmat mahdolliset vastukset Kalevankankaalla. A:n lisäksi myös C-junnuilla oli peli (panoksena pääsy mestikseen) ja voittohan siitä tuli riittävällä 16-1 marginaalilla. Tosin kokonaisuutena sarja meni tiukille Diskoksen kanssa; eilinen vierasvoitto Jyväskylässä rankuilla käänsi vaa'an Jukureille, pisteiden mennessä alkusarjassa Jukurit 20, Diskos 18 maalieronkin ollessa, Jukureiden tämänpäiväisestä murskavoitosta huolimatta, verrattain liki toisiaan.

  Hankala mitään kovin syväluotaavia analyysejä A:n pelistä tehdä (C:n matsiin en kerennyt), kun vastustaja oli tosiaan noin paljon heikompi (EHC:n ainoa maalipaikka ottelun viimeisellä minuutilla yms).

  A-junnujen 6 pisteen viikonloppuun pitää toki olla erittäin tyytyväinen, jatkosarjapaikka taas askeleen lähempänä vaikka alkusarjaa toki vielä runsaasti jäljellä. 12/30 alkusarjamatsin jälkeen sarjan kuudennella sijalla ja marginaalia yhdeksänteen sijaan 7 pistettä. Ei aihetta leijumiseen, mutta parempi toki näin päin.

  Myös C:n pääsy ikäluokkansa mestikseen toki hienoa. Pelit tulevat kyllä jannuilla kovenemaan aika paljon ja voi olla ettei ihan hirveää voittokulkua tarvitse odottaa.
   
 3. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  B- ja C-junnujen jatkot

  No niin. B- ja C-junnuilla siis alkusarjat plakkarissa ja jatkosarjat alkamassa. Tiedot lainattu suoraan jääkiekkoliiton sivulta:

  B-nuorten Suomi-Sarjan alkusarja
  Lainaus:
  Erikoinen lohkojako kun joukkeita on muissa lohkoissa niin Itä- kuin Kaakkois-Suomestakin. No pääsevätpähän jannut harrastamaan Pohjanmaan- ja Hämeenmatkailua. Karsintasarjan perusteella Jukureille uskaltaisi povata menestystä myös jatkosarjassa, mutta jouluun mennessähän se selviää. Alkusarjassa Suomi-Sarja vaikutti ainakin väärältä sarjatasolta joukkueelle.

  C-nuorten Mestis alkusarja
  Lainaus:
  Tuttuja tiimejä läheltä, mutta toisaalta pääsevät C:nkin kaverit matkailua harrastamaan riittämiin. Peleistä hankala veikata yhtään mitään, mutta ilmeisesti KooKoo on tässä porukassa aika selkeä ennakkosuosikki SM-sarjaan jatkajaksi. Mielenkiintoista nähdä miten meidän jannut pärjäävät vastuksen koventuessa huomattavasti karsintasarjasta.
   
 4. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  A-junnuilla Keski-Uusimaan kierros käynnissä tämän viikonlopun aikana. Parasta aikaa käynnissä ottelu Hyvinkäällä Jää-Ahmoja vastaan (ensimmäisen erän jälkeen tilanne 0-1) ja huomenna vastassa Järvenpään Haukat. Molemmat joukkueet tulivat Jukureille tutuksi jo viime kaudella Suomi-Sarjassa ja tälle kaudelle Mestiksen alkusarjaan nousseista joukkueista Jukurit ovat pärjänneet parhaiten. Näistä lähtökohdista uskaltaisin veikata viikonlopun pistesaldoksi 4-6 (pistemenetyksiä jos tapahtuu, niin todennäköisemmin tänään Hyvinkäällä, Haukkojen tie näyttäisi vahvasti vievän alkusarjan jälkeen Suomi-Sarjaan, vaikka viime kauden päätteeksi olikin erittäin tasainen vastus Jukureille finaaleissa).

  edit. Ja voittohan sieltä Hyvinkäältä tuli. Vieläpä puhtaalla pelillä lopputuloksella 0-4. Maalissa tällä kertaa Luomi, toisaalta kaikki kolme maalivahtia tuntuvat pystyvän voittamaan pelejä (tai ainakin mahdollistamaan joukkueelle voittamisen pelistä toiseen). Tehomiehet joukkueesta tuttuja ja turvallisia, ainoa ihmetyksen aihe ettei Cichoracki ollut tänään tehoilla. Toisaalta ei varmaa tietoa oliko tänään edes kokoonpanossa, kun noista peleistä tilastoja puuttuu edelleen aika reilusti (maalivahtien torjunnat ois kanssa kiva tietää, kun siitä saa suuntaa antavan kuvan yleensä pelinhallinnasta yms). Huomenna sitten hakemaan vielä pinnat tuliaisiksi Järvenpäästä.

  Lisähauskana eteläsavolaisittain, että SaPKolla tänään mahdollisuus nousta voitolla jatkosarjaviivan yläpuolelle, kun Jukurit jättivät Jää-Ahmat pisteittä KiVa:n tehtyä saman KOOVEElle (ja TuTokin näyttäisi vievän EKS:ää, jonka kanssa SaPKolla on mahdollisuus nousta nyt tasapisteisiin sitten voitolla EKS:n hävitessä oma ottelunsa).
   
  Viimeksi muokattu: 26.10.2013 klo 16.09
 5. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Jukurit A nappasi tänään 2-4-vierasvoiton Haukoista eli kahden voiton viikonloppu jukurijunnuille.

  Maalien makuun Jukureista Järvenpäässä pääsivät Elmeri Laamanen (2+0) ja maalin mieheen iskeneet Mikael Vasara ja Mikko Hyyryläinen. Erno Ripatti ja Mikko Seppänen keräsivät molemmat tehot 0+2.
   
 6. paraspelaaja Jäsen

  Jukurit A otti jälleen voiton, eli kyllä on yllättävän hienosti saanut junnut Mestis-taipaleensa käyntiin. Ensi vuodeksi liigaan?

  Haukat - Jukurit A 2-4
   
 7. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Jukurit A voitti tänään vierasottelunsa Espoossa EKS:ää vastaan voittolaukauksilla lukemin 3-4.

  Maaleista vastasivat kaksi maalia iskenyt Elmeri Laamanen ja kertaalleen osunut Antti Heinikainen. Rankkareilla voiton Jukureille varmistivat Jussi Siitonen ja Otto Cichoracki maaleillaan.

  Jukurit on tällä hetkellä alkulohkossa sijalla 6. ja eroa viimeisenä joukkueena tällä hetkellä jatkosarjaviivan yläpuolella (sijalla 8.) olevaan KooVeeseen on kuusi pistettä.
   
 8. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  A-junnuille vlopun 2 ottelusta 3 pistettä, maaleja tehtiin ja päästettiin 9. Eilinen tappio KiVaa vastaan ei onneksi mitenkään huonolla pelillä, kaverilla sattui vaan osumaan sillä kertaa paremmin. Tänään komealla esityksellä Karhu-Kissat nurin 7-4 lukemin. Kestettiin hyvin 5-3 alivoimat (tehtiin jopa maali sellaisen aikana) ja maalipaikoissa oli parempi osumatarkkuus kuin eilen. Tästä on jälleen hyvä jatkaa.

  C-junnutkin saivat ensimmäisen sarjapisteen, peräti KooKoon kustannuksella eilen. Kova matsi taisi näkyä sitten kun tänään maalittoman 1. erän jälkeen jokipo tahkosi 0-7 lukemat tauluun. No kova sarja.

  B vie omaa sarjaa puhtaalla pelillä, mutta se ei juuri yllätä. Saa nähdä miten menee kunhan pääsevät pelaamaan ikäluokan mestistä..
   
 9. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Hyvä vloppu junnuilta, A otti päänahat TUTOlta ja FoPSilta (eilisestä matsista kuulisi mielellään paikallaolteilta jonkunlaista raporttia, viimeisten 5 minuutin aikana 3 maalia 5-2 voittoon päättyneessä ottelussa). Jengiin on hankittu lisää hyökkäyspään osaamista Mikko Ahon muodossa ja melkoinen startti kaverilla on ollut, viikonlopun molemmissa otteluissa tehot 2+1 ja ainakin tänään erottui todella selvästi edukseen kentällä.

  Tämän päiväisessä ottelussa tuli vastaan erittäin vajaalukuinen ja eilen SaPKolta turpaan ottanut Forssan palloseura. Kavereista huomasi melkein ottelun alusta lähtien ettei kovin vahvaa luottoa ollut omaan tekemiseen ja peli oli käytännössä ohi kun Jukurit nakutti neljässä perättäisessä vaihdossa minuutin sisään 3 maalia forssalaisveskan selän taakse. 2 erää Jukurit jaksoivat vielä pelata "tosissaan", kolmannessa lipsahti (ymmärrettävästi) vähän surffailun puolelle ja naapuri sai kavennettua parilla osumalla (joista toisen jälkeen junnukoutsi-Hyvärinen huusi jätkille että "Ja jos tää saatanan surffaaminen ei lopu, ni JOKA VITUN JÄTKÄ juoksee loppuillan umpihangessa hallii ympäri!" :D

  Mutta joo, vahvalta näyttää kun alkusarjaa jäljellä enää 6 ottelua. Viikon pästä vastassa sarjassa kahdeksannella sijalla oleva Diskos (lauantain iltamatsi, saas nähä oisko mitenkii tunnelmaa jo katsomonkin puolella), kenelle pisteet kelpaisivat varmasti kun niskaan hengittää jatkopaikka silmissä kiiluen useampikin joukkue (EKS pisteen päässä lähimpänä). Jukureilla 10 pistettä kaulaa yhdeksänteen sijaan, jolla pudottaisiin Suomi-sarjan ylempään jatkosarjaan, eiköhän me tää homma klaarata vaikka vielä ei olekaan liikaa varaa paukutella henkseleitä. Loput vastustajat ovat kaikki Jukureiden alapuolella sarjassa ja pitäisivät olla kaadettavissa.
   
 10. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Vaikuttaisi ainakin ihan pätevältä vahvistukselta. Tällä kaudella iskenyt Suomi-sarjan HC Satakunnan riveissäkin tehot 2+2, pelimääristä ei tosin ole mitään hajua. Lisäksi toiminut B-junioreissa varakapteenina, joten ei nyt varmaan mikään mulkku joukkueen sisälläkään.

  Lainaus:
  Tälläistä toimintaa toivoisi joskus edustuksen valmennusjohdoltakin...
   
 11. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  No niin. B-junnut kohtasivat tänään kotiluolassa sarjan kärkikohtaamisessa LeKin ja niinhän siinä kävi että Jukurit veivät ottelun ja sitä myöten myös lohkon kärkipaikan, huolimatta siitä että sarjassa on vielä yksi ottelu pelaamatta. LeKi kaatui yllättävänkin helposti lukemin 8-3 ja maalit jakaantuivat kovin tasaisesti, kellään kotijoukkueen jätkistä ei tullut plakkariin yhtä maalia enempää. Vasaran jalkakynät ehkä matsin muistettavinta antia ja meidän unkarilaisjannut näyttävät kanssa olevan ihan potentiaalisia pelimiehiä.

  Eli nyt ois sitten A-, B- ja C-junnut Mestiksessä. Saa nähdä millaista on B:n jätkien lento astetta kovemmassa sarjassa, henkilökohtaisesti hieman pelottaa että käy sama kuin C:lle (eli aivan liian hyvä Suomi-Sarjaan, mutta toisaalta Mestiksessä tulee kuokkaan suhteettoman pahasti), mutta kassellaan nyt. On meillä ainakin A:ssa pelaamassa muutama pätevä häkkipää ketkä voivat tarvittaessa pelata yhä B:täkin (esim. tänäänkin pirteästi esiintyneet Vasara ja Klén).
   
 12. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Hyvältä näyttää a-junnujen peli. 2-0 15 minuutin jälkeen. Ja Vasaralle päivän toinen, eka tosin b-junnujen matsissa LeKiä vastaan päivällä. :D

  Toisen erän alkuun maalit molemmille, 4-1. Missähän Aho? :/

  2 erän jälkeen 5-1 Jukureille vaikka naapurillakin muutama ok paikka. Otraselta pari suht rumaa tööttiä jotka jääny viheltämättä, toivottavasti ei oo kostotoimia tiedossa kolmanteen erään.. :/

  Kolmas erä mentiin vieraiden komennossa, Jukureilta oli jalat jääny pukukoppiin (tai sitten ne vaan väsy). Naapuri sai kavennettua kahdella osumalla, mutta Luomen komeilla torjunnoilla saatiin kuitenkin johto pidettyä ja ottelu päättyi 5-3 huolimatta ajoittain hurjastakin jyväskyläläisrynnistyksestä.
   
  Viimeksi muokattu: 07.12.2013 klo 22.15
 13. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Tuli kerrottua B junnujen mestispaikasta liian aikaisin, jätkillä on vielä ristiinkarsinnat 3 lohkon voittanutta TPS:n b-junnujen kakosjoukkuetta vastaan. Ensimmäinen kohtaaminen päättyi eilen Impivaarassa turkulaisten 5-2 voittoon. Lauantaina sarja katkolla Mikkelissä tps:lle, mutta eiköhän tuo viedä kolmanteen otteluun.
   
 14. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Hyvältä näyttää myös nuoremmissa ikäluokissa:
  Jukurit juhli OP-turnauksessa | Ilves ry JÄÄKIEKKO / Juniorit
  (Linkki Ilveksen junnupuolen sivulle)

  D01 ollut hyvinkin voitokas tällä kaudella ja viimeisimpänä saavutuksena turnausvoitto Tampereelta puhtaalla pelillä. Pitää vaan toivoa että täällä ois joku joukkue pystyssä pelaamassa tavoitteellista hokia vielä silloin kun nuo jannut on edari-ikäisiä.
   
 15. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Pistetäänpä hävytöntä mainontaa junnujukurien kannattamisesta:
  Juniori-Jukurit - Kannustaja jäsenyys
  (linkki Juniori-Jukureiden sivulle)

  Kaikki paikalliset s-kortilliset siis tuonne vaan pistämään tietojansa, kun ei kuitenkaan kuluttajalle mitään maksa. Ja saa vinkkailla myös tuttaville ketkä eivät JA:n palstaa seuraa.
   
 16. HockeySpirit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  A-nuoret kävi eilen Kouvolassa häviämässä 3-2 KooKoolle. KooKoon voittomaali tuli ylivoimalla ajassa 59.27. Maalintekijöinä Jukureilta toimi Sipola ja Hyyryläinen. Jukureilla on vasta yksi voitto jatkosarjassa. A-nuorten pelit jatkuu lauantaina KOOVEE:ta vastaan
   
 17. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Juniori-Jukurit jatkaa kehittymistään, kun tänään nimettiin organisaatiolle toiminnanjohtajaksi Kimmo Liukkonen. Liukkonen on taitovalmentajan ja valmennuspäällikkön ohella kolmas päätoiminen palkattu työntekijä.

  Länkkärin uutinen: Juniori-Jukureille toiminnanjohtaja | Länsi-Savo
   
 18. dexter__35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
  Ei voi kuin toivoa että tulee paremmin nuorten kanssa toimeen kuin nämä kaksi muuta kokopäivä palkollista :)
   
 19. Vasen pakki #4 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
  Lainaus:
  Tuota oneliner -heittoa voisit avata vähän enemmän meille, jotka ei olla päivittäin junnarijoukkueiden arkitekemisessä kiinni. Eikö kaksikon persoona ja tapa tehdä miellytä vai mihin viittaat? Tulokset ja pelin laatu ovat kuitenkin kiistämättä nousseet todella kohisten viime aikoina kaikissa ikäluokissa.
   
 20. dexter__35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
  Lainaus:
  tosiaan vastattu yv..
   
 21. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Jos heität tälläisiä heittoja yleiseen keskusteluun, olisi vähintäänkin suotavaa, että hieman perustelisit väitteitäsi julkisesti, ei vain jollekin yksityisesti. En ole valtavan hyvin perillä junioreiden valmentaja-asioista, mutta sain sellaiselta infoa asiasta, joka tietää tasan tarkkaan missä mennään ja mikä on tilanne. Voisit nyt avautua, ja kertoa palstalaisille, mikä on ollut pielessä. Kaikilla mittareilla juniorityö on mennyt jättiharppauksin eteenpäin. Ettei vaan olisi jotain omaa katkeruutta kyseessä? En tiedä, toivottavasti annat selvitystä, ettei tule turhia vääriä luuloja ja epäilyjä.
   
 22. dexter__35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
  Omien kokemuksien, sekä kuulopuheiden perusteella henkilöiltä(90-95, sekä muutama nykyvalmentaja) ikäluokista sanon että herrat eivät ole liiemmälti suosiossa. Tiedollisesti ja taidollisesti ovat huipputasoa, siltä osin olenkin kiitollinen jätkille, mutta muiden ihmisten huomioon ottaminen ei aina suju niinkuin nuorten esimerkkinä olevilla pitäisi. Lyhyesti ja ytimekkäästi näin.
   
 23. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Toiminnan muututtua ammattimaiseen suuntaan ei saakaan enää mennä ja tulla miten tahtoo, vaan on noudatettava yhteisiä perussääntöjä, eikä voi luistaa mielensä mukaan mistään. Olisiko tälläisellä mitään tekemistä sen asian kanssa, että se ei kaikkia mahdollisesti miellytä?
   
 24. dexter__35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
  Lainaus:
  Mielestäni perus käytöstavat, sekä infoaminen etukäteen ikäryhmien valmentajille että ovat tulossa kuuluu myös kehittyvään seuraan.
   
 25. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Jukurijunnujen verkkosivut on muuten jossain vaiheessa talvea päivitetty huomattavasti nykyaikaisemmiksi. Luettavuus helpottunut ja eri ikäluokkien joukkueet löytyvät nyt todella paljon paremmin.