Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Jukurien juniorit

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana jesse72, 04.09.2006 klo 12.46.

 1. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  A-nuorten kausi on jatkunut voitokkaasti.

  Viime torstaina joukkue kaatoi vieraissa Vierumäki Unitedin lukemin 7-4. Verkkoja heiluttelivat Eljas Suoknuuti (3), Mika Himanen (2), Jirko Puranen ja Antti Heikkilä.

  Tänään puolestaan kaatui niin ikään vieraskaukalossa SaPKo 5-4-numeroin. Maaleista vastasivat Tatu Vihavainen (1+2), Silver Kerna, Ali Liikanen, Mikael Vasara sekä ensimmäisessä A-nuorten pelissään heti voittomaalin iskenyt C-juniori-ikäinen Mikko Kokkonen.

  Jukurit on viiden ottelun jälkeen sarjassa neljäntenä. Kausi on kuitenkin pitkä ja kovimmat vastustajat vielä edessä, mutta aloitus on ollut ainakin vahva.
   
 2. Savon Poika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1970, Keni Karalahti
  Jukureiden A-junnut kävivät eilen nappaamassa pisteet Kotkasta lukemin 3-8. Jukureiden parhaat pistemiehet olivat eilen Tatu Vihavainen (3+1), Eljas Suoknuuti (3+0), Mikael Vasara (1+2) ja Juuso Föhr (0+3). Maalilla Juuso Liikanen 28 torjuntaa.

  Tällä hetkellä Jukurit ovat Nuorten Mestiksessä neljäntenä, kuuden pisteen päässä ensimmäisenä olevista Jokipojista. Myös Jukureiden Tatu Vihavainen johtaa Nuorten Mestiksen pistepörssiä kun pelattuja pelejä on kahdeksan ja pisteitä vaatimattomat 19. Myös erityismaininta Eljas Suoknuutille, kuka pelannut vain neljä ottelua ja tehnyt niissä tehot 7+1.
   
 3. Andy-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Tästä joukkueesta puhuttaessa täytyy myös todeta mikkeliläisittäin outo piirre. Suurinosa joukkueesta on omia poikia! Eteenpäin ollaan menty, eikä meinattu.
   
 4. Trapezoid Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Maalivahdit
  Hienosti on Juniori-jukurit nousseet pois siitä vuosikausien kakkosdivarimeiningistä. Muutos on tapahtunut vielä yllättävän nopeasti. Pari kysymystä tuli mieleen, jos paremmin tietävät osaisivat valaista.

  -Missä on Jukurien C-junnut? Onko joukkue yhdistynyt jonkun muun seuran kanssa vai mitä on käynyt?

  -Minkälainen imu jääkiekolla Mikkelissä nykyisin on? Jalkki pallo on aina ollut ykkössijalla, mutta edustus pelaa kohta liigaa ja jalkapallon ykkösjengi potkiskelee kakkosessa. Onko jalkapallon vahva asema pikkuhiljaa horjumassa?

  -Onko A- /B-nuorista näkyvissä potentiaalisia junnuja joita kannattaa alkaa seurata sillä silmällä, että edustuksessa voisi lähivuosina paikka aueta?
   
 5. Savon Poika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1970, Keni Karalahti
  Lainaus:
  Mikko Kokkonen. Kokkonen on kyllä syntynyt vuonna 2001, mutta poika on pelannut tänä kautena yhden pelin A-junioreissa ja muuten B-junioreissa. Vaikkakin Mikko pelaa puolustajana, hän on silti vetänyt yli ppg B-Nuorten Mestistä ja yhden pelin minkä pelasi Nuorten Mestistä teki hän voittomaalin kyseisessä ottelussa.

  B-Nuorten Mestis karsinnoissa teki Kokkonen 13 pelissä 7+8 ja nytten alkusarjassa on Kokkonen tehnyt 4 pelissä 2+2.

  Sitten myös itse näkisin Mikael Vasaran tulevaisuuden nimenä, tehnyt ihan kovaa jälkeä Nuorten Mestiksessä Vihavanaisen kanssa. Vasaralla koossa 19 pelistä tehot 18+14 ja Vihavanaisella 17 peliä 15+25.
   
 6. dexter__35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
  Lainaus:
  käsittääkseni vanhempi C on yhdistyneenä B2 joukkueeseen ja nuorempi C pelaa valtakunnallista sarjaa. Korjatkaa jos tiedätte paremmin.
   
 7. Andy-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Jukureiden A-junnut kampesivat tänään sarjan kärkeen! Mainitsemisen arvoista on myös se, että suurin osa pojista on omia poikia. Taitaa pojat pelailla itsensä junnuliigaan. Näin sitä pitää.

  Hyvä, hyvä.
   
 8. Puuma Jäsen

  Eikös A-junnuille tule ensi kaudelle mandaattipaikka A:n SM-liigaan edustusjoukkueen liigapaikan myötä? Hyvä silti että nykyinenkin rosteri pärjää nuorten mestiksessä.

  Ja perään tarkennusta kyselyyn Jukurien C-junnuista; C-juniorijoukkuetta ei tosiaan ole, koska osa C-ikäisistä (00-syntyneistä) pelaa B:ssä ja osa B2:ssa.

  Nuorempi C pelasi valtakunnallista sarjaa viime kaudella. Tällä kaudella vastaavaa valtakunnallista sarjaa ei edes ole, ja Jukurien 01-syntyneiden rungolla oleva C2-joukkue pelaa C2 AAA-tason alempaa jatkosarjaa Etelän alueen lohkossa 3.

  Huomioitavaa on, että tässäkin ketjussa mainituista 01-ikäluokan kärkipelaajista Mikko Kokkonen ja Nuutti Ellonen pelaavat jo B-junioreissa, ja Kokkonen on itse asiassa joukkueen sisäisen pistepörssin kärjessä ja koko lohkon pistepörssin kolmantena, vaikka on puolustaja.

  Hyökkääjä Ellonen on pelannut B:n lisäksi B2-joukkueessa, jossa 01-ikäluokan pelaajista ovat pelanneet lisäksi hyökkääjä Lassi Helanen 1,5 pisteen ottelukeskiarvolla, ja puolustaja Valtteri Räsänen.
   
 9. Andy-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Viime kauden päätteeksi yritettiin väsätä yhteistä porukkaa C-junnujen SM-sarjan karsintaan, muttei saanut tuulta alle. C2-junnujen valtakunnallista sarjaa tahkoneet lähtivät kukin taholleen. Osa pelaa Jukureiden B:ssä tai B2:ssa ja osa vaihtoi seuraa ja kaupunkia.

  Mainitsemisen arvoinen asia on, että pakit antanut seura oli SaPKo. Yhteistyö pelaa myös urheilun saralla!
   
 10. Trapezoid Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Maalivahdit
  Kiitoksia vastauksista. Pitääpä jatkaa seurailua. Toivottavasti ensi kaudella junnut löytyisi joka ikäluokasta, että pelaajanpolku toimisi kaupungin sisällä.
   
 11. Andy-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
 12. Andy-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Viimeksi muokattu: 11.01.2016 klo 15.29
 13. Savon Poika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1970, Keni Karalahti
  Lainaus:
  Tarkoitait kai Kokkosta? :D

  Jos omaa mielipidettä kyseisetä kaksikosta kysytään, itse pidän Kokkosta ''pomminvarmana'' liigapelaajana Jukureissa, jos jaksaa vain ahertaa samaan malliin kuin nytten ja kehityskäyrä pysyy nousussa. Aaltosestakin sen verta, että voisi olla Jukureiden toinen oma kasvatti kuka saa NHL varauksen. Potentiaali löytyy ja Eliteprospectin kohdalla myös lukee ''Prospect eligible for the 2019 NHL Entry Draft''.
  Hyvä pojjeet!
   
 14. Andy-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Vielä yksi Jukurihan sieltä vielä löytyi.

  Eliteprospects.com - Henri Nikkanen


  Tämäkin lähti laadukkaimmille nummille Jyppiin. Hyvää työtä tekee Jukureiden junnuvalmentajat & co. Tsemiä kaikille tasapuolisesti. Muistakaa. että tyytyväisyys tappaa!!
   
 15. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Lainaus: Molemmat ovat tällä kehitystahdilla ykköskierroksen varauksia, kun se aika tulee. Nyt kun Jukuritkin saa ensi kaudelle joukkueen Nuorten Sm-liigaan, niin kannattaa vain rohkeasti luvata näille C-ikäisillekin huippulupauksille paikka A-junnuista, niin eivät pääse karkaamaan. Aaltonen nyt toki jo siirtyi KalPaan, mutta paluu ei varmasti ole mitenkään mahdoton, jos KalPassa joutuisi "vain" B-nuoriin.
   
 16. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Hyvärisen Jussi jatkaa A-junnujen penkin takana myös Liigassa, kertoo Jukurien verkkosivut:
  UUTINEN: Jussi Hyvärinen valmentaa Jukureiden Nuorten SM-liigajoukkuetta kausilla 2016–2018 | Jukurit

  Oikeastaan tämä on ainakin itselleni ollut niin itsestäänselvyys etten missään vaiheessa ole edes ajatellut tilannetta jossa junnujen valmentaja vaihdettaisiin, vaikka toki aina kaikki on mahdollista. Hyvärisellä on varmasti piirikunnan paras näkemys Jukureiden juniorimyllyn "tuotteisiin" ja pystyy nostamaan sieltä ne parhaat helmet esiin vaikka muutaman ikäluokan ylikin.
   
 17. Andy-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Jukurien Mikko Kokkonen valittu Pohjola-leirin All Stars -kentälliseen. Ex-Jukuri Leevi Aaltonen sai saman kunnian.
   
 18. Savon Poika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1970, Keni Karalahti
  Lainaus:
  Kokkonen myös valittu alle 16-vuotiaiden maajoukkue-ehdokkaiden listalle, kuten myös Aaltonenkin.
   
 19. Savon Poika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1970, Keni Karalahti
  Jukureiden A-juniorit kaatoivat K-Kissat tänään Kalevankankaalla 3-2 jatkoajalla Mikko Hyyryläisen maalilla. Otteluvoitot 2-0 Jukureille ja näin A-junnut jatkavat Nuorten Mestiksen välieriin!
   
 20. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Jumaleisson kun missasin matsin (unohdin koko pelin), näitä käy kyllä mielellään katsomassa yleensä.
   
 21. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  N. tunnin päästä Joensuussa alkavassa ratkaisevassa välierämatsissa Jukurien A yrittää raivata tiensä sarjan finaaleihin. Jokipo voitti ensimmäisen kotiottelunsa suoraan ja selkeähköin lukemin (tosin tulospalveluscouttailun perusteella torjunnat suht tasan), Jukureiden tasoittaessa sarja kotona lauantaisella jatkoaikavoitolla (Jukureilla kaikki voitot tulleen jatkoilla). Toiveissa luonnollisesti on että Jukureilla jatkuu vielä pelit, tämän viikon sunnuntaina voisi sitten yrittää saada itsensä jopa hallille asti kannustamaan jätkiä.
   
 22. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Laitetaanpas hieman tulospalveluseurantaa kun tuota tullut tihrusteltua. Lukemien valossa näyttäisi melko tasaiselta, Jokipojat vei ensimmäisen erän maaleissa (2-1) ja maalia kohti menneissä laukauksissa (6-16) ja Jukurit puolestaan toisen (0-1) (15-7). Ottelu siis toisen erän jälkeen tasan 2-2 (torjunnat 21-23). Jukureista maaliverkkoa ovat heilutelleet Hyyryläisen Mikko ja Koikkalaisen Jere. Nyt kolmanteen hönkä päälle ja tiketti finaalisarjaan.

  edit. Enpä muistanut päivitellä seurantatietoja, joka tapauksessa jatkoille meni 3-3 tuloksella, Jukurit pääsivät vielä pelaamaan jatkoajan 2 ensimmäistä minuuttia ylivoimaa, mutteivat saaneet ratkaistua (yv maaleja eivät tehneet muutenkaan, Jokipojat sen sijaan onnistuivat yhden jukuriyv:n aikana maalinteossa) ja ottivat perättäin 2 jäähyä joista toinen kostautui. Eli ei tarvitse ensi sunnuntaina mennä hallille katsomaan junnumestisfinaaleja.

  Lopputuloksena sarjassa neljäs sija, matkaa on junnuliigaan vaikka aivan varmasti junnuliigavalmiita pelaajia Mikkeliin saadaankin aiempaa paremmin johtuen yksinkertaisesti siitä että täällä pääsee liigamatseja pelaamaan.
   
  Viimeksi muokattu: 28.03.2016 klo 18.18
 23. Puuma Jäsen

  Onko A- ja B-junioreiden tryouteista mitään uutta tietoa?

  A-junnujen tapahtuma on jo takana ja B-junnujen tuloillaan, joten onko hallin käytävillä kuulunut, onko esimerkiksi harjoituksissa ollut mukana uusia tulokkaita muilta paikkakunnilta?
   
 24. Savon Poika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1970, Keni Karalahti
  Tuli tuossa hieman tarkasteltua Jukureiden nettisivuja ja päätinpä katsoa nopeasti A-junioreita ja siellähän on jo tämän kesän harjoitteluryhmäkin valittu:

  MAALIVAHDIT
  DUFVA Valentin (1996, Lukko)

  KILPELÄINEN Joonas (1997)

  VOLANEN Pele-Niklas (1996)

  MOILANEN Jere (1998)


  PUOLUSTAJAT
  PURANEN Jirko (1995)

  KOIKKALAINEN Jere (1995)

  PÖNTINEN Jyri (1996)

  PAJULAHTI Tuomas (1996)

  HUOTELIN Eeti (1997)

  FORSBLOM Saku (1997)

  SAARIMAA Otto (1997, St. Andrew's College)

  JAKONEN Niko (1997, SaPKo)

  ALHO Aku (1997, Blues)

  KLUUKERI Riku (1997, HPK)

  KURVINEN Roni (1998)

  KOKKONEN Mikko (2001)


  HYÖKKÄÄJÄT
  PETTINEN Tero (1995)

  NUIJA Arttu (1996)

  LIIKANEN Ali (1996)

  VASARA Mikael (1996)

  HIMANEN Mika (1996)

  HAKALA Miikka (1996)

  KLÉN Pauli (1996)

  FÖHR Juuso (1997)

  KIUKAS Ilkka-Pekka (1997)

  KURVINEN Jesse (1997)

  PUKEMA Mika (1997, Kärpät)

  PENNANEN Henri (1997, Diskos)

  AKSILA Sami (1997, SaPKo)

  VESALAINEN Vili (1997, JYP)

  MELKINEN Otto (1997, Blues)

  KIESILÄ Perttu (1998)

   
 25. Jukule Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Minnehän kät Tatu Vihavaisen tie? Viime kaudella Jukuri A:ssa varsin mukiin menevät tehot, oliko jtn päälle 60pts? Taisi päästä myös edustukseen muutaman pelin haistelemaan. Nyt taitaa olla jo yli ikäinen junnu peleihin.