Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Jukurien juniorit

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana jesse72, 04.09.2006 klo 12.46.

 1. paraspelaaja Jäsen

  Tänään olis sitten A-junnuilla paikka ratkaista Suomi-sarjan mestaruus. Hyvää työtä on valmennuksessa tehty ja se on pikkuhiljaa alkanut tuottaa tulosta. Tänään voitto ja kausi on täydellinen!

  Kaikki mikkeliläiset jääkiekkoihmiset tulkaahan hallille seuraamaan huviksenne, vapaa pääsy! Menisköhän 500 rikki? :D

  EDIT: Kyllä vain! Yleisömäärä 532! Jukurit 3-2 johdossa ekan erän jälkeen.
   
  Viimeksi muokattu: 24.03.2013 klo 16.20
 2. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Huikeeta kiekkoviihdettä Kalevankankaalla. Tilanne 2 erän jälkeen kotijoukkueelle ansaitusti 5-3. Tarkemmat analyysit pelin jälkeen.
   
 3. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Mikkelin Jukureiden A-juniorit - 2013 A-junnujen Suomi-sarjan mestari

  Jännäks meinas vetää vielä loppua kohti, mutta kyllähän ne meiän poijjaat pääs kannua nostelemaan ennätysyleisön riemuksi kotihallissa.

  Ottelusta:
  Ensimmäinen erä todella sekavaa (toisaalta viihdyttävää) kohkaamista päästä päähän. Erän perusteella ottelun lopputulokseksi odotettavissa jotain tiukkaa 13-11 vääntöä. Jukurit aloittivat todella vahvasti (ja toisaalta Haukkojen veska erittäin epävarmasti). Ensimmäinen kuti maaliin ja kolme seuraavaa kilisi tolpissa. Toisaalta kun ei mennyt sisään, niin naapurikin alkoi päästä peliin mukaan. Kolmen maalin Väyrynen tasoitti ensin maalin takaa harhautellen puolittaisella vanhanaikaisella ja 5 minuuttia myöhemmin ylivoimalla vei joukkueensa jo johtoon. Jukureiden alivoima oli erittäin passiivista ja naapurin annettiin hakea kaikessa rauhassa paikat, josta sijoittaa kiekko reppuun. Tasoitusmaalien erikoismies Erno Ripatti sai onneksi kuitattua heti seuraavassa vaihdossa ja erän lopulla Otranen onnistui ylivoimalla. Ylivoiman onnistumiseen vaikutti ehdottomasti edellisessä tilanteessa loukkaantunut Haukkojen pelaaja ja (puhtaan) taklauksen aiheuttama kalabaliikki Haukka-leirissä.

  Toinen erä vahvaa Jukureiden hallintaa, erän alussa avopaikkoja ja tolppia jälleen ja perinteisesti naapuri sitten vastahyökkäyksestä maali ja peli tasoihin. Erän puolivälin paikkeilla Jukurit ottivat ohjat kunnolla käsiinsä ja perättäisissä vaihdoissa 2 maalin johtoon (ensimmäinen maaleista Otrasen erittäin hyvällä alustuksella; toi kiekon omalta maaliviivalta laitoja pitkin ja pari naapurin pakkia hassuttaen toiseen päähän ja seuranneesta hässäkästä Jukureille pyöritys ja kiekko maaliin) ja seuraavassakin vielä erittäin hyvää nousua maalille ja paikat oli katkaista vastustajan selkäranka lopullisesti. Erän loppu kuitenkin kotijoukkueen hallinnasta huolimatta maaliton.

  Kolmas erä elettiin kunnon coast to coast -kiekkoa ja kaveri miettikin että täähän on kuin tennismatsia seuraisi kun päätä saa käännellä tiuhaan tahtiin puolelta toiselle. Jukurit ottivat erän alkupuolella jäähyn ja jälleen passiivisen alivoiman avustuksella Haukat saivat maalin aikaiseksi. Tekijänä jälleen Väyrynen ja hienosti kyllä paikkansa osaa hakea kun tilaa piisaa eikä rannekutikaan mitenkään osoitteeton ole, nätisti takakulmaan. Hetkeä maalin jälkeen Jukureille ylivoima, joka pelattiin heikosti ja erän loppua kohti alkoi ote luonnollisesti siirtyä takaa-ajon käynnistäneille Haukoille. Puolitoista minuuttia ennen loppua Jukureille vielä jäähy ja siinä vaiheessa näytti jo melko pahalta (alivoima tänään huikeat 0%), mutta kovasta pyörityksestä huolimatta saatiin Haukkojen parhaat maalipaikat peitettyä ja tällä alivoimalla saatiin sentään kiekko pari kertaa myös purettua keskialueen puolelle (missä ei oltu aiemmissa kahdessa alivoimassa onnistuttu) ja poeka kotiin.

  Kiitos junnu-Jukurit, ensi kaudella sitten Mestiksen merkeissä :)
   
 4. HockeySpirit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Hieno kausi A-Junioreille. Eikös kuitenkin ensi kaudella ole vuorossa Mestiskarsinta, joista lohkojen neljä parasta jatkaa varsinaiseen Mestikseen?

  Oli miten oli, suunta on kuitenkin oikea tulevaisuutta ajatellen!
   
 5. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Tänään tullut jääkiekkouutisissa myös positiivista (Turren lähtö Ilvekseen 2 vuoden sopimuksella luonnollisesti se negatiivinen), eli:
  Juniori-Jukurit voitti suuren turnauksen | Länsi-Savo

  Lainaus:
  Onnea junnuille turnausvoitosta. Ja jotta tätä ei suonenvetona erehdyttäisi pitämään, niin tuo porukka on kulkenut lähestulkoon voitosta voittoon koko kauden, eli saattaisi siellä olla muutama tulevaisuuden Kanerva tulossa porukoihin.
   
 6. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  A-nuorten Mestiksessä ei ole mitään karsintoja syksyllä, vaan se pelataan suoraan 16 joukkueen kaksinkertaisena alkusarjana (30 ottelua). Alkusarjan jälkeen lohkojen neljä parasta muodostavat 8 joukkueen Nuorten Mestiksen, jossa pelataan kaksinkertainen sarja (14 ottelua). Sarjan voittaja pääsee Nuorten SM-liigan karsintaan.

  Jukureiden A:n kesäkuulumisia on ilmestynyt Jukureiden sivuille: A-nuorten kesäkuulumisia

  Varsin hyvältä näyttää A:nkin valmistautuminen kauteen.
   
 7. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Junnumestis on alkanut ja Jukurien A aloitti voitokkaasti EKS:ää vastaan 4-2 kotivoitolla. Jukureiden fb-sivu tietää kertoa että kotijoukkueen maaleista vastasivat Heikki Honkanen, Erno Ripatti, Miika Otranen ja Olli Marttinen ja että Nicolas Luomi joutui venymään 27 kertaa kiekon eteen ottelun aikana (2/29 ei huonolta kuulosta sinänsä).

  Paikalla oli varmaankin palstaveljiä (itsellähän tuntuu kaikki aika menevän taas muualla, kuin hallilla, tosin huomenna pyrin paikan päälle katsomaan sekä junnujen, että HydOn matsit), joten olisiko mahdollista saada raporttia ottelusta?
   
 8. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Jukurit A - Blues A Akatemia 2-3 ja

  No sepäs oli harmittava pistemenetys huolimatta hyvästä esityksestä. Itsehän toki kerkesin hallille vasta 2. erän viime sekunneilla ja siinä vaiheessa tilanne 2-2 ja Jukureilta laitettiin juuri toinen ukko jäähyboksiin. Kolmas erä meni kotijoukkueelta jäähyjä tappaessa, mutta runsaasta ylivoima-ajasta huolimatta naapurilla vaarallisia paikkoja todella vähän (kerran kiekko pomppi tyhjän maalin edessä, mutta siinäkin tilanteessa puolustaja piti hyvin tonttinsa ja sai vielä pienessä tilassa heitettyä purkukiekon espoolaisten päätyyn). Kolmas erä tosiaan hankala analysoitava, koska Jukurit erän aikana kahdesti kahden miehen alivoimalla (erän alussa minuutti ja puolivälin paikkeilla lähes 2 minuuttia) ja lisäksi erittäin epäselvästä tilanteesta Otraselle 2+2 (väänsi vastustajan kanssa Bluesin puolustusalueella, molemmilla nousevat mailat ja itseasiassa Blues-pelaajalla ensimmäisenä, mutta kaveri heittäytyy ja Otranen näin ollen boksiin). Erän lopussa pelattiin enemmän tasakentällisin ja Jukurit saivat luotua todella hyvin paikkoja, mutta viimeinen tappajanvaisto tuntui maalintekotilanteessa puuttuvan, kiekon pomppiessa välillä viivallakin.

  Hallilla kuultuna ensimmäinen erä olisi ollu täysin kotijoukkueen ja toisessa naapurit yrittivät tempoa nostamalla ottaa peliä haltuun, muttei kuitenkaan onnistunut (tarkempi analyysi siitä miten toinen erä meni, jäi kuulematta).

  Jatkoerässä naapurilta sitten (kuulemman Bluesin ottelun ensimmäinen) suora hyökkäys 18 sekunnin kohdalla ja joukkueen kapteenilta napakka rannekuti hyvin pelanneen Mikael Luomen selän taakse. Hyvää ottelussa kuitenkin piste ja etenkin se, että hyvin pystytään sarjan ennakkosuosikki pistämään ahtaalle, mikä lupaa luonnollisesti hyvää kautta silmälläpitäen.

  edit.
  Eli hyvää lupaa A-junnujen sarjan avaus. Ensi viikonloppuna jätkillä tiedossa pk-seudun turnee, kun vieraissa vastassa lauantaina Kiekko-Vantaa ja sunnuntaina perinteikäs Karhu-Kissat. Mikkelissä pelataan A-junnukiekkoa seuraavan kerran 2.10. ja silloin vastassa iki-ihana SaPKo.
   
  Viimeksi muokattu: 15.09.2013 klo 16.45
 9. HockeySpirit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  A-Juniorit otti pataan K-Vantaalta lukemin 3-1. Jukureiden ainoan maalin teki Jussi Siitonen. Pelit jatkuu huomenna K-Kissojen vieraana.
   
 10. Vasen pakki #4 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
  K-Kissat A - Jukurit A 2-6

  Maalit: Jussi Siitonen 2, Mikko Hyyryläinen, Mikko Seppänen, Jani Pynnönen, Elmeri Laamanen

  MV Juuso Liikanen 27 torj.
   
 11. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Jukureiden B:llä alkanut mestiskarsinnat ja avausmatsissa kotivoitto Warkiksesta tyylipuhtaasti 8-0. Tosin B:ltä lupa odottaa harkkamatsien perusteellakin hyviä tuloksia myös kauden aikana, harjoituspeleissä kaatui kuitenkin joukkueita SM-sarjaa myöten (KalPa vieraissa 5.9. 6-11). Jos paikalla sattui eilen olemaan palstakirjoittajia, niin raportti matsista olisi tervetullut. (Jotenkin osunut aina pelien ajaksi kaikenlaista harrastetta, esim eilen tuohon aikaan yritettiin kaverin kanssa säätää harrasteautossa sytytystä kohdalleen kun "himppusen" epävarmaa käynti rohlottimessa.)

  Ensi viikolle sattuu sitten peräti kolme kotimatsia Jukureiden A:lle. Keskiviikkona klo 19 vastassa rakas paikallisvastustaja SaPKo, lauantaina klo 15:30 perinteikäs KOOVEE ja vielä sunnuntaina klo 15 Kalevankankaalla vierasilla KuKi. Matseihin luonnollisesti vapaa pääsy, eli sinne vaan kaikki kannustamaan junnareita menestykseen.
   
 12. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  SaPKo kävi kylässä Kalevankankaalla, mutta isännät eivät paljon vieraskoreutta harrastaneet ja pisteet suvereenin esityksen (jota tosin olin henkkoht paikalla todistamassa ainoastaan ensimmäisen erän, vähän heikkoa edelleen tää miun tän kauen matseissa käynti...) jälkeen Mikkeliin lukemin 6-2. Hyvältä näyttää kauden alku, kun 5 ottelusta plakkarissa 3 suoraa voittoa, yksi jatkoaikatappio ja yksi suora tappio. 10 pisteessä Jukurit ovat sarjassa kärkinelikossa nopeasti arvaten (jos jaksaisin niin räknäisin jääkiekkoliiton tyyppien puolesta miten eiliset ottelut ovat sarjataulukkoon vaikuttaneet, Jukurit joka tapauksessa nousivat muutaman pykälän aiemmalta seitsemänneltä sijalta). Kausi toki vasta alussa, mutta ainakin tässä vaiheessa näyttää lupaavalta.

  Eilen maalinteossa onnistuivat:
  Otto Cicoracki 2+1
  Mikko Hyyryläinen 1+2
  Heikki Honkanen 1+1
  Jani Pynnönen
  Mikko Vuorikoski

  Nicolas Luomen torjuessa 24 SaPKon vedosta 22.

  Lauantaina KOOVEE, sunnuntaina KuKi ja pelit kotosalla niin hyvää urheiluviihdettä olisi vlopulle tarjolla. Semminkin kun tässä välissä on vielä edustuksella perjantaina matsi KooKoota vastaan :)
   
 13. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Junioripuolen profiilinnostoa tapahtunut Mikkelissä, yhtenä konkreettisena esimerkkinä kuukauden junnun valinta. Valinnan suorittavat Kauppisen Marko ja Hakkaraisen Mikko ja palkintona matka liigamatsiin (ja ainakin oheisen videon mukaan matkaan sisältyy muutakin kuin pelkkä ottelulippu).

  Youtube-video aiheesta
   
 14. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Hyvältä näyttää. B-junnut murjovat Titaaneita Kotkassa, 2 erän jälkeen peli 2-7. Mikkelissä A johtaa 1 erän jälkeen kooveeta 2-1

  E. 2 erä kooveen painostuksessa ja jukureille jäähy

  E2 peli tasan, jukureilla pitkästä aikaa hyökkäys josta kooveen vastaisku ja kiekko tolpasta Luomen selän kautta maaliin.

  E3 kooveen erä muutamaa jukurihyökkäystä lukuunottamatta. Erän lopussa 2-3. Jukurit jäähyilivät, mutta monessa tilanteessa näytti myös joko kunto, tai sitten viitsimys loppuvan kesken, naapurin viedessä aivan liikaa kamppailutilanteita etenkin jukureiden puolustusalueella.

  Nyt jätkät hereille kolmanteen ja pakotetaan naapurikin vaihteeksi ottamaan jäähyjä, niin eiköhän tästäkin pelistä vielä pisteille nousta.

  E4 b-junnut voittivat ottelunsa 10-1, eli siitä ei jossiteltavaa jäänyt. Huomenna pikauusinta, kun Titaanit saapuvat vierasille Mikkeliin. Ottelu pelataan ennen a-junnujen KuKi matsia, eli koko iltapäivä taitaa vierähtää hallilla :)

  E5 tasaisempi alku ja kooveelle jäähy. Hyviä vetoja ja jäähyn lopuksi kooveelle uusi. Suoraviivaisuutta tullut peliin.

  E6 jukurien täyttä hallintaa, koovee väsyny. Monta upeaa paikkaa muttei maalia

  E7 lopussa jukuri yv ja Cicoracki ohjasi 3-3 viivavedosta. Ja heti perään jukurijäähy

  E8 jatkoille mentiin. Jukureilla lopussa vielä alivoimalla hyvä paikka kun kooveelaiset pelasivat laiskasti viivassa.

  E9 alivoima kestettiin, mutta kooveen ekasta suorasta hyökkäyksestä tarkka rannari takakulmaan. No piste kuitenkin, 2 erän perusteella ei uskaltanut sitäkään odottaa. Kolmannen erän paikat olisi pitänyt hyödyntää kyllä paremmin, samoin 1 erän 5v3 yv jota jauhettiin lähes 2 minuuttia.
   
  Viimeksi muokattu: 05.10.2013 klo 17.28
 15. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  B junnuilla tosiaan matsi huomenna Titaaneita vastaan Mikkelissä ja suoraan sanottuna voi odottaa aika suurinumeroista kotivoittoa. Joukkue pelaa tällä hetkellä täysin väärässä sarjassa, 4 ottelusta 4 voittoa maalieron ollessa 36-8. Alkusarjaa jäljellä 4 matsia ja tuskin on kovin suurta romahdusta tuloksissa odotettavissa.

  Ois pitäny viime kaudella hoitaa nousu Mestikseen ni nyt ei tarviis jatkosarjaa ootellessa pelata tällaisia hieman turhalta tuntuvia matseja. Harjoittelukaudella joukkue osoitti kuitenkin pystyvänsä kaatamaan minkä tahansa B-junnuikäisten joukkueen.
   
 16. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Su 6.10.2013 Jukurit B - Titaanit 3-1

  Yllättävän tasaisissa merkeissä alkanut ottelu. Ekaan 10 minuuttiin tehottomat yv:t molemmilla. Kotijoukkueen hienoista hallintaa, mutta vähissä hyvät paikat.

  E1 erän loppuun vielä kotijoukkueen yv, mutta parista pyörityksestä huolimatta ei tulosta. Erä kokonaisuutena ehkä Jukureiden lievää hallintaa, mutta maalipaikkoja ehkä molemmilla samat pari. Kovin levotonta ja ajoittain sekavaa, mutta se on ehkä luonnollista vielä tässä sarjassa. 0-0 siis ekan erän jälkeen, ennakko-odotusteni vastaisesti.

  E2 toinen erä lähtenyt selvässä jukurikomennossa. Nyt vaan kunnon hurlumhei päälle. Ja 1-0 vahvalla Klenin ylöstuonnilla. Ja paine jatkuu, naapurille jäähy seuraavasta vaihdosta. Vahvaa pyöritystä koko yv muttei tulosta. Erän puolivälin jälkeen vieraat päässy peliin taas mukaan. Jukuriveska joutunut torjuntatöihin. Pari todella vaarallista tilannetta jukurimaalilla 15 minuutin kohdalla. Naapurin momentum kaatui hetkeksi tyhmään huitomisjäähyyn, mutta heti jäähyn päätteeksi kaveri boksista yksin maalintekoon ja 1-1 paikalle saapuneiden kotkalaisten riemuksi. Erän loppuun titaaniveskalle estämisjäähy. Jatkuu kolmannen alkuun.

  Erän eka puolikas odottamaani dominointia, maalin jälkeen tasoittui ja naapurille aukesi pari hyvää paikkaa mistä rokottivatkin. Kolmanteen nyt sama draivi ku toisen alussa ja pari maalia mielellään. Vois vaikka erän alun 1,5 minuutin ylivoimalla onnistua heti.

  E3 Titaaneille AV:lla läpiajo ilman maalia mutta jäähyn ottivat hyökkäyspäässä. Jukurit 5v3 2-1 johtoon Pajulahden rannarilla. Hyviä paikkoja jatko yv:llä, tolpat kolisee. Ja yv:n jälkeen Pajulahti nostaa maalin edestä 3-1. 5 minuutin tienoilla pari hässäkkää jukurimaalilla. Sitten pienet myllyt kun jukuriveskaa hakataan jälleen hanskoille. Tilanteesta jukureille yv.

  E4 yv:llä ei kovia paikkoja, mutta tunteet kuumenee. Ottelu taas tasoittunut, erän puolivälissä naapurilla minuutin pyöritys muttei pahoja paikkoja. 15 minuutin kohdalla hankalaa päästä omista. Jukureilta paljon harhasyöttöjä ja kiekonmenetyksiä. Hetkellinen kotijoukkueen pyöritys naapurin päädyssä, muttei paikkoja. Titaanit aikalisä 18:19 ajassa, peli yhä 3-1. Yllättävän vaisu loppurutistus vierailta, 3-1 loppunumerot.

  Pajulahti palkittiin ottelun parhaana ja kaverin 2 perättäistä maalia kolmannen alussa voitti tän matsin. Yllättävän tasaista tosiaan odotuksiin nähden, hieman enemmän tuuria naapurilla hässäkkätilanteissa ja ois ollu täysin eri lopputulos. Kotijoukkue kyllä hallitsi enimmäkseen, mutta marginaali vieraisiin ottelua kokonaisuutena tarkastellen ei kuitenkaan aivan älyttömästi tänään ollut.
   
  Viimeksi muokattu: 06.10.2013 klo 14.28
 17. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  6.10.2013 Jukurit A - KuKi A 6-4

  Päivän toinen ja ennakko-odotuksilla hankalampi vääntö alkamassa. Sarjassa harjavaltalaiset pari pykälää Jukureiden edellä. Jukurit puolestaan kahdeksannella sijalla mutta voitto nostaisi hieman turvallisemmin jatkajien viivan yläpuolelle.

  E1 sekava alku, paljon katkoja. Jukureilla pari ok paikkaa, ohjaukset puuttuu vedoista. Jukurihallintaa 4 minuutista lähtien, eka tolppa sitten Vasaralta maali. Maalin jälkeen KuKilta hetken pyöritys, mutta Jukureilta vastahyökkäys ja naapurin pakko kampittaa. Yv:llä 2-0 Ripatin hienosta alustuksesta Vasaran toimesta. Ja kova pyöritys jatkuu, kiekko pyörii maaliviivalla. Naapuri vastahyökki pahan 3v1, Luomi pitää nollat. Erän puolivälin jälkeen kauhee vauhti päästä päähän ja ihme pomppuja. 15 minuutin kohdalla jukureilla peli sekaisin, harhasyöttöjä yms. Naapurilla momentum. Luomi kestää pari minuuttia tuota, mutta kolmas perättäinen aloitushäviö omissa kostautuu. Kavennuksen jälkeen jukurit pitkästä aikaa hyökkäykseen ja naapurille jäähy. Ja heti perään toinen. 5v3 yv:llä jäätä pitkin 3-1 Cicorackin toimesta. Erän lopussa jäähyboksista tulija kolauttaa jukuripelaajaa olkapäällä ohimoon ja ilmeisesti toisen erän alkuun sama heppu takaisin boksiin. Jukuripelaaja pitkän tovin jään pinnassa, toivottavasti ei käyny pahemmin Otraselle.

  E2 jukuri yv alkuun. Paikkojakii on alussa, mutta loppupuoli heikkoa ja naapurikin pääsee hyökkäämään. Nyt sekoilua jukureilta heikon yv:n jälkeen. Kovia mylläköitä jukurimaalilla. Naapurilla ote jo monta minuuttia ja jukureille jäähy. Hurjaa pyöritystä ja naapuri kaventaa veskan kautta 2-3. Nyt jätkät hereille!
  Erän puoliväliin taas hieman, sekavaa on. Naapuri karvaa hyvin. Otranen pakottaa kaverin ottamaan estämisjäähyn, nyt tehoja. Todella hyviä paikkoja ja naapurille lisää jäähyjä. Ja 4-2 maalinedusmylläkästä Hyyryläisen nostolla. Eikä maalin jälkeen edes perinteistä romahdusta. Paitsi että naapurin läpiajo ja turha jäähy jälkitilanteesta. Ja kauhee maalinedushässäkkä ja viimeisellä minuutilla kavennus. Huonoa ollu tänää jukureiden alivoimapelaaminen, purkuja ei saada kuin naapurin avustuksella.

  E3 kolmanteen 4-3 tilanteessa. Ja jukureilla siis Liikanen maalissa. Tunnusteleva alku. Jukureilla huonoa syöttöpeliä. Ja sitten helpohkosti 5-3 maali kun hyökkääjä heittää kulmasta maalille ja livahtaa kainalosta. Sitten kukin läpiajo ja jukureille jäähy. KuKi aikalisä samalla kun erä puolivälissä. Nyt ois saatava tapettua tää alivoima, muuten ollukkii tänää huonoa. Kestettiin ja jäähyn jälkeen hyvä pyöritys ja KuKi jäähy. Huono yv jonka jälkeen naapuri vastahyökistä 5-4. Jukuripakki tais ootella pitkän vihellystä. Jukurit aikalisä, 5 minuuttia jälellä. Kauheet kruisailut ja paikka aukee, Vasaralta illan kolmas. 6-4 ja sähly jatkuu.. 2 minuuttia jälellä ja KuKille jäähy.

  Ja 6-4 päättyi.

  Edit. 4: Joo eli voitokkaasti päättyi ottelu. Välillä ohjat olivat jopa suvereenin oloisesti Jukureiden hallussa, mutta toisaalta virheiden kautta naapuri päästettiin useaan otteeseen mukaan peliin. Tänään heikkoa etenkin avaussyöttöpeli. Lisäksi ainoastaan viimeisellä alivoimalla saatiin onnistuneita purkuja aikaiseksi, muuten purut (jos kiekkoon yleensä päästiin) suoraan vastustajan syliin, kouraan tai pahimmassa tapauksessa lapaan ja siitä maaliin.

  Tämän iltapäivän onnistujista pakko nostaa esiin Mikael Vasara. -96 syntynyt kaveri ja uran kahdesta ensimmäisestä A-junnujen mestismatsista saldona nöyrät 5 maalia (ensimmäinen peli kaverilta eilen KOOVEEta vastaan). Meillä on uusi maaginen häkkipää Mikkelissä ^^

  Muitakin onnistujia joukkueeseen toki mahtui, Otrasen Miikalta vahvoja esityksiä, jotka tänään johtivat vastustajan jäähyihin. Samoin Ripatin Erno esiintyi sekä jäähyjen hankkijana, että muutenkin hyökkäyksessä edukseen (luonnollisesti).
   
  Viimeksi muokattu: 06.10.2013 klo 17.51
 18. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Samaa olin tulossa sanomaan, kun noita A:n pelien tilastoja katselin.
  Huikeaa menoa B-junnuikäiseltä kaverilta uran ensimmäisissä A:n peleissä.
  Ei muuta kuin edarin riveihin, niin ratkeaa maalinteko-ongelmat sielläkin ;) Nojaa, ehkäpä tulevaisuudessa.

  Toinen nimi, joka tilastoista hyvien tehojen puolesta pisti silmääni omien kasvattien (Ripatti, Hyyryläinen,Vasara, Siitonen, Honkanen ja Otranen) lisäksi on EHC:sta täksi kaudeksi Mikkeliin tullut Otto Cichoracki.
  Tämä raamikas ,190-senttinen ,81-kiloinen ja 93- syntynyt hyökkääjä on heittänyt omien laskujeni mukaan viimeisissä kolmessa A:n pelissä tehot 4+2, mutta osaisiko joku (Wiljami?) enemmän junnupelejä seurannut heittää tarkempaa näkemystä miehen otteista. Onko miehessä ainesta tulevaisuudessa edustuksen riveihin?
   
  Viimeksi muokattu: 06.10.2013 klo 21.55
 19. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Täytyy häpeäkseni tunnustaa että matseja tullut katsottua enemmän viihdearvon kannalta ja sinänsä yksittäisten pelaajien touhuja ei ole kovin tarkalla silmällä tullut seurattua. Joitakin hyviä nousuja ja pyörityksiä on tullut sentään rekisteröityä, niiden perusteella Vasarasta voisi sanoa että kaverissa on todella paljon potentiaalia, nousee surutta maalille ja saa pienessä tilassa pyöritettyä koukeroita hyökkäyspäässä jopa siten että kiekko pysyy lavassa. Eliteprospectsin mukaan kaverilla ois painoa 67kg, todennäköisesti wanhaa tietoa tai sitten hepulla on maaginen tasapaino, kun hyvin saa puskettua naapuripakkien läpi pahantekoon.

  Tällä viikolla ois tiukka vieraskiertue, huomenna todellinen testi heti tuoreeltaan kun vastassa KooKoo vieraissa. Palstalla kun taitaa olla KooKoon junnujen matseja aktiivisesti seuraavia, niin voisiko nöyrimmin pyytää jonkunlaista otteluraporttia? Lauantaina sitten TUTO ja sunnuntaina vielä FoPS. Kovia pelejä tiiossa, mutta jatkoja silmälläpitäen pitäisi noista saada pisteitä kyllä vietyä. Tällä hetkellä 7 ottelusta 14 pistettä ja sarjassa kuudentena, mutta sarjan keskivaiheilla pisteet suht tasassa ja eroa 10. sijaan ainoastaan 2 pistettä.
   
 20. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus KooKoon junnujen ketjusta, mutta tännehän tämä liittyy:

  Lainaus:
  Tarkempaa tietoa ei ole, mitä Otto touhuaa Mikkelissä pelien ulkopuolella. Todennäköisesti kaverille kuitenkin sorvattu joku opiskelukuvio täkäläisten oppilaitosten kanssa. Jukureiden hankinnoista vastaa nykyisin pääasiallisesti Kerttulan Tommi ja hänen hakuja tällä kaudella pk-seudulta Mikkeliin siirtyneet pelaajat. Meillehän on siis tullut sieltä suunnalta junnuikäisiä pelaajia myös edustuksen sopimuksilla (Väyrynen ja Rantaeskola, joista jälkimmäinen tosin lähti takaisin viime viikolla) A-junnuissa pelaavien (Cichoracki ja maalilla Luomi) lisäksi. Kerttulan pelaajahankintafilosofia tietäen kavereiden odotetaan todennäköisesti kasvavan useamman kauden aikana edustuksen pelaajiksi.
   
 21. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  KooKoon FB sivut ilmoittivat A-junnujen tulokseksi KooKoon hyväksi 7-3. Jesse Espo tehtaili vaatimattomat 3+2. Enempää en osaa pelistä kertoa.
   
 22. Tippo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JLC
  2 erää näin peliä ja Jukureista ei paljon muuta mieleen jäännyt kun, että olipas luokatonta puolustustyöskentelyä. Sai KooKoon äijät temmeltää maalinedustalla aivan vapaasti. Ripatista jäi ihan hyvä kuva, kyllä siitä pelimies vielä edustukseen tulee.
   
 23. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Jeps, puolustustyöskentely on ollut omaankin silmään levotonta niissä peleissä mitä olen porukalta nähnyt ja toki kostautuu sarjakärkeä vastaan. Lisähankaluutena puolustuspäässä, että pakiston ehdoton liideri, eli Laamasen Ellu, on intissä ja vaikka pääsee matseihin niin luonnollisesti sotkenut aika paljon kuvioita. Mitä Elmerin otteita olen verrannut viime kautisiin, niin todella paljon epätasaisempaa työskentely nyt. Eiköhän tuokin tietysti helpota kunhan kotiutuu.
   
 24. HockeySpirit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Jukurit A hävisi lauantaina TuTolle luvuin 2-0 ja tänään voitto FoPSista 9-4.

  Tässä vielä FoPS-pelin maalintekijät:

  00:53 1-0 FoPS KUKKONEN SAMI (JÄRVI MARKUS)
  16:02 1-1 Jukurit RIPATTI ERNO (VASARA MIKAEL)
  22:15 2-1 FoPS VUORELA JONI (PIRHONEN TANELI, VEHMAS JOONA )
  23:44 2-2 Jukurit HERRANEN JUHO (HAKALA MIIKKA)
  27:18 2-3 Jukurit RIPATTI ERNO (SEPPÄNEN MIKKO)
  34:53 3-3 YV FoPS JAAKKOLA MIKKO (QUEVEDO CARLOS, VIRTANEN SAMULI )
  36:09 3-4 Jukurit VASARA MIKAEL (RIPATTI ERNO)
  39:39 3-5 Jukurit RIPATTI ERNO (HYYRYLÄINEN MIKKO)
  46:57 3-6 Jukurit VASARA MIKAEL (SEPPÄNEN MIKKO)
  49:03 3-7 YV2 Jukurit VASARA MIKAEL (SEPPÄNEN MIKKO, LAAMANEN ELMERI
  49:27 3-8 YV Jukurit HEINIKAINEN ANTTI (HONKANEN HEIKKI)
  51:19 4-8 FoPS JAAKKOLA MIKKO (QUEVEDO CARLOS, KIVINIEMI VILLE )
  53:12 4-9 Jukurit CICHORACKI OTTO (HEINIKAINEN ANTTI, HYYRYLÄINEN MIKKO )

  B-Juniorit hävisivät eilen 5-3 Hurtille ja voittivat tänään PEPOn 9-5
   
  Viimeksi muokattu: 13.10.2013 klo 18.41
 25. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  A-junnut voittivat tänään Kalevankankaalla pelatussa ottelussa Peliittojen A:n 4-3.

  Pistemiehinä ottelussa kunnostautuivat 1+1- tehoin Mikot Hyyryläinen ja Vuorikoski, 0+2 merkkauttanut Mikko Seppänen ja maalin mieheen iskeneet Erno Ripatti ja Mikael Vasara.