Jukurien juniorit

  • 335 327
  • 698

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
B- ja C-junnujen jatkot

No niin. B- ja C-junnuilla siis alkusarjat plakkarissa ja jatkosarjat alkamassa. Tiedot lainattu suoraan jääkiekkoliiton sivulta:

B-nuorten Suomi-Sarjan alkusarja
finhockey.fi kirjoitti:
Pelaamistapa : Lohkoissa 2-kertainen sarja, yht. 10 ott. Lohkovoittajat ristiinkarsintaan pääsystä karsimaan Mestispaikasta. Ristiinkarsinnan häviäjät, lohkoissaan 2.-3. sijoittuneet sekä paras lohkossaan 4. sijoittunut (pistekeskiarvo jne.) pääsevät B-Nuorten Suomi-Sarjaan, loput B-Nuorten Alueliigaan
...
Lohko 2
JIlves Jämsänkoski
Jukurit Mikkeli
KuRy Kurikka
LeKi Lempäälä
Warkis/PiPS Varkaus-Pieksämäki
Virkiä Lapua

Erikoinen lohkojako kun joukkeita on muissa lohkoissa niin Itä- kuin Kaakkois-Suomestakin. No pääsevätpähän jannut harrastamaan Pohjanmaan- ja Hämeenmatkailua. Karsintasarjan perusteella Jukureille uskaltaisi povata menestystä myös jatkosarjassa, mutta jouluun mennessähän se selviää. Alkusarjassa Suomi-Sarja vaikutti ainakin väärältä sarjatasolta joukkueelle.

C-nuorten Mestis alkusarja
finhockey.fi kirjoitti:
Pelaamistapa : C-nuorten Mestiksen alkusarjassa pelataan kahdessa 7:n joukkueen lohkossa kaksinkertaiset sarjat (12 ott). Lohkojen voittajat pääsevät C-nuorten alempaan SM-jatkosarjaan. Lohkojen sijoille 2.-5. sijoittuneet kahdeksan joukkuetta pelaavat C-nuorten Mestiksen (2-kertainen sarja, 14 ott.). C-nuorten Mestiksen alkusarjassa sijoille 6.-7. sijoittuneet joukkueet jatkavat kauttaan C-nuorten Suomi-Sarjassa.
...
Lohko 1
Jokipojat Joensuu
Jukurit Mikkeli
K-Laser Oulu
KKP Oulu
KooKoo Kouvola
Pelicans 2000 Hollola
RoKi Rovaniemi

Tuttuja tiimejä läheltä, mutta toisaalta pääsevät C:nkin kaverit matkailua harrastamaan riittämiin. Peleistä hankala veikata yhtään mitään, mutta ilmeisesti KooKoo on tässä porukassa aika selkeä ennakkosuosikki SM-sarjaan jatkajaksi. Mielenkiintoista nähdä miten meidän jannut pärjäävät vastuksen koventuessa huomattavasti karsintasarjasta.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
A-junnuilla Keski-Uusimaan kierros käynnissä tämän viikonlopun aikana. Parasta aikaa käynnissä ottelu Hyvinkäällä Jää-Ahmoja vastaan (ensimmäisen erän jälkeen tilanne 0-1) ja huomenna vastassa Järvenpään Haukat. Molemmat joukkueet tulivat Jukureille tutuksi jo viime kaudella Suomi-Sarjassa ja tälle kaudelle Mestiksen alkusarjaan nousseista joukkueista Jukurit ovat pärjänneet parhaiten. Näistä lähtökohdista uskaltaisin veikata viikonlopun pistesaldoksi 4-6 (pistemenetyksiä jos tapahtuu, niin todennäköisemmin tänään Hyvinkäällä, Haukkojen tie näyttäisi vahvasti vievän alkusarjan jälkeen Suomi-Sarjaan, vaikka viime kauden päätteeksi olikin erittäin tasainen vastus Jukureille finaaleissa).

edit. Ja voittohan sieltä Hyvinkäältä tuli. Vieläpä puhtaalla pelillä lopputuloksella 0-4. Maalissa tällä kertaa Luomi, toisaalta kaikki kolme maalivahtia tuntuvat pystyvän voittamaan pelejä (tai ainakin mahdollistamaan joukkueelle voittamisen pelistä toiseen). Tehomiehet joukkueesta tuttuja ja turvallisia, ainoa ihmetyksen aihe ettei Cichoracki ollut tänään tehoilla. Toisaalta ei varmaa tietoa oliko tänään edes kokoonpanossa, kun noista peleistä tilastoja puuttuu edelleen aika reilusti (maalivahtien torjunnat ois kanssa kiva tietää, kun siitä saa suuntaa antavan kuvan yleensä pelinhallinnasta yms). Huomenna sitten hakemaan vielä pinnat tuliaisiksi Järvenpäästä.

Lisähauskana eteläsavolaisittain, että SaPKolla tänään mahdollisuus nousta voitolla jatkosarjaviivan yläpuolelle, kun Jukurit jättivät Jää-Ahmat pisteittä KiVa:n tehtyä saman KOOVEElle (ja TuTokin näyttäisi vievän EKS:ää, jonka kanssa SaPKolla on mahdollisuus nousta nyt tasapisteisiin sitten voitolla EKS:n hävitessä oma ottelunsa).
 
Viimeksi muokattu:
Jukurit A nappasi tänään 2-4-vierasvoiton Haukoista eli kahden voiton viikonloppu jukurijunnuille.

Maalien makuun Jukureista Järvenpäässä pääsivät Elmeri Laamanen (2+0) ja maalin mieheen iskeneet Mikael Vasara ja Mikko Hyyryläinen. Erno Ripatti ja Mikko Seppänen keräsivät molemmat tehot 0+2.
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jukurit A otti jälleen voiton, eli kyllä on yllättävän hienosti saanut junnut Mestis-taipaleensa käyntiin. Ensi vuodeksi liigaan?

Haukat - Jukurit A 2-4
 
Jukurit A voitti tänään vierasottelunsa Espoossa EKS:ää vastaan voittolaukauksilla lukemin 3-4.

Maaleista vastasivat kaksi maalia iskenyt Elmeri Laamanen ja kertaalleen osunut Antti Heinikainen. Rankkareilla voiton Jukureille varmistivat Jussi Siitonen ja Otto Cichoracki maaleillaan.

Jukurit on tällä hetkellä alkulohkossa sijalla 6. ja eroa viimeisenä joukkueena tällä hetkellä jatkosarjaviivan yläpuolella (sijalla 8.) olevaan KooVeeseen on kuusi pistettä.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
A-junnuille vlopun 2 ottelusta 3 pistettä, maaleja tehtiin ja päästettiin 9. Eilinen tappio KiVaa vastaan ei onneksi mitenkään huonolla pelillä, kaverilla sattui vaan osumaan sillä kertaa paremmin. Tänään komealla esityksellä Karhu-Kissat nurin 7-4 lukemin. Kestettiin hyvin 5-3 alivoimat (tehtiin jopa maali sellaisen aikana) ja maalipaikoissa oli parempi osumatarkkuus kuin eilen. Tästä on jälleen hyvä jatkaa.

C-junnutkin saivat ensimmäisen sarjapisteen, peräti KooKoon kustannuksella eilen. Kova matsi taisi näkyä sitten kun tänään maalittoman 1. erän jälkeen jokipo tahkosi 0-7 lukemat tauluun. No kova sarja.

B vie omaa sarjaa puhtaalla pelillä, mutta se ei juuri yllätä. Saa nähdä miten menee kunhan pääsevät pelaamaan ikäluokan mestistä..
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Hyvä vloppu junnuilta, A otti päänahat TUTOlta ja FoPSilta (eilisestä matsista kuulisi mielellään paikallaolteilta jonkunlaista raporttia, viimeisten 5 minuutin aikana 3 maalia 5-2 voittoon päättyneessä ottelussa). Jengiin on hankittu lisää hyökkäyspään osaamista Mikko Ahon muodossa ja melkoinen startti kaverilla on ollut, viikonlopun molemmissa otteluissa tehot 2+1 ja ainakin tänään erottui todella selvästi edukseen kentällä.

Tämän päiväisessä ottelussa tuli vastaan erittäin vajaalukuinen ja eilen SaPKolta turpaan ottanut Forssan palloseura. Kavereista huomasi melkein ottelun alusta lähtien ettei kovin vahvaa luottoa ollut omaan tekemiseen ja peli oli käytännössä ohi kun Jukurit nakutti neljässä perättäisessä vaihdossa minuutin sisään 3 maalia forssalaisveskan selän taakse. 2 erää Jukurit jaksoivat vielä pelata "tosissaan", kolmannessa lipsahti (ymmärrettävästi) vähän surffailun puolelle ja naapuri sai kavennettua parilla osumalla (joista toisen jälkeen junnukoutsi-Hyvärinen huusi jätkille että "Ja jos tää saatanan surffaaminen ei lopu, ni JOKA VITUN JÄTKÄ juoksee loppuillan umpihangessa hallii ympäri!" :D

Mutta joo, vahvalta näyttää kun alkusarjaa jäljellä enää 6 ottelua. Viikon pästä vastassa sarjassa kahdeksannella sijalla oleva Diskos (lauantain iltamatsi, saas nähä oisko mitenkii tunnelmaa jo katsomonkin puolella), kenelle pisteet kelpaisivat varmasti kun niskaan hengittää jatkopaikka silmissä kiiluen useampikin joukkue (EKS pisteen päässä lähimpänä). Jukureilla 10 pistettä kaulaa yhdeksänteen sijaan, jolla pudottaisiin Suomi-sarjan ylempään jatkosarjaan, eiköhän me tää homma klaarata vaikka vielä ei olekaan liikaa varaa paukutella henkseleitä. Loput vastustajat ovat kaikki Jukureiden alapuolella sarjassa ja pitäisivät olla kaadettavissa.
 
Jengiin on hankittu lisää hyökkäyspään osaamista Mikko Ahon muodossa ja melkoinen startti kaverilla on ollut, viikonlopun molemmissa otteluissa tehot 2+1 ja ainakin tänään erottui todella selvästi edukseen kentällä.

Vaikuttaisi ainakin ihan pätevältä vahvistukselta. Tällä kaudella iskenyt Suomi-sarjan HC Satakunnan riveissäkin tehot 2+2, pelimääristä ei tosin ole mitään hajua. Lisäksi toiminut B-junioreissa varakapteenina, joten ei nyt varmaan mikään mulkku joukkueen sisälläkään.

2 erää Jukurit jaksoivat vielä pelata "tosissaan", kolmannessa lipsahti (ymmärrettävästi) vähän surffailun puolelle ja naapuri sai kavennettua parilla osumalla (joista toisen jälkeen junnukoutsi-Hyvärinen huusi jätkille että "Ja jos tää saatanan surffaaminen ei lopu, ni JOKA VITUN JÄTKÄ juoksee loppuillan umpihangessa hallii ympäri!" :D

Tälläistä toimintaa toivoisi joskus edustuksen valmennusjohdoltakin...
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
No niin. B-junnut kohtasivat tänään kotiluolassa sarjan kärkikohtaamisessa LeKin ja niinhän siinä kävi että Jukurit veivät ottelun ja sitä myöten myös lohkon kärkipaikan, huolimatta siitä että sarjassa on vielä yksi ottelu pelaamatta. LeKi kaatui yllättävänkin helposti lukemin 8-3 ja maalit jakaantuivat kovin tasaisesti, kellään kotijoukkueen jätkistä ei tullut plakkariin yhtä maalia enempää. Vasaran jalkakynät ehkä matsin muistettavinta antia ja meidän unkarilaisjannut näyttävät kanssa olevan ihan potentiaalisia pelimiehiä.

Eli nyt ois sitten A-, B- ja C-junnut Mestiksessä. Saa nähdä millaista on B:n jätkien lento astetta kovemmassa sarjassa, henkilökohtaisesti hieman pelottaa että käy sama kuin C:lle (eli aivan liian hyvä Suomi-Sarjaan, mutta toisaalta Mestiksessä tulee kuokkaan suhteettoman pahasti), mutta kassellaan nyt. On meillä ainakin A:ssa pelaamassa muutama pätevä häkkipää ketkä voivat tarvittaessa pelata yhä B:täkin (esim. tänäänkin pirteästi esiintyneet Vasara ja Klén).
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Hyvältä näyttää a-junnujen peli. 2-0 15 minuutin jälkeen. Ja Vasaralle päivän toinen, eka tosin b-junnujen matsissa LeKiä vastaan päivällä. :D

Toisen erän alkuun maalit molemmille, 4-1. Missähän Aho? :/

2 erän jälkeen 5-1 Jukureille vaikka naapurillakin muutama ok paikka. Otraselta pari suht rumaa tööttiä jotka jääny viheltämättä, toivottavasti ei oo kostotoimia tiedossa kolmanteen erään.. :/

Kolmas erä mentiin vieraiden komennossa, Jukureilta oli jalat jääny pukukoppiin (tai sitten ne vaan väsy). Naapuri sai kavennettua kahdella osumalla, mutta Luomen komeilla torjunnoilla saatiin kuitenkin johto pidettyä ja ottelu päättyi 5-3 huolimatta ajoittain hurjastakin jyväskyläläisrynnistyksestä.
 
Viimeksi muokattu:

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
...
Eli yt ois sitten A-, B- ja C-junnut Mestiksessä...

Tuli kerrottua B junnujen mestispaikasta liian aikaisin, jätkillä on vielä ristiinkarsinnat 3 lohkon voittanutta TPS:n b-junnujen kakosjoukkuetta vastaan. Ensimmäinen kohtaaminen päättyi eilen Impivaarassa turkulaisten 5-2 voittoon. Lauantaina sarja katkolla Mikkelissä tps:lle, mutta eiköhän tuo viedä kolmanteen otteluun.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Hyvältä näyttää myös nuoremmissa ikäluokissa:
Jukurit juhli OP-turnauksessa | Ilves ry JÄÄKIEKKO / Juniorit
(Linkki Ilveksen junnupuolen sivulle)

D01 ollut hyvinkin voitokas tällä kaudella ja viimeisimpänä saavutuksena turnausvoitto Tampereelta puhtaalla pelillä. Pitää vaan toivoa että täällä ois joku joukkue pystyssä pelaamassa tavoitteellista hokia vielä silloin kun nuo jannut on edari-ikäisiä.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Pistetäänpä hävytöntä mainontaa junnujukurien kannattamisesta:
Juniori-Jukurit - Kannustaja jäsenyys
(linkki Juniori-Jukureiden sivulle)

Kaikki paikalliset s-kortilliset siis tuonne vaan pistämään tietojansa, kun ei kuitenkaan kuluttajalle mitään maksa. Ja saa vinkkailla myös tuttaville ketkä eivät JA:n palstaa seuraa.
 

HockeySpirit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
A-nuoret kävi eilen Kouvolassa häviämässä 3-2 KooKoolle. KooKoon voittomaali tuli ylivoimalla ajassa 59.27. Maalintekijöinä Jukureilta toimi Sipola ja Hyyryläinen. Jukureilla on vasta yksi voitto jatkosarjassa. A-nuorten pelit jatkuu lauantaina KOOVEE:ta vastaan
 

dexter__35

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
Ei voi kuin toivoa että tulee paremmin nuorten kanssa toimeen kuin nämä kaksi muuta kokopäivä palkollista :)
 
Suosikkijoukkue
Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
Ei voi kuin toivoa että tulee paremmin nuorten kanssa toimeen kuin nämä kaksi muuta kokopäivä palkollista :)

Tuota oneliner -heittoa voisit avata vähän enemmän meille, jotka ei olla päivittäin junnarijoukkueiden arkitekemisessä kiinni. Eikö kaksikon persoona ja tapa tehdä miellytä vai mihin viittaat? Tulokset ja pelin laatu ovat kuitenkin kiistämättä nousseet todella kohisten viime aikoina kaikissa ikäluokissa.
 

dexter__35

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
Tuota oneliner -heittoa voisit avata vähän enemmän meille, jotka ei olla päivittäin junnarijoukkueiden arkitekemisessä kiinni. Eikö kaksikon persoona ja tapa tehdä miellytä vai mihin viittaat? Tulokset ja pelin laatu ovat kuitenkin kiistämättä nousseet todella kohisten viime aikoina kaikissa ikäluokissa.

tosiaan vastattu yv..
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Ei voi kuin toivoa että tulee paremmin nuorten kanssa toimeen kuin nämä kaksi muuta kokopäivä palkollista :)

Jos heität tälläisiä heittoja yleiseen keskusteluun, olisi vähintäänkin suotavaa, että hieman perustelisit väitteitäsi julkisesti, ei vain jollekin yksityisesti. En ole valtavan hyvin perillä junioreiden valmentaja-asioista, mutta sain sellaiselta infoa asiasta, joka tietää tasan tarkkaan missä mennään ja mikä on tilanne. Voisit nyt avautua, ja kertoa palstalaisille, mikä on ollut pielessä. Kaikilla mittareilla juniorityö on mennyt jättiharppauksin eteenpäin. Ettei vaan olisi jotain omaa katkeruutta kyseessä? En tiedä, toivottavasti annat selvitystä, ettei tule turhia vääriä luuloja ja epäilyjä.
 

dexter__35

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
Omien kokemuksien, sekä kuulopuheiden perusteella henkilöiltä(90-95, sekä muutama nykyvalmentaja) ikäluokista sanon että herrat eivät ole liiemmälti suosiossa. Tiedollisesti ja taidollisesti ovat huipputasoa, siltä osin olenkin kiitollinen jätkille, mutta muiden ihmisten huomioon ottaminen ei aina suju niinkuin nuorten esimerkkinä olevilla pitäisi. Lyhyesti ja ytimekkäästi näin.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Lyhyesti ja ytimekkäästi näin.

Toiminnan muututtua ammattimaiseen suuntaan ei saakaan enää mennä ja tulla miten tahtoo, vaan on noudatettava yhteisiä perussääntöjä, eikä voi luistaa mielensä mukaan mistään. Olisiko tälläisellä mitään tekemistä sen asian kanssa, että se ei kaikkia mahdollisesti miellytä?
 

dexter__35

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
Toiminnan muututtua ammattimaiseen suuntaan ei saakaan enää mennä ja tulla miten tahtoo, vaan on noudatettava yhteisiä perussääntöjä, eikä voi luistaa mielensä mukaan mistään. Olisiko tälläisellä mitään tekemistä sen asian kanssa, että se ei kaikkia mahdollisesti miellytä?

Mielestäni perus käytöstavat, sekä infoaminen etukäteen ikäryhmien valmentajille että ovat tulossa kuuluu myös kehittyvään seuraan.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Jukurijunnujen verkkosivut on muuten jossain vaiheessa talvea päivitetty huomattavasti nykyaikaisemmiksi. Luettavuus helpottunut ja eri ikäluokkien joukkueet löytyvät nyt todella paljon paremmin.
 

Doforos

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsingfors, LA Kings, MMÅ
Hiljainen on ollut tämä ketju. Mikä on junnujen tilanne? Varsinkin A-nuoret kiinnostaa. Tuto -matsin kävinkin katsomassa, mutta muuten on jäänyt seuraamatta. Osaisko joku tiivistää, pelaaja kerrallaan A-nuorten tilanteen. 93 -syntyneet pelaavat viimeistä kauttaan, millainen on näiden jätkien tulevaisuuden näkymät? Mites 94, 95, 96? Onko näissä potentiaalia päästä ihan pysyvästi pelaamaan Edustukseen? Ensi kaudella, tai tulevaisuudessa.

Mitä nyt yhdestä pelistä pystyin huomioimaan: Luomi oli ihan hyvä maalissa. Laamanen oli rauhallinen kiekon kanssa. Ripatti hyvä, mutta vaikutti häviävän kaksinkamppailuja omassa päässä. Honkanen ihan jykevän oloinen puolustaja. Heinikainen näppärän oloinen. Hyyryläinen tehnyt tehoja kiitettävästi. Katsoin EliteProspectista et 96-Vasara olisi tehnyt lähes piste/peli -tahtia A:ssa, mutta taitaa keskittyä tämän kauden B:hen (?).

Kertokaa pelejä seuraavat, miten sujuu. Eri pelaajista vaan huomioita. Nykytilannetta, kehitystä ja ennusteita tulevasta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös