Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Jukurien juniorit

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana jesse72, 04.09.2006 klo 12.46.

 1. dexter__35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
  Lainaus:
  Tosiaan, on huomattavasti parempi kuin aikaisemmin!
   
 2. Doforos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK Helsingfors, LA Kings, MMÅ
  Hiljainen on ollut tämä ketju. Mikä on junnujen tilanne? Varsinkin A-nuoret kiinnostaa. Tuto -matsin kävinkin katsomassa, mutta muuten on jäänyt seuraamatta. Osaisko joku tiivistää, pelaaja kerrallaan A-nuorten tilanteen. 93 -syntyneet pelaavat viimeistä kauttaan, millainen on näiden jätkien tulevaisuuden näkymät? Mites 94, 95, 96? Onko näissä potentiaalia päästä ihan pysyvästi pelaamaan Edustukseen? Ensi kaudella, tai tulevaisuudessa.

  Mitä nyt yhdestä pelistä pystyin huomioimaan: Luomi oli ihan hyvä maalissa. Laamanen oli rauhallinen kiekon kanssa. Ripatti hyvä, mutta vaikutti häviävän kaksinkamppailuja omassa päässä. Honkanen ihan jykevän oloinen puolustaja. Heinikainen näppärän oloinen. Hyyryläinen tehnyt tehoja kiitettävästi. Katsoin EliteProspectista et 96-Vasara olisi tehnyt lähes piste/peli -tahtia A:ssa, mutta taitaa keskittyä tämän kauden B:hen (?).

  Kertokaa pelejä seuraavat, miten sujuu. Eri pelaajista vaan huomioita. Nykytilannetta, kehitystä ja ennusteita tulevasta.
   
 3. dexter__35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
  Uskoisin että ainakin Laamanen pelaa jo ehkä jopa ensi kaudella edustuksessa, kun tuo armeijakin on pois alta. Miksei Ripattikin. Peli esityksissä ei ilmeisesti ole vikaa ollut, vaan siinä, etteivät tahdo harjoituksissa kestää fyysisesti mukana (Laamasella siis tosiaan armeijan takia). Korjatkaa jos väärin, mutta itselle on jäänyt tämä käsitys!
   
 4. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Jukureiden A pelaa tulevallakin kaudella Nuorten Mestistä, jossa viime kaudella joukkue oli alkusarjassa viides ja jatkosarjassa neljäs. Tulevalla kaudella joukkue varmasti pyrkii parantamaan viimekautista sijoitustaan.

  Tulevan kauden joukkue on seuraava (nimen perässä syntymävuosi ja hyökkääjillä pelipaikka):

  Maalivahdit:
  Juuso Liikanen -94
  Nicolas Luomi -95
  Matti Ylönen -94

  Puolustajat:
  Silver Kerna -94
  Elmeri Laamanen -94
  Juha Sivula -94
  Heikki Honkanen -95
  Atte Kyyrönen -95
  Jirko Puranen -95
  Joona Jehkonen -96
  Olli Jukarainen -96
  Pauli Klen -96
  Joose Peitola -96
  Nico Siitonen -96

  Hyökkääjät:
  Jesse Hurme(kh) -94
  Jussi Siitonen (kh) -94
  Antti Heinikainen (kh) -95
  Erno Ripatti (kh) -95
  Tatu Vihavainen (kh) -95
  Mika Himanen (kh) -96
  Antti Heikkilä (lh) -94
  Juho Herranen (lh) -94
  Janne Lappalainen (lh) -94
  Mikko Hyyryläinen (lh) -95
  Jere Koikkalainen (lh) -95
  Tero Pettinen (lh) -95
  Miikka Hakala (lh) -96
  Ali Liikanen (lh) -96
  Tuomas Pajulahti (lh) -96
  Juha Suni (lh) -96
  Mikael Vasara (lh) -96

  Uusia tulijoita joukkueeseen ovat virolaispuolustaja Silver Kerna (KooKoo A), Lahdesta saapuva Nico Siitonen (Pelicans B) sekä hyökkääjät Jesse Hurme (KooKoo A) ja Juha Suni (Pelicans A).

  Yli-ikäisiksi viime kauden joukkueesta jäivät Olli Marttinen, Mikko Seppänen, Otto Cichoracki ja muuten vain poistuneita/lopettaneita? ovat Jani Pynnönen ja Miika Otranen.

  Varsinkin Cichorackin (24+32) ja Seppäsen (13+36) poistuminen kokoonpanosta vie paljon tehoja. Lisäksi viime kaudella edustuksen ringistä A:n apuna olleet Roni Rukajärvi ja Juuso Sipola eivät ole ikänsä puolesta tulevalla kaudella enää A:n käytettävissä.

  Kärkipelaajista joukkueessa jatkavat edelleen Erno Ripatti (16+28), Elmeri Laamanen (17+29)ja Mikko Hyyryläinen (27+33), joista jokainen on myös edustusjoukkueen ringissä mukana. Maalivahtiosasto jatkaa samassa muodossa kuin viime kaudellakin, jossa Nicolas Luomi tulee kantamaan päävastuun.

  Uusista tulijoista Viron nuorten maajoukkuettakin edustanut puolustaja Kerna iski 20 tehopistettä KooKoon paidassa ja tuo kokoa (183/85) joukkueen takalinjoille. Siitonen ei ole junioreissa paljon tehoja iskenyt, mutta jäähyminuutteja on tullut melko runsaasti. Kai tuossa jotain potentiaalia on, kun on kuitenkin 10-11 kaudella ollut Pohjola-leirillä ja nyt try-outin kautta pääsi joukkueeseen.

  Keskushyökkääjä Hurme on myös melko mielenkiintoinen tapaus. Viime kaudella KooVeen ja KooKoon A-nuorten riveissä yhteensä 43 ottelua A:n Mestistä tehoin 13+26. Lisäksi Hurmeen kauteen mahtui 3 ottelua A:n SM-liigaakin Lukon paidassa kiikaritehoin.

  Pelicansissa viime kaudella 6+7 tehot 20 otteluun iskenyt Suni on pelannut urallaan myös Yhdysvaltojen NAPHL-sarjassa (North American Prospects Hockey League) 17 ottelua tehoin 5+2, joten mielenkiintoinen hyökkääjä kyseessä.

  Lisäksi Jukureiden B:stä A:han nostettu Mikael Vasara saattaa olla yksi tulevan kauden yllättäjiä. Viime kaudella tämä sähäkkä laituri iski A:n mukana 19 ottelussa tehot 14+2. Myös SaPKon junioreista kesken viime kauden Jukureiden riveihin liittyneiltä Jere Koikkalaiselta ja Tatu Vihavaiselta voidaan odottaa nousua isoon rooliin. Puolustuspäässä jo edellä mainittujen Kernan ja Laamasen ohella huomio kannattaa kiinnittää raamikkaaseen (188/88) Heikki Honkaseen, joka viime kaudella viimeisteli tehot 5+15.

  Päävalmentaja Jussi Hyvärisen mukaan tämän kauden joukkueen rinki on huomattavasti viime kautta suurempi, sillä viime kaudella loukkaantumisten ja armeijan takia joukkue joutui ajoittain pelaamaan jopa kolmella ketjulla. Potentiaalia porukassa kyllä on, ja Hyvärisen valmennuksessa se tästä joukkueesta voidaan myös saada hyvin mitattua ulos.

  E: Lisätään vielä tähänkin Jukureiden vastustajat Mestiksen alkusarjassa:

  Blues Akatemia, Espoo
  Diskos, Jyväskylä
  EKS, Espoo
  GrIFK, Kauniainen
  HCK, Kerava
  K-Kissat, Helsinki
  Ketterä, Imatra
  K-Vantaa, Vantaa
  KOOVEE, Tampere
  KooKoo, Kouvola
  PEPO, Lappeenranta
  Titaanit, Kotka
  TUTO, Turku
   
  Viimeksi muokattu: 07.05.2014 klo 13.45
 5. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Myös Jukureiden B:n ensi kauden sarja on Mestis, jonne se viime kauden päätteeksi nousi.

  16 joukkueen alkusarjassa Jukureiden lisäksi pelaavat:

  Diskos, Jyväskylä
  GrIFK, Kauniainen
  HJK, Helsinki
  Jokipojat, Joensuu
  K-Kissat, Helsinki
  KJT, Järvenpää
  K-Laser, Oulu
  K-Vantaa, Vantaa
  KOOVEE, Tampere
  RoKi, Rovaniemi
  S-Kiekko, Seinäjoki
  Sport, Vaasa
  Titaanit, Kotka
  TPS Akatemia, Turku
  TUTO, Turku

  Kaksinkertaisen (30 ottelun) alkusarjan kaksi parasta pelaavat B:n SM-sarjan alemmassa jatkosarjassa, sijat 3-10 varsinaista Mestistä ja sijoille 11-16 jääneet Suomi-Sarjaa.

  Jukureiden kokoonpano on seuraava:

  Maalivahdit:
  Jere Moilanen
  Miska Ruotsalainen
  Lassi Puolakka

  Puolustajat:
  Saku Forsblom
  Dominik Gerencser
  Tatu Kallio
  Teemu Lampinen
  Oscar Lemström
  Joonas Puolakka
  Anton Rähmönen

  Hyökkääjät
  Joona Hassinen
  Jesse Holmberg
  Eeti Huotelin
  Alexi Hurri
  Jarno Hämäläinen
  Jaakko Kainulainen
  Juuso Karjalainen
  Perttu Kiesilä
  Samuli Kiljunen
  Ilkka-Pekka Kiukas
  Jaakko-Lauri Kiukas
  Jesse Kurvinen
  Roni Kurvinen
  Joonas Luntta
  Jusse Pulliainen
  Lauri Pulliainen
  Arttu Putkinen
  Sami Rasa
  Eetu Svärd
  Verneri Tikkanen
  Jarno Torniainen

  Joukkueen vastuuvalmentajana jatkaa Pasi Parviainen.

  Joukkueen mukana nähdään kauden aikana todennäköisesti myös useampia A:n mukaan nostettuja pelaajia, jotka ikänsä puolesta voivat vielä pelata B:ssä.

  B-junioreiden tryout-tilaisuus järjestetään 9-10.5 eli kuluvan viikon perjantaina ja lauantaina. Sieltä myöskin jokunen pelaaja B:n rinkiin tullee uutena mukaan.

  Saapa nähdä, miten joukkue pärjää astetta kovemmassa seurassa kuin viime kaudella. Tavoitteena varmaankin on säilyttää paikka Mestiksessä näin ensi alkuun.

  Kokonaisuutena täytyy loppuun vielä sanoa, että Jukureiden junioritoiminta on ottanut isoja askeleita eteenpäin viimeisen vuoden parin aikana:

  -A, B-ja C-nuoret pelaavat Mestiksessä, kun vielä jokunen vuosi takaperin sarjataso oli kakkosdivari.
  -Myös nuoremmissa junioreissa menestystä on tullut.
  -Joukkueisiin ja valmennukseen on saatu jatkuvuutta. Erityisesti Jussi Hyvärisen palkkaaminen A:n valmennukseen on ollut hyvä juttu.
  -Tryouttien kautta pyritään etsimään laadukkaita pelaajia myös oman kaupungin ulkopuolelta.
  -Yhteistyö juniori-Jukureiden ja edustuksen välillä on toiminut paremmin kuin aikoihin. Sipola ja Rukajärvi edustuksesta ovat käyneet auttamassa A:ta ja puolestaan omista pojista Ripatti ja Laamanen ovat saaneet mahdollisuuden näyttää osaamistaan edustuksen riveissä. Lisäksi edustusjoukkue etsii pelaajia osin myös A:n tarpeisiin ja kehittymään miesten peleihin.
   
  Viimeksi muokattu: 07.05.2014 klo 13.44
 6. paraspelaaja Jäsen

  Tämä ansaitsisi jo isommankin kiitosspiikin, mutta tyydyn nyt lyhyeen: Huikea työ Jukurien juniorimyllyn käynnistämiseksi alkaa vihdoin näkyä myös kansalle. Näin alussa elvytystä toki joudutaan vähän tehostamaan ikäluokka kerrallaan, vaikka selvää kehitystä onkin tapahtunut joka osa-alueella.

  Viikonloppuisen TUTO-taisteluvoiton ansiosta A-junnut nousi Mestiksen kakkoseksi(tavoitehan ei ole enempää eikä vähempää kuin mestaruus). Liiga-KooKookin on takana, käsi ylös jotka uskoivat vaikkapa pari vuotta sitten että tällaista voisi tapahtua... Pasi Parviaisen B-nuoret taistelevat myös kunniakkaasti Mestiksessä ja C on jo varmistanut paikkansa ns. "valtakunnansarjassa".

  Eli kyllä koko yhteisö, Kerttulasta ja Suovalkamasta uusiin/vanhoihin valmentajiin ja aina niihin niin moniin vapaaehtoisiin, on saanut homman vihdoin toimimaan ja siitä kuuluu heille iso käsi. Niin monta vuotta organisaatio hukkasi.. Pelastaja-Kerttulan organisaatioon tulon myötä toimenpiteet aloitettiin välittömästi ja pikkuhiljaa saadaan alkaa nauttimaan seurauksista.
   
 7. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Vähän turhan paljon gloriaa hehkutat nyt Kerttulalle, vaikka pätevä mies onkin. Nykyinen tila on pitkän prosessin tulosta. Aikanaan valmennuspäällikön ja hänen ammattitutkintoon kouluttaminen sekä päätoimisen taitovalmentajan palkkaaminen olivat suunnankääntäjiä. Samaten Jussi Hyvärisen tulo A:n vastuuseen oli iso juttu. Nämä tapahtui jo ennen Kerttulan Mikkeliin tuloa ja ovat kyllä isoimmassa roolissa parantuneeseen junioritoiminnan tilaan.
   
 8. dexter__35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
  Profiittia annan kyllä junnu-jukureiden hallitukselle, siellä on tehty oikeita valintoja ja varmasti asiaan vaikuttaa se, että siellä on nyt vanhoja pelimiehiä(kanerva, laakso, kantelinen)joilla varmasti jotain näkemystä on ollut asioihin.
   
 9. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  Ehkäpä näinkin, vaikka kyllähän tuossa otan esiin myös ennen Kerttulaa vaikuttaneiden panoksen. Ja ei se Kerttula tietenkään pysty mitään konkreettista "panosta" mukanaan tuomaan, mutta hän oli kuitenkin ehkä se, joka ymmärsi ensimmäisenä yhteisöllisyyden merkityksen ja ryhtyi kehittämään toimintaa sitä kautta.
   
 10. Lähemäen Dynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, TML
  Lainaus:
  Amen. Juniori-Jukurit on kyllä kaikkinensa esimerkillisesti hoidettu organisaatio.
   
 11. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Minkä verran Jukureissa on nykyään pakoa futispuolelle? Ainakin ennen lahjakkaammat taisi valita jossain vaiheessa futiksen. Nyt kun katsoo noita joukkueiden pelaajamääriä, niin näkee että E-G junnuissa on n 30 pelaajaa/ikäluokka. D-junnut (kaksi ikäluokkaa 01-02) pelaa yhdellä joukkueella 30pelaajalla, C:ssä (99-00) on enää 18pelaajaa. Materiaali näyttäisi vähenevän aika rajusti. Esim Savonlinnassa tällä hetkellä C-F junnuissa on joka ikäluokassa oma joukkue. C ja D junnuissa on lähes tuplamäärä pelaajia Jukureihin verrattuna. Mikkeli on kuitenkin selvästi isompi kaupunki. Toki se tekee senkin että lajivalikoimaa on enemmän. Joensuussa pelaajamäärät onkin sitten jo reilusti isompia.
   
 12. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  A-nuorilla oli mahtava viikonloppu Mestiksessä, kaksi matkapeliä ja molemmista voitot. Lauantaina kaatui HCK 7-4 ja tänään sarjakärki K-vantaa 2-1. Maalit merkattiin Mika Himaselle ja Silver Kernalle. Nicolas Luomi nappasi 43 torjuntaa. Jukurit on sarjakakkosena 3 pinnaa Vantaata perässä. Joukkueen parhaina pistenikkaireina ovat olleet Jesse Hurme (3+15), Mikko Hyyryläinen (5+11) ja tänäänkin maalannut Himanen (7+7). Mainittakoon vielä edustuksessa esiintyneet Ripatti 8 peliä 7+4 ja Laamanen 10 peliä 2+7.
   
 13. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Jukurit A:lla on nuorten Mestiksessä huima putki päällä. Tänään irtosi jo 11. voitto putkeen, kun Karhu-Kissat taipui Jukureille 4-1. Alkusarjassa on jo kakkospaikka varma. Kärjessä olevalla Vantaalla on kahdessa jäljellä olevassa pelissä sen verran helpot vastukset ja vielä kotiotteluissa, että ykköspaikka taitaa alkusarjan jälkeen jäädä haaveeksi voittoputkesta huolimatta. Alkusarjan päätöskierroksilla Jukurit kohtaa vielä KooKoon kotona ja Diskoksen vieraissa.
   
 14. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  A nuoret kaatoi KooKoon tänään melkoisen helposti. Löysä esitys riitti 4-1 voittoon ja 12. peräkkäinen voitto oli tosiasia. Jukurit taistelee tiukasti tällä kaudella Nuorten Mestiksen voitosta. C2 junnareissa on löytymässä Jukureille todellinen lupaus. Leevi Aaltonen merkkautti tehot 3+4, kun C2 voitti tänään KalPan 10-0 valtakunnallisessa sarjassa. Kävin viikko takaperin kattomassa noita C2:n pelejä, ja tämä Aaltonen erottui selvästi niissäkin peleissä. Hyvä luistelu, hyvä laukaus ja kaikinpuolin lahjakas kaveri. Toivottavasti intoa riittää jatkossakin.

  EDIT: Lisätään vielä vähän Leevi Aaltosen tilastoja C2 valtakunnansarjasta: 15 peliä tehoin 33+26 (3,9 pist/peli) ja pistepörssin ykköspaikka. Henri Nikkanen on neljäntenä 15 9+31. Tälläiset kaverit pitää saada pysymään täällä, ennenkuin joku "iso paha seura" E-Suomesta syö ne suihinsa. Nyt kannattaisi seuran ja Kerttulan alkaa väsäämään pojille pitkän ajan suunnitelmaa Jukureissa.
   
  Viimeksi muokattu: 15.12.2014 klo 11.03
 15. kake619 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Caps, scholl
  Ensimmäinen mitä seuran ja Kerttulan pitäisi tehdä, on laittaa edustus - juniorit väli siinä määrin uskottavaan kuosiin, että edes teoria-asteella ne omat junnut voisivat ajatella pääsevänsä urallaan eteenpäin Mikkelissä. Tällä hetkellä tilanne on toki jo parempi mitä moneen vuoteen, mutta edelleen valitettavasti jos oikeasti haluat tehdä uran jääkiekkoilijana, sinun kyllä kannattaa lähteä etelän (tai mihin tahansa muuhunkin ilmansuuntaan, kunhan se ei ole itä) "isoon pahaan seuraan" jo junnuikäisenä. Se on vaan vielä tällä hetkellä valitettava tosiasia, että puitteet junioreiden kehittymiselle Mikkelissä on lasten kengissä.

  Mikkelissäkin on kuitenkin vuosien varrella nähty monta todella lahjakasta poikaa joiden kehitys on tyssännyt siellä C- B-junnuissa, sitä on toki mahdotonta sanoa olisiko käynyt toisin jos pojat olisivat tuolloin lähteneet yrittämään muualle, mutta mahdollista se olisi ollut.
   
 16. Patajukuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Perinteiset kilpaurheiluseurat
  Kannattaa myös miettiä mitä kävi esim. Aapo Pöntiselle ja Antti Heinikaiselle. Molemmat lähti pois nuorena, toinen tuli takaisin ja toinen harmillisten sattumien kautta ripusti hokit naulaan.

  Se pois lähteminen, kun ei ole mikään autuaaksi tekevä saati helppo suoritus. Itsenäistyminen, koulupaikka, uudet ystävät, uusi kaupunki ja sen houkutukset, uusi joukkue, uusi valmentaja jne... loputon lista.

  Nykyään, kun touhu on mennyt siihen että sut saatetaan korulauseiden kera pyytää isompaan jengiin ja ekalla kaudella voitkin saada peliaikaa ja onnistumisia, kun isomman jengin ikäluokka on pienempi. Mutta seuraavalla kaudella joukkueeseen nostetaan seuraava ikäluokka. Ja tässä vaiheessa nämä kaverit yleensä ajaa "vierastyöläisen" ohi. Sitten ootkin poppariosastolla, vaikka kuinka sulle luvattiin paikka auringossa.
   
 17. kake619 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Caps, scholl
  Totta toki tuokin, sen verran kuitenkin tuosta Heinikaisesta muistelisin, että eikös hänellä tuo Lahden reissu mennyt ainakin osittain sen takia perseelleen kun käsi meni kappaleiksi? Ja sitten on myös ihan rehellisyyden nimissä sanottava, että Aaltonen on ihan himpun verran kovempi talentti kuin kumpikaan noista yllä mainituista.

  Ei se pois lähteminen mikään autuaaksi tekevä asia ole, monella varmasti käy se, että ollaan olevinaan jotain kun on päästy muualle ja jätetään se päivittäinen hommien tekeminen kun ollaan jo niin saatanan hyviä. En niinkään miettisi mitä kävi kenellekin, vaan enemmänkin miksi niin kävi. Samaan hengenvetoon totean myös, että taitaa noita Mikkeliin jääneitä muilla kotkotuksilla potentiaalisen uransa pilanneita junnuja löytyä ekspotentiaalinen määrä niihin nähden jotka tämän ovat muualla käyneet tekemässä. Sekin täytyy muistaa, että kaikista ei vaan ole jääkiekkoilijoiksi, teitpä niin tai näin.

  Tuosta "omat pojat pelaa" mantrasta tyydyn toteamaan, että kun olet riittävän hyvä niin aivan varmasti pääset pelaamaan, olitpa sitten oma junnu eli et (kunhan et ole lähtenyt Lappeenrantaan, eikä tuollakaan taida tilanne enää ihan niin paha olla muualta menneillä). Ei ne asiat nimittäin niinkään voi mennä, että kun tulet muualta sinulla on automaattinen pelipaikka, Mikkelissä tätäkin on toki vuosien varrella kokeiltu, ei tuottanut mainittavaa tulosta. Jos taso ei enää syystä taikka toisesta riitä, niin katsomo kutsuu, näin sen täytyykin mennä.
   
 18. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Nuorten Mestiksessä Jukurit kukisti eilen EKS:n 3-2 ja Jukurit on enää kolmen pisteen päässä sarjaa johtavasta K-Vantaasta. Vantaan peli ei ole kulkenut viime aikoina, ja se on hävinnyt kolme viimeisintä peliään. Jukurit tuntuu taas puolestaan löytäneen tammikuun alun tappioiden jälkeen vahvan pelivireen, joten sarjan voitto on jälleen ihan omissa käsissä. Jukureilla (ja Vantaalla) on vielä 8 peliä sarjaa jäljellä ja joukkueet kohtaavat sopivasti päätöskierroksella Vantaalla 1.3. Nousuvireinen TUTO saattaa tosin vielä tätä kahden kauppaa sotkea. Turkulaisten ero Jukureihin on kuusi pistettä.
   
 19. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Jos oli hyvä uutinen tänään Tumban ja Pendon yhteistyön jatkuminen, niin vähintään yhtä hyvä oli Jussi Hyvärisen jatkaminen A-nuorten peräsimessä.

  Kerttula Jatkoajan uutisessa: "− Hyvärinen on tehnyt suunnitelmallista ja laadukasta valmennustyötä sekä nostanut vaatimustasoa järkevästi koko ajan. Hänen joukkueensa on kehittynyt kolmessa kaudessa enemmän kuin yksikään A-nuorten joukkue tässä maassa ja se on fakta."


  Juniorityön harppaukset eteenpäin on loistava juttu, aivan loistava.
   
 20. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
 21. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Jukureiden A-nuoret on aloittaneet myöskin jo harjoituskautensa kahdella ottelulla:

  Diskos A- Jukurit A 3-4

  Jukureiden maalit: Jussi Siitonen, Tero Pettinen, Juuso Föhr ja Daniel Stummer

  Kiekko-Vantaa A- Jukurit A 3-2

  Jukureiden maalit: Ali Liikanen ja Mikael Vasara

  Jukureiden A:n rinki on tällä kaudella seuraava:

  Maalivahdit
  Joonas Kilpeläinen (-97) (KalPa)
  Juuso Liikanen (-94)
  Pele-Niklas Volanen (-96)
  Tero Järvinen (-97) (Jukurit B)

  Puolustajat
  Pauli Klen (-96)
  Jyri Pöntinen (-96) (PiPS)
  Olli Jukarainen (-96)
  Joose Peitola (-96)
  Silver Kerna (-94)
  Jirko Puranen (-95)
  Saku Forsblom (-97) (Jukurit B)
  Heikki Honkanen (-95)
  Eeti Huotelin (-97) (Jukurit B)

  Hyökkääjät
  Ilkka-Pekka Kiukas (-97) (Jukurit B)
  Mikko Hyyryläinen (-95)
  Jussi Siitonen (-94)
  Mikael Vasara (-96)
  Juuso Föhr (-97) (KalPa)
  Mika Himanen (-96)
  Daniel Stummer (-96) (Lower Austria Stars U20)
  Antti Heinikainen (-95)
  Erno Ripatti (-95)
  Jere Koikkalainen (-95)
  Mikko Sairanen (-94) (SaPKo)
  Tatu Vihavainen (-95)
  Tero Pettinen (-95)
  Miikka Hakala (-96)
  Antti Heikkilä (-94)
  Janne Lappalainen (-94)
  Arttu Nuija (-96) (Diskos)
  Jesse Kurvinen (-97) (Jukurit B)
  Ali Liikanen (-96)
  Tuomas Pajulahti (-96)

  Joukkueen päävalmentajana toimii Jussi Hyvärinen ja apuvalmentajana Taneli Hiltunen.
   
 22. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  A-nuoret pelasivat tänään ensimmäisen harjoituspelinsä Kalevankankaalla:

  Jukurit A- K-Vantaa A 3-3

  Jukureiden maalit: Jirko Puranen, Antti Heikkilä ja Jussi Siitonen.

  Maalilla Juuso Liikanen.

  Jääajan loppumisen vuoksi jatkoaikaa ei pelattu, joten tasatulos jäi lopputulokseksi.
   
  Viimeksi muokattu: 19.08.2015 klo 22.36
 23. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  A-nuorten harjoituskausi on jatkunut kahdella pelillä.

  Eilen kaatui Savonlinnassa SaPKo numeroin 3-6. Jukureiden maalit Janne Lappalainen, Juuso Föhr, Mika Himanen, Ali Liikanen, Heikki Honkanen ja Tero Pettinen.

  Tänään joukkue puolestaan hävisi KooKoolle 2-1 voittolaukauksilla. Antti Heikkilä teki Jukureiden ainokaisen.
   
 24. Andy-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Laitetaan nyt tänne ketjuun, vaikkei Jukureita tänä vuonna edustakkaan. Leevi Aaltonen aloittanut KalPan C-junnuissa tehokkaasti. Useamman böörin jo tehnyt. Tämän päiväisessä pelissä jo kaksi tehtyä. Jukurikone alkaa pikkuhiljaa tuottamaan näitä pelimiehiä!
   
 25. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Jukureiden A-nuoret ovat pelanneet jo Mestistä kolmen ottelun verran.

  Viime viikonloppuna joukkue hävisi lauantaina LeKille 3-4 ja voitti Kooveen 4-2. LeKi-ottelussa Jukureiden maaleista vastasivat Mika Himanen, Mikko Sairanen (1+1) ja Tatu Vihavainen. Kooveeta vastaan maalinteossa onnistuivat Vihavainen (1+1), Himanen, Arttu Nuija sekä Mikael Vasara (1+1).

  Tänään Jukurit ottivat yhteen KJT-Haukkojen kanssa ja nappasivat voiton 6-3-numeroin. Heikon avauserän jälkeen Jukurit sai ottelun toisessa erässä juonesta kiinni ja vei ottelua varsin selkeästi. Tarkemmalla viimeistelyllä loppulukemat olisivat voineet olla suuremmatkin, mutta vedot paukkuivat päätylautoihin tai haettiin liian hienoa kuviota.

  Edustuksesta mukana ollut Erno Ripatti oli kentän näkyvimpiä hahmoja kakkosketjun Sairanen-Vihavainen-Vasara lisäksi, vaikka ei saanutkaan kuin yhden syöttöpisteen. B-juniori-ikäinen Ilkka-Pekka Kiukas väläytteli myös taitojaan iskemällä komean maalin ja muutaman kerran haastamalla röyhkeästi vastustajan puolustajia. Fysiikassa on vielä melko paljon kehitettävää, mutta ihan hyvältä aihiolta vaikuttaa.

  Myös edustuksessa koeajalla oleva Eljas Suoknuuti pelasi tänään A-nuorten mukana. Sai syöttöpisteen maaliin ja taklasi muutaman kerran komeasti vastustajan kumoon, joten ihan mukiinmenevä esitys häneltä. Pakeista Jirko Puranen ja Heikki Honkanen olivat joukkueen selkeästi parhaat puolustajat niin kiekollisesti kuin omassa päässäkin.

  Jukureiden sisäisen pistepörssin top5 on kolmen pelin jälkeen seuraava:

  Vihavainen, 3. 3+3=6
  Sairanen 3. 2+4=6
  Vasara 3. 2+3=5
  Puranen 3. 1+2=3
  Honkanen 3. 0+3=3
   
  Viimeksi muokattu: 20.09.2015 klo 20.51