Juhani Tammisen kommentit karsintasarjan loputtua

  • 167 398
  • 592

kovalev

Jäsen
Avauduin jo toiseen ketjuun, mutta...

Vittu, sinä olet Juhani Tamminen aivan helvetin nolo ilmestys!!!

Adressia ylelle, että tuota kaljua ei nähdä siellä analysoimassa enää koskaan.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
..."Monta peliä sä oot pelannu" -lauseen pointin ymmärrän aivan täysin. Helppo täällä jatkiksessa näppäinten välityksellä on noille heitoille naureskella, mutta kun tuon sanoo mies, joka on todellakin työskennellyt lajin parissa jo vuosikymmeniä (useat jatkislaiset ovat syntyneet 1980-luvulla), niin tuollainen heitto asettuu aivan toisenlaiseen valoon. Eri asia tosiaan olisi, jos tuon heittäisi joku 16-vuotias junnu yläasteen välitunnilla...

Eli jos haastattelija toistaa kysymyksensä, johon ei saanut vastausta, hänen pitää olla pelannut muutamia satoja liigaotteluita ja vähintään yhdet MM-kisat?

Haastattelija teki työtään ja kysyi yksinkertaisen kysymyksen, miksi ihmeessä tähän tarvitaan yhtään jääkiekkopeliä?
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Veikkaan, että yksi jälkipyykki tulee olemaan Tamin toiminta karsintasarjan aikana myös kulisseissa. Sopimustarjouksia Ässäpelaajille? Yleistä hämmennystä ilmoittamalla, että Ässät pitää tiedotustilaisuuden kesken sarjan? Puheluita erotuomarijohdolle? Puheluita toimittajille? Puheluita tuomareille? Paljon muuta sellaista mikä ei enää kulje hyvän maun rajoissa, vaikka kyseessä onkin itse aurinkokuningas?

ps. Ei yllätä, että turun saunakaverit ovat täällä puolustamassa Tamia. Aurinkokuninkaan saunassa on muuten tänään varmaan komiat löylyt. On Vellua ja Atia...ai ai. Hauskaa iltaa pojat.
 

Jone29

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, sympatiat KalPalle
Olen Tammista aina sympatiseerannut, mutta nuo kommentit menivät kyllä pahasti yli. Toki järjestelmää saa kritisoida, mutta tuo ei välttämättä nyt ollut oikea paikka sitä tehdä, vaan rehti tunnustus Ässille ja Suhoselle olisi ollut enemmän paikallaan.

Kaikista hölmöin veto oli tuo toimittajalle piikitteleminen täysin ilman syytä. Kymppitonnin sakko olisi nyt paikallaan.
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Haastattelija teki työtään ja kysyi yksinkertaisen kysymyksen, miksi ihmeessä tähän tarvitaan yhtään jääkiekkopeliä?

Tami ei kohdistanut tätä kysymystä tälle kyseiselle toimittajalle, vaan koko järjestelmälle. Hän välittää viestinsä tällä tavalla, kai sinäkin sen ymmärrät?

Ei ole ehkä oikea tapa, Suomessa ei tähän olla totuttu, mutta näemmä tehokas tapa, koska kohua herättää.
 

neiti kevät

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS,SUOMI,Man Utd,Montreal Canadiens,Brasilia jne
Tamminen ei itse kunnioita peliä

Tammisen lukuisissa teeseissä on pari hokemaa, kunnioita peliä ja kunnioita tulosta. Tekikö Tami itse niin? Ei, sen osoitti viimeistään viimeisen pelin jälkeinen primitiivireaktio.

Tamminen tiukkasi toistamiseen toimittajalta, että "montako peliä olet pelannut", kun toinen oli asiallisesti yrittänyt saada vastausta "3-0, aika selvä peli, eikö vain?" Siis hitto soikoon, eikö toimittaja saa tehdä Tammiselle kuin miellyttäviä kysymyksiä? Jos näyttelijän teatteriesitys saa kirpeää kritiikkiä, niin pitääkö tiukata, monessako olet näytellyt? Tamminen on kuin jääkiekkovalmentajien Timo T.A. Mikkonen, joka ei näe ikinä syytä itsessään, vaan aina muissa. Ja kai siinä "esihistoriallisessa" neukku-voitossa oli jokunen muukin pelaaja sitä ryöstämässä kuin Tamminen?

Niin mukavaa kuin olisi ollutkin saada Vaasa mukaan SM-liigaan, Tammisen apinointi ja yritys vaikuttaa tuomaritoimintaan käänsivät oman kelkkani Ässille puolelle. Tamminen kehui Ranskan vuosinaan opetelleensa ranskaa kommunikoidakseen pelaajien kanssa, joten mistä h-vetistä tuo englanti iskee puhekieleen joka välissä? Äijähän on huvittavampi siinä suhteessa kuin Andy McCoy ja Andy sentään vietti jenkeissä jokusen vuoden enemmän. Tuohon ei ole mitään muuta syytä kuin narsistinen persoonallisuushäiriö, monumentaalinen jeesus-kompleksi ja iän myötä näyttää pakenevan muukin kuin hiusraja.

Ja ei, en ole pelannut kuin pihapelejä. Nähnyt toki muutaman paremmankin matsin.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Tami ilmeisesti näki Duhvan haastattelun TPS-sarjan jälkeen ja päätti laittaa parastaan. Uhoaminen jatkui haastattelussakin. Nyt kun Tami lähtee Lontooseen karkuun suomalaista mediaa niin ei joudu ristituleen. Toimittajan olisi tosiaan pitänyt kysyä "monta haastattelua oot tehny"?
Loistavaa tykitystä, jatkakaa.
 

Fordél

Jäsen
Kaikista hölmöin veto oli tuo toimittajalle piikitteleminen täysin ilman syytä. Kymppitonnin sakko olisi nyt paikallaan.

Voipi olla, että se on hyvin lähellä toteutua, mutta valitettavasti ne sakot menee Sportille eikä Tamille maksettavaksi.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Eli sinun mielestäsi valmentaja saa haistatella, puhua salaliitoista ilman perusteita, haukkua tuomarit, väheksyä ammatti-ihmisiä jne. vain siksi, että saadaan väriä mediaan??

Mielestäni väriä saa olla ja pitää olla, mutta kyllä edes jonkin näköiset käytöstavat ja realiteetin taju pitäisi olla.

Olen jo pitkään Tammisen puheita kuullut ja miestä medioissa nähnyt. Eivät näiden viikkojen puheet ihan riitä kaikkien menneiden vuosien juttujen pois pyyhkimiseen. Kuten tuossa kirjoitin niin yli keittää välillä äijän jutut. Näistähän sitten rangaistaan eli ei ole meikäläisen asia tuomita. Saa puhua puolestani mitä lystää tehdäkseen itsestään sitten vaikka naurettavan. Viihdettä sekin ja uppoaa kansaan kuten näistä ketjuista nähdään. Tami on ehdottomasti kaveri joka toisi väriä liigaan. Mies jakaa mielipiteet kahtia melko kriittisesti.

Käytöstavat pitäisi monen tosiaankin säilyttää mutta joskus ne ovat kateissa olleet muiltakin valmentajilta. Jortikka, Summanen ja vaikkapa Nurmisen Pasi omalla käyttäytymisellään esimerkkeinä.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tami ei kohdistanut tätä kysymystä tälle kyseiselle toimittajalle, vaan koko järjestelmälle. Hän välittää viestinsä tällä tavalla, kai sinäkin sen ymmärrät?

Ei ole ehkä oikea tapa, Suomessa ei tähän olla totuttu, mutta näemmä tehokas tapa.

Eli tällä perusteella voin täällä alkaa kyselemään uusilta kirjoittelijoilta, että montako viestiä olet kirjoittanut, vaikka toinen olisi alansa ammattilainen?? Naurettava Tamminen ja yhtä naurettavaa puolustelua.
 

Jazerman19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Masan Massiivinen, sympatiat Leafs
Kymppitonnin sakko olisi nyt paikallaan.

Ja nimenomaan Tamille se sakko, EI Sportille.

Ymmärrän täysin, että mies oli pettymyksestä vittuuntunut ja tunnetusti elää järjettömällä tunteella mukana, mutta se ei silti oikeita vittuilemaan mm. toimittajalle, kun tämä asiallisesti kysyy uudestaan kysymyksen mihin ei saanut vastausta ensimmäisellä yrityksellä.

Kuten eräs kanukki-valmentaja sanoisi " Some fucking class!"

Ja Tamin kritiikissä yleisesti koskien liigaa, on ollut paljon asia, mutta valitettavasti sen ulostuominen vie siltä kaiken pohjan pois ja näin ollen enää ei puhutakaan liigan ongelmista, vaan Herra Tammisesta seuraavan päivän lehdissä.

Tami on ristiriitainen persoona, ainakin itse olen sen havainnut.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
ps. Ei yllätä, että turun saunakaverit ovat täällä puolustamassa Tamia.


Ei kannata pillastua sillä meitä on täällä vain pari eli selkeänä vähemmistönä. Saunassa en tosin ole Tamin kanssa koskaan ollut. Sellainenkin päivä voi vielä koittaa.
 

d2uce

Jäsen
Ei kannata pillastua sillä meitä on täällä vain pari eli selkeänä vähemmistönä. Saunassa en tosin ole Tamin kanssa koskaan ollut. Sellainenkin päivä voi vielä koittaa.

Muista sitten, että jos sä olet Tammisen kanssa saunassa, niin ota housut pois. Vanha forssalainen sananlasku.
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Eli tällä perusteella voin täällä alkaa kyselemään uusilta kirjoittelijoilta, että montako viestiä olet kirjoittanut, vaikka toinen olisi alansa ammattilainen??

Ja tätäkö ei jatkiksessa harrasteta?

No mut joo, ei mielestäni voi verrata mitään jatkiksen kirjoittelua ja panoksekasta kiekkopeliä toisiinsa, vallankaan kun ainakaan itse en ole elänytkään kuin reilu puolet Tamin kiekkouran ajasta. Mutta periaatteessa joo, joku romaaneja 40 vuotta kammiossaan rustannut lukutoukka ei välttämättä parissa päivässä pääse sisään jatkiksen nokittelumaailmaan ja hierarkkiaan, voihan tuollaisenkin vertauksen toki tehdä.
 

Greffin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pittsburgh Penguins
Miksiköhän itse viihdyn kuunnellessa näitä Tamin haastatteluja. Olen ehkä jotenkin sairas mieleltäni, mutta on kiva kuunnella kun kaverilla on rajaton ego ja sanoo kaiken mitä ajattelee. Ei itselläni henkilökohtaisesti ole mitään Tammista vastaan. Ässien puolella olin hieman heidän perinteidensä takia, mutta toisaalta olisi ollut jännä nähdä Tamin kommentit ja egon suoranainen räjähtäminen jos Sport olisi onnistunut voittamaan.

Yleensä itseäni ei kiinnosta nämä valmentajien kommentit, kun ovat niin samasta puusta, mutta Tamin kommentteja oikein odottaa heti pelin jälkeen. Joo en puolusta etteikö olisi typerää tai Tamin itseluottamus on eri tasolla kuin taidot. Sanon vain, että hienoa kuunnella väriläiskiä. Ilman Tamia ja Alpoa tämä sarja ei olisi ollut niin hieno ja mielenkiintoinen mitä se oli nyt.

Ei Tammisen puheista kukaan oikeasti loukkaannu. Kaikki tietävät, että Tami on Tami ja puhuu välillä mitä sattuu. Turha niistä on ottaa nokkiinsa, kun kaverihan on haukkunut melkein kaiken jo. Huvittava mies ja toivottavasti jatkaa kiekkokartalla. Olisi IFK:nkin valmentajana ollut parempi kuin Nokka Jalonen, joka on väritön ja ei menesty. Tami olisi sentään ollut väriläiskä, eikä olisi epäonnistunut urheilullisesti sen pahemmin.
 
Viimeksi muokattu:

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tuo vituttaa juuri eniten tuossa Tamissa että tuntuu kuin yksikään toimittaja ei olisi tarpeeksi pätevä kysymään häneltä mitään kysymyksiä mikäli ei ole itse "Hei vittu vähintään kiekkoleijona". "Montako peliä oot ite pelannu?" Mitä vittua se kuuluu tuohon montako peliä tuo toimittaja on pelannut? Ihan asiallinen kysymys johon olisi voinut odottaa asiallista vastausta mutta ei - Tami päätti taas tehdä itsestään ihan pellen.

Kiinnostaisi kyllä tietää kuka oli tuo ulkomaankielellä taustalla huudellut jamppa.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei kannata pillastua sillä meitä on täällä vain pari eli selkeänä vähemmistönä. Saunassa en tosin ole Tamin kanssa koskaan ollut. Sellainenkin päivä voi vielä koittaa.

Eihän tässä mitään pillastuta. Olo on helpottunut ja varsin rauhaisa. Vaikea vaan ymmärtää Tamin puolustelemista, kun mies on juuri alittanut vähäisemmätkin käytöstavat haastattelussa. Eikö mielestäsi olisi ollut reilumpaa myöntää, että Ässät oli lopulta sittenkin parempi joukkue ja Sportin potku ei aivan riittänyt? Nyt syitä haettiin perkele kaikesta muusta kuin itsestä ja vastustaja nyt ei ainakaan ollut parempi. No, tapansa kullakin.

Ei muuta kuin kovasti onnea, jos Aurinkokuninkaan saunaan joskus pääset. Muista ottaa housut pois jalasta.
 

Valkohuulikyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue, Samurai Blue, Arsenal
Kuten jo aiemmin tässä ketjussa mainittiin, niin jo viestien määrästä pystyy kertomaan, että Tami toisi todellakin väriä liigaan.

Myönnetään, että naureskelin itsekin kyseisellä pätkälle, mutta juuri tuotahan kaivataan. Sirkushupeja tälle Radio Nova&Tanssii tähtien kanssa kansalle.

Törkeästi sanottu Tamilta, mutta tuskin toimittajakaan nyt otti tuota mitenkään liikaa itseensä. Eiköhän lie jo unohtanut asian.

Mielestäni tällaiset persoonat mitä osa rakastaa ja osa vihaa ovat mitä mainioimpia toimimaan mediassa. Omaksi naapuriksi ehkä en tosiaan haluaisi.

Hirveetä itkua vaan muutamasta "pahasta" sanasta.
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura

Jatkiksessahan on käyty muistaakseni useampikin keskustelu, että onko oikein tunkea mikorfoonia pelaajan suuhun heti pelin päätteeksi? Täällä tuomittiin Jussi Saarinen varauksetta Torinon olympialaisten aikaan, kun tämä haastatteli itkuisaa Teppo Nummista. Mihin tuo on nyt unohtunut? Miksei Tamminen saisi näyttää tunteitaan?
 
Viimeksi muokattu:
No nyt meitä "saunakavereita" on kolme.

Ensiksi sanottakoon, että olen aina pitänyt Tamia pehmeänä päästään, vaikka ympärilläni olevat ihmiset, ketkä hänet henk. koht. tuntevat, ovat olleet jyrkästi eri mieltä. Oma näkemykseni on perustunut siihen, ettei kukaan täysin "selväjärkinen" käyttäydy niin pöykeästi maailmassa, joka puristaa sovinnaisuuden muottiin. Eli olen pitänyt käytöstä luonnevikana. Lisäksi senkin takia, että se on osittain niin humoristista, että kääntyy Tamia itseään vastaan. Ei viisas näin toimi, vaan ainakin ajan kanssa tajuaa ampuvansa itseään nilkkaan ja muokkaa käytöstään? Eli "pystyy näkemään itsensä ulkoapäin".

En nähnyt Tamin kommentteja livenä, mutta tuosta Youtube-pätkästä päätellen Tami esitti ihan asiallista kritiikkiä, joka on osittain ollut esillä aiemminkin, tosin ilman näin vahvaa Mestis-vivahdetta. Eli kritiikki oli asiallista.

Toimittajaa vastaan lauottu komentti oli asiaton, mutta sen ymmärtää, kun tietää mistä tunnemyrskystä mies juuri oli tulossa ja minkä keskellä hän oli. Täällä vain on turhan monta poliittista korrektismia joka tilanteessa vaativaa besserwisseriä, joilta ironisesti puuttuu empatian kyky tässä tilanteessa. Reaktio oli täysin luonnollinen, varsinkin kun toimittaja ihan tietoisesti provosoi raskaassa tilanteessa.

Tuosta tekstistä voi päätellä, mitä mieltä olen esim. nimimerkki Näkkärin vuodatuksesta.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Vaikea vaan ymmärtää Tamin puolustelemista, kun mies on juuri alittanut vähäisemmätkin käytöstavat haastattelussa. Eikö mielestäsi olisi ollut reilumpaa myöntää, että Ässät oli lopulta sittenkin parempi joukkue ja Sportin potku ei aivan riittänyt?

En puolustele Tamin tämän päivän lausuntoja. Samaa purnaamista kuin viimekertaisessa radiohaastattelussa. Aivan samat asiat sanoi nyt TV:n välityksellä. Yllättävää, että vasta nyt tämä aiheuttaa nämä reaktiot.

Todellakin olisi Tammisen pitänyt antaa paremmin tunnustusta Ässien voitosta. Nyt tyytyi sopertamaan jotain siitä, että Ässät veivät alussa henkisen yliotteen tms.
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
No mitä mieheltä joka on Jeesuksesta seuraava (siis nimenomaan ylöspäin) voi odottaa?
Mitenkä se vaikuttaa pelin lopputulokseen että kuinka mones peli se on ollut? Jos peli loppuu 3-0 ja Ässät selvästi hallitsi peliä (toki lopussa keskittyi sumputtamiseen ja Sport sai näennäistä hallintaa), niin mitä väliä sillä mitä edellinen peli oli? Varsinkin kun tämä taisi olla Ässiltä ensinmäinen peli edes lähellään omaa tasoaan?
 

Boogeyman

Jäsen
Suosikkijoukkue
FPS
Sportin voittoa tässä sarjassa toivoin, mutta valitettavasti maalin päähän jäi tällä kertaa tunkkaisen SM-liigan kaipaama tuuletus. Tami sen sijaan on ehdottomasti kaikkien valmentajien kuningas vetämään kommenttinsa överiksi ja tekemään itsestään pellen, joka tosin ei ainakaan naurata ketään. Turku se vasta tuntuukin olevan katkerien kaupunki, kun oikein Tammista sympaattiseen Dufvaan lähdetään vertaamaan.

Karsintapeleistä näin kolmannen ja viidennen livenä sekä ratkaisevan TV:stä, eikä tämä Tammisen pitkälti isoista rangaistuksista kumpuava jäähyminuuttipropaganda saa millään hyväksyntääni.

Kolmospelissä oli se Rasmussenin tuomarin tuuppiminen, mitä myös kärppien Corso harrasti. Ken tietää, miksei näihin puututa jäällä sillä ainoalla oikealla OR:lla. Viidennessä pelissä yhden penkkiurheilijan mielipide ilman hidastuksia oli, että Sport sai yhden virheellisen jäähyn, Ässille olisi pitänyt viheltää kaksi lisää. Sen pelinhän Sport voitti. TV-pelissä seeprat onnistuivat niin kuin pitääkin. Kokonaisuudessaan ei siis ole kellään 58-vuotiaalla törkyturvalla katetta puhua sontaa ”puusilmien puolueellisuudesta”.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös