Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Juhani Tamminen – Aurinkokuningas

Viestiketju osiossa 'Yleinen jääkiekkokeskustelu' , aloittajana Barnes, 28.04.2017 klo 15.31.

 1. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ja ruma totuus Tamin, Vellun ja kumppaneiden kieltäytymisestä on raha, liitto ei maksanut tarpeeksi tähdilleen, pelkillä kulukorvauksilla eivät tulleet.
   
 2. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Tammisella ei ole mitään limittiä itse kehussaan. Hagmanin muistokirjoituksessa nosti tietenkin itsensä keskiöön.
  "- Äärimmäisen hienot muistot kaikin puolin. Hakki oli 17, kun nousi Esan (Peltoseen) ja minun välissä tähtitielle. Meidän käsistämme se Hakin supertähteys alkoi, Iltalehden tavoittama Tami herkistyy muistelemaan."

  Mut kyllähän nuo hassut vaatteet toimii kuten Mertaranta myös sellaisiin ihmisiin jotka ei kiekkoa muuten seuraa. Jopa siskoni hankkii kanavapaketin että saa kuunnella Mertsiä... World Cuppia ei sitten seurannut otteluakaan.
   
 3. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Aika moni muukin kuin siskosi jätti katsomatta World Cupin kaltaisen sekajoukkueilla pelatun NHL All Stars -henkisen turhaketurnauksen. Enpä minäkään katsonut sekuntiakaan moista puuhailua Euroopan joukkueiden ja nuorukaisjoukkueiden kanssa, eikä moni muukaan: Finnpanelin katsojatutkimuksien mukaan katsotuin World Cup -ottelu oli Ruotsia vastaan pelattu matsi, joka sai 472 000 katsojaa, vastaavasti MM-kisojen 2016 katsotuin ottelu eli Suomen pelaama finaali tavoitti MTV3:n uutisen mukaan illan aikana 3,25 miljoonaa suomalaista. Ei tuo 2,778 miljoonan suomalaisen katsojavaje nyt ihan hassuilla vaatteilla ja Mertarannalla selity vaan koko World Cup -konseptin keinotekoisuudella.

  Toki Mertsi kiinnostaa monia, ja Tami on monen mielestä keventävää show'ta pönöttävien pukumies-asiantuntijoiden lomassa. Siihenhän Don Tamin hahmo perustuu.

  Minua ei kiinnosta mikään erätauon aikana tapahtuva, ei Tami, ei studio-osuus eivätkä mainokset (televisio on aina oletusarvoisesti äänettömällä erätauot), mutta kaipa Don Tamille on paikkansa kun mies kerran niin monia ärsyttää ja puhuttaa. Show-hahmostahan on kyse, ja parempi Tammisen sellaisena kuin minkään joukkueen peräsimessä.

  Mertsikään ei kiinnosta, tai ainakaan en koskaan hankkisi maksukanavapakettia mistään syystä - toki jos Mertaranta yleisellä kanavalla selostaa niin selostakoon, selostukset ovat muutenkin yliarvostettuja.
   
 4. jugitzo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  PePo HC ja Florida Panthers
  Kertooko Juhani tänään että hänen äitinsä äitiys on Juhanin ansiota? Jos Juhani ei olisi syntynyt niin hänen äitinsä ei voisi kutsua itseään äidiksi.( En jaksa tarkistaa onko Tamilla sisaruksia.)
   
 5. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Tämä on kyllä totta ja voisi olla maikkarin slogan. "Voisi tämän tehdä vieläkin huonommin."
   
 6. Van Taimeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  En itse ollut kuulemassa, mutta otteluseurantaketjun mukaan Tami kertoi Sveitsin päävalmentajan Patrick Fischerin olleen hänen entisiä valmennettaviaan. Missähän ja koska? Kun Tami sai potkut Sveitsin maajoukkueen peräsimestä, Fischer oli vasta 16-vuotias, eikä ollut pelannut vielä edes nuorisomaajoukkueissa. Hän ei myöskään pelannut Tamin alaisuudessa 2005-06 Zürich Lionsissa, vaan oli Zugin miehiä. En löytänyt yhtään yhteistä kautta Tamin ja Fischerin uralta. Enkö vaan osaa vai puhuiko Tami taas paskaa?

  Linkki Fischerin Eliteprospects-sivulle: http://www.eliteprospects.com/staff.php?staff=1765
   
 7. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Pikku juttu, älä puutu epäolennaisuuksiin.
   
 8. Van Taimeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  Lainaus:
  Ehkä oliski parempi niellä purematta Tamin jutut. Tamilta on muuten unohtunut yksi erittäin tärkeä pointti. Kun hän dominoi 1975-76 WHA:ssa Cleveland Crusadersin joukkueessa, siellä pelasi samaan aikaan puolustaja Paul Shmyr. Shmyr puolestaan oli Wayne Gretzkyn joukkuekaveri tämän ensimmäisellä ammattilaiskaudella WHA:n Edmonton Oilersissa 1978-79. Tami taisi opettaa pakki-Shmyrille pari kikkaa, joka sitten opetti ne Gretzkylle. Eli Gretzkyn suuruus on Tammisen ansiota.
   
 9. Kapellimestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK Helsingfors, Montreal Canadiens
  Lainaus:
  Juuri näin. On helppo ymmärtää sielujen sympatia Gary Valavuoren ja Don Tamin välillä, molemmat tykkäävät jauhaa pask...vaihtoehtoisia faktoja jatkuvasti.
   
 10. Ilmari Ahde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Timppa-setä, Hamsteri, Desmond Määttä
  Eikö tämän hetkisen maajoukkueen pelaajat voisi tehdä musiikkisinglen, kappale tietysti tämä: Apua! Orkesteri - Maksamme velkaa - YouTube

  Siellä olisi kovan luokan vierailijoita mukana mölisemässä: Tami, Matti Nykänen, Danny.. siinähän ne olikin. Kyllä olisi Laineella, Ristolaisella ja monella muulla pisto sydämessä, miksi minä kieltäydyinkään? Mä häpeän!!
   
 11. Ilmari Ahde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Timppa-setä, Hamsteri, Desmond Määttä
  Lainaus:
  Tuosta kun joku muistuttaisi, veli Juhani tulisi lankoja pitkin päälle. Pikku vinkki tästä keissistä vaikka Solmu Salmiselle.
   
 12. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Aika huuli pyöreänä katselin eilen telkkarista sitäkin, miten paljon porukkaa oli katsomossa Suomen ja Sveitsin välisessä ottelussa. Siellähän oli enemmän yleisöä kuin World Cupin matseissa Suomi-Ruotsi ja Suomi-Venäjä, vaikka äkkiseltään sitä luulisi, että Toronto on vähän enemmän kiekkokaupunki kuin Pariisi.
   
 13. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Toki Toronto on kiekkokaupunkina n miljoona mailia edellä Pariisia, joka on pelkkää jalkapalloa. Mutta World Cup on niin muovinen tekele, että se ei mene edes Torontossa läpi, voiko tuosta muuta päätellä?
   
 14. Animal Jäsen

  Lainaus:
  Voi päätellä myös sen, että kaikki Keski-Euroopan metropolit ja suurkaupungit ovat junayhteyden päässä toisistaan, rajatarkastuksia sisärajoilla ei pääsääntöisesti ole ja Sveitsi on Ranskan naapurimaa. Sveitsi on kuitenkin hokimaa ja keskuvertosveitsiläiselle ponnistus Pariisiin peliin lähtemiselle on jotakuinkin yhtä suuri kuin lähtisi Helsingistä Ouluun.
   
 15. The_Trooper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL
  Lainaus:
  Kyllä ponnistus Helsingista Ouluun on huomattavasti raskaampi kuin Sveitsistä Pariisiin.
   
 16. Kavanagh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Jalkapalloa tulee Tammiselle ainakin toiset mokomat päälle vuoden 1968 nuorten Suomen mestarina, mutta vertailu ei Lapin Kansan perusteella ollut pelkästään Laineeseen tai Ristolaiseen vaan kieltäytyneisiin, mikä olisi myös mediapiipityksessä hyvä pitää mielessä. Aikahaarukkaa saattanee alla olevan perusteella vain arvailla.

  "Minulla on kanttia sanoa se pelaajille, koska itsekin olen pelannut heidän ikäisenään 110 ottelun mittaisen kauden ja tehnyt yliopistotutkinnon samaan aikaan. Vaikka välillä väsytti rankasti, niin Leijona-paita oli kunnia-asia mistä ei kieltäydytty."

  Uskoisin, että monilajeilu seura-aatteen alla ja opiskelu huomattavasti vaatimattomimmilla resursseilla on saattanut olla ihan oikeasti rankkaa verrattuna NHL-täysihoitoon, jossa aika paljon kannetaan eteen, kunhan vaan muistaa lentopelon selättää viskillä. NHL-monimiljonäärien kesätreenitkin taitavat rahalla hoitua sujuvasti. Laine, Ristolainen sun muut tehkööt mitä huvittaa ajallaan, mutta sen verran voisi kiekkoleijonaa kunnioittaa, että Turussa ei näyttäydyttäisi mediasirkuksen kautta Tamille rakkaan turnauksen aikana.
   
 17. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Näinhän se meni. Lisäksi Juhani Tamminen sijoittui parhaalla WHA-kaudellaan pistepörssissä sijalle 99. Ei ole vaikea miettiä kenen pelinumero on valittu tästä inspiroituneena.
   
 18. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Toronto – Wikipedia
  "Kaupungissa asuu noin 2,6 miljoonaa ihmistä ja Suur-Toronton alueella noin 5,6 miljoonaa ihmistä (2011)."
  Kyllä tuolla populaa on tarpeeksi, jotta saataisiin katsomoon väkeä, jos tapahtuma vain on mielenkiintoinen. Kiekkohulluille kanukeille wordl cup ei ollut.
   
 19. mjarkko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
 20. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Musta tuntuu, että erikoistoimittaja Santtu ja Juhani ovat pikku hiljaa lähentymässä sellaisiksi veljiksi, että yhteistyössä tehtyä huippukohupaljastuskirjaa pukkaa markkinoille jossain kohtaa.
   
 21. Jupe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Juhani Tamminen on lypsylehmä näille toimittajille, eli kannattaa olla hyvissä väleissä, saat kiekkoaiheista kommentointia halvalla mikä uppoaa suureen yleisöön ja sitä kautta lehti saa kli kli klik.

  _
   
 22. Vesuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vyborg Jesters
  Lainaus:
  Muuten taas hyvä tarina Manulta, paitsi totuus unohtui jälleen kerran. Lyhyeen pätkään mahtui tyypilliseen tapaan kaksi varsin selkeää valhetta, jotka ovat tarkistettavissa helposti. Nuo paskanjauhamiset vie mieheltä kaiken uskottavuuden.

  Lainaus:
  Rankkaa on varmasti ollut ja hattua sen osalta ylös. On ollut kova työ ilman tyhjänpäiväistä liioitteluakin. Patologisen valehtelijan on näköjään pakko lisätä valheita jokaiseen kommenttiin joka sivuaa jollain lailla itseään. Eli siis jokaiseen kommenttiin jonka suustaan lataa. Vie mukanaan sen vähäisenkin uskottavuuden, joka lapsuuteni suosikkipelaajalla on enää jäljellä.

  Itseäni ei tuo pellerooli haittaa niinkään. Se on käsikirjoitettu rooli, joka tuntuu ainakin joillekin uppoavan. Paljon enemmän häiritsee tuo narsistisuus ja pakottava tarve valehdella pienissäkin asioissa. Ei löydy oikein kommenttia mistään asiasta, johon ei vedä itseään ja omaa erinomaisuuttaan jollain lailla mukaan mojovalla valheella höystettynä.
   
 23. Ilmari Ahde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Timppa-setä, Hamsteri, Desmond Määttä
  Lainaus:
  Ylivertaiset talentit omilla aloillaan löytää vääjäämättä toisensa, Batman ja Robin, Gretzky ja Kurri, Simon & Garfunkel, Manu ja Santtu, tästä ei voi seurata mitään muuta kuin erittäin hyvää.
   
 24. keigykedy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, HPK kaudella 2013-2014
  Aina ku Tamminen rupeaa vituttamaan, eli kun on esillä niin suosittelen muillekin katsomaan uusintana tämän videon :

  Jälkiviisaat - MM-kisat 2006 2/2 - YouTube

  Linkki vie Tammisen,Sihvosen ja J.Jalosen valmennusvertailuun
   
 25. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Lainaus:
  Jalosen Jukka kairasi kyllä asiantuntijoista tuon väännön itselleen. Sihvonen jäi täysin aseettomaksi ja Tapsa tuhosi heti kättelyssä Tamin kokonaan. Jalosen Jukalta fiksuja pohdintoja, kuten olettaa sopi. Muilla asintuntijoilla, ei ehkä niinkään.