Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Juha Vuori, Rauman Lukon päävalmentaja

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana JZZ, 01.01.2012 klo 18.04.

 1. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Mikä olisi mahtanut olla pistekeskiarvo jos Vuorella olisi ollut alkukauden Noronen maalilla tai jos ei olisi koittanut peluuttaa Norosta kuntoon? Äkkiseltään tulee mieleen 3 peliä jotka Lukko hävisi runkkarissa Norosen imaisuihin. 27 peliä ja 49 pojoa olisi ollut silloin saavutus. Joka vastaa 1.8 p/ottelu ja jos se tahti olisi jatkunut koko kauden oltaisiin nyt sijalla 4 ja pisteitä olisi 109. Jopa sijalla kaksi jos kaksi noista hävityistä peleistä olisi ollut voittoja Hifkiä ja Pelsuja vastaan. Jos se yksi peli Kalpaa vastaan joka Noroseen hävittiin, olisi liigakärkeen eroa 3p. Jossittelua ja tilastoilla leikkimistä, mutta miettii kaikkia asioita joita tapahtui niin ei lainkaan mahdoton skenaario.
   
 2. vero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  En nyt sanoisi, että Vuori ja Kivi niin kauheasti ovat uransa eri vaiheessa, kumpikin on tällä kaudella ollut ensi ottelunsa vastuuvalmentajana liigassa ja sitä ennen useamman vuoden kakkosena joukkueessa, jossa nyt ovat/olivat ykkösenä. Toki Karri on ollut koko vuoden ykkösenä ja tiennyt tulevansa ykköseksi, kun taas Vuori joutui pestiin ainakin jossain määrin yllättäen.

  Hain siis sitä, että mielestäni kumpikin pystyi omalla runkosarjapätkällään tulosten valossa positiiviseen suoritukseen. Play-offissa Vuori pääsi lähelle sarjan voittoa, mutta lopulta jäi kuitenkin kauas. Tänään alkaa Kiven oman sarja ja nyt mitataan onko Karrilla konsteja piilossa, jos Ässät jatkaa samoilla askelmerkeillä, kun tähän asti Jypiä vastaan, kausi on nopeasti ohi. Jos näin käy, TF:n logiikalla sama kriittikki pitää kohdistaa myös Kiveen. No, katsellaan miten käy, mutta en ihan näe TF:n pointtia Juhan kritisoinnissa ja joka tapauksessa eipä niitä Raumalla onnistuneita valmentajia ihan joka oksalla kasva.
   
 3. luimuri Jäsen

  Lainaus:
  Minä voin vastata, koska olen nähnyt Lukon pelejä paljon. Peli-ilme ei muuttunut tarpeeksi. Jos Vuoren aikana peli-ilme muuttui todella paljon, miksei Lukko pelaa edelleen? Ja ei, se ei johdu pelkästään Norosesta. Vaikka Lukko olisi saanut kotiedun Bluesia vastaan, se ei olisi muuttanut kokonaiskuvassa yhtään mitään sen suhteen, että kausi meni päin helvettiä.
  Mielestäni ainoastaan kokenut ja motivoiva valmentaja ulkopuolelta olisi saattanut saada pelastettua kauden siinä vaiheessa kun Urama sai potkut.
  Vuoren selitykset viimeisen pelin jälkeen kertovat mös omaa kieltään:" Ei ollut itsekokoama joukkue ja pidän enemmän taistelevista pelaajista". Eli miksei Vuori saanut joukkuetta taistelemaan ja voittanut pelaajia puolelleen antamaan kaikkensa Lukon puolesta? Ei kai muutenkaan valmentajan kuuluisi tuossa vaiheessa koittaa puolustella itseään vierittämällä syytä pelaajien haluttomuuden piikkiin?
   
  Viimeksi muokattu: 22.03.2012 klo 12.52
 4. Isorumailkeä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anonyymit kotikiusatut
  Lainaus:
  Uskotko, jos sanon, että aika moni muukin tänne kirjoitteleva näki Lukon pelejä paljon? Peli-ilme muuttui huomattavasti, mutta tulosta ei tullut tarpeeksi. Ja kyllä, kausi meni päin helvettiä. Siemenet kauden (liian) aikaiseen loppumiseen tosin kylvettiin paljon ennen Vuoren päävalmentaja-aikaa.
  Lainaus:
  En tiedä, onko tämä raumalaisten/Lukon kannattajien yksinoikeus, että valmentajien lausuntoja ja kommentteja luetaan aina kuten piru Raamattua, poimitaan sieltä ne asiat (tai tehdään tulkinnat), jotka tukevat omaa näkemystä ja unohdetaan autuaasti kaikki muu. Laitetaan nyt Vuoren pelaajavalintoihin liittyvä kommentti Jatkoajan haastattelusta kokonaisuudessaan:
  Lainaus:
  Itse teen tästä sellaisen tulkinnan, että tällä kalustolla eväät riittivät tähän. Ei tuossa mielestäni sen enempää syytetä pelaajia kuin ketään muutakaan tai puolustella itseään, vaan todetaan tapahtunut. Aina olisi syytä muistaa myös lähtökohdat.
   
 5. Erämaan kettu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Instituutio
  Lainaus:
  Kukas tällainen valmentaja olisi ollut? Realistisia vaihtoehtoja oli tuossa vaiheessa tasan 0.

  Isorumailkeä ehti jo vastata suurinpirtein muihin kommentteihin.
   
 6. ICE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Kertonee kaiken sinun kiekkoymmärryksestäsi.

  Sanoisin että "pienoinen" ero lähtökohdissa, että saako valmistautua kauteen rauhassa ykkösvalmentajana (edellinen kesä jne.), vai joutuuko hyppäämään pakon edessä kriisijoukkueen ruoriin.
   
 7. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Silkka fakta on kuitenkin se, että Vuori keräsi merkittävästi paremman piste/peli saldon mitä edeltäjänsä. Tämä ei ole mitenkään itsestään selvää, että valmentajan vaihdos edes tuollaista muutosta aiheuttaa.

  Lainaus sinun viestistäsi.

  Sinä sanot faktana, että Vuori keräsi merkittävästi paremman piste/ peli saldon mitä edeltäjänsä. Tämä merkittävä ero oli 0,24p/ peli.
   
 8. Durden Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Winnipeg Jets
  TosiFani aloitti negativiisen propagandan Vuoresta ennen kuin peliäkään oli pelattu. Vuorella ei kuulemma ollut auktoriteettia pelaajien edessä. Tosin kävi. Vuori sanoi että ensin kaikki saavat mahdollisuuden ja jokainen aloittaa tyhjältä pöydältä, ja sen jälkeen peliä hieman muutetaan, sitä harjoitellaan ja sitten sitä vaaditaan. Juuri näin kävi!

  Ensin pyöri rotaatio ja kaikki saivat mahdollisuutensa näyttää, sitten ketjuja alettiin lukita, ja lopussa niitä muuteltiin niin, että kuumat pelaajat pelasivat eniten.

  Suurin muutos Uraman jälkeen oli treenien koventuminen (pelaajien suusta), reagoiminen pelin sisällä sekä suoraviivaisempi peli hyökkäyspäässä. Puolustusta ei saatu ihan kuntoon, ja Norosen jäätyminen tuli pahaan paikkaan. Kuten Pesosen, Tukosen ja Nielsenin loukkaantumisetkin.

  Vuori lähestyi peliä myös eri tavalla. Siinä missä Urama etsi tilastoista korjaamisen paikkoja ja muutti pelikirjaansa useaan otteeseen, heitti Vuori videosulkeiset romukoppaan ja seurasi mitä tapahtui kentällä. Vuorella on visio miten kiekkoa kuuluu pelata, Urama tuijotti ehkä liikaa tilastoja ja muutti saadun data mukaan pelitapaa liian usein. Uramalle kiitos pronssista ja unohtumattomasta runkosarjasta 2009-10. Vuorelle taas arvosana 8, hyvää kokemusta ja tsemppiä ensi kauteen. Tässä on meidän mahdollinen päävalementaja Dufvan jälkeen, toivon mä.
   
 9. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Jos Kivi olisi saanut 0.24p/peli vähemmän, tekin olisitte olleet sääleissä. Luultavasti vielä Lukkoa vastaan jos Lukko olisi teiltä 3 pistettä vienyt jossain pelissä. Jos Lukolla ei olisi tullut tuota 0.24p/peli lisää niin kausi olisi loppunut runkosarjaan. Väitän että olisi ollut 0.48p/peli ainakin jos maalivahtipeli olisi ollut kunnossa.
   
 10. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  No, eiköhän nämäkin asiat aikanaan paljastu kiihkeimmillekin faneille. Avainpelaajien haluttomuus ja tehottumuus kertoo omaa kieltään, ehkä joku joukkueen sisältä aikanaan kertoo syyt tähän. Norosen haastattelu, Lintnerin katsomokomennus, Lindgrenin peliajan tippuminen jne. Hienoa, että hyvään suoritukseen riittää kovat puheet mediassa ja räväkkä luistelu, tuloksesta ei ole niin väliä.
   
 11. Rommeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Pale Knuckles - EASHL
  Lainaus:
  No jospa sinä sitten päästäisit hullut jäänityksestä ja kertoisit ihan itse, kun kerran tästä(kin) asiasta tiedät rahvasta enemmän.

  Jotenkin alkaa tuosta joka ketjussa tapahtuvasta vänkäämisestä milloin mistäkin aiheesta tulemaan mieleen sellainen karvainen ja hirmuinen otus...

  Joo ja on se Vuori ihan paska, joka ei saa pelaajia yrittämään. Porissa vaikuttava päävalmentaja sen sijaan on niin kova jätkä, että joukkue tekee kaikkensa hänen eteensä. Historia kertoo vielä melkoisen jännää tarinaa, että joukkue todellakin tekee ihankaikkensa hänen eteensä tai pikemminkin puolestaan, muttei tästä sen enempää. Kaikki kuitenkin tietävät, eikä asiasta tarvitse enempiä edes vihjailla...
   
 12. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Erikoista, miten täällä yksi ja toinen vetää herneen nenään, kun Vuorelle annetaan hieman negatiivista palautetta. Ja miten Kivi tähän kuvioon liittyy? Kivi tuomitaan aikanaan hänen menestyksensä mukaan hänelle pyhitetyssä ketjussa, tervetuloa keskustelemaan.

  Kuulin joukkueen läheltä negatiivisen luonnehdinnan Vuoresta, kun hänestä tuli päävalmentaja. Hänen johtajuutensa oli tämän kaverin mukaan luokkaa lapanen ja se tulisi johtamaan ongelmiin kokeneiden pelaajien kanssa. No, nyt nähdään mitä tapahtui, nimenomaan Lukon kokeneet pelaajat pettivät, sekä runkosarjan lopussa että säälipleijareissa.

  Se, että peli-ilme on fania enemmän miellyttävää, ei tee siitä voittavaa.
   
 13. Durden Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Winnipeg Jets
  Lainaus:
  Siis muuttuiko joku aikaisemmin tehokas pelaaja haluttomaksi ja tehottomaksi Vuoren aikana? Voisitko antaa esimerkin? Minä voin antaa parantaneista pelaajista: Elo, liike ja yritys ihan eri planeetalta kuin aikaisemmin, Pesonen, kuin täysin eri mies, flegu tuhlailija muuttui taklaavaksi tehoilijaksi. Keränen, pisteitä kertyi ja periksiantamattomuudessaan oli joukkueen kasvot. Aalto, löysi tehonsa ja päätyi lukemaan 9+21.

  Ässissä on laitettu myös urheilullinen puoli nykyisin kuntoon, ei mennä enää niin kuin Toivolan aikana, että apuvalmentajan piti juosta lenkeillä mukana vasrmistamassa ettei pelaajat oikaise.
   
 14. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:

  Kuulin joukkueen läheltä negatiivisen luonnehdinnan Kivestä, kun hänestä tuli päävalmentaja. Hänen johtajuutensa oli tämän kaverin mukaan luokkaa lapanen ja se tulisi johtamaan ongelmiin kokeneiden pelaajien kanssa. Se, että peli-ilme on fania enemmän miellyttävää, ei tee siitä voittavaa.
   
 15. Wrighter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Buffalo Sabres
  Lainaus:
  Lähde nyt vittuun jankkaamasta täältä. Ei noita saatana jaksa lukea sivutolkulla. Onneksi siellä Porissa on kaikki niin vitun aurinkoista.


  Vuori saa multa ihan puhtaat paperit. Ainoa missä olisi voinut petrata oli YV-kuviot ja maalivahtien peluutus. Muut osa-alueet oli juuri niin "hyvässä" kuosissa kuin tuolla materiaalilla voi olla.
   
 16. Wrighter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Buffalo Sabres
  Se, että TosiFani on jutellut Huhtasen kanssa Huhtasen ja Vuoren väleistä pitää ottaa absoluuttisena totuutena ja koko Lukon joukkue on täysin samaa mieltä Huhtasen kanssa. Just.

  Oi TosiFani. Sinä olet jääkiekon messias ja kaikki tietävä. Kaikki maailman ihmiset kunnioittavat sinua ja sinun näkemyksiäsi. Olet uusi Petteri Sihvonen ja Esko Seppänen samassa paketissa. Sinä nykypäivän Juhani Tamminen.

  Tule ja jaa jääkiekkotietämyksesi Porin ulkopuolelle ja saavu pelastamaan Rauman Lukko kadotukselta. Tee Lukosta maailman paras jääkiekkojoukkue ainutlaatuisella osaamisellasi ja tietämykselläsi. Sinulla on visio.
   
 17. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Väärin, en ole jutellut Huhtasen kanssa Lukon asioista, ei kuulu ystäväpiirini.

  En oikein ymmärrä miksi täällä keskitytään minun persoonaani tai Ässien asioihin. Mikäli Vuori onnistui työssään, häntä pitäisi olla helppo puolustaa tilastoilla ja faktoilla. Valitettavasti nämä eivät tue sinun ja muiden Vuoren puolustajien kantaa, ehkä jopa päinvastoin. Teidän pitäisi minun solvaamiseni sijasta kysyä, miksi Lukon tärkeimmät pelaajat hyytyivät ratkaisevissa peleissä ja avautuivat negatiivisesti tärkeimmillä hetkillä mediassa. Nämä ovat tosiasioita, joita minä en keksi päästäni.
   
 18. Becksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Pistäisitkö näitä Lukon tärkeiden pelaajien avautumisia tähän, kun itse en muista yhtään.
   
 19. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Noronen, Mika, Iltasanomat 17.3.

  Mika Norosta ei naurata
   
 20. Becksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Eli yksi kappale avautumisia ja sekin kakkosmaalivahdilta. Eiköhän tämä ollut tässä.
   
 21. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ok, Vuorella oli kaikki hallussa, ratkaisupelaajien hyytyminen ja avautuminen ovat vain minun kuvitelmia. Ja tämä porukka vielä haukkuu Lukon johtoa, vaikka toimivat juuri niinkuin tekin, silmät kiinni tosiasioilta, emme tee virheitä.
   
 22. Becksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Totta helvetissä "ratkaisupelaajien avautuminen" on sun harhoja. Yksi kyseenalaisilla motiiveilla rustattu kirjoitelma iltapaskaan ei sitä mihinkään muuta.
   
 23. hokkikokki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Noni, nyt paljastu tämän trolhätanin uskomukset ja paskanjauhanta. Roskalehti joka kirjoittelee just mitä tykkää ja millä tavalla tykkää vailla minkäänlaista faktan tynkää. Tosta lehdestä ei ole mihinkään muuhun kuin peräkaaren pyyhkimiseen. Vai meinaatko, että kun se on painettu niin se on totuus? Vai eikö teille porilaisille kehity minkäänlaista medialukutaitoa? Eli laitatko jotain faktoja eikä nettiblogin tasoisia paperin tuhlauksia? Vai uskotko sä kaikki nettiblogitkin totuuksina?

  Ihan vaan kysyisin, miksi sun täytyy vääntää näistä asioista väen vängällä kun joka ikinen sun lause on todistettu vääräksi? Eiku, anteeksi. Olen tyhmä ja ajoin trollimiinaan...
   
 24. Kiikartorni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anssi Rantanen
  Lainaus:
  Voi myös joskus harkita, onko Iltasanomien kirjoittama teksti sitä FAKTAA...
  Se, että Norosta vitutti pudota kakkosveskaksi, ei tee välttämättä Vuoresta yhtään huonompaa, päin vastoin. Harvalla on pokkaa murentaa lähes kaikki runkosarjapelit pelannut (ja huonosti!) maalivahti aukomaan luukkua tärkeimpiin peleihin.
   
 25. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Eli sinusta on ihan normaalia, että roskalehti saa tärkeimpien pelien aikana Lukon kokeneen pelaajalta epäselviä kommentteja??

  Mitkä minun lauseet on todistettu vääriksi? Se, että Lukon pistekeskiarvo muuttui Uraman potkujen jälkeen 0,24p/ peli paremmaksi? Vai se, että Lukon ratkaisupelaajat hyytyivät kauden tärkeimmillä hetkillä?