Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Juha Vuori, Rauman Lukon päävalmentaja

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana JZZ, 01.01.2012 klo 18.04.

 1. Wormatsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Anaheim Ducks
  Lainaus:
  Kuulin haastettelun lopusta pätkän. Vuorelta kysyttiin siitä, että kun RD:n aikana ei paljon nähty kesken kauden tapahtuneita hankintoja, niin pysyykö sama linja. En nyt sana sanalta muista, miten kyseinen lause Vuoren suusta tuli, mutta hän antoi minusta ymmärtää, että jos (nuorillekin) pelaajalle kauden alussa on kaavailtu tietty tontti ja päätetty, että annetaan vastuuta, niin hänelle myös annetaan aito mahdollisuus käyttää se tontti. Ei siis liene hirveästi paniikkihankintoja jatkossakaan luvassa eikä ihan ensimmäisestä virheestä viltityksiä.
   
 2. Radiopää Jäsen

 3. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Jysähti näköjään sähköpostilootaan niinikään tuo Vuoren tervehdys kausikorttilaisille.
   
 4. hokkikokki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Mielestäni tosi tärkeitä teesejä Juha Vuoren sinikeltaisessa tervehdyksessä. Paljon samoja teesejä henkiselle puolelle kuin mm. formulalääkäri Aki Hintsan peruskulmakivet. Voivat toki olla Oskunkin, tiedä häntä.
   
 5. Peery Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Päivän länsi-suomesta Vuoren mietteitä.
  -Mestaruus tavoitteena
  -Luisteluun perustuva pelitapa ja taklauksia
  -Keskialueella ei odotella
  -Ulkopuolelta pyydetään apua henkiseen valmennukseen
  -Sohva tuotu koppiin, jotta Vuori voi viettää yöt hallilla
  -Lopulliseen joukkueeseen kuuluu kuusi kentällistä
  -Jokainen kenttä pystyy tekemään tulosta
   
 6. Hagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Tämä kuulosti ainakin paperilla erittäin hyvältä.

  Lainaus:
   
 7. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Kai tämä oli vitsi?
   
 8. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  On laajuutta ja laatua. Sieltä täytyy tulla ukkoa vielä jonnin verran ja nimekästäkin jotta molemmat kohdat toteutuvat.
   
 9. Hagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Ei ollut. Liittyi siihen, kun tullaan vierasreissulta myöhään ja muu perhe nukkuu. Aamulla Vuoren pitäisi kuitenkin olla hallilla jo hyvissä ajoin. Joten käytännön syistä helpompi ottaa lyhyet unet hallin sohvalla. :)
   
 10. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Vai voisiko olla niin että valmentaja uskoo oikeasti siihen että pelaajat kantavat vastuuta kentällä, jos sitä uskalletaan antaa. Eli esimerkiksi vaikkapa Eetu Koivistoiselta, Toni Suuroselta ja Eetu Koskelta odotetaan ensi kaudella myös tehoja, eikä pelkästään selviytymistä. Ja kyllähän siellä sitä nimekästä kaveria rosterista löytyy jo ihan kiinnitettynäkin ja muutamat heistä kurvailivat Isomäen jäällä viime viikolla Slovakiaa vastaan.

  Lukko ei muuten vieläkään ole kertonut virallisesti Asplundin sopimuksen purusta, vai onko?
   
 11. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  Lainaus:
  Kertoo jotain sitoutumisesta valmentamiseen.
   
 12. L4E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauma Luk
  Lainaus:
  Keupa lienee suurin voittaja, jos noin laaja rinki hommataan. Tosin käsitin jostain että tuotakin yhteistyötä tiivistettäisiin. Hommaakohan Lukko nyt muutaman jantterin enemmän kehittymään.

  Ei kait tuo sentään tarkoita Zeta03, että kaikki mitään ykköskorin janttereita on :). Varmaankin sitä että pelkät puukädet jäävät pois.. ja toivottavasti niin myös käy.
   
 13. Thompson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Arsenal
  Tuo kuusi kentällistä tarkoittaa sitä, että yksi noista pelaa Keuruulla. Periaatteessa tälläkin kaudella olisi ollut kuusi ketjua kaikkien ollessa terveenä.
   
 14. Lone Wanderer Jäsen

  Lainaus:
  Kyllähän tuo vähän paremmalta kuulostaa lähtökohtaisesti kuin Jukureiden pikkutakissa patsastelu Mikkelissä tai jonkun perkeleen Pentikin näyteikkunoiden ihmettely pelipäivänä muun joukkueen ja valmennusportaan hölkätessä samaan aikaan toisaalla...
   
 15. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Ei koska silloin budjetti olisi lähellä 5Meur *hymiö*. Rohkeaa silti sanoa, että kaikki 6 ketjua pystyvät tuloksen tekoon, joku voi helposti kuvitella liikoja...
   
 16. Guru Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Kyllä myös vähän arveluttaa...
   
 17. Radiopää Jäsen

  Lainaus:
  Lainaus:
  Oletko huolissasi Juha Vuoren parisuhteesta, vai?
   
 18. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Tulostakin on erilaista, satakuntalaisille oikea termi olisi varmaan "6 ketjua, jotka kaikki pystyvät myös hyökkäämään". Eli siellä ei ole riskasipinestoreita heittämässä kiekkoa päätyyn ja luistelemassa vaihtoon. Vaan jokainen kenttä puolustaa ja hyökkää, selvää telaketju-kenttää ei taida varsinaisesti olla. Turha siis odottaa että kaikki 6 kenttää tekevät sen +30p kaudessa. En varmaksi sano, mutta eikös Ässilläkin ollut hyökkäävä nelosketju? Toki se ei teillä toiminut, mutta se ei vielä tarkoita mitään.

  Lainaus:
  Onhan tuo ihan järkevää. En tiedä tarkalleen missä Vuori asuu, mutta kotiin meno ja hallille tulo saattaa helposti viedä +1h yöunista (jotka muutenkin jäisivät lyhyeksi jostain mikkelin/lappeenrannan reissulta kotiutuessa), joka on kuitenkin ns. turhaa ajanmenoa. Enkä usko että Vuori sentään siellä sohvalla asustaa vakituisesti.
   
 19. senilix Jäsen

  Eiköhän tuo käytännössä tarkoita sitä, että viides ja kuudes kentällinen ovat junioreja tai vastaavia, sekä omia että muualta tulevia. Pelaavat Keuruulla ja/tai A:ssa sekä tarvittaessa ja taitojen salliessa liigassakin.
  On aivan turha kuvitella, että "varamiehet" tai kuten nykyään hienosti sanotaan "laajuuspelaajat" olisivat EHT-tasoa tai edes liigapaikan jo jossakin muualla vakiinnuttaneita.
  Jos tuota tulkitsee niin kuin minä haluaisin, niin voisi tarkoittaa sitä, että pelaaja kun pääsee liigaan, hän myös pääsee pelaamaan eikä vain istumaan penkin päähän.
  Ehkäpä nämä nuoremmat on myös valittu niin, että taitoa ja liikettä löytyy. Kentällä eivät siis pyöri puukätiset lähteet vaan jääkiekkoilijat.
  Ehkä myös ryhmä Suuronen, Koski, Koivistoinen ja ketä niitä tulee olemaankaan saavat kentälle päästessään myös oikeasti pelata, eivät vain lyödä kiekkoa päätyyn ja luistella vaihtoon.
  Ja jos tällainen ihme nähdään, pitäisi "fanien" myös olla vähän suvaitsevaisempia. Ei vihellyksiä ja selkään puukotuksia ensimmäisen virheen jälkeen.
   
 20. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Voihan se kotiasioihinkin vaikuttaa, jos niitä öitä alkaa hallilla olemaan useammin kuin kotona. Ja raskaaksihan se saattaa käydä itse Vuorellekin jossain kohtaa. Vieraspelejä runkosarjassa on kuitenkin edelleen ilmeisesti se 30, vaikka Blues tipahtaisikin pois. Arkipeleissä tullaan aina myöhään takasin kotiin, vaikka pelattaisiin vain Tampereella, Turussa tai Porissa.
   
 21. Guru Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  En ole huolissani Juha Vuoren parisuhteesta. Mutta toivon totisesti ettei mies ala nukkumaan sohvalla säännöllisesti. Ihan siitä samasta syystä kuin miksi en toivo pelaajienkaan tekevän näin.
   
 22. Mentos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Provoviestit & Ylilyönnit
  Lainaus:
  Ei ole. Toisaalta nimeä ei löydy pelaajalistasta ( Joukkue | Rauman Lukko | Edustus ), joten 1+1 lienee edelleen 2.

  Linkki vie siis Lukon kotisivuille.
   
 23. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  SK:ssa tänään.

  Viikolla 18 joukkue kokoontuu ja siitä alkaa rääkki, jonka tarkoituksena on, että pelaajan kuntohuippu osuu playoffeihin.

  Lukko on joukkue joka hallitsee kiekkoa ja peliä.

  On haluttu pelaajia, jotka sitoutuu. Pelitapaan mahtuu myös älykkyys ja luovuus, vaikka on kurinalaista. Vuori haluaa fyysisen ja henkisesti vahvan joukkueen. Kahdesta tasavahvasta joukkueesta voitta se kummassa on enemmän sitoutuneita pelaajia.

  Viime kaudella oli viisi kentällistä, ensi kaudella kuusi. KeuPa yhteistyö tiivistyy. Tarvitaan kilpailua pelipaikoista.

  Siinä referoituna sivun juttu. Kuulostaa hyvälle, todella hyvälle. Taas on otettu askel "ammattimaisempaan" suuntaan. Nähtäväksi jää miten homma lähtee liikkeelle.
   
 24. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Tosin viidesta kentällisestä vain kolme pelasi liigaa.
   
 25. Okkul Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ja maajoukkueet
  Kaikista Vuoren kommenteista huokuu että nyt on tekemisen meininki. Asenne vaikuttaa olevan kohdillaan ja varmaan tarttuu pelaajiin ja muuhunkin organisaatioon. Kommentit on asiallisia eikä mukamas hauskoja anekdootteja.

  Hyvin positiivinen kuva on tullut näistä alkumetreistä. Toivottavasti näkyy myös kentällä. Vuoren ja uuden joukkueen kannalta olisi tärkeää heti kauden alussa onnistua voittoja napsimaan niin saa yleisön tuen ja työrauhan.

  Menestystä haetaan heti ensikaudella ja niin pitääkin.