Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Juha Vuori, Rauman Lukon päävalmentaja

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana JZZ, 01.01.2012 klo 18.04.

 1. Jyty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  käyttää lehväslukkoa logonaan.
  Kyllä Vuori on tehnyt hyvää työtä päävalmentaja-aikanaan. Otteissa on eri meininki, mitä edellisen pääkäskijän aikana ja tämän erottaa kentältä ihan jokainen näkökykyinen ihminen.

  Hieman rohkeasti heitän sellaisen kommentin, että Lukko olisi kerännyt pisteitä aivan liigan kärkivauhtia tämän vuoden puolella, mikäli maalivahtipeli olisi onnistunut.
   
 2. hjalmar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
  Tämäkin on jotain uutta, että kerrotaan jo edellisenä päivänä tai viimeistään ottelupäivän aamuna, millä kokoonpanolla Lukko seuraavan pelinsä pelaa. Ei se vaan Uraman aikana noin ollut.

  Tiedä sitten häntä, mikä strategia tässä avoimemmassa tiedotuksessa on takana. Hyvin näyttää kuitenkin kutinsa pitäneen.

  Mitä itse Blues- pelin kokoonpanon tulee, niin harmittelen kovasti, ettei Lauri Tukonen ole vielä pelikuntoinen. Perttu ja Late ovat kuitenkin kuin paita ja kyynärpää.

  Toinen huomio on, että Blues-ketjun puolella toivotaan kovasti, ettei ainakaan Lukko ole sääleissä vastassa. No kohta saadaa tietää mitä, missÄ ja milloin.
   
 3. Karajan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko & Boston Bruins
  Nyt sitten Vuoren pesti päävalmentajana takana ja paluu kakkoseksi edessä. Vähän mietityttää se että miten mies osaa tehtäväänsä suhtautua. Alkaako ärhentely RDn kanssa vastoinkäymisten hetkellä kuten ilmeisesti Uraman kanssa kävi. Dufva on tarpeen tullen kova diktaattori joka vaatii lähes mahdottomia ja vie pelaajia äärirajoille menestyksen tiellä, se ei ole ihan tuttu ilmiö Raumalla viime vuosina. Ja paska tietenkin kaadetaan yksin päävalmentajan niskaan jos homma ei pelaa.

  Toivottavasti RD saa tarvitsemansa työrauhan ja avun, jotta Raumalla nähtäisiin vuorostaan Dufvan näköinen, menestyvä Lukko!
   
 4. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Uraman kanssa riidat taisivat johtua peliesityksistä. Urama analysoi läppäriltä tilastoja ja Vuori peliä jota oli katsonut. Kärjistäen. En usko että Dufvan kanssa tulee mitään ongelmaa Vuorella olemaan
   
 5. 1963 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Dufvalla on sellaiset meriitit, että Vuoren kannattaa pysyä ruodussaan. Sama koskee koko Lukon organisaatiota. Näytöt viime kädessä ratkaisee ja niitä Dufvalla on paljon.
   
 6. masaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FC Hiekkaa Vaginassa
  vähän kuulosti huonolta

  Vuoren kommentti pelaajista, että noin niinkuin pähkinänkuoressa: "ei voinut kulkea, kun en saanut itse koota porukkaa, eikä porukka taistellut riittävästi."

  Kysyn nyt ihan viattomasti? Eikö valmentajan hommiin kuulu se motivaation kaivaminen ja taisteluhengen luominen? Millä vitulla Suikkanen sen rakensi Turkkusseen sillä budjetilla?

  Älä, Vuori, rupea syyttämään joukkuetta jostakin joka sinun olisi pitänyt tehdä ITSE!


  Kyllä valmentajan hommiin kuuluu muutakin kuin kentällisten valitseminen. Rosterin valinnoissa Vuori oli kyllä hyvä, mutta motivointi ei näytä olevan vielä ihan hallussa...
   
 7. Tifosi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  People's Front of Judea
  Lainaus:
  Kannattaisi joo, mutta pysyykö ne? Ei taida olla ihan ruodussaan pysyvää joukkoa.. tai tällaisen käsityksen olen saanut.
   
 8. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Onko tämä se sama Vuori, jolle oltiin täällä muutama sivu sitten sorvaamassa päävalmentajasopimusta ensi kaudeksi?
   
 9. Becksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Painu vittuun.
   
 10. Tifosi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  People's Front of Judea
  Lainaus:
  Henk. koht. vetosin tuohon lukon organisaation asioihin sotkeutumiseen,
   
 11. -OO- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Minusta tuota Suikkasta on turha aina ottaa vertailukohdaksi, kun ensinnäkin kyseessä on kyllä aika poikkeuksellinen valmentaja mutta myös joukkueet ja tilanteet on aina vähän erilaisia. Eli voi olla että esim. tuo TPS:n porukka 2008-2009 ei ollut välttämättä väärin koottu ja täynnä paskalla asenteella pelaavia fleguja vaan ongelma oli enemmänkin valmennuksessa, ja Suikkanen tuli vaan korjaamaan sen (vähän kärjistettynä). Jos taas joukkue on jo alun perinkin koottu väärin ja porukassa on huonolla asenteella pelaavia laiskottelijoita ym. diivailijoita ja joukkuehengen myrkyttäjiä niin välttämättä minkäänlainen ihmemies ei pysty tuollaisen joukkueen kurssia kääntämään - ei edes Suikkanen. Jos katsoo näitä valmentajaa vaihtaneita seuroja niin huomattavasti useammin tulos on jäänyt laihaksi kuin että tuloksena olisi Suikkasen ja TPS:n kaltainen menestystarina.

  Kyllähän tuota täälläkin on puitu läpi kauden että tuo Lukon joukkue ei ole tasapainoinen ja hyvin koottu, ja kyllähän se ihan totuus on. Valmentajan tietysti pitäisi pystyä sytyttämään joukkue ja saada paska asenne kitkettyä pelaajista pois mutta jos joukkuehenki on paska, iso osa joukkueesta fleguja paskoja joita ei vaan kiinnosta pelata vaikka valmentajaksi tulisi itse jumala, ja reservissä ei ole enää varamiehiäkään että saisi nuo asennevammaiset penkitettyä niin vitunkos teet. Kyllä ne perustavaa laatua olevat virheet on tehty siinä vaiheessa kun Lukkoon on hankittu pelaajia, ja kesken kauden tulleen valmentajan on vaan yritettävä tulla toimeen sen porukan kanssa mikä hänellä on käytettävissä. Kyllähän tuo Lukon peli parempaan suuntaan meni kun Vuori tuli valmentajaksi, enkä minä sanoisi että Vuori olisi pahasti epäonnistunut. Mutta nyt oli vaan jaettu niin paskat kortit käteen että niillä ei tämän kummempaa peliä saanut aikaiseksi.
   
 12. Isorumailkeä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anonyymit kotikiusatut
  Lainaus:
  Tässä tuli vain sellainenkin mieleen, että olisiko tulos ollut parempi, jos valmentajanvaihdos olisi tehty aiemmin. Jotenkin sellainen olo jäi, että aika loppui vähän kesken. Silti, olosuhteet ja lähtökohdat huomioiden Vuoren työ oli tasoa OK. Puolivälieräpaikka olisi ollut OK+, välieräpaikka jo melkein kiitettävä suoritus. Finaalipaikka olisi ollut verrattavissa Jeesuksen toiseen tulemiseen.
  Lainaus:
  Luetun ymmärtämisessä vikaa?
   
 13. Villi-Länsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Anaheim Ducks, Leijonat, Real Madrid
  Vuorelta vietiin kaikki resurssit. Käskettiin pärjät tuolla joukkueella. Sitten sitä vielä kavennittiin kun Hupi ja Samuli vedetiin rahoiksi. Vuori olisi varmasti pystynyt hankkimaan pelaajia joka olisi sopinut tähän hänen linjaukseen. Esim. Eero Elo ja muuta muu turisti olisi saanut katsella tuota sääli sarjaa katsomosta jos Vuori olisi saanut resursseja. Lukko alkoi satsamaan jo kauteen 2012-2013 kun Urama erottiin. Hieman kritisoin johtoa ja totean, että ratkaisu oli väärä. Jokainen kausi pelataan loppuun ja tehdään ne valmentajan vaatimat siirrot.

  Juha Vuori teki hyvää jälkeä Lukossa. Kierätti pelaajia, loi hyvää henkeä ja toi tärkeitä voittoja. Uskoi omiinsa ja luotti pelityyliinsä. On nyt nähnyt Uraman opit ja seuraavaksi vuorossa on Riston opit. Jos omaistaa siitä puoletkin ja osaa hyödyntää omat oppinsa amerikasta ja jotain vivahteita Uramasta niin on meillä kova päävalmentaja ehdokas seuraamaan Riston jalanjälkiä kun sen aika koittaa. Vuori tietää nyt mitä on valmentaa liigajoukkuetta Päävalmentajana ja valmiimpi ensi kerralla.

  Lainaus:
  Edellä mainitut käski suksia vittuun ja minä hommaan vaikka sukset jos jää siitä kiinni. Naura vielä kun voit.
   
 14. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Jos kommentoin sinun ja muutaman muun kirjoittajan täysin epärealistisia kuvitelmia, on ihan turha vetää hernettä siitä nenään.

  Lukon hallitus teki selkeän päätöksen erottaessaan Uraman, kaudelle 2011 - 12 ei satsata enää vaan keskitytään Dufvan aikakauteen. Vuori tiesi tämän, pelaajat tiesi tämän, mutta osa faneista eivät halunneet hyväksyä ilmiselvää totuutta.

  Vuori pääsi valmentamaan täysin ilman paineta, hänellä oli vain voitettavaa. Hän pääsi antamaan näyttöjä päävalmentajan kyvyistään, jotka osoittautuivat varsin kevyiksi. Ei ollut johtajuutta tärkeimpien pelaajien silmissä, penkittäminen, katsomossa istuttaminen tai mediassa haukkuminen ei ole johtajuutta. Pelitavallisesti hän ei hyödyntänyt joukkueen vahvuuksia vaan ajoi väkisin omaa pelitapaansa läpi.
   
 15. Isorumailkeä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anonyymit kotikiusatut
  Trolli palaa rikospaikalle.
  Lainaus:
  Kerrotko lisää siitä, että Vuorella ei ollut johtajuutta tärkeimpien pelaajien silmissä, kun kerran tunnut asian hyvin tuntevan. Ja tähän ei riitä vastaukseksi se, että "olen kuullut pelaajien läheltä". Nimiä tiskiin, kiitos. Eikä Raumalla ole sellaista tilannetta, jossa valmentaja pääsisi valmentamaan ilman paineita.

  Kumman usein penkittämistä, katsomossa istuttamista ja/tai mediassa haukkumista käytetään ja useimmiten silloin puhutaan joukkueen herättämisestä. Ilmeisesti se on sallittua vain silloin, kun kyseessä on kokenut valmentaja. Ei sillä, en minäkään erityisemmin pelaajien julkisesta haukkumisesta pidä enkä sitä arvosta.

  Mitä tulee pelitavan sisään ajamiseen, niin jokainen valmentaja pyrkii ajamaan sisään oman pelitapansa. Jos ei, niin miksi joukkueella yleensä on valmentaja?

  Kova tarve lainaamallani nimimerkillä on yrittää lytätä Vuori. Syytä voidaan vain arvailla.
   
 16. Akke P. Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Pidän näkemyksiäsi keskimäärin asiantuntevina. Tässä viestissäsi - ja ylipäätään tavassasi käsitellä Juha Vuorta - on kuitenkin paljon kummastusta herättävää. Mielelläni lukisinkin lisää esim. yllä näkyvistä asioista.
   
 17. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Johtajuuden puute näkyi Lukon pelissä, sen taso ei noussut valmentajan vaihdon myötä mitenkään merkittävästi. Lukolla oli kuitenkin laadukas pelaajamateriaali, sijoitus ei vastannut materiaalia.

  Vuori tiesi alusta lähtien että hän joutuu toimimaan sillä joukkueella minkä Urama on koonnut. Eikö olisi järkevää tällaisessä tilanteessa pyrkiä rakentamaan pelitapa kyseisen joukkueen vahvuuksien kautta?
   
 18. ICE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Silkka fakta on kuitenkin se, että Vuori keräsi merkittävästi paremman piste/peli saldon mitä edeltäjänsä. Tämä ei ole mitenkään itsestään selvää, että valmentajan vaihdos edes tuollaista muutosta aiheuttaa.
   
 19. Erämaan kettu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Instituutio
  Lainaus:
  Kuinka monta Lukon peliä näit Uraman / Vuoren alaisuudessa tällä kaudella? Joukkueen peli-ilme muuttui todella paljon, mikä näkyy myös tuloksissa (pisteet/ottelu). Valitettavasti valmennus teki virheen yrittäessä väkisin peluuttaa Norosta huippukuntoon. Tuo oli suurin yksittäinen syy siihen että säälien kotietu jäi saavuttamatta.
   
 20. Akke P. Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:

  Siis hetkinen... Näinkö kevyillä argumenteilla oletkin liikkeellä? Nyt petyin. Raskaasti.
   
 21. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Urama 33 peliä, 41 pistettä ~1,24p./ ottelu
  Vuori 27 peliä, 40 pistettä ~1,48 / ottelu.

  Eli mikäli Vuori olisi valmentanut koko kauden Lukko olisi saavuttanut 89 pistettä ja olisi ollut 8. runkosarjassa.
   
 22. vero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Jos olisin raumalainen, voisin kysyä TF:ltä ne seikat, jotka erottavat Karri Kiven ja Juha Vuoren? Mutta kun en ole, niin en kysy.
   
 23. Rommeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Pale Knuckles - EASHL
  Lainaus:
  Kiven punotus muistuttaa enemmän Tapio Levoa?

  TosiFanin kanssa on kyllä mukava keskustella, kun kaveri haluaa aina sen viimeisen sanan ja ilmeisesti nauttii vänkäämisestä, vaikka heti kärkeen tajuaisi itsekin olevansa väärässä.

  Laitetaanpa nyt kuitenkin TF:lle sellainen juttu, että 8. sijalta Lukon olisi ollut huomattavasti helpompi ponnistaa jatkoon. Niin ja olisiko pistekeskiarvo mahdollisesti voinut olla jopa korkeampi, jos olisi vetää treenit jo viime keväästä saakka omaan tahtiinsa? Ainakin tuo kuntopuoli tuntui meinaan olevan yksi Lukon selkeistä heikkouksista. Erämaan Ketun maininta Norosen peluuttamisesta "väkisin" on myös ihan hyvä pointti.
   
 24. Isorumailkeä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anonyymit kotikiusatut
  Lainaus:
  Lainaus:
  Periaatteessa näin, mutta tämä on "mutkat suoriksi"-tulkinta. Vastaavasti voidaan tulkita, että Lukko keräsi 20% enemmän pisteitä per ottelu. Ei mitenkään vähäinen kasvu. Sijoitus ei vastannut materiaalia. No ei. Oikea paikka materiaalin perusteella olisi ollut sijoilla 6-8. JOS kaikki olisi mennyt nappiin alusta alkaen, olisi joukkue saattanut tapella paikasta neljän kärjessä.
  Lainaus:
  Sikäli mikäli vanhat merkit paikkansa pitävät, niin en olisi mitenkään vakuuttunut siitä, että joukkue on Uraman kokoama. Se lillukanvarsista. Aika vaikea on lähteä rakentamaan pelitapaa joukkueen vahvuuksien kautta tilanteessa, jossa niitä ei ole. Muutama hyvä yksilö, vuotava puolustus, keskinkertainen maalivahtipeli ja tehoton hyökkäys höystettynä henkisellä lamalla. Revi siitä. Itse näen asian niin, että tällöin on kaikkein paras vaihtoehto lähteä valmentamaan valmentajalle tutulla selkärangassa olevalla sabluunalla ja ohjata sitä kautta joukkue pois heikoilta hangilta. Peli-ilme ja joukkueen henkinen tila muuttuivat selkeästi positiiviseen suuntaan, pelaamisessa alkoi näkyä selkeää järjestelmällisyyttä ja tulokset paranivat. Eivät kuitenkaan riittävästi, joten lopputulos on nähtävissä. Toistan aiemmasta viestistäni sen, että näin jälkikäteen katsottuna Vuorella loppui aika kesken.
  Lainaus:
  Kiven nousu ykkösvalmentajaksi oli tiedossa jo kauan sitten ja Kivi on pystynyt sitä kautta rakentamaan pakettia pidempään. Vuori nostettiin kesken kauden ykköseksi pelastamaan se mitä pelastettavissa oli. Lähtökohdat ovat hieman erilaiset.
   
 25. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  No niin, jo on järkevä kysymys. Minusta on turha lähteä vertailemaan valmentajia, jotka ovat uransa eri vaiheissa. Miksi ei samantien verrata Vuorta ja Jukka Jalosta?