Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
Minusta jotain herätystä on kuitenkin tehtävä. Esim. IPK:sta Pikkarainen, Kinnunen, Knuutinen???
Iisalmestahan se ratkaisu löytyy :D Ei helvetissä ketään enää sieltä!
 

"Tiesin, että tämä saatanan peli alkaa jossain vaiheessa. Se alkoi meidän ensimmäisen sensaatiovoiton jälkeen", Tamminen vuodatti ottelun tauottua.

Uncle Ben

Jäsen
Entäs Jake Newton?
Mikä tuo Jake Newtonin nykyinen tilanne mahtanee olla. Ymmärtääkseni meno JYPissä ei mitään ihan maagista ollut, josko nyt ei ihan huonoakaan. Piti siirtymän Ruotsiin täksi kaudeksi, mutta jo pari kuukautta sitten Oskarshamn oli antanut luvan etsiä uutta seuraa. Vaikuttaisi, että sitä uutta seuraa ei ole löytynyt, mutta ei hän ilmeisesti Oskarshamnissakaan ole pelannut. Vähän omituinen tilanne, mitä syitä taustalla sitten lieneekään.

Onhan näitä muitakin liigasta tuttuja nimiä tietenkin vielä vapaana. Cade Fairchild esimerkiksi, jos hänen uransa jatkuisi Euroopassa, niin tässä verorajan tietämillä saattaisi hänkin olla sopimusta hakemassa. Colby Robak pelasi viime kaudella Sportissa, mutta kausi päättyi jo aikaisin loukkaantumiseen. Mikä lienee miehen pelikunto tällä hetkellä. Kunnossa olleessaan olisi varmasti jämäkkä vahvistus, joskaan ei erityisen offensiivinen pakki, vaan enemmän tuollainen allround-mies. Kyle Quincey on myös ilman sopimusta, hän ei tosin oikein kuulosta KalPan pelaajalta. Tietysti Mathew Maionen mahdollisesta uudesta osoitteestakaan ei ole vielä kuulunut, luulisi KalPan hänen suunnitelmiaan kyselleen.

Mitä lie Kalpa aikoo Huttusen suhteen? Pakkien ollessa terveenä Huttunen taistelee 6.-7. pakin roolista.
Niin, nyt Gröndahlin poistuttua Huttusen asema tietysti vähän muuttui. Pakkivahvistusta ollaan hakemassa ulkopuolelta, mutta tuskin kuitenkaan useampaa kuin yhtä miestä, joten Huttuselle saatettaisiin hyvinkin loppukauden soppari tehdä.
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kalpa on profiloitunut lievästi sanoen varovaksi organisaatioksi
  • Valmentajia ei uskalleta irtisanoa
  • Kesken kauden ei koskaan oteta ns. nimimiehiä täydentämään joukkuetta.
Jari Laukkanen ja Tuomas Tuokkola. Ei tietysti mitään jos vertaa 90-luvun Jokereihin.

Ja viime kaudelta ns. nimimies Pikkarainen.
Ei toki mikään J-M Aaltonen.

Edit: Kyllä tuo ylivoima tarvitsi yhden "Brendl:in" ja "Adam Andersonin" jos vanhoja koodinimiä saa vielä käyttää.
 

IJR79

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
Reilut 2 kentällistä liigatason ukkoja koossa ja sitten on tämä osasto "junnut / Mestis". Tuohonko on oikeasti lyöty 2,2 miljoonaa kiinni? Loukkaantuneissakaan ei ole kuin Ikonen, Perhonen ja Keränen.

Helpottaisi paljon jos jostain löytyisi sentteri, laituri ja pakki. Kaikki ihan tekijämiehiä, eikä mitään arpoja.
 
Viimeksi muokattu:
You can't trust a man whose loyalty has a price

JOFAKKI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Nyt taas mennään sillä, että muutoksia ei kentällisen tehdä. Voi olla hyväkin ratkaisu, mutta noilla kentällisellä ei paljoa onnistumisia ole tullut.

Vaikka kuinka toivoisi jo voittoa, niin väkisinkin epätoivo jyllää päälle. Yleisökin alkaa äänestämään jaloilla. Nyt ei oikeistaan tasapelikin riitä, vaan onko tultava kolmen pisteen voitto.

Tilanteen pelastaa enää Maionen + kärkihyökkääjän sopimukset. Muuten jo huolestuttaa tulevat pelit(mm. Jukurit) ja niiden yleisömäärä.

Pikkarainen olisi ollut tänään hieno markkinointikikka ja tuonut ylivoimaan maalinedustalle toimintaa. Mutta hiljaista on, ihan kuin toimiston väki olisi lomalla.
 

Grabovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tämä tragedia, että tuotetaan NHL-pelaajia ja paljon voittoa omistajille, ei pidemmän päälle jaksa innostaa, jos joukkue ei ole kilpailukykyinen. Nyt se ei ole sitä, korjaantuuko edes parilla ukolla. Sikäli hyvä, että jatkosopimusta ei ole kovin monella pelaajalla.
 

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
KalPa on käyttänyt 2,2 VITUN MILJOONAA tähän Suomi-sarja joukkueeseen. Joten turpa kii. Näillä mennään. Miettinen ja Sucksman tulee, OK?
 

"Tiesin, että tämä saatanan peli alkaa jossain vaiheessa. Se alkoi meidän ensimmäisen sensaatiovoiton jälkeen", Tamminen vuodatti ottelun tauottua.

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
SS:n haastattelu. Miettinen kertoo, että Huttusella valtavasti potentiaalia ja on tärkeä osa joukkuetta. Siksi jatkosopimus.

Tämä kausi alkaa olla täysi farssi! Valmennus ja seuran johto tekee päätöksiä, jotka ajavat seuran vahvaan alamäkeen ja puhutaan juhlakaudesta!!!
Pitää ehdottomasti laittaa Sebokille ja TOKI Miettiselle pitkät jatkot kans. On potentiaalia perkele.
 

"Tiesin, että tämä saatanan peli alkaa jossain vaiheessa. Se alkoi meidän ensimmäisen sensaatiovoiton jälkeen", Tamminen vuodatti ottelun tauottua.
Pitää ehdottomasti laittaa Sebokille ja TOKI Miettiselle pitkät jatkot kans. On potentiaalia perkele.
Ja Nuutiselle. Maksetaan mielellään paljon extraa, ettei kukaan vaan vie tuota kiekkovirtuoosia meidän silmien edestä!

Huttusen sopimuksen kanssa pystyn elämään, kunhan saadaan se kärkipakki joukkueeseen ja Huttunen pääsee realisoimaan potentiaaliaan seiskapakin tontille. Tuskin nimittäin on kallis lappu.

Maju-tauon aikana vähintään hyökkääjä ja pakki sisään, jos jotain aiotaan vielä pelastaa. Tarpeeksi kun annetaan eteen pisteissä, niin sama olla hankkimatta ketään.
 

JOFAKKI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Huttusen sopimus oli varmaan se, josta Saksman oli juhlapelissä puhunut. Jos uusia vahvistuksia olisi tulossa, niin heidän pitäisi liittyä heti alkuviikosta joukkueeseen, että ehtisivät harjoitella tauon aikaan joukkueen mukana.

Kyllä tässä semmoinen maku on, että näillä mennään. Tommi ajaa itsensä tilanteeseen, jossa potkut on ainoa vaihtoehto ja se tietää Tommin valmentajauran loppua.

Toki Huttusen sopimuksen voi hyväksyä, jos uusia miehiä vielä tulee, mutta onhan tuo nyt nähty, että Otto ei tätä joukkuetta tule pelastamaan.
 

Pande30

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kyllä KalPa hakee tällä hetkellä ainakin yhtä puolustajaa Huttusen lisäksi. Sen sijaan en tiedä on ketään hyökkääjää edes tarkoitus hankkia ellei lisää loukkaantumisia tule.
 

Partakus

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Vaikeutui ainakin Maijonen mahdollinen kosiskelu Koiviston loukkaantumisen myötä, kun Växjön kerran huhuttu olevan molempien perässä. No eihän sitä tokkiinsa tiiä vaikka ois mustetta paperissa kassakaapissa...
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Mitä vittua KalPa? Eikai aikuisten oikeasti Hudelle jatkoa ole tehty? jopa huonompi kuin The Konsta Mäkinen. Hidas, kankea, ei pelisilmää, sijoittuu huonosti, vedot päin helvettiä, syötöissä ei tolkkua, pehmeä ja kaiken lisäksi kokonaisvaltaisesti paska. Ainoa positiivinen seikka tuommoinen juopon näköinen apina.
 

Veljkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Winnipeg Jets, Leijonat, #18, #44, #29
Puhdasta maalintekijää tämä organisaatio on kaivannut jo ties kuinka kauan. Sellaista, joka ei ole aina liikaa riippuvainen muista, vaan osaa laukoa limppua reppuun ilman hopeista tarjotinta. Taitaa vaan maksaa muutaman oravannahkan liikaa.
 
"Uusi slovakiasta tullut puolustaja Maione tullee olemaan floppi.
Lihava kuin mikä, eikä todellakaan jaksanut luistella jäiden päätteksi ollutta reeniä alkuunkaan. Oli vielä kehityskeskustelussa Kapasen ja apuvalmentajan kanssa jäiden päätteeksi." - Tappara-fani
Minun on hieman hankala nähdä, että kiekkomaailmassa olisi jokin suuri joukko vapaita ykkössenttereitä, ykköspakkeja yms., jotka juuri tällä hetkellä haluaisivat kilvan tulla loppukaudeksi KalPaan. Itse alkaisin vähitellen suuntailla katseita jo tulevaan. Uskon, että näin on toki tehtykin. Käytännössä tämä tarkoittaisi ainakin jonkinasteista tyhjennysmyyntien valmistelua. Mahdolliset tammikuun lähtijät on hyvä kartoittaa. Sopimuksensa viimeistä kautta pelaavat kalliit alisuorittajat, kuten Janne Keränen, Ryan Wilson ja Matti Järvinen, voisivat vielä löytää uuden vaihteen kaudelleen jossain toisessa ympäristössä. Eero Kilpeläinenkin voisi olla käytännöllinen täydennys tai loukkaantumisten paikkaaja kevääksi jollekin laadukkaalle länsieurooppalaiselle joukkueelle.

Korvaavia pelaajia täytyisi tietysti saada - mielellään muualtakin kuin Iisalmesta. Näiden kohdalla on kuitenkin pidettävä huolta, että kaverit voivat jatkaa KalPassa myös ainakin ensi kaudella. (SaiPan kevään 2017 kohtaloa kannattaa tietysti välttää. Silloinhan muutaman myydyn ukon tilalle jouduttiin hakemaan täydennyksiä jopa A-nuorten poppariosastolta, kun samaan aikaan päälle iski lähes käsittämätön loukkaantumiskierre.)

Tällaisista kokeneiden onnistuneista poismyynneistä tai vuokrauksista tulee mieleeni Jukka Voutilaisen vaihto Arttu Ilomäkeen. Voutilainen pelasi kevään 2014 Tapparassa ja hänestä vaihdossa saatu tuleva maailmanmestari loppukauden sekä seuranneen kauden KalPassa. Savolaiskannattajien halveksuma Voutilainen johti sitten keväällä ykkösketjua Tapparan finaalijoukkueessa. Ilomäen ura lähti hienosti nousuun Kuopiossa. Tällaisia kaikkia osapuolia hyödyttäviä vaihtokauppoja soisi nähtävän jatkossakin. Ehkä niin tapahtuukin jo melko pian.
 
snake70 kirjoitti: "JOS lehmällä olisi pyörät niin se olisi maitoauto.”
Pakkipari kirjoitti: "Väärin. Jos lehmällä olisi pyörät, niin silloin se olisi lehmä jolla on pyörät."
(Keskisuomalaista laatudialogia JYP-KalPa-ottelukeskustelussa 5.2.2010 JYPin 5-2-voiton huumassa)

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Kale, Wild ja Flyersin Ville.
Jos nyt ajatellaan ihan myynnillisesti niin esimerkiksi Maione olisi varmasti täsmähankinta. Niin sanotuille hyvän päivän faneille ei mitään merkitystä miten Kiinan seikkailulla on käynyt jos vaan Majoneesi-Matti tulee parta hulmuten takaisin Niiralaan. Siellä saattaisi taas aina helppoa IFK:takin vastaan olla jatkossa enemmän katsoja kuin eilisessä ottelussa.
 
"Veljmiehet - Kausi 6. Voi veljet!" *****
- Kannes Hapanen / Iltasheisse

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa 20-21: PELATAANKO VAI EI!?
Mahdolliset tammikuun lähtijät on hyvä kartoittaa. Sopimuksensa viimeistä kautta pelaavat kalliit alisuorittajat, kuten Janne Keränen, Ryan Wilson ja Matti Järvinen, voisivat vielä löytää uuden vaihteen kaudelleen jossain toisessa ympäristössä
Minun kirjoissa Järvinen ei ole ainakaan alisuorittanut. Vetänyt oikeastaan odotusten mukaisesti alkukauden.
 
#Freenahkis / #nahkisDidNothingWrong / #MakeJatkoaikaGreatAgain / #NotMyModerators
311218 / 191019 / 151119

Dragon's Den

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS
Itse alkaisin vähitellen suuntailla katseita jo tulevaan. Uskon, että näin on toki tehtykin. Käytännössä tämä tarkoittaisi ainakin jonkinasteista tyhjennysmyyntien valmistelua.
Jos tässä vaiheessa, kun suoraan playoff-paikkaan on 11 pistettä ja kymmenen joukkoon pääsyyn 5 pistettä matkaa, seurassa valmistellaan tyhjennysmyyntejä, ei seurassa uskota oman tekemisen laatuun. Siinä tapauksessa pelkät tyhjennysmyynnit eivät tuota kurssia oikaise, vaan vaaditaan koko joukkueen voimakasta ravistelua valmennusta myöten mätien omenien tiputtamiseksi kyydistä.

Toisin sanoen en siis näihin tyhjennysmyyntien valmisteluihin vielä tässä vaiheessa usko. Eiköhän tämä kausi, ja Tommi Miettisen valmennusura, yritetä kaikin keinoin pelastaa. Toki sen kuuluisan paniikkinappulan painaminen ei kaukana ole, jos maajoukkuetauon jälkeen joukkue jatkaa nykyisen kaltaista kyntämistään.
 
"Herkkähipiäisimmille niin kutsutuille hyvän päivän faneille kausi voi olla jo ohi." KalPan kotisivujen Ilves-kotiottelun otteluraportti 20.9.2013
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy