Joukkueen rakennus kaudelle 2019–2020

  • 440 923
  • 1 569

IJR79

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
Reilut 2 kentällistä liigatason ukkoja koossa ja sitten on tämä osasto "junnut / Mestis". Tuohonko on oikeasti lyöty 2,2 miljoonaa kiinni? Loukkaantuneissakaan ei ole kuin Ikonen, Perhonen ja Keränen.

Helpottaisi paljon jos jostain löytyisi sentteri, laituri ja pakki. Kaikki ihan tekijämiehiä, eikä mitään arpoja.
 
Viimeksi muokattu:

JOFAKKI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Nyt taas mennään sillä, että muutoksia ei kentällisen tehdä. Voi olla hyväkin ratkaisu, mutta noilla kentällisellä ei paljoa onnistumisia ole tullut.

Vaikka kuinka toivoisi jo voittoa, niin väkisinkin epätoivo jyllää päälle. Yleisökin alkaa äänestämään jaloilla. Nyt ei oikeistaan tasapelikin riitä, vaan onko tultava kolmen pisteen voitto.

Tilanteen pelastaa enää Maionen + kärkihyökkääjän sopimukset. Muuten jo huolestuttaa tulevat pelit(mm. Jukurit) ja niiden yleisömäärä.

Pikkarainen olisi ollut tänään hieno markkinointikikka ja tuonut ylivoimaan maalinedustalle toimintaa. Mutta hiljaista on, ihan kuin toimiston väki olisi lomalla.
 

Grabovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tämä tragedia, että tuotetaan NHL-pelaajia ja paljon voittoa omistajille, ei pidemmän päälle jaksa innostaa, jos joukkue ei ole kilpailukykyinen. Nyt se ei ole sitä, korjaantuuko edes parilla ukolla. Sikäli hyvä, että jatkosopimusta ei ole kovin monella pelaajalla.
 

JOFAKKI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Huttunen sai sopimuksen loppukaudeksi! Se niistä vahvistuksista. Joukkue on valmis taistelemaan TPS:n ja Sportin kanssa viimeisistä sijoista!!!
 

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
KalPa on käyttänyt 2,2 VITUN MILJOONAA tähän Suomi-sarja joukkueeseen. Joten turpa kii. Näillä mennään. Miettinen ja Sucksman tulee, OK?
 

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
SS:n haastattelu. Miettinen kertoo, että Huttusella valtavasti potentiaalia ja on tärkeä osa joukkuetta. Siksi jatkosopimus.

Tämä kausi alkaa olla täysi farssi! Valmennus ja seuran johto tekee päätöksiä, jotka ajavat seuran vahvaan alamäkeen ja puhutaan juhlakaudesta!!!
Pitää ehdottomasti laittaa Sebokille ja TOKI Miettiselle pitkät jatkot kans. On potentiaalia perkele.
 
Pitää ehdottomasti laittaa Sebokille ja TOKI Miettiselle pitkät jatkot kans. On potentiaalia perkele.
Ja Nuutiselle. Maksetaan mielellään paljon extraa, ettei kukaan vaan vie tuota kiekkovirtuoosia meidän silmien edestä!

Huttusen sopimuksen kanssa pystyn elämään, kunhan saadaan se kärkipakki joukkueeseen ja Huttunen pääsee realisoimaan potentiaaliaan seiskapakin tontille. Tuskin nimittäin on kallis lappu.

Maju-tauon aikana vähintään hyökkääjä ja pakki sisään, jos jotain aiotaan vielä pelastaa. Tarpeeksi kun annetaan eteen pisteissä, niin sama olla hankkimatta ketään.
 

JOFAKKI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Huttusen sopimus oli varmaan se, josta Saksman oli juhlapelissä puhunut. Jos uusia vahvistuksia olisi tulossa, niin heidän pitäisi liittyä heti alkuviikosta joukkueeseen, että ehtisivät harjoitella tauon aikaan joukkueen mukana.

Kyllä tässä semmoinen maku on, että näillä mennään. Tommi ajaa itsensä tilanteeseen, jossa potkut on ainoa vaihtoehto ja se tietää Tommin valmentajauran loppua.

Toki Huttusen sopimuksen voi hyväksyä, jos uusia miehiä vielä tulee, mutta onhan tuo nyt nähty, että Otto ei tätä joukkuetta tule pelastamaan.
 

Pande30

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kyllä KalPa hakee tällä hetkellä ainakin yhtä puolustajaa Huttusen lisäksi. Sen sijaan en tiedä on ketään hyökkääjää edes tarkoitus hankkia ellei lisää loukkaantumisia tule.
 

Introexpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, UKRAINA, LHF
Vaikeutui ainakin Maijonen mahdollinen kosiskelu Koiviston loukkaantumisen myötä, kun Växjön kerran huhuttu olevan molempien perässä. No eihän sitä tokkiinsa tiiä vaikka ois mustetta paperissa kassakaapissa...
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Mitä vittua KalPa? Eikai aikuisten oikeasti Hudelle jatkoa ole tehty? jopa huonompi kuin The Konsta Mäkinen. Hidas, kankea, ei pelisilmää, sijoittuu huonosti, vedot päin helvettiä, syötöissä ei tolkkua, pehmeä ja kaiken lisäksi kokonaisvaltaisesti paska. Ainoa positiivinen seikka tuommoinen juopon näköinen apina.
 

Veljkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, WPGJ, CBJ, Leijonat, #18, #44, #29
Puhdasta maalintekijää tämä organisaatio on kaivannut jo ties kuinka kauan. Sellaista, joka ei ole aina liikaa riippuvainen muista, vaan osaa laukoa limppua reppuun ilman hopeista tarjotinta. Taitaa vaan maksaa muutaman oravannahkan liikaa.
 

A.P.Järvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jyväskylän Lohi
Minun on hieman hankala nähdä, että kiekkomaailmassa olisi jokin suuri joukko vapaita ykkössenttereitä, ykköspakkeja yms., jotka juuri tällä hetkellä haluaisivat kilvan tulla loppukaudeksi KalPaan. Itse alkaisin vähitellen suuntailla katseita jo tulevaan. Uskon, että näin on toki tehtykin. Käytännössä tämä tarkoittaisi ainakin jonkinasteista tyhjennysmyyntien valmistelua. Mahdolliset tammikuun lähtijät on hyvä kartoittaa. Sopimuksensa viimeistä kautta pelaavat kalliit alisuorittajat, kuten Janne Keränen, Ryan Wilson ja Matti Järvinen, voisivat vielä löytää uuden vaihteen kaudelleen jossain toisessa ympäristössä. Eero Kilpeläinenkin voisi olla käytännöllinen täydennys tai loukkaantumisten paikkaaja kevääksi jollekin laadukkaalle länsieurooppalaiselle joukkueelle.

Korvaavia pelaajia täytyisi tietysti saada - mielellään muualtakin kuin Iisalmesta. Näiden kohdalla on kuitenkin pidettävä huolta, että kaverit voivat jatkaa KalPassa myös ainakin ensi kaudella. (SaiPan kevään 2017 kohtaloa kannattaa tietysti välttää. Silloinhan muutaman myydyn ukon tilalle jouduttiin hakemaan täydennyksiä jopa A-nuorten poppariosastolta, kun samaan aikaan päälle iski lähes käsittämätön loukkaantumiskierre.)

Tällaisista kokeneiden onnistuneista poismyynneistä tai vuokrauksista tulee mieleeni Jukka Voutilaisen vaihto Arttu Ilomäkeen. Voutilainen pelasi kevään 2014 Tapparassa ja hänestä vaihdossa saatu tuleva maailmanmestari loppukauden sekä seuranneen kauden KalPassa. Savolaiskannattajien halveksuma Voutilainen johti sitten keväällä ykkösketjua Tapparan finaalijoukkueessa. Ilomäen ura lähti hienosti nousuun Kuopiossa. Tällaisia kaikkia osapuolia hyödyttäviä vaihtokauppoja soisi nähtävän jatkossakin. Ehkä niin tapahtuukin jo melko pian.
 

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Pallo feat. Veljmiehet
Jos nyt ajatellaan ihan myynnillisesti niin esimerkiksi Maione olisi varmasti täsmähankinta. Niin sanotuille hyvän päivän faneille ei mitään merkitystä miten Kiinan seikkailulla on käynyt jos vaan Majoneesi-Matti tulee parta hulmuten takaisin Niiralaan. Siellä saattaisi taas aina helppoa IFK:takin vastaan olla jatkossa enemmän katsoja kuin eilisessä ottelussa.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Mahdolliset tammikuun lähtijät on hyvä kartoittaa. Sopimuksensa viimeistä kautta pelaavat kalliit alisuorittajat, kuten Janne Keränen, Ryan Wilson ja Matti Järvinen, voisivat vielä löytää uuden vaihteen kaudelleen jossain toisessa ympäristössä

Minun kirjoissa Järvinen ei ole ainakaan alisuorittanut. Vetänyt oikeastaan odotusten mukaisesti alkukauden.
 

Dragon's Den

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS
Itse alkaisin vähitellen suuntailla katseita jo tulevaan. Uskon, että näin on toki tehtykin. Käytännössä tämä tarkoittaisi ainakin jonkinasteista tyhjennysmyyntien valmistelua.
Jos tässä vaiheessa, kun suoraan playoff-paikkaan on 11 pistettä ja kymmenen joukkoon pääsyyn 5 pistettä matkaa, seurassa valmistellaan tyhjennysmyyntejä, ei seurassa uskota oman tekemisen laatuun. Siinä tapauksessa pelkät tyhjennysmyynnit eivät tuota kurssia oikaise, vaan vaaditaan koko joukkueen voimakasta ravistelua valmennusta myöten mätien omenien tiputtamiseksi kyydistä.

Toisin sanoen en siis näihin tyhjennysmyyntien valmisteluihin vielä tässä vaiheessa usko. Eiköhän tämä kausi, ja Tommi Miettisen valmennusura, yritetä kaikin keinoin pelastaa. Toki sen kuuluisan paniikkinappulan painaminen ei kaukana ole, jos maajoukkuetauon jälkeen joukkue jatkaa nykyisen kaltaista kyntämistään.
 

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
Ei kai tässä nyt A.P vielä mitään tyhjennysmyyntejä voi alkaa miettimään. 42 peliä jäljellä ja viisi pistettä pudotuspeleihin. Vahvistuksia tuo joukkue pikaisesti kaipaa.
 

A.P.Järvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jyväskylän Lohi
Jos nyt ajatellaan ihan myynnillisesti niin esimerkiksi Maione olisi varmasti täsmähankinta.
Onko olemassa jonkinlaista oletusarvoa sille, että Maione haluaisi pelata juuri KalPassa? Hyvä tietysti, jos on. Itse silti suuntaisin tässä tilanteessa katseeni enemmänkin tulevaan kuin menneeseen.
 

Spuddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, littipeukku IPK:lle, KuPS
Onko olemassa jonkinlaista oletusarvoa sille, että Maione haluaisi pelata juuri KalPassa? Hyvä tietysti, jos on. Itse silti suuntaisin tässä tilanteessa katseeni enemmänkin tulevaan kuin menneeseen.
Onhan tässä tulevaan sunnattu jo Nousiaisen, Riekkisen, Lehikoisen ja miksi ei Vesterisenkin kanssa. Nyt näkisin kuitenkin tarvetta jo tällä kaudella tulokseen pystyvälle pakille. Maione voisi olla sellainen, vaikka viime kuukausien tilanne voikin asettaa kysymysmerkkejä tämän hetken tason suhteen.

Tokihan voi ilmaantua myös And...siis Masuhrin kaltainen löytö jostain, joka voisi ensi vuonnakin KalPassa pelata. Hyvää toivotaan, mutta harvoin sitä priimaa tuppaa tulemaan.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
KalPa
Kyllä minäkin alan olla kohta sitä mieltä että tyhjennysmyynti käyntiin jos kerta panostusta tähänkään kauteen ei Kalpalla ole suunnitteilla. Tämän porukan kurssi ei merkittävästi käänny enää, valitettavasti.
 
Olisihan se aivan käsittämätön onnenpotku, ja jokainen meistä olisi mielissään, jos Maione tänne tulisi. Mutta kuten herra Järvi tuossa aiemmin kirjoittaa, miksi ihmeessä hän tänne tulisi? Ottajia löytyy taatusti kaikista Euroopan sarjoista.

Kalpa tarvitsisi hyvällä itseluottamuksella varustettuja, ratkaisuihin pystyviä pelaajia, jotta tuosta suosta noustaisiin. Tarjolla on käytännössä vain alkukaudella flopanneita.

Tilanne on hankala, koska jonkun pitäisi omilla ratkaisuillaan hilata muidenkin suoritustasoa ylemmäksi. Nykyjengistä ei tällä hetkellä sellaisia pelaajia löydy.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös