Joukkueen rakennus kaudelle 2019–2020

Abugali

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tässä vielä linkki juttuun:


"- Jatkamme pelaajamarkkinoiden aktiivista seuraamista ja meiltä löytyy valmius reagoida nopeasti kun meille sopiva pelaaja löytyy, Saksman päättää. "

Mitenhän Wilsonin tilanne kun ei ole loukkantuneiden listalla mutta ei myöskään tämän päivän kokoonpanossa?
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Mitäs mitäs. Onko tosiaan näin että Gröndahl palaa sporttiin? Ei ooe pariin peliin ollut kokoonpanossa eikä myöskään loukilla. Tänään julkastaan palaava puolustajan sportin sivuilla. Mielenkiinnolla odotan. Huhun asteella siis vahvasti vielä tietenkin mutta olis kyllä iso ryhtiliike oikeeseen suuntaan.
Onko näin? Olisi kyllä lottovoitto KalPalle. Arskan palkan voisi suoraan sijoittaa uuteen hankintaan. Ja se ei voi olla mallia Huttunen.

Mutta tut tänne ketään tuu. Parempi säästellä rahoja vaan. Kuin menestyä urheilullisesti

Ja kappas. Aikainen Joulu! Kiitos KalPa!
 
Viimeksi muokattu:

Nukkemurhaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa & Philadelphia Flyers

P.P.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Tästä varmaan vapautuu hieman pelivaraa budjettiin ja kuten tuossakin todetaan "rahaa on jos sopiva pelaaja löytyy". En osaa arvioida minkä hintaselle pelaajalle verkot on heitetty mutta nyt ei voi hirveesti jäädä säästelemään enää. Varmaan on haluttu katsoa Lappalainen ja Gröndahl vielä alkukauden ja sitten tehdä päätöksiä. Edellinen nostanut tasoaan ja jälkimmäinen jatkanut samaan malliin. Luonteva päätös ja vaikka miten kauniisti muotoilis niin oletettavaan palkkaan nähden hyöty jäänyt todella pieneksi. Nyt vaan jäädään sitten odottelemaan kuka mahtais olla tämä mielestäni jo todella oleellinen pala ja iso hankinta pakistoon.
 
En tiedä miten muut asian näkevät, mutta minun silmiin Wilsonin pelaaminen on ollut sellaista "puolivaloilla" tekemistä koko kauden. Eli jos on vain poppareilla peliesitysten takia, niin ihan aiheesta kyllä on!
Samansuuntaisia havaintoja olen tehnyt minäkin. Wilsonin tulo kaksi vuotta sitten nosti KalPan pohjilta Liigan parhaimmistoon, mutta sen jälkeen ura on ollut tasaisessa alamäessä. On varmasti tärkeä isähahmo joukkueessa, mutta alkavatko kilometrit koneessa tulla täyteen? Jotain vammaa siellä kuitenkin voi olla, koska ukkoa ei näkynyt eilisen ja keskiviikon harjoituksissakaan.
 

Siisel1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen viihdyttävin pelitapa
Valmius reagoida on siis että sukan varressa on rahaa Huttusen viiden vuoden mottipäiseen. Huttunen on ollut Paska-Ariakin huonompi. Missään nimessä ei hänelle muuta kuin adjö ja oli mukava tavata.
 

Siisel1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen viihdyttävin pelitapa
Konstallakin taitaa olla soppari muualle. Siinähän olisi ollut KalPan tyylinen korvaaja Arskalle.
Ostetaan Konsta ulos nykyisestä sopimuksesta!
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
En tiedä miten muut asian näkevät, mutta minun silmiin Wilsonin pelaaminen on ollut sellaista "puolivaloilla" tekemistä koko kauden. Eli jos on vain poppareilla peliesitysten takia, niin ihan aiheesta kyllä on!
Wilsonhan loukkaantui JYPiä vastaan, joku yhteentörmäys oli. Taisi käydä vaihdon tai paro sen jälkeen, peliaikaa 4min. Eli eiköhän ole loukkaantumisesta kyse.

Siitä samaa mieltä, että tekeminen ollut aika heikkoa. Nopeus ei enää riitä lähteä kulmiin juoksemaan kiekollisen perään, mutta silti tekee sitä. Hyökkäyspäässä liian hidas ja kankea, joita mielestäni ensimmäisellä kaudella paikkasi suoraviivaisuudella ja yksinkertaisilla ratkaisuilla, mutta nykyään pelaa kiekolla liian hitaasti ja vaikeasti. Tämä on toki osittain oire koko joukkueen pelistä, niitä helppoja syöttölinjoja on harvoin tarjolla.
 

Pistelinko87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko,Bruins,KHL-Jokerit, kansainvälinen jääkiekko
Eiköhän sieltä IPK:sta joku "potentiaalinen" löydetä. Olisi erinomaista jatkumoa Vartiaisen, Rantaeskolan ja Huttusen värväyksille!
Miten olisi Saku Kinnunen? Mättänyt pakin paikalta kovia tehoja ja on kuitenkin ennenkin KalPassa pelannut.
 

Spuddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, littipeukku IPK:lle, KuPS
Ei oo oletettavasti Rasmus Rissasenkaan sopimus ihan heti päättymässä SHL:ssä, kun sopimus kauteen 21-22 asti ja tälle kaudelle varakapteenina 13 peliin 5 pistettä ja +10.
 

muzakian

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, St.Louis Blues, SiiPe, Koparit, Man City
Katotaan tuo lauantain legendamatsi ja sieltä vaikka Tuohimaa vois tehdä paluun.
 

petete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Kalpa on profiloitunut lievästi sanoen varovaksi organisaatioksi.
  • Staffiin ei oteta kuin Kapasten tuttuja, Kalpan entisiä pelaajia tai muun Kalpa-taustan omaavia henkilöitä (Laine uusin esimerkki).
  • Valmentajia ei uskalleta irtisanoa
  • Kisua ei uskallettu ottaa joukkueeseen, kun dynamiikka sekoaa.
  • Kesken kauden ei koskaan oteta ns. nimimiehiä täydentämään joukkuetta.
Tuntuu viime kauden toisinnolta. Mitään hankintoja tai muutoksia ei tehdä vaan uskotaan, että kyllä se tästä lähtee. Sitten helmikuussa huomataan, että eihän se saatana lähtenytkään. Tämä on juhlavuosi ja kokoonpano on mallia "IPK", ei jumalauta.
 

hessum63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Jokipojat ja SuKiKa
Mitä lie Kalpa aikoo Huttusen suhteen? Pakkien ollessa terveenä Huttunen taistelee 6.-7. pakin roolista. Rohkeasti tukee hyökkäystä. Kuuteen peliin 0+0 ja -6. Oletettavasti pakistoa koitetaan vahvistaa siirtomarkkinoilta. Verkkaripalkalla Huttunen varmaankin pelaisi, mutta jättäisin sopimuksen tekemättä. Miettisellä kova paikka, kun jo teki virheen Kiiskisen suhteen.
 

P.P.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Ei yksi pelaaja koko joukkuetta saa pidettyä pinnalla varsinkin kun kyse oli kuukaudesta. Fakta on että pelitavassa on iso virhe ja sais olla aika ukko kun tulis ja pelaajana korjais kaiken. Kyllä se valmennuksesta lähtee. Oon lähtökohtasesti sitä mieltä että kenet tahansa tuonne joukkueeseen iskee niin pilalla on. Siis ukko ite. Siellä on nytkin kyllä kykeneviä pistemiehiä mutta aivan kädettöminä silti. Kisu oli virhe markkinoinnin ja uskottavuuden kannalta mutta ei pelillisesti. Ehkä jos sais koko ketjullisen pistenikkareita jotka yhteistuumin uhmaa pelitapaa ja valmentajaa niin sen ympärille vois menestystä rakentua. Toinen vaihtoehto purkaa atomeiks tuo nykynen peli ja alottaa ihan alusta. Olen tämän jälkimmäisen kannalla siitä olis hyvä lähtee liikkeelle.
 

JOFAKKI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Alkaa näyttää siltä, että ainakaan perjantain peliin ei uusia ukkoja ole tulossa. Muutenkin huolestuttavan hiljaista sillä saralla.

Minusta jotain herätystä on kuitenkin tehtävä. Esim. IPK:sta Pikkarainen, Kinnunen, Knuutinen???

Nyt on turha haihatella minkään joukkuekemian perään, koska on nähty, että se ei näytä joka tapauksessa toimivan. Rohkeita liikkeitä, niin jostakin se muutos herää!
 

Pande30

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Hiljaista taitaa olla siirtomarkkinoilla, mutta eiköhän siellä toimistolla tehdä töitä asioiden eteen. Majoneesi taisi mennä Ruotsiin ja tuskinpa rahalla KalPa pystyy Ruotsalaisten seurojen kanssa kilpailemaan vaikka olisi Majonen halunnut. Tosin jos ukko ei ole nyt iskussa niin ei silloin kannata sellaista ukkoa ottaa. On mielenkiintoista nähdä kuka tai ketkä nämä vahvistukset ovat kun nyt pitäisi löytyä pelaaja tai pelaajia jotka ovat nyt hyvässä iskussa. Sellaisia ei kannata ottaa joka on joskus 2 - 3 vuotta sitten ollut hyvä, mutta nykytilanteesta ei ole juuri tietoa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös