Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Keskustelua on turha edes jatkaa, jos täällä joku tosissaan väittää, että joukkueen kokoamisessa on onnistuttu. Ei ole.

Puuttuu kiekollinen (rightin) pakki, kakkossentteri ja kolmossentteri. Kaksi paikkaa vapaana. Vaatisi siis ulostuksia, mihin en enää noita kahta katsoessa pysty millään uskomaan. Valitettavasti.

Jokerien keskushyökkääjät eivät Reginiä lukuunottamatta olisi edes hyvää liigatasoa. Pihlström ei edes huonoa liigatasoa, Niemi just ja just liigassa kolmossentteri. Silti nuo tuhnuavat meillä keskellä, ja jonkun mielestä "se on ihan riittävä".

Mitä tulee puolustukseen, se ei todellakaan ole vielä parantunut, päinvastoin heikentynyt. Top4 lähti kokonaan pois ja tässä vaiheessa tilalle on saatu kolme puolustajaa, jotka kaikki toki ovat hyviä hankintoja. Yhtä se vielä silti huutaa. Sen jälkeen voidaan verrata viime kauteen, mutta tosennäköisesti siinä vaiheessa sen pitäisi olla selkeästi vahvistunut osasto.

Jonkunlainen tulosvastuu pitäisi olla toimistollakin. Jos ei edes pysty neljää KHL-tason sentteriä löytämään, olisko aika vaihtaa miestä? Joku vois samalla kertoa ne Vuorisen näytöt, millä tuohon mandaattiin on itsensä saanut?

Kuukausi ensimmäiseen peliin, vajaa kaksi sarjan alkuun. Juhlakausi.
 

Dagenais

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mielestäni Lundinia aliarvioidaan jatkuvasti täällä palstalla. Kaveri on lyönyt aikamoiset näytöt tiskiin Barys Astanassa- kolme KHL-kautta, jokaisella kaudella pakkien pistepörssin top kympissä. Parhaalla kaudella 39 pistettä, mikä on enemmän kuin kukaan puolustaja on Jokereissa onnistunut tekemään KHL-aikakaudella. Lähtökohtaisesti on helvetin kova hankinta.
 

DonTirri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
@Palokan Keisari Puolustus ON vahvistunut. Laju/Jaakola-pari oli senverta huono viimekaudella että sisäänotot on paperilla huomattavasti kovempia. Genon menetys sattuu joo, mutta aika rajuja odotuksia on jos pakisto on atm HUONOMPI kuin viimekaudella.

Kakkosentterin hommaaminen on korkein prio, mutta kolmossentterinä Niemi tai Pillu menee. Onse kumma kun täällä vissiin ymmärretään lätkää paremmin kuin sitä työkseen tekevat valmentajat. Ja Niemi liigassa hädintuskin kolmossentteri? Kaksi viimeistä liigakautta kuitenkin 38 ja 46 pistettä, ja Kohelossakin 20 pongoa viimekaudelta.. Missä vitun maailmassa sä elät että tuo on HÄDINTUSKIN kolmossentterin tasoa?

Karu fakta on se ettei Jokereilla riitä rahkeet satavarmoihin profiilihankintoihin. Liigajyrät ja AHL-arvat on ne millä tätä joukkuetta rakennetaan ellei rotta raota kukkaroa enempää.
 
Kuinka monta Hockey Hall of Famen jäsentä on lähtöisin teidän joukkueesta?

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
@Palokan KeisariKakkosentterin hommaaminen on korkein prio, mutta kolmossentterinä Niemi tai Pillu menee. Onse kumma kun täällä vissiin ymmärretään lätkää paremmin kuin sitä työkseen tekevat valmentajat. Ja Niemi liigassa hädintuskin kolmossentteri? Kaksi viimeistä liigakautta kuitenkin 38 ja 46 pistettä, ja Kohelossakin 20 pongoa viimekaudelta.. Missä vitun maailmassa sä elät että tuo on HÄDINTUSKIN kolmossentterin tasoa?

Karu fakta on se ettei Jokereilla riitä rahkeet satavarmoihin profiilihankintoihin. Liigajyrät ja AHL-arvat on ne millä tätä joukkuetta rakennetaan ellei rotta raota kukkaroa enempää.
Mä en epäile sekuntiakaan etteikö myös Jalonen, Kurri ja Vuorinen ymmärrä Niemen olevan riittämätön rooliinsa. Se ymmärrys ei vaan välttämättä riitä, jos ei ole rahaa tai osaamista hankkia parempaa kyseiselle pelipaikalle. Pisteitä Niemi kyllä teki ihan kohtuullisesti viime kaudella, mutta alempien ketjujen sentteriltä pitää voida odottaa vähän muutakin kuin pisteitä. Tai no, ylempien ketjujen sentterinähän Niemi lähinnä pelasi... Täälläkin monta kertaa esiin tuotu Santala on monta pykälää parempi sentteri. Pihlströmistä ja Niemestä ei voida puhua edes samana päivänä. Tämän toki ymmärtää kaikki jotka katsoivat viime kaudella Niemen ja Pihlströmin sentteripeliä sekä myös Santalan suorituksia Magnitogorskissa. Pisteet Santalalla oli Magnitkassa huonot, mutta kokonaisvaltainen peli aivan toisella tasolla varsinkin johonkin koohottajalaituri Pihlströmiin verrattuna.

Regin-Griffith-Santala-Wirtanen-Niemi olisi Jokereitten resursseilla täysin realistinen ja optimaalinen sentteriviisikko. Tällä hetkellä liikutaan tasolla Regin-Niemi-Pihlström-Wirtanen, joka ole kovin optimaalinen nelikko. Ja tuleehan senttereitä sisään vielä ilman muuta, niinkuin täällä kokoajan toistetaan. Varmasti ovista ja ikkunoista niin, että niistä riittää maalivahtiakin tuuraamaan tarpeen tullen. Vaan eipä sellaisia kuitenkaan ole tällä hetkellä ja kauden alkuun on noin kuukausi aikaa ja treenien alkuun vielä vähemmän. Kahden sentterin lisäksi puuttuu yksi pakki ja rosteri on kahta paikkaa vajaa täydestä. Mun matikka ei riitä ymmärtämään miten kahdella paikalla saadaan kolme tarvetta paikattua. Hankintaan Gymer takaisin, joka on kaikessa parempi kuin muut, koska on oma poika? Hankintaan Ikonen laituriksi viemään taas yhden paikan kokoonpanosta? Tulisiko sieltä vielä joku laituri lisää kenties? Kaksi laadukasta sentteriä tasoa Griffith-Santala on mulla odotuksena tai vaihtoehtoisesti Griffith ja laadukas Genowayn korvaaja. Ja kummatkin pitää olla rosterissa ennen kauden ensimmäistä peliä. Kaikki muut ratkaisut tässä vaiheessa ovat Kurrilta pelkkää epäonnistumista taas kerran joukkueen kasaamisessa.
 

DonTirri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
@McMulligan tolla valmentajan osaamispointilla tarkotin lähinnä Pihlströmiä. Kai siellä jotain nähdään pillun sentteröinnissä kun sekä Jalonen että Marjamäki keskellä peluutti. Ei siinä, ei todellakaan optimivalinta mutta jossei pelimerkkejä muuhun ole, niin Regin - "Griffith" - Pillu/Niemi -Wirtanen on parempi kuin esim viimekauden sentteriosasto.

En minäkään tyytyväinen ole. Mutta realismi on silti pidettävä. Ei olla enää Liigassa missä jokavuosi ollaan nimellisesti ja rahallisesti suurein ja kaunein ja sen kanssa täytyy vain elää tai vaihtoehtosesti joko vaihtaa joukkuetta tai lopettaa seuraaminen.
 
Kuinka monta Hockey Hall of Famen jäsentä on lähtöisin teidän joukkueesta?

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En minäkään tyytyväinen ole. Mutta realismi on silti pidettävä. Ei olla enää Liigassa missä jokavuosi ollaan nimellisesti ja rahallisesti suurein ja kaunein ja sen kanssa täytyy vain elää tai vaihtoehtosesti joko vaihtaa joukkuetta tai lopettaa seuraaminen.
Realismiahan tässä pidetäänkin yllä, eikä odoteta rosterin olevan verrainnollinen SKA:lle. Mun nähdäkseni nelikko Regin-Griffith-Santala-Wirtanen on ihan realismia Jokereitten resursseilla. Ei tosin siinä vaiheessa välttämättä ole enää realismia, kun joukkue on hankittu täyteen kalliita laitahyökkääjiä, jotka tarvitsisivat hyvän sentterin vierelleen. Kyse on siitä mitä hankkii ja milloin hankkii. Rosterin viimeiset täytettävät paikat pitäisi olla niitä rotaation ja nelosketjun kavereita, jotka täydentävät joukkuetta sen sijaan, että ne 2-3 viimeistä paikkaa ja pelaajabudjetin rippeet on jätetty niille tärkeimmille pelipaikoille. Nyt joukkueen rakennuksen järjestys on ihan sama kuin alkaisit rakentamaan taloa ja valitsisit ensimmäiseksi kylppäriin peilin, sitten suihkun hanan ja viimeisenä alkaisit miettimään minkälaisen talon niiden tarvikkeiden ympärille voisi rakentaa ja onko siihen itse taloon enää edes varaa, kun on ostettu kaikki tilpehööri ennen taloa.

Palola on ihan hyvä haku, jos on laadukas sentteri tarjota vierelle. Ihan niinkuin ovat O'Neill, Jormakka, Huhtala, Salminen. Mutta kukaan noista ei ole mitään ilman sitä sentteriä vierelle, joten ehkä kannattaisi aloittaa niistä tärkeimmistä paloista kokoamaan joukkuetta ja sen jälkeen miettiä, mitä jäljellä olevilla rahoilla on saatavilla. Salminen ja Palolahan ovat aivan täyttä rahan hukkaamista, jos vierelle ei ole tarjota kunnollista sentteriä. Turhaan rahan tuhlaamiseen Jokereille ei taas ainakaan pitäisi olla varaa.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Ikonen on siinä mielessä tarpeellinen hankinta, että juuri hänen kaltaisia pelaajia alempiin ketjuihin pitäisikin hankkia kilpailemaan pelipaikoista. Tällä hetkellä tuo osasto on auttamatta liian vanha, jotta hintalaatusuhde voisi olla optimaalinen.
 

DonTirri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
Ikosen kohdalla täytyy myös muistaa että sillä paikattiin jotain mikä on ollut viimeiset kaksi kautta joukkueen suuri kompastuskivi. Rosterileveys.

Ja täytyy muistaa myös se että NHL:n tilanteen takia hankintoja ON vaikeampi tehdä atm. Kunhan saadaan Vegasin lotto valmiiksi niin eiköhän niitä nimiä ala vähitellen putoilemaan.
 
Kuinka monta Hockey Hall of Famen jäsentä on lähtöisin teidän joukkueesta?

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lostedt, Ben-Amor
Kaveri on lyönyt aikamoiset näytöt tiskiin Barys Astanassa- kolme KHL-kautta, jokaisella kaudella pakkien pistepörssin top kympissä. Parhaalla kaudella 39 pistettä, mikä on enemmän kuin kukaan puolustaja on Jokereissa onnistunut tekemään KHL-aikakaudella.
Lundinin kohdalla kysymysmerkki on se, oliko hän pisteillä kuinka paljon omiensa ja kuinka paljon ketjun hyökkääjien ansiosta. Barysissa ykkösketjun hyökkääjät olivat sarjan ehdotonta eliittiä ja vastuu sen mukaista. Tuolla taisi olla 50 pisteen ylittäjiä kaudessa enemmän kuin Jokerien koko KHL aikakauden aikana. Tuon hyökkäyksen takana Maneliuskin olisi tehnyt hyvät pisteet.

En tahdo vähätellä Lundinia millään tasolla, mutta en myöskään halua vetää liikaa johtopäätöksiä pisteistä. Karu fakta on se, että KHL:ssa pisteet ovat hyvin riippuvaisia seurasta: peluutus, pelitapa ja pelikaverit ratkaisevat paljon. Aikanaan Mozjakinin rinnalla Pirnes ylsi koviin tehoin, kun vierellä oli yksi Euroopan parhaista ja vastuuta tuli hyökkäävässä jengissä. Jugrassa Savinainen jäi alle 20 pisteeseen, ollen silti paskan jengin 3. tehokkain pelaaja ilman mainittavaa eroa ykköstykkiin. En jaksa lähteä väittelyyn Savinaisen ja Pirneksen tasosta, mutta 30 pisteen luokkaa tuo ei ole. Lundinista mulla on pieni kutina, että hän on tämän tarinan "Pirnes": todellinen taso ei ole niin maaginen, kuin pisteistä voisi kuvitella.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Ikosen kohdalla täytyy myös muistaa että sillä paikattiin jotain mikä on ollut viimeiset kaksi kautta joukkueen suuri kompastuskivi. Rosterileveys.

Ja täytyy muistaa myös se että NHL:n tilanteen takia hankintoja ON vaikeampi tehdä atm. Kunhan saadaan Vegasin lotto valmiiksi niin eiköhän niitä nimiä ala vähitellen putoilemaan.
Rosterileveys sen kustannuksella, että yksi tärkeimmistä paikoista jää nyt varmasti täyttämättä?

Nimiä voi pudota enää korkeintaan kaksi, jos ja kun ulospäin ei ovi enää käy. Kolme paikkaa on edelleen tyhjänä. Niemi/Pihlström ei kolmossentterinä riitä yhtään mihinkään, eikä tuollaista vaihtoehtoa toivoisi kenenkään edes ajattelevan.
 

Clubittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Niin kuin mm. @Palokan Keisari on todennut, rosterin leveys on hieno asia, mutta se pitäisi aloittaa senttereistä eikä laitureista. Sentterit ovat 90% tapauksista ketjun tärkein lenkki, ja tekee laitureistaan parempia tai huonompia kuin ovat. Tällä hetkellä laitureita tulee menemään hukkaan järkyttävät määrät, jos kahta kunnon sentteriä ei saada tuotua sisään. Se nähtiin jo viime kaudella, ettei Pihlström tai Niemi saa KHL-tasolla tehtyä laitureistaan parempia, tai edes pitämään heitä omalla tasollaan.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Niin kuin mm. @Palokan Keisari on todennut, rosterin leveys on hieno asia, mutta se pitäisi aloittaa senttereistä eikä laitureista. Sentterit ovat 90% tapauksista ketjun tärkein lenkki, ja tekee laitureistaan parempia tai huonompia kuin ovat. Tällä hetkellä laitureita tulee menemään hukkaan järkyttävät määrät, jos kahta kunnon sentteriä ei saada tuotua sisään. Se nähtiin jo viime kaudella, ettei Pihlström tai Niemi saa KHL-tasolla tehtyä laitureistaan parempia, tai edes pitämään heitä omalla tasollaan.
Jos kuvitellaan, että vielä Griffith tulisi hyökkäysosastolle, niin kyllä näillä pitää pystyä pelaamaan. Toki haavemaailmassa Niemi olisi 5. sentteri ja Santala 3. ketjussa, mutta kyllä Regin - "Griffith" - Niemi - Wirtanen - Ikonen - (Mäki, Pihlström, O'Neill) on ihan riittävä sentteristö. Toivottavasti tuosta vielä Niemi pystyy parantamaan viime kaudesta, en pidä sitä mitenkään mahdottomana.

Ikonen voi pelata keskellä tai laidassa, joten hän on lähes täydellinen leveyspelaaja. Kiekollisen potentiaalin vuoksi uskallan väittää, että saattaa kilpailla jopa Niemen kanssa 3. sentterin roolista. Ja hyvä niin!

Toki:

"Ikonen pelasi AHL:ssä enimmäkseen laidassa, jossa kokee saavansa omat vahvuutensa parhaiten esille. Paluu eurooppalaiseen peliin tuo omat vaatimuksensa, mutta Ikosen suurin vahvuus – jalkanopeus – on sellainen, joka auttaa häntä varmasti pääsemään nopeasti sisään ison kaukalon lainalaisuuksiin."
 
VÄLIKAUSI
SINCE 2001-2002

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, LFC, RoPS, NYG, FIN, ARG, ANA, Bulls
Minusta joukkueessa pitää olla vähintään viisi keskushyökkääjää, josta yksi voi tarvittaessa pelata laiturina. Sitten on erikseen nämä laiturit, jotka voivat silloin tällöin pelata keskushyökkääjänä.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ikonen on siinä mielessä tarpeellinen hankinta, että juuri hänen kaltaisia pelaajia alempiin ketjuihin pitäisikin hankkia kilpailemaan pelipaikoista. Tällä hetkellä tuo osasto on auttamatta liian vanha, jotta hintalaatusuhde voisi olla optimaalinen.
Ikonen on lähinnä vain syytön sijaiskärsijä tässä saagassa tällä hetkellä sopimuksen ajankohdan vuoksi. Ei ansaitse mitään sylkykupin asemaa missään nimessä. Jos Ikosen sopimuksesta olisi ilmoitettu talvella tai aikaisin keväällä, asia olisi ollut täysin ongelmaton. Nyt vain tuntui prioriteetit menevän solmuun Kurrilla. Kolme paikkaa jäljellä rosterissa, joukkue tarvitsee kahta sentteriä ja yhtä pakkia, niin Kurri ottaa sisään laituriksi tai tuuraavaksi rotaatiosentteriksi Ikosen.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Ikonen on lähinnä vain syytön sijaiskärsijä tässä saagassa tällä hetkellä sopimuksen ajankohdan vuoksi. Ei ansaitse mitään sylkykupin asemaa missään nimessä. Jos Ikosen sopimuksesta olisi ilmoitettu talvella tai aikaisin keväällä, asia olisi ollut täysin ongelmaton.
Näinpä.

Yleisesti Jokereiden ongelma tällä hetkellä on, että joukkueessa on aivan liikaa kokeneempia pelaajia, joista tiedetään, mitä saadaan. Tällaisissa pelaajissa ei tietenkään ole yleisesti mitään vikaa ja tottakai heitäkin tarvitaan. Ei ole kuitenkaan kovin kestävää rakentaa joukkuetta lähes pelkästään uransa huipulla olevien pelaajien, joiden kehityskäyrä ei osoita ainakaan ylöspäin, varaan. Etenkään, kun pelaajabudjetti on kaukana sarjan kärkipäästä.

Ikosen hankinta miellyttää allekirjoittanutta siksi, että hänellä on sentään edes pienet saumat ylittää kaikki odotukset ja tarjota maksimaalisesti vastinetta rahoille. Ikävä kyllä samaa ei voi tällä hetkellä sanoa kovin monesta muusta Jokeripelaajasta.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Jos kuvitellaan, että vielä Griffith tulisi hyökkäysosastolle, niin kyllä näillä pitää pystyä pelaamaan. Toki haavemaailmassa Niemi olisi 5. sentteri ja Santala 3. ketjussa, mutta kyllä Regin - "Griffith" - Niemi - Wirtanen - Ikonen - (Mäki, Pihlström, O'Neill) on ihan riittävä sentteristö. Toivottavasti tuosta vielä Niemi pystyy parantamaan viime kaudesta, en pidä sitä mitenkään mahdottomana.
Et voi olla tosissasi? Mikä toimiston ilosanoman lähettiläs oikein olet? Tuohan on aivan käsittämättömän paska tilanne.

Tuohan olisi täysin sama tilanne kuin viime kauteen lähdettäessä? Mitäs jos myös Griffith tekee Hishonit? Tuo ei kestä yhtään floppia (joita jo valmiiksi ovat ainakin Niemi ja Pihlström pelatessaan keskellä) eikä loukkaantumista. Ei vaan saa olla Jokereiden tasoisessa ja kokoisessa organisaatiossa mahdollista.

Santala sisään ja joku samalla oven avauksella ulos.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
Voihan se Santalakin olla täysi floppi. Miehellä kuitenkin rupeaa olemaan jo ikää aika paljon eikä se jalkanopeus ainakaan parane. Kaiken lisäksi olisi varmasti aivan helvetin kallis eikä vähiä resursseja kannata tuhlata kolmossentteriin sen takia että muutama nimimerkki saisi rauhan.
 
Viimeksi muokattu:

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Edelleen ihmettelen että mitä Jalonen ja Marjamäki näkivät Pihlströmin sentteröinnissä? Myönnän että itse olen niin ehdollistunut Anttiin energialaiturina että minun on vaikea kuvitella häntä keskikaistalle. Lisäksi minun maailmassani sentteri tekee peliä, eikä koohota.

Mutta jokin puoltaa Antin sentteripelaamista. Mutta mitä ihmettä se oikein on?
 

Gemondo

Jäsen
Mutta jokin puoltaa Antin sentteripelaamista. Mutta mitä ihmettä se oikein on?
Ainakin se seikka että Pihlström osasi tuoda kiekon pois omasta päästä paineenkin alla. Eli siis hakeutua pelattavaksi ja nousta jalalla kiekon kanssa pois omasta päästä. Kukaan muu ei tähän viime kaudella Pihlströmin ja Reginin lisäksi pystynyt.

Onko tuo sitten riittävä peruste sentterin paikalla operoimiseen, minusta ei.
 
Kuukauden kunnianosoitus

Kalervo Kummola

Henzik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa, HJK, Real Madrid, Arsenal, Detroit
Tänään ratkesi että Seth Griffieth ei saanut Torontoon uutta sopparia, joten jos mikään muu änärijengi ei tarjoa sopparia on hän meidän mies! Lähtökohtana Reginin tasoinen jamppa, Meidän sentteri osasto olisi täten kunnossa. Yhtä oikeakätistä pakkia odotellaan. Goodinimi Juuso Hietanen
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Miksei Jokerit antaisi Griffithin oikeuksia jollekin toiselle KHL-joukkueelle, jos joku tarjoaa parempaa liksaa kuin Jokerit? Niinhän tässä on muidenkin hyvien pelaajien kohdalla tehty. Olen täällä keskusteluista ymmärtänyt, että pelaajaoikeuksista luopuminen olisi Jokereitten etu, vaikka en itse ehkä ihan samaa mieltä olekaan. Kyllä Jokereille riittää Pihlströmit, Niemet ja Wirtaset. Miksi tässä pitäisi ylipäätään mistään valittaa, kun Kurrilla on niin hyvin homma näpeissään?
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Miksei Jokerit antaisi Griffithin oikeuksia jollekin toiselle KHL-joukkueelle, jos joku tarjoaa parempaa liksaa kuin Jokerit? Niinhän tässä on muidenkin hyvien pelaajien kohdalla tehty. Olen täällä keskusteluista ymmärtänyt, että pelaajaoikeuksista luopuminen olisi Jokereitten etu, vaikka en itse ehkä ihan samaa mieltä olekaan. Kyllä Jokereille riittää Pihlströmit, Niemet ja Wirtaset. Miksi tässä pitäisi ylipäätään mistään valittaa, kun Kurrilla on niin hyvin homma näpeissään?
Oisko mahollista, että nää vois olla tapauskohtasia juttuja? Jotkut philiplarsenit kannattaa luovuttaa, mutta joitakin sethgriffithejä ei? Voisko olla että siellä on ammattilaisia miettimässä näitä juttuja, jotka tietää paremmin siitä onko Larsenin tai Griffithin pelaaminen Jokereissa mahdollista oli oikeuksia tai ei?
 
DON'T PANIC

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Oisko mahollista, että nää vois olla tapauskohtasia juttuja? Jotkut philiplarsenit kannattaa luovuttaa, mutta joitakin sethgriffithejä ei? Voisko olla että siellä on ammattilaisia miettimässä näitä juttuja, jotka tietää paremmin siitä onko Larsenin tai Griffithin pelaaminen Jokereissa mahdollista oli oikeuksia tai ei?
Jos siellä olisi kovat ammattilaiset tekemässä töitään, niin ne olisivat tehneet myös niitä töitään. Eikä meillä silloin olisi toista vuotta käsillä selkeät puutteet sentteriosastolla, jonka huomaa kaukaa sotkamolainen pesäpallofanikin, muttei meidän tseneral mänitseri ja sen Janne-niminen marionetti. Koska onhan meillä Pihlström! Jos siellä konttorilla on taas näpit kiinni vain Griffithin sopimuksessa ja siinä on se odotettu messias sentteriksi ja se kusahtaa, niin mitäs sitten? Sama tilanne kuin viime syksynä Moseksen kanssa. Kurri selittää markkinoiden kuivuutta ja kuinka ei nyt taaskaan onnistuttu siinä yhdessä ja ainoassa epätoivoisessa haussa, kun joku muu vei nenän edestä. Vastineeksi saadaan ehkä jonkun mötterströmin ja hötterströmin pelaajaoikeudet, jotka eivät koskaan näe sekuntiakaan Jokereitten huppari hartioitten ympärillä. Ja tässä ollaan vain siksi, kun K/V ei osaa ajoissa kiinnittää sopivia pelaajia rosterin tärkeimmille paikoille. Mulla on vahva veikkaus, että kausi alkaa ilman sitä toista oikeasti hyvää sentteriä ja Niemi vetää taas kakkosketjussa. Kurri kertoo kuinka syksyllä on kyllä aikaa katsella vielä pelaajia ja saadaan lopulta joulukuussa vahvistukseksi yksi vasen laitahyökkääjä ja vedetään vajaalla rosterilla loppukausi läpi.

Ja miksei Seth Griffithin oikeuksia kannataisi luovuttaa, mutta Larsenin kannatti? Tossa ei nyt ole yhtään mitään logiikkaa. Jos Griffithille tarjotaan ns. mottipäistä vaikkapa Lokomotivista, jolla ansaitsee 1,2 miljoonaa nettona ja samaan aikaan Jokerit tarjoaa 800k bruttona, niin mikä on sen jälkeen Griffithin motivaatio tehdä Jokereitten kanssa sopimus? Koska Jokereilla on pelaajaoikeudet? Eiköhän ne pelaajaoikeudet taas siirry tuossa tapauksessa. Täsmälleen sama tilanne kuin Larsenilla, jossa toinen joukkue tarjoaa huomattavasti enemmän nettona, mitä Jokerit pystyy tarjoamaan. Seurauksena Jokerit luopuu kiltisti oikeuksista. Ainoa ero näissä kahdessa on se, että Larsen on jo pelannut Jokereissa ja Griffith ei ainakaan vielä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy