Joukkueen rakennus kaudelle 2009-2010

  • 1 548 606
  • 4 530
Tila
Viestiketju on suljettu.

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Petrell - Loppi - Haataja
Luttinen - Hirso - Pikkarainen
Wärn - Ramstedt - Vesce
Liivik - Porthen - Ahtola
Pöysti
Nyholm

Heikkinen - Kankaanperä
Söderholm - Karalahti
Turunen - Iso ja paha (tshekki, kanukki tms.)
Honkanen
+ Harri Tikkanen, Holmberg, Melart

YKKÖSVESKARI
Nieminen
+ joku

ULOS SIIS: Kuhta, Keränen, Pesonen, Bates, Hacker, Ahlqvist, H. Pikkarainen, Haverinen
UUSIA: Ykkösveskari, Karalahti, Iso ja paha pakki, Harri Tikkanen (right, yv), Haataja, Vesce.

Ei mielestäni liian kallis. Potentiaalinen kannunmetsästysjoukkue.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
tiki10: Pakko kommentoide sen verran, että R.Vesce paukuttaa AHL:ssä tällä hetkellä aika jäätävän hyviä pisteitä. Se, että kaveri saadaan takaisin sm-liigaan vaatii vitusti rahaa ja tämäkään ei välttämättä riitä. Vesce ei myöskään tule pelaamaan mihinkään kolmosketjuun uskoisin. Sen verran ahne ja kunnianhimoinen vesseli se on(ja tässähän ei ole mitään vikaa).

Ei silti, kyllä Vesce kelpaisi mulle erinomaisesti. Mä en vaan jaksa uskoa Haataja+Vesce yhtälöön. Molemmat erikseen mutta yhdessä tulee hintalappua niin paljon että tuskin meidän dirikat maksavat.
 

mac6666

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vesce pääsi tällä viikolla kokeilemaan NHL:ssäkin, joten tuskin tulee ainakaan ensi kaudeksi Eurooppaan. Joku vastaavanlainen keskellä ja laidassa pelaamaan pystyvä kaveri pitää kyllä ensi kaudeksi saada.

Miksiköhän niitä jatkosopimuksia ei voi julkistaa lisää? Ennen play offeja niitä saisi kertoa.

Maalivahti ja pari pakkia pitää saada vähintään ulkoa lisää.
 

Nickelback

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL yleisesti
Tikiltä hyvä veto. Lähtisin itse näillä
Niin, tässä pieni rosterivaihtoehto täällä esillä olleista vaihtoehdoista.

Haataja - Hirschovits - Pikkarainen
Luttinen - Vesce - Kuhta
Petrell - Loppi - Wärn
Ahtola - Ramstedt - Liivik
Pöysti

Heikkinen - Karalahti (R)
Söderholm - Kankaanperä
Kudroc (R) - Turunen
Haverinen - Melart

Nieminen
Wiikman

_________________________
Seuraavat vaihdot :
Bates --> Vesce
Pesonen --> Haataja
Hacker
Porthen

Puuttunut viime kaudesta --> Karalahti
Pikkarainen --> Kudroc
Holmberg

Pitkämäki --> Wiikman

Jos ajatellaan hyökkäystä. Niin vaihtamalla Pesosen Haatajaan saadaan paikattua tuota taitovajetta rutkasti hyökkäyksessä. Bates Vesceen saadaan loistava snaipperi/sentteri, joka pystyy pelaamaan laituria ja sentteriä. Vesce on toki pelannut hyvin ja käynyt NHL:ssä kääntymässä, mutta en silti koe että hän nousee sinne. Potee Jussi Jokinen syndroomaa, ei riittävän tasokas 2 ekaan ketjuun, mut liian pieni ja heiveröinen alempiin ketjuihin.
Ahtolasta pitäisin myös kiinni. Sentteri ja hyvä av pelaaja, mutta pystyy pelaa laitaa. Ja varmasti halvempi kuin Porthen, joka mielestäni on jo nähty. Eli lyhyesti. Tällä kaudella tullut hyvin maaleja, joten pienillä muutoksilla hyökkäys on aivan riittävä ensi kauteen.

Puolustus on ollut vajaavainen, mutta parilla hankinnalla sekin on hyvässä kuosissa. Ykköskenttään Heikkisen kaveriksi kova rightin Jere Karalahti, jota ei tällä kaudella ollut. Jere omaisi riittävästi karismaa ja kokemusta koppiin. Tasokasta täytettä kolmoseen vaihtamalla Pikkaraisen Kudrociin. On Rightti, kohtuu hintainen ja ajaa mörkön hommat siinä samassa.

Wiikman tuomaan voittamisen kulttuuria ja kilpailemaan tasaisesti Niemisen kanssa.

Tuossa on siis viisi pelajaa. Eli vaihtuvuus pysyy melko pienenä, jolloin Jalosen opitkin on suurimmalla osalla selkänahassa. Nyt vaan panostetaan laatuun ja taitoon. Tuskinpa tuo kauheammin eroaa tämän hetken joukkueen hinnasta, kun tietää Sir Penan palkat joillekkin pelaajille, esim. H.Pikkarainen ja Kuhta.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Vescen voi unohtaa, mutta minne menee Haatajan sentteri Saarenheimo ? Hänenkään ei oleteta jatkavan Lukossa ja jos nyt sellainen pommi iskettäisiin, että Haataja & Saarenheimo tulisivat molemmat, olisi meillä melko jäätävät sentterit. Ja tarvetta ulkkarisenalle ei olisi. Mutta tämä on siis ihan selkeää haavepohjaista spekulaatiota, tietoa Saarenheimon osoitteesta ei ole. Joten jollakin tavalla HIFK:n pitää ratkaista Lopin ja Porthenin väliin jäävä sentterin mentävä aukko. HIFK ei ole btw. kovinkaan kiinnostunut Tikkasesta. Toivottavasti tämän takana ei ole ylimielisyys, vaan plan hankkia parempi rightin pakki. Mulle kelpaisi Milam Ipasta, hän olisi sopivan offensiivinen pelaajatyyppi HIFK:hon.
 

King Jeremy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool, Bayern München ja Boston Celtics
Ahtolasta pitäisin myös kiinni. Sentteri ja hyvä av pelaaja, mutta pystyy pelaa laitaa. Ja varmasti halvempi kuin Porthen, joka mielestäni on jo nähty.

Ihan ok kokoonpano, en sitten tiedä, miten toteuttamiskelpoinen etenkin, kun Vesce on varmasti saatanan kallis.

Mutta se ei ole asiani, vaan se, että Porthenin pitäisin itse mieluummin kuin Ahtolan. Tietääkö joku, onko Porthen kovastikin kalliimpi kuin Ahtola. Molemmat on nähty, mutta mielestäni Porthen on parempi kuin Ahtola. Molemmat ovat puolustavia hyökkääjiä, mutta Porthen pystyy myös taklaamaan.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Vescen voi unohtaa, mutta minne menee Haatajan sentteri Saarenheimo ? Hänenkään ei oleteta jatkavan Lukossa ja jos nyt sellainen pommi iskettäisiin, että Haataja & Saarenheimo tulisivat molemmat, olisi meillä melko jäätävät sentterit. Ja tarvetta ulkkarisenalle ei olisi. Mutta tämä on siis ihan selkeää haavepohjaista spekulaatiota, tietoa Saarenheimon osoitteesta ei ole. Joten jollakin tavalla HIFK:n pitää ratkaista Lopin ja Porthenin väliin jäävä sentterin mentävä aukko.

Saarenheimo olisi jotain liian hyvää, johon meillä ei ole totuttu eli kolme hyvää sentteriä hyökkäysuuntaan ja siihen lisäksi Porthen. Ahtola sopisi heidän lisäksi siihen viidenneksi. Vescen unohtaisin itse jo siitä syystä, että hinta noussee liian kovaksi, kuitenkin mielessä painaa heikot playoffit, joten onko oikean tyylinen pelaaja hintaansa nähden? Muutenkin kuulostaa hyvältä ajatus koota mahdollisimman pitkälle kotimainen miehistö ja vain pakottavasta tarpeesta joukkueeseen lisäksi ulkolaisia eli maalivahti jossain vaiheessa kautta tarvittaessa, rightin pakki, jos ei kotimaista löydy. Lisäksi hankkisin yhden "takatukan" Tsekistä jo senkin vuoksi, että eivät vie ulkolaispaikkaa ja tässä talouden taantumassa sieltä saattaa löytää valtavan määrän taitoa kohtuuhintaan.
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Joten jollakin tavalla HIFK:n pitää ratkaista Lopin ja Porthenin väliin jäävä sentterin mentävä aukko. HIFK ei ole btw. kovinkaan kiinnostunut Tikkasesta. Toivottavasti tämän takana ei ole ylimielisyys, vaan plan hankkia parempi rightin pakki. Mulle kelpaisi Milam Ipasta, hän olisi sopivan offensiivinen pelaajatyyppi HIFK:hon.

Mihin luulet Ramstedtin sopivan?

Toivottavasti H. Tikkanen olisi suunnitelmissa. Kokenut ja varmasti suhteellisen sopivan hintainen pakki. Saahan sitä Tikkasen lisäksi hankkia toisenkin rightin pakin???

Milam käy tottakai myös.

Saarenheimon ottaisin kyllä Haatajan kylkiäisenä. Jos tulisi, niin Ramstedt voisi varmasti vetää 1-2 ketjun sentteriä jossain muussa SM-jengissä.

Kovasti kiinnostaisi tietää miten I. Pikkaraisen kanssa käy. Kun tämä asia on selvillä voidaan mielestäni esim. miettiä mitä tehdä Pesosen kanssa.

Jos Vesceä ei saada, niin n. 150k Kimmo Kuhta käy.

Olisiko hyökkäys tällaisena iskukykyinen:

Petrell - Hirso - Pikkarainen
Luttinen - Loppi - Kuhta
Wärn - Saarenheimo - Haataja
Liivik - Porthen - Ahtola

Jos Pikkarainen lähtee, niin sitten Pesosen voisi pitää.

Nieminen on hyvä maalivahti, mutta olisiko aika pelata "varman" päälle ja hankkia joku tyyliin Riksman ykköseksi? Onko toivotaan-toivotaan kauteen vielä varaa?

Riskillä - Nieminen, Lundell
Varma - "Riksman", Lundell, Ahlqvist (tai Nieminen jos kakkosveskarin hommat ok)

Pakkikalusto:

Heikkinen - Karalahti
Söderholm - "Milam"
Kankaanperä - "H. Tikkanen"
Honkanen - Turunen
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Tikkanen kelpaisi mulle, totesin vain että HIFK ei ole ollut hänen suhteensa vielä ainakaan aktiivinen / kiinnostunut. Kuhtahan pelaa HIFK:ssa, jos Suomeen jää, mutta Lennun pitäisi lähteä nyt Amerikkoihin, jos niin meinaa tehdä. I.Pikkaraisen suhteen HIFK tekee kaikkensa ja käsittääkseni Pesonenkin saa tarjouksen ensi kaudesta. Mutta Pessi ei ole ollut KJ:n suuri suosikki. Ramun ja Ahtolan pitäisin molemmat, ei koskaan liikaa senttereitä. Keränen on saanut / saamassa tarjouksen Saipaan. Pakistoon halutaan yksi iso nimi Söden lisäksi. Meikäläisen ihannemallissa HIFK lähtisi kauteen vain 1 ulkomaalaispaikka täytettynä ja näkisin, että kyseessä on "Milam" eli rightin ulkomaalaispakki.
 

Kajastus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vescen voi unohtaa, mutta minne menee Haatajan sentteri Saarenheimo ? Hänenkään ei oleteta jatkavan Lukossa ja jos nyt sellainen pommi iskettäisiin, että Haataja & Saarenheimo tulisivat molemmat, olisi meillä melko jäätävät sentterit.
Parivaljakkona Haataja-Saarenheimo olisi täysosuma. Kaverit yhdessä pelatessaan vain nostavat toistensa arvoa ja floppaus vaara parivaljakkona siirtyessään olematon. Tämän siirron puolesta (Haataja ja Saarenheimo) kyllä liputan varauksetta, mutta kuten arvon Jhag totesi, varsinkaan Saarenheimon ensi kauden kuvioista ei ole tietoa, mutta jos kuitenkin....odottavan aika on pitkä.

Ja mitä Vesceen tulee, niin ei haittaa yhtään, ettei olisi tulossa. Taitava kaveri, mutta niin helposti tehottomaksi pelattava. Kevyttä tavaraa, kun tosipelit alkavat ja hintakaan tuskin olisi kohtuullinen.
 

aika epeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin urheiluyhdistyksen toverit
Meikäläisen ihannemallissa HIFK lähtisi kauteen vain 1 ulkomaalaispaikka täytettynä ja näkisin, että kyseessä on "Milam" eli rightin ulkomaalaispakki.
Mitä näillä ulkomaalaispaikoilla on enää väliä, kun rosteriin voi hankkia vaikka viisi tsekkiä tai slovakkia? Takatukkia tietysti kaikki.
 

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Parivaljakkona Haataja-Saarenheimo olisi täysosuma. Kaverit yhdessä pelatessaan vain nostavat toistensa arvoa ja floppaus vaara parivaljakkona siirtyessään olematon.

Samaa mieltä. Saarenheimon saaminen taitaa tosiaan olla päiväuni.
En muuten tiedä, miksi, mutta sana tutkapari tuo aina mieleeni legendaarisen Teppo Kivelä-Pekka Peltola -tutkaparin. :D
 

Fordél

Jäsen
Mistään HIFK:n asioistahan en sen suuremmin tiedä, mutta vaikea kuvitella, että HIFK hankkisi ensi kaudeksi uusia senttereitä kolmeen ekaan kenttään. Eiköhän Hirso-Loppi-Ransu ole se kolmikko, jolla mennään ja vahvistukset tulevat muille osastoille. Tossa on kaiken lisäksi aika pätevä kolmikko kasassa ja vielä kotimaisia kaikki. Mielestäni tohon on todella hyvä lähteä rakentamaan hyvää hyökkäystä kuhan laitoihin saataisiin vähän enemmän taitoa sekä nopeutta eli suomeksi enemmän Nokan pelifilosofiaan sopivia pelaajia.

1. Haataja - Hirso - Pikkarainen
2. Luttinen - Loppi - hankinta/palkan alennukseen myöntynyt Kuhta
3. hankinta/Wärn - Ramstedt - Petrell
4. Liivik - Porthen - Wärn

Tossa on mun mielestä jo sellainen kokoonpano, että jos pakisto on kunnossa ja voittava maalivahti (+ oikea maalivahtivalmentaja) hankittu niin pitkälle mennään.
 

sixtus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Barcelona
Petrell - Hirso - Pikkarainen
Luttinen - Loppi - Kuhta
Wärn - Saarenheimo - Haataja
Liivik - Porthen - Ahtola

Saarenheimo-Haataja kaksikko tulee varmasti riemusta kiljuen ifk:n kolmosketjuun pelaamaan. Muutenkin, Valtasen sanat huomioiden, tuon tasoisesta hyökkäyksestä tuskin kannattaa unelmoida. Lähtee jollain aika räpylästä nämä fantasiarosterit. Lupa-Murphy tais unohtua pakeista pois?
 

CaGe

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Saarenheimo-Haataja kaksikko tulee varmasti riemusta kiljuen ifk:n kolmosketjuun pelaamaan. Muutenkin, Valtasen sanat huomioiden, tuon tasoisesta hyökkäyksestä tuskin kannattaa unelmoida. Lähtee jollain aika räpylästä nämä fantasiarosterit. Lupa-Murphy tais unohtua pakeista pois?

Samaa mieltä. Peltonen vielä 13. hyökkääjäksi mikäli loukkaantumisia tulee. Ottaen huomioon vielä laman ja sm-liigan laskeva taso, epäilen että ensi kaudella jengi paranee globaalisella standardilla. Pääasia tulevasta kaudesta on että pystymme tasavertaisesti kilpailemaan sm-liigan jokaisen joukkueen kanssa ja haastamaan joukkueet mitkä pelaavat CHL:ssä, vaikka olisi todella epätodennäköistä että IFK pelaisi sitä liigaa ensi kaudella. Toinen seikka mikä pitää korjata on se että IFK pelaisi viihdyttävää kiekkoa. Niin kauan kun tämä onnistuu niin joukkueen ykköspakki voisi puolestani olla Mikko Leppilampi.

Yrittäisin sorvata melkein koko joukkueelle jatkosopimuksen muutamia pelaajia lukuunottamatta. Hannu Pikkarainen ja Jussi Pesonen voisi vaihtaa maisemia ja sisälle "Karalahti/Brian Fahey/Lupaschuk/jne." ja vaikkapa juuri Haataja. Haverinen on toivon mukaan parempi pakki ensi kaudella kesätreenien jälkeen joten toivottavasti hänelle löytyy peliaikaa, mikäli ei sittenkään vielä toimi niin voisi harkita hankkia joku pakki hänen tilalleen. Tuo prosessi lienee helpompi ensi kaudella kun koko euroalue on vapaasti käytettävissä.

By the way, miten varma Haatajan sopimus on?
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Saarenheimo-Haataja kaksikko tulee varmasti riemusta kiljuen ifk:n kolmosketjuun pelaamaan. Muutenkin, Valtasen sanat huomioiden, tuon tasoisesta hyökkäyksestä tuskin kannattaa unelmoida. Lähtee jollain aika räpylästä nämä fantasiarosterit. Lupa-Murphy tais unohtua pakeista pois?

No jos se sua yhtään helpottaa, niin voit tottakai laittaa ketjut vaikka näinpäin:

Wärn - Saarenheimo - Haataja
Petrell - Hirso - Pikkarainen
Luttinen - Loppi - Kuhta
Liivik - Porthen - Ahtola

Onko nyt parempi?

Tässä skenaariossa Bates, Hacker, Ramstedt, Pesonen, Keränen ja Hannu Pikkarainen (pakki...I know) on heivattu ulos ja näiden tilalle Saarenheimo ja Haataja. Lisäksi Kibe on suostunut pienoiseen palkanalennukseen.

Sano, miksi ei olisi realistista?

Sano, miksi ei Haatajaa ja Saarenheimoa kiinnostaisi pelata tällaisessa jengissä? Eikö tällä jengillä voisi taistella mestaruudesta? Varsinkin kun puolustuskin on viittä vaille kunnossa....

Edit: Tämä hyökkäyskalusto on siinäkin mielessä loistava, että tässä ei ole yhtään ulkomaalaista vielä. Voidaan siis ottaa vielä Sakic, Modano ja kumppanit myöhemmin mukaan...
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars

Niin. Huono selitys HIFK:n kohdalla. Jos kerran rahat on loppu, niin sitä löytyy lisää esim. mun taskusta. Kukaan ei vaan ole pyytänyt. Kyllä mä muutaman osakkeen voisin ostaa ja tukea HIFK:ta....

Minähän sitäpaitsi esitinkin mittavan säästösuunnitelman!

Iso liuta ukkoja ulos ja vain pari hassua sisään. 2 pakkia ja Saarenheimo/Haataja.

Ulos:
Bates
Hacker
Ramstedt
Keränen
H. Pikkarainen
Pesonen
Haverinen

Sisään:
Saarenheimo
Haataja
Karalahti
+ iso ilkee pakki
 

Fordél

Jäsen
Saarenheimo on yhdistetty melko vahvasti Ruotsinmaalle, joten Pekka tuskin on seuraamassa tutkapariaan stadiin.
 

CaGe

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Niin. Huono selitys HIFK:n kohdalla. Jos kerran rahat on loppu, niin sitä löytyy lisää esim. mun taskusta. Kukaan ei vaan ole pyytänyt. Kyllä mä muutaman osakkeen voisin ostaa ja tukea HIFK:ta.

Ei ne välttämättä loppu ole, mutta jos Luttinen joka on tehnyt 20 maalia tällä kaudella, Loppi joka oli Pelsujen toissa kauden selvä ykköpyssy, ja Kimmo Kuhta joka vieläkin monien väitteistä huolimatta mielestäni kykenee pelaamaan suuressa rooliisa, suurella palkalla lähtökohtaisesti asetetaan 3-ketjuun niin kyllähän suurin osa ymmärtää että sellainen joukkue on todella kallis.

En usko että rahat ovat loppu, mutta tuohon ei kertakaikkiaan ole varaa. En todellakaan pistä vastaan mikäli tuollainen jengi saataisiin, mutta kun ottaa huomioon millainen markkina-arvo Saarenheimolla ja Haatajalla on niin heille joudutaan todellakin maksamaan ykkösluokan palkka, sillä jos me emme tee sitä niin joku Ruotsista/Sveitsistä tekee. Ja kun omasta jengistä jo Hirso ja Loppi nauttivat sellaista niin liikaa on liikaa. Pikkarainen tulee vaatimaan palkankorotusta johtuen siitä että hän johtaa IFK:n maalipörssiä. En vain millään pidä tuollaista joukkuetta realistisena.
 

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Osallistun minäkin fantasiarosterilla - suht. kallis, mutta mun mielestä HIFK:n pitää pystyä, ja sitä on ohjelmanjulistuksissa mm. Valtasen toimesta hoettu, kilpailemaan Ruotsin ykköskorin joukkueiden kanssa pelaajista.

Keskushyökkääjiä en vahvistaisi vaan laittaisin panoksia koviin pakkeihin, joissa kuuden kovan jälkeen kolme junnua, eli ehdotonta laatua, ei määrää. Samoin hyökkäyksessä vain kolme ekstraa + omat pelinsä pelaava "roolipelaaja".

Laiturit
Petrell
Pikkarainen
Luttinen
Haataja
Wärn
Kuhta
Bosse
Pesonen
Pöysti
Vaskivuo
Lisäksi jos Salmelainen on saatavilla, hänet sisään ja Pesonen pois

Keskushyökkääjät
Hirschovits
Loppi
Ramstedt
Porthen

Keskushyökkääjä-laiturit
Liivik
Ahtola

Pakit
Söde
Heikkinen
Jokela
Kankaanperä
Majesky
Pikkarainen - jos lähtee, tilalle kiekollinen kolmosparkkiparin mies
Haverinen
Honkanen
Melart
sekä vempassa Turunen

Maalivahdit
Nieminen
Nybari saa hoitaa tän

Mut nää on näitä, oikeudet muutoksiin pidätetään
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Siitähän on ollut puhetta että pelaajabudjettia supistetaan ensi kautta ajatellen. Tämähän on täysin ymmärrettävää. Ei tarvitse olla kovin kummonen Einstein jos ymmärtää esim sen että katsojamäärät eivät tule ensi kaudella ainakaan nousemaan. Toisin sanoen kausareitakaan ei varmaan niin paljon kaupaksi. Näin ollen myös rahaa tulee olemaan vähemmän jo lipputulojenkin kautta. Ja näitä osakeannista saatuja rahojahan käytetään kehitystyöhön, ei pelaajahankintoihin.

Tiki, sun kokoama jengi olis ihan kivan näköinen nippu, mutta ei ikävä kyllä tule toteutumaan ensi kaudella. Johtuen pelkästään rahasta. Ja tuosta Haatajasta ei taida olla myöskään mitään takeita siitä, että pelaisi meillä ensi kaudella?
 

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
Maalivahti on puoli joukkuetta, aloitetaan se jengin rakennus tästä palasta ja hommataan tasokas ykkösveskari Niemisen kanssa kilpailemaan. Täällä useassa viestissä mainittu Weakman olisi tarpeeksi tasokas ykkönen. Tähän päälle se maalivahtivalmentaja ja meillä pitäisi olla maalivahtiosasto kunnossa.

Tämän jälkeen ne sentterit. Unohtakaa jo se Vesce, kerran jo testattu ja havaittiin kevyeksi playoffeissa. Laitetaan ne massit mieluummin Pekka "käsimaali" Saarenheimoon ja meillä on ensi kaudeksi todella tasokas tutkapari ykköseen, Haataja-Saarenheimo. Hirso menee kakkosketjuun ja Loppi jää kolmoseen (mikäli ei lähde sinne lentäjäkoulutukseen). Nelosen sentteriksi jää Porthen ja Ramstedt ja Ahtola paikkaavat loukkaantumisia ja heidät vuokrataan tarpeen vaatiessa muualle peliaikaa hakemaan.

Laidalle riittää laatua ja taitoa, mikäli Haataja, Kuhta, Luttinen, I Pikkarainen jne. saadaan pidettyä. Pesosen perään en itke ja Lennun saattaisi olla hyvä kokeilla nyt niitä kovempia kaukaloita. Mikäli näillä muutoksilla mennään, niin eiköhän nämä paikat saataisi paikattua.

Pakistoon joku nosti esille Kudrocin nimen. Tässä olisi loistava ja sopivan ilkeä rightin pakki meidän pakistoon ensi kaudeksi. Sitten jää jäljelle se (rightin) kiekollisen pakin hankinta. Kotimainen ja mielestäni hyvä vaihtoehto olisi Harri Tikkanen tai Ilveksen Joonas Lehtivuori. Mikäli sitä fyrkkaa on jäänyt enemmän taskun pohjalle, niin sijoittaisin massit Ilveksen Milamiin tai ylläri ylläri Brian Faheyhyn. Jergus Karalahden mä jättäisin sinne Saksaa pyörimään, tuskin kannattaa roudata takaisin tänne.

Eli summa summarum:

Weakman
Haataja
Saarenheimo
Kudroc
Tikkanen

ja ulos

Petrell
Pesonen
Ahlqvist
Hacker
Bates
H. Pikkarainen

Meneeköhän nuo kustannukset yksi yhteen vai ovatko meikäläisen valinnat paljon kalliimpia kuin mahdollisesti lähtevät miehet.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Ihmetyttää vähän tuo jatkuva Vescen dissaus. Joo, viime kevään pleijarit ei mennyt puikkoihin - kuten ei mennyt suurimmalla osalla HIFK-miehistöä. Tänä vuonna Ryan on tehoillut AHL:ssä ja päässyt jo NHL-näyttöjä antamaan. Hei, kyllä kanukitkin kehittyvät. Monennessako playoffsissa esim. Kuhta pääsi hyväksyttäville tehoille ?
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ketjussa esitettyihin nimiin liittyen muutama kommentti. Saarenheimo ja Haataja ovat ensi kaudella yhteenlaskettuna noin 500 tuhannen euron paketti ja HIFK:lla ei ole varaa molempiin, jos halutaan esimerkiksi Ilkka Pikkaraisen jatkavan petopaidassa. Saarenheimo on länsirannikon tietotoimiston mukaan ainakin Bluesin kiikarissa ja taisi IS Veikkaajassa joku viikko sitten todeta Ruotsin olevan varteenotettava vaihtoehto.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös