Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Jokipojat 2014–2015

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana -Jonne-, 22.03.2014 klo 13.12.

 1. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Kylla, Kotro on tosi mielenkiintoinen haku. Ehdottomasti parasta kiekonkasittelyn ja pelialyn osalta mita kouvolan junioripuolelta on tullut ikuisuuksiin. Nopeus on se miksei varmaankaan saanut kokeilla edari-KooKoossa, joskin olisi sen ehdottomasti ansainnut. Toki ei ole nelosen rouhija vaan tarvii ison roolin kiekollisena, SS tasoon taitopuolen taso on varmasti riittava, saanee isoa roolia YVlla ja potentiaalia piisaa.
   
 2. rautaranne Jäsen

  Lainaus:
  Roope Lantan isä Jari on pelannut kookoossa ainakin yhden liigamatsin, muuten pelaillut eri divareita. Voisin sanoa, että Roopella on paremman kädet ja liike kun Elemeri Kotrolla. Annetaan kuitenkin miesten näyttää kentällä taidot ja katsotaan sitten miten ovat onnistuneet.
   
 3. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Lainaus:
  Liike kyllä, kädet ei kyllä mielestäni missään nimessä. Sanon niin rohkeasti, että KooKoon junioreista ei ole tullut kiekon kanssa noin hyvää ja luovaa kaveria vuosikausiin. Tämä kertoo tietty osin KooKoon juniorityöstä, mutta kyllä myös kaverin taitotasosta, mutta haasteitakin on varmasti ja pelit näyttää lopullisen tilanteen.
   
 4. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Ja jos Taisto on Roopen isoisä ja pojanpoika on tullut yhtään häneen niin ajaa varmasti rohkeasti ahtaaseen paikkaan.
   
 5. rautaranne Jäsen

  Itse olen aika varma siitä, että Roopelta ei tulla näkemään kovinkaan fyysistä peliä vaikka raameja kyllä siihen olisi.
   
 6. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Huhujen mukaan maalivahti Pekka Lahikainen on joensuussa. Tässä on ihan hyvä ja kokenut backup Mikael Edelmannille.
   
 7. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
 8. Laus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, FPS
  Upeeta toimintaa näköjään Jokipojilta, peruuttaa ottelun myöhään edeltävänä iltana !
   
 9. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Joo-o, kaikki markkinointi pelistä oli sit turhaa meidän (Ketterän) puolelta. Vapaaliput, jne. Viiminen sammuttaa valot teidän päästä, vieläköhän HCK:n sais Suomi-sarjaan?
   
 10. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Jokipojille on myönnetty ehdollinen lisenssi Suomi-Sarjaan. Jotta lisenssi lopullisesti varmistuu, on seuran maksettava jotain edelliseltä jääneitä rästejä jonnekin. Näitä ei ole saatu maksettua kokonaisuudessaan vielä. Jos en väärin muista, niin aikaa asioiden järjestelyyn on enää viikko. Muuten se on soronoo.

  Luulen, että kun ei ole lisenssi varmistunut, niin liitto ei anna pelata edes harjoituspelejä. Jokipojat ei peruuntumista perustellut mitenkään. Pelaajasopimuksiakin odoteltiin perjantaina ja niitä ei tullut. Homma näyttää jälleen helvetin huonolta. :(
   
 11. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Ei liitto mitään harjoituspelien pelaamista ala eväämään.

  Eiköhän Jokipojille ole tässä tapauksessa käynyt perinteinen ja erittäin mutasarjatyylinen "ei ole riittävästi pelikuntoisia pelaajia edes kolmeen kentälliseen" -källi, kun valmennus on kysellyt perjantaina Imatralle lähtijöitä.

  Ilmoituksen tulon perumisesta olisi tosin voinut hoitaa ammattimaisemmin esim. jo alkuviikosta tehdyllä varoitussoitolla, että nyt näyttää lauantaina pelaaminen olevan vaakalaudalla, eikä nyt nähdyllä vajaa 20h ennen pelin alkua tehdyllä ilmoituksella.

  Toinen vaihtoehto on toki se, että Jokipojilla ei ole rahat riittäneet edes linja-auton vuokraamiseen ja silloin ollaan jo aika lähellä kuilun reunaa.
   
 12. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Ei varmaan pelkästään tuon lisenssin takia, mutta jos siellä on lisäksi vielä jotkut vakuutusmaksut maksamatta, niin ei varmasti pelata edes harjoituspelejä.

  Paha arvioida mikä on meininki. Luulisi tässä kohtaan tiedotettavan jotain. Todella nolo juttu ja pahoittelut Ketterän suuntaan. Hävettää näiden touhut.
   
 13. Big Bear Jäsen

  Onpa siellä susirajalla taas melkoista sirkusta! Jokipoikien pitäisi tulla ensi perjantaina Iisalmeen, mutta mutta...
   
 14. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Onhan tämä sirkusta kyllä. Se tässä eniten ottaa päähän, että omat fanitkin pidetään pimennossa ja epätietoisuudessa missä mennään.

  Välillä ajatus karkaa siihen, että olisiko pitänyt rakentaa rauhassa se uusi alku tuolta pohjilta ja vasta kun perustat on kunnossa. Samaan aikaan tosin on kilpailuakin ilmestynyt kun Kiekkokopla elvistelee rinnalla, joten kovin hirmuista etumatkaa ei ole vara antaa.
   
 15. Lombardi18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Washington Capitals, Manchester United
  Lainaus:
  Tätä itseasiassa pitäisin jopa todennäköisenä selityksenä.

  Voisiko nyt joku tehdä oikean päätöksen ja vetää johdon irti seinästä, tämä hengityskoneessa rimpuilu alkaa olemaan melko hävettävää. Kaiken kruunaa pelien peruminen 20h ennen matsia, mutta todennäköisesti toimistolla ei edes hävetä asiaa. "Kyllä tää tästä hei lähtee..."

  Itse jännitän eniten, että tuleeko tälläkin kaudella -6000€ (saatan muistaa väärinkin summan) makkaranmyynnistä? Miten vitussa tuo edes mahdollista, jos makkara maksaa hallissa 2,5€/kpl?
   
 16. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Helposti siittä makkaran myynnistä tulee -6000e takkiin jos se makkara ja sen myyminen maksaa vaikka sen 6e ja siitä saadaan tuloja se 2.5e.

  Ja maksaahan se makkarakin eikä pelkästään sen myyminen.

  Itse asiaan: En ymmärrä tätä nyt - jos kerran talous on noin pahasti ruvella niin onko reaaliteettien myöntäminen siellä niin huonoissa kantimissa että ei tajuta aloittaa sieltä "pohjalta" kun pitäisi vaan räpistellään menemään. Homman huumoriarvotkin alkavat olemaan aika vähissä jo.
   
 17. Oakley Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punanutut
  Finhockey: Jokipojille Suomi-Sarjalisenssi
  Jääkiekkoliiton lisenssikomitea on käsitellyt Mehtimäki Oy:n/Jokipoikien lisenssiin liittyvien velvoitteiden täyttymisen ja myöntänyt Mehtimäki Oy:lle/Jokipokille lisenssin Suomi-Sarjaan kaudelle 14-15.
   
 18. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Asiat etenee näköjään, mutta jostain syystä seura pysyy edelleen hiljaa näistä positiivisistakin tapahtumista.

  Pelottaa ihan mitä sieltä mahtaa seuraavaksi tulla, kun tiedotteen pistävät eetteriin. Toivottavasti sellaista mikä putsaa kerralla ilmapiiriä joka tämän projektin yllä leijuu. Se tiedote voi olla taivaan ja helvetin väliltä. Mulla on tullut sellainen tunne, että Joonas Kolkka ei kauaa enää laivaa vie eteenpäin. Olisiko jotain tällä rintamalla tapahtumassa?

  Muutama pelaajasopimuskin olisi ihan jees, jos muuten on asiat oikenemassa.
   
 19. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Uskon vakaasti pääseväni tulevalla kaudella Mehtimäenlauteille. Ja sarjatasosta riippumatta. Seurataan vaikka junnuja jos ei edustus pysty laatikkoon riittävästi pelaajia lataamaan. Tai sitten mikäs se KiekkoKopla oli? Missäs he pelaavat siis fyysisesti ei sarjatasolla.
   
 20. haepis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ENCE, KooKoo, Red Wings
  Lainaus:
  Kopla pelaa kotipelinsä Mehtimäellä.
   
 21. SKA1946 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvä jääkiekko
  Ja te runkkarit ette tule Imatralle? Kyllä yleensä pidetään kiinni sovituista peleistä vai mitä?
   
 22. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Minä "runkkari" en tullut Imaaatralle kun kukaan ei kutsunut. Mitäs kivaa siellä olisi ollut?

  Oltaisiinko lyöty puikkopalloa, heitelty soikkopalloa, pelattu junttikuulaa vai jotain nettipeliä?

  Kaikki muut käy paitsi viimeinen.

  Vai oliko joku meistä runkkareista joku Jokipoikien pelaaja, jonka olisi sinne Vuoksen rannoille pitänyt tulla.

  Ääliömäistä huutelua tuon edellisen kirjoittajan avautuminen.
   
 23. Laus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, FPS
 24. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Siisti suusi.

  Jokipojat mokasi totaalisesti Ketterää kohtaan. Meni ihan päin sitä itteään. Toivottavasti ei tapahdu enää koskaan vastaavaa.

  Jokipojat heräsi henkiin. Uusia pelaajia on värvätty mm. taas KooKoolta vuorostaan Mikko Sierman. Kun lisenssin on nyt taskussa, niin seuraavaksi alkaa tulla kokeneempaa peluria. Jospa se nyt tästä, vaikka kyllä on tiedottamisessakin harjoiteltavaa ja reilusti.

  JOUKKUE TÄYDENTYY NELJÄLLÄ NUORELLA PELAAJALLA - MYÖS LISENSSI ON VAHVISTETTU| jokipojat.fi
   
 25. jokepo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Jokipojat täydensi rivejään - Mehtimäkeläinen

  Uunituoreita uusia sopimuksia ja uusia nimiä Jokipojille. Kertokoon ken tietää kavereista.
  Pitkäänhän tuota tiedotushiljaisuutta kesti, jopa niin pitkään että Mehtimäkeläisen fanipalstalla osa faneista alkoi elää omaa maailmaansa ja Jokipoikien hautaa on kaivettu siellä pitkin syksyä.
  Kolkasta ei ole tietoa, mutta kyllä siellä toimistolla on ihan oikeita ihmisiä töissä: asioitten hoito vaan ei ole ollut helppoa kun ei ole ollut lisenssiä. Kaikki on myöhässä: sponsorointi, sopimukset, markkinointi, kausarimyynti jne.
  Toivotaan vaan, että tästä kausi saadaan aikaiseksi. Tuskin tuolla joukkueella kuitenkaan kuuhun mennään!