Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Jokipojat 2014–2015

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana -Jonne-, 22.03.2014 klo 13.12.

 1. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Pelaamalla Mestikseen.

  Liitto osasi tiedottamisella tätäkin hämmentää, mutta siellä ollaan. Nyt sitten rauhassa ja maltilla jatketaan taloudellisenpohjan rakentamista, omien junioreiden tuomista edustukseen entistä vahvemmin ja koko junioriorganisaation vahvistamista. Samoin yhteistyötä Suomi-Sarjaan nousseen Kiekkokoplan kanssa, niin pohjien luomiseen ja onnistumiseen on valtava potentiaali.

  ONNEA JOKIPOJAT JA TAUSTAHENKILÖT!
   
 2. Pastore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kopla ja Red Wings
  Kyllähän tää on joensuulaiselle kiekkoilulle suuri päivä. Pääsee taas kasvattamaan Koplan peleissä loppuun purrut kynnetkin takaisin. Aivan mahtavaa. Loppu hyvin, kaikki hyvin. Tai no, iloitsen sitten vaikka juhannuksena kun mihinkään ei voi enää luottaa.
   
 3. Andy-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Jääkiekko pääsarjatasoilla on tätä nykyä melkoista sirkusta, jossa selkärankaa ei ole kuin kaapissa. Urheiluunkin on pesiytynyt tämä yrityselämässäkin tuttu moodi: Konkurssilla / saneerauksella eteenpäin. Joensuussa näitä mahdollisuuksia pidetään näemmä itsestäänselvyytenä! En lähtisi kovin Liiton miehiä arvostelemaan, kun kaupungin kiekkokuprut ladotaan tiskille. Pitäisi olla nöyrää poikaa uudesta mahdollisuudesta. Taas!

  Mutta yhtä kaikki. Potentiaalia kaupungissa on ja toivottavasti virheistä joskus opitaan?!
   
 4. Pastore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kopla ja Red Wings
  Toivottavasti sitä neljättä kertaa ei tule, sillä silloin voidaan viimeistään ostaa Jokipojille se arkku ja lapioida pari metriä maata päälle. Se on kyllä niin paha skenaario, että hirvittää. Täytyy vain toivoa, että mopo pysyy tällä kertaa käsissä ja ei tuhota joensuulaista jääkiekkoa lopullisesti
   
  Viimeksi muokattu: 29.03.2015 klo 22.59
 5. anonima Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Onnea Joensuuhun! Mulle ei uutisoinnin perusteella aivan auennut, että nousiko Jokipojat mestaruutensa ansiosta, vai vedetäänkö Kokkola ja Rovaniemi kabinettipäätöksin mestikseen ja Jokipojat jää ulos?!! Jmlta perinteetkin jo velvoittaa vähintään mestispaikkaa sinnepäin!
   
 6. JoKP Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kabinettiurheilua vastustavat joukkueet
  Mestari pelaa Mestistä ja se on saletti paletti. Jokipojat Mestiksessä ja Kopla Suomi-sarjassa ja ei ole näin hyvin edustusjääkiekon näkymät Joensuussa vähään aikaan ollut!

  Onneksi olkoon Jokipojat ja Onnittelut Koplalle Suomi-sarja paikasta. Yhdessä hyvä tulee.
   
 7. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Onnea Jokipojille niin SS-voitosta kuin sarjanoususta. Kyllä oli eilen vielä paskan maku suussa kun Hermes ja RoKi nostettiin Jokipon ohi, mutta onneksi vika oli tiedottamisessa. Kyllä ne siellä liitossa osaa...

  Tervetuloa Punamustat ensisyksynä Talvisaloon!
   
 8. Pastore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kopla ja Red Wings
  Kyllä oli mukava aamu herätä. Kopla jyräsi Suomi-Sarjaan ja Jokipojat häipyi pois jaloista pyörimästä :)
  Tosiaan Sapko ja Tuto pelit tulee varmasti käytyä tsiikaamassa mestiksessä Jokipon bandwagonissa, mutta muuten keskitytään Suomisarjaan.

  Vituttaa tämä epävarmuus, minkä nämä vatipäät ovat toimillaan jääkiekon ympärille luoneet. Hienoa varmasti pelata rankkoja ottelusarjoja ja juhlia voittoa kun on kokoajan pelko perseessä, etttä onko tämä kaikki veri, hiki ja riemu turhaa. Eilen levinnyt virheellinen tieto Jokipon tilanteesta sotki kyllä meikäläisen pasmat Kopla-Diskos pelin aikana täysin, kun ei ollut aavistustakaan mahtuuko Suomisarjaan 2 joukkuetta Joensuusta. Helvetin hienoa jatkuvasti lueskella hiki otsalla pumppu hakaten jatkoaikaa ja muita nettisivuja kauhuntunne takaraivossa

  Nyt on kieltämättä hieno fiilis, mutta kyllä tää paska saa ihmisen silti epäluuloiseksi ja jättää takaraivoon pienen pelon, entä jos.....
   
  Viimeksi muokattu: 30.03.2015 klo 11.47