Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Jokipojat 2014–2015

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana -Jonne-, 22.03.2014 klo 13.12.

 1. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Lainaus:
  Roope Rantako sieltä on tulossa, kun ei enää Pizza maistu Roopelle Italiassa?
   
 2. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Kelpaisi kyllä, mutta ei realistista..

  Valmentaja Niko Eronen kertoili, että puolustus on valmis kevättä ajatellen, mutta hyökkäykseen haetaan tulivoimaa ja jotain on viritteillä. Tietysti tämän lausunnon jälkeen tuli tieto myös Immosen kunnon ylläpitämisestä joukkueen mukana. Jarkko Immosen kokemus olisi playoffeissa korvaamatonta ja onhan se sellainen seuraikoni, että toista vastaavaa saa hakea. Toivottavasti mies saa itsensä tarvittavaan kondikseen ja paluu nähdään.

  Hyvin siis pyyhkii ainakin kaukalossa ja peli kehittyy vaan paremmaksi. Hiukan huolestuttaa yleisömäärän lasku, mutta kaippa se lähtee kevättä kohden nousuun vielä. Joukkuetta ei voi trendistä syyttää, vaan kyllä tässä voisi lähettää kiitos kirjeitä liiton toimistolle...
   
 3. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Jokipojat hakee Mestis-paikkaa ja PJ arvioi nykyorganisaation olevan nousun suhteen vahvoilla.

  karjalainen.fi

  Ei kun ylöspäin ja mieluiten jälleen yksi mestaruus taskussa mukana!
   
 4. sapko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Tervetuloa takaisin. Lämpimästi. Uskon, että en ole Savonlinnassa mielipiteeni kanssa yksin.
   
 5. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Toivoa sopii, että Jokipojille paikka Mestiksestä löytyy. Samalla myös toivoa sopii, että taloutta jatkossa hoidetaan kunnolla. Yrittäjänä en erityisemmin pidä että operoidaan yli oman maksukyvyn, ts. mellastetaan toisten rahoilla. Kun kupit menee nurin niin joku syytön häviää omia rahojaan.

  Mutta hoitakaa nyt kaikki asiat niin, että kaudella 2015-2016 Jokipojat on Mestisjoukkue.
   
 6. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:


  Toivoa on kuomaseni.

  Jokipojat ei ole menossa Mestikseen farmiseuraksi, vaan jatkossa joukkuetta rakennetaan entistä voimakkaammin omista. Jokipojat odottelee myös tulevia päätöksiä Mestiksen ja A-nuorten Liigan tulevaisuudesta, sekä säilyykö Liiga avoimena. Paha yhdenkään alasarjan joukkueen on suuria suunnitelmia maalailla tällaisessa murroksessa.

  jokipojat.fi
   
 7. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Mestis on väistämätön tie Jokipojille. Tosin tällä kaudella noustakseen olisi oltava hereillä pudotuspeleissä ja hoidettava ensimmäinen kierros kunnialla läpi. Pelaajien on pidettävä kupolit kylminä ja pieneenkään ylimielisyyteen ei ole nykypäivän Suomi-sarjassa varaa. Kaikki varmasti Joensuussa ja muuallakin Suomessa odottavat Jokipoikien nousevan jo tänä keväänä. Saa nähdä asettaako ennakko-odotukset sitten millaisia paineita nuorelle joukkueelle.
   
 8. Pat_LaFontaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
  Tosi hieno uutinen! Mikäs on nyt JoKP:n taloustilanne? Onko tilit plussalla?
  JoKP:n nousu palvelee koko kiekkokansaa ja on ansaittu, koska Mestiksen ehdottomasti paras juniorituotanto. Hyvä homma kaikenkaikkiaan ja toivottavasti kaikki natsaa hyvin.

  Hermes, JoKP ja FoPS takasin Mestikseen ja sehän näyttääkin taas aivan erilaiselta sarjalta. :)
   
 9. Lätkä Jäsen

  Nyt alkaa kuulostaa tekemiseltä Jojensuussa

  Loistava juttu, mikäli Jokipojat palaa Mestikseen. Sarja, joka kyntää merkitsemättömyyden suossa tarvitsee perinteikkäitä seuroja. Joensuu on juuri sellainen. Kaupungissa pelattu iät ja ajat jääkiekkoa. Vuosikaudet Divarissa ja jopa liigassa käynyt jengi kuuluu ehdottomasti Mestikseen ja miksipä ei tulevaisuudessa vaikka Liigaan.

  Joensuun kaltaiset paikkakunnat ja seurat ovat kerta kaikkiaan jo Mestiksen statuksen kannalta elintärkeitä. Näiden avulla sarja erottuu. Ei aivan Liigan vauhtia, mutta selkeä ero alasarjoihin.

  Edellisestä viestiä lainaten voi todeta, että Joensuu, Kokkola ja Forssa ovat varmasti toivotuimmat palaajat Mestis-kartalle. Näiden lisäksi olisi kiva lisäväri hommaan, mikäli entiseen Divarin vakikalustoon kuulunut Ketterä nousisi takaisin valtakunnan kiekkokartalle. Tosin taitaa olla Imatralla resurssit kilpailukykyiseen joukkueen saamiseksi Mestikseen varsin heikot?
   
 10. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:


  Taloudesta ei ole kerrottu mitään uutta. Poissa on pysytty negatiivisistakin uutisista, joten on se 100% varmasti paremmassa hapessa kuin vuosikausiin. Tilipäätökset tulee sitten aikanaan, mutta sitä ennen tulee julki kabinetin päätökset, niin saadaan jotain viitteitä. Taustojen ollessa kunnossa ja paremmin kuin ennen, niin mikään ei estä Jokipoikien nousua kauden päätteeksi.
   
 11. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Tuli Janne Väyrynen varsinaisella ryminällä Jokipoikiin. Tänään Vaasassa tehot 2+2 ja Jokipojissa matkaa takana vasta 3 peliä (3+4), mutta voinemme puhua vahvistuksesta tässä sarjassa. Iso ja tehokas, kelpaa!

  Maalipörssimme ykkönen Heikki Puustinen pistettiin viikonloppuna palasiksi ja näköjään Vaasassa taas joku taklattu selästä laitoihin. Kukahan nyt tipahti? Lukemat ja tapahtumat raporttien mukaan kaukalossa murskaavat molemmissa peleissä, joten kasetit hajoilee pohjanmaalla. Jokipojat joutunee vielä pelaajamarkkinoille, koska Puustinen voi olla poissa pitkääkin.
   
 12. jukkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Joensuussa sellainen tapaus, että Susirajan Punamustat ry rupesi tukemaan Jokipoikia ja Matti Koistista muutenkin kuin kannustamalla. Koistinen on loppukauden ajan Punamustien kummipelaaja. Koistisen ja Jarkko "Hilppa" Immosen videohaastis on nähtävillä Punamustien sivuilla netissä.
   
 13. boxmia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Tää on hyvä homma. Ja mikä parasta Hilppa is back. Tänöän hallille. Hilppa hoitaa!
   
 14. Laha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, TPS
  HILPPA HOITAA! Tämä kiekkokauden paras uutinen! Ja kaikki hallille!
   
 15. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Jokipoikien A-Nuorille hienoja uutisia. Ensi kaudella nuorten-Liigaa pelataan 17-joukkueella. Meitä ei siis ainakaan tiputeta väkisin KooKoon tieltä.

  Nyt pysytään liigassa tai tiputaan pelaamalla, kuten urheilussa pitääkin mennä. Uskon 100% siihen, että A:n taso riittää divari-joukkuetta vastaan.

  leijonat.fi
   
 16. BigErn Jäsen

  Lainaus:
  Näin sitä saadaan vuodesta toiseen jatkaa lajista nauttimista. Jos Nuoret Ärjyt saa pidettyä paikkansa, ensi kaudesta tullee samanlainen tuskien taival, kuin tästä ja edellisestä. B:n Mestiksen keskikastin porukasta ei vaan nouse vastuunkantajia Nuorten SM-sarjaan.

  Paikka Nuorten SM-sarjassa on hieno juttu. Työkalut vaan ovat puutteelliset jo monta vuotta nuoremmista junioreista lähtien. Tällä hetkellä tuo paikka ei palvele Joensuussa ketään.
   
 17. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Se olisi enää 4 peliä runkosarjaa Jokipojilla jäljellä. Varmaa on jo se, että pudotuspeleihin lähdetään kotiedulla. Runkosarjan voittokin on edelleen mahdollinen, kun FPS on vain 3 pisteen päässä.

  Jokipojat lähti tauolle tappioputkessa. Joukkueen johtopelaat oli loukkaantuneena näissä peleissä, joten nyt pitää toivoa ukkoa takaisin lasaretista. Siirtojakin voi vielä tapahtua, mutta Jokipojat ei ole aktiivisesti liikkeellä, jos on odotuksena loukkaantuneiden toipuminen.

  Nopeasti kausi alkaa kääntyä kliimaksia. Runkosarjan voittoa nyt ensin hakemaan!
   
 18. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Jokipojat nappasi FPS:stä upgraden maalivahtiosastoon.

  Etusivu - Mehtimäkeläinen

  Tervetullut vahvistus Edelmannin taakse ja nyt on joukkue valmis!
   
 19. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Näin ne tilanteet muuttuu räpäyksessä. Jokipoikien rosterista on huomenna poissa kuuden tehokkaimman hyökkääjän joukosta neljä, edustuksen pakkeja on jäljellä 5kpl.

  Valmentaja Eronen mainitsikin, että hankintoja tarkkaillaan taas- budjetin ehdoilla. Huomenna Ketterää vastaan debytoi kolme a-nuortamme, ja tätä kyllä ilolla tervehdin! On meinaa ollut totaalisesti jäässä yhteistyö junnujen kanssa vuosia, mutta kaikella rintamalla asiat rullaa nyt uusien tuulien kanssa tulevaisuuteen katsoen. Yhteistyö on lämpeämässä myös 2.divaria omassa lohkossaan suvereenisesti vievän Kiekkokoplan kanssa, minne Jokipojat lainasi maalivahti Tuomas Heikkosen.

  Jokipojat - Ketterä otteluennakko | mehtimakelainen.net
   
 20. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Aikamoista.

  A-nuortemme liigajoukkueen pörssikärki Nemo Huhta teki sitten miehekkään debyytin edariin. Hattutemppu näyttönä tulevaan. Myöskin toinen tulokas Teemu Nissinen avasi pistetilin (0+2) heti debyytissään.
   
 21. JoKP Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kabinettiurheilua vastustavat joukkueet
  No niin nyt on sitten sarja katkolla Mehtimäellä ja poikkihan se menee kuin suolakeksi. Muutenkin on elintärkeää saada sarja katki, koska on huomattavasti todennäköisempää saada loukkaantuneita takaisin lauantaina alkavaan välieräsarjaan. Muutama jo on päässyt aloittamaan harjoittelun ja toiveissa on, että kaksi-neljä ykköskorin äijää saadaan laatikkoon jossain vaiheessa.

  A-junnut pelasi eilen kauden huonoimman ottelunsa ja jatkoaika tappiohan siitä KiVaa vastaan tuli. Nyt sitten on aika nousta omalle tasolle ja tasoittaa otteluvoitot tänään, muuten pojat on ns.sillassa.
   
 22. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
 23. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
  Hyvä JoKP! Tässä nähdään miten pelaamalla nouustaan ylempään sarjaan.
   
 24. -jaka- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  taistelevat asennejoukkueet
  Lainaus:
  Onnea Jokipojat myös finaalipaikasta! Upeaa nähdä miten kausi on edennyt viime kauden sarjapaikasta luopumisen jälkeen! Ylempänä hyvin sanottu, pelaamalla noustaan! Kumpi vaan mestaruuden viekin, niin voi sanoa että molemmat näistä seuroista ansaitsisivat paikkansa Mestiksessä. Hieno kausi molemmilla, mikä huipentuu Playoffeissa ja vielä molemmat taistelevat itsensä finaaleihin!! Upeeta lätkää!
   
 25. JoKP Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kabinettiurheilua vastustavat joukkueet
  Alta nollan lähditte elokuussa sarjaan ja loppu on sitten Joensuulaista kiekkohistoriaa. 2800 katsojaa plus vapaamatkustajat oli todistamassa pytyn nostoa. Kiitos JOUKKUEELLE, valmennukselle, huollolle ja koko organisaatiolle. Pitkän tähtäimen tavoite pitää olla Liigassa, kuten ottelun MVP Edelmankin totesi. Joensuussa on niin vahvat perinteet jääkiekossa, että heikompaa hirvittää. Liiton herrat voi audotoida nyt sitten vaikka vehkeensä, mutta Jokipojat voitti palaamalla MESTARUUDEN! P.Anntilakin saa witun tarkkaan miettiä liikkeitään lähitulevaisuudessa, mitä "mestis" joukkueisiin tulee. Yleisömäärä oli suurinpiirtein sama, kuin "mestiksen" pleijareiden yhteenlaskettu yleisömäärä!