Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Jokipojat 2014–2015

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana -Jonne-, 22.03.2014 klo 13.12.

 1. pertteli Jäsen

  Teillähän on siellä todella lupaava 94-syntynyt Jesse Paukku. Onko tietoa, mihin Jessen tie vie? Tuskin suomi-sarjaan jää.
   
 2. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Ollut aikaisemmin ainakin Bluesin ja Pelicansin kiikarissa. Taitaa omata taiteilijasielua, joten saapa nähdä minne tie vie vai viekö minnekään. Halutessaan rahkeet on kovat. En tunne henkilökohtaisesti, mutta kautta rantain kuullut, että harjoittelumoraali saisi olla parempikin.
   
 3. pertteli Jäsen

  Muistaakseni vuosi tai kaksi sitten oli kovastikin huhua Lahteen siirtymisestä. Liigasta ei paikkaa saa ja A-junnuissa pelaisi yli-ikäisenä. Joten epäilen, että Lahteen tulisi ja tuskinpa Espooseenkaan. Mestiksestä toivoisin miehen löytävän paikan, missä kehittyä. Olen kaverin monesti nähnyt ja kyllä siinä hyvä aihio olisi.
   
 4. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Aika mielenkiintoisen setti... näihin perustuen olisi siis HCK:n kannattanut vain pieraista vanhoille velkojilleen, perustaa uusi yhtiö joka jatkaa toimintaa niin olisi päästy aloittamaan ylempää. Ei nyt oikein mene jakeluun se, että miten Joensuussa onnistuttiin siinä missä ei Keravalla...
   
 5. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Aika erikoinen kuvio jos oikeasti puhtaalta pöydältä uusi yhtiö saa SS-paikan? Tuo vanhojen velkojen kontolleen ottaminen sarjapaikan saamiseksi on ollut sinällään hyvä systeemi, että se tuo pientä turvaa velkojillekin. Ei tämä uusi tapa ainakaan lisää yritysten luottamusta myydä jääkiekkojoukkueelle mitään, kun voi vaan vaihtaa firman nimeä, jättää vanhat velat maksamatta ja jatkaa toimintaa muuten entisellään. Ja vaikka Jokipoikien puolesta hyvä juttu, niin onhan tämä helvetin epäreilua monia muita joukkueita kohtaan jotka ovat tippuneet mutasarjoihin konkurssin kohdatessa.
   
 6. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Hokijoki Oy ei ole vielä konkurssissa. Torstaina selvinnee tästäkin lisää. Nythän on vielä kokonaiskuviosta tiedoitettu erittäin minimaalisesti.
   
 7. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Juuri tätä asiaa itsekin ihmettelen. Jos velkojat jäävät nuolemaan näppejään ja Jokipoikien uusi taustayhtiö jatkaa toimintaansa puhtaalta pöydältä niin tällä saattaa olla kauaskantoiset seuraukset mestisjoukkueille ja laajemminkin. Kuka uskaltaa myydä enää mitään jääkiekkojoukkueelle ennen kun saa tuotteistaan rahat käteen? Sanotaan nyt vaikka jääkiekkovarusteet. Käsittääkseni varusteiden toimittajat myyvät usein tuotteitaan osamaksulla tai siten, että tuotteita toimitetaan jo kesällä, mutta laskut alkavat erääntymään syksyllä. Nythän tässä on tavarantoimittajien osalta iso riski, että jääkiekkojoukkue tilaajana vaihtaa vaan taustayhtiötä ja jättää maksut maksamatta. Eihän tämä voi mennä näin?
   
 8. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Minäkin kyllä ihmettelen, että miten voi vain tyhjästä vetäistä uuden yhtiön, joka perii vanhalta lähes kaiken velkoja lukuunottamatta. Ei ole oikein reilua muita seuroja, eikä velkojia kohtaan.
   
 9. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Ei kannata edelleenkään vetää mitään ihmeellisiä johtopäätöksiä. Kannattaa muistaa se, että Hokijoki Oy:n taustahenkilöt on sitonut seuraan omaarahaa, takauksia eli omaisuuttaan. Tässä ei vielä tiedetä, meneekö joltain talo tai yritys velkojen hoidossa. On todettu, että "Hokijoki Oy:n velat jäävät Hokijoki Oy:lle, eivätkä tule uuden yhtiön toimintaan". Vanha yhtiö ei saanut osallistua liiton alaisiin sarjoihin nykymuodossaan. Joten vaihtoehdoksi on jäänyt uusi yhtiö, uudet taustahenkilöt. Hokijoki ei ole konkurssissa ainakaan vielä, joten voi olla mahdollista, että vanhat taustahenkilöt jää selvittelemään sen velkoja ja niiden maksamisia. Tässä on turvattu ensisijaisesti edustuskiekkoilun jatkuminen joensuussa.

  Täällä moni tulkitsee tapahtumat niin, että entinen Hokijoki Oy ajettiin konkurssiin ja velat unohdettiin. Näin ei ole missään tiedoitettu.

  Odotellaan tiedoitusta 26.6, jos tuolloin aihetta enää sivuutetaan.
   
 10. Ttie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KJT Miehet HC K (<-HC Kerava<-Sherwo), KJT, Kerho
  Tietenkin Joensuulaiset tekevät parhaansa ja onnistuivat.

  Mutta mutta, kenen on vastuu, sehän on Liitossa.
   
 11. apulais-GM Jäsen

  Varmaan jääkiekkoliitossa on tajuttu, että kun Mestis kuihtuu niin pakanan pakana, olisikohan sittenkin parempi päästää Jokipojat irti. Me kuitenkin tarvitaan muitakin kuin kyläseuroja näihin sarjoihin. Vaikka niin ehdoton tuomio oli silloin keväällä.
  Aika helposti hoitui tämä homma, velat on historiaa ja muutaman kuukauden päästä on taas mestispaikka taskussa.
   
 12. Animal Jäsen

  Lainaus:
  Yrityksen perustamiseen ei tarvita kuin 2500 €:n alkupääoma. Todennäköisesti yrityksen perustajat ovat laittaneet rahaa jonkin verran enemmän, jotta voivat ostaa tarvittavan materiaalin (pelipaidat, varusteet, huoltotarvikkeet jne.) vanhalta yhtiöltä, vuokrata toimiston ja maksaa ainakin osan tarvittavista jäävuoroista ennakkoon. Kun vanha yritys ei ole vielä konkurssissa vaikka on täysin konkurssikypsä, niin hankkiakseen lisää rahaa velkojen maksuun Hokijoki Oy luonnollisesti myy omaisuuttaan Mehtimäki Oy:lle. Tosin mistään isoista summista ei liene kyse, varmaankin muutamista tuhansista euroista.

  En tiedä onko kuvio varmuudella noin, mutta jotain tuonsuuntaista arvelisin olevan taustalla. Lain mukaan sallittua, mutta hyvin arvelluttavaa moraalisesti niin Jääkiekkoliitolta kuin Joensuun kaupungiltakin lähteä yhteistyöhön uuden seuran kanssa mikäli taustalla hääräävät samat heput kuin Hokijoki Oy:ssa
   
 13. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Kaikki toki on mahdollista, mutta tainut olla liitonkin puolelta selkeä ehto, että taustat on todellakin mennyt uusiksi. Näin totesivatkin, että taustalla on uudet henkilöt. Nykyinen pj on väliaikanen ainakin tässä vaiheessa.

  Lisenssikomitean puheenjohtaja Hannu Soro:

  Lainaus:
  Lähde: urheiluuutiset.com
   
 14. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Jokipojat avaa kautensa Suomi-Sarjassa 20.9 kotiottelulla Imatran Ketterää vastaan. Heti kärkeen perinteitä tarjolla.

  Edelleen joudutaan toki olemaan hiukan varpaillaan, että saadaan asiat tarvittavaan kuntoon. Jokipoikien hallituksen puheenjohtaja Joonas Kolkka elättelee toiveita jopa siitä, että Torstaina 26.6 voidaan julkistaa uusi valmennus. Tuolloin kerrotaan seuran tilanteesta lisää.

  Lähde: karjalainen.fi


  Mielenkiinto tulevaa kautta kohtaan on aivan toista luokkaa kuin vuosiin Mestiksessä...Raikastavaa vaihtelua, on sitten uusi sarjataso mikä tahansa.
   
  Viimeksi muokattu: 23.06.2014 klo 16.58
 15. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Lainaus:
  Kyllähän tätä nyt seuraa, jos paikka Suomi-sarjassa lohkeaa. Uusia halleja ja joukkueita nähtäväksi, mikäs siinä, vaihtelu virkistää. Varsinkin kun tulevan kauden Mestis nyt olisi joka tapauksessa ollut aika perseestä.

  Toivottavasti saavat hommat järjestykseen, aikaa ei ihan hirvittävästi ole.
   
 16. Animal Jäsen

  Lainaus:
  Ketäköhän ne uudet ihmiset Mehtimäki Oy:n taustalla ovat? Eikös tämä Kolkka ole juuri tämän konkurssikypsän Hokijoki Oy:n tulosvastuullinen toimitusjohtaja?

  Lainaus:
  Kyllähän tässä puuhastelu ja koplaaminen haisee ihan helvetin pitkälle.
   
 17. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Lainaus:
  No en tiedä, kyllähän Kolkka tuli kipparoimaan tätä paattia siinä vaiheessa, kun ruuhi oli täynnä vettä jo, eli sinällään en miellä kaveria mitenkään vanhan Hokijokin edustajaksi. Periaatteessa varmasti ihan hyvä että siellä on mukana joku, jolla on edes vähän kokemusta seuran päivittäisten asioiden pyörittämisestä. Äkkiseltään tuollainen homma jäisi ainakin itseltä tekemättä, jos siihen ihan kylmiltään pitäisi lähteä.
   
 18. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Ei tässä haise yhtään mikään. Siellä toimitaan siten, kuin laissa ja liitossa on annettu mahdollisuus toimia. Hommat on niin pahasti vielä kesken, että ei edes Suomi-Sarja paikka ole lopullisesti varma. Taustoistahan ei tiedetä vielä yhtään mitään, joten silleen on aika paha haistatella...Joonas Kolkka on puheenjohtaja tällä hetkellä. Mulle kelpaa kyllä jatkossakin. Kuten mauri totesi, niin toimisto oli täynnä paskaa kun herra sinne asteli. Täysin syytön Hokijoki:n kohtaloon.

  En itsekään usko ennen kuin näen, että muutama jäärä todella poistuu kuvioista. Herroilla on sen verran ollut paukkuja pelissä, että vaikea nähdä niiden luovuttavan nyt. Tai sitten jäävät selvittelemään Hokijokin kanssa lopullista kuittaamista.
   
 19. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Jokipoikien vrt HCK tilanteesta ollaan saatu pieni tiedon ripe Keski-Uusimaa lehdessä.

  Entiset Mestis-kaupungit eritilanteissa

  Tuon jutun mukaan Hokijoki menee konkurssiin ja jotain vastuita jää.

  Tänään sitten Jokipoikien tiedoitusta tulossa. Toivottavasti tulee jo sopimuksia.
   
 20. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Lainaus:
  Jatketaan konkurssiin menevän yhtiön pohjalta? Eli mikään ei kuitenkaan muutu? Velat jää jne? Kyllä tämä niin kauan haiskahtaa kunnes noihin jotain selvyyttä tulee. Toivottavasti asia aukaistaan tänään peripohjin.
   
 21. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Titaanien kohdalla aikanaan nuo "erinäiset vastuut" tarkoittivat nimenomaan sitä, että uusi taustaviritelmä otti vastuulleen aiemman velat, jotta sarjapaikka saatiin säilytettyä.

  Jos tähän ei olisi suostuttu, olisi edessä ollut putoaminen oman alueen (Kymi-Saimaa) alimmalle sarjatasolle (III-divisioona), joka sitten myöhemmin konkretisoitui kun rahat ja usko loppuivat taustoilta kesken.

  Minulla ei todellakaan ole mitään Jokipoikia vastaan ja mikäpä siinä jos vaikka Suomi-sarjassa jatkaisivatkin, mutta...

  ...jos homma ei mene kuten aiemmin samassa tilanteessa olevien seurojen kohdalla, niin kyllähän siinä kohtaa Liitto kusee isolla letkulla hyvin pitkälti kaikkien jääkiekkotoimintaa tässä maassa pyörittävien alasarjaorganisaatioiden muroihin näyttäen näin todeksi, etteivät seurat ole Liiton silmissä keskenään yhdenvertaisia.
   
 22. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Jokipojat ei pidä tiedotustilaisuutta tänään. Hommat vaiheessa, kertoo mehtimakelainen.net

  Lainaus:
  Jokipoikien A-Nuorten liigajoukkue saa valmentajakseen tutun Jouni Variksen. Varis on tehnyt tulosta aikaisemmin Jokipoikien junnuissa ja oli edustuksen päävalmentaja, kun Jokipojat nousi Suomi-Sarjasta Mestikseen. Varis toimi Mestiksessä Mikko Haapakosken apuvalmentajana.

  Karjalainen.fi kertoilee tunnelmia.
   
 23. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
 24. Joope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Hieman uutta tietoa Jokipoikien tilanteeseen saatiin eilen, mutta tarkempia tietoja saadaan edelleen odotella. Mehtimäkeläisen uutinen aiheesta.

  Joitakin vanhoja velvotteita vanhalta taustayhtiöltä uudelle siirtyy, mutta näistä kuulemma selvitään ongelmitta. Summista ei kuitenkaan mainittu. Budjetti ensi kaudelle olisi hieman vajaa 300 000 euroa, tavoitteena nousu takaisin Mestikseen. Valmentaja- ja pelaajakuvioihin palataan kuulemma lähiaikoina ja molemmissa on tarkoitus panostaa paikallisuuteen tuontiapujen sijaan. Lisenssiasian pitäisi saada sinettinsä elokuun alussa. Nimenä pysyy ainakin toistaiseksi vielä Jokipojat.

  Tällä hetkellä uuden taustayhtiön omistajia ovat Joonas Kolkka, Jiri Jormakka (Jussi Jormakan poika), Henry Rösch ja Petri Seppänen. Omistuspohjaa on kuulemma tarkoitus lähiaikoina laajentaa. Hallitukselle ollaan etsimässä uutta puheenjohtajaa nyt hommaa hoitavan Kolkan tilalle, tämä on kuulemma asialistalla ensimmäisenä hoidettavana.
   
 25. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Tämä oli ihan mielenkiintoinen heitto Kolkalta. Vanha nimi ja logo säilyy ainakin tulevan kauden. Mitä facebookista lukassu ja juttuja kuunnellu, niin tuo hurtta-logo on vieroksuttava monelle. Puoli kylää kaipaa Joensuun Kiekko-Poikia takaisin, mutta tämän Kolkka tyrmäsi. Ennemmin luovat jotain uutta. Toivottavasti edustaa sitten myös edelleen perinteitä....Minunkin mielestä nykyinen logo on epäonnistunut, nimi on se mikä pitääkin, tai siis JoKP kelpaisi kyllä tilalle riemusta kiljuen :)