Ilmoitukset

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Jokipojat 2011–2012 – uuteen nousuun!

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana Randy Marsh, 05.02.2011 klo 22.12.

 1. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Ilmeisesti Oren sopimuksessa ei ole mitään purkupykälää, mutta onko kyseistä asiaa vahvistettu missään asiaan liittyvässä uutisessa?
   
 2. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Lainaus:
  Muistaakseni case Koskisen yhteydessä seura tiedotti, ettei muilla pelaajilla ole olemassa minkään valtakunnan purkupykäliä.
   
 3. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Jatketaas ajatusta.

  Volden pelasi tänään hyvin, mutta hänen ja Sivosen varassa meneminen on riski.

  Iilahtikin on aika nuori ja lisäksi on jo nyt tirissyt jossain, että tahtoo pelata Sportissa, jos Mestiksessä jossain. Siinähän pelaa.

  Jokipojat tarvitsee hyökkääjiä.

  -> Jokipojille Ranta ja joku muu (Sallinen, Aaltonen). Toisen kassiin pakataan Espoosta lähtiessä pieni määrä fyrkkaa, jolla ostetaan Seppänen, kun halvalla kerran lähtee.

  Onko ihan älytön ajatus? Ja onko Seppäseen luottoa?
   
 4. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Juu, selvä peli on tuo siirto. Ei minustakaan tuo Volden, Ranta riitä joukkueen tärkeimmästä pelaajasta. Voldenia pitäisi nähdä vielä lisää, vaikkakin tänään oli hyvä. Iilahti/Volden, Ranta+ rahaa tai Iilahti/Volden+Ranta/Sallinen J+ pakki? Tulijoilla pitää olla motivaatio kunnossa. Ranta, Sallinen J ja Aaltonen on tuossa haarukassa. Uskon myöskin Voldenilla olevan näyttöhaluja lujasti. Iilahti taasen vaikuttaa tosiaan Sportilta.

  Seppäselle ei kiitos. Ei ole maalivahdin näköinen ja heikkoudet on tunnistettavissa ratkaisupeleissä liian helposti.
   
 5. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Lainaus:
  Minä oon vähän samoilla linjoilla.

  Onko jossain muualla joku hyväksi havaittu mokke vapaana? Nyt ei ole enää aikaa mihinkään Guimond-tyyppisiin hakuihin.
   
 6. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Uhraan illastani hetken ja teen pikaisen scouttauksen. :D

  Tässä kohtaa minusta nyt mitataan seurajohdon taitoja. Onneksi tukena on Pena. Minusta Orella pitää nyt takoa kun pelaaja on arvossaan. Me kaivataan leveyttä, on kaivattu jo pidempään, ja tässä on nyt mahdollisuus ratkaista monia asioita. Riskit on, mutta kaikki on tällä kaudella nähnyt ettei se Orekaan ole korvaamaton. Nyt on aika saada Fööniltä Tj:n kokemus käyttöön.
   
 7. boxmia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Toivotaan Orelle hyvää jatkoa Espoossa. On kunniotettava suoraa puhetta jota Antti puhui jo ennen kauden alkua kun julkaistiin sopimus Jokipoikiin. Antilla ollut koko ajan tavoite liigassa (niinkuin pitääkin) ja nyt on mahdollisuus. Näytä Antti, että Mestiksessäkin on laadukkaita pelaajia! Tämän luulisi nostavan mestiksen arvostusta kun kerrankin pelaaja halutaan täältä ylöspäin eikä vaan aina laiteta kehittymään alas :

  "- Kyllä meillä on tuollaiselle maalivahdille käyttöä. Asiasta neuvotellaan Jokipoikien kanssa ja katsotaan mitä tapahtuu. Kyllähän tässä voi joutua vähän kukkaroa kaivamaan ja tarjoamaan Jokipojille myös pelaajavaihtoja vastapalveluksena, maalaili Marjamäki."

  "- Minulla ei ole Jokipojista mitään pahaa sanottavaa, mutta toivoisin heiltä ymmärrystä tilanteeseeni. En halua vähätellä Jokipoikia ja Mestistä, mutta kyllä tässä iässä haluaisi jo liigaa pelata, kun pääsi vihdoin tosipelien makuun." Näin siis sanoo itse Antti.

  (Lainaukset IltaSanomista)


  Mutta vaikeaa on nähdä, että Jokipojat pystyisivät jatkamaan villikortti Voldenilla ja Sivosella joilla yhteensä mestiksestä kokemusta parikymmentä peliä. Oisko vaihtoehtona Ranta ja enemmän rahaa, kuin Ranta+Volden ja vähemmän rahaa.

  Iilahtea itse haikailin, mutta jos miestä ei kiinnosta pelata mestistä muualla kuin Sportissa niin antaapa olla...

  Itsekin mietiskelin tossa SapKo peliä katsoessa Seppästä ja mietiskelin, että kelpokassari. Ei Teemulla mitään isoa voiteta, mutta siinä olisi varma suorittaja mestikseen ja riittäisi meille täksi kaudeksi koska Teemulla on myös venymis mahdollisuus huippu suorituksiinkin. Teemun edellytyksenä olisi vain, että saadaan Bluesilta kunnon tukko rahaa jolla saadaan loppukaudeksi EDULLISESTI Seppänen ja rahaa täytyisi jäädä myös seuraavan kauden budjettiin!
   
 8. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Vapaita maalivahteja en löytänyt, siis sellaisia jota nyt olisi mahdollista saada etc.

  Itse toimarina lähtisin puhelukierrokselle:

  a) Mitä Kärpät tekee maalivahtiensa kanssa? Irtoaako sieltä Karhunen? (todella epärealistinen)

  b) Voisiko Ilves olla halukas vuokraamaan Aittokallion, kun nyt Toskalakin on terve? Lekillä on Pätsi ja luulisi Aittokalliolle haettavan kovia pelejä. Tässä olisi oma vaihtoehtoni numero uno. Oli ihan loistava U 20 kisoissa! Tähän olisi myös linkki Haapakosken myötä.

  Siis Bluesilta Ore-> Ranta, Sallinen tai pakki ja lätkäkassiin euroja. Aittokallio vuokralle Ipalta.
   
 9. Erwin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, TPS, Saksan jalkapallomaajoukkue.
  Tilanne on erittäin kimurantti. Luopuako tässä vaiheessa kautta joukkueen tärkeimmästä yksittäisestä lenkistä? Jotenkin juuri Orelle soisin kuitenkin tällaisen mahdollisuuden. En kenellekään muulle JoKP:n tämän kauden nipusta.

  Mutta mistä korvaaja? Yllä palstaveljet ehdottivat ihan varteenotettavia vaihtoehtoja. Ore--> Espooseen. Ranta, Volden ja J. Sallinen Joensuuhun, siinä olisi "puutelista", mutta tuskin Sallista päästäävät. Aaltosesta en edes unelmoi, koska hän on ollut hyvässä nosteessa nuorten kisojen jälkeen.
   
 10. Alocacoc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Olisiko mokkekaksikko Sivonen & Volden kovinkaan iso riski? Sen vähän mitä Sivonen on tällä kaudella pelaamaan päässyt, hän on torjunut vähintäänkin mukiinmenevästi. Voldenin esitys Mikkelissä oli raporttien mukaan oikein hyvä. Kaverissa on takuulla potentiaalia, jos kerran on änärivarattu ja liigajoukkuekin häneen on syystä tai toisesta kauden alussa uskonut.

  Joskus tällaiset asiat ovat ihan pienistä loksahteluista kiinni, ja Joensuussa nuorukaisella olisi todellinen näytön paikka. Onnistunut loppukausi Mestis-joukkueen veräjänvartijana, ja tie olisi taas ensi kaudeksi avoin liigaan asti.

  Toki joukkueen etua pitää ajatella, mutta kyllä minulla(kin) sympatiat ovat täysin Oren puolella tässä tapauksessa. Hän jos kuka ansaitsisi mahdollisuuden liigavahtina. Tässähän on ainekset vaikka minkälaiselle tuhkimotarinalle, Orellakin on voittoisaa kokemusta playoffmaailmasta niin Mestiksestä kuin Norjastakin, joten mikä jottei hän voisi torjua Bluesiakin ihan päätyyn asti? Toivon sitä ainakin syvästi!

  Alkuviikosta on luvattu kuuluvan - varmasti jännittäviä - uutisia. Volden + Ranta + paljon rahaa = Ore, tai Volden + Ranta + Sallinen + hieman vähemmän rahaa = Ore. Tästä en pahastuisi. Penan faksi käynee huomenna kuumana.
   
 11. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Lainasin tuon tuolta Jukurit-Jokipojat otteluketjusta.

  Olisiko Voldenissa täyttämään Jekimovsin jättämää velikulta-hahmoa mehtimäelle? Vaikuttaisi ainakin joukkuepelaajalta. Harmi kun joudutaan päätös tekemään pelkän eilisen + harjoitusten perusteella.

  Tuolla toisaalla on tullut esille Bluesin rosterin kapeus. Epäilivät ettei Bluesilla ole irrottaa välttämättä kaupassa kahta hyökkääjää, lähinnä Sallista Rannan lisäksi. Pitää kumminkin muistaa, että Jokipojat on se joka tätä kauppaa lähtökohtaisesti sanelee, olettaen ettei Oren sopparissa ole mitään ylimääräisiä pykäliä ja näin ilmeisesti onkin Oren aneluista päätellen. Niinpä nyt on pysyttävä tiukkana vaatimusten kanssa.
   
 12. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Lainaus:
  Missään tapauksessa pelkkä Volden-Ranta ei riitä vaihtokaupassa, ei mitenkään. Kylkeen pitää tulla sitten rahaa kanssa. Bluesille nämä summat, mistä puhutaan, on pikkuhiluja. Bluesille kyllä löytyy noita nelosketjun janttereita rosterin kapeutta paikkaamaan, jos ei omista junnuista niin muualta.

  Mieluiten valmiita selkeitä kuvioita nyt seuralta ja jo etukäteen valmiiksi asti mietittynä. Ketä tulee, jos tulee rahaa, keneen laitetaan se. Raha kun Jokipojissa uppoaa muuten sinne pohjattomaan mustaan aukkoon.
   
 13. Nikke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  No tässä on nyt ensinnäkin se ongelma ettei Bluesilla nyt kyllä hirveästi rahaa taida olla käytettävänä. Ja kuulisin mielelläni mitä "nelosketjun janttereita" meiltä löytyy? Ringissä tällä hetkellä 13 tervettä hyökkääjää. Jos siitä J.Sallinen annetaan pois on jäljellä 12 sisältäen nuoret Ikosen ja Aaltosen. Ok, Hannula palaa viikon päästä muttei 13:lla hyökkääjällä vain voida mennä kun välttämättä sairastuvaltakaan ei tule enää apuja.

  Mun mielestä Volden+Ranta saa luvan riittää. Volden pärjää varmasti Mestiksessä vaikkei ihan Oren tasoinen olekaan mutta lisäksi saatte Rannan joka on Mestis-tasolla ihan eliittiä. Tai ei kai muuta sanaa voi käyttää pelaajasta joka on teille 9 ottelussa tehnyt 8+7=15 pistettä ja tainnut päälle ratkaista pari peliä vl-kilpailussa?
   
 14. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Jaa-a. Selvää lienee se, että seuran ei kannata missään nimessä asettua poikkiteloin tässä kohtaa Oren suhteen. Hienoa, että onnistuu ja saa täten palkinnon urallaan kovasta duunista. Tämä nyt ei tarkoita kuitenkaan sitä, että pitää tyytyä mihin vaan.

  Tilanteesta tekee kyllä hankalan se, että siirtoraja on kohtuullisen liki, eli kauaakaan aikaa uuden maalivahdin etsimiselle ei jää. Jostain jos saisi kaivettua esiin sellaisen kelpokassarin, jonka kanssa voisi sopia jo diilin seuraavastakin kaudesta? Tää voisi olla paras vaihtoehto. Volden on riski, mutta varmasti pakkoraossa otettava. Seppänen, voisi olla, voisiko olla? Olisi ainakin jonkinlainen takuu sille mitä saa. Vapaita kassareita ei vaan tässä vaiheessa kautta juurikaan ole.. joku Eero Väre ja Mikael Vuorio alasarjoista: ei kiitos.

  Hyökkäys vaatii vielä lisää vahvistusta, vaikka Ranta kauden loppuun täällä pelaisikin. Kyllä sinne aina yksi Joonas Koskinen menisi, vaikka Ruohomaa on ihan asiallisesti pelannutkin viime aikoina. Kokemusta kevään ratkaisuihin tuolla ei nyt juuri ole.

  Mielenkiintoinen viikko tulossa.
   
 15. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Lainaus:
  Ei se riitä. Iso kysymysmerkki plus eittämättä ihan hyvin pelannut laitahyökkääjä treidinä joukkueen tärkeimmästä, nousukuntoisesta pelaajasta. No way.

  Todennäköinen rakennelma voi olla myös diili, jossa Volden ja Ranta nyt, joku muu myöhemmässä vaiheessa.
   
 16. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Lainaus:
  No ei tässä nyt ihan kauheesti oo kuitenkaan aikaa hukattavana tuota siirtorajaa ajatellen. Ei siinä kannata jäädä odottamaan, että joskos sieltä joku muukin vielä tulisi, jos on epävarmuutta. Tässä kohtaa kun pitäisi hankkia vielä muualtakin jotain jos mielii olla pelaaja-apajilla.
   
 17. Warre Jäsen

  Aamuisen Karjalaisen jutun perusteella diiliä Oresta hierotaan parasta aikaa. Pursiaisen mukaan Jokipoikien hallitus käsittelee asiaa tämän päivän aikana, joten arvon palstaveljet, voitte olla huoletonna, Pentti on mukana hoitamassa hommaa himaan!

  Juuri nyt Oren markkina-arvo on parhaimmillaan, joten uskon vakaasti, että saatava korvaus on hyvä. Asiasta kuultaneen lisää jo iltapäivän aikana.
   
 18. Randy Marsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Mun mielestä Ore saakin lähteä, ei jää pahemmin kaivelemaan. Ei ole kuitenkaan ollut niin maaginen kuin viimeksi Joensuussa (tai Rämö myöhemmin) että olisi joukkueen tärkein ja yksinkertaisesti korvaamaton pelaaja.

  Voldenista on paha sanoa mitään yhden pelin perusteella, mutta hyvän ensivaikutelman ainakin jätti. Tiedä sitten, kestääkö nuori norski paineita pudotuspeleissä. Oreen olisi ainakin pleijareissa täysi luotto.

  Vaihdossa Volden+Ranta ei riitä. Sallinenkin olisi musta aika turha lisä tuohon hyökkäykseen, varsinkin nyt kun Niva on esiintynyt hyvin testiperioodilla ja Ipe Pitkänen on ainakin vähän aikaa pelaamassa ennen seuraavaa kolmen pelin pannaa. Kait se eurotukku olisi tuohon paras vaihtoehto, huolimatta siitä, mihin se loppupeleissä päätyy.
   
 19. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Vahvat vihjeet kertovat, että neljän aikoihin on tulossa tiedotusta aiheesta.

  Saanynnährä. Jotainhan siis tapahtumassa on.
   
 20. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Tuossa seisoo sanoina myöskin omat mietteet tästä. Revin kyllä vanhat pelihousuni jos paketti jää Volden+Rantaan. Ei voi, ei millään! Hallituksessa asti jos asiaa puidaan niin rahaahan ne vaatii. Penaan on kova luotto! Eniten tässä kiinnostaakin se, että luottaako Jokipojat Voldeniin vai lähdetäänkö hakemaan muuta.

  Kohta ollaan viisaampia. Eletään hienoa aikaa!
   
 21. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
 22. Joope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Ihan hyvä diili lopulta. Voldenilla on potentiaalia olla hyvä Mestis-vahti, ja toivon myös Sivoselle lisää vastuuta, sillä on pelannut hyvin ne muutamat pelit. Ranta on mukava nähdä loppukauden ajan vahvistamassa hyökkäystä, eikä Bluesilla varmaan muita oikein ole ollut mahdollistakaan Joensuuhun antaa materiaalin kapeuden takia. Ilmeisesti myös kahisevaa on Joensuun suuntaan liikkunut, saa nähdä saadaanko sillä vielä jotain aikaan. Riippuu tietysti vähän tuosta saatavasta rahamäärästä, mutta lopulta tämä voi kääntyä vielä Jokipoikien eduksikin.
   
 23. boxmia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Voldenin sopimuksesta olisi mielenkiintoista kuulla enemmän. Jos onnistuukin hyvin niin millaiset jatko suunnitelmat on hänen kohdalla. Potentiaalia kyseisellä herralla kuitenkin on. Suoraan tarjoamaan ensivuoden kattavaa sopimusta? Ehkäpä ei, mutta jos rupeaa koppi tarttumaan niin miksipä ei. Kuhan nyt ei heti anneta Voldenille samoja "oikeuksia" kuin Antilla oli ja Eemeli saa vastuuta jota moni on toivonut, mukaanlukien minä.

  Ranta on hyvä lisä ja ilmeisesti vielä neuvottelut jatkuvat Miro Aaltosen suhteen. Se jos ois jotenkin saatu kaapattua niin olisi ollut liian hyvä diili. No, siksipä se jäi saamatta. Jokipojat siis jatkaa hyökkääjän etsintää kun Pudekin loukkaantuneen 4-6vkoa. On siis melko selvää, että ihan pirteästi esiintynyt tryout Niva saa loppukauden sopparin.

  Onko muilla minkäänlaista käsitystä millaisesta raha summasta tässä siirrossa on kyse? Ja Oren palkan maksuhan siirtyy nyt Espooseen, mutta entäs Rannan? Ja onko Ranta siis Bluesin mies ja vain lainassa loppukauden täällä vai millaiset sopimukset näissä yleensä tehdään? No ei varmaan suurta merkitystä, mutta pääasia on, että molempien seurojen johto, joukkue ja varsinkin fanit ovat tyytyväisiä. Minä ainakin olen.
   
 24. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  - Oren kohdalla sopimus on seuran kannalta taloudellisesti hyvin merkittävä ja se turvaa joukkueen urheilullisen menestyksen myös loppukauden osalta. Haemme Rannan ja Voldenin lisäksi vahvistusta joukkueeseen vielä ennen siirtorajan umpeutumista

  Noin toteaa Pena. Eiköhän siellä ole liikkunut rahaakin ja Oren palkka on ollut varmasti joukkueen suurin.

  Vastineeksi saadut Ranta ja Volden vaikuttaa myöskin hyvin sopeutuvilta joukkuepelaajilta. Voldenin eleet Mikkelissä ja kuullun mukaan Ranta oli ilmaissut jo aikaisemmin halunsa pelata tämän kauden joensuussa kun Bluesissa ei peliaikaa herunut. Kaikki voitti jotain.

  Mehtimäkeläisen mukaan Jokipojat kartoittaa vielä hyökkääjää (Miro Aaltonen?) ja mahdollisesti kokenutta maalivahtia.
   
  Viimeksi muokattu: 23.01.2012 klo 16.37
 25. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  No niin, kiitoksia vaan. Tämä Espoo-Joensuu -yhteistyöhän toimii oikein hyvin. Ja tsemppiä niin Voldenille kuin Rannallekin.

  Lainaus:
  Aaltonen tuskin on Mestikseen lähdössä. Sen verran hyviä ovat otteet liigassa viime aikoina olleet.