Jokipojat 2011–2012 – uuteen nousuun!

  • 181 317
  • 542

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Ja ennenkaikkea ykkösketju on tärkeä ylivoimalla. TuTo ottelusta lähtien takkuillut ylivoima on ollut viime aikoina (ainakin kotipeleissä) harmittavan heikkoa. Ja suurin yksittäinen syy mielestäni on se, että Rajala haahuilee aivan muualla kuin pelin sisällä. Turhautuminen näkyy otteissa välillä niin selkeästi, että vastustajan on helppo pelata Rajala ulos pelistä tarkalla vartioinnilla ja härnäämisellä. Sitten alkaa mussuttaminen vastustajille ja tuomareille kun hommat ei toimi.

Nyt on tainnut jokaisessa viime ottelussa jokainen vastustaja keskittyä Rajalan pimentämiseen. Eilenkin Räsänen sanoi, että heille tärkein yksittäinen asia on Juuso Rajalan onnistuminen tai epäonnistuminen. Valitettavasti tämä on nyt toiminut ainakin kohtuudella, eikä Raikun sipuli ole ihan parhaalla mahdollisella tavalla kestänyt uutta tilannetta. Näissä tilanteissa sieltä pitäisi nousta uusia vastuunkantajia samaan malliin kuin Vauhkonen aiemmin tai Ruohomaa myöhemmin, mutta vaikeaa tuntuu olevan.

Kyllä Niva mahtuu. Tuskin on kallis ukko. A-junnuillekin voisi tehdä hyvää, että saisivat porukan kasaan välillä ja hyvän pelin. Sielläkin on nyt alkanut jotenkin täysin käsittämättömästi kyntämään.
 

boxmia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Yleensä ollut lainoja vastaan ja vaikka ny meni meidän ykkös mokke niin positiivisin mielin tästä vaihdosta. Ei kaadu siihen, että Sivonen on maalissa. Saapahan nyt sen kauan odotetun näytön paikan. Ei varmaan tuo Volden ole ihan huono mestis tasolle vaikka liigassa ei ole onnistunutkaan.

Suurin asia jokipoikien kannalta kuitenkin on Ranta, ei siis Ore joka pitkällä aika välillä varmaan tärkeämpi pelaaja onkin. Rantaa tarvitaan juuri tällä hetkellä sillä Jokipojilla on tällä hetkellä hyökkääjät vähissä.

Tästä siirrosta siis peukku ylös.
 

Erwin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP, TPS, Saksan jalkapallomaajoukkue.
Saa nähdä pääseekö Ore vihdoin myös torjuntatöihin liigassa. Kaudella 98-99 mies aukoi SaiPan riveissä luukkua yhden ottelun ajan. Hieno tilaisuus kokeneelle veskarille, mutta itseäni ottaa päähän tällaiset viikon lainailut. Ranta saisi jäädä Joensuuhun loppukaudeksi, kun kerran tänne saakka tulee.
 

Fordél

Jäsen
Todella hienoa, että Ore pääsee kokeilemaan liigaa. Tämä sympaattinen veska on ehdottomasti sen ansainnut! Toivotaan hyviä otteita ja sitä kautta kenties vielä mahdollisuuksia saada koko kauden soppari johonkin liigajengiin. Jäädään mielenkiinnolla seuraamaan kuinka Oren käy.
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Pitkään olen ollut hiljaa (monen onneksi), mutta nyt ei enää pysty. Ei saatana ja vielä kerran perkele! Roope Ranta vielä menee, mutta tämä itseluottamuksen totaalisesti kadottanut seula-huuver-turska Oren tilalle. Toivottavasti EI pelaa yhtään peliä Jokipossa. Tuntien Blöössin karman (halli rakennetu intiaanien hautausmaalle), niin Ore menee klesaksi tällä keikalla ja Sivoselle tulee sitä peliaikaa ihan tarpeksi...
Ei näin Jokipo - ei.

Orelle varmasti hieno asia päästä pelaamaan liigaa, mutta onko muille (Jokipojille)?
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Saa nähdä pääseekö Ore vihdoin myös torjuntatöihin liigassa.

Uskon että hän aloittaa (ja toivottavasti myös pelaa ottelun loppuun asti) keskiviikkona Jokereita vastaan Ilmalassa. Aika kovaan paikkaan siis joutuu heti.

Rantahan on taatusti mestikseen kovatasoinen mies. Sitä läpimurtoa liigassa ei vaan tunnu millään tulevan. Ehkä sitä ei Bluesissa ikinä tulekaan vaan ketsuppipullo aukeaa sitten jossakin HPK:ssa.

Mielenkiintoista nähdä saako Volden rauhoitettua otteitaan mestispeleissä. Liigatasolle hänestä ei tällä hetkellä todellakaan ole.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Antti Ore viikoksi Bluesiin ja Roope Ranta ja Lars Volden viikoksi Jokipoikien riveihin. Kertoo Mehtimäkeläinen:

Nyt on jätkät aika uskomaton tunne kun tämä tapahtui myöskin todellisessa elämässä.....Näin nimittäin unessani la-su yönä Volden-Ore treidin :D Ja tämä on taivahan tosi, uskokaa tai ette. Liekkö sitten vaikuttanut uniin kun tuli ihmeteltyä Bluesin tilannetta ja seulovia maalivahteja aikaisemmilla liigakierroksilla. Tai sitten mulla on toinen yhteys Jokipoikiin, sairasta :D

Mutta...kun tuossa jo moititaan Voldenia ja sen itseluottamusta, niin eipä tuo nyt sen kummoisempaa tekemistä ole ollut Orellakaan heikommassa sarjassa. Itse en nuorukaista todellakaan tyrmää, vaan pidän ihan potentiaalisena nimenä. Ranta tuo plussaa myös, joten ihan ok.....vai onko vittu sittenkään? Nämä viikon lainat edelleen ketuttaa ja varsinkin nyt, kun on tuo siirtojen takaraja niin lähellä. Jatkankin sitten ennustustani näin: Ore torjuu voittavasti liigassa ja otteet on muutenkin kokemuksen tuomaa varmuutta, joten siirrosta tulee loppukaudeksi pysyvä. Jos tämä mahdollisuus tulee eteen niin ottaisin sen riskin. Roope tekee maaleja ja Volden riittää kyllä mestiksessä. Tuohon kylkeen kun Matikainen vinkuu vielä Sallisen matkaan niin en edes epäröisi pätkääkään....

edit: Tomi Ståhlhammar on vapautettu Kärpistä. Olisiko tässä seuraava try-outtilainen Jokipojille?
 
Viimeksi muokattu:

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Idealismi on hieno asia. Realismi on sitten aivan toinen asia. Volden ei riittänyt S/M-liigassa. Volden ei riiittänyt viime keväänä Bluesin A-nuorten mitalipeleissä. Riittääkö mestiksessä? Mielestäni ei, jos tavoitteena on "mitalipelit". Jos on ihan sama kuka siellä huuveroi, niin otetaan Antti Härmä takaisin. Ihan OK veskari - eikö?
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Jos on ihan sama kuka siellä huuveroi, niin otetaan Antti Härmä takaisin. Ihan OK veskari - eikö?

Rosterissa on myös Sivosen Eemeli, ettei tässä nyt kumminkaan ihan pelkän Voldenin varassa olla. Onkin mielenkiintoista nähdä, miten Haapakoski peluuttaa maalivahdit nyt tämän lainan aikana. Volden saa pelin, se on varma. Eemelille SaPKo ja Voldeni Jukureita vastaan?
 

Tapsor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK
Volden saa pelin, se on varma. Eemelille SaPKo ja Voldeni Jukureita vastaan?
Ilmeisesti juurikin noin on aikomus. Ja hyvä noin, ei heti Voldenia häkille, vieläpä kun vastustajana on aina vaikea SaPKo. Mikkelissä melkein sama kumpi pelaa maalilla, voittoa sieltä kun tuskin tulee. Tai no, toiveissa ois :)
 

boxmia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Minä olen tämän vaihdon kannalla jos Eemeli saa peli aikaa. Olisi todellinen perseen näyttö sivoselle jos Volden pääsee pelaamaan heti. Ehkä toisen pelin voi pelata, mutta ei mielellään sitäkään. Todennäköisesti kuitenkin on sovittu, että Volden pelaa vähintään toisen pelin. Jos Eemeli ei pelaa Savonlinnassa niin tulen varmasti huutamaan siitä koko pelin ajan!

Roopea siis tarvitaan auttamaan meidän hyökkäystä kunnes I.Pitkänen vapautuu ja toivottavasti saadaan myös mukaan uusi mies.
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Todennäköisesti kuitenkin on sovittu, että Volden pelaa vähintään toisen pelin.

Tämä on varmasti homman nimi. Eiköhän Eme kuitenkin pelaa Savonlinnassa. Volden sitten voi äimistyttää kaikki Mikkelissä ja pitää nollan lähtien takaisin Bluesiin uutta uskoa täynnä.

En kyllä silleen lämpene edelleenkään viikon lainoille, mutta olisikohan tässä jo kiikaroitu jotain siirtorajallekin?
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
En kyllä silleen lämpene edelleenkään viikon lainoille, mutta olisikohan tässä jo kiikaroitu jotain siirtorajallekin?

Näen tämän jotenkin tuohon tyyliin. Eiköhän jatkotapahtumat ole paljolti kiinni siitä, että miten Ore esiintyy kirkkaammissa valoissa. Ja vaikkakin tulee takaisin, niin kyllähän tässä ollaan Bluesille kumarreltu siihen malliin että toivoisin tästä palkintoa tulevan....
 

Joope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Jaa-a, mitäpä tähän nyt sanoisi. Hieno juttu Oren kannalta, mutta aina vähän tietysti pelottaa kun yksi joukkueen tärkeimmistä yksittäisistä pelaajista lainataan muualle. Kunhan ei vaan tuo Blues-kirous tartu, kohta on muuten Orekin loppukauden telakalla. Toivottavasti Sivonen saa nyt pari starttia, ja Ranta tietysti tuo hetken helpotusta hyökkäykseen.
 

Tapsor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK
Jos asiat menis silleen oikein hyvin, niin Ranta pelailis jenssissä vähän pitempäänkin... Ja eräs toinen tulis pelaileman kans... Mut katellaan tässä pari viikkoa. Tuskin nää viikon sisällä pelattavat pelit maalivahtiin kaatuu. Saahan sitä muutama mennä omiinkin, kunhan riittävästi mätetään maaleja vastustajan verkkoon. Ja siinä toivottavasti Roope auttaa.
 

Warre

Jäsen
...kunhan riittävästi mätetään maaleja vastustajan verkkoon. Ja siinä toivottavasti Roope auttaa.

Niin, toivottavasti Rannan tulo auttaa myös Rajalaa löytämään peli-ilonsa takaisin, sillä turhan turhautuneelta(!) kultakypärän toiminta on ollut näissä viimeisissä peleissä.

Täällä ollaan polvet ja nyrkit ristissä Oren puolesta. Pahin pelko on tietysti se, että tekee tillaset ja naulaa siinä samalla henkilökohtaisen liiga-ovensa kiinni lopullisesti.
 

Randy Marsh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Täällä ollaan polvet ja nyrkit ristissä Oren puolesta. Pahin pelko on tietysti se, että tekee tillaset ja naulaa siinä samalla henkilökohtaisen liiga-ovensa kiinni lopullisesti.

Niin, tai sitten Ore pelaa aivan uskomattoman hyvin ja jää Espooseen loppukaudeksi -> täällä mennään pleijarit kaksikolla Volden-Sivonen. Noh, ei vaineskaan. Kaikkea hyvää Antille ja toivotaan ettei nolaa itseään ja koko Mestiksen mv-skeneä Tillasen tavoin.

Hauska fakta muuten, että juuri Volden ja Ore olivat mv-kaksikkona Stavangerissa pari vuotta takaperin.

Ranta on toki kova lisä hyökkäykseen. Jännä nähdä, kuinka Haapis saa muodostettua ketjut kokoonpanon elettyä jälleen. Sport-matsin kokeilu S.Pitkäsestä ykkösen laidassa ei kuitenkaan ollut mikään järkiratkaisu, eiköhän Rantaa kokeilla suoraan sinne Rajalan ja Vauhkosen rinnalle. Karevaara on ollut niin flegu, saa jatkaa alemmissa ketjuissa.
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Ranta on toki kova lisä hyökkäykseen. Jännä nähdä, kuinka Haapis saa muodostettua ketjut kokoonpanon elettyä jälleen. Sport-matsin kokeilu S.Pitkäsestä ykkösen laidassa ei kuitenkaan ollut mikään järkiratkaisu, eiköhän Rantaa kokeilla suoraan sinne Rajalan ja Vauhkosen rinnalle. Karevaara on ollut niin flegu, saa jatkaa alemmissa ketjuissa.

En tiedä sitten, onko kaikki munat yhdessä korissakaan jees. Tuo vanha ykkönen kuitenkin toimi ihan kohtuudella jossain vaiheessa. Tällöin kakkosen voisi tehdä Ruohomaa-Samu-Ranta, missä olisi kohtuudella kaikkea. Tietysti olisi kiva kun olisi hirveän tehokas ykkösketju, mutta Randyn esittämällä tavalla kasaten se menee sitten niin, että ykkönen pyörittää (jos ei vastustaja saa pimennettyä), kakkonen saa kiekon alueelle ja kolmonen-nelonen tappelevat omassa päässä aikaa vastaan.

En tiedä. Onneksi ei tarvii päättää näistä.
 

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
En tiedä sitten, onko kaikki munat yhdessä korissakaan jees. Tuo vanha ykkönen kuitenkin toimi ihan kohtuudella jossain vaiheessa. Tällöin kakkosen voisi tehdä Ruohomaa-Samu-Ranta, missä olisi kohtuudella kaikkea. Tietysti olisi kiva kun olisi hirveän tehokas ykkösketju, mutta Randyn esittämällä tavalla kasaten se menee sitten niin, että ykkönen pyörittää (jos ei vastustaja saa pimennettyä), kakkonen saa kiekon alueelle ja kolmonen-nelonen tappelevat omassa päässä aikaa vastaan.

En tiedä. Onneksi ei tarvii päättää näistä.

Ei tarvii päättää ei. Mehtimäkeläisen mukaan Haapis on päätöksen jo tehnyt ja Ranta menee ykköseen Vauhkosen ja Rajalan seuraksi. Muut kentät lienee sitten auki. Ruohomaa ja Karevaara lienee kuitenkin kakkosen miehiä. Jatkaako sitten Lapin mies heidän seuranaan, vai onko siellä Samun paikka? Toisaalta jos Manninen on vielä poikessa, niin Samulle voisi olla käyttöä sentterinäkin nytten kolmosessa/nelosessa.

Lähtökohtaisesti Volden pelaa Mikkelin pelin ja Sivonen huonenna Savonlinnassa.
 

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Iltalehden mukaan Oren lainassa ei välttämättä puhutakaan viikosta:

"Oren Blues-sopimuksen kesto on viikko. Volden matkaa hänen paikalleen Joensuun Jokipoikiin. Iilahti jatkaa Espoossa Oren varalla.

Blues-valmennuksen mukaan on mahdollista, että Ore jatkaa Bluesissa pidempäänkin. Kaikki riippuu Galbraithin toipumisesta. Sitä kestää ainakin viikon.

- Toivomme, että hän on sen jälkeen kunnossa. Katsomme tilannetta silloin uudelleen."

No, aika näyttänee mikä on todellisuus tässä kuviossa.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
No, aika näyttänee mikä on todellisuus tässä kuviossa.

En olisi Jokipoikien pöksyissä edelleenkään poikkiteloin tässä treidissä. Muokkaisin vain vaatimuksiani vastineesta. Ranta ja Iilahti->Ore ja nimeä paperiin.

Olisi myöskin mielenkiintoa lisäävä seikka se, että puhdasta vaihtokauppaa saataisiin lisää suomalaiseen kiekkoiluun. Rohkeutta ja mielikuvitusta kehiin!
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Sieltä se Haapakoski alkaa saada taas joukkueen takaisin näppeihinsä. Eiliseltä Jokipojille todella maukas voitto hyvä vireisestä SaPKosta. Esitys on ollut raporttien mukaan hyvä. Rajala vaeltelee nyt jossain, mutta sieltä se vielä heräilee. Rajalan ja koko ykköskentän hakiessa itseään on Ruohomaa pukenut johtajan viitan itselleen. Aikamoinen tuhkimotarina tulee tästä. Ruohomaan seuraava kehittämisen kohde on puolustuspelaaminen. Tämän on parannuttava jos meinaa joskus sentterinä liigaan nousta.

21.01. Jukurit - Jokipojat
25.01. Sport - Jokipojat
28.01. Jokipojat - KooKoo

Siinä on mittaria seuraavaksi kunnolla. Palvelee hirmuisesti kevättä nuo pelit ja saa valmennus myös vahvistettavat alueet haravoitua kunnolla. Voldenin otteet on nyt tarkkailussa, koska Oren eilisen pelin jatkuessa tuo treidi mitä kirjoitin aikaisempaan viestiin alkaa olla todellisuutta. Onnea Antille ja toivottavasti saa pidettyä vireen yllä!
 

Joope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Kyllähän tämä alkaa pikkuhiljaa haista sille, että Ore pelaa kauden loppuun Espoossa. Jos Ore ja Blues siirtoa haluavat, niin pahahan siinä on Jokipoikien esteenä enää olla. Joku korvaushan siitä toki tulisi, esim. jo täälläkin aiemmin mainittu Ore <-> Iilahti & Ranta voisi olla ihan kelpo vaihtokauppa.
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
IS:n uutinen Oresta.

Nonnii. Tuossahan se nyt on aika selvästi sanottu. Tuskinpa Orea kannattaa enää ehdoin tahdoin repiä takaisin, kun kerran miehellä noin kauheat halut on liigassa pelata.

Mitäs meidän pitäisi saada Bluesista tilalle? Lähtökohtaisesti pelkkä Volden ja Ranta eivät mielestäni riitä joukkueen ykköskassarista vaihdokkeina.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös