Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Jokipojat 2011–2012 – uuteen nousuun!

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana Randy Marsh, 05.02.2011 klo 22.12.

 1. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  U-20 turnauksen parivaljakko jatkaa työtään Ilveksessä? Miksi ei? Haapakoski on hyvä tukijalka Helmiselle.

  Toivotaan tiedotuksia ensikaudesta ajoissa. En osaa edes enään arvailla tulevaa valmentajaa.

  Mukava että junnut saa peliaikaa. Kunhan on sitten asenne kunnossa playoffien avauskierroksella. Paukun ja Uskin pelistä kuulisin mielelläni raporttia. Samoin Pirttinen-Show esittää avausiltansa.

  Tuleeko yleisöä edes tuhannen verran? Kova on hinta runkkarin lopulla :C
   
 2. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Toivottavasti tämä pelaajaruletti, lepuutus, sekoitus ja muu hurlumhei ei sotke pakkaa ja peliä niin että kovakuntoinen SaPKo hakkaa puolivälierissä Jokipojat nopeasti maanrakoon.

  Erikoinen on tilanne ja vaarallinen ja melkoinen mörkö vaanii nurkan takana.
   
 3. Alocacoc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Kyllähän tämä kulunut viikko on ollut sen sortin rälläystä, että pakostakin pukkaa jännäkakkaa, kun edessä ovat puolivälierät hirmuvireistä SaPKoa vastaan.

  Ensinnäkin tämä pelaajaruletti. Viikko sitten puhuttiin, että avainpelaajia tullaan todennäköisesti lepuuttamaan, jottei kuormaa tule liiaksi. Näin onkin käynyt, mutta sitten on ryhdytty puhumaan flunssasta, kuumeluista, vatsataudista sun muusta. Kuitenkin kyseisiä pelaajia on nähty seuraamassa pelejä hallilla, viimeksi eilen runkosarjan viimeisessä ottelussa. Mikä on totuus, vai vedätetäänkö tässä vastustajaa elämää suuremmalla pokerinaamalla, ja lyödään lauantaina tiskiin äärimmäisen kovakuntoinen kokoonpano, joka kaiken lisäksi on terve kuin pukki?? Neljä päivää aikaa saada miehet iskuun, kyllä tässä väkisinkin hirvittää, jos sitä sairastelua oikeasti on noin paljon liikkeellä ollut.

  Sitten asenne ja motivaatio. Muistan kyllä kevään 2008, kun Jokipojat voitti runkosarjan viimeisen pelinsä Hokkia vastaan kotona, ja aloitti seuraavassa pelissä samaa joukkuetta vastaan puolivälierät. Ennen ensimmäistä playoff-peliä puhuttiin, kuinka nyt ollaan saatu henkinen yliote voitolla Hokista. Taisi päättyä 10-2 Hokin voittoon se puolivälierien avausmatsi... Toivottavasti Jokipo iskee samalla tavalla luun kurkkuun SaPKolle, mutta ovathan joukkueen otteet kaukalossa viimeisen viikon aikana olleet luvalla sanoen melko välinpitämättömän näköisiä. Nappia painamallako se taisteluhenki saadaan päälle? Kunpa sellainen ihmelaatikko jostain Mehtimäen hallin kätköistä löytyisi.

  Pelottaa, mutta niin on pelottanut ennenkin. Jokipoikien kannatus on yhtä tunteiden vuoristorataa, aivan kuten rakkaustarinat kiihkeimmillään ovat. Välillä galaksit räjähtelevät ja kuljetaan käsi kädessä maata kiertävällä radalla, välillä taas syöksytään pimeään tunneliin vailla valonpilkettä. Nyt en edes itse tiedä missä ollaan. Kolme viikkoa sitten Vaasan pelin jälkeen olin valmis lyömään vetoa finaalipaikasta, tällä hetkellä tuntuu siltä, että SaPKo saattaa laittaa homman halki, poikki ja pinoon ennen kuin playoff-kausikorteista ehtii muste kuivua.

  Mutta lauantaina kaikki hallille! Uskomaan, toivomaan ja luottamaan - jälleen kerran.
   
 4. Warre Jäsen

  ”Paskaa, paskaa, veristä ripulipaskaa, johon on sekoittunut laktoosipitoista pässin siemennestettä.”

  Siinäpä mietteet viime otteluista iteroituna yhteen lauseeseen. Eilen tuossa kohti oli huomattavasti pitempi lause sisältäen vulgaarimpaa kielenkäyttöä, ryyditettynä voimasanoilla.

  Olen aivan varma siitä, että joku näytti nyt persettään jollekin, mutta en ole ihan varma että kuka ja kenelle. Töh nominiis aar:

  - Haapis kouluttaa Rajalaa ja kumppaneita nöyräksi hyllyttämällä heidät popcorn/burgeri-osastolle.

  - Haapis näyttää karvaista, muhkeaa ja hyvinsäilynyttä hanukkaansa jääkiekkoliiton suuntaan osoittaen henkilökohtaisen mielipiteensä tasauskierroksesta (mikä olisi kyllä hieman epäilyttävää huomioon ottaen hänen työnsä nuorisomaajoukkueessa)

  - Seurajohto veti Kyllöstä alta kölin jäädyttäessään hänen paitansa merkityksettömässä ottelussa, jossa oli vähiten lippuluukulta maksaneita katsojia sitten suomi-sarja vuosien. Toisaalta, paidan nosto oli suunniteltu hyvissä ajoin ennen kuin tiedettiin runkosarjan loppuvan näin totaalisen erikoisella tavalla.

  - Pelaajat ilmoittautuvat vemppa-osastoon pikkuvaivoihin vedoten, todellisen syyn löytyessä seuran likviditeetistä palkan maksun suhteen. Tämäkin on ihme kyllä kovin kaukaa haettu vaihto-ehto

  Ainoa asia mikä on tässä sekoilussa varmaa, että sijaiskärsijät olemme me, jotka tulemme hallille. Noh, mitäs läksit.


  Lainaus:
  Sanos muuta, lauantaina alkavat tosipelit ja kaikesta huolimatta luotto siihen joukkueeseen, joka pelasi marraskuun jälkeen hyvän jakson on kova. Ja eiköhän pelaajat koe joukolla ihmeparantumisia viimeistään lauantai-aamuun mennessä. Ehkä kaikki tämä on osa Haapiksen suurta suunnitelmaa, jonka avulla voitetaan Jokipojille seuran kolmas mestismitalli. Pakko. Uskoa.
   
 5. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Toivoa on sittenkin Haapakosken jatkolle? Mehtimäkeläinen on tehnyt tuoreen haastattelun Mikolle -klik-.

  Lainaus haastattelusta:

  13) Entä oma tilanteesi, sinulla on Jokipoikien kanssa sopimus vain tästä kuluvasta kaudesta. Olisitko kiinnostunut jatkamaan työtä Joensuussa myös ensi kaudella?

  Tietyllä tavalla kyllä. On asiaa jo kevyesti sivuttukin. Ei pysty sanomaan tarkkaan, milloin päätöksiä tulee.
   
 6. Frisco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, SaiPa
  Ehdottomasti pitäisi jatkoa saada. Vaikka ailahtelua on peliesityksissä ollut, on hän suoriutunut tehtävässään hyvin. Tavoitehan oli päästä kuuden joukkoon ja siinä hän onnistui. Omasta mielestäni en näe muita vaihtoehtoja valmentajaksi. Nyt vaan pitäisi antaa työrauha viedä tämä kausi loppuun.
   
 7. Joope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Noniin, paikka neljän joukkoon on saavutettu ja viime kauden jäljiltä onnistunut kasvojen pesu. Hyvin kesti joukkue ennakkosuosikin paineet tässä sarjassa ja nyt ehtii vähän huilia ja parannella vaivoja ennen jatkoa. Itse ainakin toivon Jukureita vastaan välieriin, siitä varmasti saadaan lämmintunnelmainen sarja aikaan.
   
 8. Frisco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, SaiPa
  Mielestäni nyt olisi hyvää aikaa treenata ylivoimaa, koska juuri yv-maalit ovat ratkaisevassa osassa tulevissa koitoksissa. Vähämaalisia otteluita tullaan näkemään eikä varaa lepsuiluun ole. Vastustaja rokottaa välittömästi, niinkuin nähtiin tänäänkin kolmannessa erässä. Hyvän olon tunnetta ei saa tulla ennekuin peli on ohi.
   
 9. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Nyt alkaa rytisemään. Pena on käärinyt hihat ja alkaa ottaa roolia. Mehtimäkeläisen haastattelussa tulee ilmi (jakso 2):

  - Esitellyt hallitukselle uuden tj ehdokkaan. Mahdollisesti voidaan jopa saada nimi julki ensiviikolla. Haluaa tj:n mukaan jo täksi kaudeksi haistelemaan tuulia.

  - Haluaa Haapakosken jatkavan joensuussa ja neuvottelut on pitkällä 2 vuotisesta paketista

  - Aloittanut pelaajaneuvottelut viimeviikolla. Nyt tuli siis sekin ilmi että Pena ottaa joukkueen rakennukseen roolia...

  - Haluaa pikaisesti käynnistyttää hallisaneerauksen ja palveria on pukannut. Seuraava maaliskuun puolivälissä jossa on jo jotain suunnitelmia esillä. Tuosta haastattelusta saa käsityksen että asiat ei olekaan ehkä niin kaukana kuin on tullut kuviteltua.....

  Rajun elämänkoulun käynyt Matikainen, 61, puhkuu uutta tarmoa.

  - Unelmani? Totta kai haluan, että Jokipojat pelaa vielä SM-liigassa, Matikainen paukauttaa tiistaina ilmestyneen Veikkaajan laajassa haastattelussa.
  (Iltasanomat)
   
 10. Tapsor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, HIFK
  Pena on KUNINGAS! Kylläpä puhuu Mehtimäkeläisen haastattelussa painavaa asiaa, ja paljon. Tätä ollaan tosiaan odotettu jo pitkään, ja nyt näyttää että hommat ovat lähteneet rullamaan juurikin oikeaan suuntaan. Erittäin hienoa jos jo ensi viikolla julkistetaan uusi TJ. Mielenkiintoista odotella millainen henkilö on kyseessä, jos on lähinnä Penan oma haku. Kun näyttää tuo Jokipoikien TJ:n paikka olevan hieman tuulinen pesti, toivottavasti pitkäjänteisyyttä saadaan tuohonkin puoleen.

  Ja olisipa erittäinkin hienoa jos ensi viikolla samalla julkistettaisiin jo valmennuskuviotkin. Haapakosken kaksivuotinen jatko olisi erittäin positiivinen juttu. Minä kuten moni muukin oltiin syksyllä heikkona hetkenä Haapista pois potkimassa, mutta nyt on kiva sanoa että olinpa pahasti väärässä. Homma kun on lähtenyt rullaamaan niin antaa vaan nyt rullata. Ja erittäin hienoa kuulla myös että ns. kärkipelaajien joukossa on jonkinasteista kiinnostusta Jokipojissa jatkamiseen. Toki jatko riippuu niin monesta asiasta, monella tietenkin halua korkeammallekin tasolle. Hienoa silti. Ja tuo "kärkijoukko" lienee Rajala, Ranta, Vauhkonen, Volden, Ahonen...?

  Ja kaiken kukkuraksi hienoa kuulla että halliremppaakin ollaan virittelemässä. Huh huh, pelottavan hyvältä näyttää. Kunhan tässä vielä joukkue marssii tämän kevään loppuotteluun, niin vot.
   
  Viimeksi muokattu: 29.02.2012 klo 17.32
 11. Lombardi18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Washington Capitals, Manchester United
  Lainaus:
  Boldaus oma.

  Huhheijaa tosiaan. Rajalalle ja Ahoselle saattaa olla kysyntää tokia liigankin puolella, mutta jos eivät saa paikkaa liigasta niin jatkoa välittömästi. Sama koskee myös Rantaa. Voldenissa on aineksia uudeksi Salakaksi, vielä vuosi täällä ja sit turkuun Ylösen kouluun. Lisäisin tuohon kärkipelaajien listaan vielä Ruohomaan, Näätäsen ja Näppilän. Ruohomaa on ollut koko kauden nousu johteisessa kunnossa ja mielelläni näkisin Ruohomaan ensi kaudella Mehtimäellä. Näätänen ja Näppilä ovat olleet mielestäni hyviä ja varmoja puolustuspäässä ja myös kiekolliseen peliin kykeneviä. Näppilän eduksi pitää myös lukea hyvät taklaukset, joita tarvitaan aina. Mutta kuka on Voutilainen? Vai tarkoititko Vauhkosta? Vaukonen saa myös jatkaa, jos vain haluaa. Ketään edellä luetelluista pelaajista en halua nähdä ensi kaudella Mikkelin Jokipoj... Jukureissa.

  Tykkään Sir Penan ajattelutavasta saada jatkuvuutta valmennukseen Haapakosken, ja toivottavasti koko valmennus ryhmän, kanssa. Haapakoskesta on kuitenkin kuoriutunut hyvä valmentaja kauden aikana. Pelaajien houkkuttelu tänne susirajalle olisi helpompaa jos olisi valmiina hyvä valmennus ryhmä, jollainen tällä hetkellä Joensuussa on. Etenkin Yrttiaho fysiikkavalmentaja on tainnut olla pelaajien mieleen.

  Hallirempalle varaukseton peukku! Sir Pena, all you need!
   
 12. Tapsor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, HIFK
  Joo, meikäläinen taisi olla jo niin tulevan humppakiertueen lumoissa, että Vauhkonen muuttui Voutilaiseksi :) Jos joku Kristian Voutilaisen tajuaa. Mutta korjasinpa mokani.
   
 13. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Tuolla on niiin paljon asiaa Penan suusta, että voisi olla hyvää kuunneltavaa muillekin mestisjoukkueiden vetäjille.....mutta sehän ei meitä vittuakaan kiinnosta mitä muut tekee.

  Matikainen haluaa rakentaa Jokipoikia Kekäläisen ajattelumallilla. Alhaalta ylös. Suomeksi, kuten Pena toteaa, junioritoiminta pitää olla sillä tasolla että sieltä tulee pelaajia edustukseen useampia joka vuosi, muuten ei voida haaveillakaan liigajoukkueesta. Tätä faktaa ei esim. Mikkeliläiset halua uskoa. Matikainen haluaa juuri junioreihin lisää ammattitaitoisia valmentajia, siis lisää määrällisesti jos käsitin oikein. Matikainen on käynnistänyt rebuilding-moodin joensuussa. Voi kun nyt tuo A-junnujen joukkue nousisi Sm-sarjaan...Olisi ensimmäinen askel Penan tavoitteesta.

  Oli kyllä loistavat haastattelut näin huippuotteluiden alla. Oli joku kevät sitten hiukan erillaiset fiilikset ja uutiset samoihin aikoihin.....
   
 14. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Vituu me mentiin finaaliin!! Huikea noste on menossa. A pelaa noususta sm-sarjaan ja edustus vähintään mestiksen mestaruudesta. Huikeat finaalit tulossa.

  JOKIPO!! Go HAAPAKOSKI !
   
 15. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Voldenilla on optiosoppari Bluesiin ensi kaudesta, ja mikäli kyseessä on seuran optio, kuten luulisin olevan, Blues mitä todennäköisimmin käyttää myös sen. Eli Ylösen koulut saavat odottaa, Torenius hoitaa miehen koulutuksen jatkossakin. Pari vuotta Espoossa ja NHL:n porteille kolkuttelemaan.
   
 16. El Lude Jäsen

  Kausi on kohta pulkassa tai kelkassa. Muutamassa asiassa olin väärässä. Haapamikko pärjääkin hyvin Mestiksessä. Olin myös väärässä Voldenin suhteen. Hyvin on norskilla sujunut. Maiseman vaihdos on välillä jännä asia. Kerrankin näin.
   
 17. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Onnea Jokipojat hopeasta!

  Jokipojat on nostettu takaisin raiteilleen ja ensikaudella tullaan entistä vahvempana!

  Tämä oli voitettu hopea.

  Kiitos kaikille kaudesta 2011-2012.

  JOKIPO!
   
 18. Lombardi18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Washington Capitals, Manchester United
  Hopea on aina hävitty, mutta ylpeä pitää olla tosta jengistä. Kuka olisi syksyllä uskonut, että pelataan finaaleissa? Kaikki finaalit maalin häviöitä, sattuuhan näitä.
  Silti mielestäni todella positiivinen kausi viime kauden jälkeen, vaikka finaalit hävittiin niin ei jäänyt todellakaan paska maku suuhun.

  Mikä täkeintä niin tällä kaudella saatiin hommaan tekemisen meininkiä ja jätettiin puuhastelu muille, niin toimiston kuin kentäkin puolella.

  Tästä nokka kohti vielä parempaa huomista, ja kautta 2012-2013

  Kiitos Jokipo ja päätykatsomo tästä kaudesta!