Randy Marsh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Melko heikolta alkaa näyttää kauden jatkuminen ainakaan playoff-otteluissa, joten availlaas jo ensi kauden topikki. Kirjoitellaan kuitenkin sillä oletuksella, että sarja on sama kuin nyt meneillään olevalla kaudella.

Valmennus

Pikkaraisen lähtö oli liian suuri pala purtavaksi. Varmanen ei onnistunut alkuunkaan, eikä Tikikään hyvän alun jälkeen. Ei ole hyväksyttävää, että pelipäiviä edeltävätkin illat istutaan baareissa ja pidetään hommaa ns. jäähdyttelynä. Lisäksi miehellä ei ole yhtään tietoutta koko sarjasta/kunnioitusta sitä kohtaan, kun hokit ja hekit ja lekit menevät sekaisin koko ajan.

Jokainen voi miettiä itse, olisiko Piken ilme ollut tällaisessa tilanteessa sama, kuin Tikkasella hävityn KooKoo-matsin jälkeen? Ei varmasti ole olennainen asia, mutta kuvastaa hyvin.

Uusi valmentaja olisi hankittava jälleen. Tikkasella ei ole tulevaisuutta valmentajana ainakaan Joensuussa.

Maalivahdit

Antti Härmälle oli pedattu hyvä kasvualusta Rämön, Oren ja Salakin jäljiltä, mutta kuinkas kävikään. Härmä on ollut sanalla sanoen huonoin ykkösmaalivahti koko nykyisellä Mestis-taipaleella. Jopa Guimond oli parempi?

Sivonen on pelannut OK ne pelit mitä on päässyt jäälle, mutta hyvät otteetkaan eivät riitä, kun puolustus vuotaa ja vastustaja tekee järjestään 4-6 maalia. Riittävä kakkosveska ensi kaudelle.

Uusi ykkösvahti tarvitaan ehdottomasti. Härmän jatko Joensuussa on hyvin epätodennäköistä. Uusi ykkösvahti voisi olla Oren ja Rämön tapaan hieman vanhempi, uutta nousua tai uutta suuntaa uralleen hakeva veska. Ehkäpä joku heistä:

- Mikko Strömberg, Jokerit
- Mika Norja, K-Vantaa
- Kai Tillanen, Jukurit

Tai sitten nuori jamppa, jolle saataisiin kovia pelejä alle miesten tasolta ja hyvää kokemusta tulevaisuuteen:

- Frans Tuohimaa, Jokerit A
- Sami Aittokallio, Ilves
- Timo Väisänen, HeKi
- Joni Ortio, TPS
- Rasmus Rinne, HPK

Puolustus

Vaikka nykyinen puolustus on paperilla ihan hyvää tasoa, se on ollut hyvin epävarma koko kauden ajan. Kukaan nykyisistä pakeista ei ole ollut omalla tasollaan, varsinkaan Akkanen ja Näätänen. Pekkarisella ollut kanssa hyvin vaikea kausi samoin kuin Väänäsen Villellä loukkaantumisten myötä. Jani Oinonen ja Jarkko Immonen ainoat puolustajat jotka saavat minulta puhtaat paperit.

Alkukaudesta enemmän mukana olleet Ossi Karhunen ja Antti Väänänen lähtivät suuremman peliajan ja tasokkaamman pelin perässä muualle siirtorajan kynnyksellä, enkä usko, että kummallekaan ensi kaudella pelipaikkaa on.


JATKOON:


- Näätänen
- Oinonen
- Immonen
- V. Väänänen

EI JATKOON:

- Pekkarinen
- A. Väänänen
- Hietamäki

Puolustuksessa Jokipojilla on aina ollut pienin vaihtuvuus, enkä usko, että ensi kaudeksikaan hirveästi uutta verta ollaan hankkimassa. Puolustuksen taso vaihtelee yksittäisten pelaajien vireen mukaan. Näin Joensuussa on menty, eikä suinkaan nimilistan mukaan.

Kiekollista osaamista se huutaa. Mielenkiintoisia nimiä ensi kaudeksi:

- Matti-Pekka Pelkonen, TuTo
- Tommi Taimi, Sport
- Eetu Heikkinen. Sport
- Kim Virtanen, SaPKo
- Sami Kautto, Jukurit

Hyökkäys

Viime kauden 9 tehokkaimmasta hyökkääjästä lähti peräti 8. Hyökkäyspäässä onnistujat ovat olleet aika harvassa.

JATKOON:


- Puustinen
- Pitkänen
- Malinen
- Silvast
- Häikiö
- Heikkinen
- Puruskainen

EI JATKOON:


- Fox
- Jekimovs
- Kivioja
- Eskelinen
- Miettinen
- Sivonen

Fox ei vain ole tarpeeksi hyvä. Nopeus ei riitä tälle tasolle, vaikka käsiä ja suht hyvä laukaus löytyykin. Jekimovs lähtenee liigaan heti kun kausi päättyy. Kivioja pudonnut neloseen, mutta valitettavasti mies ei ollut odotuksia vastaava. Eskelinen oli alkukaudesta hyvä, mutta viime ajat ollut aneeminen. Miettinen on OK roolissaan, mutta ei käyttöä tulevalla kaudella. Sivoselle toivoisi paikan löytyvän jostain pienemmästä Mestis-seurasta.

Kovasti huutaa uutta hyökkääjää. Kerälän, Salmelaisen ja Savolaisen kaltaisia löytöjä lisää! Listaa taas:

- Jan-Mikael Järvinen, SaPKo
- Blair Yaworski, KooKoo
- Denver Manderson, HeKi
- Olavi Vauhkonen, K-Vantaa
- Anton Kokkonen, HeKi
- Arttu Niskakangas, TuTo
- Antti Pehkonen, K-Vantaa
- Markus Piispanen, Sport
- Teemu Rautiainen, HPK A
- Joni Häppölä, HeKi

Organisaatio

Jormakka vihjasi lopettavansa PJ-hommat ensi kaudeksi. Isot saappaat ovat tarjolla, ehkäpä jotain urheilutoimenjohtaja-tyyppistä ratkaisua olisi hyvä hakea?

Jospa se tästä iloksi muuttuu! Mielenkiinnolla odotetaan neljää viimeistä taistelua sarjapaikan suorasta säilymisestä ja tiedotuksia, kuinka suurta tappiota seura on tehnyt kaudella.
 
Viimeksi muokattu:
"Yleisö haluaa karsintapelejä, mutta olemme valmiit maksamaan sen hinnan, jotta voimme kehittää Liigaa entisestään." -Kimmo Rannisto

jsavolai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
Juha-Pekka Pietilä teki jo 27.1.2011 2 vuoden paperin Pelicansin kanssa. Häppölän Jonin sopimus asioista ei ole tarkkaa tietoa, joskin voi olla että Pelsut pitävät ukosta kiinne kohtuullisen tehokkaasti :)
 
"Natseilla oli järjestys. Sigut aina särmässä. 160 merkkiä pitkiä. Oli Natseilla sigut. Aina tasan 160 merkkiä. Allekirjoituksia syynäsivät Natsit" --Tuntematon

El Lude

Jäsen
Ylös!

Kausi on kohta (toivottavasti) paketissa. Lähdetään siitä, että konkurssia ei tule kevään/kesän aikana. Mehtimäkeläisen puolella pidetään Tikkasen jatkosopimusta kohtuullisen varmana asiana. Jos näin on, niin ei elämän kevät. Tuleva kausi 2011/2012 pilataan tällä sopimuksella jo tässä vaiheessa. Ennen ensi joulua tilanne on se, että Jokipojat maksaa valmentajan palkaa Varmaselle, Tikkaselle ja sille uudelle päävalmentajalle. En nimittäin usko, että Tikkanen näkee joulua Jokipoikien päävalmentajana.

Eikö sinne valmennukseen löydy ketään muuta kuin Tikkanen (tämä sillä oletuksella, että se ensi kauden valmentaja on viiden sormuksen mies)?
 

Alocacoc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
tahdon silvastin!

Keskiviikon jälkeen toivoisi tähän ketjuun lisää pohdintaa. Rennylta hyvä tulenavaus, eivät ole Suomen armeijan tarjoamat opit menneet hukkaan.

Pikainen sivallus: Hurtista täksi kaudeksi sarjaporrasta ylemmäksi nouseelle Ville Silvastille sopimus käteen kaudelle 2011-2012 ja heti. Välillä käsittämättömästi katsomossakin istettu väkkärä on ollut tämän kauden yksi harvoja valopilkkuja. Ei ole juhlinut tehopisteillä niin kauheasti, mutta enemmänkin se johtuu flegmaattisista pelitovereista ja vähäisistä peliminuuteista.

Kuitenkin totuus on se, että aina kun Silvast on kentällä, siellä tapahtuu. Kaveri on kuin miniatyyripainos Sami Mutasesta: taklaa loppuun asti, häiriköi vastustajaa minkä ehtii, painelee menemään kuin hollantilainen pikaluistelija ja aiheuttaa joka vaihdossa hämminkiä. Asenne on 110 ja kun kesän aikana saa vähän lisää rotevuutta, niin meillä on tässä valmis paketti kasassa.
 
"Odotan, milloin velkataakka räjäyttää koko seuran"
-Esa Tikkanen Jokipojista, IL 7.3.2011

urpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK. Hätätilassa Jokipojat ja Sortavalan Dynamo
Nonniin tytöt ja pojat, viimeisen infon mukaan Jokipojat julkaisisi uuden koutsin nimen keskiviikkona 9.3.-11 aamupäivällä. Näin siis kerottu Mehtimäkeläisellä oikein toimituksen kertomana.
Lisäksi joku nimimerkki mainitsee ettei tuo koutsi olisi Tiki.

Ohessa linkkin aiheeseen:
Mehtiminen

Edit: Paikallinen sanomalehti Karjalainen vahvistaa em. tiedot.
Jokipojat valinnut valmentajansa
 
Viimeksi muokattu:
"Välillä tekisi mieli kyseenalaistaa Sport-pelaajien älykkyys. Ajoittain osa pelaajista vaikuttaa suoraan sanoen tyhmiltä." - Nimim. mendieta Jatkoajalla

jarnoz1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Seppo Räty
No niimpä näyttää lukevan. Valmentajastahan se on hyvä aloittaa joukkueen rakentaminen ja kerrankin se nimi tulee mukavan aikaisin. Saa uusi valmentaja kasata mieleisensä joukkueen. Hyvä näin. Eli mestistä taidetaan joensuussa pelata myös kaudella 2011-2012. Nimiä en kyllä uskalla ruveta veikkaamaan.
 
"Ei pie mennä sinne neninneen, missä muut on ollu muninneen"

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Kukahan uskalsi hypätä kelkkaan, ehkä? Meinaan, että karjalaisen mukaan asiat on sovittu uuden valmentajan kanssa puhelimen välityksellä eikä nimiä ole vielä maanantaina sopimuspaperissa. Julkistus on Jormakan mukaan keskiviikkona klo 10, jolloin uusi valmentaja on myös paikanpäällä. Tuleeko valmentaja vai markkinointipersoona? Pohjoisesta vai etelästä?

Mielenkiintoista. Kaippa tässä alkaa uskaltaa ruveta pohtimaan mestiskautta 2011-2012?

ps. Onnea a-junnuille nousukahinoihin! Joensuulaisyleisö ainakin on takana, kun ensimmäiseen kotipeliin saapui kunnioitettavat 850 ihmistä.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Kovasti huhuavat Haapakosken Mikkoa.

Mitäs tältä valmentajalta on odotettavissa? Kärpissä ainakin tainut olla auktoriteetti ongelmia?
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Onhan siinä faktaakin, mutta silti....katkeran miehen tilitys. Tiki ilmoitti useassa mediassa halukkuudestaan valmentaa Jokipoikia ensi kaudella. Toisesta suunnasta taas tuli kommenttia että turpa kävi tiuhempaan tahtiin kuin teot. Ei jatkoon. harmittaahan se ja jotenkinhan se omapesä piti vielä yrittää Tikin pudistaa.....
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Onhan siinä faktaakin, mutta silti....katkeran miehen tilitys. Tiki ilmoitti useassa mediassa halukkuudestaan valmentaa Jokipoikia ensi kaudella. Toisesta suunnasta taas tuli kommenttia että turpa kävi tiuhempaan tahtiin kuin teot. Ei jatkoon. harmittaahan se ja jotenkinhan se omapesä piti vielä yrittää Tikin pudistaa.....
Täysin samaa mieltä. Ei näiden Jokipo-valmentajana olo ajan kommenteilla ole mielikuva Tikistä tippaakaan parantunut. Aikamoinen itkijä ja selittelijä vaikuttaisi olevan, vika on aina jossakin muussa kuin Tikkasessa.....
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

Joope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Virallista tietoa sopimuksista ei vielä ole julkisuuteen tihkunut, mutta kai siellä taustalla jotain tapahtuu kun huhuja ainakin jatkajista jo liikkuu. Mehtimäkeläisen puolella huhuillaan myös parista uudesta ja isommasta sponsorista, joka olisi kyllä erinomainen juttu. Juuri tuolla markkinoinnin puolellahan Jokipojat muille Mestiksen kärkiseuroille häviää, yleisömäärät kun ovat ihan sieltä kärkipäästä.

Uskon, että joensuulainen runko saadaan pidettyä kasassa. Ei noista "omista" pelaajista kukaan koskaan ole kovin halukas ollut muualle lähtemään, ellei kyseessä sitten ole liiga tai ulkomaat. Tietysti muutamalla alkaa olla Mestispelaajaksi ikää jo jonkin verran, Puruskainen lienee todennäköisin lopettaja.

Jos mutulla pitäisi jonkilaista runkoa ensi kauden joukkueesta vetää, niin jotakuinkin tällaiselta se voisi näyttää:

Maalivahdit:

X
Sivonen

Härmä ei onnistunut, joten uutta ykkösvahtia todennäköisesti etsitään. Karhunen Kärpistä voisi olla mielenkiintoinen vaihtoehto, liigapaikka ensi kaudeksi saattaa olla kiven alla ja kausi Mestiksessä voisi tehdä hyvää. Sivonen on pätevä kakkoseksi.

Puolustajat:

Akkanen - Näätänen/X
Immonen - Väänänen
Pekkarinen/X - X
Oinonen - X

Näätäsen kohdalla on pelko siitä, että häntä ei enää Jokipojissa nähdä. Jos Näätänen lähtee, niin sitten tilalle joku muu kärkipakki. Esim. Kuopion suuntaan kannattaa pitää silmät auki, siellä on pakkeja yli oman tarpeen, tosin osa ylimääräisistäkin liian hyviä/kalliita Mestikseen. Lisäksi joku liigan rajamailla roikkuva nuori voisi olla hyvä haku, tyyliin Elorinne Tapparasta. Voisi kuvitella, että Haapakoskella entisenä huippupakkina olisi jonkilaista vetovoimaa pakkiosastolle.

Hyökkäys:

Jekimovs - X/Eskelinen - X
X/Keränen - X/Malinen - X
Pitkänen - X - Puustinen
Silvast - Häikiö - Hukkanen/joku muu oma nuori
Sivonen

Hyökkäyksessä noita kysymysmerkkejä varsinkin avainpelaajien osalta on aika paljon. Jekimovs saanee try-outin liigaan (Pelicans?), mutta missään nimessä en paikkaa liigassa varmana pitäisi. Jos muualla Suomessa jatkaa, niin toivottavasti sitten Jokipojissa. Eskelinen ja Malinen olisivat hyvä kaksikko sentteriosastolle, siitä ei tosin ole mitään tietoa miten todennäköisesti he olisivat jatkamassa. Miettisen tilalle joku nuori kehittyvä kaveri, Häikiö hoitaa sitten hommat nelosessa. Keräsen paluusta on jotain huhuja liikkunut. Jos selkä on siinä kunnossa, että sillä kokonaisen kauden pystyy vetämään, niin kyllä Kertsille paikka löytyy. 1-2 kenttään pitäisi silti vielä laitureita löytää. Savolaisen voisi houkutella Kajaanista takaisin Joensuuhun ja Haapakoski voisi omilla suhteillaan tuoda tänne jonkun nuoren potentiaalisen pelurin. Kolmos- ja nelosketju voidaan sitten täyttää näillä omilla nuorilla.

Että sellaista mutuilua vailla minkäänlaista faktaa tällä kertaa. Katsellaan ja odotellaan minkälainen paletti tästä lopulta saadaan aikaiseksi. Niin ja Varikselle ehdottomasti jatkoa A:n peräsimessä. Nyt jo monena vuonna erinomaisia tuloksia ikäluokilla, joita on pidetty menetettyinä tapauksina vielä B-junnuissa.
 
Don't poke the bear!

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Tämä tohina käynnistynee toden teolla ensi viikolla, jolloin luvassa pitäisi olla mm. sen tärkeimmän X:n julkistamista. Ainakin ollaan ihan hyvin ajoissa.

Samalla on luvassa uutisia myös taustoilta. Kaikkiaan tämä vaikuttaa nyt paremmalta kuin pieneen hetkeen, mikäli kaikki menee putkeen.

Jospa surkeuden ajat olisivat takanapäin niin kaukalossa kuin konttorissakin. Vielähän siihen muutama konditionaalimuoto mahtuu, mutta katsellaan...
 
SM-liiga on iso bisnes, monien työpaikka, eikä mikään pelleily paikka. -TosiFani 4.9.2013

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
No, perskules!

Nyt tuli sen verran luotettavasta lähteestä info, että nyt näitä "huhuja" rupeaa jo oikeasti odottamaan ihan realisoituvaksi. Jokipoikien kohdalla tosin mikään ei ole varmaa ennenkuin asiat seura itse tiedottaa. Kiitos karateka päivityksestä!

Anteeksi maalaisuuteni, mutta koskeeko tuo "x" pelaajistoa vai Sponsoria=taloutta?

Rukoilen, toivon, uskon, että saamme :

A) Uuden pj tai tj tahi molemmat
B) Olemme saaneet uusia isomman luokan sponsoreita
C) Osakeanti poiki jotain kaunista (ottiko joku haltuun koko roskan?)
D) Olemme singanneet oikean ykkösmaalivahdin
E) Saamme ajoissa myös muun valmennuksen kokoon. Onko Jari Laukkasella soppari ensi kaudeksi Kärppiin?
 

Unclesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Jospa surkeuden ajat olisivat takanapäin niin kaukalossa kuin konttorissakin. Vielähän siihen muutama konditionaalimuoto mahtuu, mutta katsellaan...
Kyllä Jokipoikien kyseessä ollessa näihin asioihin todellakin liittyy konditionaalimuotoja, mutta nyt kieltämättä on mielenkiintoisia huhuja liikkeellä. Pari kovaa paluumuuttajaa lienee tuloillaan ja talouspuoleltakin kuultaneen hienoja asioita.

Tuosta Punamustan listasta toteutunee neljä kohtaa, parin viikon päästä ollaan viisaampia…
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Tuosta Punamustan listasta toteutunee neljä kohtaa, parin viikon päästä ollaan viisaampia…
Hupsista keikkaa! ;)

Vieläkö se Rämön tyttöystävä vaikuttaa joensuussa? Rämön toivoittaisin avosylin takaisin. Muita mielenkiintoisia nimiä voisi olla Pöllänen, Turunen, Lehikoinen....
 

jukkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Ainakin faneja käskettiin pitämään leuoistaan kiinni, jotteivat putoa pöydän läpi kun uutisia julkistetaan. Mitä se nyt sitten tarkoittaakaan, mutta käsittääkseni positiivisia asioita kuitenkin.

Huhujahan kuuluu, toivotaan jotta pitävät ainakin osittain paikkaansa.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Jokipoikien a-junnut liigakarsintaan kaudella 2010-2011 valmentanut Jouni Varis on edustuksen uusi kakkosvalmentaja. Sanoisinko, vihdoinkin takaisin parrasvaloihin! Jouni Varis oli Jokipoikien edustuksen valmentaja suomi-sarjassa, jossa jälki oli jokseenkin murhaavaa. Lopulta mies saikin nostettua joensuulaisen edustuskiekkoilun takaisin divariin. Taival mestiksessä oli kuitenkin tuskainen ja toimenkuvakin taisi laajeta haluamattaan myöskin valmennuksen ulkopuolelle ja lopputulemana Varis irtisanoutuikin tehtävästään. Sittemmin Jone siirtyi takaisin valmentamaan Jokipoikien junnuja, jossa jo aiemmin olikin tehnyt loistavaa jälkeä ja eikä pettänyt taaskaan. Oli mielestäni paras mahdollinen valinta Haapakosken pariksi. Onpahan joukossa valmentaja, joka osaa valmentaa ja tuntee Jokipoikien juniorit luistelukoulusta aina edariin asti.

Uutinen luettavissa Jokipoikien sivuilta.

Jokipoikien omistuspohjaa ollaan muokkaamassa ja talouden nytkähtämisestä uudelle tasolle on kuulunut huhuilua hetken ajan. Tiedotteessa onkin maininta, että näistä asioista voimme kuulla faktaa aikaisintaan ensi viikolla. Vaikka Jormakka onkin tehnyt kovaa duunia seuran eteen, olisi nyt aika saada uutta verta kehiin. Koko ry:n väki hiuksista shinne ja päästään rakentamaan kirkkaampaa tulevaisuutta puhtaalta pöydältä. Edelleenkin tosin suhtaudun tähän aika negatiivisesti, koska kyseessä on Jokipojat....toivotaan nyt, että tällä kertaa ei jauheta shaissea vaan todella asiat nytkähtäisi parempaa kohti!
 

Joope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Variksesta siis uusi kakkoskoutsi. Varmasti yksi parhaista ehdokkaista mitä ns. omasta takaa oli tarjolla. Hienoa työtä on Jone A:n kanssa nyt muutaman kauden ajan tehnyt, ja varmaan tämä omalta osaltaan takaa sen, että omat juniorit jatkossakin saavat näyttöpaikkoja edustukseen noustakseen. Jokipojat kuitenkin on yksi Mestiksen omavaraisimmista seuroista ja tuosta arvosta on mielestäni jatkossakin hyvä pitää kiinni, tosin sillä edellytyksellä, että pystytään tuottamaan oikeasti Mestistasoisia junnuja. Toivotaan, että A:lle saadaan jostain hyvä koutsi tilalle, joka jatkaa Variksen hyvää työtä sillä sektorilla. Jopa Varmanen voisi olla sinne hyvä veto jos vain välit seurajohdon kanssa on jotenkuten kunnossa.
 
Don't poke the bear!

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Tuo Jokipoikien juniorien taso on kyllä todella kovaa luokkaa Mestis-joukkueelle. Tuolla junnuomavaraisuudella ja noilla yleisömäärillä pitäisi kyllä saada pyöritettyä niin taloudellisesti kuin urheilullisestikin hyvin menestyvää joukkuetta. Toivottavasti asiat alkavat loksahdella Joensuussa kohdalleen molempien suhteen.
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Tuolla junnuomavaraisuudella ja noilla yleisömäärillä pitäisi kyllä saada pyöritettyä niin taloudellisesti kuin urheilullisestikin hyvin menestyvää joukkuetta.
Tämäpä on juuri se juttu, joka aina jaksaa ihmetyttää pientä kulkijaa. Siksi kuulun siihen eturivistöön joka on jo jonkun aikaa halunnut Jormakan pois pj:n paikalta. Joku on vastuussa sukelluksesta ja siitä, että ollaan todella lähellä uutta konkurssia käyty. Jormakalla on nyt tosin mahdollisuus saada virheet anteeksi, kunhan tämä osakeanti menee oikeasti putkeen, kuten on annettu ymmärtää.

Junnuja ei pidä unohtaa jatkossakaan ja näin ei todellakaan olla tekemässäkään, vaan näkisin, että tässä asiassa ollaan menty edelleen huimasti eteenpäin. On tullut talentryhmää etc...ja nytkin Jokipoikien sivuilla on isot kutsut try-outeille että saataisiin joukkueisiin sitä kaivattua leveyttä. Ja yleisö nauttii a-junnuista siinä missä edustuksestakin. Karsinnoissa yleisömäärät yli tuhannen katsojaa...punamustat rytmittämässä katsomossa. Tämä kertonee sen oleellisen, että mistä johtuu joensuulaisten kiinnostus myös edariin- omankylän poikia seurataan. Onneksi olemme saamassa jatkoa Ahtosille, Lehikoisille, Turusille, Kaijonmaille etc tulevaisuudessakin. Kunhan suuremmat tähdet vaan pysyvät joensuussa ja siksikin tuo talentryhmä ja edustuksen herääminen kiinnittämään ajoissa nuoret lupaukset pitkillä sopimuksilla auttanee asiaa. Ketuttaa niin maan vietävästi, että hirmuinen talentti Miro Aaltonen livisti tuonne Espooseen. Jospa se sieltä saataisiin joskus vielä takaisin? Pieni koko rajoittaa uraa, mutta kun händyt on niin samenttiset, niin saapa nähdä minne riittää. Maajoukkueissa on näköjään jälleen mukana. Nappaakohan vielä kesällä Nhl draftin?

Ensi kauden edustuksen mukaan voi ilmestyä aikamoinen joukkio uusia kasvoa junnuista. Hyökkääjä Oula Uski on kehittynyt hurjasti ja tämä köyhänseuran Oskar Osala kaipaa vielä lihaa ja liikettä. Sitten uskoisin rinkiin tulevan talentryhmän Jesse Paukku, sekä koko a-junnujen tehonelikon Perttu Lappalainen, Ville Halonen, Lauri Hukkanen ja ensikauden joukkuetta kaavaillessa nostaisin villinkortin esille, Jesse Jormanainen. Uskon jälkimmäisen ottavan paikan joukkueesta. Lahjakkuuksien kärki, maalivahti Janne Juvonen kaipaa vielä vuosia, ennen kuin on kypsä hyppäämään mestistasolle. Kärpistä olisi vapaana Jokipoikien kasvatti Tomi Karhunen, joka kelpaisi vallan mainiosti ensi kauden ykkösmaalivahdiksi.

Lopputulemana kirjoittaisin, että Jokipoikien junnujen laajuus, joita voisi olettavan nousevan jossain välin edustukseen, on tänä päivänä jo laaja ja määrä kasvaa vaan. Asioita tehdään nyt oikein junioreissa. B-junnut oli kausi takaperin tappelemassa paikasta divarissa, ensi kaudella paikasta sm-liigasta. C kompuroi tällä kaudella, mutta silti siellä on maajoukkueringissäkin pyörähtäneitä yksilöitä. Erityisesti nyt toivoisikin, että tuo ensikauden B:n joukkue saisi täytettä try-outista. Tulevaisuus näyttää kirkkaammalta joka sektorilla kuin ehkä koskaan?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy