mainio

Jäsen
Tai leikitään nyt vähän ajatuksella..muutama kova nimi tulossa, mutta jokaiselle ei ole kuitenkaan varaa maksaa kovaa liksaa, joten pitää try-outin kautta ottaa parhaat palat, on se Kauppi kyllä kettu.. ;)
Leikitään myös sellaisella ajatuksella, että ei ole varaa maksaa enää kenellekään kovin kovaa liksaa. Jokainen voi vetää omat johtopäätöksensä..

Tuskin try-outille tulee pelimiehiä, jotka ovat jo Liigassa tai Mestiksessä taitonsa näyttäneet. Nämä try-out-pelurit ovat varmasti nuoria A:sta ylikäisiksi jääneitä sekä suomisarjalaisia. Tuolla tiistain infossa varmaankin julkistetaan pari sopimusta ja tarinoidaan turhia. Repo ja varmaankin se "kova" pakki tai sitten sentteri.
 

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Leikitään myös sellaisella ajatuksella, että ei ole varaa maksaa enää kenellekään kovin kovaa liksaa. Jokainen voi vetää omat johtopäätöksensä..
Niinno, tuskin Mestiksessä missään voidaan maksaa kovin kovaa liksaa, mutta ei sitä nyt voida montaakaan "kallista" pelaajaa ottaa. Jos joukkoon haluaa esim. useampikin pelaaja jonka palkkapussin pitäisi olla 2000+e, niin ei se vaan onnistu kovin helpolla, tai sitten kipataan. Mutta joku kokenut mestisjyrä, liigaan mahtumaton kokeneempi jantteri tai joku hyvä scouttaus jostain kauempaa voisi ollakin kyseessä, mutta ei try-outille.

Joukkueessa kun on monenlaista roolia ja joku saattaa sopia jollekin paikalle hyvinkin, joku saattaa olla tyytyväinen saamastaan roolista suhteessa palkkapussiin.. ei me näitä kaikkia syitä aina vaan voida tietää.
 
..SILLE!

mainio

Jäsen
ei me näitä kaikkia syitä aina vaan voida tietää.
Kyllä, ei voida ei. Sellainen syy nyt vaan ainakin on tiedossa, että Jokipoikien pelaajabudjetti on tällä hetkellä jo tiukoilla. Kovin rahakkaita tarjouksia ei mihinkään suuntaan ole varaa tehdä. Peliajan perässä jos kovia miehiä saapuu, niin se auttaisi jo paljon. Kaikkien meistä on kuitenkin jotenkin elettävä, ja eläminenhän maksaa(asunto, ruoka jne. muutakin siihen sopimukseen usein kuuluu kun vain palkka).

Ainahan kaikki voi tietenkin muuttua, yksi hyvä sponsori ja homma on sitä myöten selvä. Tällaista vain harvemmin on Joensuussa nähty..
 

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Sellainen syy nyt vaan ainakin on tiedossa, että Jokipoikien pelaajabudjetti on tällä hetkellä jo tiukoilla. Kovin rahakkaita tarjouksia ei mihinkään suuntaan ole varaa tehdä.

Kaikkien meistä on kuitenkin jotenkin elettävä, ja eläminenhän maksaa(asunto, ruoka jne. muutakin siihen sopimukseen usein kuuluu kun vain palkka).

...yksi hyvä sponsori ja homma on sitä myöten selvä. Tällaista vain harvemmin on Joensuussa nähty..
Niin, mistä sellainen syy on selvillä? Budjetin piti nousta tälle kaudelle, joka tosin ei ole ainakaan vielä näkynyt missään..Vai onko sitten Guimond todella kallis? Tuskin. Eipä siellä juuri muitakaan ole, joka on tullut tänne pelkästään pelaamaan ja elättämään sillä itsensä.

Tosin joukkueessa on tilaa ja etenkin tilausta "koville sopimuksille", vahvistamaan joukkuetta. Raha ja muut edut sitten pitkälti sanelee kuka tulee ja kuka ei. Nuoret peliajan perässä tulevat nälkäiset jannut voi sitten tulla myös hyvän valmennuksen takia, saamaan vauhtia omalle uralleen..tietysti sama pätee myös hieman kokeneempiin kavereihin, jotka hakevat uutta nostetta uralleen.

Vaikea niitä sponssirahoja on sitten kesken kaudenkaan saada mistään, varsinkin isompia. Joten voi olla niinkin, että tässä vielä odotellaan ja katsellaan esim. viime kauden jätkien tilannetta (Pöllänen, Hietakangas, Karlsson, Akkanen) ja säästellään niihin budjettia? Samoin joku sauma täytyy pitää vielä tammikuuhun saakka, koska silloin on vielä myös pelaajaliikennettä ja ehkeis tarpeellista vahvistaa joukkuetta.
 
..SILLE!

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Sellainen syy nyt vaan ainakin on tiedossa, että Jokipoikien pelaajabudjetti on tällä hetkellä jo tiukoilla.
Kellä on tiedossa? Sinulla? Vai onko jotain omia päätelmiä?

Olettaa voisin itsekin, että laskettua rahaa ei kauheasti ole jäljellä. Joukkueesta uupuu se 2 pakkia ja sentteri. Sentteri on ehkä se Ahtola, johon ei varmaankaan kauheasti tarvitse sijoittaa. Sitten nuo 2 pakkia? Eiköhän ne mahdu budjettiin...

Jormakkahan totesi jossain välissä, että pelaajille on tarkoitus ruveta maksamaan pientä palkkaa kulukorvauksen sijaan. Tämähän kasvattaa pelaajabudjettia viime kaudesta, joten laatupelaajien tulona budjetin kasvu ei välttämättä näy, ainakaan tänä kautena vielä. Jostain hyvästä se kuitenkin kertoo, jos pystytään maksamaan jo pelaajille palkkaakin. Näin ei kaikissa Mestisseuroissa ole.
 

mainio

Jäsen
Kellä on tiedossa? Sinulla? Vai onko jotain omia päätelmiä?

Olettaa voisin itsekin, että laskettua rahaa ei kauheasti ole jäljellä. Joukkueesta uupuu se 2 pakkia ja sentteri. Sentteri on ehkä se Ahtola, johon ei varmaankaan kauheasti tarvitse sijoittaa. Sitten nuo 2 pakkia? Eiköhän ne mahdu budjettiin...
Ei ole päätelmiä(pieni kaupunki, sana kulkee). Ei ne rahat tietenkään loppu ole. Aina on vain huolestuttavaa kuulla tuollaisia uutisia. Kyllä minäkin uskon, että Jokipo saa ne pari-kolme hyväluokkaista pelaajaa. Itse en kuitenkaan mitään sateentekijöitä odota. Tapo voi olla ainut "kovaluu", joka tänne saapuu.(tietty hyvällä tuurilla myös parivaljakko Akkanen & Karlsson) Eiköhän kaikki kuitenkin ole selvää, kun kiekko sarja-avauksessa putoaa.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Uusia sopimuksia: Ahtonen, Repo, try-outille Topi Riutta, Juhani Uusitalo ja Stefan Wonfor
http://www.jokipojat.com/uutiset.php?id=07072412323795AB

Eli Ahtos puheet oli taas kakkaa. Mikälie miehen pelikunto?


Puruskainen - Ahtonen - Keränen
Väänänen.J - Flinck - Mustonen
Mutanen - Häikiö - Puustinen
Repo - Voutilainen - Heinonen


Kuronen - Nevalainen
Uusitalo - Wonfor
Väänänen.V - Immonen
Oinonen.J

Jocelyn how?
Kääpiö

Edit: Hyökkäys on valmis, mutta tuo pakkiosasto on yhä edelleen perseestä. Akkasta odotellaan, mutta jotain muutakin sinne kaivataan. Uusitalon ja Wonforin tatsit ei kerro kyllä yhtään mitään. Minne ton Riutan tunkis?
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Riutta on kyllä totuttu riskihankinta. Suunnilleen koko aikuisikänsä ajan ne joukkueet joita on edustanut ovat pudonneet, tai ainakin joutuneet karsimaan. Vissiin viime kaudella Norjassakin. Tuo edellinen Mestis-kausi on säännön vahvistava poikkeus. Eli kannattaa miettiä tarkkaan, tekeekö kaverin kanssa sopimuksen...

Ahtonen on ihan mukava nähdä Mestiksessä. Tyylikäs sentteri. Toivottavasti löytää vaikean viime vuoden jälkeen vireen. Repoa ei olisi kyllä tarvinnut enää nähdä. Tuskin olen yksin mielipiteessäni, siis Joensuun ulkopuolella.
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Repoa ei olisi kyllä tarvinnut enää nähdä. Tuskin olen yksin mielipiteessäni, siis Joensuun ulkopuolella.
Repo on näitä omat diggaa muut vihaa pelaajia. Vittumainen rotta, mutta hyvä omassa roolissaan. Köyhän miehen Ari Kovanen, eiks je..
 
-Jos pesäpallo on urheilua, niin runkkaaminen on naintia-
Anssi Kukkonen

JLei

Jäsen
Eli Ahtos puheet oli taas kakkaa. Mikälie miehen pelikunto?
Omien sanojensa mukaan on hyvässä kunnossa viimeistään kauden alussa. Ahtosella on niin loistava pelinäkemys Mestikseen, että uskoakseni paljon herkkua on taas joensuulaiskannattajille luvassa. On taas ilo katsella, kun Puruskainen-Ahtonen-Keränen palaa yhteen vastustajia pyörittelemään. Paljon oli juttuja taas liikkeessä, mutta niin vain Ahtonen palasi Mestikseen, jossa kasvattajaseura varmastikin oli varsin selkeä vaihtoehto.

Everton sanoi:
Repoa ei olisi kyllä tarvinnut enää nähdä. Tuskin olen yksin mielipiteessäni, siis Joensuun ulkopuolella.
Vastustajana Repo ei tosiaan liene kaikista mukavimpia ja reiluimpia, mutta juuri sen vuoksi mies on joukkueelleen arvokas pelaaja. Nytkin Repo oli ilmeisesti jo lähellä lopettaa töiden vuoksi pelaajauransa, mutta niin vain seura sai vielä houkuteltua miehen mukaan. Revon tärkeydestä kertoo paljon se, että seura halusi houkutella nelosketjun jämäminuuteille jäävän laitahyökkääjän miltei välttämättä mukaan.

Revon pelityyliä ja tärkeyttä kuvaa mainiosti Jami Kaupin toteamus, jonka mukaan Repo näyttää ihan Jokipoikien uudelta logolta. Sen takia mies kuulemma haluttiin vielä mukaan, puremaan vastustajien perseitä, tarttumaan kinttuun ja ärisemään aivan kuin logon vihainen rakkikoira.
 

Riffsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
Aivan, Repoa tarvitaan aina. Vaikka peliminuutit saattavat jäädä vähille joskus, mutta se vähäkin on sitten laaduksta "Haista sinäkin vi**u!" -tyylistä räimettä.

Ahtonen on kyllä kova lisä tosiaan ja näyttä jätkä olevan ihan pumpissaankin verrattuna edelliseen jokipokauteen. On puntti maistunut.

Riutta toivottavasti tuo sitten sitä kokemusta ja rauhallisuutta peliin mukaan. Miksipäs ei 3. ketjussa olis vähän puolustavammassa roolissa, jos niikseen on. Tai kauden alottaessa jopa (keskenkuntoisen?) Ahtosen paikalla ykkösessä.
 
Eli lyhyesti HAISTA VITTU. Olet todellinen kusipää -nimeltämainitsematon Jukurifani allekirjoittaneesta yksityisviestissä :D

JLei

Jäsen
Aivan, Repoa tarvitaan aina. Vaikka peliminuutit saattavat jäädä vähille joskus, mutta se vähäkin on sitten laaduksta "Haista sinäkin vi**u!" -tyylistä räimettä.
Ai, onko Repo joskus puhunut vastustajalle noin nätisti.

Riffsi sanoi:
Riutta toivottavasti tuo sitten sitä kokemusta ja rauhallisuutta peliin mukaan.
Kyllä Riutalla pitäisi potentiaalia olla mainioksi kakkossentteriksi Mestikseen. Ei ole kuitenkaan joukkuepelaajana tainnut aina vakuuttaa, sillä miehen edustaman joukkueen menestys on aina jäänyt yllättävänkin heikoksi. Tärkeää Riutan tapauksessa on se, että miehelle löytyy jo etukäteen sopiva rooli - sellainen johon sekä valmennusjohto että pelaaja itse ovat tyytyväisiä. Siitä ei tule luultavasti mitään, jos Riutta luulee sopimusta tehdessään pääsevänsä ykkössentteriksi, mutta pelaakin kymmenen minuuttia pelissä puolustavassa roolissa.
 

El Lude

Jäsen
Repo on näitä omat diggaa muut vihaa pelaajia. - clip- Köyhän miehen Ari Kovanen, eiks je..
Täh, häh, mitäh? Ai meinaat, että Repo on köyhän miehen Ari Kovanen - vai? Tehopisteillä mitattunako vai sillä, että AK pääsi Lukkoon peräti try-outille?
Mielestäni on pyhäinhäväistys edes verrata Repoa (en ole pro-Repomiehiä) ja Kovasta - loppuun sitten hymiöitä tarpeen mukaan, ettei kukaan työnnä palkoa liian syvälle nekkuun...

Everton: Onko syy Revon "fanittamiseen" eräs polvitaklaus, jonka kohteena oli muuan Teemu Somppi?

Asiaan: Ihan ok sentterit sieltä sitten tuli ja Repo täyttää sikaosaston paikan hyökkäyspuolella, mutta ne VAHVISTUKSET sinne puolustuspäähän puuttuvat - kaitten. No, annetaan try-out miesten näyttää...
 
Viimeksi muokattu:

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Köyhän miehen Ari Kovanen, eiks je..
No tämä heitto taas kyllä kirvoitti mieltä.. Samantapainen roolitus voi olla, sillä erolla, että Repo kuitenkin pienestä koostaan huolimatta ponnahtaa pystyyn ja on entistäkin äkäisempi jos joku koittaa taklata, Kovanen taas.. ;)

Joo, mutta Ahtonen passeli, suorastaan oli tilausta. Mikä sitten on Riutan hinta? Ja pakkeja kyllä odottelin..tulihan sieltä pari junnua kyllä, mutta kuitenkin vahvistusta kaipaamme. Tai annetaan poikien ensin pelata. Ois kova homma jo Juusonkin tulo takaisin + yks kiekollinen vahvitus, niin se alkas olemaan jo siinä.
 
..SILLE!

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Everton: Onko syy Revon "fanittamiseen" eräs polvitaklaus, jonka kohteena oli muuan Teemu Somppi?
Ainakin yksi syy. Tuolloin kyseessä oli poikkeuksellisen ruma temppu, joka päätti Sompin kauden jo ennen joulua. Mutta onhan Repo kunnostautunut muulloinkin. Se mikä jokipofanien silmissä näyttää armottomalta taistelemiselta näyttää taas toisenväristen lasien läpi lähinnä hakkaamiselta ja huitomiselta.

Mutta ei mitään henkilökohtaista mulla Repoa vastaan ole. Yleensäkään en jaksa vihata vastustajia, kuten joillain tapana on, mutta kyllä Revon tai Hokin Keräsen jäällä ollessa aina pieni pelko persuksissa on. Rapatessa roiskuu. Vantaalaiset lisäisivät varmasti listaan vielä KooKoon Koskelaisenkin.
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

Bird

Jäsen
Suosikkijoukkue
Urheilullisesti avoimet sarjat
Riutta on kyllä totuttu riskihankinta. Suunnilleen koko aikuisikänsä ajan ne joukkueet joita on edustanut ovat pudonneet, tai ainakin joutuneet karsimaan.
Ei ole kuitenkaan joukkuepelaajana tainnut aina vakuuttaa, sillä miehen edustaman joukkueen menestys on aina jäänyt yllättävänkin heikoksi.
Tässä kannattaa nyt kuitenkin muistaa se, että UJK:n (2003) tai Jokipoikien (2005) joutuminen karsintaan ei ollut millään tapaa yllätys. TuTo taas oli kieltämättä yllätyskarsija keväällä 2004, mutta siinä porukassa Riutta oli joukkueensa paras pistemies - kuten myös Jokipojissa vuotta myöhemmin. Eli ehkäpä heikko menestys ei sittenkään ollut Riutan syy vaan ennemminkin kyseessä on pelkästään jännä sattuma, että sama pelaaja on osunut kolmena perättäisenä Mestis-kautena karsimaan joutuvaan joukkueeseen. Ensi kaudella Jokipojat ei karsi - oli Riutta mukana tai ei.
 

Riffsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
Jees. Komppaan Böödiä... ja mitä tulee Juteen, niin kyllähän mies osaa tuon veemäisen pelinkin, mutta eiköhän ne mieleenpainuvimmat Revon edesottamukset ole niitä rämäpäisiä taklauksia hyökkäyspäässä.

Ja ne ne vasta sytyttää niin joukkueen kuin kotiyleisönkin. SITÄ LISÄÄ, JUTE!
 
Eli lyhyesti HAISTA VITTU. Olet todellinen kusipää -nimeltämainitsematon Jukurifani allekirjoittaneesta yksityisviestissä :D

Viljuri

Jäsen
Joo, erittäin tyytyväinen Revon jatkamisesta. Asennepelaajia laji kaipaa.

Päivän sopimuksista tuli mieleen, että onko mitään tietoa Hietakankaan kuntoutumisen tilanteesta, vai pitäisikö tätä asiaa käsitellä jossain muualla? ;)
 

Riffsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
Päivän sopimuksista tuli mieleen, että onko mitään tietoa Hietakankaan kuntoutumisen tilanteesta, vai pitäisikö tätä asiaa käsitellä jossain muualla? ;)
Kannattanee muualla jatkaa, koska näiden niin paljon koettujen huhupuheiden perusteella Hietsu tuskin jatkaa susirajalla. Seuran ja pelaajan toiveet ja tarjonnat eivät tainneet ihan kohdata jatkosopimusneuvotteluissa. ja kuntoutuminen, no siitä ei ole tietoa ainakaan täälläpäin. Mites muut tietää?
Toivottavasti hyvä pelimies saa kopukan kuntoon ja pelipaikkaa itselleen.
 
Eli lyhyesti HAISTA VITTU. Olet todellinen kusipää -nimeltämainitsematon Jukurifani allekirjoittaneesta yksityisviestissä :D

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
..ja kuntoutuminen, no siitä ei ole tietoa ainakaan täälläpäin. Mites muut tietää?
Viimesimmällä tiijolla pääsi alkukesästä reenaamaan, jalka kuntoutunut siis hyvin.

Mutta laitetaan Riutta ulos ja Hietsu sisään, kiitos. Itellä on tosin tuota Riuttaa kohtaa nytten jo koviakin odotuksia, tasaiset on kuitenkin otteet olleet aina mestiksessä, ainakin pisteiden valossa. Joten jos pääsee sopimukseen niin pisteitä on lupa odottaa, vaikka puolustaakin saapi.
 
..SILLE!

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Kauppi on lähdössä scouttaamaan liigaseurassa try-outilla olevaa rightin pakkia ylivoimahommaan... Ei voinut kommentoida tämän enempää lehdistötilaisuudessa. Odotellaan mitä se juna vielä tuokaan susirajalle ennen kautta.
Henri Laurila try-out Pelicans
Dan Iliakis try-out Saipa
Arturas Katulis try-out Saipa

Siinä tiedossa try-outilla olevat rightin pakit.

Jos arvata täytyy, niin kohteena on Iliakis, vaikka kaveria kuvaillaan peruspakiksi. Tosin, ihan sama kuka se noista olis- kaikki käy.
 
Viimeksi muokattu:

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
..SILLE!

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Laurilalla on sopimus Pelikaaneihin, vuoden soppari..joka tosin SISÄLTÄÄ koeajan. Joten ei tämä varsinainen try-outtilainen ole.
Kiitti korjauksesta. Eiköhän ne scouttauksen kohteet ole nuo Saipassa olevat jampat. Toinen vapautuu aika saletisti, toivottavasti natsaa...

Milloinhan päästään ihastelemaan Jokipoikien uusia nettisivuja?
 

The Rock

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit & Ässät
Milloinhan päästään ihastelemaan Jokipoikien uusia nettisivuja?
Mestis tulee samaan omat nettisivut nyt käytössä olevien finhockeyn -sivujen tilalle ja siinä samalla myös kaikki Mestisjoukkueet saavat uudet kotisivut samalta palveluntarjoajalta. Tämä setti pitäisi oman muistini mukaan valmistua ennen kauden alkua eli onhan tässä vielä reilu kuukausi aikaa.
 
Life is just a place where we spend time between games.

Japa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Salamat, Blues
kaikki Mestisjoukkueet saavat uudet kotisivut samalta palveluntarjoajalta. Tämä setti pitäisi oman muistini mukaan valmistua ennen kauden alkua eli onhan tässä vielä reilu kuukausi aikaa.
Totta itse sain Salamoiden joukkueen johdolta tälläista tietoa nettisivuista kyseltyäni:
Kaikilla Mestis-seuroilla tulee olemaan samanlainen pohja, jonka Jääkiekkoliitto tarjoaa yhteistyökumppaninsa kautta. Jokaisella seuralla sivuilla on tietysti omat värit ja muuten oma ilmeensä
 
Maasta se pienikin ponnistaa.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy