Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Jokipojat 2007–2008

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana -Jonne-, 10.04.2007 klo 16.15.

 1. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Jokipojissa try-outilla ollut Stefan Wonfor ei jatka joukkueessa. Merkkaako tämä sitä, että nyt vihdoin ja viimein saadaan ne VAHVISTUKSET kehiin?
  Lähde: syväkurkku :)

  Uutena viihdepäällikkönä toimii Aarne Tenkanen.
  Lähde: sama syväkurkku :)

  Kiitokset! nimimerkille Insider.

  -Jones-
   
 2. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
 3. Riffsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
  Tulipahan tämmöinen pieni off-topic mieleen että...

  Eipä ole muutamaan syksyyn ollut paikallismediassa noin paljon näkyvyyttä joukkueella (ja sen faneilla). Enteileeköhän tämä sitä, että alkaa kataja jäämään nyt suosiossa taka-alalle ja maakunnan #1 urheilu olisi taas Jääkiekko, ainakin talviaikaan.

  Katajalla kun tuskin on enää mahdollisuuksia (tai sitten yllätysmomentilla on) kärkikahinoihin, kun ei ole varaa ostaa porukkaa...?
   
 4. jukkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Jami kertoili eilen pelin jälkeen, että Topin soppari on tätä muotoa siksi, että Tapsa ei ole vielä täydessä iskussa, ja jalan kestävyydestä ei ole takeita. Ja toisaalta Jami haluaa lisää näyttöjä Topilta, joten loppukauden kattava sopimuskaan ei ole poissuljettu vaihtoehto mikäli Topi osottautuu tarpeelliseksi.
   
 5. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
 6. El Lude Jäsen

  Lainaus:
  Akkanen saattaa ehkä tullakkin, mutta Koistinen pelannee seuraavat kaksi kuukautta lainalla (Kahvarasta) Mikkelin Jukureissa. Näin asiasta uutisoi Jukurien osiossa JA:N nimimerkki Everton.
   
  Viimeksi muokattu: 24.08.2007 klo 21.13
 7. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Akkanen olisi oikeinkin tervetullut lisä.. Mitenhän vaan käypi, näytöt oli kuitenkin hyvät niin luulisi olevan kiinnostusta muuallakin, KalPa, SaiPa? Toivottavasti susirajalle.
   
 8. Bird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, K-Espoo ja urheilullisesti avoimet sarjat
  Lainaus:
  Käsittääkseni erittäin todennäköisesti kyllä. Siitäkin huolimatta, että kaikenlaista muutakin huhua on taas Akkasen suhteen jo näemmä keksitty. Mahtuuhan sitä nettiin paskaa.

  Koistisen tilanteesta ei ole mitään käsitystä, mutta kelpaisi kyllä Joensuuhun. Myös Antti Jaatinen olisi taas vapaana. Se on fakta, että miehellä on ollut ainakin jossain vaiheessa halua tulla takaisin Joensuuhun ja Kajaaniin hän ei missään nimessä palaa. Viime kaudella 20 maalia, vaikka kaikki ei todellakaan mennyt ihan putkeen Hokissa. Olisi kiva nähdä tuo kaveri vielä Jokipojissa, vaikka laitahyökkääjäosastolla ei sinällään uusien pelaajien tarvetta olekaan. Todennäköisesti paljon kovempi vahvistus kuin mitkään Janecky juniorit.
   
 9. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:

  Bördi kirjoittaa harvoin, mutta asiaa ja usein faktaa...kiitos siitä.

  Pakko toivoa, että se Akkanen tulisi, vaikka en oikein käsitä miksi sen näytöt ei riittänyt Tapparalle. Itselle on jo tullut epätoivo puseroon ja meinaa kaikki heitot upota, kuten tuli jo toiselle foorumille kirjoitettua....paskaa.

  Tuo mitä kerrot Jaatisesta on erittäin mielenkiintoista. Sitä ihmettelen myös, että jätettäs tuon tason peluri ulos joukkueesta, jos haluaa tänne tulla. Nämä Janeckyt on ihan huuhaata tässä tilanteessa, kun on paljon hyökkääjiä ja uudet tulijat pitää olla vahvistuksia. Janecky voi olla joskus pelimies, mutta ei tuo vielä tulevalle kaudelle mitään merkittävää Jokipoikiin. Korkeintaan A- junnuihin, mutta kantani on, ei sopimusta!

  Jospa asioihin tulisi selvyyttä tulevalla viikolla.
   
 10. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Vaikkapa fakta(?) onkin niin, että Hietsua ei Joensuussa nähdä, ainakaan punanutussa, niin olisihan se perin mukavaa kasata semmonen Jaatinen-Hietsu-Boogie kokoon. Eli.. 20.10 Riutta ulostukseen ja Hietsu sisustukseen, kiitos. Jaatinen sitten kans, vaikka jo aiemminkin.

  Akkanen, kiitos.. Koistinen lienee kans mahdollisuuksien rajamaissa(?), täällä olisi ainakin paikkaa missä pelata isoja minuutteja..vahvistaisihan se meitä, mutta lähtisi myös pois, joten ilo ei olisi pitkäaikainen.
   
 11. Espen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Old time hockey like Eddie Shore
 12. Borre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Tapparassa olisi ollut tarjolla korkeintaan kuutos-seiskapakin rooli ja siinä Akkanen ei ole parhaimmillaan. Hyökkäyspäässä tuli tehoja, mutta omassa päässä Akkanen ei ollut omia junnuja kummempi, usein jopa heikompi.

  Kokonaisuutena Akkanen pelasi kuitenkin hyvät harjoituspelit. Luultavasti liigapaikka olisi auennut jossain toisessa, heikomman pakkitilanteen joukkueessa.
   
 13. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Lainaus:
  Selvyyttähän on siis tullut, Akkanen on jo tänään joukkueen kanssa jäällä, Hietakan..MÄKI tulee näytille. Juuso kertoili tuossa haastattelussa, että Tapparan valmennus olisi hänet ottanut, mutta seurajohto laittoi omat kasvatit edelle, joka on ihan ymmärrettävääkin joltain osin. Mutta kausi Mestiksessä isossa roolissa Akkaselle tekee hyvää ja seuraavalla kaudella valmiina liigaan!

  Toivottavasti kukaan ei vaan nyt käy lobbaamassa Juusoa johonkin heikompaan liigapoppooseen.
   
 14. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Huh, nyt helpottaa. Toivotaan ettei kukaan vie Juusoa kesken kauden. Hietamäki tulee ottamaan sopparin, ja hommassa on taas valoa tunnelin päässä. Pakistosta uupuu tosin se rightin yv-pakki. Hyökkääjä viivaan? Mustonen?

  Vieläkö saatas se Jaatinen...

  Edit: siis kun Akkasen sopimus saa sinetin....
   
  Viimeksi muokattu: 27.08.2007 klo 16.47
 15. Makke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  En tuosta Hietamäestä vielä kauheasti iloitsisi. Kovin harvoin mahtui viime kaudella TuTon pelaavaan kokoonpanoon ja silloinkin teki melkoisesti hasardeja. Kaupin mukaan liigatason pakki, voi olla, mutta ei ainakaan SM-liigan. Kaverihan on voinut tietysti huimasti kehittyä viime kaudesta, toivotaan näin.
   
 16. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Juuri niin. Hietamäki oli varsin turha jätkä viime kaudella TuTossa, enkä ainakaan minä missään nimessä toivonut hänen jatkavan TuTossa tällä kaudella.

  Kyseessä on kuitenkin nuori kaveri, joten ties vaikka kehittyisikin.
   
 17. Taitavat kädet Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa
  Lainaus:
  En oikein usko, että Kalpalla ainakaan tällä hetkellä olisi tarvetta Akkaselle. Akkasen edelle meneviä pakkeja Kalpalla on Kuusisto, Jalasvaara, Harney, Varakas ja Pulkki sekä nuoria maajoukkuetason pakkeja, jotka täyttävät tarvittavat loput paikat ja joille peliaikaa tullaan varmasti paljonkin antamaan: Tuomainen, Partanen, Pekkarinen ja vielä reserveissä on myös Alastalokin.

  Toki Akkanen on hyvään fyysiseen peliin kykenevä ja harkkapelit Tapparassa menivät ihan kivasti, joten voisi olla että mikäli mies Jokipoikiin suuntaa, hänet myös talven mittaan nähtäisiin myös Kuopiossa try-out-tyyppisesti.
   
 18. Chicago Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, Maple Leafs, Finland 2011, Canada
  Lainaus:
  Lähinnä tulee mieleen tapparan säästölinja. Halme selvästi halvempi ratkaisu. Ja mitä otteisiin tulee ,niin Akkanen oli jopa Aaltoa parempi monessa pelissä. Puhumattakaan junnuista.
   
 19. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:

  Itse jäin miettimään Juuson kommenttia " valmennus olisi halunnut pitää, mutta hallitus päätti toisin". Oliko sitten kyseessä raha vai halu antaa peliaikaa omille junnuille, niin tiedä sitä sitten. Nyt kun vaan saataisiin lopullinen sinetti Juuson soppariin, niin saisi huokaista...

  Hietamäestä vielä. Moni jo miehen tuomitsee, mutta itse en tähän vielä alistu. Nuori, kehittyvä jannu, joka menee kolmospariin saletisti Jokipojissa. Hinnallakaan ei ole varmasti pilattu. Jotain yv-specialistia tässä odottelisin, joka pelaisi oikeakäsi alhaalla. Mutta ei tällainenkaan pakisto huonolta näytä aloittaa sarjaa. Kattellaan nyt, mitä se Kauppi - Käyhkö akseli keksii...

  Akkanen - Nevalainen
  Kuronen - Immonen
  Hietamäki - V. Väänänen
  Uusitalo - J.Oinonen

  Makuupaikkoja luvassa ensi kaudella Jokipoikien maalilla...
   
 20. Borre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Onneksi Jokipojilla on ilmeisesti varaa maksaa Akkasen hurja palkkapyyntö.

  Näkemissäni peleissä nuorista ainakin Malkamäki ja Koistinen olivat varmempia ja virheettömämpiä omassa päässä.
   
 21. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Lainaus:
  Mikähän on mahtanut olla Akkasen palkkapyyntö? Mestiksessä ei tarttee hirveitä odotella- ainakaan Joensuussa.

  Lainaus:
  Itse odotan pelaajaliikennettä välillä Kuopio - Joensuu kauden edetessä. Hiljasta meinaan on tämän homman kanssa ollut sen jälkeen kun Virta hyppäs siellä ruoriin. Jospa Kalpalla olisi tarjota se puuttuva yv- pelaaja. Täällä on ainakin tarjolla vastuuta, jos pelaajalla on minkäänlaisia kykyjä kiekolliseen rooliin. Alastalo?
   
 22. Taitavat kädet Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa
  Lainaus:
  Kyllä. Samaa toivon minäkin ja luulenpa, että toivoo täällä Kuopion suunnalla aika moni muukin. Mielestäni Jokipoikien kanssa pitäisi tehdä selvästi aiempaa enemmän yhteistyötä ja vaihtaa pelaajia puolin ja toisin. On aivan turhaa pitää reserveissä viidettä tai jopa kuudetta ketjua ilman pelituntumaa, kun kovatasoista peliä ja vastuuta olisi tarjolla naapurissa Joensuussa.

  Alastalo olisi ilman muuta kova kiekollinen pakki Jokipoikiin ja pystyisi varmaan olemaan aivan Mestiksen terävintä pakkikärkeä. Koko ja fyysisyys kun ei taida oikein riittää liigaan. Vähän sellainen pelko kuitenkin mulla henk. koht. on, että "Jujelle" vielä annetaan tilaisuus yrittää Kalpassa. Toivottavasti niitä näyttöpaikkoja ei anneta kovin paljoa, jos ei peli kulje. Viime kaudella oli puolustuksen ehkäpä heikointa osastoa, paljon virheitä ja ei iloa hyökkäyspäässä, puolustuksesta puhumattakaan. Olihan se Juje kova luu silloin kun Kalpa pelasi Mestiksessä.
   
 23. Taitavat kädet Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa
  Pelaajavaihto

  Ja tietysti olisi hyvä peluuttaa myös näitä nuoria pelaajia Jokipojissa, koska Mestis-pelit ovat kovempia kuin A-SM pelit. Eli varsinkin hyökkääjiä (Virtanen, Savolainen, Jokinen, Hyvärinen, Malinen) ja ehkä pakeista Partanen voisi tulla kysymykseen. Henkilökohtaisesti toivon että maajoukkuepakit Tuomainen ja Kukkonen (jonka epähuomiossa unohdin mainita aiemmassa viestissäni) saisivat vastuuta liigapeleissä, mutta jos heillä ei paikkaa aukene vielä liigaporukkaan niin ehdottomasti heitä voisi myös käyttää Joensuussa näytillä.

  Vastaavasti Kalpassa voisin nähdä kokeella näitä nuoria pelaajia eli esimerkiksi Mutanen voisi olla mielenkiintoinen nimi.
   
 24. jukkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Kerrottaessa ja kysyttäessä Jamilta tästä, Jamin kommentti TuTolaisten kommentteihin oli, jotta katkerien Tuto-fanien panettelua. Joten valmennukselta tuntuu luottoa olevan ainakin vielä.