Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Jokipojat 2007–2008

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana -Jonne-, 10.04.2007 klo 16.15.

 1. Bird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, K-Espoo ja urheilullisesti avoimet sarjat
  Lainaus:
  Täällähän sanamuoto on sellainen, että puhutaan aivan selkeästi potkuista. Saattaa kuitenkin ilmeisesti olla, että totuus ei ole ihan tuokaan. Ehkä tilanne on ollut sellainen, että pelaaja on tavallaan enemmän tai vähemmän epäsuorasti pakotettu lähtemään. Hietakangas oli kuitenkin 14 ottelun tehoillaan 5+8 joukkueensa paras pelaaja piste per ottelu -mittarilla tarkasteltuna, joten lähdön taustalla lienee joka tapauksessa ei-pelillisiä asioita.

  Lainaus:
  Pakkimarkkinat taitavat olla tällä hetkellä aika totaalisen kuivat. Käsittääkseni useampi muukin Mestiksen seura etsii peräpäähän vahvistuksia, mutta niitä ei vaan ilmeisesti ole kellekään tarjolla järkevällä hinta-laatusuhteella. Siirtorajalle eli tammi-helmikuun vaihteeseen asti on toki aina mahdollisuus jotain löytää.

  Mutta voi olla, että näillä nykyisillä sitten mennään loppukausi, kun Tomi Pakaristakaan ei kuulemma kiinnostanut paluu Joensuuhun. Tuo Pakarisen tilanne on kyllä tavallaan harmillinen, koska kaverin taidot riittäisivät aika kiistatta Mestikseen ja vasta 24-vuotiaana hänellä olisi vielä paljon potentiaalia kehittyäkin. Tällä kaudella Jeppikselle 21 ottelussa tehot 8+16, jolla Pakarinen on ollut jaetulla ykkössijalla joukkueensa paras pistemies, vaikka pelaa pakkina. Mutta ilmeisesti Pietarsaaressa on sitten vaan elo noin kokonaisuutena sen verran mallillaan, ettei paluu kasvattajaseuraan ole ainakaan tällä hetkellä ajankohtaista.
   
 2. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
 3. Riffsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
  Jees.
  Eli mokke löytyi Lieksan Hurttien 2. divarimaalivahtikaksikosta. J.Oinonen, 1. veskari siirtyy Jokipoikiin pelaamaan, kun Hurttien Suomisarjanousut meni puihin.
   
 4. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:

  Heh, kyllä riittää Oinosia. Nyt kyllä luvalla sanoen pelataan aika kovilla panoksilla. Ei siinä mitään, jos ja kun Seppänen pysyy ehjänä ja ei floppaa. Noh, eipähän ole ainakaan kallis kakkosveska, kun verrataan Guidoon...Pakki kun löytyisi, mutta taitaa jäädä haaveeksi. Tosin Akkasen paluu lasaretistä on kyllä loistava homma. Olihan mies jo niin kauan poissa, että Juuso on jo "uusi" vahvistus :)


  Jokipoikien kentälliset näyttää tältä, kun palaillaan n.3vko tauolta:

  19 Jani Keränen – 11 Tapio Ahtonen – 18 Sami Puruskainen
  25 Topi Riutta – 26 Markku Flinck – 29 Tomi Karlsson
  14 Heikki Puustinen – 28 Matti Hietakangas – 13 Lauri Heinonen
  23 Sami Mutanen – 12 Iikka Voutilainen – 9 Juhana Repo
  17 Janne Häikiö

  2 Juhamatti Hietamäki – 38 Ville Väänänen
  21 Juho Kuronen – 7 Jarkko Immonen
  10 Kimmo Nevalainen – 4 Juuso Akkanen
  3 Jani Oinonen

  1 Teemu Seppänen
  (31 Joonas Oinonen)  Kyllähän tolla pitää tulla tulosta. Vielä JOS se rightin-pakki tulisi treidien takarajalla, niin olisipa hunajaa. Kotiedusta vielä väännetään.
   
 5. Randy Marsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  - YV-peli ollut tämän vuoden puolella tehokasta ja kiekko pyörii näppärästi mieheltä toiselle ja vetojakin tulee.
  - 3 viime pelissä 14 maalia, joka on hyvin. Vieläkin on tehottomuutta mutta paranemaan päin rutkasti.
  - Väänäs-Jani ei ole nyt pelannut ja hyvä niin. Joutaisi mun Jokiposta ulos, vaikka SaPKoon tai Titaaneihin..

  Pari PunaMustan antamaa miinusta on kääntynyt paljon paremmaksi ja Jokipon peli näyttää nyt tosi hyvältä. Sanotaan nyt kliseisesti vielä loppuun että "tästä on hyvä jatkaa".
   
 6. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:

  Näin on tehnyt ja nyt on taas kiva hymyillä. Tauolla on harjoiteltu oikeita asioita ja joukkueen muutenkin periksi antamaton ilme "Pide" :) yms. kielii siitä, että asiat on joukkueessa kunnossa. Ainoa asia, mikä vieläkin ihmetyttää- Nevalainen. Millä tämän herran saa heräämään? Kapun merkki pois ja tarvittaessa katsomon kauttako? Ja heräämisellä tarkoitan tehoja.

  Jokipojilla on varsin vieraspainotteinen loppukauden sarjaohjelma, joka vaatii seuralta paljon rahaa. Toivottavasti nyt on hiluja jäänyt sen verran, ettei mitään ongelmia tule. Ja jos sitä rahaa olisikin vielä jemmassa enemmänkin, niin vielä odottelisin sitä pakkia, kun treiditakaraja lähestyy.

  Ensikaudesta vielä. Olikos Kaupin sopimuksessa optio seuraavasta kaudesta? Jokohan Jokipojat on tarjonnut sopimusta? Jos Kauppi jatkaa, niin todennäköisesti vaatii vielä suurempaa panostusta joukkueeseen. Toivottavasti siihen ollaan Jokipojissa valmiit, ja näin uskon olevan.
   
 7. Espen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Old time hockey like Eddie Shore
  Kauden alussa Joensuuhunkin huhuttu SaiPan Katulis siirtyy lainalle SaPKoon. Tässä olisi ehkä ollut Jokipojille kokeilemisen arvoinen edullinen rightin puolustaja, koska näitä ei juurikaan markkinoilla liiku. Eri asia on se haluaako SaiPa antaa hänelle vain enemmän peliminuutteja mestiksessä loppukautta varten.
   
 8. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:

  Tämä sitten meni heillä puihin.

  Jostain joukkueesta, jolla on pelit loppumassa runkkariin, niin olisi varmaan ainut mahdollisuus saada se pakki. Kova on kylläkin kysyntä pakeista mestiksessä, kuin liigassakin. Jokipojathan jätti muistaakseni budjettiin löysää viimehetken hankintoja varten. Näin muistelisin Jormakan jossain maininneen, joten toivottavasti jotain sieltä täkyyn tarttuisi.
   
 9. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Seppänen

  Olisiko Teemusta jopa liigaan? Sen tulevaisuus näyttää. Tässä Teemun haastattelu Karjalaisessa:

  http://www.karjalainen.fi/Karjalainen/Urheilu/rennoin_ottein_tilastoykköseksi_3942886.html
  http://www.karjalainen.fi/Karjalainen/Urheilu/nopeus_korvaa_puuttuvat_sentit_3942885.html


  Ps. Tämä kommentti lämmittää mieltä kovasti.

  Seppänen lausuu haastattelussa:
  – Erittäin hyvin olen Joensuussa viihtynyt. Varsinkin jääkiekkohommissa kaikki toimii erittäin hyvin. Kotipeleissä on hieno tunnelma, kun on paljon yleisöä.
   
 10. urpo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK. Hätätilassa Jokipojat ja Sortavalan Dynamo
  Siirtoajan takaraja lähestyy ja Jokipoikien pakiosasto kaventunee.

  Onko Akkasesta kellään tietoa??
  Siirrot ja huhut, onko edes niitä?

  Jormakka oli ainakin Karjalaisen mukaan aika pessimistinen sekä Akkasen että korvaavien pelaajien suhteen.
   
 11. Bird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, K-Espoo ja urheilullisesti avoimet sarjat
  Lainaus:
  Varma tieto polvivamman laadusta saada vasta sitten, kun kaveri pääsee tähystykseen eli luultavasti ensi viikolla. Vaan eihän tuo nyt valtavan hyvältä taida näyttää, voisi olettaa, että parhaassa tapauksessakin Akkanen kuntoutuu vasta runkosarjan loppuun.
  Lainaus:
  Huhuja kannattaa kysellä Mehtimäkeläisen palstalta, siellähän niitä muutamilla nimimerkeillä on yleensä aika hyvin ollut.. Mutta vakavissaan: Taitaa olla todennäköisin vaihtoehto se, että "näillä mennään" on seuran linjaus siirtorajalla. Hinta-laatusuhteeltaan kelvollisia puolustajia ei ilmeisesti ole edelleenkään liiaksi tarjolla.

  Ja kun kauttakin on jäljellä todennäköisimmin ehkä enää noin 13 ottelun verran, niin ymmärrettäväähän se on, ettei tähän kannata välttämättä valtavasti alkaa satsaamaan. Tietysti muutamalla kovalla vahvistuksella välieräpaikan todennäköisyys voisi kasvaa huomattavastikin, mutta luultavasti vielä enemmän kasvaisivat taloudelliset riskit. Nämä siirtorajalla tulevat pelaajathan (tai lainasoppareissa niiden seurat) kun kait tapaavat usein vaatia palkanmaksun huhtikuun loppuun saakka riippumatta siitä, milloin joukkueen pelit oikeasti päättyvät.
   
 12. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Luu jää käteen?

  Aika hiljasta ja alkaa olla lähellä tuo Birdin arvio, että "näillä mennään". Huono homma, koska Akkanen ei välttämättä todellakaan hetkeen pelaa. Huonoimmassa tapauksessa kausi oli siinä.

  Hietamäki - V.Väänänen
  Kuronen - Immonen
  Nevalainen - Uusitalo

  Kyllä tuohon on saatava yksi pakki lisää. Löytyisikö alasarjoista jotain jyrää? Mites oli noiden ulkomaanelävien kanssa, pitääkö niiden olla maassa klo. 24.00 mennessä, vai riitääkö että paperit on kunnossa tuolloin?
   
 13. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Jokipojat yrittää rikkoa mestiksen yleisöennätyksen!

  Jokipojat yrittää rikkoa Mestiksen yleisöennätyksen ottelussa Jokipojat - Hokki 5. maaliskuuta. Tapahtuma on vastaava lätkäkarnevaali, jonka KooKoo piti aikaisemmin. Tällaisen "karnevaalin" järjestäminen on alkuperiään Ruotsista, eli ei siis Kouvolasta :)

  Ja uutisien julkaisun kärjessä jälleen -> http://www.mehtimakelainen.net/

  Jokipoikien kotihallin kapasiteetti on 5040. Yleisön kiinnostus on ollut kovaa jo muutenkin kuluvalla kaudella, joten uskallan veikata, että täyteen halli tulee. Se jää nähtäväksi mahtuuko sinne enään nykyisellään tuota ihmismassaa.
   
 14. Wiipuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Mikä joukkue Ruotsista ja milloin tämmöisen vastaavan tempauksen on järjestänyt?
   
 15. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Luin tuon mehtimäkeläisen uutisen tunti sitten, mutten ehtinyt vielä silloin kommentoimaan. Hyvä ideahan tuo on. KooKoolla toimi niin hyvin, että sitä osasi ennustaakin kopioitavan. Ja nimen omaan Joensuussa konsepti varmasti toimiikin.

  Mutta hienoista myötähäpeää kyllä koki kyseistä uutista lukiessa, tai sitten taustalla on joku sellainen konsultaatio jota ei vaan ymmärrä.

  "viihdepuoltakin sisältävä Lätkäkarnevaali"
  Liian hyvä nimi vaihdettavaksi? Liekö karaokeakin mukana?

  "tavoitteena on saada mukaan 101 yritystä"
  Eikös tavoitteeksi kannattaisi laittaa 102, olisi pikkaisen KooKoota parempi?

  "5 040 katsojaa"
  Joensuun hallin nykykapasiteetiksi on ilmoitettu 4800. Miten nuo reilut kaksisataa ekstrakatsojaa aiotaan muiluttaa mukaan lukemaan? Palopäällikkö ei tykkää kapasiteetin ylittämisestä.

  Saa nähdä, onko kopioinnissa onnistuttu niin hyvin, että nuo muutamat Kouvolan ongelmatkin toistuvat... Mutta taloudellisesti takuulla hyvä veto Jokipojilta, jos tässä aikataulussa yritykset saadaan mukaan. Yleisöä siellä varmasti tulee.
   
 16. Bird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, K-Espoo ja urheilullisesti avoimet sarjat
  Lainaus:
  Hallin sallittu kapasiteetti taitaa edelleenkin olla 5 040, vaikka jostain syystä tuo luku 4 800 nykyään pyöriikin useammin esillä.

  Lainaus:
  Tähän en osaa vastata, mutta Suomessa ainakin KalPa on toteuttanut vastaavan tempauksen ennen KooKoota. Arto Sirviöhän oli tuolloin KalPan toimarina ja on omalla pelaajaurallaan vaikuttanut pitkään Ruotsissa. Ehkäpä idea on tarttunut sieltä mukaan?
   
 17. Wiipuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Jep, itsekin ajattelin, että Arto Sirviö on tuonut idean Suomeen ensin KalPassa ja sitten KooKoossa. Mielelläni en kuitenkaan anna mistään asioista kunniaa ruotsalaisille, jos ei ole selkeää faktaa esittää, joten sen vuoksi kyselin tuota asiaa milloin tai missä Ruotsissa tämmöinen tempaus on järjestetty. Mehtimäkeläisen sivullahan kerrottiin, että idea olisi tullut Suomeen Ruotsista.

  Mutta kaikenkaikkiaan hieno homma, että Joensuussa järjestetään samanlainen karnevaali kuin Kouvolassa ja toivottavasti saatte tehtyä myös uuden yleisöennätyksen, jotta Kouvolassa voidaan vastaavasti tehdä samanlainen tempaus taas vaikkapa jo ensi kaudella uuden yleisöennätyksen saamiseksi.
   
 18. jukkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Pelipäivä keskiviikko, ja naapurissa Areenalla pelataan jälleen koripallon SM-sarjaa samalla kellonlyömällä. Epäilen että yli 5000 ihmistä saadaan lehtereille, noin niinkun ihan oikeesti seuraamaan peliäkin. Ehkä kokonaiskävijämäärä useamman tunnin tapahtuma-aikana voi sen kerätä.

  Mutta kouvolalaisilla, eikä kellään muillakaan ole kyllä ollut Viihdepäällikkö Aarne Tenkasta ja Eläkeläistä Ema Hurskaista!
   
 19. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Lainaus:
  Vaikka peli onkin keskiviikkona niin voi hyvinkin tuolla tuommonen 5000 silmäparia seuraamaan, hiihtolomat on menossa ja sikäli varmasti porukalla mahdollisuus lähteä kattomaan matsejakin. Toivotaan "ei niin kaunista säätä" ulos..

  Toivottavasti markkinointi ja mainonta onnistuu oikealla tavalla, eikä pelkästään pienellä mainoksella paikallislehdessä, niin kyllä se kiekko immeisiä kiinnostaa, eikä mikään banaaniballo. Ja jos vielä muutenkin järjestelyt onnistuis niin hienoa.

  Onnistuessaan tämä on hieno homma, seuralle ja katsojille. Kun vielä ite matsista tulis tiivistunnelmainen ja viihdyttävä, niin se palvelisi jatkoakin ajatellen mainiosti: pleijareihin enemmän väkeä paikalle.

  ..ja jos oikein kaikki taivaankappaleet ois vielä kohillaan, niin Hokki sais nytten kompuroida ja voitaisiin tuossa matsissa ratkasta kotietu pleijareihin.. no se ei ole todennäköistä ainakaan, mutta oishan panosta kerrakseen!
   
 20. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  WTF?

  Mitä meille on tapahtunut? Siis, Kaupilla on homma karannut ihan hyppysistä, seura perseili huolella asioita tammikuussa pelaajiston kanssa ja mikälie on fyffeli tilanne? Ei ainaskaan mitään vakavaa ole mistään putkahdellut ja ensi kauden rakentelutkin on ihan hyvässä vauhdissa. Huolestuttavinta tässä on se, että nämä vannoutuneemmatkin fanit on vaienneet :(

  En tiedä, syvällä ollaan ja sääliksi käy seuraa, kun joukkue päätti aloittaa tällaisen markkinoinnin Hokki- peliin.

  Kauppi on kiva jätkä, mutta toivottavasti nämä ei ole niitä kuuluisia viimeisiä sanoja:

  Kysymykseen siitä, valmentaako hän Jokipoikia vielä pudotuspelien alla, vastaus kuului:
  – Totta helvetissä.