-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Hyvä maalivahti teille on sinne tulossa. Itse olen kyseistä kaveria seurannut aika tarkkaan joten uskon että se osasto tulee olemaan kunnossa. Nimien tiedottaminen on seuran asia sitten kun kaikki asiat ja paperit on kunnossa.

Jukka


Oliko kyseinen maalivahti Jocelyn?

Oletko nähnyt miestä "livenä"? Millainen kaveri on torjunta tyyliltään? Kari Lehtosmainen rauhallinen perhostorjua vai agressiivinen reflextorjua Salak?
 

mainio

Jäsen
On hiukan sekavat fiilikset näistä uusista pelaajasopimuksista. Itse ainakin odotin vahvistuksia keskushyökkääjäosastolle. Toivottavasti tämä osasto saa täydennystä esmes Ahtosen/Hietakankaan muodossa. Pakistoonkiin kaivattaisiin vähintään 2-3 pelaajaa lisää.
Senttereitä siis tällä hetkellä ovat Flinck, Häikiö, Voutilainen ja Sivonen. Ykkössentteriähän se huutaisi. Ahtosesta olisi siihen, mutta onko tarkoitus lähteä näillä ja odotella Tapsan paranemista?? Sivonen on kuitenkin myös loukkaantuneena ja kunto on varmasti kysymysmerkki. Hietsuhan se olisi aivan mahtava lisä tuohon porukkaan. Flinckiäkään ei varmasti tänne hankittu kolmossentteriksi, ja pystyyhän Keränenkin pelaamaan keskellä.

Pakisto todella tarvitsee lisäystä ja kokemusta. Eikä kannattaisi liikaa odotella niitä liigasta syksyllä tippuvia, sillä näistä miehistä taistelevat myös muut Mestis-porukat ja ulkomaiset joukkueet. Harvemmin kuitenkin löytävät tiensä tänne rajan pintaan.

Pelottaa kyllä se, että Akkasella on todella hyvät mahikset pärjätä liigassa. Kun ei tuo Tapparan puolustus kuitenkaan mikään kivenkova ole. Näinkö jää Juuso sille reissulleen? Paikkaajaa hänelle on varmasti hankala löytää.

Leikitellään:

Heinonen/Keränen-Keränen/(Ahtonen)-Puruskainen
Väänänen/Mutanen-Flinck-Mustonen
Mutanen/Väänänen-Häikiö-Puustinen
Heinonen-Voutilainen-Heikkinen
Oinonen-Sivonen

Nevalainen-Väänänen
Kuronen-Immonen
?-?
Oinonen

Ei se nyt pahalta näytä, kolmospakkipari vaan puuttuu.
 
Suosikkijoukkue
Rochester Diablos
Oliko kyseinen maalivahti Jocelyn?

Oletko nähnyt miestä "livenä"? Millainen kaveri on torjunta tyyliltään? Kari Lehtosmainen rauhallinen perhostorjua vai agressiivinen reflextorjua Salak?
Kyllä oli. Olen itse asunut perheen kanssa tuolla Rochesterissa ja tunnen tienoot & kiekkopiirit hyvin joten sitä kautta tuli tämä mahdollisuus avittaa Jocelyn kontaktiin Jokipoikien kanssa kun tiesin miehen hakevan paikkaa. Oma kundini Jan siirtyy ensi kaudeksi taas pelaamaan RIT:n riveihin.

2 Viikkoa sitten kävin Jocelynin kanssa Suomen asioita ja systeemiä läpi lounaalla kun olin Rochesterissa käymässä. Oli hyvä saada hänelle hiukka suomi tietoutta ja vastailla kysymyksiin joita pohti ennen kuin allekirjoitti sopimuksen.

Tyypillinen Quebecin mv-koulun kasvatti jolla hyvä V.

Jukka
 
"Blocker first - questions later!"

JLei

Jäsen
Tyypillinen Quebecin mv-koulun kasvatti jolla hyvä V.
Eli taustaltaan Guimond on kanadanranskalaisia ja puhuu näin ollen äidinkielenään ranskaa? Mielenkiintoista tietää uuden maalivahdin taustoja, sillä kyllä Jokipojat jälleen värväsi melkoisen väriläiskän Mestiksen seuraajien iloksi.

Guimondin tasosta on vaikea varmaan kenenkään sanoa mitään, sillä harvoin ykkösvahti hankitaan joukkueeseen noin vähillä tiedoilla. Kukaan seurasta ei ilmeisesti ole edes tavannut miestä saati nähnyt torjuvan, joten melkoinen arvoitus Guimondin taso hyvistä tilastolukemista huolimatta on. Mahdollisuudet on toisaalta jättipottiin, mutta on myös yhtä hyvin mahdollista etteivät miehen taidot lopulta riitäkään Mestikseen.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Suuret on puheet, mutta entäs teot?

On ilmeisesti Tammisen teoriatunnit uponneet ehkä liiankin tehokkaasti Jokipoikien johtoon.
Siis, tavoite oli mitallipelit. Suoritetaas katsaus, mitä on tähän mennessä tapahtunut "paperilla":

Lähteneet ja tulleet avainpelaajat:

Salakka<->Guimond
Hietsu<->Flinck
Kallio<->Voutilainen
Falin<->Oinonen Jani
Sorsa<->Seppänen
Miettinen<-> Sivonen
Pöllänen<-> Ei ketään
Karlsson<-> Ei ketään
Akkanen<-> Ei ketään

Niinpä. Jokipoikien materiaali on heikentynyt entisestään. En millään usko, että syksyllä tänne enään ilmestyy mitään sateentekijöitä. Kunhan saatas edes samantasoisia kavereita kuin kolme alinta herraa ja sekin on jo haaveilua.

Tästä kaudesta odotin sitä, kun oltas päästy edes samalta viivalta liikkeelle paperilla Jukureiden kanssa, tai lähdetty tosissaan haastamaan Sporttia Vaasaan, mutta vitut. Tämä haave tuli jo siitä, kun puhuttiin kumminkin aika reilusta pelaajabudjetista. Tyydytään tasapäiseen taisteluun SaPKoa vastaan.

Kuinka kauan Joensuulaisyleisö jaksaa seurata kiihkeää taistelua sijoista 8-5? Kyllä se mielenkiinto rupeaa hyytymään, kun pelaajistokin on käytännössä sama vuodesta toiseen. Tähän vaikuttaa todennäköisesti Jokipoikien olematon imu ja rahan puute. Onhan siinä se positiivinen puoli, ettei tällä rosterilla ja yleisömäärillä hirveästi voi persnettoa tehdä.

Rakennetaan rauhassa, mutta toivottavasti yleisön kärsivällisyys riittää.
Ehkä sitten joskus on meidän vuoro niittää menestyksen hedelmää Joensuulaisin voimin? Onhan joukkueen omavaraisuus ainakin korkeaa luokkaa..

ps. kyllä se Miettinenkin alkaa tuntumaan tässä kohtaa pelimieheltä, kun katsoo millä sitä lähdetään korvaamaan..tosin huonohan se on ja sen tulee myös KooKoon-fanit vielä ilmaisemaan. Varautukaa fiksuihin 2min jäähyihin, niitä TaTu osaa tai joutuu ottamaan, kun ei nopeus riitä.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Suuret on puheet, mutta entäs teot?
Itsekin Jokipoikien tiedotetta lukiessani ajattelin, että nyt ollaan vakavissaan haastamassa sarjakärkeä tulevalla kaudella.
Kuinka kauan Joensuulaisyleisö jaksaa seurata kiihkeää taistelua sijoista 8-5? Kyllä se mielenkiinto rupeaa hyytymään, kun pelaajistokin on käytännössä sama vuodesta toiseen. Tähän vaikuttaa todennäköisesti Jokipoikien olematon imu ja rahan puute. Onhan siinä se positiivinen puoli, ettei tällä rosterilla ja yleisömäärillä hirveästi voi persnettoa tehdä.
Hyvähän se on tuokin, että talous on kunnossa. Jokipojilla on ollut kyllä hienosti yleisöä joukkueen tasoon nähden. Luulisi että se antaisi mahdollisuuksia oikeasti kasata kovaa jengiä? Vai eikö joukkue kiinnosta pelaajia? Minunkaan mielestäni ainakaan etukäteen Joensuun joukkue ei näytä paljon miltään puheisiin nähden. Tosin: Ei Hokkikaan etukäteen ajateltuna kauhean kova ollut ennen viime kauden alkua...
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Hyvähän se on tuokin, että talous on kunnossa. Jokipojilla on ollut kyllä hienosti yleisöä joukkueen tasoon nähden. Luulisi että se antaisi mahdollisuuksia oikeasti kasata kovaa jengiä? Vai eikö joukkue kiinnosta pelaajia?
Tiedä sitten tuosta taloudesta....missäänhän ei ole ollut faktaa taloudesta. Taitaa Jokipoikien rahat palaa tämän kauden osalta visuaalisenilmeen parantamiseen.
Pistää vaan kyrsimään pahasti. Jamikin se aina rummuttelee, että puhelimet pärisee ja kova on tunku Jokipoikiin, kun vanhat tutut soittelee. Noh, aika hiljasta ollut. Tosin jotain osuutta sillä kai oli Guimondiin, mutta tästä kaverista ei tiedetä vielä mitään.
Pakkeja odotin, kun Jami jo tänne tullessaan mainosti joukkueen olevan "täynnä" 3-4 kentän pakkeja. Noh, ketäänhän se ei ole tuonnut tullessaan...paskan jauhantaa sanon minä.
Onneksi tuloksia ei ratkota paperilla, mutta aika heikolta näyttää esim. pakkien ja senttereiden osalta. Ja kun nimenomaan nämä osa-alueet piti vahvistua!!
 

El Lude

Jäsen
Hyvin pitkälti Punamustan linjoilla. Pakkeja ja senttereitä uupuu useampi kappale joukkueen rosterista. Jos tavoitteena on mestiksen kärkisijat, niin mitään löysiä makarooneja puolustukseen tyylliin Falin ei tarvita. Pahalta näyttää tällä hetkellä Jokipon touhu. Tässä joku aika siten Jokipon johto haaveili yhteistyöstä Purkka-Penan jengin kanssa. Itse olen sitä mieltä, että tuskin sieltä Hifkistä ketään tänne tulee. Jos joku tulee, niin hyvä. Se mikä allekirjoittanutta huolestutta on, että Kuopion suunnalta ei kuulu mitään. Menneinä vuosina pelaajaliikenne on ollut vilkkaampaa kilpipaidoista Jokipon punanuttuun. Tänä vuonna ei ole oikein kuulunut mitään. Ei kai tämä kuvio ole haudattu Jokipon/Jamin toimesta. Jos näin on, niin seuran johto haistakoon pitkän vi**n!

Omin voimin ei Jokipo vielä pitkään aikaan tavoittele mestiksen kärkisijoja. Yhteistyötä liigaseuran (seurojen) kanssa tarvitaan - ainakin allekirjoittaneen mielestä.
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Se mikä allekirjoittanutta huolestutta on, että Kuopion suunnalta ei kuulu mitään. Menneinä vuosina pelaajaliikenne on ollut vilkkaampaa kilpipaidoista Jokipon punanuttuun. Tänä vuonna ei ole oikein kuulunut mitään. Ei kai tämä kuvio ole haudattu Jokipon/Jamin toimesta. Jos näin on, niin seuran johto haistakoon pitkän vi**n!

Omin voimin ei Jokipo vielä pitkään aikaan tavoittele mestiksen kärkisijoja. Yhteistyötä liigaseuran (seurojen) kanssa tarvitaan - ainakin allekirjoittaneen mielestä.
Eiköhän noista KalPan miehistä jokunen löysy syksyllä pelaamassa Jokipoikien paidassa lähinnä kysymykseen tulee varmaan joku herroista Petri Partanen, Juha Virtanen tai vastaavia.
Mikäli viime kaudella Mestistä pelanneista kavereita joku "floppaa" niin varmaa joku heistäkin löytää tiensä Joensuuhun pelaamaan.

Eikä noista viime kaudella KalPaa edustaneista kavereista taida kovin moni haluta lähteä enää pelaamaan Mestistä vaan suunta on ollut ulkomaille päin kun ei SM-liigaan mahdu.
 

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Se mikä allekirjoittanutta huolestutta on, että Kuopion suunnalta ei kuulu mitään. Menneinä vuosina pelaajaliikenne on ollut vilkkaampaa kilpipaidoista Jokipon punanuttuun. Tänä vuonna ei ole oikein kuulunut mitään. Ei kai tämä kuvio ole haudattu Jokipon/Jamin toimesta..
Eikös sieltä joku ryhmä käynyt jo try-outilla, taisi koostua viime kauden A-junnuista..? Ja jotenkin tosta touhusta on itellä sellanen kuva, että yhteistyötä tehtäisiin enemmän nimenomaan junnujen parissa, voi olla toki ihan omaa harhaakin.

Se mikä taas jo tässä on aiemmissa viesteissä todettu on faktaa: jokunen hyvä pakki ja sentteri ois tarpeeseen. Hietsu olis kova jätkä tuohon porukkaan ja varmasti olis oikea roolikin, jos vaan.. Ahtonen, jalka paskana..kunnollisessa pelikunnossa varmasti vasta keväällä ja silloin onkin iso apu.

Kahtellaan mitä syssy tuo tullessaan, Jami on hyvä valmentaja ja seurassakin huhkittaneen töitä, mikä sitten on se tämän hetkinen rahatilanne, sitä on vaikea arvioida.

Niin ja jos tuota yhteistyötä nyt hierotaan pääkaupungin petolauman ja Kalpan kanssa, niin luulisi sieltä nyt jotakin olevan..hyvä merkki yhteistyöstä olisi harjoituspelit, mutta ainakaan kummankaan kanssa niitä ei toistaiseksi ole tiedossa.
 
..SILLE!

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Niinpä. Jokipoikien materiaali on heikentynyt entisestään. En millään usko, että syksyllä tänne enään ilmestyy mitään sateentekijöitä. Kunhan saatas edes samantasoisia kavereita kuin kolme alinta herraa ja sekin on jo haaveilua.
Toisaalta juuri tämä on arkea kaikkialla Mestiksessä. Tuskin mikään joukkue vahvistuu ainakaan merkittävästi viime vuodesta - siis paperilla. Todellisuudessa saattavatkin olla edelliskauden tasoisia, kun osa nuorista on ajettu sisään. Ihan ulkopuolisena ja ei-asiantuntija veikkauksena voisi heittää esimerkiksi, että joku kolmikosta Puustinen-Häikiö-Mutanen mnousee kymmenen maalin kerhoon ja korvaa siten osaltaan jonkun pois lähteneen.

Mutta siitä olen kyllä samaa mieltä, että paljon saisi vielä tapahtua jotta Jokipojat ihan oikeasti kisailisi terävimmässä kärjessä. Onnistunut veskaripeli nyt tietysti voisi olla yksi sellainen "yllätystekijä", mutta siitäkään ei takeita ole. Tällä hetkellä joukkueessa on ok-ykköskenttä, parikin kolmoskenttää ja sitten haastajia neloseen, mutta sekä ihan huipputähdet että sitten se "toinen rintama" ikäänkuin puuttuvat. Veikkaan, että Hokki, KooKoo ja Jokipojat kamppailevatkin taas niistä tutuista sijoista 4-6.
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Tällä hetkellä joukkueessa on ok-ykköskenttä, parikin kolmoskenttää ja sitten haastajia neloseen, mutta sekä ihan huipputähdet että sitten se "toinen rintama" ikäänkuin puuttuvat. Veikkaan, että Hokki, KooKoo ja Jokipojat kamppailevatkin taas niistä tutuista sijoista 4-6.

Juuri näin. Onhan Jokipojilla kumminkin pelaajia, joista voisi odottaa vielä ihan kelpo pistemiehiä nyky mestikseen. Ja nämä heepot on Jani Väänänen ja Toni Mustonen. Tulosta on nyt tultava. Mustonen omaa hyvää potentiaalia ( pisteisiin ), mutta ei ole saanut minusta arvoisiaan pelimiehiä ympärilleen. Aliarvostettu pelaaja mestiksessä. Väänänen, jos on saanut kiloja tiputettua kesän aikana ja näin tulisi putkiin lisää liikettä, niin omaa mahdollisuudet kovaankin kauteen. Ei ole mikään nuorukainen enään, joten on sitä tulosta jo taas tultavakin, jos meinaa saada uraansa vielä kerran nostetta.

Tuo sinun sijoitusveikkaus kohtaa omani lähes täydellisesti, tosin rankkaan K-Vantaan sinne sekaan. Sport, Jukurit, TuTo ja ehkäpä Hokkikin on kumminkin loppupeleissä ihan omassa luokassaan- paperilla.

Kaikkea hyvää Kouvolaan, ensi kaudella on odotettavissa taas hienoja pelejä. Tosin sinne on vielä pitkäaika ja hommat on vielä kesken Kouvolassa ja Joensuussa- paperilla.

ps. Vinkatkaa sille Skytälle, että Joensuussa olisi ykkössenan tontti auki :) saittehan te sentään meiltä TaTun.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Liigakarsinnat 2009->

Nyt kun tälläinen päätös tuli julki, niin Jokipoikien tilanteeseen osaa suhtautua erillailla, kuin muutama päivä sitten. Itse asiassa tilanne kääntyy varsin positiiviseksi, kun katsoo joukkueen rakennetta. Omien kasvattien sisäänajo sattuu juuri oikeaan hetkeen ja herää kysymys- tiesikö Jami&Jormakka tulevasta? Vai oliko vaan kohtaloa ja sattumaa?
Tuohon joukkueeseen se yksi sentteri ja jokunen pakki, niin se on siinä.

Toivottavasti ainakin Joensuussa yleisö löytää tiensä hallille, vaikka mitään liiga porkkanoita ei ole. kaupungissa on kumminkin kiekkokulttuuria ja siellä kiinnostaa itse peli ja tietysti kylän omatpojat.

Nyt on sitten Punamustat ry:llä hyvä "välikausi" viritellä lauluja ja tifoja kuosiin kohti kautta 2009-> Go Jokipo Go !!!!

-Jones-

ps. Mitäs kannattaja yhdistykselle kuuluu? Jokos nettisivut on valmistumassa?
 

jukkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Mitäs kannattaja yhdistykselle kuuluu? Jokos nettisivut on valmistumassa?
Ensimmäinen virallinen hallituksen kokoontuminen on tod.näk. elokuussa, jolloin päätetään jäsenmaksuista yms. Silloin varmaan puhutaan myös nettisivuista. Ellei jo jotkut ole niitä puuhanneet, ainakaan miun korviin ei ole moista vielä kantautunut.

Taustatyötä esim. sponsoreiden parissa toki touhuaa jo vissiin monikin. Kertoillaan sitten kun on kerrottavaa. Nyt kerrotaan että ei ole vielä kerrottavaa... :)
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Kauden alku lähestyy....

Kesälomat painaa päälle ja hiljasta on.....

Jokipoikien kauden avaus alkaa lähestymään lujaa vauhtia. Ensimmäinen harjoitusottelu on ilmeisesti to 26.7.2007 Minsk Junostia vastaan. Pelipaikkana toimii Mehtimäen pyhättö. Itselle tuo jengi ei kerro mitään, mutta kaiketi ihan kova porukka?

Liekkö saatas tuohon mennessä edes jotain uutta puolustukseen? Myös sentteritilanne on pahasti rempallaan edelleen ja kohta alkaa näyttämään siltä, että Keränen on tämänkin kauden meidän ykkössena ( oikeasti on laituri ). Joku huuteli tuolla Mehtimäkeläisessä, ettei Ahtosen Tapsaa nähdä tulevalla kaudella punanutuissa. On ilmeisesti hinnoitellut itsensä ulos.

Jocelyn how? ei tuossa pelissä vielä taida olla mukana, jos tämän kommentin mukaan mennään:

Terveiset faneille?

- I would like to say hello to all the Jokipojat fans. I am very excited to come to Joensuu and meet everyone and i will try my best to bring the championship to Joensuu. See you in August!!!
 

Shardik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Avs, Mestis
Kesälomat painaa päälle ja hiljasta on.....

Jokipoikien kauden avaus alkaa lähestymään lujaa vauhtia. Ensimmäinen harjoitusottelu on ilmeisesti to 26.7.2007 Minsk Junostia vastaan. Pelipaikkana toimii Mehtimäen pyhättö. Itselle tuo jengi ei kerro mitään, mutta kaiketi ihan kova porukka?
Junost Minsk oli muistaakseni viime vuonna Valko-Venäjän liigan kolmonen, mutta suurempana meriittinä voidaan ehkä pitää viime kauden Continental Cupin voittoa. Lopputurnauksessa kaatuivat niin Ilves kuin Venäjän Avangard Omsk. Erinomaisen hyvä sparrauspartneri Mestisjoukkueelle. Tulevan kauden joukkuesta en mitään tiedä, mutta viime vuonna Junostissa pelasivat mm. Mikelis Redlihs, suomalaisille tuttu Tomas Chlubna sekä ainakin ruotsalaisille liian tuttu olympiakävijä Vladimir Kopat.
 
Tekijä ei vieläkään kirjaimellisesti mainitse Rylleä hevoseksi. Torjumme kuitenkin liian mielikuvituksellisena vääristelevän olettamuksen, että häntä olisi korpitiellä vetänyt kesy strutsi.

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Akkasen Juusolla on vielä elokuussa try-out Tapparassa. Jos ei tuota tulosta, niin vaihtoehdot ovat Jokipojat ja LeKi, joista Jokipojat miehelle itselle mieluisampi.
Niinhän siitä on ollutkin jo juttua, että jos Tapparaan ei ole pääsyä, niin sitten palaisi takaisin Joensuuhun. Mutta lienee myös mahdollista, että sopimus Tapparan kanssa syntyy, mutta mies laitetaan pelaamaan LeKiin. Se tosin tuskin palvelisi ketään sen kummemmin, jos on itsekin sanonut, että mielummin Jokipoikiin lähtisi.
 
..SILLE!

Riffsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
Jokipojilla on tiedotustilaisuus tiistaina 24.7.

Siellä tullaan ilmeisesti julkaisemaan muutama ihan kova nimi try-out osastolle...
Jos tästä porukasta parikin tekee sopparin, niin Jokipoikien ilme paranee kertaheitolla.
 
Eli lyhyesti HAISTA VITTU. Olet todellinen kusipää -nimeltämainitsematon Jukurifani allekirjoittaneesta yksityisviestissä :D

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Jokipojilla on tiedotustilaisuus tiistaina 24.7.

Siellä tullaan ilmeisesti julkaisemaan muutama ihan kova nimi try-out osastolle...
Jos tästä porukasta parikin tekee sopparin, niin Jokipoikien ilme paranee kertaheitolla.
Hyvä homma, jos kerta ei tarttee ostaa sikaa säkissä. Miksi ne haluaa julkistaa nimet ketkä tulee testille ja näin mainostaa niitä muille jengeille? Kai niillä muutakin asiaa luulis olevan, kun ihan pressiä pidetään. Noh, pääasia että jotain pihinää seurasta kuuluu.
Liekkö tiedotustilaisuudessa kuullaan mainittavan nimetTuomas Immonen, Juhana Repo ja ykkössena?

Toivottavasti se yhteistyö Penan ja Hifk:n kanssa rupeais toimimaan...tästäkin olisi kiva kuulla lisää.

Edit:
Taitaa kuvio mennä siten, että hommataan Turusta sentteri näytille ja jos ei mahdu pelaamaan niin matka jatkuu Joensuuhun.
Näin siis HIFK:n ketjulotto keskusteluissa. Kyseessä taitaa olla Jerry Ahtola. Ihmettilinkin, minne se lähti silloin keväämmällä näyttöjään antelemaan liigan puolelle. Eli Ahtolasta meille sena? Kelpaa kyllä. Onko tämä jo yhteistyön alkutaivalta? Liekkö samanlainen kuvio Kiviojan kanssa? Minne se jatkoi matkaansa Joensuun käynnin jälkeen? HIFK? Tuleepa kysymysmerkkejä??? :)
 
Viimeksi muokattu:

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mutta jos ovat oikeasti kovia, niin miksi tryoutille eivätkä suoraan sopimuspelaajiksi? Siis jos kyse on "ilmettä nostavista" pelaajista.
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

Riffsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
Mulla on semmonen fiilis, että ainakin osa näistä kavereista on semmoisia, jotka mielellään oleskelis Joensuussa kuin jossain muualla. Että, varmaan ei kovin hanakasti ole lähdössä heti muualle.

Tosin, jos ei soppareita tänne synny, niin varmasti löytyy pelipaikkaa muualtakin.
 
Eli lyhyesti HAISTA VITTU. Olet todellinen kusipää -nimeltämainitsematon Jukurifani allekirjoittaneesta yksityisviestissä :D

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Mulla on semmonen fiilis, että ainakin osa näistä kavereista on semmoisia, jotka mielellään oleskelis Joensuussa kuin jossain muualla.
Perskutarallaa...Riffsillä on nimet tiedossa. Laatupelaaja, joka haluais nimenomaan Joensuuhun ja Jokipoikiin? Eli, halu oleskella lähellä paikkaa, jossa on syntynyt tai oleskellut pitemmän aikaa? Ei muuta syytä keksi nyt tähän hätään- aina niin positiivinen:) Eli pelaajilta voi löytyä Kalpa taustaa jostain vaiheelta uraa, näin arvailisin.
 

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Niin ja eikös ne opiskelupaikatkin oo ollu äskettäin jaossa, että jos on jotain opintonsa aloittavia/jatkavia jätkiä, niin sekin voi tuoda porukkaa mieluusti tänne.

Tai leikitään nyt vähän ajatuksella..muutama kova nimi tulossa, mutta jokaiselle ei ole kuitenkaan varaa maksaa kovaa liksaa, joten pitää try-outin kautta ottaa parhaat palat, on se Kauppi kyllä kettu.. ;)
 
..SILLE!
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy