-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Saanen kunnian avata ensimmäisellä viestillä Pohjois-Karjalan ylpeydelle kausiketjun.

Toistaiseksi joukkueesta on tiedoitettu Kaupin jatkosopimuksesta, budjetin kasvattamisesta 750 000e ja Salakan siirtymisestä Tps:ään.

Huhuja liikkuu jonkun verran, mutta ei sielläkään mitään ihmeellistä ole kuulunut. Tulijoiksi on kuiskittu Ahtosen Tapsaa ( Kalpa ), Oinosen Juusoa ( Hifk-A) ja uusimpana Koistisen Mattia ( Tappara ). Tämä Koistinen olisi kyllä varsin mielenkiintoinen tapaus. Tapparan kannattajat voisivat kertoa kaverista lisää? Ilmeisesti potentiaalia löytyy? Nämä on pelkästään huhuja, mutta uskon näistä ainakin Tapsan ja Juuson pelaavan Joensuussa ensi kaudella.

Paljon on kysymyksiä ja toistaiseksi vähän vastauksia.
Mielenkiintoisinta ehkäpä on seurata, miten pystytään paikkaamaan Salakan jättämä ykkösveskan paikka. Oinonen olisi hyvä kakkonen, mutta jotain muuta tarvitaan, kun tavoitteena on kärkisijat. Entäs sentteriosasto? Näitähän meillä ei viime kaudella ollut laisinkaan :)
Tuoko Kalpa tai Jamin puhuma Hifk:n kanssa lisääntyvä yhteistyö pelaajia Jokipoikiin?

Milloinhan mahtaa olla ensimmäinen sopimusryppään julkaisu? Toivotaan listalta löytyvän myös "nimiä". Seuran tavoitehan on ensi kaudelle finaalipelit, ja tämän tavoitteen katteeksi olisi hyvä olla joku kovempi nimi ensimmäisten sopimusten joukossa. Se voisi helpottaa uusien ja jatkosopimusten haalimista. Pöllänen?

Tässä linkki puheenjohtaja Jormakan suunnitelmista:
http://www.karjalainen.fi/cgi-bin/vk?Newsp=karj&Date=070215&Depa=urheilu&Model=index.html

Toivottavasti saadaan keskustelua aikaan myös tänne jatkoaikaan Jokipojista. Tuolla Mehtimäkeläisessähän ollaan jo ihan kivassa vauhdissa.....
 

mainio

Jäsen
PunaMusta sanoi:
Pöllänen?
Aika paljon rahaa saa Jormakka pöytään laittaa, että Pöltsi Joensuuhun jää. Eiköhän joku keski-Euroopan sarja kutsu. Saksa tai Tanska kenties?

Kyliltä kuulunut tietoa, että Miettinen ja Kuronen ovat ainakin tehneet jatkosopparit. Tuota Koistisen huhua en nyt kovinkaan tosissani ottaisi. Tapparan sivuilla keskustellaan vain siitä, että Matti saattaa suunnata Mestikseen esim. Joensuuhun. Onhan niitä Mestis-joukkueita muuallakin.
 

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
mainio sanoi:
Tuota Koistisen huhua en nyt kovinkaan tosissani ottaisi. Tapparan sivuilla keskustellaan vain siitä, että Matti saattaa suunnata Mestikseen esim. Joensuuhun. Onhan niitä Mestis-joukkueita muuallakin.
Tätä vaan puoltaa se fakta, että Joensuussa olisi huutava pula hyville pakeille ja se, että Matti on kotoisin Outokummusta. Saas nähhä.

Onhan tuota huhua kuulunut myös, että pohjoisesta olisi mahdollisesti tulossa parikin pelaajaa ja naapurimaassamme olisi yksi käytettävissä oleva maalivahti. Mutta voisihan noita jo jotakin kohta julkaista. Mukava olisi myös nähdä joku ulkomaalainen hyökkääjä punanutussa ensi kaudella.
 
..SILLE!

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Tänään sitten saatiin lukea joukkueen suunnitelmista, mutta ei kuulunut soppareita vielä. Eli Jokipojat testailee a-nuorten liigasta pelureita. Ilmeisesti tulijoita on tarjolla mm. Hifk-a:sta ja Bluesin-a junnuista. Nimiä ei kerrota, jottei muut pääse apajille :)

Huhtikuun lopussa julkistetaan nippu soppareita, mutta käsittääkseni niitä on jo tehtynä?

Linkki juttuun a`la mehtis:

http://www.mehtimakelainen.net/
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Tuossa toisessa ketjussa oli juttua Karlssonin Tompasta. Onko mahdollista, että mies jatkaisi Jokipojissa? Jossain välissä jengi onnitteli jo sopimuksesta Bluesiin, mutta itse en ole ainakaan lukenut mistään, että sellaisen olisi tehnyt?

Mistähän me löydettäs uudet veskat?
Vehviläinen, Mikko Rämö.....löytyykö Jokipojilta pätäkkää? Vai yritetäänkö löytää uusi "Salakka" try-outilla?
 

Pluto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
PunaMusta sanoi:
Eli Jokipojat testailee a-nuorten liigasta pelureita. Ilmeisesti tulijoita on tarjolla mm. Hifk-a:sta ja Bluesin-a junnuista. Nimiä ei kerrota, jottei muut pääse apajille :)
Olettaisin, että Henri Kivioja on ainakin yksi näistä näytillä olevista HIFK:n A:n pelureista. Kiinnostusta Joensuun suunnalla on kuulemma ollut, eikä täysin syyttä. Itse pidän Kiviojaa mielenkiintoisena prospectina, jota ei HIFK kannattaisi unohtaa A:n jälkeen, vaan laittaa nimenomaan kasvamaan mestikseen.

Kivioja on nopea ja taitava peluri, jolla on hyvä maalivainu ja rannelaukaus. Kooltaan hän on pieni 173 cm, mutta ei väistele isompia kavereita kaukalossa. Playareissa löysi Peltosuokin kerran itsensä hämmästykseen jäänpinnasta:)
 

mainio

Jäsen
PunaMusta sanoi:
Tuossa toisessa ketjussa oli juttua Karlssonin Tompasta. Onko mahdollista, että mies jatkaisi Jokipojissa?

Mistähän me löydettäs uudet veskat?
Eiköhän tuo Karlssonin pelaaminen Mehtimäellä ole ihan mahdollista. Mies katselee vain korttinsa muualle ensin. Hän voi olla yksi niistä pelaajista, jotka tulevat syksyllä joukkueeseen.

Maalivahtejahan varmasti löytyy. Toinen juttu on sitten, että minkälaista tarjousta on Jokipojilla pistää pöytään. Esimerkiksi Mikko Rämö on varmasti kohtuulllisen kallis mies Mestis-tasolle ja Jokipojille. Uskoisin ennemmin sopimuksen syntyvän jonkun nuoren ja lupaavan maalivahdin kanssa: Eero Väre, Joonas Hallikainen, Simo Vehviläinen, Teemu Seppänen, Matti Kaltiainen tai vaikkapa Jan-Erik Kaisla. Kakkonen ja halpa sellainen löytyisi sitten varmasti omasta takaa(ainakin melkein), joko Wessman tai Oinonen. Tämä kyllä tarkoittaisi sitä, että ykkösmaalivahdin pitäisi pelata vähintään se 30-35 ottelua. Vastuuta ei voisi paljoa jakaa.
 
Viimeksi muokattu:

Noutaja#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Itä-Helsingin Noutajat
PunaMusta sanoi:
Tuossa toisessa ketjussa oli juttua Karlssonin Tompasta. Onko mahdollista, että mies jatkaisi Jokipojissa? Jossain välissä jengi onnitteli jo sopimuksesta Bluesiin, mutta itse en ole ainakaan lukenut mistään, että sellaisen olisi tehnyt?
Tehnyt try-out sopimuksen Bluesin kanssa. 20 peliä aikaa näyttää osaamistaan.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Pluto sanoi:
Olettaisin, että Henri Kivioja on ainakin yksi näistä näytillä olevista HIFK:n A:n pelureista.

Tämä nimi kävi mulla mielessä, kun selailin tuota Hifk-A:n pelaajalistaa läpi. Joku taisi huhuilla miestä aikaisemmin Hokkiin. Ja taitaapa tulla yli ikäiseksi A-junnuihin?

http://www.hifkjrs.com/cgi-bin/jrs/2006persondata.cgi?jengi=2006asm&numero=15


Mitä tekee pelurit Koponen, Holmberg, Ahonen?

Ketähän Bluesin-A:sta? Minkälaisia heppuja on tulossa yli ikäisiksi?
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Muutama nimi, jotka mahdollisesti ovat saapuneet try-outille:

Markku Flinck ( Salamat, Blues )

Flincki toisi kovuutta Jokipoikiin 3-4 kentissä, mutta enpä tiedä kaverin kyvyistä muuten.

Sekä Tps:n A-nuorten kapteeni Jerry Ahtola. Tästä pelurista lukisin mielellään lisää joltain kuka kaverin pelejä on nähnyt.

Ahtola teki pojoja 2006-2007 runkosarjassa 42o 15+23=38, +- oli ruma -13

Ja kuten yllä ennustettu Kivioja.

Nämä on sitten tasoa lintubongaus, joten 100% varmuutta ei ole....kertokoon enemmän joku, joka asioista tietää paremmin :)
 

Charlie Horse

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
PunaMusta sanoi:
Sekä Tps:n A-nuorten kapteeni Jerry Ahtola. Tästä pelurista lukisin mielellään lisää joltain kuka kaverin pelejä on nähnyt.

Ahtola teki pojoja 2006-2007 runkosarjassa 42o 15+23=38, +- oli ruma -13
Jerryhän kohkasi toissa kaudella Mestistä TuTon paidassa vajaan puoli kautta, 16 4+0=4 12 ja PO:ssa 7 1+1=2 0. Viime kaudella en Ahtolan pelejä nähnyt, mutta TuTon aikoina pelityyli oli yritteliäs ja suoraviivainen, mutta valitettavan tehoton. Fyysisyyttä kyllä löytyy, mutta hiukan tuppasi ainakin silloin säästelemään sillä(kin) osastolla. Parhaat pelinsä TuTossa Jerry pelasi kuitenkin PO:ssa, joten se nyt ainakin on pelurin merkki. Ahtola kuuluu tähän Palloseuralle viime aikoina niin tyypilliseen "ikuiset lupaukset" osastoon, joille paikkakunnan vaihto voisi olla hyvä asia. Kehityskelpoinen kaveri joka tapauksessa. Saa vaan nähdä saadaanko miehestä koko potentiaalia irti koskaan vai ei.
 
-Pitkän päälle paras-

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Harmi juttu, jos Akkanenkin lähtee. Oli minun mielestä melkeinpä Jokipoikien paras pakki viime kaudella. Välillä ottaa pikkaisen turhia jäähyjä, mutta jakelee korvikkeena mojovia niittejä.
Kyllähän se on loistava paluu Akkaselta, jos nyt liigaan lähtee, kun miettii kaverin viime vuosia. Akkanenhan taisi olla jossain selkäleikkauksessa pari kautta sitten ja pelaili Suomi-Sarjaa, josta meidän diktaattori Rauhanen sen scouttas jengiin. Moni muistaa Karistakin vain huonot puolet, mutta tulkoon propsit nyt sitten Akkasen " löydöstä ".

Jokipojat julkaisee ensimmäiset sopimukset 24.pv Tiistaina. Ketähän mahtaisi olla tulollaan?
 

El Lude

Jäsen
Kylläpäs täällä keskustelu velloo kiihkeänä. Onko Jokipon fanit katoava laji Jatkoajassa?

PunaMusta sanoi:
Jokipojat julkaisee ensimmäiset sopimukset 24.pv Tiistaina. Ketähän mahtaisi olla tulollaan?
Onko todellakin niin, että ensi viikon tiistaina sopimusrintamalta kuuluu jotakin uutta? Toivottavasti ei käy niin kuin viime vuonna tähän samaan aikaan...
Se on ainakin varmaa, että H. Huohvanaista ei ainakaan vielä Jokipon pelipaidassa nähdä (paitsi ehkä vuokralla). Harmi vaan, että jatkaa KalPassa.
Jotenkin tuntuu vaan siltä, että viimekauden pelaajien jatkosopimuksia julkaistaan 24.4.2007. Ja olihan kuukauden nimi huhtikuu eikä elokuu PunaMusta?

Toivottavasti yhteistyötä KalPan kanssa ei ole kokonaan haudattu. Onko ketään kilpipaidoista tulossa Jokipon punanuttuun?

Kattellaan mitä Jokipon haaviin tarttuu, jos tarttuu...
 

Bird

Jäsen
Suosikkijoukkue
Urheilullisesti avoimet sarjat
Holocaust sanoi:
Jotenkin tuntuu vaan siltä, että viimekauden pelaajien jatkosopimuksia julkaistaan 24.4.2007.
Holocaust vaikuttaa sentään olevan selvästi asioista jyvällä eikä odota vielä tässä vaiheessa ihmeitä. Tiistaina julkistettaneen vajaat 10 sopimusta, joista valtaosa on viime kauden jatkoja. Lisäksi luultavasti 1-2 sopimusta tällä viikolla näytillä olleiden nuorten pelaajien kanssa. Try-outilla kävi toki useampikin ihan kelpo pelaaja, mutta osa niistä (kuten esim. tämä HIFK:n Henri Kivioja) menee kesäksi oman seuransa liigarinkiin mukaan eli näiden kohdalla palattaneen syksyllä mahdollisesti uudestaan asiaan.

Holocaust sanoi:
Toivottavasti yhteistyötä KalPan kanssa ei ole kokonaan haudattu. Onko ketään kilpipaidoista tulossa Jokipon punanuttuun?
Tästä tuskin on vielä mitään varmaa tietoa kenelläkään. Mutta ensi viikolla on tiettävästi tulossa Kalakukkolandian suunnalta jonkinmoinen lähetys Joensuuhun, saattaisi kuulemma sisältää noin kentällisen verran KalPan nuoria pelaajia testattavaksi. Eiköhän sieltäkin joku ihan kelpo pelimies Mestikseen voisi löytyä. Sikoja säkissä ei ainakaan olla enää hankkimassa, hyvä niin.
 
Viimeksi muokattu:

mainio

Jäsen
Bird sanoi:
kuten esim. tämä HIFK:n Samuli Kivioja
Vai olisiko sittenkin Henri Kivioja?

Sitä olen itsekin kuullut, että eipä pahemmin uusien pelaajien sopimuksia tiistaina olla julkistamassa. Vanhoja ja nuoria ratsuja viime kaudelta ja vähän kauempaakin. Maalivahtikysymys taitaa olla pahasti vielä auki, joten siltäkään osastolta on tuskin tulossa mitään uutta. Julkaistavia sopimuksia on varmaankin 5 tai 6. Try-out miehistä, Ahtola on varmastikin lähimpänä sopimusta.
 

El Lude

Jäsen
Bird sanoi:
Mutta ensi viikolla on tiettävästi tulossa Kalakukkolandian suunnalta jonkinmoinen lähetys Joensuuhun, saattaisi kuulemma sisältää noin kentällisen verran KalPan nuoria pelaajia testattavaksi. Eiköhän sieltäkin joku ihan kelpo pelimies Mestikseen voisi löytyä. Sikoja säkissä ei ainakaan olla enää hankkimassa, hyvä niin.
Noista KalPan A-junnuista viis tai kuus. Eiköhän KalPa ole Virran johdolla kiinnittänyt liigarinkiin ne lupaavimmat pelaajat. Toki, jos sieltä on ihan vahvistuksia (muutakin kuin viime kauden "pistelinkoja" tyyliin Kallio ja Huikari) saa, hyvä niin.

KalPasta voisi sitten tulla Jokipon rosteriin edes joku seuraavista, joilla ei ilmeisesti ole sopimusta (KalPan kanssa) Ahtonen, Qwist, Kaartinen, Vidgren tai M. Ahosilta. Itse ottaisin kaikki, jos vain olisi taloudelliseti mahdollista/pelaajilla olisi halua pelata Jojensuussa.

Kattellaan mitä Jokipon katiskaan tarttuu, kalastuskausi taitaa tänä vuonna jatkua vesien lämpenemisestä aina vesien kylmenemiseen asti...
 

Pekkapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
SapKo
Jostain syystä mailiini tupsahti tiedote Jokipojilta, joten vuodan sen nyt eteenpäin. Sopimuksia on tehty näemmä urakalla, runkoäijät Puruskainen, Keränen, Nevalainen ja Kuronen jatkavat. Junnuille tehty soppareita ja uusia kasvoja oli Markku Flinck (Salamat), Iikka Voutilainen(Saipa A) sekä Jani Oinonen(Tappara A). Että tämmöistä...
 

Randy Marsh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
15 sopimusta

Jooh Jokipo julkaisi tänään siis 15 sopimusta. Uusia kasvoja siis Markku Flinck, Iikka Voutilainen ja Jani Oinonen.

Joensuussa jatkaa viime kaudelta Sami Puruskainen, Jani Keränen, Toni Mustonen, Heikki Puustinen, Janne Häikiö, Sami Mutanen, ja puolustajista Kimmo Nevalainen, Juho Kuronen ja V.Väänänen. A-junnuista nostettiin Teemu Heikkinen, Joonas Oinonen ja maalivahti Joakim Wessman. Ihan hyvältä näyttää, tästä on hyvä jatkaa..
 
"Yleisö haluaa karsintapelejä, mutta olemme valmiit maksamaan sen hinnan, jotta voimme kehittää Liigaa entisestään." -Kimmo Rannisto

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Jep, taas ollaan tutkalla.

Tulihan se Flinckki sieltä. Mitenhän meinaavat tuon sentteri homman rakentaa? Keräsen luulisi palaavan laitaan, joten ainakin ykkössena uupuu. Senttereitä on nyt:

Flinck
Voutilainen
Häikiö

Häikiö muodostaa " junnu " kentän Puustisen ja Mutasen kanssa melko saletisti. Voutilaisen / oman junnun ympärille tulee sitten 4.kenttä. Näin ollen Flincki on meidän 2.kentän sentteri vai jopa 1.kentän?
Näillä ei kuuhun mennä.

Ahtosen Tapsan nilkka taitaa olla vielä rikki. Joten klesana olevasta kaverista ei ole meidän johtavaksi The Senaksi. Eli liideri uupuu, tai itsestäni paskimmassa tapauksessa Keränen jatkaa sentterinä.

Muuten homma näyttää lupaavalta. Suunnilleen kaikki terävästä kärjestä jatkaa. Runkoäijistä poistui varmasti Karlsson? ja Salak. Akkanen on kysymysmerkki. Pölläsen luulis katoavan myös. Muut on korvattavissa.

Paperillahan ei ratkaista mitään, mutta silti mukava kutina hommasta on. Senkin asian on oltava pelkkää plussaa, kun tuo ydin pysyy koossa. Alku kaudesta on odoteltavissa pojoja.

Puolustuksesta vielä.
Tämä osa oli viimekaudella se heikkolenkki. Varsinkin puolustuksen kiekollisuus. Nevalaisen ja Kurosen jatko hyvä homma. Väänänen on tämän hetken lahjakkain Jokipoika pakki, sitten Turusen Mikon ja Lehikoisen Esan. Tämä kaveri yllättää monet tulevana kautena, kun nyt ei ole intti rasitteena. Puolustukseen on odoteltavissa useampi peluri vielä. Mikä on miehiään tämä Jani Oinonen?

Ja ketä tullaan näkemään maalilla?
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
PunaMusta sanoi:
Mikä on miehiään tämä Jani Oinonen?
Tilastot eivät ainakaan vakuuta, sillä ei saanut ilmeiestikään edes vakituista peliaikaa Tapparasta. Toki Tapparalla oli melko kova joukkuekin.

Mitenköhän muuten Esa Lehikoinen? Sopimus Lukon kanssa on vuoteen 2009 saakka, mutta peliaika ensikaudella voi olla liigassa yhä kortilla. Ei mahdu enää junnuihinkaan.

Aika hyviä jatkojahan Jokipojat solmi, käytännössä melkein kaikkien edelliskauden avainkenttäpelaajiensa kanssa. Tosin ei siinä vielä kasassa ole kuin reilu kentällinen plus sitten tuntemattomat suuruudet. Eli vielä tuplaten pitäisi olla kovia pelimiehiä tulossa, ja varmaan onkin, jos kerran budjettiakin kasvatetaan roimasti.

Pöllänen suuntaamassa mahdollisesti Keski-Eurooppaan?
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
PunaMusta sanoi:
Jep, taas ollaan tutkalla.

Tulihan se Flinckki sieltä. Mitenhän meinaavat tuon sentteri homman rakentaa? Keräsen luulisi palaavan laitaan, joten ainakin ykkössena uupuu. Senttereitä on nyt:

Flinck
Voutilainen
Häikiö

Häikiö muodostaa " junnu " kentän Puustisen ja Mutasen kanssa melko saletisti. Voutilaisen / oman junnun ympärille tulee sitten 4.kenttä. Näin ollen Flincki on meidän 2.kentän sentteri vai jopa 1.kentän?
Näillä ei kuuhun mennä.
Ei mennä vielä kuuhun ei, mutta ei sitä tässä kohtaa tarvitsekaan mennä. Voutilainen tappelee siis nelosen sentterin tontista..voi siis olla, että painii samassa Häikiön kanssa? Hietakangas kuntoutuu, jatkaako joukkueessa? Uskoisin. Joku kiekollinen sentterihän siitä vielä sitten puuttuu, onko se Ahtonen, joku muu? Ulkomaalainen kenties?

Lehikoisen Essin tapaus on mielenkiintoinen, mieluusti ottasin takasin, mutta ei taida olla tulossa.. Akkanen ois kova luu pommittamaan ja sitten vielä pari kiekollista fyysiseen peliin kykenevää ois nam.

Maalivahtia haetaan ja kalastetaan, oiskohan se lopulta Rämö kuitenkin? Oinonen/Seppänen..kakkosina menee hyvinkin.

Hyvä tästä tulee..maltilla ja hiluja säästellen tässä vaiheessa.
 
..SILLE!
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy