Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Jokipojat 2006–2007

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana El Lude, 30.03.2006 klo 18.03.

 1. urpo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK. Hätätilassa Jokipojat ja Sortavalan Dynamo
  Lainaus:
  Täysin samaa mieltä Birdin kanssa. Kyllä aika moni "normaalin" työn tekijäkin lähtee Joensuusta leveämmän leivän perään, vaikka kuinka ois Joensuu rakas kotipaikkakunta. Tämä on aika kumma kun etsii itselleen ja perheelleen paremmin palkattua hommaa niin joku pettynyt valitaja löytyy heti. Eikös joka duunista aina joku lähde jonnekkin muualle vaikka ois kuinka sitoutunut vanhaan duuniinsa. Kuten Bird sanoo niin kyllä tämä on ihan normaalia hommaa, ihmisiä tulee ja toisia menee.
   
 2. jukkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:

  En tunne henkilökohtaisesti, ja siksipä puhunkin vain kuvasta joka minulle on tullut. Ns. "mututuntumaa".

  Mutta edelleen olen sitä mieltä, että jos mies olisi tasoltaan selkeä liigamies, pelaisi siellä jo, eikä joutuisi palkkansa eteen etsimään paikkaa tässä vaiheessa kautta. Voi kuullostaa tylyltä, ja pyydän anteeksi jos joku mielensä pahoittaa, mutta jos ammatikseen aikoo pelata tulee olla sen tasoinen pelaaja.

  Mestiksessä pelaamalla kukaan, tai ainakin harva itsensä elättää, se on totta. Mutta harva pelaaja äällä onkaan sen tasoinen, että jäkiksen pelaamisesta ihan ammatiksi olisi. Ammattimiehille maksetaan palkkaa kykyjensä mukaan, niin se vaan jääkiekkoilijan ammatissa on.
   
 3. kisskiss Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Tiesitkö että ammatikseen voi pelata muuallakin kuin Sm-liigassa, esimerkiksi Norjan palkoilla ulkomaalaiset voivat kutsua itseään ammattilaisiksi. Toinen hyvä esimerkki on juuri tämä Sveitsin B-Liga, jossa ulkomaalaisille maksetaan varsin hyvin. Tomi kyllä pärjää näissä liigoissa aivan hyvin=ammattilainen? Ainut vaan että Sveitsin B-Ligan ulkomaalaissääntö on todella tiukka.
   
 4. jukkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Kyllä tiesin, ja tiedän edelleen.

  Mutta vertasin nyt liigaa ja mestistä keskenään. Liiga on Suomessa ammattilas-sarja, mestis menee enemmän amatööripohjalta. On eri asia olla ammattilaistasoa Suomessa, kun keskieuroopan alasarjoissa. Mutta turhaa on pyytää Suomen amatöörisarjassa ammattilaisen palkkaa. Ainakaan seuralta jolla sitä rahaa ei ole.

  Ulkomaille voi halajaa jos siltä tuntuu ja paikka aukeaa. Sieltä saa parempaa palkkaa tottakai.
   
 5. kisskiss Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Ammattilaissarja muuten kirjoitetaan noin. Tuosta palkkavaatimuksesta, kyllähän sitä saa pyytää, mutta tyhmä maksaa. Vrt. KalPa - Sami Salonen n. 80 000 e per kausi viime ja tämän kauden. Tehot 0+0 tällä kaudella.
   
 6. jukkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Nyt olet asian ytimessä... nyt mä näkisin kisskiss että sä olet asian ytimessä. Pidä toi.
   
 7. jokipo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Se on ainakin selvää ettei yksikään jokipoika pelaa seurassa rahan takia. Suurimmalle osalle pelaajista korvataan oikeastaan vain kulut ja ehkä jokin osuus pääsylipputuloista tms. Korkeintaan muutama pelaaja voi kehua saavansa oikeaa palkkaa pelaamisestaan. Vahva veikkaukseni on, että selvästi parhaiten palkattu mies seurassa on Jami Kauppi. Eli on siis ihan ymmärrettävää jos esimerkiksi Pöllänen tähyilee paikkaa ulkomailta, jossa palkat saattavat olla moninkertaiset. Taitojensa puolesta kun mies näyttäisi olevan enemmänkin kuin vain Mestis-tasoa. Mutta nytpä olisi taas oiva paikka sponsoreille hieman avata kukkaron nyörejään jotta saataisiin Pöllänen Joensuuhun. Saatiinhan tänne aikoinaan muuan Brendelkin sponsorien avulla...
   
 8. Warre Jäsen

  H-vetin hieno juttu!

  Parasta tässä olisi, että saataisiin aikaan koko kauden kattava sopimus Tomin kanssa. Sitä kai voitaisiin pitää ennenaikaisena joululahjana meille faneille.
   
 9. Livakkaniemi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sabres
  Lainaus:
  Summa oli 50 000.
   
 10. Bondarev Jäsen

  Lainaus:
  Tuo summa oli verovuodelta 2005. KalPa maksoi Saloselle palkkaa syyskaudesta 2005. Alkuvuoden Sami oli Pelicansin palkkalistoilla, jonne hän siirtyi Mestiksestä --> tuskin ollu liksa heti mikään jäätävä. Joten ei tuo nyt niin mahdottomuus olisi, vaikka Salonen KalPalta sen 80 000 olis saanu.

  vähän offtopic... ai vähän :)
   
 11. TKO Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Siis Salosen tulot vuodelta 2005 olivat noin 50 000€. Puolet tuosta verovuodesta Salonen oli Pelicansin palkkalistoilla, jossa nosti pienempää palkkaa. Salosen Pelicans-sopimus tehtiin Mestis-näyttöjen pohjalta, kun taas KalPa-pahvia rustatessa alla oli Mestis-meriittien lisäksi hyvä liigakausi ja tarjouksia oli pöydällä luultavasti useammaltakin seuralta.

  En sitten tiedä mistä kisskiss tuon 80 000€ on kaivanut, mutta varmaa on, että Salosen palkka KalPassa on enemmän kuin 50 000€ per vuosi.
   
  Viimeksi muokattu: 20.11.2006 klo 22.16
 12. Simppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Tosi hieno homma että Pölläsen kanssa saatiin koko kauden soppari. Nuo pätkäsopparit ei ole joukkueen kannalta hyviä pidemmän päälle. Toivotaan että alkukauden tehot löytyvät sitä mukaa kun pelituntuma palautuu. Vielä mahtuis joku pakki rosteriin.
   
 13. DAF Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
  Se Salakhan ei sitten tosiaan päässyt junnu-mm-joukkueeseen. Kun sitä oli spekuloitu jossain Jatkoajan jutuissa ainakin.

  EDIT: Olihan tuota tarkkasilmäinen Salamat-toimittaja kommentoinut jo jutuissakin, en ollut huomannutkaan.
   
 14. El Lude Jäsen

  Myöhästynyt joululahja!

  Mehtimäkeläisen saitilla uutisoitiin juuri, että Matti Hietakangas palaa Jokipoikiin KOOVEE:stä. Tervetuloa takaisin punanuttuihin Matti Hietakangas.
  Hyökkäyspäässä Jokipolla on nyt sitten miehiä jopa kuuteen kenttään. On J. Kaupilla mistä valita...

  Toivottavasti Jokipon rosteriin saataisiin vielä muutama puolustaja, niin jopa näyttäisi hyvätä - jopa pelottavan hyvältä.
   
 15. red&white Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, Philadelphia Flyers, CFC
  Adressi-linkki poistettu
  -Moderaattorit
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 08.01.2007 klo 19.31