El Lude

Jäsen
Avataanpa näin ketju Joensuun kiekkoilulle.

Kiitos(?) Rauhasen, Jokipojilla ei ole yhtään sopimusta täksi kaudeksi. Edellisen valmentajan kuningasideana oli tehdä pelaajien kanssa yksivuotiset sopmukset. Mahtavaa! Taitaa 2005-2006 joukkuen hajota, kuin pieru saharaan. Taitaa tänne tulla enemmän niitä lopettamis- ja lähtöuutisia kuin uusia pelaajasopimuksia - "lievää pessimismiä" ilmassa...

Valmentajat: ? Jossain foorumissa on huhuttu Tamia - ei perkele!
Maalivahdit: ?
Puolustajat: ?
Hyökkääjät: ?

Kaudelle 2006-2007 tulee entistä kovempi kilpailu keskitasoa paremmista pelaajista. Liigakarsinnat palaavat ja näin ollen mestiksenkin pelaajista kilpaillaan entistä kovemmin. Muutama mestisseura aloittanee kilpavarustelun ja samoin kaikki liigajoukkueet. Mistä niitä edes kohtuullisia pelaajia riittää tänne susirajalle? KalPa!!! Auttakaa meitä!

Kattellaan...
 

Are

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, S.L Benfica, Getafe, Pool
Holocaust sanoi:
Mistä niitä edes kohtuullisia pelaajia riittää tänne susirajalle? KalPa!!! Auttakaa meitä!
Kuopiostahan jää ilman liigasopimusta Mestis-tasolle ihan hyviä nimiä reilun kentällisen verran. Huhupuheiden mukaan näistä valtaosa etsii pelipaikkaa ulkomailta, mutta kaipa jokunen Suomeenkin jää.Lisäksi A-junnuista jää yli-ikäiseksi kavereita, joille voisi Mestiksessä olla käyttöä.

Toivotaan, että tuon seurojen välisen yhteistyösopimuksen myötä suuntaa jokunen nimi Kuopiosta Joensuuhun. Itse asiassa suuresti ihmettelen, jos ei jokunen KalPan jamppa Jokipoikien riveissä ensi kaudella luistele.
 
No pain, no gain...

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Are sanoi:
Toivotaan, että tuon seurojen välisen yhteistyösopimuksen myötä suuntaa jokunen nimi Kuopiosta Joensuuhun. Itse asiassa suuresti ihmettelen, jos ei jokunen KalPan jamppa Jokipoikien riveissä ensi kaudella luistele.
Vaan mahtaakohan SaPKon (erittäin todennäköiseltä näyttävä) nousu Mestikseen vaikuttaa yhteistyöhön ja pelaajaliikenteeseen? Aiemmilta vuosilta muistan ainakin nähneeni SaPKossa runsaasti kuopiolaistaustaisia pelaajia.
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Liverpool FC
JLei sanoi:
Näyttää siinä Tammis-huhussa olevan vankka pohja.

Mehtimäkeläisessä näkyy olevan tarkempaa tietoa asiasta.
Onkohan mitään järkeä hakea Tami Joensuuhun? Sportilla oli viime vuonna yleisöä 3000-4000 runkosarjassa, PO:ssa loppuunmyyty halli melkein koko ajan. Hyviä ja rahakkaita yhteistyökumppaneita (mestis-tasolla) ja silti tuli taloudellisesti aika lailla turpiin.

Jos Joensuussa käy alle 2000 henkeä peleissä niin... Kannattaa harkita kunnolla.
 
"Sport tekee maalin ajassa... kun toista erää on pelaamatta viisitoista nollakymmentäkuusi"
"Sport voitti tärkeän aloituksen maalialueella"

The Joonas

Warre

Jäsen
Blondi tulee taloon?

Tamin palkkako se vei Sportin talouden kuralle hyvistä asetelmista(rahakkaat sponsorisopimukset, paljon yleisöä ym.) huolimatta?

Kuten on monesti todettu, että kun tällä kaverilla on ns. kaksoispalli eli jakkara millä se istuu(valmentaja/toimitusjohtaja), niin homma toimii teoriassa hiton hyvin mutta, ah se käytäntö… Roihuavia raunioita tällä kaverilla on takana enemmän kuin keskiverto-Veijolla vaihtokalsareita.

Päivän Karjalaisessa oli maininta, että Tamia kaavaillaan valmentajaksi ja toimitusjohtajan tehtävät hoituu muiden toimesta. Toivottavasti näin myös edetään.

Äsken julkaistun tutkimuksen mukaan Jokipojilla on paljon ns. piilokannattajia, jotka seuraavat joukkueen otteita kohtuullisen intensiivisesti, mutta eivät syistä tai toisista raahaudu hallille seuraamaan otteluita ja tuhlaamaan ropojansa myyntipisteiden antimiin. Tamista on kaikilla oma mielipide, joten miehen ”show” voisi nostaa kauden katsojakeskiarvon yli 2000:een, minkä avulla budjettia voitaisiin nostaa.

Tänne vaan.
 

Stomper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Capitals, Liverpool
JLei sanoi:
Näyttää siinä Tammis-huhussa olevan vankka pohja.

Mehtimäkeläisessä näkyy olevan tarkempaa tietoa asiasta.
Erään vaatefirman myyntilausetta lainatakseni:

ONNEA, JOENSUU!

Tuntuu aika kummalta, että yhä edelleen Suomessa riittää luottoa Tammisen kykyihin. OK, Tami varmasti tuo julkisuutta ja lisää katsojia/sponsoreita, mutta pitkässä juoksussa hän on seuralle ja ainakin joukkueelle enemmänkin raiste. Tami on hyvä projektityöntekijä puolikkaaksi kaudeksi nostattamaan buumia, mutta sen jälkeen ei mitään ideaa antaa hänelle jatkopahvia.

Valmentajan roolissa Tammisen näytöt aika vähäiset, joten oudolta tämä juttu kuullostaa.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Kuulostaa hyvältä. Tamminen voisi suht lyhyessä ajassa (n. vuodessa) saada nostettu Joensuuhun buumin ja sitten lähdettyään se ikään kuin jäisi päälle. Vähän niin kuin Vaasassa. Pidempää aikaa ei kuin vuosi ei voi kyllä suositella.

Tamminen on paljon edullisempi vaihtoehto kuin mitä uskotaan. Vaasassa Tamminen nosti "insinööritason"-liksaa, mikä varmasti tarkoitti peruspalkkaa. Myynneistä hän sai varmaan provikkaa ja suostunee Joensuussakin samaan, koska luottaa siihen että saa myytyä. Ja Tamminenhan saa.

Uskon, että Tami voisi nostaa Jokipoikien tulotasoa ihan mukavasti. Joensuussa on paljon uinuvaa kiekkokatsojaa. Itse tarttuisin.
 
Ei voi muuta sanoo ku hattuu nostaa.

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Kun Audin nokka kääntyy kohti Turkua, Vaasalaiset voivat todeta, että Tami on sanansa mittainen mies...

Ei no. Kyllähän tuo olisi kova juttu Joensuulaiselle kiekolle. Samalla mestis saisi takaisin tärkeän asianajajansa.

Tami kävi alkuuviikolla Sportin kanssa neuvotteluja, mutta olisi ilmeisesti halunnut palata päävalmenatajaksi. Sportilla kuitenkin oli jo sopimus Mannerin kanssa. Nyt sitten suunta on Joensuussa. Toivottavasti. Kyllä Tamissa ainesta on, ei siinä mitään. Kova on puhumaan mutta kova tekemään töitäkin.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Sillälailla

Todellakin usko Tamiin ei horju näköjään vieläkään, vaan miehellä on alkamassa neljäs projekti tällä sarjatasolla - nyt Joensussa, jossa ilmeisesti täten myös ilmoittaudutaan mukaan liigakuvioihin.

Varmasti Joensuu saa Tamista uutta potkua ja onhan mies Mestikselle hyvä ja näkyvä puhetorvi.
 
Kun järki loppuu, alkaa taide.

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Kyllä Tami on sen osoittanut, että on Mestikselle tärkeä mies. Näkyvyyttä on tullut Tammisen toimesta enemmän kuin muiden valmentajien toimesta yhteensä. Pelillisesti vain kohtuullista jälkeä, mutta huomiota mies osaa herättää ja sitä Mestis tarvitsee. Ottakaa vaan Joensuuhun niin ainakin paikallinen media on pian Tamin edessä polvillaan. Luulisi tuovan lippujonoon väkeä.

Pelillisesti keskitason mies valmentajana ainakin näyttöjen perusteella. Minkä laisia tuntoja lie pelaajilla Tammisesta, houkutteleeko pelimiehiä Joensuuhun vai karkottaako poispäin?
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."
Suosikkijoukkue
Suomi
kumikiekko sanoi:
Pelillisesti keskitason mies valmentajana ainakin näyttöjen perusteella. Minkä laisia tuntoja lie pelaajilla Tammisesta, houkutteleeko pelimiehiä Joensuuhun vai karkottaako poispäin?
Karkottaa pääasiassa pois. Maine kiirii miehen edellä.
 
Udugalpitiye Kuppayama is a village in Sri Lanka. It is located within Central Province.

Bird

Jäsen
Suosikkijoukkue
Urheilullisesti avoimet sarjat
Aurinkokuningas

Juhani Tammisesta on jokaisella vähänkin kiekkoa seuranneella mielipide. Joku nauraa koko ukkoa, joku toinen taas arvostaa. Näitä jälkimmäisellä tavalla suhtautuvia näkyy löytyvän tämän ketjun perusteella Vaasastakin, vaikka herran lähtö kesken kauden tuskin parasta mahdollista makua suuhun jättikään.

Omakin suhtautuminen mieheen on aika ristiriitainen. Muutosvalmentajana mies on näyttöjenkin perusteella todella pätevä, mutta noin muuten Suomesta löytyy lukuisia parempaankin tuloksentekoon pystyneitä ukkoja. Mutta Tammista ei ehkä pidäkään ajatella perinteiseen tapaan vain valmentajana vaan juuri - tai jopa ennen kaikkea - tuollaisen buumin nostajana. Sen se mies osaa, ja juttujen perusteella on myös erittäin kova kaveri keräämään seuralle rahaa. Ylipäätään jos edellytyksiä jonkinlaiselle kiekkohypelle halutaan luoda, niin Tammista parempaa miestä ruoriin tuskin löytyy?

Jokipojat taisi linjata runsas vuosi sitten tavoitteekseen voittaa Mestiksen vuoteen 2008 mennessä. Jos tavoitteen eteen halutaan jotain oikeasti tehdäkin, niin Tammisen palkkaaminen vaikkapa vain yhdeksi kaudeksi voisi olla oiva veto. Warre viittasikin jo viestissään alkuviikosta julkaistuun tutkimukseen, jonka mukaan Jokipojilla on paljon piilevää potentiaalia yleisömäärissä. Joensuussa on tällä hetkellä 58 000 asukasta ja kun lasketaan kehyskunnat mukaan, niin seutukunnalla asuu 115 000 ihmistä. Kun tuon em. tutkimuksen mukaan yli 40 prosenttia palloilua seuraavista asukkaista pitää Jokipoikia ykkös- tai kakkossuosikkinaan, niin mahdollisuuksia pitäisi olla aika lailla parempiinkin yleisömääriin kuin nyt nähty noin 1 500:n keskiarvo. Jonkun vain pitäisi herättää nämä "nukkuvat kannattajatkin" lähtemään hallille, ja uskoakseni se joku voisi olla juurikin Tami. Viittaus tämän kirjoituksen ensimmäiseen lauseeseen - veikkaan, että ihan jo omalla persoonallaan Tami houkuttelisi useamman sataa katsojaa lisää Mehtimäen menoa ihmettelemään.

Pelkällä nimekkäällä valmentajalla ei tietenkään vielä tulosta tehdä vaan joukkuetta pitäisi vahvistaa, se nyt on ihan selvä. Nähdäkseni Jokipojilla on sponsorituloissa käyttämätöntä potentiaalia vähintään siinä missä yleisömäärissäkin. Esimerkiksi paikallisia ihmisiä sekä tutkimuksen että yleisömäärien perusteella vähemmän kiinnostava Katajan koripallojoukkue harjaa käsittääkseni selvästi suuremman summan sponssirahaa laariinsa kuin Jokipojat. Katajassa taustahommat hoidetaankin erinomaisesti, Jokipolla olisi paljon parannettavaa. Tamminen varmasti pystyisi auttamaan tässäkin asiassa, vaikkei hänelle toimitusjohtaja-valmentajan kaksoisroolia annettaisikaan. Mies osaa hankkia näkyvyyttä itsensä sivussa myös seuralle, luoda kontakteja sekä myydä visioitaan ja kerätä sitä kautta rahaa. Tosin Tamille pitäisi sitten myös pystyä heittelemään kapuloita rattaisiin sen rahankäytön kanssa, Fandulin tai Heinosen kaltaisia ja ennen muuta hintaisia "maailmanluokan pelaajia" ainakaan sivullekirjoittanut ei Joensuuhun kaipaa..

Mutta se onkin sitten kokonaan toinen juttu jo. Katotaan nyt ensin, että tuleeko se Tami tänne vai ei. Jokipohan kuitenkin neuvottelee myös muutaman muun valmentajaehdokkaan kanssa.
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Ihan en kyllä "tutkimus"-sanaa web-kyselystä käyttäisi, ei nyt kovin tieteellisesti pätevältä vaikuta tuo. Mutta sinänsä mielenkiintoinen tulos, oli sitten validi tai ei - onhan ihan selvää, että Joensuussa isompaan katsojapotentiaaliin on anyway mahdollisuuksia. Avainsana on minusta natiivijoensuulaisena uskottavuus ja sen palauttaminen. Iso osa kiekkokansasta ei ole vieläkään toipunut 90-luvun pelleilyistä ja konkursseista, vaan pitää Jokipoikia lähinnä kuolevana seurana, joka rimpuilee muutamalla eri nimellä mukaan aina muutaman vuoden välein. Kylmää realismia, rumaa puhetta, ehkä molempia, mutta totta. Hyvin vaikea sanoa, onko Tamminen se, jolla uskottavuus palautetaan - mahdollisuus siihen, mutta toisaalta rippeidenkin viemiseen on.

Nykyinen Jokipoikien katsojakaarti on ihan empiiristen havaintojen perusteella isolta osin nuorehkoa, sellaista, joka ei mukana kulta-aikoina ollut - tämä vanha, ikääntynytkin, mutta rahaa joukkueelle tuova sakki pitäisi saada takaisin peleihin. He muistavat Antonin Stavjanan, Jon Fontasin, Kyllösen Maken ja Vlado Kyhosin - näille ihmisille lauriheinoset, topiriutat ja janikeräset ovat pelkkää ilmaa. Tähän Tamista saattaisi olla paljonkin hyötyä. Totta kai JoMa, Kataja, KiPa ja varmaan Josba/Riento/Jippo/Prihatkin vievät siivunsa, muttei noista pesäpalloa ja korista lukuun ottamatta mikään oikeasti Jokipoikien kanssa rahallisessa tasossa kilpaile.
 
JOE E. TATA! \o/

Pioneer

Jäsen
Haluan osoittaa pahoitteluni suru-uutisen johdosta. Tietysti Jokipoikien tilanne voi vielä saada äkillisen käänteen parempaan suuntaan, mutta vallitsevassa tilanteessa meidän kaikkien täytyy kuitenkin olla realisteja, eikä elätellä turhia toiveita.

Jokipojat oli hienon kaupungin hieno seura, joka ajautui risteyksessä harhaan. Niin voi käydä kenelle hyvänsä. Lyötyä on turha lyödä, joten toivottavasti Jokipoikien muisto elää kirkkaana ja vahvana vielä pitkään. Voikaa hyvin, pohjoisen Karjalan väki! Etelä jakaa tuskanne.
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Kyllä Tami varmasti julkisuutta tuo, mutta samalla myöskin talouden puolelle erittäin suuret ongelma tunnetusti kun Tamin pitää saada pari "luottomiestä" niitä kuuluisia maailmanluokan pelaajia joukkueeseen.
Muutenkin onko Tamilla oikeasti halua tulla Joensuuhun kehittämään pelaajia vai keräämään kunnia "valmiilla" joukkueella.
Mitään pitkänajan valmentajaa ei Tamista kyllä tule sillä, joko pelaajat tai valmentaja kyllästyy alle kahdessa vuodessa.

Mitenkä sitten tuo Tamin tulo Joensuuhun vaikuttaisi Jokipoikien ja KalPan yhteistyöhön, halutaanko Kuopiosta antaa pelaajia Tamille käyttöön.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Onneksi olkoon Jokipo!

Saitte hyvän kolehtiin kerääjän, mutta umpisurkean valmentajan.
Tami tuo Joensuulle varmasti aivan uusia ulottovuuksia näkyvyyteen. Tuskin herra Joensuuhun lähtisi pelkästään turistimatkalle. Veikkaanpa vaan, että Jokipojilla on todella kovanluokan jengi kaudelle 2006-2007 kasassa.
Tami, kun vetelee varmasti jo Joensuun toreilla ja turuilla suuntaviivoja Joensuun liiganousulle.

Hieno homma, että Jokipojat, jotka pettivät tavallaan ainakin minut surkealla menestyksellään tällä kaudella tulee VARMASTI ensi kaudella takaa ja kovaa. Saadaan varmasti kautta-aikojen mielenkiintoisin Mestiskausi, kun liigaan tähyävien jengien määrä kasvaa ainakin niin Jokipolla, kuin TuTollakin. Tässähän melkeen odottaa ensi kauden Mestistä enemmän, kuin tuota jo tuloillaan olevaan tämän kauden mehukannua Vaasaan. Mutta vaan MELKEIN!


PS: Sen verran täytyy heittää veikkausta, että Jokipoikien maalilla taitanee ensi kaudella nojailla itse Emu Alias Heinonen. Tervemenoa vaan Emullekkin. =)
 
"En edes muista, koska olen saanut edellis kerran Kankaanperältä poikittaista mailaa. Nyt voi kirjoittaa muistiin, että 5. Elokuuta sitä taas sain". - Lennu Petrell Pitsiturnauksessa, 2016 -

hil

Jäsen
Suosikkijoukkue
West Bromwich Albion, Liga NOS
mendieta sanoi:
Vaasassa Tamminen nosti "insinööritason"-liksaa, mikä varmasti tarkoitti peruspalkkaa.
"Kuuden kuukauden Lions-tilillä saa synnyttää Pohjanmaan kiekkobuumia tarkalleen kuusi vuotta." kertoo Tamminen 28.3.206 ilmestyneessä IS Veikkaajassa. Kaksitoista kertaa suurempi oli siis kuukausipalkka Sveisitsissä kuin Vaasassa.

Vaikka Tamin puheisiin on tottunut suhtautumaan savolaisella tavalla, vastuu siirtyy kuulijalle, palkkaero kuulostaa uskottavalta.
 

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Eipähän tähän nyt kylmiltään osaa mitään sanoa, valmentajaa kuitenkin tarvitaan. Mutta tarvitaan sellaista, joka sitoutuu hommaan enemmänkin kuin vuodeksi.. neuvottelut on kesken, ototamma tuloksia.

isomustaa en tässä kohtaa ymmärrä. Eipä sen niin väliäkään.

Mutta joukkueesta.. mielenkiinnolla sitä odotellaan..neuvotteluja on jo kaiten käyty, mutta ensin julkaistaan valmentajan paikka. Ainakin viime kauden joukkueesta yksi on varmaa: Esa Lehikoinen menee Raumalle. Tai no Lukko ei ole sitä julkistanut, mutta silti. Parhainta onnea Esalle!

Jos toiveita sais heitellä, niin sitten kenttä: Jaatinen-Hietakangas-Mustonen jääkää kiitos Joensuuhun.

Väänästä taitaa sapko kutsua..veikkaus vaan.
 
..SILLE!

isomusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo,Tappara
Muumijo, mitä tiedät Tammisesta?Mitkä ovat meriitit valmentajana? Ja sinun ei todellakaan tarvitse ymmärtää minua, sillä ns."toimittajat" Joensuusta ovat antaneet itsestään todella ymmärrettävän kuvan joensuulaisista ja varsinkin kannattajakunnasta ja, ja siihen ei ole mitään lisättävää. Bird ja kumppanit, se parhaiten nauraa, joka viimeksi nauraa. Todella typerää irvailla ja naureskella eräässä Joensuun ns. urheilukuppilassa KooKoosta. Kun kuulin tämän keskustelun, en voinut , kun ihmetellä negatiivista asennetta. Huvinsa on kullakin. Onneksi saatte Tammisen, ja ongelmia kaupan päälle.
 
Viimeksi muokattu:
Kovat jätkät jaksaa puristaa lauantainakin, mutta pullamössöpoikia varmasti väsyttää-Reijo M

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Olisin tyytyväinen jos Tami palaisi Mestikseen. Äijä kävi Vaasassa ja sai Sportille hyviä sponsorisopimuksia aikaan ja nosti katsojaluvut ihan eri tasolle kuin ennen. Okei, osansa siitä sai aikaan liigan aukeminenkin, mutta kuitenkin.

Mestiksestä tulisi taas hiukan viihdyttävämpi kun Tami mesoaisi jonkun vaihtoaitiossa ja julkisuus on juuri sitä mitä Mestis ei ristodufvilla ja mikkomannereilla saa.
 

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
isomusta sanoi:
Muumijo, mitä tiedät Tammisesta?Mitkä ovat meriitit valmentajana? Ja sinun ei todellakaan tarvitse ymmärtää minua, sillä ns."toimittajat" Joensuusta ovat antaneet itsestään todella ymmärrettävän kuvan joensuulaisista ja varsinkin kannattajakunnasta ja, ja siihen ei ole mitään lisättävää. Bird ja kumppanit, se parhaiten nauraa, joka viimeksi nauraa. Todella typerää irvailla ja naureskella eräässä Joensuun ns. urheilukuppilassa KooKoosta. Kun kuulin tämän keskustelun, en voinut , kun ihmetellä negatiivista asennetta. Huvinsa on kullakin. Onneksi saatte Tammisen, ja ongelmia kaupan päälle.
Älä huoli, kyllä minä Tammisen meriitit tiedän, ei tässä olekaan kysymys siitä. Ihmettelin vain hyökkäystäsi..olitte viides, ok, kausi meni hyvin, niin se meni Joensuussakin. Ei valitettavaa.

Mutta älä toki kaikkiin yleistä joitakin kuulemisiasi asioita, itse en ainakaan ollut läsnä siellä, missä jotain olet kuullut.. Toivottavasti kuitenkin otit osaa keskusteluun ja oikasit kuulemiasi vääryyksiä. Minä vastaan vain omista sanoistani.
 
..SILLE!

isomusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo,Tappara
Itse en alennu väheksymään vastustajia enkä tee sitä tälläkään kertaa!
 
Kovat jätkät jaksaa puristaa lauantainakin, mutta pullamössöpoikia varmasti väsyttää-Reijo M

jakke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Anteeksi epäluuloisuuteni, mutta eihän tämä vaan ole aprrillinpila...no jää nähtäväksi...
 
Rautavaaran Tapsa: Nöyrä pitää olla mutta älä koskaan nöyristele

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Pohjalaisen mukaan Tamminen ei ole kiinnostunut valmentamisesta Joensuussa. Hän oli omien sanojensa mukaan Joensuussa vain ja ainostaan suorittamassa Svetsin keikan takia rästiin jääneitä työtehtäviä. Suunta on todennäköisesti ulkomaille.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että Tami kielsi jyrkästi siirtymisensä Sportiin vielä muutama päivä ennen sopimuksen julkaisua. Mestis tarvitsee Tamia, joten toivottavasti nyt kuitenkin sinne tulee...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy