artomuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, Alexei Emelin
mainio sanoi:
Kohta nähdään tuleeko puolustaja? Huhuja on, mutta löytyykö Jokipolta rahaa?
Ja kenestäköhän puhutaan jos saanen kysyä? eikäs jokipojat tarvinnu sentteriä, vai ahtonenko se kaiken korjas?
 

upnorth24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
Täytyy nostaa hattua sinne Pohjois-Karjalan suuntaan. Jokipojat on tällä kaudella tehnyt ainakin allekirjoittaneeseen vaikutuksen tasaisen varmalla pelillä ja on ansaitusti runkosarjan keskikastissa tai jopa sen paremmalla puolella. Kaupin ja joukkueen yhteispeli näyttää toimivan kaukalossa ja roolit ovat selkeät. Jokipojat pelaa joukkueena ja se näkyy sarjataulukossa.

Jokipojat on hyvä esimerkki siitä miten rajallisilla resursseilla ja pitkäjänteisellä työllä ansaitaan menestystä Mestiksessä. Joensuulainen jääkiekko on viimeisten 20 vuoden aikana käynyt läpi monta eri vaihetta, mutta vihdoin näyttäisi siltä, että homma toimii ja pitkäjänteisyys niin seuran kuin joukkueen tekemisessä luo eväät, joiden avulla suoritus paranee vuosi vuodelta. Jokipoikien esimerkki antaa muille pienemmille Mestisseuroille ja alemmankin sarjaportaan seuroille uskoa siitä että parempi huominen on mahdollista, jos asioiden eteen tehdään oikealla asenteella töitä vuodesta toiseen.

Itse näkisin Jokipoikien olevan tämän kauden pudotuspelien mustahevonen, joka vastaa yhdestä kevään yllätyksestä. Joka tapauksessa onnea ja menestystä tulevaisuuteen.
 
Kaikki on jo nähty, mutta toivottavasti sen 2009 kevään hurmoksen kokisi vielä joskus.

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Ihmeen kuolleita ovat vain nämä ketjut, vaikka Jokipojilla on hyvä kausi ollutkin. Ehkä keskustelu on siirtynyt fanisivusto Mehtimäkeläiselle, jonka keskusteluboardi on vain eriskummallinen. Viestejä poistellaan mielivaltaisesti miten sattuu, vaikka ne olisivat täysin asiallisia - ainakin itselleni tämä tapahtui tuossa tänä iltana useaan kertaan. Melkoista pravdatouhua ylläpidolta. Tänne taas mahtuisi enemmänkin keskustelua.

EDIT: Näemmä bannejakin jaetaan _fanisaitille_. Onpa melkoiseksi mennyt touhu...
 
JOE E. TATA! \o/

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
DAF sanoi:
Ihmeen kuolleita ovat vain nämä ketjut, vaikka Jokipojilla on hyvä kausi ollutkin. Ehkä keskustelu on siirtynyt fanisivusto Mehtimäkeläiselle, jonka keskusteluboardi on vain eriskummallinen..Viestejä poistellaan mielivaltaisesti miten sattuu, vaikka ne olisivat täysin asiallisia - ainakin itselleni tämä tapahtui tuossa tänä iltana useaan kertaan.
Siellähän sitä enimmäkseen keskustelua viritellään, eriskummallisuudesta vaan en osaa sanoa mitään, mitä sulle siellä on tehty ja mitä viestejä poisteltu?

DAF sanoi:
EDIT: Näemmä bannejakin jaetaan _fanisaitille_. Onpa melkoiseksi mennyt touhu...
Tässä taas on jotain perin hämärää, sillä sama tilanne on kaikilla, mikä pöpö lie iskeny.. mutta eipä siinä, sieltä se taas selviää ja tervetuloa vaan keskustelemaan, ei siellä nyt niin tylyjä olla, että viestejä turhanpäiten alettas poistelemaan.
 
..SILLE!

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Kylläpä vain oltiin. Eilen illalla poistui useampi viesti ilman mitään syytä, tai syynä lienee ollut ns. "väärä mielipide". Ei ihan täytä näiden nettikeskustelujen ideaa että viestit lähtevät, joten pitäköön tunkkinsa. Sääli sinänsä, onhan tuota seuraa kuitenkin tullut seuratuksi viimeisen ~27 vuotta.
 
JOE E. TATA! \o/

jukkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Hmmm...

Uskoisinpa että kyseessä on joku muu asia kuin "väärä mielipide". Eihän sellaisia vääriä mielipiteitä olekkaan. Aina se on jollekulle oikea. Mutta enhän tietysti sen enempää osaa noin tietopohjaisesti sanoa...

Mitä "porttikieltoihin" tulee, mehtiksessä on ollut pieniä ongelmia salasanojenkin kanssa, ja luulenpa että ne johtuvat jostain sivustolla olevasta virheestä, tahi jonkun ääliön aiheuttamasta haitasta. Osa ns. vakkarikirjoittajistakin näytti tänä aamuna valittavan ja ihmettelevän omia porttikieltojaan, jotka eivät kuitenkaan viesteistä päätellen kovin kauaa kestäneet. Joku härö siellä nyt on...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy