Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Jokipojat 2006–2007

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana El Lude, 30.03.2006 klo 18.03.

 1. choose_life Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Lainaus:
  Onko Joensuusta mitään uutisia ko. äijänalusta? Kuulin tuossa jo keväällä alustavia huhuja maalivahdin tulosta Suomeen ja vaikuttaa aika lupaavalta kaverilta, nykymaalivahtien tapaan iso eikä mikään kääpiö (vrt. KalPan Timo Järvinen). Nk. hatutti Sputnik Cupin lauantaina kun huomasi ettei näekään miehen pelaavan.
   
 2. El Lude Jäsen

  Lainaus:
  Huomenna on harjoitusottelu Kajaanin Hokkia vastaan. Siinä pelissä Eriksson pelannee Jokipon maalivahtina. Sitten voinee sanoa ehkä jotain kyseisestä veskarista...
   
 3. Mzt_t Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, JYP
  Lainaus:
  Lieköhän sentteriosastolle tulossa uusia naamoja vai oiskohan tarkoitus istuttaa Mikkis Purun ja Kertsin väliin ihan noin pysyvämminkin? Vanninenhan pelasi jokunen vuosi sitten myös sentterin paikalla, eikä mitenkään huonosti pelannutkaan. Oli miten oli, kokeneelle ykkössentterille olisi varmaan käyttöä Jokipon porukassa.
   
 4. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Sentteripula on vähintäänkin HUUTAVA, tälle kertaa se on se heikoin lenkki. Tatukin on miellytty (ainakin aikaisemmin) enemmän puolustavaksi kuin hyökkääväksi sentteriksi, Häikiö on vielä kokematon, mutta voi hyvin nousta uudelle tasolle vastuun myötä. Vanninen on pelannut keskellä aiemmin ja tekee sitä nyttenkin..sitten joukon jatkona Pussinen..omia junnuja sentäs.. silti kaivattaisiin lisää, miksi Riutta ei jatka? Sopisi varmasti tyyliltään joukkueeseen ja on taitoakin, jos asenne pitää. Odotellaankohan sitä vielä niitä liigan jämiä? Onko sekään tarjonta nyt kovin ihmeellinen, varsinkin motivaation osalta? Nyt kai se sitten nähdään kuinka paljon Joensuussa ja Kaupin Jamissa on imua.. JOS saataisiin yksi kiekollinen, taitava, peliä rakentava, oivallinen sentteri niin uskaltaisin väittää, että ollaan vahvistuttu..

  Puolustus on varmasti parempi kuin vuosiin, laukausta ja liikettä ihan mukavasti, kokemustakin..plus väriläiskänä Korean pikakiitäjä. Tääkin osasto kaipais vielä lisää miehistöä, varsinkin jos niitä loukkaantumisia tulee..

  Maalivahdit on sitten vielä hieman arvoitus, kumpi jää? vai jääkö kumpikaan?
   
 5. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Hienoa, että Jokipojat uskalsi ottaa Kim Woo-Jaen mukaan joukkueeseen. Harmittavan vähän näitä eksoottisia pelureita SM-liiga/Mestis-ympyröissä näkee. Yleensä nämä kokelaat passitetaan pelkän kansalaisuutensa vuoksi mahdollisimman pian pois ringistä.
  Woo-Jae tuo mielenkiintoista eksotiikkaa Mestikseen. Varmaa on, että Woo-Jae saa Joensuusta arvokasta oppia roppakaupalla ja toivottavasti korealainen kauden mittaan kehittyisi, mikä varmasti tulee kyllä tapahtumaan.
   
 6. Toimitus Jäsen

 7. Salama15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexa Komarovin kädet
  Onnea ja menestystä Kakelle Jokipoikiin!! Olishan tuota vauhtiveikkoa ihan mielellään katsellut kotiseudullaankin...
   
 8. forrest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Jets, Panthers
  Onkohan muuten Jokipoikien maalivahtivalmentaja Timo Järvinen keskittynyt täysin valmennustouhuihin vai ehtiikö mies vielä pelaamaan jollakin tasolla? Aikaisempi seura Kajastus putosi sarjapaikasta luopumisen johdosta kolmosdivariin, joten siellä olisi varmaan mahdollisuus pelailla, varsinkin jos Jokipojilla kerran on toinenkin mv-valmentaja. Tuskin heidän pitää joka hetki olla samaan aikaan hommissa.
   
 9. kisskiss Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Saitte varsin hyvän vahvistuksen porukkaan. Pölläsen fyysisyys ei vaan riitä liigaan, taitoa on ihan mukavasti. Plussa hyvästä rannelaukauksesta.
   
 10. Cannibal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Moro. En viitsi avata uutta ketjua, mutta kysyn tässä: minkälainen mielikuva teille Jokipoikien kannattajille on jäänyt pelaajasta nimeltä Mikko Martikainen? Jos joku viitsisi vähän kertoa kaverista niin olisin kiitollinen...
   
 11. Warre Jäsen

  Noh, fyysisesti pieni kaveri. Mutta sikäli kun muisti ulottuu niihin päiviin asti kun Mikko vielä jokipojissa pelasi, en muista mitään erityistä törttöilyä/kämmejä peleissä. En tosin mitään toiseenkaan suuntaan. Ei ollut missään vaiheessa isossa roolissa, ei divarissa eikä silloin myöhemmin suomi-sarjassa.

  Sen verran kiinnosti ottaa selville eurohockeyn kautta mitä mielelle kuuluu. Viime kausi meni omasta mielestäni yllättäen Italian liiroja jahdatessa ihan kohtuu statsein.

  Cannibal varmaan kertoo missä mies nyt menee...
   
 12. Mzt_t Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, JYP
  Lainaus:
  Odotin Martikaisesta sellaista peruspakkia Jokipoikiin, mutta hänen palattuaan Forssasta mies ei lunnastanut enää odotuksia aivan kokonaan. Tuosta kun on ehtinyt jo kulumaan tovi jos toinenkin, niin en muista, että menikö kausi pieleen loukkaantumisten vuoksi vai jäikö hän ihan peliesitysten vuoksi pieneen rooliin Joensuussa. Ja olisikohan vielä ollut niin, että jostain päin kuului huhuja, ettei hän olisi ollut kaikkein pidetyin henkilö joukkueessa(?). Tai sitten vain muistan väärin. Jokipoikien jälkeen PaKassa pelatessaan Martikainen oli ymmärtääkseni joukkueen parhaita pakkeja. Fyysisesti pieni kaveri, joka välistä höntyili vähän liian innokkaasti, mutta muuten sellainen tasainen suorittaja.
   
 13. Boogeyman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FPS, Jokerit
  Lainaus:
  Fopsissa kului Martikaiselta kokonaisuudessaan kausi 2001-02. Jos jotain on mieleen jäänyt niin pieni, nopea ja peloton. Tuli aina kovalla vauhdilla tilanteisiin ja usein kontaktien jälkeen isompi kaveri oli katollaan. Liian innokkaana pelasi itsensä usein tilanteesta ulos mistä kertoo eurohockeyn statseissa -25 tuolta kaudelta. Yritti välikauden (Jokipojat Suomi-sarja) jälkeen takaisin Forssaan 2003, mutta sai lähtöpassit (--> PaKaan) jo ensimmäisen sarjapelin jälkeen.
   
 14. siffa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
  Onko Joensuussa tietoa, kuinka kauan Tomi Pöllänen jatkaa siellä? Onko tekemässä pitempiaikaista sopimusta? Luulisi näyttöjen kelpaavan kunnon sopimuksen tekemiseksi koko kaudeksi.
   
 15. KooPee Jäsen

  Lainaus:
  Ei se Pöllänen millään try outilla Jokipojissa pelaa. Jos kukaan liiga joukkue ei kiinnostu, eikä innostusta ulkomaille ole, niin eiköhän Pöllänen Jokipojissa lopun kautta pelaa. Tai näin siis olen itse ymmärtänyt. Uskon kuitenkin siihen että kiinnostusta saattaa hyvinkin löytyä, siis liiga joukkueilta. Kovia tehoja nakuttaa Pöllänen.
   
 16. siffa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  En tätä tarkoittanutkaan. Pölläsen ei tarvitse antaa näyttöjä millekään Mestis-seuralle. Jokipoikien kannalta ajattelin, että kannaisiko tehdä normaalia suurempi Mestis-sopimus Pölläsen kanssa ja pitää siellä koko kausi.
  Onhan minulla takana sekin ajatus, että KooKoo hankkisi nyt kovan sponsorin ja Pölläsen Kouvolaan, mikäli Jokipoikien rahat eivät riitä.
  Vaikka olen kirjoittanut, että minusta KooKoo ei tarvitse hyökkääjiä, niin Pöllänen kelpaisi aina, jos rahoitus järjestyy.

  Eli, onko Joensuussa tietoa Pölläsen aikeista?
   
 17. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Eipä tuosta ainakaan julkisuudessa ole mitään tietoa. Omien sanojensa mukaan (joku aiempi haastattelu) Pöllänen sanoi pyrkivänsä ulkomaille..ja viime kaudesta mainitsi sen verran, että ei halua enää pelata samanlaisessa tiimissä kun Kalpa viime kaudella, tai ei ainakaan sellaisessa roolissa. Vastuuta ja nimenomaan kiekollista vastuuta halajaa hän.

  No, Joensuussa sitä olisi ainakin tarjolla ja peli Keräsen ja Puruskaisen kanssa toimii. Kylläpä hän haastattelussaan sanoi, ettei ole mahdottomuus, että Jokipojat on se seura jossa loppukausi ollaan. Uskosin ainakin, että jos on Mestikseen jää niin silloin kyllä sopimukseen päästään seuran kanssa. Tosin jonkun liigajoukkueen kanssa ei olla kilpailukykyisiä, tietäähän tuon, saatikka sitten ulkomaitten.
   
 18. jukkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Kuulin Jormakan haastavan, jotta ainakin tämän viikon peleissä olisi Pölzi vielä mukana. Jami taas sanoi, että eihän sitä koskaan tiedä milloin puhelin soi... Ottelukohtainen sopimus on aina ottelukohtainen sopimus. Kyllähän Pöllänen sopisi mihin tahansa Mestisseuraan, ja mielellämme me hänet täällä pitäisimme. Mutta minkäs teet, jos suunta muuttuu...
   
 19. Warre Jäsen

  Odotettu siirto hieman ei-odotettuun sarjaan, ainankin minun mielestäni.

  Toisaalta Tomi on juuri nyt elämänsä kunnossa, joten mahdollisuudet kunnon tilin (= sopimus loppukaudeksi Sierreen) tekemiseen erittäin hyvät. Ei luulisi kyseisessä liigassa pelkällä talkoilla kiekkoa leivottavan, vaikka korkein sarjataso ei olekkaan kyseessä.

  HC Sierren kotisivuilta en saanut joukkuuen pelaajalistaa näkyville, onko joku nohevampi saanut selville Tomin tulevia joukkuekavereita statseineen?
   
 20. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Lainaus:
  Googlettamalla päädyin tämmöseen:
  http://www.hockeyfans.ch/cgi-bin/clubinfos.pl?club=sie&art=spieler&anzeige=small

  ..tuo kai se on. Onnea Tomille vaan sinne ja jos ei, niin ei.. silloin saatas "kotona" tuo tuhoisa ykkönen kasaan taas..