Jokerit takaisin Liigaan?

  • 347 013
  • 2 038

Lepranmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vaasan Sport, Philadelphia Flyers
Se nyt on aivan selvää että liigan paskapääjohtajat hyväksyisi liigaan vaikka itsensä Valdimir Vladimirovitsin johtaman joukkueen jos se vaan tuo rahaa, sinänsä tämä Jokereiden takaisin hyväksyminen "kunhan vaan osa johdosta" vaihtuu on ihan loogista jatkumoa liigan sulkemisesta alkaneelle kehitykselle. Rahaa saa persettä huoraamalla ja oligarkkien munaa imemällä mutta ei onneksi mainetta ainakaan kaikkien silmissä, se pitäisi tietää varsinkin Ilmalassa erittäin hyvin ihan. Ylipäätänsä koko kulahtanut halli missä joukkue tulisi pelaamaan on jo maineeltaan niin saastunut että sillä ei pitäisi olla mitään merkitystä kuka sen nyt sattuu nimellisesti omistamaan, koko paskakasa on täysin oksettava ilmestys kun joskus ajaa junalla tai autolla ohi.

Pitää toivoa että edes yrityksiltä löytyisi vuoden päästä jotain moraalista selkärankaa että kukaan ei löisi tikkuakaan ristiin tähän haisevaan paskakasaan (seuraan ja halliin), onneksi nykyään ihmiset ovat näin someaikana tarkempia mille yrityksille tunkevat rahansa. Se voi olla se asia mitä Kummolan ja Harkimon tyyliset ihramaha-dinosaurukset eivät tajua, heillähän on se käsitys että ihmisten muisti on lyhyt ja "tää on vaan urheilua eikä sitä tarvi sekoittaa politiikkaan".

Eikös Jokerit aikanaan lähteneet liigasta sen takia että bisnes oli täysin kannattamatonta ja liigan suunta oli jatkuvasti alaspäin? Miten se nyt yhtäkkiä muuttuisi kannattavammaksi kun kiinnostus liigaa kohtaan yleisön silmissä on ennätyksellisen alhaalla eikä edes finaaleja saada loppuunmyytyä? Muutenkin yhteiskunnassa tulee olemaan edessä taloudellisesti erittäin ankarat vuodet johtuen osittain näiden tahojen perseilystä joiden ympärillä nämä Kurrit, Harkimot ja Kummolatkin ovat nuolleet perseitä.

Olen hokenut tätä jo 20- vuotta mutta ainoa keino liigan saamiseksi takaisin nousukiitoon olisi sarjan supistaminen 12 joukkueeseen ja karsintojen palauttaminen, näin saataisiin mestikseen lisää kiinnostavuutta ja ehkä sitä kautta myös Jokereiden ja K-Espoon tyylisille seuroille oikeasti vähän kunniakkaampi tapa tulla takaisin liigaan. Pelkäänpä että liigan ja seurojen paskahousuiset idioottijohtajat tekee juuri päinvastoin eli suljettua liigaa laajennataan nostamalla kabinettipäätöksellä ottamalla sinne Jokereiden tyylinen ryvettynyt ja rikollisia huorannut paskakasa mukaan.

Vanha sanonta kuuluu että kansa saa sellaiset johtajat kuin se ansaitsee, kun tätä ketjua lukee niin valitettavasti tulee mieleen että fanit saavat juuri sellaiset johtajat kun he ansaitsevat. Narrit on tästä ollut viimeiset 20- vuotta paras esimerkki.
Oli virhe kun Jokerit aikoinaan lähti koheloon. Mutta on myös helppo nyt jälkikäteen huudella kuinka suuri virhe se olikaan. Olisi väärin torpata Jokereiden tulevaisuus Suomen sarjoissa vain sen takia, että seura on pelannut Venäjällä. Se on toki selvä, että rahaa ei voi tulla jatkossa senttiäkään Venäjältä.

Liigan avaamisesta olen samaa mieltä, tosi tuo 12 joukkuetta on liian vähän. Esimerkiksi 14 joukkueen liiga olisi hyvä.

Helppo on aina haukkua kaikki johtajat ja sanoa, että kun minä perkele olisin johdossa niin kaikki muuttuisi. Liigan johdossa on jo niin moni ihminen käynyt ja muutosta ei ole tullut niin olen aivan varma, että siellä on muitakin syitä sille että liiga on kiinni kuin vain laiskuus. On se kumma, että liigassa pelaa 15 joukkuetta mutta nämä eivät yhdessä saa runnottua liigaa auki vaikka kaikilla "halu" siihen olisi.

Sen päivän minä haluaisin nähdä kun nämä kaikenmaailman Lehkoset ja Tammiset menisivät oikeasti laittamaan liigan kuntoon, ennemmin kuin vain huutelevat eri medioissa. Huutelun tasolle se on aina jäänyt ja tulee aina jäämään näiden osalta. Kaikki muu on paskaa paitsi omat ajatukset.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Marko Lempinen/IS asettaa sanansa mielestäni maininnan arvoisesti:

"Ilmeisesti SM-liigan kiima saada tieto Jokereiden paluuaikeista ulos ennen elintärkeiden mediasopimusneuvotteluiden alkua painoi vaakakupissa enemmän kuin moraaliset ulottuvuudet. Haisee jo tässä vaiheessa siltä, että SM-liiga on tulevaisuudessa enemmän riippuvainen Jokereista kuin Jokerit SM-liigasta. Tilanteessa ei sinänsä olisi mitään uutta, sillä jo taannoin SM-liiga osoittautui monissa yhteyksissä Jokereiden käsinukeksi, mutta näin painavia neuvotteluvaltteja ei olisi ollut viisasta antaa tuhlaajapojan käsiin ennen kuin varsinaisia neuvotteluja on edes aloitettu".


Jari Kurri on nuoruuden sankarini, mutta muuttui KHL:n myötä vieraaksi. Lempinen kysyy, onko SM-liiga Oy valmis tekemään yhteistyötä Jokereiden kanssa, mikäli Kurri on mukana seurassa omistajana tai muussa roolissa?

Hyvä ja aiheellinen kysymys.
Eiköhän tähän Hiltunen jo käytännössä vihreää valoa näyttänyt eilen. Samoin IFK:n toimitusjohtaja näytti vihreää valoa oliko maikkarin vai is:n haastattelussa. Sarja, jossa on Jari Kurrin nimeä kantava palkinto ei tule Jari Kurria lynkkaamaan. Tai yllättynyt olen jos näin kävisi. Onko se sitten moraalisesti oikein on toinen keskustelu.
 

MSU

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
luoda konferenssit Liigaan.
Liigassahan on jo lohkot, ne eivät vain ole julkisia ja ovat aika pieniä mutta ne saisi helposti laajennettua. Kaudesta 2015-2016 lähtien jengit on jaettu lohkoihin ja lohkon sisällä pelataan jokaista seuraa vastaan 6 kertaa kun muita seuroja vastaan pelataan 4 kertaa.
 

LiiAaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Yksi mielenkiintoinen aspekti on se, että missä Jokerit pelaisi ottelunsa? Taitaa tuo nykyinen Helsinki-Areena olla aika kuuma peruna, no toki nykyisin kylmä peruna vielä pitkän aikaa. Areenalle ei varmasti löydy kovin helposti Suomesta ostajaa, vaikka sitä kaupittelisi hyvällä alennuksella. Jokereiden Liigaan tulon myötä myös Jokereiden rahoitus pitäisi tulla sentilleen muualta kuin Venäjältä, joten venäläisten omistamassa hallissa otteluita ei voisi pelata. Mitkään bulvaanit ja ties mitkä Nordnickelit ei mene tässä maailman tilanteessa läpi enää missään instassissa, vaikka kuinka asiaa koittaisi pestä mustasta valkoiseksi.
 

Tykinkuula

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Venäjähän oli jo aloittanut koko tämän Ukrainan paskan (Krimin miehitys keväällä 2014) ennenkuin Jokerit oli pelannut edes yhtään peliä tuossa paskaliigassa, nämä Butsnat ja Mariuopolit ovat vain jatkoa tälle kehitykselle ja siellä Itä-Ukrainassahan on kuollut jo koko Jokereiden KHL-seikkailun aikana useita tuhansia ihmisiä jo ihan ennenkuin tämä viimeinen perseily alkoi pari kuukautta sitten. Kun Itä-Ukrainan sota alkoi 2014 olisi Jokereiden pitänyt heti vetäytyä koko paskahankkeesta. Mitä tekivät Harkimot, Kummolat ja Kurrit? Ottivat Iivanan munan vaan vielä syvemmälle kurkkuunsa ja jatkoivat perseensä huoraamista tuolla mafiavaltiolle.

Voi olla että Kurri ei ole munattomalle ja seteliselkärankaisille sekä niljakkaille liigaseuroille mikään ongelma mutta sponssien kanssa voi olla onneksi vähän toinen juttu, niin ryvettynyt tämä pelle on yhdessä Kummoloiden ja Harkimoiden kanssa että mihinkään päättäviin asemiin ei pitäisi olla mitään asiaa yhtään missään sivistysvaltio Suomessa. Kaikista tragikoomisinta on se että monelle narrille tuntuu olevan ihan ookoo että Jarza jatkaa puikoissa, ehkä se kertoo myös tästä porukasta jotain. Ihan sama kuin joillekin olisi ok jos paavolipponen tai eskoaho olisi potentiaalinen tuleva pressaehdokas.

Kaikki tietää mikä on maailman vanhin ammatti ja kaikki tietää myös mikä on maailman vanhin valhe, se on se että urheilua ja politiikkaa ei sotketa keskenään.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Eiköhän tähän Hiltunen jo käytännössä vihreää valoa näyttänyt eilen. Samoin IFK:n toimitusjohtaja näytti vihreää valoa oliko maikkarin vai is:n haastattelussa. Sarja, jossa on Jari Kurrin nimeä kantava palkinto ei tule Jari Kurria lynkkaamaan. Tai yllättynyt olen jos näin kävisi. Onko se sitten moraalisesti oikein on toinen keskustelu.
Kyllä vain, näin näen itsekin. Liigaa ei Kurri haittaa lainkaan, päinvastoin. Tulkitsisin näkemyksen niin, että Kurri muistetaan loistavasta pelaajaurastaan ja sellaisena muistot myös pidetään. HIFK on huomannut, että Jokereita tarvitaan ja - puhdas arvaus - paikallisvastustajan puuttuminen on ollut osaltaan sijoittajia mietityttämässä Gardenin osalta. Toki jääkiekko on tuossa bisneskokonaisuudessa vain pieni palanen, mutta silti.

Enpä jaksa harata tässä itsekään vastaan ja toivon, että Kurrin taustalta ei löydy mitään venäläistä ongelmaa.
 

Nalle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsirannikon SiniKeltainen
Jos talous ja fasiliteetit olisi kunnossa ja joukkueesi olisi antanut urheilulliset näytöt jollain sarjatasolla niin voisit ainakin yrittää.

Aika odotettu ilmoitus mielestäni, ensi kausi tulee liian nopeasti ja kun ei karsintojakaan ole niin miksi pitäisi hakea vauhtia jostain vitosdivarista. Talous ja halliasiat vain kuntoon ilman venäläisten apua ja tervetuloa takaisin.
Tällä hetkellä Jokereilla on kunnossa ainoastaan juniorit ja kannattajakunta. Heillä ei ole joukkuetta, joka olisi jossain sarjassa pelannut ja vakuuttanut, myöskään tausta ei heillä ole tällä hetkellä kunnossa. Se että Jokerit niminen joukkue on pelannut jossain sarjassa ei pitäisi automaattisesti riitttää suoraan Liiga-paikkaan.

Mulla ei ole mitään Jokereiden Liigaan tuloa vastaan, ainoastaan tuo ohituskaista on vastenmielinen, siinä ohitetaan kuitenkin valmiimmassa kunnossa olevia joukkueita.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Jos kerran joukkueen johto ja yhteistyökumppaniverkosto rakennetaan uudelleen, niin sehän olisi joukkueen omakin etu lähteä liikkelle Suomi-sarjasta. Tällöin nähtäisiin, toimiiko homma, onko sillä tarpeeksi tukijoita, ja kiinnostaako joukkue ihmisiä. Sieltä sitten Mestiksen kautta Liigaan, jos asiat lutviutuu. Suoraan uudella organisaatiolla liigaan on melkoinen riski niin joukkueen kuin Liigankin kannalta. Se olisi myös sellainen kabinettipäätösten kruununjalokivi, josta puhumista ja irvailua ei lopetettaisi koskaan.
 

Hangon keksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
Olisi piristysruiske mestikselle että Narrit pelaisi siellä kunnes voittaisi ja saisi hakea liigaan. Näkisivät uusia paikkoja kuten esim. Forssan
Mitä uutta siinä olisi? Jokerit ja FoPS olivat aikoinaan Liigan perustajajäseniä. Molemmat kuuluvat Liigaan. Toisin kuin nämä Kärpät ja Jypit ja muut myöhemmin mukaan nostetut.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Venäjähän oli jo aloittanut koko tämän Ukrainan paskan (Krimin miehitys keväällä 2014) ennenkuin Jokerit oli pelannut edes yhtään peliä tuossa paskaliigassa, nämä Butsnat ja Mariuopolit ovat vain jatkoa tälle kehitykselle ja siellä Itä-Ukrainassahan on kuollut jo koko Jokereiden KHL-seikkailun aikana useita tuhansia ihmisiä jo ihan ennenkuin tämä viimeinen perseily alkoi pari kuukautta sitten. Kun Itä-Ukrainan sota alkoi 2014 olisi Jokereiden pitänyt heti vetäytyä koko paskahankkeesta. Mitä tekivät Harkimot, Kummolat ja Kurrit? Ottivat Iivanan munan vaan vielä syvemmälle kurkkuunsa ja jatkoivat perseensä huoraamista tuolla mafiavaltiolle.
Näistä sun viesteistä voi rivien välistä lukien melkein tehdä sellaisen hätäisen johtopäätöksen, että sä et hirveesti välitä Jokereista etkä Hjalliksesta ja Kurrista?

Mutta eihän Liiga nyt toki ajattele tunteella, vaan järjellä, ja järjellisesti ajateltuna Jokereiden paluu olisi kaikille muille jengeille taloudellinen piristeruiske. Koronakurimuksen jälkipörinöissä moni jengi huojuu vaarallisen lähellä konkurssia, ja täydet hallit huutamassa Jokereille näitä tämmösiä Iivanan huora- ja Putinin perseennuolentajuttuja, olisi erittäin kiva juttu Liigalle. Blues tai Ketterä tai joku vitun Jokipojat ei saa vastaavaa tunnemyräkkää aikaan kenessäkään. Ei näitä sääntökirjojen mukaan vihelletä, vaan pankkitilien.

Oon myös ymmärtänyt, että siitä ajasta kun Jokerit lähti lällätellen Venäjälle, on henkilöt vaihtunut jo aika tehokkaasti niin Jokereista kuin koko Liigan organisaatiostakin, joten ei siellä ees ole enää mitään henkilökohtaisia kiukkuja ihmisten välillä.

Jokerit takas, somet ja hallit täyteen kiukkuisia ihmisiä, rahasäkkejä kaikille! Nämä, nuo, Jokerit! Kaikki joukolla Jokereita vihaamaan! Veikkaan että varmaan joku pari kolme vuotta jaksettaisiin Venäjä-Jokereista ulista, sitten ne hiljaksiin väljähtyisi taas semmoseksi normaaliksi pääkaupunkiseudun ylimieliseksi rahajengiksi. Ja kyllä ne sittenkin vielä toisivat muille jengeille ja Liigalle enemmän rahaa kuin Kokkolan Hermes.
 

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KKV
Venäjähän oli jo aloittanut koko tämän Ukrainan paskan (Krimin miehitys keväällä 2014) ennenkuin Jokerit oli pelannut edes yhtään peliä tuossa paskaliigassa, nämä Butsnat ja Mariuopolit ovat vain jatkoa tälle kehitykselle ja siellä Itä-Ukrainassahan on kuollut jo koko Jokereiden KHL-seikkailun aikana useita tuhansia ihmisiä jo ihan ennenkuin tämä viimeinen perseily alkoi pari kuukautta sitten.
Tämä. Naurattaa joidenkin puolustelut että "Jokerit kieltäytyi pelaamasta Minskissä kerran". Onpas suuri siivu koko kakussa. Pelasi toki taas tällä kaudella, mutta se halutaan mielellään sivuuttaa.
 

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, CAR, HIFK (salaa)
Tämä. Naurattaa joidenkin puolustelut että "Jokerit kieltäytyi pelaamasta Minskissä kerran". Onpas suuri siivu koko kakussa. Pelasi toki taas tällä kaudella, mutta se halutaan mielellään sivuuttaa.
Tietysti tuo naurattaa. Ja pitääkin.

Täytyy kuitenkin muistaa, että Narrit meni naapuriin ennen Krimin valtausta. Ei se mikään puolustus ole, mutta täälläkin tuntuu tuosta olevan väärä käsitys, ei sinulla.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
IFK:lle ja Jokereille sama kotihalli 2023-24, vaikea uskoa. Eiköhän se Espoon areena ole ainut vaihtoehto.
 

Tykinkuula

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Näistä sun viesteistä voi rivien välistä lukien melkein tehdä sellaisen hätäisen johtopäätöksen, että sä et hirveesti välitä Jokereista etkä Hjalliksesta ja Kurrista?

Mutta eihän Liiga nyt toki ajattele tunteella, vaan järjellä, ja järjellisesti ajateltuna Jokereiden paluu olisi kaikille muille jengeille taloudellinen piristeruiske. Koronakurimuksen jälkipörinöissä moni jengi huojuu vaarallisen lähellä konkurssia, ja täydet hallit huutamassa Jokereille näitä tämmösiä Iivanan huora- ja Putinin perseennuolentajuttuja, olisi erittäin kiva juttu Liigalle. Blues tai Ketterä tai joku vitun Jokipojat ei saa vastaavaa tunnemyräkkää aikaan kenessäkään. Ei näitä sääntökirjojen mukaan vihelletä, vaan pankkitilien.

Oon myös ymmärtänyt, että siitä ajasta kun Jokerit lähti lällätellen Venäjälle, on henkilöt vaihtunut jo aika tehokkaasti niin Jokereista kuin koko Liigan organisaatiostakin, joten ei siellä ees ole enää mitään henkilökohtaisia kiukkuja ihmisten välillä.

Jokerit takas, somet ja hallit täyteen kiukkuisia ihmisiä, rahasäkkejä kaikille! Nämä, nuo, Jokerit! Kaikki joukolla Jokereita vihaamaan! Veikkaan että varmaan joku pari kolme vuotta jaksettaisiin Venäjä-Jokereista ulista, sitten ne hiljaksiin väljähtyisi taas semmoseksi normaaliksi pääkaupunkiseudun ylimieliseksi rahajengiksi. Ja kyllä ne sittenkin vielä toisivat muille jengeille ja Liigalle enemmän rahaa kuin Kokkolan Hermes.
En tosiaan pidä näistä mainitsemistasi henkilöistä kuten en pidä myöskään eskoahoista, paavolipposista, johanbäckmaneista ja januputkosistakaan. Toki kaksi jälkimmäistä eivät ole niinkään vaarallisia koska ovat täydellisiä pellejä ja kaikki sen tietävät, sen sijaan vaarallisinta informaatiovaikuttamista ovat juuri Jokereiden kaltaiset suhmuroinnit näiden rahanahneiden sikojen (Harkimo, Kummola ja Kurri) johdolla sekä tietenkin myös jutut minkä parissa Lipposet ja Ahot puuhastelivat. Tätähän Martti J. Karikin on sanonut että vaarallisinta vaikuttamista on se mitä tavallinen tuulari tai idioottifani ei edes huomaa informatiovaikuttamiseksi, Jokerit oli tästä malliesimerkki kun sitä seurattiin mediassa ja kansa kävi roudaamassa rahaa tälle paskaorganisaatiolle ihan tämänkin vuoden puolella.

Toi on aika hyvä läppä toi että liigassa ajatellaan asioita vain järjellä, siellä ei ole tehty mitään muuta kun helvetin tyhmiä ja taloudellisesti tuhoisia päätöksiä viimeisen 20 vuoden aikana. Alkaen liigan sulkemisesta sen kienotekoiseen laajentamiseen kabinettinousujen avulla, nyt tätä samaa paskaa jatketaan sitten Jokereiden kohdalla mutta mitäs sitä turhaan oppimaan virheistään. Ja tämäkin tulee osoittautumaan virheeksi aivan samalla tavalla kuin sulkemiset ja kabinettinousut.

Kurri on ollut mukana Jokereissa ihan KHL-alkutaipaleesta asti, tämä pellehän on mm. valittiin KHL:n hallitukseen kesällä 2014 ennenkuin yhtään ottelua oli edes narrit pelanneet. Harkimokin on tiettävästi edelleen suhmuroimassa sijoittajia Jokereille vaikka hän itse nyt ei varmaan siihen nimellisesti tule mukaan, eli aika venyvä on käsite siitä että siellä olisi "koko johto vaihtunut" tai että lähdettäisiin "puhtaalta pöydältä".

Se ei ole mikään peruste ottaa jotain joukkuetta mukaan että se herättää raivoa ja sitä kautta tulee ehkä joitain kuolasuita huutamaan homovittua katsomoon, tällähän perusteella myös Venäjän voisi ottaa mukaan tulevan kesän kotikisoihin. Aivan varmasti herättäisi tunteita mutta suurimmaksi osaksi vain negatiivisia.

Itsellä on liigan seuraaminen vähentynyt vuosi vuodelta ja tämän kaltaiset suhmuroinnit vähentää sitä lisää, Narrit ei ole mikään rakas ja vihattu paikallisvastustaja vaan oksettava huoraava paskakasa joka on ollut mukana erittäin likaisessa bisneksessä lähes viimeiset kymmenen vuotta. On uskomatonta miten niiden omatkaan fanit ei tajua tätä vaan ovat munat tanassa tulossa Kurrin mukana takaisin liigaan "puhtaalta pöydältä". Sitä kutsutaan asiantuntijapiireissä maailmaan vanhimman ammatin harjoittamiseksi ja vielä erittäin halvoin taksoin. Jos itse olisin narrifani niin ainoa kunniallinen ulospääsy tästä tilanteesta olisi nousu mestikestä/suomi-sarjasta pelaamalla mutta vähän sellainen fiilis että suurimmalle osalle näistä ydinfyysikoista tämä ei taida kelvata koska ei ketään kiinnosta aloittaa oikeasti "alusta". Silloin voisi oikeasti puhua puhtaalta pöydältä aloittamisesta.
 
Viimeksi muokattu:

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Jokereiden paluu olisi kaikille muille jengeille taloudellinen piristeruiske. Koronakurimuksen jälkipörinöissä moni jengi huojuu vaarallisen lähellä konkurssia
Olisi piristysruiske ilman muuta, mutta onkohan tilanne noin huono kuin annat ymmärtää kun taitaa ihan jokainen seura nostaa pelaajabudjettiaan ensi kaudeksi jopa merkittävästi? JYP nostaa 0,5M€, HPK nostaa, käsittääkseni ihan kaikkien pelaajabudjetti tulee nousemaan. Tuo kielii jostain muusta kuin, että joukkueet huojuisivat vaarallisen lähellä konkurssia.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Olisi piristysruiske ilman muuta, mutta onkohan tilanne noin huono kuin annat ymmärtää kun taitaa ihan jokainen seura nostaa pelaajabudjettiaan ensi kaudeksi jopa merkittävästi? JYP nostaa 0,5M€, HPK nostaa, käsittääkseni ihan kaikkien pelaajabudjetti tulee nousemaan. Tuo kielii jostain muusta kuin, että joukkueet huojuisivat vaarallisen lähellä konkurssia.

Jopa Ässät nostaa 300te vaikka yleisömäärät olivat heikon menestyksen mukaisesti mitä olivat ja Nornickel lähti sponsseista
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Jos itse olisin narrifani niin ainoa kunniallinen ulospääsy tästä tilanteesta olisi nousu mestikestä/suomi-sarjasta pelaamalla mutta vähän sellainen fiilis että suurimmalle osalle näistä ydinfyysikoista tämä ei taida kelvata koska ei ketään kiinnosta aloittaa oikeasti "alusta". Silloin voisi oikeasti puhua puhtaalta pöydältä aloittamisesta.
Se on ihan hyvä että vedetään välillä kunnolla tunteella, mutta sen ei kannata silti antaa sumentaa logiikkaa. Faktahan on se että vaikka Jokerit aloittaisi Mestiksestä tai mistä lie ja nousisi vasta vuoden-parin päästä Liigaan, kyseessä olisi joka tapauksessa kabinettipäätös ja nousu tapahtuisi edelleen muuten kuin pelaamalla kun niitä karsintoja ei ole. Ihan sama valitusvirsi se olisi joka tapauksessa menossa silloin, enkä itse ymmärrä miten se ylimääräinen vuosi siellä alasarjoissa tekisi tästä mitenkään kunniakkaampaa tai järkevämpää.

Oli tuosta KHL-vaelluksesta mitä mieltä vaan, objektiivisesti tarkasteltuna on tyly fakta että Jokerit on silti tällä(kin) hetkellä yksi Suomen ylivoimaisesti kiinnostavimmista joukkueista ja brändeistä, vaikka joukkuetta ei ole tällä hetkellä ole edes olemassa! Jokereista ei tarvitse pitää mutta on silti turha väittää etteikö sen ympärillä olisi jatkuvaa kuhinaa ja kiinnostusta, etenkin kun paluu Liigaan tapahtuu. Suomikiekko tarvitsee kunnon pöhinää ja sitä on tätä myöten tulossa.
 

Tykinkuula

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Se on ihan hyvä että vedetään välillä kunnolla tunteella, mutta sen ei kannata silti antaa sumentaa logiikkaa. Faktahan on se että vaikka Jokerit aloittaisi Mestiksestä tai mistä lie ja nousisi vasta vuoden-parin päästä Liigaan, kyseessä olisi joka tapauksessa kabinettipäätös ja nousu tapahtuisi edelleen muuten kuin pelaamalla kun niitä karsintoja ei ole. Ihan sama valitusvirsi se olisi joka tapauksessa menossa silloin, enkä itse ymmärrä miten se ylimääräinen vuosi siellä alasarjoissa tekisi tästä mitenkään kunniakkaampaa tai järkevämpää.

Oli tuosta KHL-vaelluksesta mitä mieltä vaan, objektiivisesti tarkasteltuna on tyly fakta että Jokerit on silti tällä(kin) hetkellä yksi Suomen ylivoimaisesti kiinnostavimmista joukkueista ja brändeistä, vaikka joukkuetta ei ole tällä hetkellä ole edes olemassa! Jokereista ei tarvitse pitää mutta on silti turha väittää etteikö sen ympärillä olisi jatkuvaa kuhinaa ja kiinnostusta, etenkin kun paluu Liigaan tapahtuu. Suomikiekko tarvitsee kunnon pöhinää ja sitä on tätä myöten tulossa.
Niin siis Jokereiden mestisreissussa olisi sekin hyvä puoli että se edistäisi sitä tärkeintä päätöstä mitä liigassa pitäisi tehdä eli liigan avaamista, jos Mestiksessä olisi muitakin potentiaalisia liigaseuroja Espoon lisäksi. Tällöin ei voitaisi käyttää sitä ikivanhaa ja vitun väsynyttä "eihän siellä edes ole ketään" - argumenttia liigan avaamista vastaan, muutenkin Jokereiden mestisreissu varmistaisi paremmin sen että kaikki KHL:llää huoraavat siat on sieltä siivottu lopullisesti pois Kurria myöten. Toki nytkin edessä vuoden tauko mutta se tuskin riittää siivomamaan pesää kunnolla paskahallista alkaen ja tämä näkemys vain vahvistuu kun lukee "fanien"propagandaa täällä.

Varmaan Jokerit on tällä hetkellä kiinnostava seura mutta onko se sitä enemmän positiivisessa vai negatiivisessa mielessä? Ihan samalla tavalla Venäjäkin on maana kiinnostava tällä hetkellä jos lukee uutisia tai Lukoil yhtiönä.
Samalla argumentilla voisi tosiaan vaatia Venäjää mukaan kevään kotiskaboihin koska herättää "tuneita puolesta ja vastaan".
 

Tykinkuula

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tietysti tuo naurattaa. Ja pitääkin.

Täytyy kuitenkin muistaa, että Narrit meni naapuriin ennen Krimin valtausta. Ei se mikään puolustus ole, mutta täälläkin tuntuu tuosta olevan väärä käsitys, ei sinulla.
Krim oli miehitetty ja Itä-Ukrainan sota aloitettu ennenkuin Narrit oli pelannut yhtäkään peliä KHL:ssä. Tämä olisi ollut se hetki kun liittymisen olisi voinut hyvin perua ja ottaa kusipää-rotenbergien sun muiden roistojen muna pois huulilta. Mitä tekivät nämä kummolat, hjallikset ja kurrit? Ottivat kikkelin vielä syvemmälle suuhun ja nielivät lastit loppuun asti. Rahanahneilla kusipääsioilla on yleensä paskainen loppu ja epäilen että tässäkin on lopputulema sellainen vaikka liigan paskahousujohtajat yrittävätkin auttaa näitä hienoja kiekkoveljiä.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Niin siis Jokereiden mestisreissussa olisi sekin hyvä puoli että se edistäisi sitä tärkeintä päätöstä mitä liigassa pitäisi tehdä eli liigan avaamista, jos Mestiksessä olisi muitakin potentiaalisia liigaseuroja Espoon lisäksi. Tällöin ei voitaisi käyttää sitä ikivanhaa ja vitun väsynyttä "eihän siellä edes ole ketään" - argumenttia liigan avaamista vastaan, muutenkin Jokereiden mestisreissu varmistaisi paremmin sen että kaikki KHL:llää huoraavat siat on sieltä siivottu lopullisesti pois Kurria myöten. Toki nytkin edessä vuoden tauko mutta se tuskin riittää siivomamaan pesää kunnolla paskahallista alkaen ja tämä näkemys vain vahvistuu kun lukee "fanien"propagandaa täällä.

Varmaan Jokerit on tällä hetkellä kiinnostava seura mutta onko se sitä enemmän positiivisessa vai negatiivisessa mielessä? Ihan samalla tavalla Venäjäkin on maana kiinnostava tällä hetkellä jos lukee uutisia tai Lukoil yhtiönä.
Samalla argumentilla voisi tosiaan vaatia Venäjää mukaan kevään kotiskaboihin koska herättää "tuneita puolesta ja vastaan".

Jos karsinnat olisivat olemassa, silloin tuo Mestis-kuviokin kuulostaisi jollain tasolla järkevämmältä. Mutta kun ei ole.

Jokerien vertaaminen Venäjään on kohtalaisen kaukaahaettua ja aikamoista kärjistelyä, minkä varmasti tiedät itsekin.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Se painavin kysymys Hiltuselle on: "Onko Liiga suljettu vai avoin?"
Voiko se olla avoin vain jollekin?
En ymmärrä.
Joku osaava voisi käynnistää kyselyn mitä mieltä ollaan.
Saako olla kabinettipäätöksiä?
Saako joku ohittaa kaikki muut?
Miksi?
Pitääkö joku päästää mukaan erityisehdoin vai tulisiko käydä läpi vaadittavat portaat ja ehdot?
Varmasti muitakin kysymyksiä voisi olla ja kaikki saisivat äänestää.
Tämä tekisi Hiltusen elämästä ja päätöksenteosta helpomman.
Minä olen sillä kannalla, että hänelle sopivin päätös olisi poistua jääkiekon parista. Ei auta enää perua tyhmiä lausuntojakaan.
 
Jokerien KHL keikka oli yhden miehen rahapussin pelastusoperaatio että pääsi hallista eroon, ei mitään muuta. No tietysti siinä Kummola kaveriaan jeesasi. Plain and simple.

Siinä ei millään krimeillä sun muilla Putinin kaverin rahoilla ollut väliä.
 

Tykinkuula

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jokerien KHL keikka oli yhden miehen rahapussin pelastusoperaatio että pääsi hallista eroon, ei mitään muuta. No tietysti siinä Kummola kaveriaan jeesasi. Plain and simple.

Siinä ei millään krimeillä sun muilla Putinin kaverin rahoilla ollut väliä.
Paitsi että olivat kahdeksan vuotta sen jälkeen osa tämän mafiavaltion informaatiovaikuttamista ja propagandaa. Leuaton sipoolainen osallistui myös tavallaan rahanpesuun ottamalla näiltä rotilta rikollista rahaa vastaan oli sitten kuinka tällä kusettajalla nopea tarve päästä hallista eroon tai ei.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös