Jokerit takaisin Liigaan?

  • 325 839
  • 2 001
Suosikkijoukkue
Reilu peli ja Putinin vastaisuus
Tänään on uutisoitu, että Jokerit olisi vapautunut itäisten roistojen omistuksesta.
Jostain syystä näen, että Jokereiden yhdennellätoistapilkkuyhdeksällä hetkellä tekemä korjausliike on riittävä.

Uutta alkua. Lakki kourassa neuvottelemaan Suomeen ja Nordikselle paluusta. Mutta onko sarjataso Liigassa vai Mestiksessä?

Avautuuko historiallisen virheen korjaaminen mahdollisuuden toisenkin historiallisen virheen korjaamiseen? Jokerit ja yksi muu lisäjoukkue Mestikseen, keväällä Mestiksen mestari liigaan ja... no loput onkin sarjajärjestelmäketjun kamaa.

On muuten kummallinen tilanne, ettei Jokereita löydy mistään Jatkoajan topicista.

Noni. Mutta siis Kurri ja kumppanit: tsemiä uuteen alkuun! Virheistä oppii! Minä olen antamassa anteeksi. Mitä muut sanovat?
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ilman Kurria, canes
Yksi korjausliike vielä tarvitaan ja se on omistajan vaihtuminen. En nää mitään tulevaisuutta Buchan hajuisen Kurrin johdolla millään sarjatasolla. Venäjän pehmeän vaikuttamisen työkalu Kurri on vakava mainehaitta Jokereille, jääkiekolle ja urheilulle yleensä.

 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
En nää mitään tulevaisuutta Buchan hajuisen Kurrin johdolla millään sarjatasolla.
Sama. Jokerit on enemmän kuin tervetullut takaisin Liigaan, mutta ilman Kurria tai yhtään muutakaan taustahenkilöä, joka on Kremliin päin kumarrellut.
 

WigWam

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Warkis, KalPa.
Onhan liiga Jokerien kera paljon ahdistavampi(ja ennen kaikkea kiinnostavampi) paikka kuin ilman, tämä sanottuna lämmöllä pitkän linjan kiekkotietäjän syvällä rintaäänellä, vailla sarvia ja hampaita.

Olin istumassa pikkupoikana raksilan lehtereillä aina toisinaan... silloin kun suomi pisti urheasti kampoihin neuvostoliittoa vastaan ystävyysotteluissa, varmaan meillä oli maalissa Kamppuri ja ainakin yksi erä pystyttiin muutenkin tasapäisesti kamppailemaan, vaikka lopputulos olikin mitä oli niin hyvät muistot jäi. Jokerit nousi liigaan silloin 80-luvun alkupuolella lähettäen samalla Kärpät pitkälle korpivaellukselle alasarjoihin josta sitten piti raahautua puoliväkisin ja viimeisillä voimilla konkurssinkin kokeneneena takaisin pääsarjatasolle lukemattomien vastoinkäymisten jälkeen. Korpivaelluksen aikana Jokerit pelasi itsensä historiaan, dynastiajoukkueeksi jonka ainoa haastaja oli Kärppäkasvateilla vahvistettu TPS.

Toivotan Jokerit mahdollisimman pian tervetulleeksi liigaan .. kyllä teitä onkin ollut ikävä!!!!
 

Con Tsales

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Huuhkajat, Ahveniston ampumahiihtäjät
Ei kiitos Kurria Liigaan. Pärjätään ilmankin.
Samaa mieltä. Pitkäaikaiset veljeilyt veli venäläisen kanssa eivät saa unohtua. Turha kuvitellakaan etteikö herra edelleen suhmuroisi kyseisten tyyppien kanssa. Valtavan hieno kiekkomies pilasi allekirjoittaneen silmissä maineensa totaalisesti. En olisi herrasta uskonut.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Toiveeni ei sitten toteutunut. Kurri on entistä vahvemmin kuviossa mukana. Kuten sanottu, mainehaitta ja iso sellainen.
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kurrista ja muista venäläisten käsikassaroista eroon, sen jälkeen nousua hakemaan alemmilta sarjatasoilta. Ei tuota venäjän agenttina toimimista voi painaa villaisella vaan sillä on oltava seuraukset.
 

Kauko Viisas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eiköhän Jokerit tulisi haudata tyystin, koska kytkökset oligarkkeihin ovat selvät vaikka niitä kuinka yritetäänkin peitellä. Toivottavaa olisi pääkaupunkiseudun joukkue liigaan (lähinnä talousalueeseen suhteutettuna), mutta täysin erossa Jokereista ja Kurrista. Onko se mahdollista, on toinen juttu.

Aldrig mer Jokerit (tjsp.)
 

se7en

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
Mitähän Kurri maksoi Jokereista? Mikäli hinta on ollut nimellinen korvaus, niin lienee mahdollista että mies luovuttaa Oy:n Ry:n haltuun.

Kunhan visioin.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Kunhan Kurri ei ole mukana, niin pikimmiten Jokerit Liigaan. Liigalla on nyt momentum päällä ja siihen yhtälöön Suomen seuratuimman joukkueen sekä taisteluparin paluu sopisi täydellisesti.

Kurrin kohdalla haavat vain ovat liian syvät, hänen läsnäolonsa muistuttaisi koko ajan Jokereiden suuresta hairahduksesta. Toivottavasti se Teemu olisi ihan oikeasti tulossa, sillä ajatellaan Selänteen touhuista sekä ystävyydestä Trumpin kanssa mitä vaan, keulakuvana Selännettä parempaa vaihtoehtoa ei olekaan.

Jokeri-perheelle en osaa olla vihainen, tervetuloa takaisin.
 

Joe

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toivon mukaan Jokerit pelaa Liigaa ihan niin nopeasti mitä vain mahdollista. Kun tähän sarjaan kerta voi nousta kabinettipäätöksellä niin sama se nyt vaikka pelaisi vain kauden Mestistä tai jotain Suomisarjaa ennen nousua. Jokereilla on pitkät ja hienot perinteet Liigassa kaikista KHL-pelleilyistä huolimatta. Tottakai toivon mukaan Liigaan myös K-Espoota (jotka ovat pitkäjänteisesti tehneet Mestiksessä töitä nousun eteen). Liiga todellakin kaipaa lisää joukkueita pk-seudulle, ainakin Jokerit sekä mieluiten myös K-Espoon kunhan saavat asiat kuntoon ja fanit taaksensa jälleen. Liigassa on toki liikaa joukkueita, mutta kun kyse on Jokereista niin on aivan se ja sama onko joukkueita 15 vai 16.

Kurrin saamaa rapaa tai lähinnä sen määrää en ihan täysin ymmärrä. Parasta kuitenkin olisi minunkin mielestä, että Kurri siirtyy sivuun.
 

Joe

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eihän niillä ole halliakaan? Myllypurossa kotipelit?
Nordiksella tai Metro Areenalla voi pelata pelit, mutta voihan se olla, että saavat noi hallijutukin kuntoon jotenkin vielä ihan ilman hallivaihtoakin. Miksi ei Tikkurilassakin Mestistä. Myllypurossa sitten vaikka sitä Suomisarjaa tai Rautaliigaa. Miksi ei vaikka Stadiliigaa jos ei minnekään muualle huolita.
 

hammerhead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku
Kurri nyt ensin vittuun ja vähän äkkiä, niin sitten voidaan katsella näitä hommia uudelleen!
 

Centre Bell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Entisaikojen TPS.
Suomi-sarjan kautta K-Espoon tapaan, muuten saa nauraa vuosia kabinetti-päätökselle.
Juuri näin, ensin Suomi sarjaan ja sieltä ylöspäin. Sitten kun on 10 vuotta tahkonnut mestistä ja varsinkin jos on voittanut pari kolme mestis mestaruutta niin sitten voidaan harkita josko joukkeesta olsi liigaan.
Eihän pelkällä logolla voida mennä edes mestikseen kun ei ole vielä yhtä ainutta pelaajaakaan joka tuon paidan päälle pukee, hallista, valmentajasta, huoltajista, ym. taustavaikuttajista puhumattakaan.
Jyrkkä ei Jokerien short cutille liigaan.
 

Spitfire

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, SJS
Kurrin saamaa rapaa tai lähinnä sen määrää en ihan täysin ymmärrä. Parasta kuitenkin olisi minunkin mielestä, että Kurri siirtyy sivuun.
Kurri on vähätellyt Valko-Venäjän tapahtumia systemaattisesti Venäjän valtion "totuuden" mukaisesti. Itse en voi ainakaan hyväksyä sitä että vähätellään tilateita, joissa mellakkapoliisit pieksevät rauhallisen mielenosoituksen päätteeksi kaikkia kadulta kiinni saamiaan ihmisiä ja jatkavat sitä silmittömästi vaikka uhrinsa makaavat jo maassa. Tyrannin poliisit ovat tuolla myös ampuneet aseettomia mielenosoittajia. Putinin totuudesta irtisanoutuminen vasta Venäjän hyökätessä naapurimaahansa, ei riitä ainakaan minulle poistamaan Kurrin mainetta tyrannian hyväksyjänä. Kurri oli toki hieman paskamaisessa välikädessä, mutta silti valintansa tehnyt ja maineensa ansainnut. Näillä toimillaan on kuitenkin ollut edesauttamassa Itä-Euroopan tilanteen kehittymistä nykytilaa kohti, vaikkakin ehkä hyväuskoisena hölmönä.

Jokerit ilman Kurria oikein tervetullut Liigaan omasta mielestäni. Kurrin kanssa olisi häpeätahra Liigalle.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Eikö tuon Kurrin nyt voisi jo jättää rauhaan. Vaikuttanut niin yksinkertaiselta aina että pitäisin syyntakeettomana.

Selänne puikkoihin niin siitä lähtevät Jokerit uuteen nousuun. Ja varmasti twiittaileekin mukavia kuin Trumppi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös