Jokerit takaisin Liigaan?

  • 101 393
  • 791

olpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue
Jokereiden tulo liigaan on vielä todella kaukana. Liiga edellytti Jokereilta (=Kurrilta) avoimuutta kaikesta rahaliikenteestä. Kun Kurri osti Jokerit, niin kuka rahoittaa nyt Jokereita? Siellä on ihmisiä töissä ja varmasti haluavat palkkansa, taitaa vielä olla joitakin pelaajiakin, joiden palkat luvattiin hoitaa kauden loppuun. Mistä rahat? Jos Jokereiden tilillä oli kaupantekohetkellä näihin kuluihin riittävä saldo, niin saiko Kurri nämä "ilmaiseksi". Jos kyllä, niin siellähän edelleenkin maksellaan venäläisellä rahalla kuluja.
Hallin kohdalta on lähes 100 % varmaa, ettei pakotteet pääty vuoden 2022 aikana. Hallihan ei ole pakotteiden kohteena, mutta hallin suuromistajat ovat. Tilanne on vaikea, heidän kanssaan ei voi tehdä mitään taloudellisia sopimuksia. Näinhän se on Englannissakin jalkapalloseuran kanssa. Eli Jokereiden pitäisi sopia jonkun muun hallin kanssa siellä pelaamisesta. Hallivarauksia tehdään helposti vuosi etukäteen, eli ihan kohta pitäisi ryhtyä tekemään alustavia varauksia. Haluaako mikään halli sitoa toimintaansa siten, että vasta loppuvuonna varmistuu onko halli varattu vai ei? Entä HIFK. Jos Jokerit haluavat samaan halliin heidän kanssaan, niin mitä tekee seura. Liigassa pitää tehdä yksimielinen päätös siitä, että otetaanko uusia mukaan. HIFK voi ilmoittaa, ettei käy ja niin halli on vain heille.
Mutkia on monta ja aikaa on vähän ja kesä ja kesälomat hidastavat asioita. Sämpyläkahvit vetoa, ettei aika riitä Jokereille hoitaa asioitaan kuntoon.
 

Hukkakaato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Слава Україні!
Hallin kohdalta on lähes 100 % varmaa, ettei pakotteet pääty vuoden 2022 aikana. Hallihan ei ole pakotteiden kohteena, mutta hallin suuromistajat ovat.
Melko varma olet tästä. Kun tänään tuli esim tällainen uutinen:


Siellä on sitten rotan osuus jäljellä. Itse antaisin aika pienet kertoimet sille että halli hoidetaan suomalaisomistukseen tämän vuoden aikana.
 

olpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue
Onko sinulla tiedossa jokin toimenpide, minkä perusteella pakotteiden perusteella takavarikkoon otettu omaisuus voidaan myydä?
 

Ulos T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko kotimaassa + suomalaiset maailmalla
Onko sinulla tiedossa jokin toimenpide, minkä perusteella pakotteiden perusteella takavarikkoon otettu omaisuus voidaan myydä?
Eikö Chelsella ole vähän sama tilanne? Joukkue on siirtymässä/myydään jollekin taholle lähiaikoina.
 

vanukas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
Olisihan se Liigalta kaksoisstandardien kliimaksi, jos Jari Kurrin mukanaolo Jokerien johtoportaassa olisi este Jokerien Liigapaluulle, kun samaan aikaan Liiga pyrkii edistämään bisnestään ja näkyvyyttään hyödyntämällä Jari Kurrin nimeä pudotuspelien parhaan pelaajan palkintoa jaettaessa.

Minun puolestani tuon palkinnon voisi nimetä vaikka Kristian Kuusela trophyksi.
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Eli pitäisikö Kiekko-Espoon luopua mestaruuden voitettuaan ensi kaudeksi Mestis-paikastaan, jotta he olisivat ikään kuin samalla viivalla Jokereiden kanssa?

Jos he haluavat samalle viivalle Jokereiden kanssa, niin heidän pitäisi Mestis paikastaan luovuttuaan anoa paikkaa johonkin ulkomaiseen sarjaan ja jos pääsevät sisään, niin sitten luopuvat paikasta, ennen seuraavan kauden alkua ja ilmoittavat halustaan liittyä Liigaan. Sitten olisivat käsittääkseni samalla viivalla Jokereiden kanssa. Oisko esim. Viron liigassa tilaa tuollaiselle käännähdykselle?

Jos Kiekko-Espoo sattuisi nyt voittamaan tuon Mestiksen mestaruuden ja heiltä ilmoitettaisiin, että heillä on rahoitus kunnossa, halli löytyy yms yms ja hakevat liigapaikkaa kaudelle 2023-2024, niin kumpi pullautetaan ulos vai onko tuolloin liigassa 17 joukkuetta?

Jokereiden KHL aikanahan tutkittiin ilmeisesti myös erilaisia kartelliväitteitä (Liigan osalta), eli onkohan Liiga sen peruja myös sellaisessa tilanteessa, että jos joku ehdot täyttää, niin se on mukaan otettava? En siis tiedä, mutta voisi kuvitella, että meteli syntyy, jos joku tosiaan ehdot täyttää ja ei pääsisi mukaan. Eli jos näin olisi ja kaikki kolme (Jokerit, Kiekko-Espoo ja Jokipojat) Liigan ehdot täyttävät tulevaisuudessa, niin ilman konkursseja tulevaisuudessa pelataan varmaan 18 joukkueen Liigaa.
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Minun puolestani tuon palkinnon voisi nimetä vaikka Kristian Kuusela trophyksi.

Mä en kyllä omalta osaltani ymmärrä yhtään tätä hössötystä Kurrin ympärillä. Eihän hän toki tässä yhteydessä ole puhdas pulmunen, mutta omaan silmään hänen toimintansa osoittaisi enemmänkin huonoa makua, kuin mitään muuta. Eli kertokaa nyt mitä hän on oikeasti tehnyt? Siis sellaista pahaa, että pitää amerikoista asti jotain cancel kulttuuria alkaa tuomaan pakolla Suomikiekkoon? Meinaa jos siihen lähdetään, niin tosiaan Liigan maalitykki palkinnon nimi pitäisi vaihtaa ja olikos se Kurrin maajoukkuepaita jäädytetty? Seki pitäisi sitten varmaan sulattaa. Vedetäänkö samalla historian kirjatki uusiksi, ettei tuollaista pelaajaa ole ikinä Suomessa ollutkaan? Missä menee raja?

Omaan oikeustajuun ei vaan millään mahdu se, että Kurrin teot vaatisivat anteeksi pyyntöä isompaa rangaistusta ja siinäkin vähän se, että mitä tarkalleen pitää pyytää anteeksi? Niinkuin sanottua, huonoa makua ollut ehkä matkassa, mutta ei ketään sellaistesta pitäisi lähteä canceloimaan.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Eikö Chelsella ole vähän sama tilanne? Joukkue on siirtymässä/myydään jollekin taholle lähiaikoina.

Ei. Abramovitsh on myymässä Chelsean vapaaehtoisesti.

Se, että Timtsenkon omaisuutta takavarikoidaan, ei tarkoita että sitä voitaisiin myydä. Päinvastoin.
 

Glove

Jäsen
Jos he haluavat samalle viivalle Jokereiden kanssa, niin heidän pitäisi Mestis paikastaan luovuttuaan anoa paikkaa johonkin ulkomaiseen sarjaan ja jos pääsevät sisään, niin sitten luopuvat paikasta, ennen seuraavan kauden alkua ja ilmoittavat halustaan liittyä Liigaan. Sitten olisivat käsittääkseni samalla viivalla Jokereiden kanssa. Oisko esim. Viron liigassa tilaa tuollaiselle käännähdykselle?Jokereiden KHL aikanahan tutkittiin ilmeisesti myös erilaisia kartelliväitteitä (Liigan osalta), eli onkohan Liiga sen peruja myös sellaisessa tilanteessa, että jos joku ehdot täyttää, niin se on mukaan otettava? En siis tiedä, mutta voisi kuvitella, että meteli syntyy, jos joku tosiaan ehdot täyttää ja ei pääsisi mukaan. Eli jos näin olisi ja kaikki kolme (Jokerit, Kiekko-Espoo ja Jokipojat) Liigan ehdot täyttävät tulevaisuudessa, niin ilman konkursseja tulevaisuudessa pelataan varmaan 18 joukkueen Liigaa.
joku urheiluasioihin perehynyt juristi Rauste sanoi joku vuosi sitten, että suljettu liiga on laiton. Kukaan sitä ei vielä ole kyseenalaistanut, eikä kilpailuvirasto tutki asiaa oma-aloitteisesti.

Urheiluoikeuden asiantuntijalla Olli Rausteella on kokemusta samantyylisestä ennakkotapauksesta koripallon puolelta vuodelta 1995. Tuossa selvityksessä käsiteltiin Joensuun Katajan mahdollisuuksia pelata Koripallon pääsarjassa.
– Siinä päätöksessä kilpailuvirasto toteaa, että suljettu sarja on Suomessa lähtökohtaisesti kilpailulain vastainen, myös varatuomarina toimiva Rauste sanoo MTV Urheilulle.

– Voi olla tilanteita, joissa on olemassa erityiset perusteet sarjan sulkemiselle, mutta jos tällaisia perusteita ei ole, suljettu sarja on lähtökohtaisesti laiton, Rauste jatkaa viitaten SM-liigaan.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ilman Kurria, canes
Mä en kyllä omalta osaltani ymmärrä yhtään tätä hössötystä Kurrin ympärillä. Eihän hän toki tässä yhteydessä ole puhdas pulmunen, mutta omaan silmään hänen toimintansa osoittaisi enemmänkin huonoa makua, kuin mitään muuta. Eli kertokaa nyt mitä hän on oikeasti tehnyt?
Sitten hyväksyt Esko Ahon, Paavo Lipposen ja Johan Bäckmanin toiminnan. Kurri on yksi ratas samassa koneistossa.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Minusta Jokerien toiminnan tulisi olla moraalisesti kestävää, jos Liigaan aikovat. Esimerkiksi pakotehalleja ei käytetä. Jokerit on kuitenkin kysellyt mm. Helsingin liikuntajohtaja Tarja Loikkaselta, voisivatko he harjoitella pakotehalleissa, vaikka pelit pelattaisiin muualla. Tämä koskee siis junioreita ja ehkä joskus 2023 edustustakin, jos tilanne säilyy samana.

En tiedä, muuttuuko mikään näiden kanssa. Ymmärrän jääpulan, mutta kun hallia koskevat pakotteet, hallia koskevat pakotteet. Hyviä syitä kiertää pakotteita löytyy kaikista maista, mutta miksi se on taas Jokerit, joka on keulassa eettisesti ja moraalisesti arveluttavaa toimintaa harrastamassa?


Tarja Loikkanenkin korostaa, että toiminnan pitäisi olla eettisesti kestävää. ”Tässä tapauksessa se ei välttämättä kaikkien mielestä olisi sitä.”
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Sitten hyväksyt Esko Ahon, Paavo Lipposen ja Johan Bäckmanin toiminnan. Kurri on yksi ratas samassa koneistossa.

Me ei eletä Venäjällä, joten täällä kukin saa itse päättää, ketä ihmisiä niputtaa mihinkin ryhmään. Itse en niputtaisi Kurria tuohon sakkiin, koska hänen "reach" ei ole lähimainkaan samalla tasolla Suomessa, kuin kahdella ensi mainitulla. Tuo kolmashan on sitten ihan täysi kokovartalo pelle. Harmiton idiootti, jonka sanoma toki vituttaa, mutta eihän häntä vapaassa maassa tarvi kuunnella ja hyvin harva käsittääkseni kuuntelee. Niistäkin harvoista varmaan iso osa ihan huumorimielessä.

Mitä sitten tulee Ahoon ja Lipposeen, niin heidänkin kohdalla sanoisin, että enemmänkin huonoa makua, kuin mitään suoraan rikollista. Jos olisi rikollista, niin kyllä joku olisi varmaan jo poliittiset pisteet keränny ja lähtenyt ajamaan heitä vastaan syytteitä.
 

Ikurin Vireä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Ikurin Vire, FC Ilves
Minusta Jokerien toiminnan tulisi olla moraalisesti kestävää, jos Liigaan aikovat. Esimerkiksi pakotehalleja ei käytetä. Jokerit on kuitenkin kysellyt mm. Helsingin liikuntajohtaja Tarja Loikkaselta, voisivatko he harjoitella pakotehalleissa, vaikka pelit pelattaisiin muualla. Tämä koskee siis junioreita ja ehkä joskus 2023 edustustakin, jos tilanne säilyy samana.

En tiedä, muuttuuko mikään näiden kanssa. Ymmärrän jääpulan, mutta kun hallia koskevat pakotteet, hallia koskevat pakotteet. Hyviä syitä kiertää pakotteita löytyy kaikista maista, mutta miksi se on taas Jokerit, joka on keulassa eettisesti ja moraalisesti arveluttavaa toimintaa harrastamassa?


Tarja Loikkanenkin korostaa, että toiminnan pitäisi olla eettisesti kestävää. ”Tässä tapauksessa se ei välttämättä kaikkien mielestä olisi sitä.”

Eihän tämä kovin hyvältä vaikuta. Edelleen näitä asioita tehdään vasta pakon sanelemana, eikä arvot edellä. Ymmärrän jollain tasolla, että putkinäköiset jääkiekko-ihmiset miettivät tällaista, mutta jossain kohtaa näissä otsikoissa pysyminen on aika myrkkyä monelle sijoittajalle ja sponsorille. Esimerkkinä Tapparassa sponsoreiden vetäminen mukaan heille negatiiviseen julkisuuteen, kun järjestettiin harjoitusvuoroja ja kierrettiinn koronasääntelyä. Tuskin siitäkään mitään merkittävää ja pysyvää imagohaittaa seurasi, mutta jos pistät rahaa markkinointiin, niin ei tavoitteena ole selitellä asioita parhain päin seuran puolesta.
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Entäs, jos siinä tapauksessa tehtäisiin kylmän viileästi uudistus, jossa otetaan neljä joukkuetta Mestiksestä. Uskoisin, että löytyisi halukkuutta. Eli Kiekko-Espoon lisäksi vielä kolme. Tulee mieleen esim. Tuto, Roki, JoKP, Ketterä, KooVee (vois pelata Hakametsässä)...
Aloittaisivat B-Liigasta (kts.alla).

Saadaan 20 ja laitetaan Liiga muotoon 10+10. Olisi A-Liiga ja B-Liiga ja näiden välille jonkinlainen karsinta/nousujärjestelmä esim. B'n voittajalle suora nousu ja A'n viimeinen suora putoaminen. B'n toiseksi tullut karsisi A'n toiseksi viimeistä vastaan.

Itse olen ollut siinä käsityksessä, että Jokereiden lisäksi aitoa kiinnostusta noususta Liigaan ovat enemmän tai vähemmän esittäneet Kiekko-Espoo ja Jokipojat. Eli noilla joukkueilla päästäisiin jo 18 ja saisihan silläkin jo esim. 9+9 mallisen rakenteen rakennettua. Itse tällaisiin olen sitten ehdotellut jonkin verran ristiinpelaamistakin, mutta jos se on täysin mahdoton ajatus, niin kuitenkin karsintoja näidenkin sarjojen välille voisi rakentaa. Eli jos tuollaisessa rakenteessa a-sarjasta menisi kuusi parasta pudotuspeleihin, niin seitsemännen kausi voisi päättyä runkosarjaan ja kasi ja ysi vetäsivät niin ikään pudotuspelit toisen ryhmän neljän parhaan kanssa, kahdesta viimeisestä paikasta ylhäällä, seuraavaksi kaudeksi.

Sitten sitä mukaan kun uusia nousija kandidaatteja Mestiksestä ilmaantuu, niin voidaan lisätä joukkueita rakenteeseen. Jos saisi esim. jossain vaiheessa kaksi joukkkuetta lisää, niin 10+10 malliin ja siitä voitaisiin edetä aina niin pitkälle, että oltaisiin 12+12 mallissa. Tollaisessa kahden tason mallissahan on se hyvä puoli, että ne kriteerit pelata tuota alempaa sarjaa eivät sitten välttämättä tarvisi olla niin kovat, kuin Liigaan on tällä hetkellä.

Eilisessä Mestis finaalin lähetyksessäkin taisi olla joku tyyppi Ketterästä kertomassa, että eivät tavoittele nyky Liigaan nousemista. Perään totesi kuitenkin, että jos joskus tulevaisuudessa on jonkinlaiset A ja B Liigat, niin Ketterän tavoite voisi tuollaisessa tulevaisuudessa olla vahva B Liiga joukkue.
 

juba

Jäsen
Suosikkijoukkue
ässät
Itse olen ollut siinä käsityksessä, että Jokereiden lisäksi aitoa kiinnostusta noususta Liigaan ovat enemmän tai vähemmän esittäneet Kiekko-Espoo ja Jokipojat. Eli noilla joukkueilla päästäisiin jo 18 ja saisihan silläkin jo esim. 9+9 mallisen rakenteen rakennettua. Itse tällaisiin olen sitten ehdotellut jonkin verran ristiinpelaamistakin, mutta jos se on täysin mahdoton ajatus, niin kuitenkin karsintoja näidenkin sarjojen välille voisi rakentaa. Eli jos tuollaisessa rakenteessa a-sarjasta menisi kuusi parasta pudotuspeleihin, niin seitsemännen kausi voisi päättyä runkosarjaan ja kasi ja ysi vetäsivät niin ikään pudotuspelit toisen ryhmän neljän parhaan kanssa, kahdesta viimeisestä paikasta ylhäällä, seuraavaksi kaudeksi.

Sitten sitä mukaan kun uusia nousija kandidaatteja Mestiksestä ilmaantuu, niin voidaan lisätä joukkueita rakenteeseen. Jos saisi esim. jossain vaiheessa kaksi joukkkuetta lisää, niin 10+10 malliin ja siitä voitaisiin edetä aina niin pitkälle, että oltaisiin 12+12 mallissa. Tollaisessa kahden tason mallissahan on se hyvä puoli, että ne kriteerit pelata tuota alempaa sarjaa eivät sitten välttämättä tarvisi olla niin kovat, kuin Liigaan on tällä hetkellä.

Eilisessä Mestis finaalin lähetyksessäkin taisi olla joku tyyppi Ketterästä kertomassa, että eivät tavoittele nyky Liigaan nousemista. Perään totesi kuitenkin, että jos joskus tulevaisuudessa on jonkinlaiset A ja B Liigat, niin Ketterän tavoite voisi tuollaisessa tulevaisuudessa olla vahva B Liiga joukkue.
Mitä pienempi a sarja on niin sitä vähemmän kiinnostusta. Itse en ole seurannut jalkapalloa sen jälkeen kun pori ei ollut mukana. Tuskin Hifkin kannattajatkaan innokkaasti olisi b-sarjan peleissä vaan joku koti-ilta vaimon kanssa kiinnostaisi enemmän kahden b-sarjakauden jälkeen.
 

hammerhead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku
Jokerit tervetuloa!

Tässä kun Tappara on taas mennyt voittamaan ja muiden joukkueiden kannattajien antipatiat, kateus ja katkeruus alkaa olemaan luokkaa massiivinen, niin on ihan kiva että tuutte takas!

Teitä kohtaan on muutenkin "aina" ollut tämä sama meininki, niin kiva kun voidaan sitten jatkossa jakaa tämä taakka.

#hymiö
 

se7en

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
Rantasen Vesasta voi olla montaa mieltä, mutta tänä (pe) aamuna hänellä oli painavaa sanottavaa Jokereista aamutv:ssä.

Helppo olla samaa mieltä siitä, että ennen Liigaan päästämistä pitää saada avattua kaikki Jokereiden rahaliikenne ja johtohenkilöt ja kaikki mahdolliset kytkökset verisiin rahoihin. Liiga ei voi ottaa asian kanssa minkäänlaisia riskejä, eikä sinisilmäisyyteen ole varaa.

On vedettävä todella tiukat ehdot ja täysi nollatoleranssi mitä tulee venäläiseen rahaan. Sitä ei saa olla, eikä sitä saa tulla mistään. Sama pätee kaikkiin halleihin ja harjoituspaikkoihin, jossa Jokerit aikoo toimia.

Liiga ei voi ottaa mitään riskejä tässä asiassa.
 

Hockey64

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Siis ihan totta, uskotko Tori ihan todella johonkin Pohjoismaiseen liigaan tahi baltiamaisen joukkueen lisään siinä?
Eiköhän meitä suomalaisia jääkiekkofaneja kiinnosta Suomen Mestari, onnea vaan Tampereelle!
Tämä Euroopan Liiga (missä HIFK:n Everi on yksi kovimmista puuhamiehistä, ei vain toimi jääkiekossa.)
Olemme Euroopassa pieni laji.
Kurri osti yhtäkkiä yli kymmenien miljoonien eurojen per/kausi tuottavan seuran osakkeet itselleen. Pidättekö
Kurria tyhmänä? Mikä on Jokereitten todellinen omistuspohja?
Pidän edelleen Kurria pelkkänä julkisivuna Jokereitten toiminnalle, sillä oli aikoinaan suuri merkitys KHL:lle
kun Kurrista tuli Jokereitten osaomistaja/imagon nostaja.
Ja edelleen olen sitä mieltä että olisi suuri vääryys päästää Jokerit takaisin ohituskaistalta takaisin Liigaan, se vain yksin kertaisesti nakertaisi uskottavuutta Suomalaisen jääkiekkojärjestelmän pitkäikäiseen kehitykseen.
 

Hockey64

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Vesa Rantasen ulostulon Ylen Aamuteevessa oli rohkea veto! Nostan Vesalle hattua, hän ihan suoraan
sanoi kuka pilasi Jokerit..Harkimo bisnes ajattelussaan.
Harkimohan aikoinaan sotkeutui myös suomalaiseen jalkapalloon, mitä jäi siitä jäi jälkeen..
Hieno jalkapallo stadion joka on nykyään täysin HJK:n hallussa, kilpailijat kiittää ja kumartaa..
 

Petrell#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Mikael Granlund
Vesa Rantasen ulostulon Ylen Aamuteevessa oli rohkea veto! Nostan Vesalle hattua, hän ihan suoraan
sanoi kuka pilasi Jokerit..Harkimo bisnes ajattelussaan.
Harkimohan aikoinaan sotkeutui myös suomalaiseen jalkapalloon, mitä jäi siitä jäi jälkeen..
Hieno jalkapallo stadion joka on nykyään täysin HJK:n hallussa, kilpailijat kiittää ja kumartaa..

Näkeekö tämän ulostulon jostain jälkikäteen?
 

Hockey64

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Niin.. Jari Kurrilla on melkoinen mainen pelaajana Suomalaisessa jääkiekossa, mutta ei se tee hänestä koskematonta kritiikissä! Seurajohtajana en arvosta häntä juuri olleenkaan.
Evun kasvattina, ja ilman Matti Hagmanin seurasta Edmontonista olisiko hänestä tullut tähti NHLssä,
olisi varmasti mutta ei tälläistä tähteä kuin hänestä täällä hänestä nykyään hehkutetaan..
(provosoin) :)
Nyt hän yrittää omalla ja Jokereitten maineella rakentaa joukkuetta kaudelle 23-24..annammeko
tämän tapahtua?
Miksiköhän toinen Jokereitten seuran "legenda" Teemu Selänne on ollut hiljaa Jokereitten kohtalosta?
Trumpin kannattajana on varmasti viisaampi olla hiljaa ja odotella että paha menee pois..
Trumpin ollessa presidenttinä Putinhan ei uskaltanut hyökätä mihinkään..
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Näkeekö tämän ulostulon jostain jälkikäteen?
Tuossa. Täyttä asiaahan siinä on, vaikka jotkut yrittävät kieltää sen ja puhua mustaa valkoiseksi. Narreillehan on mennyt kaikki läpi "this is khl" jne., mutta yllättävän paljon muualtakin löytyy ymmärtäjiä. Kaikkea paskaa ei todellakaan ole käyty läpi ja edelleen yritetään peitellä totuutta ja tehdä Kurristakin salonkikelpoista. Kaikki noi Putinin sätkynuket pitäisi potkia helvettiin ja selvittää likaiset taustat ennen kuin Liigaan paluusta voi alkaa edes keskustella. Kaikki ei todellakaan ole vielä kunnossa ja sama kiertely, kaartelu ja asioiden pimitys jatkuu edelleen.

Oksettava seura ja organisaatio.

 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
"Yllättäen" Rantanen ei mainitse omaa työnantajaansa, joka on rahoittanut Venäjän sotatoimia vuosien ajan paperiostoilla. Ei Rantanen väärässä ole, mutta jännä kuitenkin, että Jokereista tehdään se pahin esimerkki, vaikka seura on juurikin lypsänyt rahaa venäläisiltä, eikä niinkään tuonut sitä venäläisille, niinkuin monet muut suomalaiset yhtiöt.

Whataboutismia tai ei, mutta onhan tuo Jokereiden ajojahti hellyyttävää.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Jokereille pitäisi tehdä kuten Berliinille sodan jälkeen. Jaetaan seura osiin, mutta miehitysvyöhykkeiden sijaan muodostetaan osista farmijoukkueet neljälle SM-liigan joukkueelle. Näin meillä olisi vaikka Ilveksen narrit, Kärppien narrit, HIFK:n narrit ja TPS:n narrit, mutta ei yhtään Jokerit-nimistä joukkuetta. Eikä toivottavasti enää koskaan olekaan.
 

iibor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Oksettava seura ja organisaatio.

Koskeeko tämä KHL-organisaatiota vai tuleeko seura ja organisaatio olemaan oksettava no matter what? Vaikka seurassa ei olisi enää yhtäkään KHL-aikana palkkalistoilla ollutta?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös