Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kremlin pallo
Fanit ja yhteinen historia. Ne ei vaihdu
Tämä on totta, mutta loppujen lopuksi tuo yhteinen historiakin on hieman lässähtänyt käsite, koska loppujen lopuksi historia on vain pelkän nimen kanssa, ei niinkään pelaajien jotka sitä peliä pelaavat. Jengien identiteetit tuppaavat muuttua aika usein.

No, nämä ovat makuasioita. Kukaan ei ole sen oikeammassa kun toinen.

Naatitaan me ketkä voidaan naattia.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Olis tosi kiva lähteä 9/10 peliin Liigassa ainakin paperilla selvänä ennakkosuosikkina ja ottaa sitten kaiken maailman maalaistolloilta turpaan. Ei kiitos!
Tämä on mielestäni osuva kommentti, vaikka olen myös nimimerkin @pappi kanssa samaa mieltä. Olette molemmat oikeassa. Muistaen esimerkiksi erään Saipa-sarjan... Silti KHL ei liigana sytytä ja tämän foorumin kirjoitusten perusteella ei sytytä kyllä ketään muutakaan. Ei ole sellaisia hehkutuksia tai taisteluita kuin oli SM-liigan aikana. Ja totta on, että SM-liiga on heikentynyt Jokerien lähdön jälkeen. KHL:ssä pysytään vielä kauan, jos ei venäläiset toisin päätä.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Jos sallitaan niin tämä suoraan omalta kaverilta kun joskus aikanaan häneltä kysyin, että no mikä on miksi ei KHL sytytä niin totesi vaan, että kenen kanssa siitä voisi puhua? On vain Jokerit-henkiset keiden kanssa voi jutella, mutta muuten Jokereista ei keskustella. Kahvipöydissä puhutaan Liigasta ja NHL:stä, mutta kun avaa suun ja alkaa juttelemaan Jokereista niin muut vain nyökkäilevät ja ovat hiljaa, kenelläkään ei ole mitään mielipidettä minnekään suuntaan. Mitään voittoja on turha hehkuttaa kun muut eivät reagoi siihen mitenkään, tai tappioita kirota tai mitä vaan niin vastakaikua ei tule keneltäkään. Harva seuraa KHL:ää, ja vielä harvempi kannattaa sitten jotain muuta kuin Jokereita!

Taitaa olla aika monen kohdalla sama fiilis?
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Taitaa olla aika monen kohdalla sama fiilis?
Ainakin mun Jokerituttujen mukaan ja itsenikin osalta noin. Mökillä kun on ollut väkeä käymässä, olen nostanut Jokerien esille. KHL:n aikaan asti muut (siis ei-kannattajat) pystyivät osallistumaan keskusteluun, kun oli aina jotain Jokereista kuullut. Nyt ei mitään. Kukaan ei osaa sanoa oikeastaan yhtään mitään.
 

mountainsnake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
Henk.koht kyllä sytyn, KHL-kiekko on kuitenkin vauhdikasta, ja parhaimmillaan kurinalaista polkemista! Ei välttämättä jokereiden toimesta, mutta sarjassa on paljon hyviä pelaajia, ja ennen kaikkea sellaisia pelureita, ketä ei änärissä tai mm-skaboissa välttämättä näe tai tule ikinä näkemäänkään.

Itselleni jääkiekko ollut aina intohimo pelinä, ja varmaan tulee harrastettua itsekin niin kauan kun jalat kantaa. Siksi ehkä laadukas kiekkoilu menee fanittamisen edelle henk.koht. KHL tarjoaa kuitenkin melko laadukasta pelia primetime aikaan. Tosin, katsoin kyllä khl matseja jo ennen, kuin jokerit siellä pelasi
 
Pittsburgh Penguins fanbööy since 1992! (panini nhl-sticker collection 93-94 nevöfoget, sniff)

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Henk.koht kyllä sytyn, KHL-kiekko on kuitenkin vauhdikasta, ja parhaimmillaan kurinalaista polkemista! Ei välttämättä jokereiden toimesta, mutta sarjassa on paljon hyviä pelaajia, ja ennen kaikkea sellaisia pelureita, ketä ei änärissä tai mm-skaboissa välttämättä näe tai tule ikinä näkemäänkään.
Myös hyvä näkemys ja koko teksti, vaikka vain osan lainasin. KHL:n taso on Euroopan paras ja monet kiekkodiggarit katsovat otteluita mielellään. Kunniotan näkemystä, vaikka itse näen mainitsemistani syistä osin toisin.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
Muutaman kaverin kanssa käytiin Liiga-aikoina usein matseissa. KHL-aikana ei kertaakaan vaikka useasti olen heitä yrittänyt saada mukaan. Heitä ei vain KHL kiinnosta. Joillekin se vääntäminen muiden tuttujen fanien kanssa on se tärkein asia. KHL:ssä tämä on olematonta. Kyseisten kavereiden kanssa lätkästä kyllä puhutaan, mutta se on lähinnä sellaista kuulumisten vaihtoa. Miten pelit on menny jne.. Tavallaan kyllä harmittaa, mutta minkäs teet. Paljon on KHL vienyt faneja, mutta toisaalta on tullut uusia kasvoja tilalle. Omalta kohdalta tappiot ja voitot aiheuttavat edelleen samoja tunteita. Oli sarja mikä vaan.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kremlin pallo
On totta, ettei KHL itsessään sarjana puhuttele suurta massaa. Toisaalta, miksi pitäisikään? Ei venäläisen kiekon tulisikaan kiinnostaa Suomessa. Suurin kiinnostus on luonnollisesti maan pääsarjaa kohtaan ja niin sen pitääkin olla. KHL:n ongelma on "venäläistyminen". Jos sarjaan tulisi toinen joukkue Suomesta ja joukkueita muista länsimaista, se voisi alkaa kiinnostamaan enemmän ihmisiä. Tämän vain venäläiset ovat osanneet ryssiä aika hyvin. Toivotaan että tuo palkkakatto toisi lisää joukkueita muualta.

Jos 2022 jälkeen KHL-taival jatkuu, tervehdin sitä ilolla, mutta jos tie vie Liigaan, tervehdin sitäkin ilolla. Jos tämä sukeltaminen kaukalossa ja sen ulkopuolella jatkuu pitkäänkin, niin sitten mielestäni olisi mielekkäämpää sukeltaa kotimaisessa sarjassa.
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Itsekin välillä miettinyt oisko Liigaan paluu hyvä juttu. Aika ristiriitaiset tunteet. Mut niinku joku sanoi torstai-illassa kun kaadetaan Tsska vieraissa. Se sytyttää toisin kun ois käyty joku Tappara kaatamassa. Hyviä fiiliksiä saa myös Tsska-sarjoista pleijareissa vaikka aina on tiputtukin. Yleisön hiillostaessa Radulovia tai Kovalchukia aikanaan oli hauskaa katsottavaa. En saisi samaa fiilistä jos lämmittäisin pleksin takaa jotain Mika Pyörälää. Tämä varmasti on asia missä faneja löytyy molempiin koulukuntiin. Kurri ja Nordnickel on kuitenkin omasta mielestäni terveempi pohja kuin Rotan sisäpiiri.
Toinen juttu mikä itseäni hymäyttää on miten tietyt urheilutoimittajat jaksaa dissata Jokereita ja politikoida asialla. Samat toimittajat kuitenkin istuu tiistai-iltana katsomaan Mestarien Liigaa ja tekee vielä ylistysjutun Manchester Citystä ja PSG:stä. Tässä kohtaa toimittajaa ei seurojen rahoituspohjat haittaa enää tippaakaan.
Venäjä tekee mitä tekee mikä on huono homma tietysti. Mutta urheilu ja politiikka pitäis saada olla erillään.
 

markrenton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NYI
Olen ihan positiivisella fiiliksellä tällä hetkellä KHLstä vaikka tällä kaudella mielenkiinto Jokereiden pelejä ja edesottamuksia kohtaan ei ole ehkä ollutkaan erityisemmin huipussaan, mistä suurimpana syynä herra Marjamäki penkin takana. Joukkue on mielenkiintoinen ja uskon siinä olevan potentiaalia vaikka keskikaista onkin mitä on, mutta jos peluutettaisiin joukkueelle sopivaa kiekkoa niin uskoisin tuloksenkin olevan parempi.

Seuraan Jokereita ennen kaikkea joukkueena, joten en anna sarjalle niin paljoa painoarvoa. Pidän KHLstä koska pelit ja vastustajat on pääsääntöisesti kovia ja yksilötaitoa löytyy myös pohjakastin jengeistä. Isossa kuvassa Jokerit on niin pieni kärpäsenpaska poliittisista sun muista näkökulmista mitä tälläkin palstalla eri ketjuissa viljellään että en jaksa sillä erityisemmin vaivata päätäni, mielestäni on vain hyvä jos naapurista virtaa fyrkkaa tämän toiminnan rahoittamiseen. Joskus kun paluu Liigaan tahi mille sarjatasolle sitten sattuukaan kotimaan sarjoissa, sitten mennään sillä ja olen mukana kannattamassa, ja KHL vaipunee vain yhdeksi sivuksi joukkueen tarinassa.
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Liigassa
Alun innostuksesta asteittaiseen kiinnostuksen hiipumiseen, jonka jälkeen äärimmäisen vitutuksen kautta täydelliseen välinpitämättömyyteen. Siinä oma fiilishistoriani Jokereiden KHL taipaleelta. Minulle KHL ei täytä mitään lokeroa lätkässä. Peli toki on parempaa keskimäärin kuin Liigassa, mutta ottelukokemus kokonaisuutena tunneskaalan laimeudesta johtuen on monta kertaa huonompi kuin Liigassa.

Vaikka haluaisinkin Jokereiden palaavan Liigan ja tekevän itsenäisesti omat päätöksensä ja omaavan realistisen mahdollisuuden urheilulliseen ja taloudelliseen tuloksentekoon on sekin tie pomppuinen. Liigan pitkä historia suhmuroinneista (tasauskierrosten otteluparien järjestelyt ja pöydän alta maksamiset, case Nordlund ja siitä seurannut pelkurimainen kabinettipäätös syyn vierittämiseksi Nordlundille pyrkimyksenä hillitä keskustelua joustokaukaloiden akuutista tarpeesta, tuomareihin kohdistuva painostus seuroilta, kaksinaismoralismi; pillittäminen julkisuudessa Jokereiden luomasta kilpailuasetelmasta ja samaan aikaan säälimätön Mestiksen kuppaus ja tietenkin kirsikkana kakun päällä "herrasmiessopimus" joka myös kartelliksi todettiin) Siksi -mielestäni- Liigan tulisi luoda nahkansa. Avoin 12 joukkueen sarja, läpinäkyvä päätöksenteko, kaikkien seurojen aidon sitoutumisen sellaiseen tuomarilinjaan ja sääntötulkintoihin joka edesauttaisi taitoa ja sanktioisi mailahäirintää. Halun tehdä Liigasta sarjan joka olisi maalintekopeli maalinestopelin sijaan. Tällöin uskoakseni peli muuttuisi viihdyttävämpään suuntaan, jonka merkitys olisi positiivinen myös seurojen taloudelle.

Rehellisyyden nimessä on todettava, että henkilökohtaisesti en tiedä syttyykö minussa enää liekki sellaiseksi faniksi joka eli ja hengitti Jokereita vaikka paluu Liigaan joskus koittaisikin.

Aikaansa kutakin sanoi huora bordellissa.
 
Noin!

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kremlin pallo
On tässä ollut kamppailemista nykytilanteen kanssa. Johtuen enemmän ja vähemmän herrasta mikä seisoo penkin takana. Vaikka tällä hetkellä onkin aika samantekevää miten pelit menee, ja eikä oikeen huvita uhrata ajatuksia koko joukkueelle tällä hetkellä, niin pari erää Nordiksella riitti nostamaan fiiliksiä tähän Jokerien touhuun.

Naatitaan vielä kun voidaan. Täältä noustaan! Marjamäen kanssa tai ilman. Huomenna voitto Barysin pikkukaukalosta ja sit Siperian kautta himaan 6 pojoa taskussa. Loppukausi nousujohteisesti ja keväällä saa Pietarin Rotta tai Moskovan Igor maistaa suomalaisen ruudin. Ryssät vetää tippaa suoneen, suomipoika vetää ruisleipää.

Mörkö, Bobi ja Savimatti pääs Salen vieraaks, mut ens vuonna sinne menee koko Jokerijoukkue Salen kanssa vetämään lohileipiä. Ensimmäinen KHL-mestaruus on tosiasia.

Nyt se alkoi. Tästä se nousu kohti kotietua alkaa. Kontiola nosti jo tasonsa. Nyt on aika muidenkin ottaa joukkue reppuselkään. Annetaan meidän loistavalle kapteenille ikimuistoinen (ehkä) viimeinen kausi. Annetaan Kontiolalle se lopetus KHL-uralle, minkä hän ansaitsee. Näytetään yhdelle hienoimmalle ulkomaalaiselle puolustajalle, Oliver Lauridsenille, että hän voi olla katsomossa ylpeä joukkuetovereistaan ja heidän taisteluluonteestaan. Näytetään yhdelle parhaalle ulkkarille historiassa, O'Neillille, miksi hänen kannattaa pelata täällä puoli-ilmaiseksi. Annetaan omalle pojalle, Sami Lepistölle ikimuistoinen lopetus uralleen. Näytetään pilvenreunalla istuvalle Mäkiselle, kun hänen perustamansa seura menestyy maailman toiseksi kovimmassa jääkiekkosarjassa.

Toivoa ei menetetä koskaan. Aina on toivoa kun on kautta jäljellä!

Cmon!
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mitä tossa itse tulin lätkää pelaamasta ja Cityä kuuntelin autossa matkalla kotiin niin sen mukaan kaksi pelaajaa taas viety paareilla päähän kohdistuneiden taklausten takia (en ole tööttejä nähnyt mutta mietin vaan että jessus mitä paskaa taas).

This is Liiga!
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Mitä tossa itse tulin lätkää pelaamasta ja Cityä kuuntelin autossa matkalla kotiin niin sen mukaan kaksi pelaajaa taas viety paareilla päähän kohdistuneiden taklausten takia (en ole tööttejä nähnyt mutta mietin vaan että jessus mitä paskaa taas).

This is Liiga!
Ei nyt ehkä oikea ketju ruotia näitä taklauksia, mutta lähinnä paskaa tuuria molemmissa. KHL:n vastaavista niiteistä ei hirveästi uutisoida, koska A) pelaajien taso on kovempi, jolloin näitä junnumaisia kyykkäilyjä ei nähdä* B) suomimediaa ei kiinnosta jonkun Neftekhimikin seiskapakin loukkaantuminen Traktorin kolmosketjun laiturin toimesta.

Näkisin silti mielelläni vielä joskus Jokereissakin useampia junnuhöntyilijöitä nykyisen palkka-armeijan sijaan. Tai edes tunnetta kentällä.

* = Miehon taklaus Puistolaan tänään.
 
Pöö

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kremlin pallo
Mitä tossa itse tulin lätkää pelaamasta ja Cityä kuuntelin autossa matkalla kotiin niin sen mukaan kaksi pelaajaa taas viety paareilla päähän kohdistuneiden taklausten takia (en ole tööttejä nähnyt mutta mietin vaan että jessus mitä paskaa taas).

This is Liiga!
Olikohan miten mones kerta tälläkin kaudella. En yllättyis yhtään, mikäli tuossa sarjassa kielletään kohta taklaaminen, koska A) joko tuomarit tuomitsevat puhtaat isot taklaukset ulosajoihin tai B) vastustajan kunnioitus puuttuu täysin. Ajetaan täysin puuntakaa teloitusmielessä tilaisuuden tullen.

Mä haluan samaa kamaa mitä @Sämppäri
Pakko tässä on yrittää edes uskoa. Pakko. Tän iltanen reality check ddr:llä toi taas uutta virtaa. Here we go!
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Kyllä jotain hyvää Kohelossakin on. Tältäkin kaudelta otantaa kohtuullinen määrä otteluja katseltuna ja näitä Liigan viikottaisia sikataklauksia on paljon vähemmän. Ei voi sanoa että ei ollenkaan. Ja eipä noissa Jokereiden peleissäkään tuollaisia törkyjä ole nähty. Ehkä se Päähäntaklausliiga ei olekaan niin kaukaa haettu nimi tuolle kotoiselle.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kremlin pallo
Kyllä jotain hyvää Kohelossakin on. Tältäkin kaudelta otantaa kohtuullinen määrä otteluja katseltuna ja näitä Liigan viikottaisia sikataklauksia on paljon vähemmän. Ei voi sanoa että ei ollenkaan. Ja eipä noissa Jokereiden peleissäkään tuollaisia törkyjä ole nähty.
Tuo on yksi hyvä puoli. Aloinkin miettimään lisää:

- pelaajat
- peli
- tuomarilinja
- parhaita pelaajia ei viedä joka vuosi
- ei ulkomaan pykäliä

Oikeastaan aika huikean suuria asioita urheilullisuuden kannalta.
 

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei nyt ehkä oikea ketju ruotia näitä taklauksia, mutta lähinnä paskaa tuuria molemmissa. KHL:n vastaavista niiteistä ei hirveästi uutisoida, koska A) pelaajien taso on kovempi, jolloin näitä junnumaisia kyykkäilyjä ei nähdä* B) suomimediaa ei kiinnosta jonkun Neftekhimikin seiskapakin loukkaantuminen Traktorin kolmosketjun laiturin toimesta.

Näkisin silti mielelläni vielä joskus Jokereissakin useampia junnuhöntyilijöitä nykyisen palkka-armeijan sijaan. Tai edes tunnetta kentällä.

* = Miehon taklaus Puistolaan tänään.
C) Jotenkin tuntuisi että KHL:ssä ei ehkä käytettäisi tällaisia tarjoutuvia tilaisuuksia ajaa kaveri pystyyn vaikka sellaisia tulisikin. Luulisin että sikailuista puhuttaisiin edes Viaplayllä kun Jokerien vastustajien aiemmista edesottamuksista kerrotaan.

Pitäisi kai vähän googlettaa ja myöskin jotain vertailua voisi ehkä tehdä KHL:n jakamien pelikieltojen perusteella.

Noi molemmat caset näyttivät jotenkin ihan eri planeetalta olevalta touhulta kun vertaa Jokerien KHL-matseihin. Ei ole tuota menoa ikävä.
 
En gång Turkish Airlines, alltid Turkish Airlines.

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
C) Jotenkin tuntuisi että KHL:ssä ei ehkä käytettäisi tällaisia tarjoutuvia tilaisuuksia ajaa kaveri pystyyn vaikka sellaisia tulisikin. Luulisin että sikailuista puhuttaisiin edes Viaplayllä kun Jokerien vastustajien aiemmista edesottamuksista kerrotaan.
Tämä on ihan totta. Aika vähän tulee kyllä tilanteita mieleen, joissa esimerkiksi joku Jokereiden pelaaja olisi ajettu aivan levyiksi. Jos ei siis sitä Torpedo-sarjaa lasketa.

Grigori Paninit sun muut on sitten erikseen, onneksi tämäkin on pystynyt järkevöittämään pelaamistaan.
 
Pöö

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
Yritin muistella onko Jokereiden peleissä tullut näitä päätaklauksia vuosien varrella KHL-aikana . Ei niitä montaa mieleen ole jäänyt. Torpedo-poffi sarjassa taisi olla. Lundin taisi saada osumaa ja oliko Hishon? Nelli taisi myös jäädä jonkun SKA-apinan alle(Ketov). Tietysti Jesper Jensen Lokoa vastaan. Surullista on meininki Liigassa.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Minusta KHL:ssä taklataan liian vähän ja rusettiluistellaan liikaa. Näin minä asiat näen. Joku on siis Liigassa taklannut - kai - ja täällä KHL:n puolella paheksunta? On voinut mennä Liigassa yli, en tiedä, mutta miten ihmeessä se kuuluu KHL:ään, jossa siis ei taklata, tehdään vähän maaleja ja muutenkin peli on usein tylsää.

Minusta tarvitaan hieman vihaakin ja vedellään vastustajaa turpiin ja tehdään sikahommia. Se synnyttää tunnetta. Marjamäki ja KHL muutenkin on niin surkea otos tunnepuolella, että vituttaa.

Kyllä mä kaipaan aikoja, jolloin Jokereissa käytettiin sikakiekon erikoismiehiä ja tiesi hallille tullessaan, että voi jotain tapahtua. Nykyinen KHL ja varsinkin Marjamäen Jokerit on niin tylsä, että mikä tahansa kelpaisi.
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Minusta KHL:ssä taklataan liian vähän ja rusettiluistellaan liikaa. Näin minä asiat näen. Joku on siis Liigassa taklannut - kai - ja täällä KHL:n puolella paheksunta? On voinut mennä Liigassa yli, en tiedä, mutta miten ihmeessä se kuuluu KHL:ään, jossa siis ei taklata, tehdään vähän maaleja ja muutenkin peli on usein tylsää.

Minusta tarvitaan hieman vihaakin ja vedellään vastustajaa turpiin ja tehdään sikahommia. Se synnyttää tunnetta. Marjamäki ja KHL muutenkin on niin surkea otos tunnepuolella, että vituttaa.

Kyllä mä kaipaan aikoja, jolloin Jokereissa käytettiin sikakiekon erikoismiehiä ja tiesi hallille tullessaan, että voi jotain tapahtua. Nykyinen KHL ja varsinkin Marjamäen Jokerit on niin tylsä, että mikä tahansa kelpaisi.

Osittain oikeassa. Mutta haluan puhdasta taklausta. Avojään taklauksia ja tarpeen vaatiessa hanskat jäähän. Mutta tässä on nyt kysymys Liigan meiningistä tällä hetkellä. En halua nähdä noita päähän ajoja tai 1.5m päässä laidasta ajetaan täysiä selkään. Pelikieltoja sivusta seuranneena noita on jaettu ja tänään paareilla viety Tapparan Mäntylä on rottailuun jo syyllistynytkin tässä pariinkin otteeseen syksyn aikana. Eli rehtiä kovaa pelaamista KHL:ssä olisi kiva nähdä lisää. Mutta tuota rottailua että ajetaan päähän, ja taklaillaan laidasta irti selkään en halua nähdä. Eikä se ole vain taklattavan vastuulla.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kremlin pallo
Nykyinen KHL ja varsinkin Marjamäen Jokerit on niin tylsä, että mikä tahansa kelpaisi.
Vaikka eletään KHL-ajan tylsintä aikaa, niin silti tää ei eroa mitenkään noista nykyisistä Liiga-läpsyttelyistä. Yhtä tunneköyhää, ellei vielä köyhempää puurtamista suurin osa peleistä mitä oon katsonut.

Tottakai tunnetta ja vihaa pitää olla, mutta siinä vaiheessa kun tunne ei näy muuten kuin toisen vahingoittamistarkoituksena puuntakaa tulleilla taklauksilla, siinä vaiheessa mennään metsään. Jos pelissä sattuu taklaus, minkä johdosta pelaaja joutuu sairaalaan, se ei mielestäni tuo peliin sitä tunnetta. Mitä olen lukenut, niin aika seesteiset tunnelmat on ollut Tampereella ja Mikkelissä tapahtumien jälkeen.

Tunne kentälle ja katsomoon tulee eri asioista. Ei ihmiset halua nähdä teloituksia enää. Vaan puhtaita kovia niittejä, joista seuraa torikokouksia ja spontaaneita tappeluita. Maalineduskahinoita, naamanhieromisia ja niskalenkkejä. Ei teloitusyrityksiä. Rehti kova peli. Se on parasta. Se puuttuu nyt vähän kaikkialta.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Osittain oikeassa. Mutta haluan puhdasta taklausta. Avojään taklauksia ja tarpeen vaatiessa hanskat jäähän. Mutta tässä on nyt kysymys Liigan meiningistä tällä hetkellä.
Juuri näitä ja voi sitä laidassakin taklata, kun se on helpompaa. Liigan jutuista en tiedä mitään, koska en seuraa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy