Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Jokerit & KHL – millä fiiliksillä?

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Jeasdp, 28.06.2013 klo 21.49.

 1. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Julkisuudessa olleista ulostuloista voi päätellä, että narrien paluu olisi ollut suoraan kirkkaisiin valoihin ja vieläpä toivottu sellainen. Ellei everi olisi saanut heitettyä hiekkaa rattaisiin.
   
 2. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Onhan se tosiaan vähän niinkin, että useampaa näkökulmaa tuossa teidän dilemmassa on tarjolla, eikä kukaan ole ikäänkuin väärässä, koska klassisestihan "makukysymyksistä ei kannata kiistellä". Toisaalta olen joskus tuohon väittämään kuullut sellaistakin vastausta, että koska faktoista on ihan turha kiistellä, niin makuasiat ovat ainoita asioita, joista ylipäätään kannattaa kiistellä. Mutta palatakseni asiaan, niin onkohan tuo positiivisemmin Jokereiden nykytilaan suhtautuva leiri kuitenkaan vielä täysin sisäistänyt, mitä venäläiset, tai siis Jokereista päättävät tahot tulevaisuudelta halajavat? Meinaa jos kysymyksen kärjistää siten, että kuvitellaanko heidän haluavan keväiden 2011 ja 12 kaltaisen eteläpäädyn vai täysin uudelleen syntyneen kannattajapäädyn, joka on tosiaan "koko Suomen" ja siten täysin neutraali, esim. Liigaan päin katsottuna? Äkkisältään voisi meinaa kuvitella, että joidenkin vanhojen, perinteisiä arvoja vaalivien kannattajien sydämmet vuotaisivat huolella verta, kun eteläpäätyyn alkaisi enenevissä määrin lappaamaan jengiä esim. Kärppien, Tapparan, TPS:n tai miksi ei jopa HIFK:n paidoissa, kannattamaan koko Suomen KHL joukkuetta. Toki sellainen kannattaja, joka kaiken tuon identiteettimyllerryksen jälkeenkin edelleen seisoo joukkueensa takana, voi aidosti väittää rakastavansa joukkuettaan. Eli ettei mikään muu asia mene sen yli ja voi tarvittaessa uudistua kannattajana, jos joukkueen kohtalo sitä vaatii.
   
 3. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Huomasin just, että tähän ketjuun ei ole tullut kolmeen vuoteen yhtään uutta asiaa, mitä ei olisi jo käsitelty parin kuukauden sisällä siitä, kun KHL:ään siirtymisestä ilmoitettiin. Vahva veikkaus, että tänne ei tule yhtään uutta asiaa seuraavan viidenkään vuoden aikana, vaan sama valitus jatkuu jatkumistaan samojen valittajien toimesta. Jos ja kun seura aiheuttaa entiselle kannattajalle totaalisia inhoreaktioita, niin mun logiikan mukaan saattaisi olla helpompaa kääntää elämässään pari sivua eteenpäin ja kuluttaa aikaansa enemmän mielihyvää tuottavien asioiden parissa, eikä päivä toisensa jälkeen tulla tänne suoltamaan omaa pahaa oloaan. Tämä ketju (tai lähes kaikki ketjut tällä hetkellä täällä) on kuin kuuntelisi jotain itsesäälissä rypevää jätettyä miestä vuosikausienkin jälkeen valittamassa baaritiskin päässä epätoivon partaalla kuinka se komeampi ja rikkaampi mies vei sen naisen ja on vielä kovempi panemaankin, eikä ole koskaan osannut ottaa itseään niskasta kiinni ja kääntää uutta sivua elämässään.
   
 4. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Lainaus:
  Sitä ei voi enää paremmin tiivistää. Kiitos!
   
 5. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Lainaus:
  Ja aivan varmasti olisivat päässeet kättä nostamalla suoraan liigaan. Liigalla ei todellakaan ole varaa jättää Jokereita ulkopuolelle.

  Miten se sitten olisi Jokereiden päässä onnistunut? Se onkin jo vaikeampi kysymys.
   
 6. Sturm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1967
  Lainaus:
  Me olemme kaikki vain ihmisiä. Ihmiset toimivat usein tunteiden varassa. Ja fanittaminen jos mikä on tunneasia. Jos vuosia seuraa tunteella fanittanut henkilö nyt tuntee katkeruutta tai jopa surua vallitsevan asian tiimoilta, niin totta helvetissä siitä haluaa avautua. Vai oletko eri mieltä? Kenties tunteeton robotti, joka käy mestoilla vaan hyvän tason vuoksi?

  Vertauskuvasi on säälittävä.

  Samaa mieltä toki olen kanssasi siitä, että sama levy on palstalla jäänyt soimaan päälle. Mutta ei vallitseva tilannekkaan ole muuttunut.
   
 7. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Luulisi, että vittumaisten tunteiden kanssa jatkuvasti elävä ihminen haluisi eroon siitä vittumaisesta tunteesta. Kun se joukkue ei ole muuttumassa seuraavaan viiteenkään vuoteen omien ainoiden oikeiden toiveiden mukaiseksi, kannattaisi ehkä laittaa tosiaan se käsijarru päälle ja kääntyä toiseen suuntaan, eikä riukua päivä toisensa jälkeen siinä vittumaisuuden tunteessa. Luulisi myös jokaisen ymmärtävän, ettei niiden samojen lauseiden kirjoittaminen päivä toisensa jälkeen ole ehkä kovin hyödyllistä tai hedelmällistä, mutta jos sillä jollekin on terapeuttinen vaikutus, niin jatkakaa ihmeessä. Jokainen tavallaan ja onhan suomalaisissa perinteisesti hieman masokistin vikaa, mutta voisihan ne jatkuvat itkuvirret samoista asioista keskittyä vaikka vain yhteen ketjuun kootusti.

  En tiedä miten tunteeton robotti-kommenttisi liittyy muhun tai mun kirjoitukseen, mutta ehkäpä sä avaat sitä vielä joskus. Kävin tällä kaudella "mestoilla" kai 4 kertaa.

  Harmi että vertaiskuvani oli sun mielestä säälittävä. Mua ei vaan satu hirveästi kiinnostamaan onko se sun mielestä säälittävä vai ei. Mun mielestä se on loistava ja kuvaa tilannetta monen kirjoittajan kohdalla täydellisesti.
   
 8. Sturm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1967
  Lainaus:
  Niinkuin äskeisessä viestissäni yritin hahmottaa, nämä asiat koetaan tunteet edellä. Ei löydy katkaisijaa päästä josta sammuttaa intohimon, niinkuin "roboteilla."Näissä varmasti kestää aikansa, yksilöllisesti. Varmasti 5 vuotta saa osan, sinun termeilläsi itkijöistä, lopettamaan täällä palstalla "ruikuttamisen" ja unohtamaan KHL-narrit.
   
 9. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ei edes tarvitse unohtaa narreja, vaikka se monelle taitaisi nykytilanteessa tehdä ihan hyvää. Kunhan lopettaisi ton jatkuvan tyhjänpäiväisen ruikuttamisen. Ne asiat on kuultu jo noin 200.000 kertaa ja niihin ei ole kolmeen vuoteen tullut mitään uutta sanottavaa ja tuskin tulee seuraavaan viiteenkään. Asiat ei myöskään sillä jatkuvalla ruikuttamisella tule mihinkään muuttumaan. Jokerit on KHL:ssä näillä näkymin ne seuraavatkin 5 vuotta, joten luulisi jo pikkuhiljaa kyllästyvän siihen saman ruikuttamiseen ja keksivän uutta mielekkäämpää tekemistä täyttämään tuon Jokereitten kokoisen tyhjiön sisällään. Mä oon ainakin aivan täysin kyllästynyt sen lukemiseen jokaisessa ketjussa täällä ja siksi tulee vietettyä vähemmän aikaa joka päivä ja viikko tällä palstalla. Mutta miten se itsesäälissä elävä jätetty mies osaisi exästään irti päästää joka sen jätti jo kolme vuotta sitten kun hyppäsi vieraan kyytiin.
   
 10. Sturm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1967
  Lainaus:
  Toistan itseäni sanomalla että olen samaa mieltäsi kanssasi siitä, että täällä palstalla on levy jäänyt soimaan päälle. Itse ainakin ymmärrän näitä "ruikuttajia." Annan niille jopa sympatiani.
   
 11. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  @McMulligan Sen verran haluan huomauttaa, että esim. tuo Hjalliksen "hylätään Helsinki"-kampanja on aivan uusi. Hän antoi lausuntonsa aiheesta ihan vähän aikaa sitten. Jos siitä ei ole tyrmistynyt, niin ei sitten mistään. Mielestäni olet aivan täysin hakoteillä tuon "ei mitään uutta joten olkaa mieluummin hiljaa" -asenteesi kanssa.
   
 12. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  @V-G- Hjallis ja Kohonen on koko KHL:n aikakauden hölöttänyt jostain koko Suomen Jokereista. Tossa kommentissa ei ollut todellakaan yhtään mitään uutta. Hjallis sano asian jota toistanut koko KHL-ajan ja täällä Jokerifanit toistaa samata asiat mitä toistaneet koko KHL-ajan niin positiiviset kuin negatiiviset.

  Toki toi oli taas myös yksi hyvä paikka päästä tänne vääntämään sitä samaa mantraa muovisuudesta, Putinista, Venäjästä sun muista väärinteoista. Niissäkään ei tullut mitään uutta mitä ei olisi lukenut jo kolmeen sataan kertaan aikaisemmin.
   
 13. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Jos Manchester Unitedin kenttä + 49 prosenttia joukkueesta ostettaisiin Putinin lähipiirin haltuun, ja seura siirrettäisiin Venäjän futisliigaan, vittuilu olisi ihan toisella tasolla kannattajien keskuudessa kuin se Jokereissa on ollut. Täällä Harkimo on päässyt erittäin helpolla kuin jos hän olisi saman tempun tehnyt ManU:ssa.

  Ilmeisesti osalle Jokerien kannattajista KHL, Putin ystävineen ja Venäjä sekä Jokerien hallin ja osaomistajien pakotteet on sellainen yhdistelmä, että se hävettää, joten siitä ei saa puhua, jotta nämä kannattajat voivat säilyttää itsetuntonsa. Muuten ei oikein ole selitettävissä sitä, että lähes ainoat teksit mitä nämä kannattajat kirjoittavat, on itkeminen siitä, kun Putinille ystävineen vittuillaan Jokereihin liittyvistä asioista ja pakotteista, jotka vaikuttavat aivan suoraan myös Jokereihin.

  Koittakaa kasvaa.
   
 14. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Itseäni Jokerien tilanne vituttaa suunnattomasti. Jatkossa en tule kuitenkaan enää nostamaan esille Jokerien ja hallin omistuksen ongelmia, mitä tulee pakotteisiin ja Putinin rikolliseen lähipiiriin. Ainoa poikkeus tulevaisuudessa, jos asiassa ilmenee jotain uutta.

  Mutta. Ei tule Jokerit viittä vuotta KHL:ssä jatkamaan, pidän sitä poliittisista ja taloudellisista syistä johtuen lähes mahdottomana. Vain omistajien muutos mahdollistaisi jatkon, jolloin Jokereissa olisi vähintään operaattorina suomalaiset ja omistajina ainakin joku muu taho, kuin Putinin lähipiiri. Myös kiinalaiset normalisoisivat tilanteen siltä osin, kun seuran siirto Venäjän sarjaan nyt normaalia kenenkään mielestä on.

  Joten osaltani seuraava viesti näistä, vain jos uutta ilmenee. Muussa tapauksessa - sekin on mahdollista - en koko aiheeseen tässä yhteydessä koske, vaan käsittelen Venäjän tilannetta vapaan ketjuissa.

  Sen sijaan Jokerien rosteria ja peliesityksiä käsittelen samalla tavalla kuin aina ennenkin.
   
 15. Yx7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Myöskään en usko viiden jatkovuoden toteutumiseen.
  Perusteluja jo ilma täynnä ja peeärrää on luvata pitkä sopimus jotta sponsorit, mainostajat, fanit, pelaajat jne. saadaan uskomaan touhuun.

  Mutta kukahan jo mainitsikin , sm-liigan tulevaisuus uhatumpi kuin khl. Leikki ei lopu mutta pelimerkit vähenee ja taso vaan laskee.

  On muutes urheilumaailmassa paljon heppuja jotka ei välitä mistä seuran raha tulee, kunhan tulee.
   
 16. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  En mä ole missään vaiheessa väittänyt Jokereihin ja sen taustoihin liittyvän kritiikin olevan perusteetonta tai väärää. Päinvastoin. En vain ymmärrä miten niin moni jaksaa jauhaa sitä täysin samaa raitaa päivästä päivään ja vuodesta vuoteen. Jos kertoo ettei Jokerit enää kiinnosta, ei käy peleissä, inhoaa seuran tilaa yms, niin ihmettelen mitä siitä jatkuvasta saman toistamisesta tällä keskustelupalstalla saa irti. Eikä siinä mitään, että niitä asioita käsiteltäisiin yhdessä siihen liittyvässä ketjussa, mutta niitä samoja asioita käydään läpi lähes jokaisessa ketjussa. Viiden vuoden KHL-jatkossa on tasan yksi hyvä asia: Ehkä edes muutama jankuttaja ymmärtää jo yrittää etsiä elämäänsä enemmän sisältöä ja keskittyy johonkin mukavampiin asioihin kuin jatkuvaan valittamiseen keskustelupalstalla.

  Lainaus:
  Kyse ei siis ole siitä etteikö asioista saisi puhua. Ongelma on siinä, että täällä on järjettömän paljon puhetta noista asioista, mutta sanottavaa ei ole juuri yhtään. Ja useimmiten sekin vähäinen sanottava on jo sanottu monta sataa kertaa näiden kolmen vuoden aikana. Kiinnostaako sua lukea 5 sivua peräkkäin lausetta "Putin ja KHL on perseestä"? No totta helvetissä se asia on juurikin noin, mutta ainakin mä pystyn sen keskeisen sanoman siitä lauseesta sisäistämään jo yhden, kahden tai viimeistään viiden lukukerran jälkeen, enkä pidä itseäni edes vähäisissä määrin älykkönä.

  Mulla on itselläni sellainen ehkä hieman simppeli ajatusmalli, jossa ei enää tässä vaiheessa elämää jaksa kovin paljoa vähäisestä ajasta ja rahoista tuhlata asioihin, mitkä aiheuttaa lähtökohtaisesti vitutusta. Itse pyrin silloin kehittämään sille ajalle ja rahalle jotain parempaa käyttöä, mistä saattaa saada jopa hyviä fiiliksiä. Menneelle kaudelle oli kyllä kausikortti taskussa niinkuin monelle edellisellekin, mutta ei jaksanut napata kovin paljoa. Kävin sen 4-5 peliä katsomassa ja käytin peleistä jääneen ajan huomattavasti paremmalla tavalla. Ja se parempi tapa ei todellakaan ollut se täällä saman valittaminen KHL:n vääryyksistä. Mutta niinkuin sanoin, jokainen tyylillään, mutta toivottavasti se jankutustyyli voisi jatkossa keskittyä vaikka vain yhteen tai kahteen ketjuun ja lopuissa sitten käydä keskustelua edelleenkin niistä milloin minkäkin otsikon aiheen mukaisista asioista, esimerkiksi jääkiekosta ilman niistä pelin ulkopuolisista asioista jauhamista.

  Mutta kyllähän siinä varmasti tuntee itsensä tärkeäksi, kun pääsee mahdollisimman monessa ketjussa kertomaan kuinka Putin on paha, KHL on paha, Jokerit on muovia peleissä edelleen käyvät katsojat eivät ole oikeita faneja ja jos ovat, ovat vähintäänkin yksinkertaisia tai tyhmiä, KHL on muovia, Liiga on parempi, Mestis on parempi, 5.divarin lätkä on parasta ja joka ei siitä ymmärrä mitään, ei ole oikea fani ymsymsyms. Joo, noi kaikki on ilmeisesti varsin oikeita mielipiteitä, mutta ei se siitä jatkuvalla jankuttamisella muutu yhtään sen enempää todellisemmaksi ja oikeammaksi mielipiteeksi, kuin mitä se on jo ensimmäisellä kirjoituskerralla ollut.
   
 17. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Kyllä leuaton tiesi tekevänsä Jokereista osaa Putinin propagandakoneisto, kun kaupat tehtiin.ennen Ukrainaa. Ja sitäkin oli tieto, että millainen on Venäjän demokratian tila. Mutta kiima hallin myymiseen taisi olla niin kova, että piti ihan lapsilta kysyä neuvoa, jolla rahan himo pyhitettiin. Sitten tuli Ukrainan katastrofi ja Hallis sai neuvoteltua kerjäläisten kuningasdiilin seuraavaksi viisivuotis kaudeksi.

  Jos se meinaa jatkaa politiikassa, niin onhan sen vähän ninku pakko myydä Jokerit. Jo kansanedustajalle olla suorassa saamamiehen asemassa ihmisoikeusrikollisen lähipiirin kanssa on jo kestämätön tilanne, saatikka jos tähtää ylöspäin joko puolueessa tai hallitukseen.

  Jänniä aikoja.

  Ja kun kaikki tämä on kirjoitettu, niin olen edelleen sitä mieltä, että paluu liigaan tai jatko khl on ihan sama. Mikä kertoo puuhatelijoista aika paljon.
  Lainaus:
  Allekirjoitan. Levy on jäänyt jumiin monelta ja pahimmillaan tämä osio oli avohoito-osasto.
   
 18. JjZz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tuo mistä Mcmulligan kirjoittaa, on syy siihen miksi en jaksa Jatkoajassa enää hirveästi pyöriä. Liiga ei kiinnosta ja täällä Jokereiden puolella viestiketjut eivät tarvitsisi edes otsikkoa. Kaikki ketjut on pyhitetty tälle samalle vääntämiselle. Koominen yksityiskohta on se, että nimimerkki Max Power on ollut yksi aktiivisimmista kirjoittajista Jokereiden positiivisuusketjussa :)
   
 19. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Se on täsmälleen näin. Toivottavasti muutama kirjoittaja tuntee pienen piston sydämessään ja miettii mitä poliittista propaganda skeidaa tänne on kilometritolkulla suollettu jokaiseen ketjuun.

  Moderaattorien pitäisi ottaa kovempi linja ja sallia se poliittinen bullshit vain yhdessä ketjussa pelikiellon uhalla.
   
 20. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Onhan se tietyllä tapaa vaikeaa pysyä aiheessa kuten nyt esimerkiksi huhuketjussa, kun siellä puhutaan reality checkin tarpeellisuudesta budjettien suhteen. Olin hyvin lähellä kirjoittaa sinne aiheesta jo eilen, koska @SirKepola teki niin selkeän virhepäätelmän. Kuitenkin tämä valitus jota esimerkiksi pari aiempaa viestiä edustavat peittävät alleen tosiseikkojen esittämisen. Niinpä tämä lienee se paras ketju aiheelle:

  Jokerit ei ole KHL:n SaiPa! SaiPan pelaajabudjetti ei ole alle seitsemäsosaa HIFK:n tai Kärppien vastaavasta. SaiPalla on mahdollisuuksia peluuttaa junioreitaan ja menestyä. Huhuketjun viestissä SirKepola esitti, että Jokereiden menestysmahdollisuudet KHL:ssä ovat nyt realistisemmalla tasolla kuin Liigassa jossa rahaa oli käytössä epätyypillisen paljon. Tämä on täysin väärä väite. Liiga on ollut koko 2000-luvun varsin tasainen sarja. Sen sijaan KHL:ssä budjettien kokoerot ovat valtavat.

  Ja huom! Ei sanaakaan politiikasta, se kun tuntuu olevan aihealueena sellainen jonka ilmaantuessa kaikki ymmärrys halutaan lopettaa.
   
 21. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Siis mitä tässä(kin) topikissa pitäisi tehdä, jos ei keskustella omista fiiliksistä? Kehua kilpaa miten hieno sarja kohelo on, ja toistella Jokereilla olevan täydet saumat mestaruuteen mikaniemillä ja markoanttiloilla?

  Me ei edelleenkään olla itänaapurissa, jossa keskustelua rajoitetaan ikävistä aiheista.
   
 22. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Fiilikset laski, kun Harkimo epäonnistui rahoitusneuvotteluissa. Ja suostui vielä liian pitkään sopimukseen moisilla ehdoilla. Häpeä Hallis.
   
 23. JjZz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ei myöskään sanaakaan mitään uutta asiaa. Te, joiden hallussa totuus mielestänne on, olette kyllä saaneet jauhaa maailman tappiin asti noita "tällä budjetilla ei pärjää"- kommenttejanne, joilla paljastatte itsenne gloryhunttereiksi. Et voi saatana olla tosissasi, että teitä nyt yritetään estää sanomasta "totuus".
   
 24. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Mihin sä nyt yritit vastata? Mun kirjoitus oli vastine huhuketjun epätotuuksiin ja virheellisiin olettamuksiin, ei niinkään minkään uuden totuuden hakemisyritys. Ja harva pitkän linjan Jokerit-fani joka nyt KHL-aikana on antanut otteensa raueta on mikää gloryhunter, sillä sitä glorya nyt ei ole tullut pitkiin aikoihin muutenkaan. Eikä tuossa ole muutenkaan pelkästään siitä kyse, että Jokereilla olisi nyt vähemmän menestysmahdollisuuksia. Enemmän painaa se, että tämä entinen hieno ja perinteikäs urheiluseura on lakannut olemasta urheiluseura ja on tätä nykyä venäläisten narri. En usko että kovin moni tosissaan luulee että jota kuta voidaan estää sanomasta yhtään mitään. Se vain näkyy että jos vaikkapa pakotteista puhutaan, että moni lakkaa tyystin argumentoimasta ja siirtyy halveeraamaan sitä näkemystä koska politiikka ei tunnut heidän näkemyksissään kuuluvan KHL:ään.
   
 25. pappi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Edelleen huonot fiilikset Jokereitten pelaamisesta KHL:ssä. Nyt joutunee viisi pitkää vuotta odottamaan Jokereitten paluuta takaisin Suomen sarjoihin.