Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Jokerien pääsylippujen varaussysteemi

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Cobol, 03.11.2006 klo 13.04.

 1. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Tickemasterilla on meneillään huoltokatko. Mulla lukee sivun ylälaidassa:
  Huoltokatko. Interaktiiviset pohjakartat eivät ole tällä hetkellä saatavilla. Käytä "Valitse paikat automaattisesti" -hakua tai yritä myöhemmin uudelleen. Pahoittelemme tätä haittaa.

  Toivotaan, että saavat homman toimimaan pian. Harvinainen perjantaipeli, niin väkeä voisi olla (ja onkin?) tulossa kiitettävästi jos vain lippuja saisi ostettua. Toki soittamalla / vierailemalla palvelupisteellä varmaan saa liput hommattua normaaliin tapaan.
   
  kaspeerk tykkää tästä.
 2. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Nyt näkyy toimivan taas pohjakartta Ticketmastersilla.

  Ihmiset taitaa hiljalleen heräillä tähän kauteen. Huomenna tulossa hyvin porukkaa, ja huomisen jälkeen seuraaviin 2.12 ja 11.12 kotipeleihin on jo nyt myyty hyvä määrä tikettejä. Auki olevissa yläkatsomoissa ei niin kauheasti oo vapaita paikkoja noihin peleihin enää, vaikka peleihin onkin vielä aikaa. Toivottavasti menekki jatkuis samana.
   
 3. Gemondo Jäsen

  Jaahas. Tänään oli tarkoitus mennä toista kertaa tällä kaudella paikan päälle katsomaan Jokerien matsia, vaan katsoppas kummaa - halvimmista lipuista saa pulittaa 36,5€ + palvelumaksut!

  Aika reilusti on hinnat noussut sitten viime kerrasta.

  E. Pohjoispäätyyn pääsisi 30,5€urolla.
   
  Viimeksi muokattu: 23.11.2018 klo 08.24
 4. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Eikös tää oo vielä SuperWeek matsi? Ota porukkaa mukaan ja ostakaa 4 lippua 44:llä eurolla.
   
 5. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Kiinnostelisi enempi mennä matsiin katsomaan jääkiekkoa kuin seurustelemaan, joten mieluummin menisin ihan yksin.
   
 6. Hapsiainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit & Kiekko-Vantaa
  Lainaus:
  Pasilassa aseman tunnelissa voi saada lippuja kohtuu hintaan tai sit ehdotat jollekkin porukalle lipunmyyntipisteellä et otetaan toi 4 lippua tarjous kimpassa. Hallille vaan, ei tekosyitä!
   
 7. PeteX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
  Illalla irtosi lippu katsomosta 111, rivi 1 hintaan 21,-. Tuskin tulen tuolla kuitenkaan istumaan. Täyttä on.
   
 8. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
  Mielestäni 36,50 euroa on ihan kelpo hinta maailman toiseksi parhaimman kiekkoliigan kärkiottelusta. Jonnekin yläpäätyyn voisi toki tarjota parilla kympillä lippuja.
   
 9. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Perjantai peli ja ihan kiva yleisömäärä!

  Uskon, että tästä se trendi paranee (Vesalainen, talven saapuminen jne...)

  Minä, ME, JOKERIT!!! kajahti ihan hienosti, tuota mä kuulisin useamminkin.
   
 10. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Sunnuntaina halli tulossa aika täyteen! Nyt jo näyttäs olevan lähemmäs 11k myytyä! Hjuva hjuva.
   
 11. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kyllä se taas niin on että kun talvi kolkuttelee ovelle niin katsojamäärät kääntyvät nousuun. Uskoisin että näin olisi käynyt vaikka mitään lippupaketteja ei olisi markkinoitukaan.
   
 12. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Jjep. Ei nuo kampanjat tarkoita automaattisesti isompia yleisömääriä suomessa. Jos jokin asia ei kiinnosta, niin se on ihan sama vaikka eurolla pääsisi sisään, niin silti ei tulis lähdettyä.
   
 13. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Joo, mäkin uskon että sunnuntain matsiin olisi tulossa n. 12k katsojaa, vaikka liput maksaisivat markkinaehtoisen hinnan, eli keskimäärin 75 euroa. Vuodenaika kun muuttuu talveksi niin suomalaiset kyllä alkavat seurata jääkiekkoa paikan päällä oli hinta mikä tahansa.
   
 14. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Ei nyt ehkä ihan noinkaan.
  Lähinnä sitä varmaan haettiin, kun muutaman alkukauden pelien otannalla kaikkialla kerrottiin faktoina, että KHL-Jokerit ei enää kiinnosta ketään.
  Tuntuuhan tuo vielä kiinnostavan joitakin.
   
 15. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Väärin!

  Tarkoitimme, että kyllähän porukka nyt keksii iltoihin tekemistä kun on pimeää, oikeasti kylmä jne... siis ne "ei hardcore fanit tämän palstan ulkopuolelta". Lähin löytyy ihan naapuristani.

  Ja satun tietämään, että HJK jakoi yhteistyökumppaninsa kautta (sähkölaitos) 3000 lippua vapareita peliin joista kysyntään taisi olla noin tuhannelle lipulle. Tuossa on jo ongelma kiinnostavuuden suhteen.
   
 16. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Kiinnostusta voidaan ruokkia todella monella tavalla.

  Jos nyt otetaan esimerkiksi vaikka helsinkiläisen jääkiekkoilun katsojaluvut 1960-luvulla, niin Töölön Vesa oli heikoimmilla. Sen katsojaluvut olivat luokkaa 200-800 pahimpina kriisivuosina ja toisaalta HIFK:lla, jolla tilanne oli paras, saattoi olla jopa miltei 2000 katsojaa per ottelu. Matseja pelattiin sääolosuhteiden mukaan reilut toistakymmentä. Kun siirryttiin sisähalliin ja pelattiin merkityksellinen peli Vesan ja HIFK:n välillä, katsojaluku pomppasi n. viisinkertaiseksi, vaikka lipun hintakin kasvoi jonnekin viiden markan korville.

  Pari vuotta myöhemmin HIFK nosti lippujensa hintoja, josta syntyi kapinahenkeä, ja kun hintoja sitten paineen alla laskettiin entiselleen, yleisömäärät kasvoivat tuntuvasti.

  Ts. Yleisömääriin vaikuttavat keskeisimmin olosuhteet ja eritoten muutokset olosuhteissa (Hartwall Areenan uudistetut laitteistot vetivät taatusti kiinnostuneita), hinta, peliesitykset eli menestyminen sekä ennen kaikkea mielikuvat kaikista näistä.

  Kuitenkin näistä mainituista hinta on ainoa tekijä (kenties matkustusetäisyyksien ohella), jonka vaikutus yleisömääriin liittyy ihmisten konkreettisiin mahdollisuuksiin tulla paikalle. Näin ollen hinta (matkustusetäisyyksien ohella) on se tekijä, jonka kautta kiinnostusta voidaan ohjailla. Jos tuote on todella kiinnostava, hintaakin voidaan nostaa. Jos taas tuote on "vain" suht kiinnostava, hinnassa pitää tulla vastaan. Jokerit on ehdottomasti tässä jälkimmäisessä kategoriassa, mistä kertoo heikko liikevaihto ja siihen johtaneet tuntuvat tarjouspaketit.
   
  YamahaGPR tykkää tästä.
 17. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Hyvä viestin kirjoitit, samaa mieltä. Eihän toi KHL tosiaan ole isolle massalle liiga joka saisi perseet ylös penkistä ja raahautumaan hallille. Ja sehän tällä palstalla on käyty kymmeneen kertaan läpi että nykyisillä lipunhinnoilla tuosta busineksesta ei saa kannattavaa sitten millään. Oma pointti oli lähinnä se, että jos vertaa Jokereita tuohon HJK:n tilanteeseen niin kyllähän Jokerit (ja jääkiekko yleensä Suomessa) saa ihmisiä massoittain paikalle jos lipunhinta koetaan edulliseksi. HJK ei saanut siis 3000 ilmaislipusta menemään kaupaksi kuin noin tuhat (tämä siis nyt syksyltä).
   
 18. Sukee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Onko tämän päivän peliin mitään kampanjakoodia tms tarjosalla? Kellään tiedossa?
   
 19. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Veikkauksen etuasiakkaana 2 lippua yhden hinnalla.
   
 20. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Karvan päälle 9000 oli eilen enkä tiedä yhtään missä mennään ka.:n kohdalla, mutta vahvalla mutulla sanoisin, että tällä kaudella voidaan jäädä alle 9000 ka.:n. Toisaalta eipä noilla katsojaluvuilla ole vitunkaan merkitystä eikä kyrvänkään väliä. Mitä tulee alennuslipareihin, niin eilen mainostettiin pukinkontiin 4lippua 49€ tai jotain sinnepäin. SKA pelit ei luonnollisesti kuulu tuohon pakettiin, koska joku roti sentään.
   
 21. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  N.8800 on keskiarvo. Trendi jos on tämä, niin kauden päätteeks reippaasti yli 9k.

  Edit. Jos Tallinnan pelit lasketaan keskiarvoon, niin sitten 8800 on väärä luku.
   
 22. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Lainaus:
  Aika vahvasti sanottu. No joo toki yleisömäärät varmaan nousee kauden edetessä ja esim. jouluviikolla ennen joulua Jokerit pelaa CSKA:ta ja Riikaa vastaan, johon molempiin on realistista odottaa 10000 katsojaa, kun Riika vetää aina ja CSKA on laatujengi ja porukoilla hyvä mieli joulun lähestyessä, tyyliin "mennään halliin ni joulu tulee nopeemmin".
   
 23. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Näin luulisi. Ainahan lukemat voisi olla paremmat, mutta sanotaanko että tällä hetkellä välttävä. Jokerithan taitaa olla Kookoon kanssa ainut joukkue finlandiassa, ketkä ei syötä pajunköyttä yleisömäärissä.
   
 24. SirKepola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, AS Roma!
  Lainaus:
  Kaikkea sitä saa lukea. Jos Jokereiden peleissä kuulutetaan oikeita lukemia (siis sitä ihmisten määrää ketä hallissa on sisällä) niin voi morjes.
   
 25. Iamhere4theFinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalaiset joukkueet ja suomalaiset kv-sarjoissa
  Nyt olisi käyttöä sähköiselle kausarille. Menin lompakko sovellukseen ja laitoin sinne tekstiviestillä kauden alussa saamaani koodin. Sovellus löysi kausarini.

  Jostain syystä kausarista näytetään kuitenkin vain ns kuvapuoli, jossa ei ole mitään viivakoodia tai vastaavaa. Kun kääntöpuolen valitsee, niin tulee vaan tyhjää näkyviin.

  Pääseeköhän tuolla nyt kuitenkin matsiin? Vai onkohan vika vain minun puhelimessani.