Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Jokerien pääsylippujen varaussysteemi

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Cobol, 03.11.2006 klo 13.04.

 1. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Lainaus:
  Tämä. Juuri tämä. Aivan varmasti menen vanhalla kortilla sunnuntaina halliin, jos ei uutta ole tullut. Jos kortteja aletaan uusimaan, niin ei siitä kuluttajalle saa haittaa tulla. Idioottimaiselta touhulta tuntuu näin äkkiseltään tämä taas.
   
 2. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Kyllä, nyt on toimistolla joko liian kova luotto Postiin, tai sitten siellä on pikkujoulut päällä kerta ei tässä vaiheessa voida luvata että kausikortilla pääsee sisään kotipeliin. Kohonenko se käy jakamassa uudet kortit viikonlopun aikaan jos Posti ei kykene huomisen ja perjantain aikaan sitä tehdä.
   
 3. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  No niin jätkät. Paljon melua tyhjästä tuttuun tyyliini. Sielähän ne postilastikossa oli noi uudet kortit. Tajusin, etten ollut edes käynyt vielä katsomassa postia ja joo, olihan ne tulleet. Nyt tulikuumien korttien kanssa kohti hallia. Täytyy illalla kun tulen kotiin kokeilla loistaako nämä pimeässä. Vanhat kortit ei loistanu.
   
 4. Hapsiainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit & Kiekko-Vantaa
  Kiitos aiemmista nopeista vastauksista ja hallilla kävin tolla uudella kausaripisteellä ja sanoivat että vanhalla kortilla pääsee kunnes uudet saapuu ja jos ticketmaster sössii lisää niin toimittavat kausarin ite tonne ylätasanteen lipunmyyntiin. Eli TM ja posti jos ei pelaa niin vanhalla kortilla kunnes Jokerit itse saa kortin toimitettua Jaffalan myyntipisteeseen!
   
 5. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Aika jännä ettei noita katsomonosia näköjään availla kauheen heppoisesti. Omsk peliinkään yläkatsomoista ei kauheesti oo enää lippuja jäljellä, alakatsomostakin on menny liput hyvin paria lohkoa lukuunottamatta. Luulis että enemmän menis lippuja, jos avais noita halvempiakin katsomonosia. Vai onko tässä ny jotain mitä en nyt oikeen hiffaa.

  Kunhan pohdiskelin kun katoin lippumenekkiä....
   
  Viimeksi muokattu: 19.11.2018 klo 18.31
 6. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kai sinne pitäisi sitten vakseja rekrytoida keikkahommiin ja tämä lisää kuluja (pieru saharassa toki tuossa kokonaisuudessa). Miltäs lipunmyynti muuten näyttää?
   
 7. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ihan hyvin tuonne keskiviikon peliin näyttää liput menneen kaupaksi. Useampia vierekkäisiä paikkoja ei juurikaan yläkatsomoissa enää ole ja alakatsomoissakin lähinnä alimmilla riveillä.
  Yksittäisiä paikkoja on tosin vielä melko paljon jäljellä joka puolella hallia.
   
 8. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ilmat kylmenee, jengi alkaa löytämään hallille. Onhan tässä kova kotiputki noin niinkuin vastustajien puolesta edessä.
   
 9. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Hyvällä aitiomyynillä, tänään vois olla mahdollista päästä yli 10k yleisömäärään.

  Perjantaina tuo 10k näköjään ylittyy ainakin.
   
  Viimeksi muokattu: 21.11.2018 klo 13.18
  flintstone, Uimalakki, Ergie ja yksi muu tykkäävät tästä.
 10. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Liigassa
  Lipunmyyntimääriin vaikuttavat varmasti tuo hinnoiltaan varsin kilpailukykyinen paketti, jossa yhden pelin hinnaksi muodostuu 11€. Hyvä jos 10k katsojaluku ylittyy. Ainakin tunnelmaa luulisi hallissa riittävän. Jokereiden kannalta olisi suotavaa, että nuo lukemat pysyvät lippupaketin jälkeenkin.
   
 11. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  Lainaus:
  Yhden lipun hinta on kyllä 11€, mutta ellen nyt aivan kujalla ole, niin ymmärsin että ne neljä lippua pitää aina ostaa samaan peliin. Tietysti joku hereillä oleva kaveriporukka jakaa keskenään kulut kaikkien pelin paketista jolloin lainaamani kohta on ihan totta. Ihan niin helposti se ei kuitenkaan mene, että 11€ lapasessa voi astella lippuluukulle ja olettaa saavansa jotain ostetuksi.

  Kymppitonni olisi kyllä hyvä luku millä tahansa lipun hinnoilla. Avauskausi KHL:ssä on ainoa 2000-luvulla, jolla sellaisia on saatu mitenkään säännöllisesti muuten kuin ihan huippumatseissa (HIFK tai SKA).
  Edit: Työsulkukaudet taisivat myös olla lipunmyynnillisesti hyviä. En jaksa tarkistaa tarkkoja ottelukohtaisia määriä.
   
 12. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kyllähän tuolla hallissa on ihan hyvä fiilis ollut. Eteläpääty, kuten todettu ei ole Liiga aikojen vireessä mutta omasta mielestäni muissa katsomonosissa jengi juhlii ja eläytyy peliin aikaisempaa intensiivisemmin.

  No, ei kai tuolla katsojamäärällä ole mitään merkitystä, täyttöaste %:lla niitä kuluja maksellaan kuten joku älykkö täällä joskus kirjoitteli.
   
 13. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tätä pakettia täytyy kehua. On nimittäin lapsiperheille aivan loistava sauma mennä matsiin, kun hinta ei karkaa käsistä. Sunnnuntainakin hallissa oli merkillepantavan paljon perheitä paikalla. Näin lapsia saadaan koukutettua Jokerit-kannattajiksi ja perheet pääsevät järkihintaan paikalle. Mielestäni todellinen win-win kaikille.
   
  flintstone ja YamahaGPR tykkäävät tästä.
 14. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Liigassa
  Lainaus:
  Ok, kiitos korjauksesta. Kuvittelin virheellisesti paketin sisältävän yhden lipun neljään matsiin.
   
 15. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Tällä "Liiga aikojen vireellä" on KHL-aikakaudella tavattu viitata kausiin 2010-2011 ja 2011-2012. Sanoisin kuitenkin, että perustekeminen on ihan samalla levelillä kuin SM-Liigassakin oli noin pidemmällä otannalla. Nuo mainitut kaudet, johon KHL-ajan Päätyä aina verrataan, olivat Eteläpäädynkin mittareilla ihan poikkeuksellisia.

  Eikä siinä, mahtavaahan se oli ja siihen pitäisi nytkin pyrkiä. Kokonaisuudessa ei tekeminen nytkään jää ainakaan kotipelien osalta paljoa perus liigakausista. Isoin ero on ne toistuvat vierasmatkat, joilla sitä yhteisöllisyyttä ja tiiveyttä luotiin.

  Toimistolla voisivat vähän kriittisesti miettiä paikattoman fanikatsomon lippujen hinnoittelua. Nuorilla ja innoikkailla pitäisi olla mahdollisimman matala kynnys tulla irtolipulla Päätyyn. Toisaalta jos liput ovat selkeästi halvemmat, niin paikaton täyttyy turisteista, jotka katoavat ekan erän jälkeen. Joku saattaa toki innostuakkin.
   
 16. PunaKelta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit kotimaan kaukaloissa
  Lainaus:
  Ai, että kun toi oli ihanaa aikaa olla päädyssä! Mutta ei mikään viitannut siihen, että tuo olisi jämähtänyt noihin kahteen kauteen vaan kyllä siellä koko ajan tuntui innostus kasvavan ja paikatonkin oli usein täynnä ihan arkipeleissäkin.

  Sitten tuli KHL kuvioihin ja sen jälkeen tuntunut, että Suomen paras fanikatsomo on muisto vain. Olisi ollut kiva nähdä paikaton keskisektorissa, kun vire oli kovimmillaan.
   
  flintstone tykkää tästä.
 17. Asenne01 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KHL-Jokerit
  Lainaus:
  Tuo on juurikin vähän sellainen kaksipiippuinen juttu. Itsekin myönnän monesti arkipeleissä ostaneeni hallin halvimmat paikat ja sitten vaan bongataan hyvät paikat keskisektorista. Ja sinne sitten viimeistään toiseen erään.

  Mutta joo, nykyään ei taida alle 22€ (?) päästä mihinkään matsiin paikattomaan. Lukuunottamatta tietenkin näitä kampanjoita.
   
 18. jussi_j Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ei ole tullut vähään aikaa, pariin kauteen, käytyä hallilla muuten kun duunikuvioissa aitiossa. Nyt meinasin ostaa pari lippu perjantain matsiin, niin lippukarttaa ei voi näyttää. Osta nyt sitten liput pelkän numeron perusteella. Tämäkin ketju on jo ikuisuuden vanha, mutta kun ee asiakaskokemus ei kiinnosta. Pitäkää tunkkinne.
   
 19. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Mulla on ainakin toiminut oikein hyvin ja eri laitteilla vieläpä.
   
 20. jussi_j Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tuli sivun oma virheilmo, että kartta ei toimi. Kokeilin chromella, firefoxilla ja edgellä myös ilman adblockeria.
   
 21. Moses Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kokeilitko poistaa keksit selaimista?
   
 22. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ei oo mullakaan ollut ongelmaa.
   
 23. jussi_j Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ihan juuri äsken näyttää tältä. Olenko tosiaan ainoa?
   

  Liitetyt tiedostot:

 24. azmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Rikki tuo pohjakartta näyttäisi olevan myös täällä.
   
 25. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Anteeksiantamatonta toi ettei pohjakartta näy. Se pitäisi näkyä aina. Aina. Sama jos telkkarissa annettais säätiedot ilman suomen karttaa. Ei se vaan toimi niin.

  Sitä vaan mietin, pohdin ja laskelmoin, että jos kaikki kausarin omistajat ovat saaneet uusitun kausarin kylkiäisinä ilmaisliput (2kpl/kausari) Neftehimik matsiin, niin sehän on loppuunmyyty. Tulee olemaan hyvä tunnelma. Come on!