Ilmoitukset

Nimimerkki SlabaQ:n kovin tutulta tuntunut performanssi oli vähintäänkin täysin turhaa trollausta. Hänen kohdallaan asiantuntijaraati oli yksimielisesti sitä mieltä, että hän saa jatkossa kirjoittaa jossain muualla.

Nimimerkki FASlapsi saa seuraavat kaksi viikkoa aikaa tuumia, missä hyvän maun rajat kulkevat. Jääkiekon MM-kisojen otteluseurannassa olleet jutut Breivikistä ja muslimeista eivät ainakaan hyvän maun rajojen sisäpuolelle mahdu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Evil on kirjoittanut useamman aivan turhan viestin ja samalla syyllistynyt myös asiattomuuksiin ja provosointeihin. Näiden seikkojen vuoksi asiantuntijaraati päätyi passittamaan hänet viikon rauhoittumislomalle.

Sulje ilmoitus

Jokerien pääsylippujen varaussysteemi

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Cobol, 03.11.2006 klo 13.04.

 1. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Kaveri soitti äsken ja kertoi yrittäneensä ostaa netin kautta Lippupalvelusta lipun yli kahden päivän päästä pelattavaan Jokerit-Blues matsiin. Eli hän yritti ostaa tänään 3.11. joskus 12:00 maissa lippua Lippupalvelun nettisivujen kautta 5.11. klo 17:00 pelattavaan otteluun. Ei onnistu, ei sitten millään. Sanoin, että älä valehtele, sä et vaan osaa käyttää nettiä -:)

  No, testasin itse ja tottahan se oli. Varaussivulle kun meni niin sai vastauksen "Tähän tilaisuuteen ei voi enää varata lippuja."

  Testasin heti perään HIFK-matsia 4.11. ja siihenhän olisi saanut ostaa lippuja vaikka kuinka. Ja tämä matsi pelataan jo vuorokautta ennen Jokerien matsia...

  Ei ole ihme, että katsojamäärä laskee kun netistä ei saa ostettua lippuja. Virmanen vihaa viime hetken ostajia ja niinpä jokainen tietää sen, että hallilta ei lippuja saa kuin hirveällä jonotuksella yhteen kassaan.

  Kysymys kuuluu: miten helvetissä Virmanen on hoitanut tällaisen sopimuksen Lippupalvelun kanssa, jonka mukaan Lippupalvelu ei myy Jokerien lippuja netin kautta samaan tapaan kuin Lippupalvelu myy mm. kilpailevien seurojen lippuja?

  Aivan käsittämätöntä toimintaa.
   
 2. dude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalevan Haukat
  Olenko väärässä, mutta eikö Jokereilla ja Lippupalvelulla ole muutonkin joku kytkös? Lähinnä omistuspohjan kautta, eli Sanoma omistaisi Rautakirjan kautta sekä Jokereita että Lippupalvelua...

  Jokerit-Blues tuskin on kuitenkaan niin täyteen varattu, että sen takia ei voisi netistä ostaa...
   
 3. scholl Jäsen

  Lainaus:
  Hjallis ei halunnut toimia Lippupalvelun kanssa, joten ensin myivät lippuja jossain bensa-asemilla ja jossain vaiheessa Hjallis perusti sitten Lippuluukun kilpailemaan Lippupalvelun kanssa. Sen jälkeen se yhdistyi Lippupalveluun. Tuossa toi kytkös. Sittemmin Lippupalvelu on käsittääkseni myyty jenkkiläiselle Ticketmasterille.
   
 4. Supernaut Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Vai olisiko kyseessä sunnuntain pelissä jälleen kerran käytössä oleva "perhepäivä", jonka takia lippuja ei myydä tietyn rajan yli muuten kuin hallilla ennen ottelua. Hjallishan on pistänyt taas tarjouksen "2aikuista+2lasta=30e". Joten luulisin H:n olettavan hallin pursuilevan sunnuntaina perheitä laatukrapulakiekon parissa....

  Vielä piti kysymäni, että voiko muihin Jokereiden otteluihin varata/ostaa lippuja netistä?
   
 5. Sam#9 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit RY
  Onkohan syy kuitenkin Lippupalvelun ei Jokereiden?

  Lippupalvelu on mennyt jokatapauksessa viimeaikoina pahasti alaspäin, ainakin omien kokemuksien perusteella. Joudun varamaan lippuni sattuneista syistä puhelimen välityksellä ja jonotusajat on venyneet parhaimmillaan 15 minuuttiin. Ei se sinänsä haittaa, onhan mukavaa jonotusmusaa kiva kuunnella.

  Eiliseen matsiin asiantunteva lipunmyyjä myi mulle neljä paikkaa keskeltä katsomoa, vaikka kolmeen kertaan pyysin saada käytäväpaikkoja. Huomasin saamani paikat harmikseni vasta kotona, enkä jaksanut käydä niitä enään vaihtamassa.

  Salonoja taitaa olla ostanut Areenan täyteen sunnuntaiksi? ;-)
   
 6. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Scholl tuossa dokumentoikin kytköksen eli noin se meni minunkin muistaakseni.

  Soitin asiasta jo SM-liigaan Tervosellekin kun aluksi luulin, että liigalla on sopimus Lippupalvelun kanssa ja haukuin äijän pystyyn siitä, että miten voi tehdä noin typeriä sopimuksia liigan nimissä :) Mutta liigalla ei ole mitään keskitettyä sopimusta, vaan kukin seura tekee itse sopimuksen Lippupalvelun kanssa. Outo juttu tämäkin, mutta siihen Tervonen lupaili jossain vaiheessa muutosta. Ja ihmetteli samaa kuten minäkin, että miten helvetissä Jokerien sunnuntain alkuillan kotipeliin ei voi ostaa perjantaina puolen päivän aikaan lippuja netistä.

  Syy siis ei ole Lippupalvelun, joka mielellään myisi lippuja samaan tapaan kuin myy HIFK:n otteluihinkin. Ja johon voi siis ostaa lipun netistä ja tulostaa sen vaikka samana päivänä.

  Toki lipun saa Jokerien peliinkin soittamalla Lippupalvelun jonotusnumeroon ja saamalla sieltä jonkun koodin, kirjoittamalla sen ylös ja juoksemalla sen koodin kanssa Ärrälle. Mutta ei se ole nykyaikainen tapa hoitaa asioita.

  Asiakkaan pitää voida ostaa lippuja ja tulostaa ne sitten itse netin kautta. Se on bisnestä, jossa asiakasta ei juoksuteta ympäriinsä Ärrille lipun saadakseen. Voisin lyödä vetoa, että Virmanen ei edes tajua koko ongelmaa.

  Tuo perhepäivä tuo lippuja myyntiin vain noihin halpoihin katsomoihin,. Kaveri olisi ostanut lipun parhaille paikoille, joten ei sekään kelpaa syyksi. Ja kuulemani mukaan sama tilanne on ollut ennenkin eli Jokerien otteluihin ei voi ostaa netistä lippuja edellisenä päivänä. Edes.
   
 7. Paltsa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  http://www.jokerit.com/uutiset/Perhepaiva.htm
   
 8. dude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalevan Haukat
  Liigajoukkueista taitaa kaikilla muilla paitsi Ilveksellä olla sopimus Lippupalvelun kanssa. Ilves toimii Lippupisteen (www.lippu.fi) kanssa.

  EDIT: Ja kyllä ainakin esim. Ilveksellä voi ostaa lippupisteen ennakkomyynnistä noita perhelippuja.
   
 9. scholl Jäsen

  Lainaus:
  Tuo itse lippujen tulostaminen on kyllä tapa saada lisää ihmisiä tapahtumiin. Harva jaksaa varata lippua enää samana päivänä sillä tavalla, että pitää vielä mennä lunastamaan se erikseen esim. Stockmannilta.

  Mielestäni viivakoodilippu pitäisi olla mahdollinen kaikkiin tapahtumiin. Nykyinen järjestelmä on ehdottomasti liian sekava.

  edit. Lippupiste, joka ennen myi HIFKin lippuja ja vieläkin myy Ilveksen lippuja taitaa olla tässä viivakoodiasiassa pioneeri
   
 10. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Lainaus:
  Niin ne tanssityttöjen peput on sen verran mukavaa seurattavaa lähes tappituntumasta. Harmi vain että ne tytöt eivät tule kovinkaan usein siihen fanikatsomon käytävälle ketkuttelemaan. Surkean Ilves-pelinkin viimeinen erä piristyi kivasti kun tytöt tekivät poikkeuksen.

  Enpä ole kokeillut ostaa Jokerien kotipeliin lippuja Lippupalvelun kautta joten tuosta en osaa sanoa mitään. Sen sijaan tuo on kyllä totta että Areenalta lippujen osto on aivan turhan hankalaa ja hidasta. kausikorttilaisena tuosta ei tietenkään kärsi mutta ei luulisi olevan kovinkaan hankalaa hoitaa tuotakin hommaa paljon ammattimaisemmin.
   
 11. Supernaut Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Toisilla homma toimii. Mutta käsittääkseni Jokereiden otteluihin ei ole ns "perhelippuja" normimyynnissä, ainoastaan näinä kyseisinä "erikoispäivinä".
   
 12. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  No, eiköhän asia ole niin, että maksavat asiakkaat aiheuttavat vain turhaa päänvaivaa Virmaselle, joten pysykööt poissa jaloista. Huomiseen Kärpät-Jokerit otteluun saisi lipun netistä vaikka heti. Tosin seisomakatsomosta kun ottelu on muuten loppuunmyyty.

  Siellä osataan bisnes. Myynnin pitää toimia, vaikka halli onkin jo täynnä.

  Ja ei tuo perhelippu vaikuta mitenkään tähän asiaan. Miten rajattuihin katsomoihin tapahtuva perhelippumyynti voi vaikuttaa mm. 118-120 katsomoiden lipunmyyntiin kun perheliput myydään aivan muualle?

  Ja ennen kaikkea: miksi vitussa niitä perhelippuja ei saa ostaa netistä, vaan asiakas joutuu juoksemaan ne jostain muualta - tai jonottamaan sille ainoalle kassalle Areenalla?

  Ei vaan ole ammattimaisesti hoidettu.
   
  Viimeksi muokattu: 03.11.2006 klo 13.42
 13. Sam#9 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit RY
  Lainaus:
  Juurikin näin. Eivätkä tosin suvainneet tulla eilenkään meikäläisen katsomoon huiskia heiluttamaan. Joutu tyytymään vaimoon ja 7 kk tyttäreen ja varsinkin jälkimmäisen huiskutuksiin ;-)

  Jokerit tekee sen näemä itse. Turhaahan tuo lippujen myynti on, ei sinne kuitenkaan tule kuin tosifanit.
   
 14. Jack Daniel's Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Islanders
  Lainaus:
  Älä muuta viserrä! Juurikin Ilves-pelin kolmannessa erässä sattui Mirva tulemaan samaan katsomoon ja siinäpä sitä silmänruokaa riitti sitten koko erän tarpeiksi, kun kentälläkään ei tapahtunut yhtään mitään. Tavattoman kaunis nainen ja muodollisesti pätevä. Nam.

  Jottei nyt menisi aivan off-topiciksi, niin itse ostin kauden ensimmäiseen kotipeliin Kärppiä vastaan lipun juurikin nettilippupalvelusta pari päivää ennen peliä ja silloin se olisi onnistunut vielä päivää ennen peliäkin. En sitten tiedä, onko tämä Blues-peli jokin poikkeus. Huonosti hoidettu joka tapauksessa.
   
 15. PeteX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
  Jaa, no ainakin ennen homma toimi netin kautta hyvin. Eiköhän tästä kannattaisi laittaa ukaasia Virmaselle ja samalla mainita siitä, että lippuja ei myytäisi kausikorttilaisten paikoille. Näin kävi Ilves-matsissa, kun meikäläisen ja naapureiden paikoilla istuikin perhe poppareita mussuttaen. Eivätkä meinanneet millään lähteä ensin paikoilta pois.
   
 16. bozik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  007 Last minute ticket.

  Nettilipuista en sen kummemmin tiedä, mutta myynti ovelta on todella syvältä perseestä. Tiedän monta tapausta, jossa isompi ryhmä on kyllästynyt jonoon ja jättänyt matsin väliin. Tässä suhteessa Masan arvosana on nolla tai vähän alle.

  Masa on varmaan joskus käynyt kaupassa ja nähnyt plakaatin "asiakas on aina oikeassa". Pienen pohdinnan jälkeen Masa on todennut olevansa asiakas ja näin ollen on edelleen oikeassa.
   
 17. Tuoppi Jäsen

  Ihan törkeet jonot lipunmyynnissä ennen matsia! Yleensä ostan lippuni etukäteen kuten Masa jossain lehtijutussa vittumaiseen tyylliin neuvoi tekemään. Ainoa hyvä puoli noissa törkeen pitkissä jonoissa on se että jos hyvä tuuri käy niin joku heittää jonon hännillä oleville ilmaiseksi lippuja. Näin kävi minulle Ilves-matsissa. Matsin jälkeen nousivat vielä arvoon arvaamattomaan kun ei ollut tarvinnut moisesta tuubasta maksaa...
   
 18. scholl Jäsen

  Lainaus:
  Masa on palkannut kavereitaan jonottamaan, jotta saadaan kuva, että jengi on käsittämättömän suosittu, kun jonot ovat moskova-kaliiberia. Nämä kundit eivät kuitenkaan jaksa mennä itse matsiin ja heittävät jonotetut liput jonon perälle. Vai onko todellisuus sittenkin niin karu, että kiukulla jonotetut liput vituttavat hyppysissä faneja sen verran, että heittävät ne pois.

  Hauska kyllä miettiä pe-iltapäivänä näitä lipunpoisheittämistapoja.
   
 19. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Lainaus:
  Mirva on mukavaa silmäruokaa, myös Heidi (H) ja Ilves-pelissä siinä vieressä kiehnännyt Suvi miellyttävät erityisesti tämän katselijan silmää. Ilves pelissä en nähnyt tyttöjen tulon jälkeen kertaakaan aloituksia ja se oli ihan Suvin syytä. Ja jääkiekko ei ollut ihan ensimmäinen asia mikä siinä mielessä pyöri.

  Mitä tulee otsikon aiheeseen niin minua ihmetyttää eniten tuo että sitä hallilta ostettavien lippujen asiaa ei ole edelleenkään hoidettu kuntoon vaan se on todella hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidasta.
   
 20. Aake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit vuodesta 1983, HJK
  Internet ja lipunmyynti olisivat kaksi keinoa lisätä joukkueen suosiota ja saada lisää porukkaa halliin, mutta kumpaakaan näistä ei Jokereissa harrasteta. Jos nykyaikaa elettäisiin niin
  a) ennakkomyynti toimisi asiakkaan valitsemalla lippumuodolla ja asiakkaan valitsemalla maksutavalla ympäri vuorokauden ja vaikka ottelun viimeiselle minuutille asti
  b) hallilta saisi nopeasti ja vaivattomasti ostettua lippuja
  c) milloin tahansa saisi tilattua kännykän kautta lipun 30 sekunnissa ilman mitään lippusia ja lappusia.
   
 21. Konsta Kepuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Athletic Bilbao, Millwall FC, Pool,Saints
  Lainaus:
  Mutta kun Ilmalassa ei eletä nykyaikaa.

  Tää on juuri sitä mikä on minua Jokereiden touhuissa sapettanut jo monta vuotta. Puhutaan kuinka on ammattimainen organisaatio ja bisnestä tehdään mutta helv**in moni asia on kuitenkin täysin päin seiniä. Jokerit on kamala esimerkki siitä kuinka menestynyt organisaatio jää lepäämään laakereilleen. Kun resurssit ja olosuhteet ovat ylivoimaiset niin kuvitellaan että kaikki sujuu itsestään. Uskomatonta touhua.

  Aikanaan se Virmasen (televisiossa?) antama lausunto koskien lippujen ostamista hallilta hakee kyllä vertaistaan palvelusektorilla. Kun sanoo julkisesti että "jonottakoot sateessa jos eivät ymmärrä ostaa lippuja ennakkoon" niin se on täsmälleen sama asia kuin toteaisi "Arvoisat asiakkaat, suksikaa vit**un."

  Tuon lausunnon myötä käsitin millainen ylimielinen röyhkimys meillä balettia pyörittää. Johtopäätökseni oli ja on edelleen sama. Tuollaisella asenteella varustettu henkilö ei kertakaikkiaan ole pätevä johtamaan mitään organisaatiota. No, ehkä jotain Kehäkolmosen laidalla sijaitsevaa käytettyjen autojen myyntiaitausta. Ehkä.
   
 22. Lager Lager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ainakin pari peliä on jäänyt tällä kaudella väliin Lippupalvelun takia. Netistä osto on niin helppoa ja lähimmältä R-kioskilta nouto. Jos ei samana päivänä edes osto sieltä onnistu niin jätän ostamatta. Jonoihin en koske.
   
 23. scholl Jäsen

  Lainaus:
  Mitä helppoa siinä on, että liput pitää noutaa jostakin? Siinähän tulee yksi aivan käsittämätön välivaihe toimintaan, mikä samalla merkitsee suhteellisen paljon ajan ja vaivan käyttämistä. Varsinkin arki-iltaotteluita silmälläpitäen tuollainen vaihe on aivan hanurista. Muutenkin harvoilla varmaankin liikaa sitä aikaa on, kun hallille kiiruhtavat.
   
 24. Tuoppi Jäsen

  Tää lipunmmyntisekoilu on ehkä Masaa tyypillisimmillä. Eli tehdään vaan se ihan minimi ilman että sen kummemmin mietitään asioiden pitkän tähtäimen vaikutuksia. Ja aina on valmiina joku vähän vittuilulta haiskahtava selitys/vastaus.

  Areenan lipunmyynti takkuaa.
  "Ostakaa liput hyvissä ajoin etukäteen"

  Tarvitaan yksi taitosentteri että saadaan peliin lisää vaihtoehtoja
  "Katsokaa sarjataulukkoa"

  Junnuille peliaikaa
  "Ihan tyytyväisiä ne on. Sitä paitsi jos menevät HPK:hon järjestän etteivät pelaa stadissa enää ikinä" ;)
   
 25. Lager Lager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Duunin vieressä R-kiska. Paljon iisimpi ottaa siitä lippuu mukaan kuin jonottaa hallilla. Aika helppoa, mutta ei aina mahdollista.