Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Jokerien pääsylippujen varaussysteemi

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Cobol, 03.11.2006 klo 13.04.

 1. Jeffrey Jäsen

  Lainaus:
  On näitä joskus käytetty, mutta ei ole ollut muistaakseni moneen kauteen.

  Lainaus:
  Eikä ole. Myyntikampanjat kuuluvat bisnekseen kuin bisnekseen, eikä se tarkoita mitään perseen näyttelyä. Hus siitä trollaamasta.
   
 2. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ei ole mitään trollaamista. Yleensä tällaisissa (tapahtumat, hotellit, lentoliput jne.) ennakkoon ja/tai hyvissä ajoin ostamalla hinta on edullisempi ja mitä lähemmäksi mennään, sitä kalliimmaksi hinnat käyvät. Ja siinä on varmaankin joku ajatus taustalla.
   
 3. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Hinta on nyt kohdallaan ja taitaa olla keskihinta sitä luokkaa, mitä esitin aiemmin. Toimistokin on todennut, että parempi saada katsojia halvalla, kuin pitää hallia liian tyhjänä. Luulisi yivoimaisesti Helsingin halvimmilla hinnoilla (Liiga/KHL) ja parhaalla pelintasolla katsojakeskiarvon nousevan lopuissa runkosarjan peleissä lähelle 11 000 katsojaa. Näin ulkopuolisen seuraajan silmin oikea liike Jokereilta.

  Kampanjoita tulee ja menee ilman, että ne ovat muuta kuin hinnoittelun korjaus vastaamaan paremmin kysyntää. Ei siis perseennäyttöä suuntaan tai toiseen. Jos ei käy kalliilla kaupaksi, laitetaan halvemmalla.
   
 4. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Cobol on tässä aivan oikeassa. Mitä järjeä yrittää kiskoa lippujen hintoja ylös koska ei kai noilla 10-15 miltsin tappioilla ole näille nykyisille omistajille lopulta mitään merkitystä. Tuo on paljon rahaa vain meille köyhille suomipojille.
   
 5. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Mä olen ihan samaa mieltä ja siitä aikaisemminkin sanonut, että koska Jokereiden kannalta on käytännössä saman tekevää vaikka lipputulot olisivat 0€, niin kannattaa sitten täyttää halli halvoilla hinnoilla. Nythän on yritetty ylläpitää mielikuvaa sanoisinko markkinahintaisista lipun hinnoista, vaikka tosiasiassa lippuja myydään erilaisilla kampanjoillla ja tarjouksilla, joista tämäkin on osoitus. Mutta kannattaisi vaan suosiolla laskea lippujen hinnat sinne missä ne tosiasiassa ovat ja unohtaa tällaiset kampanjat.
   
 6. Jeffrey Jäsen

  Lainaus:
  Nyt ei olekaan kyse yksittäisestä tapahtumasta, vaan tapahtumien sarjasta.

  Mutta kuten jo yllä todettua niin hyvä veto tämä myyntikampanja.
   
 7. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Niin on, kun ei tarvitse välittää normaalin liiketalouden lainalaisuuksista eikä euroista.
   
 8. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  N. 280 paikallista lippua myymättä "Suomen puolelle " tuohon perjantain peliin. Eiköhän se täyteen tuu.

  Muutenkin seuraaviin kotipeleihin lipunmyynti näyttää olevan hyvässä vauhdissa, kun verrataan alkukauteen, vaikka peleihin on vielä aikaa.
   
 9. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  En nyt sitten tiedä miten mykistävä uudistus nämä ovat. Itse istuin teininä/nuorena miehenä tämmöisillä puolen kauden kausareilla muistaakseni 80-lopulta ihan sinne ekaan Areena -kauteen asti..
   
 10. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  SPostiin pamahti Cityshopparilta kaksi yhden hinnalla -tarjous koskien 14.11. Jokerit-Severstal ja 26.12. Jokerit-Dynamo Moskova -otteluita. Alla kiinnostuneille linkki tarjoukseen:

  Jokerien kotipeleihin kaksi yhden hinnalla!
   
 11. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Lainaus:
  Tähän vielä jatkoa sen verran että kyseinen peli kuuluu myös SuperWeek kampanjaan johon saa 4 lippua 44eurolla.
   
 12. PunaKelta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit kotimaan kaukaloissa
  Minun sähköpostiini on tullut lähiaikoina ainakin kahteen otteeseen Jokereilta muistutus näistä polkuhinta lipuista. Pitäkää super weekinne.
   
  ss74 ja -Ville- tykkäävät tästä.
 13. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Liigassa
  Aika halvalla pääsee aika kalliin joukkueen peleihin.
   
 14. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Lainaus:
  Eikös nää SuperWeekit oo jo ensimmäisestä KHL kaudesta ollu? Sinänsä näissä ei uutta ihmeteltävää pitäis olla.
   
 15. N.Vidic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Man Utd, Seattle Seahawks
  Eli aika halvalla on aina päässyt aika kalliin joukkueen peleihin.

  edit. Leikki sikseen. Myös IFK tarjoaa ensi viikon peleihin 2 flabaa yhden hinnalla. Ei semmoiset tarjoukset siis mitään idän ihmeitä ole.
   
  C.Orr tykkää tästä.
 16. Hilavitkutin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jokereilta tuli postia. KHL:n pyynnöstä (mitä ikinä tarkoittaakaan) kausikortit piti uusia ja uusi tuli postissa. Mukana tuli pari matsilippua 21.1. Neftehimikiä vastaan. Mikähän noissa vanhoissa kausareissa mahtoi olla vikana?
   
 17. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Rotta halusi tehdä kiusaa.

  Ei vaan; joku sanoi ainakin, että joku uusi sponsorilogo olisi siihen painettuna. Tiedä sitten..
   
 18. Hapsiainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit & Kiekko-Vantaa
  Jaahas täytyy toivoa et vanhalla lipulla pääsee vielä sisään, koska itse en ole saanut uutta kausaria. Onko joku hoitanut muillekin kausareita ja täten saanut postissa useamman uuden kausarin, koska itsellä faija hoiti molempien kausarit, mutta sai postissa vain yhden uuden!
   
 19. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ei ole meillekään tullut uusia kausareita. Mennään sitten näillä vanhoilla ilman uutta sponssilogoa. Ois ollut kyllä hienoa mennä uusilla.......
   
 20. Eteläpääty Ry Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Jokerit FC, JHC Helsinki
  Lainaus:
  Lainaus:
  Varmistelin asiaa toimiston suunnalta ja vanhoijen kausarien pitäisi kyllä toimia vielä mikäli niitä uusia ei ole tullut.

  -Roope, Eteläpääty

  Edit: Jokerit myös Twiittasi aiheesta.
   
 21. N.Vidic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Man Utd, Seattle Seahawks
  Lainaus:
  Oon aikaisemminkin rohjennut tuoda esille, että tässä menee mulla ymmärryksen raja. Auta mua vähän, jookos? Mikä siinä olisi niin ”hienoa”? Olettaen ettet tiedä uutta sponsoria, tai oikeastaan mitään muuta kuin huhun, että kortit ehkä vaihdetaan? Missaanko tässä jonkin näkökulman, jonka vain aito fani voi ymmärtää?
   
 22. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Sä missasit ironian.
   
 23. Hilavitkutin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Näköjään Eriellin ja Durexin logot lisätty kortin takapuolelle. Kortin numerokin näyttää vaihtuneen mutta luulisi että noi vanhat toimii vielä ainakin vähän aikaa.

  E: Jokerit näköjään vastannutkin jollekin jo twitterissä että vanhat kortit toimii vielä tänään.
   
 24. N.Vidic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Man Utd, Seattle Seahawks
  Lainaus:
  Jos se ironiaa oli, niin sitten näin kävi. Sori siitä.
   
 25. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  "Vanha kortti toimii vielä tänään", eli sunnuntainako ei toimi jos posti-pate jättää kortin konttoriin ja koittaa vanhalla sisään?