Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Jokereihin liittyvät pelin ulkopuoliset asiat

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana powerforward#7, 30.08.2014 klo 21.41.

 1. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Joo, on se kyllä helvetin hienoa urheilukulttuuria tulla näyttämään kolmea sormea ja heittämään hattua jäälle, kun KOKO SUOMEN PATE LAINE tekee hattrickin.

  Lisäksi toki tuuletetaan molempien joukkueiden maaleja ja annetaan golf-aplodit pelin jälkeen osallistumisesta. Wow miten hienoa!
   
 2. Jani82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
  Lainaus:
  Iskikö tunteisiin kun kaikki muut ei osta tuota Rotenbergin touhua?
  Laine on sentään vähän jotain nuuta kun ryssien maksama marionetti toisin kun jaffalan isäntä.

  Mutta mitäs Jokereiden pelissä tehdään? Anna kun ei mitään kun siellä ei ole ketään.

  Jokerit on täysin menetetty ja jos esim. Sinä puhut pelin tasosta tämän jälkeen niin se on ihan turhaa kun KHL on sitä farmi paskaa änärin jälkeen.

  Ilman sitä Rotenbergin rahakasaa KHL olisi jo loppunut se kertonee kaiken sen sarjan oikeasta tasosta.
   
 3. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Et selvästi ole paljon tätä osiota selaillut, jos luulet mun jollain tavalla kannattavan nykyJokerien touhua.

  Mutta en sen enempää siedä kaksinaamaisuuttakaan - ja sitä Jokerien haukkuminen, mutta Nhl-pelin ylistäminen Areenalla on parhaimmillaan.
   
 4. Jani82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
  Lainaus:
  Änärin ja KHL:n vertaaminen sitä kaksinaamaisuutta vasta onkin.
  KHL on pelkkä Venäjän politiikan jatke jolla ei ole mitään selviytymiskeinoa jos Putler ei halua sitä enää jatkaa toinen taas on maailman paras sarja no sen eron tiesit kyllä itsekin.
   
 5. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Lainaus:
  Oletan että kannattaja joka on ylpeä seurastaan, kantaa sen värejä rohkeasti ihan missä vaan. Sen ainoan kerran kun olen ollut katsomassa Jokerien KHL-peliä, minulla oli HIFK-huppari päällä.

  Mutta en ollut nyt katsomassa änäriä, enkä käytä ikinä pipojakaan. Ainakaan sisällä.
   
 6. Petsku 67 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit/Suomen maajoukkue
  Lainaus:
  Eiköhän sinun kannattaisi lopettaa huutaminen vieraisiin pöytiin ja pysyä siellä Niiralan montun kahvakiekossa!

  Kalpan ja Liigan yleisökeskiarvot ovat mitättömiä Jokereihin verrattuna.
   
 7. Undrafted Jäsen

  Eiköhän boikotteja ole monenlaisia. Joku vastustaa perinteisessä ryssävihassaan kaikkea venäläistä, mikä Suomessa aika vaikeaa jos alkaa oikeasti perkaamaan mitä kaikkea venäläistä maasta löytyy tai mihin kaikkeen heille edelleen panoksensa. Joku toinen kiertää Hartwall Areenan kaukaa, jonkun muun boikotoidessa vain Jokereihin liittyviä tapahtumia. Pienen ihmisen ääni yksin ei kauas kanna, mutta koskaan ei voi tietää kuka pieni ihminen aloittaa jotain suurempaa. Enkä ota kantaa suuremman asian oikeellisuuteen tai paremmuuteen mitenkään.
   
 8. Jani82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
  Lainaus:
  No voi jos ei saa arvostella.
  Kyllä KalPan pelaamista on miellyttävämpää katsoa kun tuollaisten välimallin kavereiden jotka ei mahdu parhaiden sarjaan vaan pelaavat pelkästään rahasta tuollaisessa propaganda liigassa.
  Jos Jokerit täyttäisi samalla prosentilla jaffalaa kuin KalPa Niiralan Monttua niin jaffalan pitäisi olla täynnä jokaisessa pelissä tietänet itsekin ettei näin ole vaan katsojamäärät laskevat kuin lehmän häntä kokoajan eli yleisö äänestää jaloillaan KHL;stä.
   
 9. Petsku 67 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit/Suomen maajoukkue
  Mikä s
  Lainaus:
  Menehän takaisin omalle hiekkalaatikolle ja muista pysyä siellä!Taitaa aika monta Mestis tason pelaajaa pyöriä siellä teidän laatikossa.
  Suljettu Liiga se vasta kiinnostava onkin.
   
 10. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Hahah tää oli paras vähään aikaan. Kerrotko missä Liigassa pelaajat pelaavat ilmasiks? Ei ne pelaajat siellä Kalpassakaan pelaa rakkaudesta Liigaan, vaan ne pelaa siellä siks koska saavat sieltä rahaa, ja taso ei riitä tällä hetkellä parempiin sarjoihin.
   
 11. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Eritoten kahdella viimeisimmällä kaudella yksi asia mikä on pistänyt silmään, on Jokereiden pelaajien erityisen hyvä joukkuehenki. Ei vaikuta olevan mikään rahajengi, toisin kuin liian monilla Liigakausilla.

  Kalpan hallin täyttöaste 68%, Jokereiden 63%. Mielestäni 68% täyttöaste ei ole "täynnä" olemista. Hyvää settiä, jatka vain.

  Edit. Itseasiassa Jokereiden Tallinnan kotipelien täyttöaste 85% nostaa Jokereiden keskimääräistä täyttöastetta jonkun verran ylöspäin tuosta 63:sta. Sekin on hyvä ottaa huomioon, että kyseessä tosiaan oli kotipeli ulkomailla.

  Jokereiden yleisömäärissä on muistettava myös, että katsomossa ei juurikaan ole vierasfaneja nostamassa yleisömääriä, toisin kuin Liigaseuroilla.
   
  Viimeksi muokattu: 02.11.2018 klo 11.00
 12. Petsku 67 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit/Suomen maajoukkue
  Lainaus:
  Oletan että kannattaja joka on ylpeä seurastaan pysyisi myös "omalla hiekkalaatikollaan" eikä säännöllisesti kävisi toisten laatikossa avautumassa!Ilmeisesti omassa joukkueessa ei tapahdu yhtään mitään kiinnostavaa,koska on pakottava tarve huudella vieraisiin pöytiin.
   
 13. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  Happamia, sanoi kettu jne.

  Itse en tähän NHL-tempaukseen lippuja ostanut, kuten en mihinkään muuhunkaan Hartwall ArEEnan tapahtumaan niin kauan kuin se on Putinin kätyreiden omistuksessa. Tavallaan harmillista nähdä, että suurta massaa tuo ei haittaa, mutta toisaalta se oli odotettavissa.
   
 14. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Tämä. Varsinkin tällä ja viimekaudella joukkue on hitsautunut kaukalossa ja kaukalon ulkopuolellakin sillä tavalla, mitä en muista kovin monesti Jokereissa nähneeni.
   
 15. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Lainaus:
  Niin, itse asiassa sinä esitit kysymyksen: "Mietin miten ovat "uskaltaneet" hallille tulla?", ja vastasin että mikseivät uskaltaisi tulla.

  Turha silloin vetää munasyndejä täyteen hiekkaa?
   
 16. Petsku 67 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit/Suomen maajoukkue
  Lainaus:
  Miten ylipäätään olet "eksynyt" tänne?Pysy nyt siellä Nordiksella HIFK-hupparilla tai ilman!
   
 17. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  En jaksanut eilen heittää enempää bensaa liekkeihin kun näki että toisessa päässä taas kiehui ja turha hommata muille pelikieltoa, mutta...

  Eilinen NHL peli pelattiin siis venäläisten omistamassa hallissa joiden pääjehuja taitaa siis edelleen olla pakotelistalla. Tämä kuitenkin painettiin villaisella NHL:n puolelta... jos noi pakotteet toimisivat tai niiden edes haluttaisiin oikeasti toimia niin eikös olisi ollut loogisempaa ilmoittaa että ainakaan Ilmalassa tuota eilistä peliä ei olisi pelattu näiden edellämainittujen asioiden takia?

  Herää kysymys onko noilla pakotteilla yhtään mitään vaikutusta, ketä kiinnostaa kunhan "pelin taso ja euroopassa vähän änäri mainosta!".
   
 18. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Valtaosa tietää syyn, miksi NHL pelaa Arenassa. Ne jotka eivät tiedä, voivat sivistää itseään tästä YLE:n uutisesta:

  Pakotteet eivät pure Putinin ystäviin – Helsingin areena pyörii venäläisvoimin porsaanreiän ansiosta

  Lainaus:
  Lainaus:
  Siltä varalta ettei @YamahaGPR tarvitse kommentoida ja minun vastata, 50 prosentin sääntö koskee omistusta, ei äänivaltaa. Tämä on se porsaanreikä, jonka avulla Putinin lähipiiri tässä toimii.
   
 19. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Liigassa
  Mä en tiennyt, että NHL on valtiojohtoinen sarja, jolla on selkeä poliittinen missio. Mä en tiennyt, että suomalaisena ja joskus Arenalla vierailleena, Teboililla tankanneena ja/tai K-kaupasta suomalaisia perunoita ostaneena olen menettänyt oikeuteni kritisoida Venäjää. Mä en tiennyt, että Venäjän tuonti Suomeen liittyy millään tavalla mielipiteen ilmaisun oikeuteeni suomalaisena.

  Mutta ennenkaikkea mä en tiennyt, että näköjään KHL:n erään keskeisimmän tavoitteen upotessa eräisiin henkilöihin joudun näitä oikeuksiani keskustelupalstalla puolustamaan.

  Ja @Cobol hyvä viesti ja erinomainen kiteytys. Fakta on todistetusti kuin tulitikku joilla saa olkiukot palamaan.
   
  Viimeksi muokattu: 02.11.2018 klo 13.07
 20. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:

  Asia selvä, tätä en itse tiennyt kun ei nuo pakotteet ole juurikaan "napanneet" mutta tosiaan kiitos informatiivisesta vastauksestasi.
  Ei siinä mitään, olihan tuo huikea ilta eilen mitä NHL:ään ja varsinkin suomalaisten onnistumisiin tulee... sanoin pojalle että jos Laine tekee kaksi niin mennään lauantaina johonkin ulos syömään. Mutta kun teki kolme niin ei kai isän tarvitse lupaustaan pitää ;=D
   
 21. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Mielenkiintoista, että tämä äänivalta vs. omistus -suhmurointi vaikuttaa näihin pakotteisiinkin – en ollut kuullut tästä aikaisemmin. Noilla eri osakesarjojen kikkailuillahan on pitkä menneisyys Hartwall Areenan historiassa. Toisaalta on haluttu lypsää rahaa ja toisaalta pitää valta sopivissa käsissä. Tätä on jonkin verran avattu Kummolan kääntöpiiri -kirjassa.
   
 22. Undrafted Jäsen

  Kuvion avaaminen NHL:lle voisi saada aikaan virkeää keskustelua "Tiesittekö tukevanne pakotelistalla olevan henkilön liiketoimintaa mahdollisen kikkailun avulla?" Lienee omistuksien arvossa olla hiukkasen eroa omistajien kesken.
   
 23. N.Vidic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Man Utd, Seattle Seahawks
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  No sinähän se sheriffi olet! "Keskustelu seis!" LOL, sano Lipponen.

  Ei noista NHL-peleistä Areenassa kannata kovin huolissaan olla. Ne pelataan siellä siitä yksinkertaisesta syystä, ettei muuta paikkaa ole. Kohta toivottavasti on. Eiköhän venäläiset vetäydy koko jokeriprojektista viimeistään siinä vaiheessa, kun Stadiin ja Tampereelle valmistuu(?) päivitetyt, modernit areenat, jotka etuoikeutetusti vievät NHL-matsien (+maajoukkue, konsertit, etc.) kaltaiset tapahtumat pois Ilmalasta.
   
 24. Petsku 67 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit/Suomen maajoukkue
  Lainaus:
  Onko "teillä" tosiaan omat jutut noin vähissä,että väkisin täytyy tulla tänne paasaamaan omaa mantraa!Ensinnäkin Hartwalli on vielä hyvinkin moderni arena ihan vain tiedoksi.
  Koittakaa nyt keskittyä omiin "juttuihinne" siellä ihanassa Liigassa!
   
 25. N.Vidic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Man Utd, Seattle Seahawks
  Lainaus:
  Olet söpö. Tervetuloa keskustelupalstalle. Täällä on sikäli mukavaa, ettet sinä tai kukaan muukaan tule normittamaan, mihin keskityn ja missä sen teen. Jos kuitenkin yrität, saattaa @Moderaattorit puuttua asiaan. Moderointi on käsittääkseni heidän yksinoikeutensa. Et varmaankaan ole edes vilkaissut palstan sääntöjä?

  Hartwall on 20 vuotta vanha halli, venäläisomisteinen ja kaukana keskustasta. Kun Garden joskus vuonna 2034 ehkä valmistuu, perii se Areenan aseman Helsingin ykköshallina. Tampereen uusi halli vie kuitenkin maajoukkueen jo lähivuosina.