Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Jesse Puljujärvi – hymyilevä suomalainen

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Barnes, 22.10.2016 klo 20.20.

 1. RiverDog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  @aessi Ei ole kyllä ikinä ollut tapana ottaa baarissa tai muualla vastaavassa paikassa valokuvia ja jaella niitä ympäriinsä.

  Olen kyllä ylpeä siitä etten omaa samanlaista arvomaailmaa kanssasi. Luojan kiitos.

  Tämä taitaa olla sinulle aivan väärä foorumi, kun 99.5% kirjoittelijoista on nimimerkkejä, kuten niin monessa muussakin keskustelupalstalla.

  Edit: Ja tämä saa olla nyt tässä koska kyseisen nimimerkin kanssa alkaa menemään jo niin asian vierestä.
   
 2. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Hienosti kyllä väistelet ja hyökkäät nimenomaan minua ja aikaisemmin muita käyttäjiä vastaan kun ei niellä sinun juttujasi. Onhan se toki liikaa vaadittu, että jotain todisteita osaisi tarjota väitteillensä tai uskaltaisi sitten omalla nimellä tämmöistä väittää kun kerta menee näitä asioita faktoina levittämään.

  E: Toki huvittavaa, että sinusta julkkiksesta kuvan ottaminen on jotenkin moraalisesti arveluttavaa, mutta sitten tämmöisten juorujen levittäminen ei.
   
  Viimeksi muokattu: 09.03.2018 klo 09.02
 3. Lainaus:
  Meinaatko, että veti siellä luisteluharjoittelua pelinomaisilla sykkeillä? Vai ehkä vain mukavaa ajanvietettä.

  Harjoitteleehan Barkovkin niin paljon, että joudutaan kieltämään.
   
 4. Iker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  No miksi ei?

  Kyllä minä ainakin onnistun välillä ulkojäätkin ottamaan treenin kannalta, lenkin sijaan sinne ja armotonta luistelua ristiin rastiin, ympäri ja viivaluisteluna. Saa kaukalossa vapaa-aikana muutakin tehtyä kuin neppailtua rannareita paikaltaan yläpeltiin.

  Muuten Puljusta, ihan lupaava aihio olemassa tulevalle kaudelle, tämä kausi nyt loppuun, hyvä kesä alle ja ensi kaudella sitten alusta asti entistä parempana ja valmiimpana ja isompana osana joukkuetta. Turhanpäiväisiä nämä raivoisat vertaukset Ahoon ja Laineeseen, kaikki nyt näkevät että taso tällä hetkellä on aivan muuta mutta ei sitä kukaan saa ennustettua etteikö Pulju voisi ottaa tästä eteenpäin jyrkkiäkin askeleita ylöspäin.

  Totaalidominoinnit sitten aikamoista fanikirjoittelua, kyllä isompikin fani nyt näkee että Laineen, Ahon ja Puljun välillä eroa on vähän muutakin kuin vain saadut vastuut tai joukkueiden tilanteet, mutta ei se silti Puljusta huonoa nuorta jääkiekkoilijaa tee ja edelleen aikaa on vaikka mihin. Jos väsynyttä vanhaa vertausta käyttää, Selänne oli Puljun ikäisenä vielä parin vuoden päässä NHL-debyytistään, eli ei nyt hätäillä liikaa suuntaan tai toiseen.

  On nähty hyvää ja on nähty huonoa, ja ennen kaikkea ollaan nähty että 2016 Pu-La-Aho-ketju on kypsynyt ja kehittynyt varsin erilaiseen tahtiin kohti huippua.
   
 5. Erätauko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Periaatteessa ihan hyvä viesti josta olen aika lailla samaa mieltä. Kun Jesse tunnetaan himoharjoittelijana on hänellä luultavasti ollut syynsä käyttää loma ulkojäillä treenaamiseen. Tuota vertailua Laineeseen ei ole tainnut hirveästi näkyä viime aikoina, mutta alkukaudella Jessen tahti oli ihan vertailukelpoista tosi koviinkin pelimanneihin, jos vaan uskallan sanoa niin myös Laineeseen. Nyt tilanne on taas toinen kun Laine paukuttaa ihan käsittämättömiä tehoja (mitä on kyllä ilo seurata) ja Jessen peli on vähän hiipunut ja hän on jumissa alakentissä.

  Itseäni vähän harmittaa se, että Jesse on ollut muutamassa pelissä oikeasti ihan huikea, mutta hänen rahkeensa eivät riitä ainakaan vielä pysymään tuolla tasolla illasta toiseen. Muutamassa pelissä piti ihan hieraista silmiä kun tuntui, että hän oli koko ajan esillä ja vaarallinen vaihdosta toiseen, mutta edellisestä tuollaisesta pelistä on jo puolitoista kuukautta aikaa. Toki ketjukaverit ovat nyt selvästi heikommat, ja Jesse on väläytellyt aina välillä, mutta silti. Mielenkiintoista silti nähdä tilanne vuoden tai parin päästä, oma usko ei ole hiipunut pois.
   
 6. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Uruguay
  Oilersilla on ollut jo jonkin aikaa selvää, että pudotuspeleihin ei ole asiaa ja se on heijastunut vähän koko joukkueen ja täten myös Puljun tekemiseen, joten liian kriittisesti ei pidä suhtautua viimeaikojen otteisiin vaikka onkin nyt pari maalia tekaissut. Puljun pelissä on toki vielä paljonkin kehitettävää, mutta poika on myös ottanut suhteellisen isojakin kehitysaskeleita tämän kauden aikana ja ajoittain ollaan nähty väläyksiä siitä, millaiseksi pelimieheksi Jesseä ollaan povattu. Ei se nyt sattumaa ole, että ysikasi oli yhdessä vaiheessa järjestään Oilersin top-3-pelaaja illasta toiseen ainakin jos on uskominen Edmonton Journalin pelaaja-arvioita ja kyllähän tuo omaankin silmään oli Oilersin parhaimmistoa.
   
 7. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Paha virhe. Eihän se kielitaito yksikseen ulkojäillä höntsäilemällä parane. Olis lähtenyt jonkun puheliaan porukan kanssa vaikka Miamiin ryyppäämään ja rälläämään, niin siinä sitä olisi vahingossa oppinut enemmän englantia kuin yksityisopettajan horinoista.
   
 8. Zodiac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Thunder Bay Bombers
  Ootteko muuten huomannu että Jessellä ei tuo kypärä sovi? Eikö huoltaja ole tätä bonjannut? McDavid vois useammin taputella.
   
 9. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
 10. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Käsittämätöntä, ettei näillä kommenteilla ole jo rapsahtanut pelikieltoa tälle nimimerkille. Ei pysy nyt pelihousut jalassa, ei sitten millään. Mikä risoo, kaveri?

  Kelaapa taaksepäin jokunen viesti ja katso, mitä kirjoitit minusta kun sanoin että minulla on vedenpitäviä todisteita siitä, että Patrik Laine on kesällä 2017 ollut Tampereella päissään. Pitäisikö minun sinulle siitä laittaa nyt valokuvia todisteiksi? Niitäkin löytyy kyllä.
   
 11. Erätauko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  En kyllä haluaisi osaltani kannustaa keskusteluun Laineesta tällä Jessen palstalla, mutta kirjoitan tämän yhden viestin enkä taatusti nyt enempää. Näin yleisellä tasolla sanottuna aika usein alkoholittomillekin mahtuu muutama kokeilulipsahdus joukkoon. Eli moni kutsuu itseään täysin raittiiksi kun alkoholi ei kuulu elämään lainkaan, vaikka takana ehkä vähän kaummassa historiassa olisikin jokunen harva kokeilu.
   
 12. Snagari Jäsen

  Lainaus:
  Toki, mutta en ole missään ennen tätä nähnyt edes huhupuheita, että Laine on ollut viime kesänä päissään heilumassa Tampereella. Tuntuu erittäin vaikealta uskoa, että tänä sosiaalisen median aikakautena kukaan ei olisi puhunut asiasta missään, varsinkin kun Laineen raittuis on ollut esillä mediassa aika usein ja juuri viime kaudella tuli tuo Helsingin Sanomien iso juttukin.

  Kaveri on yksi Suomen isoimpia julkkiksia ja kertoo lehdissä raittiudestaan, mutta silti pyörisi kesällä Tampereella kännissä paikassa jossa joku Jatkoajan nimimerkki voi ottaa hänestä kuvia, mutta kukaan muu ei raportoi asiasta mihinkään. Ei nyt ihan täsmää.
   
 13. RiverDog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Kirjoitin muistaakseni, että kirjoittamasi valheet asettavat sinut kiinnostavaan valoon. Sinä ja toinen nimimerkki jaksatte väittää ettei Jesse ole mennyt pitkin Oulun ja Helsingin yötä viime kesänä. Tästä on jo aiemminkin kirjoiteltu mm. tällä palstalla. Minä taas tiedän, että yöelämässä on oltu ja (huom.) väitän, että Jessen fokus katosi U-20 kotikisojen jälkeen ja hän ei osannut käsitellä asioita samalla tavalla mitä Aho tai Laine.

  Taas mitä tulee valheisiisi Laineesta, että olisi ollut ympäripäissään Tampereen yössä on valetta ja sen tiedät hyvin itsekin niin älä tee itseäsi enempää naurunalaiseksi. Ihmetyttää silti mitkä ovat motiivisi valehdella asiasta?

  Mitä luulet olisiko asiasta kirjoitettu jo aiemmin mm. tällä foorumilla, jos Laine olisi ympäripäissään ollut Tampereella? Ja nyt sinulla on oikein kuviakin.
   
 14. Zodiac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Thunder Bay Bombers
  Nyt on kyllä Stasin Kimmolla lähteny lapasesta ja pahasti. Vaadimme todisteita Laineen päissään hillumisesta asap. Ja ettei menis ihan OT:ksi niin Puljujärven kypärä.
   
 15. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Sitä minä en ihan tajua, miksi se olisi automaattisesti valhe, että esim. Laine on vetänyt kesällä, huhhuh, kännit? Käsittääkseni aika normaalia toimintaa ihan jääkiekkoilijoidenkin keskuudessa. Tuo haastishan on helmikuulta 2017, ehkä lomalaineen nollatoleranssi on pettänyt. Se on sitten ihan eri asia jos pyörii päissään koko kesän, tähän en tietenkään usko. Jesse Puljujärven hillumisista ei ole tietoa, ei ainakaan Turussa ole näkynyt. Melkoista OT:ta oli kyllä tämäkin viesti, joten Puljujärvelle tarvitaan tosiaan sopivampi kypärä.
   
 16. Eikö nyt voida sopia että kaikki on ryypännyt ja jatkaa matkaa. Sehän se todennäköisin skenaario on.

  Ihme lupausten hautausmaa Edmonton kyllä on. En nyt sano että Pulju menee jonon jatkoksi vielä mutta olisihan tämä paremmin voinut alkaa. Duboisilla sen sijaan näyttää kulkevan paremmin.
   
 17. RiverDog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Mutta väite kuuluikin, että ollut ympäripäissään Tampereen yössä? Eli kuten Kimi aikoinaan pyöri Kanarian yössä.

  Se siitä ja ettei menisi viestiketjun sivusta niin kuinka hyvin kypärä pysyy Puljujärven päässä? Uhka vai mahdollisuus? Eikö siitä tule nykyään, jos visiiri ei peitä silmiä vaan on puolivälissä otsaa?
   
 18. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Lainaus:
  Jatkan vielä sen verran topicin vierestä, että "ympäripäissään" ei välttämättä tarkoita kovinkaan paljoa alkoholia, jos tosiaan alkoholista on pidättäydytty lähes täysin. Saattaa toki käsitteenä olla olla hieman laaja myös, toisen ympäripäissään on toisen alkuilta perjantaina. Nää on näitä ja aihe omalta osaltani käsitelty.

  Ja tosiaan, Jesselle ainakin remmi kireämmälle kypärästä jollei sopivan kokoista löydy.
   
 19. EmeraldSapphire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Pittsburgh Penguins
  Raittius on ymmärrettävää kauden aikana, mutta en ymmärrä, miksi siitä pitää nostaa hirveä haloo, jos jääkiekkoilija nauttii alkoholia kesäloman aikana. Jääkiekko on työ missä muutkin ammatit, eikä sellaista työputkea jaksa kukaan, että ensin pelataan 9 kuukautta täysillä, ja loput 3 kuukautta painetaan joka päivä salilla. Sama oikeus kai jääkiekkoilijoillakin on pitää muutama viikko lomaa vuodessa ja nollata? Niin ja tosiaan silläkin on eroa, käykö parina lauantai-iltana terassilla vai ryyppääkö koko kesän.

  Joko Puljujärvelle on saatu sopiva kypärä?
   
  Viimeksi muokattu: 10.03.2018 klo 16.17
 20. Huppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Tiedetäänkö että Puljujärvi on dokaillut koko kesän vai että on kerran/pari jonkun tapahtuman yhteydessä käynyt vetämässä kunnon naamat mistä lähtee tarina koko kesän dokailusta? Samoin onko mahdotonta että Laine olisi kesällä käynyt joku päivä tapaamassa vanhoja kavereita ja olisivat lähteneet radalle missä olisi sitten vähän innostuttu? Kovin on agressiivissävytteistä tämä keskustelu täällä ja vaihtoehdot tuntuu olevan "ryypännyt koko kesän" ja "täysi absolutisti". Kai siinä välissäkin on jotain?
   
 21. myhyjukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Juurikin näin. Pari irtiottoa kesässä ei treenaamista haittaa, päinvastoin. Laineen raittiudesta en osaa sanoa mitään mutta ainakin omaa kaveripiiriäni katsoessa voin sanoa että 18-21v vaiheessa alkoholin käytössä voi tapahtua suuriakin muutoksia. Ympäripäissään Tampereen yössä väittämää en kyllä helpolla usko koska olisihan siitä ollut kuvia joka paikassa.

  Jessen treenaamisesta ihan täysin mutulla heittäisin että vaikuttaa persoonana sellaiselta vähän itsepäiseltä oman tien kulkijalta joka voi harjoittelussa johtaa väärien asioiden tekemiseen. Englannin kielen puute nhl:ssä vain korostaa sitä entisestään. Kova tulokseton harjoittelu syö itseluottamusta huomattavasti. Junnuliigoissa pääsee vielä pitkälle ihan pelkällä talentilla mutta änärissä ei tulosta tule ilman oikeeta asennetta ja pitkäjänteisyyttä.
   
 22. JalluCola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Jets
  Lainaus:
  Tää on ollut kyllä huvittava väite seurata. Otetaan kantaa sen verran ainoastaan että kyseinen juoru ei valitettavasti pidä paikkaansa. Hyvänä vitsinäkin siinä ja siinä.
   
 23. WildThing Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Minnesota Wild ja Helsingin Jokerit
  Itse näin kerran Niinimaan kaljalla Oulun yössä. En ottanut kuvia, mutta järkytys oli toki suuri. Jessenkin näin viime kesänä Oulun yössä. En tosin nähnyt hänellä olutta kädessä, mutta koska kesä ja Suomi niin melko varmasti oli aivan päissään.
   
 24. Johnnie Jäsen

  Lainaus:
  Tässä vain sattuu olemaan se, että Laine on itse sanonut olevansa nimenomaan täysi absolutisti. Nimimerkki @Kimmo Stasi taas väittää nähneensä Lainetta Tampereen yössä ympäripäissään. Jompikumpi on siis valehtelija. Jokainen tehköön omat johtopäätöksensä siitä, kumpi se näistä herroista sattuu olemaan.
   
 25. adolf Jäsen

  Lainaus:
  Paskat, Internet asiantuntijat on aina oikeassa.