Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki FASlapsi on saanut viikon verran kakkua kirjoitettuaan jalkapallon MM-liveseurantaan hyvän maun vastaisen viestin.

Sulje ilmoitus

Jesse Puljujärvi – hymyilevä suomalainen

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Barnes, 22.10.2016 klo 20.20.

 1. RiverDog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Komarov on nyt pelaajatyypiltään ihan erilainen mitä Puljujärvi? Ainakin minun mielestäni enkä missään nimessä lähtisi vertaamaan häntä Leksaan. Vertailu pitää tehdä saman "statuksen" pelaajiin ja perässä ollaan pahasti.

  Noi tahalliset huonot peluuttamiset, että saadaan Jesselle halpa jatkosopimus on kyllä sellaista foliohattukamaa, että huhhu.

  Jatketaan seuraamista, mutta nyt ei vakuuta eikä odotukset seuraavalle kaudellekaan ole kovinkaa suuret mikäli jatketaan kesä tutulla vanhalla kaavalla.
   
 2. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Kyllä Jessestä tätä vauhtia ihan OK NHL-pelaaja tulee.
  Jos se haluaa tähdeksi niin tarvitaan muutoksia harjoitteluun ja asenteeseen.
   
 3. Johnnie Jäsen

  Lainaus:
  Et muista ilmeisesti tarpeeksi hyvin, koska saldo oli 19 maalia vajaalla kaudella. Hehkutustakin oli lähinnä kauden alusta puoliväliin, kun Komarov painoi laattaa pussiin melkein 0,5 maalia per peli -tahdilla ollen matkalla yli 30 maalin kauteen. Kauden loppuun tulikin sitten rutikuiva kausi, jolloin ei saanut pariinkymmeneen peliin juuri mitään aikaan. Tuolla alkukaudellaan Komarov muuten tienasi myös paikan All Stars -tapahtumaan, joten ei nyt ihan yksi yhteen Puljujärven tilanteen kanssa mene.
   
 4. Matala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  En ole Jessen harjoitteluun perehtynyt, mutten usko, että vika olisi asenteessa. Kuitenkin otettava huomioon, että muutti yksin kielitaidottomana rapakon taakse, joka vaatii kyllä asennetta.

  Mitä olen muutaman pelin tällä kaudella nähnyt, niin kehitystä on tullut viime kaudesta ja tekee jäällä hyviä ratkaisuja. Uskon, että Jesse sieltä vielä tulee. Vaatii vain enemmän aikaa kuin Laineella tai Aholla.
   
 5. Petri1981 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, ManU, Vaasan Sport, TPS
  Lainaus:
  En itsekään sano, että Jessellä on asenneongelmia, ja tätä asiaa on täällä varmasti aiemminkin puitu, mutta kyllä minusta on edelleen käsittämätöntä, että kun mies käytännössä tietää varmasti että se muutto Pohjois-Amerikkaan tulee olemaan tosiasia, niin miksi ei ole vaivautunut opettelemaan edes välttävästi tuon tulevan kotimaan kieltä, mitä tulee tarvitsemaan työssä ja jokapäiväisessä elämässä. Kyllä tuo on vain ihmeellistä typeryyttä ainakin, jos ei asenteesta ole kiinni. Ja ymmärrän tuon jollain tasolla jos Jesse ei itse sitä ole tajunnut, mutta enemmän ihmettelen miten vanhemmat tai muut eivät ole tuohon patistaneet.
   
 6. RiverDog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Ja tähän päälle viime kesän tapahtumat ja riekkumiset Oulun yössä kertovat hyvin paljon typeryydestä ja siitä asenteesta. Töitä olisi pitänyt tehdä, että nyt voisi alkaa korjaamaan sitä satoa.
   
 7. Matala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Olisi tosiaan helpottanut muuttoa, jos osaisi kieltä paremmin, kuten Laine osasi hyvin muuttaessaan. Jostain haastattelusta olen saanut käsityksen, että Jesseä ei ole niin koulu kiinnostanut varsinkaan englanti. Koulun käynnin lopetti myös peruskoulun jälkeen.

  Ymmärrän kyllä, ettei kaikkia kiinnosta koulu eikä englannin kieli tartu päähän. Eiköhän Jessekin sen opi niin kuin Kurri aikoinaan. Kieleen panostamisen jättämistä voi aina jossitella, mutta Jessellä vaikuttaa olevan erittäin positiivinen asenne, jonka avulla tulee oppimaan kielen ja sopeutumaan rapakon taakse.
   
 8. Tietotoimisto Jäsen

  Lainaus:
  Kyllähän sekä vanhemmat että agentti (ja varmaan myöskin Jesse itse) olivat tajunneet kielitaidon tärkeyden ja Puljulla oli henkilökohtainen englannin opettaja suomessa. Enemmän käytti kielenopiskeluun Suomessa aikaa kuin Laine, mutta jos kieli ei tartu niin se ei vaan tartu. Tuskin oppii englantia hyvin, vaikka asuisi loppuelämänsä Atlantin takana.

  Lainaus:
  Töitä? Jessehän on himoharjoittelija, jolle ongelma on liikaan treenaaminen ei liian vähän.

  Mulla ei tässä Paten ja Jessen treenipäiväkirjoja ole, mutta uskallan silti väittää, että Puljulla kertyi viime kesältä enemmän tunteja kuin Laineelle.
   
 9. Rantojen mies Jäsen

  Lainaus:
  Hei, eipä tulla pilaamaan faktoilla hyvää keskustelua!
   
 10. adolf Jäsen

  Lainaus:
  Seiskatason huhupuheille on aina hyvä pohjustaa analyysinsa. Kerran käynyt kesällä dokaamassa muokkautuu muotoon ryyppäsi koko kesän.
   
 11. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Kiitokset tarkennuksista! Olisihan nuo voinut itsekin tsekata, jos olisi jaksanut panostaa, muuta aina ei näköjään jaksa ;)

  Eikä mitään pois Komarovilta, olen aina tykännyt hänestä pelaajana, mutta siltikin seison sen takana, että tilanne suomalaisten suhteen NHL:ssä on juuri nyt poikkeuksellinen ja toki hyvässä mielessä. Onkohan siellä tällä hetkellä peräti viisi suomalaista maalipörssin top 50:ssa, kun on ollut niitäkin vuosia, kun siellä ei tässä vaiheessa kautta ole komeillut yhdenkään härmäläisen nimi. Ja se tietenkin vaikuttaa myös kritiikkiin Puljujärveä kohtaan.

  Eihän herranjumala edes Haula tunnu saavan juuri lainkaan palstatilaa tällä hetkellä, vaikka on vetänyt aivan maagista kautta ja tehtaillut maaleja tasaisen tappavaan tahtiin pitkin kautta ja on noussut takavasemmalta aivan yhtäkkiä sinne NHL:n eliittiin, ainakin tehojen valossa.
   
 12. Beukeboom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät / Mamba!
  Lainaus:
  Viime kesän itse Oulun kesässä ja harvoissa menomestoissa riekkuneena näin Jessen yössä ainoastaan Qstockin aikaan.

  Mutta mitäpä me oululaiset tiedämme.
   
 13. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Heh, jännää kuinka tässäkin asiassa Puljua kohdellaan aivan eri kriteereillä kuin Lainetta. Toisella kun kausi on mennyt hurjista odotuksista huolimatta vieläkin yli odotusten ja toinen taistellut pitkin kautta erinomaisuuden ja keskinkertaisuuden välimaastossa täyttämättä täysin vielä niitä yläkanttiin hilattuja odotuksia.

  On minullakin vedenpitäviä todisteita siitä, kuinka Laine on ollut ympäripäissään viime kesänä pyörimässä Tampereella, mutta eipä kukaan ole alkanut Laineen ajoittaisia hieman nihkeämpiä otteita laittaa sen piikkiin että "siellä se vaan ryyppäsi koko kesän ja huusi kieli pitkällä rai rai kun olisi pitänyt olla salilla vetämässä otsasuonet pullollaan punttia".

  Ja onhan Laine nyt saanut pelata koko kautensa aivan eri tason organisaatiossa kuin Pulju. Jets kuitenkin kamppailee ihan tosissaan tänä vuonna Stanley Cupin voitosta, kun taas Oilers rämpii pohjamudissa ja saanut suurinpiirtein jokaisen pelaajan alisuorittamaan pahasti, jos otetaan koko kausi huomioon.
   
 14. Huppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Tässä kannattaa muistaa että
  A) kun Jesse on koulua käynyt, hän on ollut lapsi. Puhutaan ihan oikeasti lapsesta, ei kolmikymppisestä miehestä joka kyllä ymmärtää tulevaisuuttaan. Jesse lopetti koulunkäynnin peruskouluun keskittyäkseen jääkiekkoon.
  B) Jessen tiedetään ottaneen yksityistunteja. Hän vain on selvästi tyyppiä jolle kielten oppiminen on todella vaikeaa. Ihan yleisesti taustansa takia kiinnostaisi että miten hän puhuu ruotsia.
  C) Julkkiksia pidetään jonain yli-ihmisinä. Jätitkö itse koskaan esim. opiskeluaikana jotain epämieluisia asioita tulevaisuuteen vaikka tiesit että siitä on haittaa?

  Tässä jotenkin ei ymmärretä että puhutaan tavallisista ihmisistä jotka käyttäytyy kuin ihmiset. Laineelle on englanti varmasti pelatessa tarttunut, sieltähän ne nuoret nykyään kielitaitonsa oppii.
   
 15. Johnnie Jäsen

  Lainaus:
  Rohkenen vahvasti epäillä paskapuheeksi. "– Ei oo mun hommaa. Mä teen mieluummin jotain muuta, Laine kommentoi ja kertoi, ettei käytä lainkaan alkoholia."
   
 16. metsuri1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carolina Hurricanes
  Myönnän että katson ehkä liikaa tilastoja mutta oma kritiikkini Jesseä kohtaan tulee silti sieltä. PPG:ssä ei ole tapahtunut käytännössä mitään muutosta viime vuoteen vaikka tällä kaudella maaleja tehdään enemmän ja Jessen peliaika on kasvanut. Nämä on kuitenkin niitä nopeimpia kehitysvuosia ja mielestäni enemmän vain olisi suonut tapahtuvan. Ja tämä kritiikki vielä sen vuoksi että kyseessä on 4. varaus, jossa on selkeästi nähty iso potentiaali.

  Toki peli ei vielä ole ohi. Aholle tuli mielestäni tällä kaudella se kehitysloikka mikä Laineelle tuli viime kaudella. Ehkä se Jesselle tulee ensi kaudella.
   
 17. Snagari Jäsen

  Lainaus:
  En ymmärrä millä eri kriteereillä. Kyllähän Laine sai ihan kiitettävän määrän paskaa "huonosta" alkukaudesta. Väärin treenattu kesällä jne.

  Haluaisin tosiaan nähdä nämä vedenpitävät todisteet Laineen ympäripäissään seikkailuista. Mies asui kesän Turussa, treenasi siellä ja asui tyttöystävänsä kanssa. Luuletko että Patrik Laine voi tässä maassa juoda kesällä viinaa rauhassa jos jostain syystä päättäisi tämän tavan aloittaa? Mieshän ei alkoholia juo, kuten tuossa @Johnnie linkkaamassa HS:n Kuukausiliitteen jutussa aika hyvin käy ilmi.

  https://www.aamulehti.fi/urheilu/pa...hirmuraudat-tottelevat-maalitykkia-200177612/
  Sieltä voit käydä vielä katsomassa Patrik Laineen punttiohjelman. Voisin jopa väittää että on vedetty ihan otsasuonet pullollaan.

  Jesse Puljujärven ohjelma näkyi Seiskassa. Reeniä, keittoa ja Tinder-viestejä seiskablondeille.
   
 18. Erätauko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Tuosta sen verran, että onneksi Jessen maalitahti yläkentissä pelatessaan on sentään ollut suorastaan hurja. Se antaa toiveita siitä, että jonain päivänä kokonaissaldo voi näyttää hyvältä. Ylivoima-aikaa Jesse ei ole saanut omalla paikalla juuri lainkaan, mutta toisaalta lähes koko Oilersin kannattajakunta on asiasta ihmeissään ja käärmeissään, joten kuka tietää mitä siellä taustalla on. Tuolla lyhyellä ylivoima-ajalla Jesse on kuitenkin tehnyt kaksi maalia ja on siten peliaikaan nähden joukkueen tehokkain yv-pelaaja.

  Muuten samaa mieltä kanssasi. Toivotaan, että Jesse oppii pelaamaan omalla huipputasollaan säännöllisemmin.
   
 19. Erätauko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Kuten aiemmin sanottiinkin Jessen ongelmana on kaiken lukemani perusteella ennemminkin ylitreenaus, joten ehkä pieni irtiotto ei tekisi pahaa. Kun änärissä oli viikon tauko ja muut suuntasivat etelän lämpimään jäi Jesse treenaamaan itsekseen ulkojäille. Vaikea toki sanoa osaako hän irrottaa nykyään ajatuksiaan paremmin kun en tiedä yksityiskohtia.
   
 20. RiverDog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Ei ole tapana huhupuheita kirjoitella ja jos se noin koville ottaa, että Jesse tykkäsi aikaa viettää Suomen yössä enemmänkin niin ei voi mitään.

  Lainaus:
  Tiedän kyllä Jessen taustan treenaajana ja mitä on tehty. Pitäisi keskittyä enemmän niihin oikeisiin asioihin ja tekemiseen. Töitä on paljon tehtävänä.

  Kieli kyllä tarttuu kaikille edes niin, että osaa nimensä englanniksi sanoa. Jessen tukiopetuksetkin taisi loppua, kun ei kiinnostanut. Nyt taitaa tällä hetkellä olla vähän jo pakko opetella (seuran vaatimus).

  Lainaus:
  Tämä on kyllä niin suurta paskapuhetta, että asettaa koko nimimerkin kiinnostavaan valoon.
   
 21. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Mitään todisteita näille lienee turha odottaa, eli varmaan voidaan sinutkin leimata paskanpuhujaksi?
   
 22. RiverDog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  @aessi

  Se on mulle ihan se ja sama mitä mieltä oot ja miksi leimaat. Voit olla ihan rauhassa siinä lapsenomaisessa uskossasi, että Jessen fokus ei päässyt pikkuisen karkaamaan U-20 kotikisojen ja syyskuun 2017 välisenä aikana.

  Mitään peruuttamatonta ei kumminkaan ole (huom.) vielä tapahtunut ja ensi kesä antaa suuntaa pystyykö Jesse kääntämään kurssia ja onko aikuistunut yhtään.
   
 23. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Eli yllätys yllätys mitäön todisteita ei ole vaan lisää paskapuhettam
   
 24. RiverDog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Valokuviako haluat vai mitä tarvitset? Haluatko Jessen tai jonkun "piireissä" olevan soittavan sinulle? Ihme ukko tai akka.

  Kannattaa joskus ottaa se Karjala-lippalakki pois korvilta ja lähteä sieltä
  Commodore 128 takaa ihmisten ilmoille.
   
 25. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Puhelin kun nykyisin löytyy kaikkien taskusta niin niiden kuvien nappaaminen luulisi käyvän mielessä. Varsinkin kun Seiskat sun muut näistä maksavat.

  Toki uskon jos joku tänne tulee omalla nimellä asiasta kertomaan, nimimerkin takaa on aika mukavaa huudella tämmöisiä "faktoja".