Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Jesse Puljujärvi – hymyilevä suomalainen

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Barnes, 22.10.2016 klo 20.20.

 1. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Lainaus:
  Näin vain ensimmäisen erän ja siinä Pulju pelasi hyvin. Pari hienoa puolustuspelillistä suoritusta ja oli vahva kamppailupelaamisessa. Ei ainakaan ensimmäisessä erässä kovin väsyneeltä vaikuttanut. Edmonton Journalin arvio Puljun matsista:

  "6. Close, but no cigar, on 4 shots. But lots to like, over-all, including no less than 3 significant defensive plays by Jesse in the 1st frame, and the afore mentioned chances between he & Connor in the 2nd. Did have a couple game management issues in the 3rd Period."
   
 2. Imagined Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
  Joo taisi antaa kaksi luokatonta syöttöä helpoissa tilanteissa, mutta vastapainoksi ahtaassakin tilassa saa toistuvasti syötettyä kiekon omille. Kuitenkin Pulju näytti taas mun silmään vähän väsyneeltä eikä kerennyt kulmissa miehiin kiinni, mutta toisaalta koko ykkösketjun ajoitukset olivat huonot. Tästäkin huolimatta Puljujärvi ulottuvuudellaan sai raavittua yllättävän paljon kiekkoja omille laitojen lähellä. Oli myös muita yksittäisiä tilanteita, missä väläytteli osaamistaan.

  Highlighteissa näkyy läpiajo, missä Jessen viimeistely jää vajaaksi, mutta ei sitä edeltänyttä tilannetta miten nopeasti McDavid ja Pulju käänsivät pelin omalta alueelta. Se oli mahtava kontrasti Oilersin vähän värittömälle jaksolle pelissä. Sytytti yleisönkin.

  Erittäin viihdyttävää seurata tuota koko,ulottuvuus,vauhti -yhdistelmää mikä Jessellä on. Kun luottamus omiin kykyihin tuosta vielä kasvaa niin saa puolustajat olla varpaillaan.
   
 3. White Wolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  AC/DC
  Sieltähän se Pulju lapioi kauden 7. maalinsa maalinedustalta...
  Tänään siis 1+0, SOG 7, TOI 16:27

  NHL.comin highlighteissa ei Puljua paljon muuten näkynytkään, mutta ainakin vetoja on tilastojen mukaan mukavasti.
  Katsoiko kukaan ottelua kokonaisuudessaan?
   
 4. Trimmer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Alkaa olemaan Pulju aikamoinen mörkö tuossa maalin edustalla... Nyt vain punttia, kunnon parta ja pari arpea naamaan niin ei tarvitse edes painia vaan voi rauhassa lapioida irtoherkkuja pussiin.
   
 5. rpeez Jäsen

  Lainaus:
  Joo, kyllä Jesse hyvin painoi menemään. Ns."kaltoin kohtelu" uran alussa on saanut oikean reaktion aikaiseksi, Jesse on kehittanyt itseään niin hyväksi, että pelipaikka McDavidin rinnalla lohkeaa ansioista. Todettakoon vielä, että pelasi myös kakkosylivoimaa.
   
 6. Kruuvamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Et-Po 72, Oilers
  Lainaus:
  Pelasi tosiaan aivan hyvin jälleen. Mukavasti Jesse pysyy McDavidin kyydissä ja pelaa järkevän yksinkertaisesti, joten laukauksia ja sitä kautta maaleja kertyy. Oilersin ylivoima on kyllä niin uskomattoman tehotonta tällä hetkellä, että Letestun paikka ykkös-yv:ssä pitäisi olla otettavissa. Viimeiseen 18 ylivoimaan on tehty yksi maali.
   
 7. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Alkaako Jesse Bulijärvelle muodostua toimisto? Maalin edestä lapioi kiekkoja aika hyvään tahtiin verkon perälle.

  Viime yönä 1+1, mutta tuo syöttöpiste on vallan mysteeri. Korjattanee McDavidille.
   
  Viimeksi muokattu: 30.12.2017 klo 07.56
 8. Goljat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Hokki, Puolangan Ryhti, Sebastian Aho
  Lainaus:
  Mitäs mysteeriä tuossa syötössä oli muka? Ihan ykkössyöttö nähdäkseni. Jesse ampui kohti maalia, minkä jälkeen kiekko kiersi viivaan Nugent-Hopkinsille, joka laukoi kiekon maaliin.
   
 9. Iker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Pulju se vaan lapioi maali toisensa jälkeen maalineduspelillä, ja sehän toimii ja kelpaa.

  Aivan mahtavaa, että pääsi taas Oilersiin mukaan ja että kiekkoa menee maaliin.
   
 10. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Lainaus:
  Katsoin väärin. Pulju ampuu ohi, ja Nugent-Hopkins hakee kiekon kulmasta, vie viivalle ja ampuu maalin. Eli kyllähän Pulju on viimeisin, joka kiekkoon koskee, ennen kuin maalintekijä maalinsa tekee.

  My mistake.
   
 11. Konnamuori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se mikä johtaa.
  Puljulla silmä-käsi-koordinaatio kohdillaan, vanhana jääpalloilijana helppoa rätkiä kiekkoja maaliin joka asennosta maalin edessä.
   
 12. Olbertson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Leijonat
  Pulju muuten taisi kellottaa elämänsä isoimmat minuutit NHL-uran aikana. Hienoa, että mies on viimein alkanut pärjäämään.
   
 13. Petri1981 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, ManU, Vaasan Sport, TPS
  Puljujärvi käyttää ulottuvuuttaan ja nopeuttaan kyllä nyt hienosti noiden reboundien naulaamiseen. Hyvä että niitä vahvuuksia alkaa löytyä millä tehdä taalaliigassa tulosta.
   
 14. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Mitä, onko Puljujärvi sittenkin pärjäämässä NHL-kaukalossa? Eikös tuo vielä tyyliin pari viikkoa sitten ollut tulossa maitojunalla johonkin Yli-Tornion Pallokoiriin kutosdivariin, samalla kun opiskelee itselleen jonkun ammatin missä vähän tyhmempikin pärjää? Tai ainakin jotain sen suuntaista Jatkoajan analyytikot täällä tuumasivat.
   
 15. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  McDavid ei ollut edes kentällä maalin aikaan. Ihan selkeä syöttöpiste tuo oli Puljujärvelle kun hänen laukauksen jatkokiekosta Nugent-Hopkins laukoi maalin.

  Koosteen perusteella sähäkkää peliä Jesseltä. Pari hyvää tekopaikkaa maalin lisäksikin. Tuntuu löytäneen paikkansa myös ylivoimassa neliön keskeltä.

  edit: Olitkin huomannut tämän itse, hienoa!
   
 16. Stevie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Siellä se Puljujärvi tosiaan yyveelläkin mukana ja lopussa hakemassa tasoitusta. Hienoa että peli alkaa kulkemaan ja tulosta tulee. Tosiaan
  tämä Jessen kovin kritisoija häippässyt nyt johonkin heh.
   
  Viimeksi muokattu: 30.12.2017 klo 11.38
 17. Eddie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät & kaikki karsintasarjat
  Lainaus:
  En tiedä ketä tarkoitat. Itsekin pari kuukautta sitten olin hieman huolestunut, kun ei AHL:ssä pistesarake pahemmin kohentunut ja mietin jopa Kärppiä ponnahduslaudaksi. Myönsin kuitenkin tuossa joku aika sitten turhaan hätäilleeni ja olen vain iloinen siitä.

  Ennustaminen on vaikeaa, mutta tällaisten mukahauskojen nokkeluuksien heittely sitten taas on varmasti mielestäsi oikein nerokasta...
   
 18. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Ihan yleisesti tarkoitan moniakin täällä kirjoittajia, en ketään yksittäistä. Puhutaan kuitenkin edelleenkin 19-vuotiaasta pelaajasta, ja yllättävän moni oli valmis lähettämään Puljun ties mihin kun ei meinaa homma lähteä toimimaan. Tiedä sitten tuliko vauhtisokeus Laineen ja Ahon erinomaisista otteista heti NHL-uran alusta alkaen, mutta olihan täällä niin monella kirjoittajalla paniikkinappula painettu lattiasta läpi jo useaan kertaan. Sitä oli ihan hauskaa seurata kylläkin.
   
 19. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Pikemminkin hätäisten johtopäätösten tekeminen on todella helppoa. Vaikka Pulju ei vieläkään pärjäisi ne ominaisuudet ja taito löytyy kyllä minkä vuoksi poju varattiin korkealla. Yleensä näistä kärkivarauksista tulee kuitenkin pomminvarmasti ainakin avauskokoonpanon pelaaja.

  Tässä iässä ei oikeasti vielä kovin moni onnistu vaikka nämä onnistujat voivatkin tämmöisen perspektiiviharhan luoda ja vaikka liigan keski-ikä onkin laskussa.
   
 20. Regina Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Diskos, Pittsburgh Penguins
  Hyvä että Pulju on alkanut pärjäämään. Jos hänen edellään pelaisi vaikka joku venäläinen pelaaja McDavidin rinnalla, niin olisikohan kuinka moni tyytyväinen valmentajan ratkaisuun ja kyseisen pelaajan pistesaldoon kyseisessä paikassa?
   
 21. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  En tiedä mihin kategoriaan Puljujärven olisi ennen laittanut, mutta kyllähän tuo nyt menee ROUHIJA osastolle :D

  Sieltä taas maalinedustalta pitkällä kielellä(lue mailalla) kiekko reppuun muiden ihmetellessä vielä minne se kimposi. Samoin syöttöpiste maalinedustalta veto tamppooniin ja pelikaveri lapioi karat sisään. Mikä lämmittää näissä eniten mieltä on se, että Puljujärvi on hyvin usein ensimmäisenä miehenä nuissa irtokiekoissa. Ei siis pelkästään seiso siellä tyhmänä vaan on todella aktiivinen ripareissa. Eipä ollut kaukana toinenkin maali kun survoi kiekko, mutta ei ihan riittänyt maaliin asti. Toivoa sopii, että Pulju saisi nuilla otteilla vielä lisää YV aikaa niin eiköhän sitä tulostakin synny mahdollisesti enemmän.
   
 22. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Hieno matsi Jesseltä. McDavidin kanssa pelaaminen nyt helpottais meikäläistäkin, mutta hyvin Jesse tekee pieniä asioita oikein ja näyttää kuuluvansa NHL:ään. Kunhan itseluottamus nousee ja jatkaa kehitystä, on Connorin vierellä ura saletti.
   
 23. jsbe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Edmonton Oilers, Carolina Hurricanes
  Lainaus:
  Mukava kieltämättä nähdä, että Puljujärvi pystyy olemaan tehokas noissa maalinedushässäköissä ja iskee kiekkoa reppuun hyvällä prosentilla tällä hetkellä. Silti en vaan voi olla ihmettelemättä McLellanin ajatuksenjuoksua esimerkiksi YV-peluutuksessa. Puljujärvellä kirkkaasti rightin puolen paras laukaus Oilersin miehistöstä, mutta vittu siellä hiihtelee yhä ykkösylivoimassa Letestu viime kauden natsoillaan. Aivan käsittämätöntä, ettei edes tuossa toisessa yv-koostumuksessa suostuta tekemään kokeiluja Puljun suhteen. Voisi tehdä Laineen tavoin tuhojaan one-timerilla!
   
 24. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Lainaus:
  En ole edes katsonut Puljun viimeistä maalia, mutta nythän se on ainakin päässyt ylivoimalle asti näköjään. Aluksi ei tainnut olla sielläkään? McLellan varmaa ajaa edelleen hitaasti Puljua sisään systeemiin ja ajattelee ettei tämä ole toistaiseksi ansainnut enempää. Näköjään tekniikka toimi yleispelaamisen kanssa niin kenties ylivoimankin suhteen.
   
 25. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Lainaus:
  McDavid oli vitsi. McPoint, vaikka ei ole edes kentällä.